Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 6. joulukuuta 2013

'Esineiden Internet' on muuttamassa globaalin kulutustalouden pedonmerkkijärjestelmäksi – USAn liittovaltio kurittaa aseidenomistajia maassa – Rush Limbaughin mukaan paavi Franciscus I on 'marxilainen'

Tässä Cutting Edgen tuoreessa viikkokirjeessä David Bay puhuu aluksi uudesta käsitteestä kulutusmarkkinoilla eli ns. Esineiden Internetistä (Internet of Things) joka on merkittävä edistysaskel kaikenkattavaan kontrolli- ja valvontayhteiskuntaan maailman kaikkia ihmisiä varten jossa yhdistellään elektronisia laitteita yhdeksi massiiviseksi ohjaussysteemiksi. Älypuhelin tulee näyttelemään merkittävää osaa tässä kehityksessä joka johtaa lopulta Ilmestyskirjassa ennustettuun pedonmerkkijärjestelmään (Ilm. 13:16-18). Viikkokirjeen toisessa osiossa kerrotaan esimerkki Amerikan liittovaltion sääntelyvaltuuksista joiden avulla aseiden omistajia Yhdysvalloissa pistetään yhä ahtaammalle. Ammusten hintaa nostatetaan tarkoituksella ylöspäin lajissaan maan ainoan lyijysulattamon sulkemisella. Lopuksi viimeisessä osiossa lainataan yhdysvaltalaista radiopersoonaa Rush Limbaugh'ia jonka mielestä nykyinen paavi Franciscus on sanoillaan osoittanut olevansa 'marxilainen' ja David selittää tämän johdosta marxismin illuministista alkuperää. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 3.12.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
I. Jättimäinen, kaikkialle läpitunkeva, kaikenkattava kontrolli/valvonta -järjestelmä on muovautumassa esiin lukuisista kehittyneistä teknologioista.

Valmistuessaan ja täysin integroituneena, Ilmestyskirjan taloudellinen kaikenkattava pedonmerkin sisältävä kontrolli/valvonta -järjestelmä toteutetaan!


Esineiden Internetin saapuminen on merkittävä vedenjakaja maailmanlaajuisessa kulutuskysyntätaloudessa.”

Mikä ihme tämä ”Esineiden Internet (Internet of Things, IoT)” oikein on? En ole koskaan kuullut siitä ennen joten monet teistä ette myöskään ole koskaan kuulleet siitä.

On hyödyllistä miettiä IoT-laitteita uutena laitekategoriakerroksena joka esiintyy sidekudoksena aiemman staattisen yhteyksettömän maailman, PC-maailman, tablettitietokoneiden ja älypuhelimien välillä. Esimerkiksi kytketty pesukone ja kuivausrumpuyksikkö voivat raportoida energiankäyttöä ja sykliasetuksia älypuhelinsovellukseen.”

Toisin sanoen koko kokoelma tietokoneita, älypuhelimia, tabletteja ja monia muita tietokoneistettuja kuluttajavimpaimia, kuten kotitalouksien pesukoneita, ja jopa autoja, ollaan sulauttamassa yhdeksi massiiviseksi ohjaussysteemiksi!

Kuinka suuri tämä uusi koordinoitu markkinapaikka voi olla?

Se on valtava mahdollisuus: Machina määrittelee 'Kytketyn elämän markkinatulot (Connected Life Market Revenue)' kaikkien tulojen summaksi jotka kertyvät kytkettyjen laitteiden ja kaikkiin niihin liittyvien palvelujen myynnistä. He näkevät tulojen pullistuvan 2,5 biljoonaan dollariin vuoteen 2020 mennessä.”

Jotkut elokuvat ovat alkaneet kuvata ainakin alkeellista alkua tästä kaikenkattavasta teknologiasta. Esimerkiksi, TV-mainos näyttää perheen isän käyttävän älypuhelintaan käynnistämään autonsa ja lämmittääkseen sitä, vaikka hän on tällä hetkellä vielä lentokoneessa. Se näyttää todella siistiltä ajatella että tämän perheen ei tarvitsisi mennä kylmään autoon joka seisoo talvisen lentokentän parkkipaikalla.

Kuitenkin vain harvat ihmiset koskaan ajattelevat että hallinnon virkamiehet voisivat tuhota maailmanlaajuisesti minkä tahansa auton moottorin joka käyttää tätä teknologiaa. Tämä kyky palvelee tulevaa Antikristuksen absoluuttista diktatuuria erittäin hyvin!
 
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2567
Itseasiassa, tämä kaikenkattava kontrolli/valvonta -kyky on ainoa etenemistapa joka toteuttaa ”pedonmerkkiprofetian” järkyttävän leveyden, syvyyden ja korkeuden.

Tarkastellaanpa asiaankuuluvia Ilmestyskirjan profetian osia jotka osuvasti puhuvat ”pedonmerkistä”.

”... kenelläkään ei ole oikeutta ostaa tai myydä ellei hän kanna leimaa (merkki, kirjoitus), joka on pedon nimi tai hänen nimensä luku … Laskekoon jokainen jolla on älykkyyttä, ymmärrystä ja oivalluksia tarpeeksi, pedon luvun, sillä se on ihmisen luku – tietyn ihmisen luku; ja hänen lukunsa on 666.” (Ilm. 13:16,18; engl. käännös)

"... no one will have power to buy or sell unless he bears the stamp (mark, inscription), that is the name of the beast or the number of his name ... Let anyone who has intelligence, penetration and insight enough, calculate the number of the beast, for it is a human number - the number of a certain man; his number is 666." (Rev 13:16, 18)

Please, pohdi huolellisesti sitä valtavaa vaikutusta ja vastaavasti valtavaa valvontaa ja kontrollia joita ensimmäinen jae edellyttää. Sanat ”no one (ei kukaan)” tarkoittaa juuri sitä mitä se sanoo. Ei edes pieni vanha isoäiti Cheraw'issa, Coloradossa, voi maksaa paikalliselle seiskaluokkalaiselle hänen nurmikkonsa leikkaamisesta ja maksaa siitä joko käteisellä tai vaihtokaupan avulla, ilman että joku hallinnon viranomainen tietää siitä.

Ei kukaan vanha mies Singaporessa voi palkata teini-ikäistä poikaa kantamaan hänen ruokaostoksia kotiin häntä varten.

Talousjärjestelmä on globaali ja se on rahaton.

Mutta jokainen koti ja jokainen toimisto täytyy olla varustettuna tämän tyyppisellä IoT-järjestelmällä. Jonkun hallinnon viranomaisen täytyy olla potentiaalisesti tietoinen jokaisen ihmisen aktiviteeteista ja puheesta maan päällä, reaaliajassa.

Mennään takaisin uutisartikkeliimme vielä kerran:

On vaikea yliarvioida Esineiden Internetin (IoT) merkitystä koska se tulee koskemaan kaikenlaisia tuotteita joita emme normaalisti ajattele huipputeknisinä, kuten UV-suodatusikkunan sävyjä ja ovien lukkoja.”

Tämä Illuminatin pelikortti kertoo kaiken: Uusi Maailman järjestys ei voi toimia ilman ”riittävästi kehittynyttä teknologiaa” valvomassa kaikkia asioita ja kaikkia ihmisiä kaikkina hetkinä.

Sikäli kuin teknologiaa vaaditaan täyttämään Ilmestyskirjan luku 13:16-18, tämä uusi kehitysaskel sitoa kaikki elektroniset laitteet yhteen näyttää olevan looginen viimeinen askel toteuttamaan tämän suurenmoisen profetian.
 

http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
II. Liittovaltion hallitus on juuri antanut murskaavan, salaisen iskun tuloksia tuottavalle aseiden omistamiselle tässä maassa!

Miten luihuja nämä virkamiehet voivatkin olla joskus!


Johtuen kohonneista EPA-asetuksista, Doe Run -yhtiön Herculaneum-lyijysulattamo Herculaneum'issa, Missourin osavaltiossa – viimeinen USA:n sulatto lajissaan – on sulkemassa oviaan joulukuun 31. päivänä 2013. Kun tämä tapahtuu, lyijyä perinteisiin ammuksiin on tuotava ulkomailta, mikä nostaa luotien, haulikon haulien, jne. hintaa.”

Mitä liittohallitus on juuri tehnyt kaikille aseiden omistajille? He käyttävät määräysvaltaansa hinnoitella ammuksia useimpien aseomistajien ulottumattomiin. Perustuslain toisen lisäpöytäkirjan turva ei merkitse mitään jos aseiden omistajat eivät saa ammuksia joilla he suojelevat itseään.

Hallituksella on laajat sääntelyvaltuudet, joista suurin osa on täysin irti keskivertokansalaisen kontrollista. Jos sinun pitäisi tutkia kuinka monta edistysaskelta kohti Uutta Maailman Järjestystä viimeisten sadan vuoden kuluessa on saatu aikaan sääntelyllä, sinä olisit ehdottomasti hämmästynyt!

Herculaneum-sulatto on toiminut samassa paikassa vuodesta 1892 lähtien … se on ainoa sulatto Yhdysvalloissa, joka voi tuottaa lyijyharkkoja raakalyijymalmista”, joten kun se sulkeutuu, ainoat jäljelläolevat lyijysulatot kansakunnassa tulevat olemaan niitä jotka kierrättävät lyijyä olemassaolevista tavaroista ”kuten lyijyakuista tai
käytetyistä ampumatarvikeosista.”

Minkälainen EPA-sääntely laittoi tämän lyijysulattamon konkurssiin?

Vuonna 2008, EPA 'antoi uudet kansalliset ilmanlaatustandardit (National Ambient Air Quality Standards) lyijylle jotka olivat 10 kertaa tiukemmat kuin edelliset standardit'. Näiden standardien julkaisun seurauksena, Doe Run -yhtiö yritti saada Herculaneum-sulattamon noudattamaan ohjeita mutta vuonna 2010 se tajusi että sääntöjen noudattamisen kustannukset olivat liian suuret. Sen jälkeen he pääsivät 'kokonaisvaltaiseen ratkaisuun' sekä EPA'n että Missourin osavaltion kanssa, edellyttäen sulaton sulkemista vuoden 2013 lopussa.”

Nyt tiedät miksi eri liittovaltion virastot ovat ostaneet miljardeja ammuseriä! He tiesivät että tämä viimeinen sulatto aiottiin sulkea ja he halusivat kuivattaa markkinat ennenkuin sulattamo olisi poissa.

Tervetuloa Uuteen Maailman Järjestykseen!
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2321
III. Rush Limbaugh järkytti monia ihmisiä kun hän sanoi että paavi Franciscus I on ”marxilainen”.

Todellisuus on paljon harmillisempi: Illuminati valitsi roomalaiskatolisen paavin – kuka tahansa hän olisikaan tuona aikana – olemaan Ilmestyskirjan luvun 13:10-18 Väärä Profeetta! (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu))

Se tekee paavi Franciscuksesta samantyyppisen uskonnollisen miehen kuin Antikristuksen oletetaan olevan – Mustan Magian noituuden harrastajan (NEWS1316).

UUTISKATSAUS: ”Rush: paavi Franciscuksen sanat ovat 'puhdasta marxismia'”, NewsMax, 2. joulukuuta 2013

Talkshow-isäntä Rush Limbaugh sanoo ihailleensa paavi Franciscusta aivan kritiikittä – kunnes paavi antoi ”uskomattomia” kommentteja arvostellen ankarasti modernin kapitalismin elementtejä.

Nyt hän kutsuu paavin 50,000 sanan julistusta, jossa vaaditaan kirkon uudistuksia, 'puhtaaksi marxismiksi', ja hän sanoi, että hän ajattelee sen olevan surullista kuinka väärässä paavi Franciscus on … Limbaugh oli radioaalloilla viime viikolla, päivä sen jälkeen kun Franciscus julkaisi 'Evangelii Gaudium'in' ('The Joy of the Gospel (Evankeliumin Riemu)'), ottaakseen tähtäimeensä paavin taloudelliset näkemykset ja kurittaakseen häntä olemisesta 'dramaattisesti, kiusallisesti ja hämmentävästi väärässä'.”

Mitä olivat jotkut erityiskohdista joita Limbaugh esitti ollen vastaan paavin taloudellisia uskomuksia?

* ”'Evangelii'ssa', Franciscus varoittaa 'rahan palvonnasta' mikä johtaa 'uuteen tyranniaan'.” Tietenkin tällainen lausunto hyökkäisi Rush Limbaugh'ia vastaan, koska hän on avoimesti kehuskellut kuinka varakas ja poliittisesti vaikutusvaltainen hän on.

* Paavi ”myöskin mainitsi alastippuvasta taloustieteestä jota 'ilmentää raakaöljy ja naiivista luottamuksesta niiden hyvyyteen jotka käyttävät taloudellista valtaa' ...”

* ”Tämä on puhdasta marxismia joka tulee ulos paavin suusta.” (Limbaugh)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=37
Ehkä Rush Limbaugh ei ymmärrä, että Ranskan vapaamuurarien Illuminati loi kommunismin vuosina 1846-1848 ja sitten maksoi Mustan Magian saatanistille, Karl Marxille, jotta he voivat julkaista ”Kommunistisen Manifestin” hänen nimessään.

Tämä opetus on tärkeää ymmärtääksemme Globaalin Eliitin todellisen luonteen jonka me kohtaamme ja käsittääksemme kuinka läpikotaisin petettyjä me kaikki olemme olleet, kaikkina näinä monina vuosina. Useat kirjailijat ovat väittäneet että Marx ei todellakaan kirjoittanut Kommunistista Manifestia; pikemmin, sen haamukirjoitti miehet jotka olivat illuminaatteja. Yksi näistä kirjoittajista oli Piers Compton, joka kirjoitti kirjassaan, ”Vuonna 1846, oli muutoksen tunnetta ilmassa, muutosta, joka ulottuisi kirkkorajojen ulkopuolelle ja muuttaisi monia olemassaolon puolia....Kaksi vuotta myöhemmin tarkoin valittu salaisten vihittyjen elin joka kutsui itseään nimellä League of Twelve Just Men of the Illuminati (Illuminatin kahdentoista oikeudenmukaisen miehen liiga), rahoitti Karl Marxia kirjoittamaan Kommunistisen Manifestin...” (”The Broken Cross: Hidden Hand In the Vatican”, by Piers Compton Channel Islands, Neville Spearman, 1981, s. 16).

Tutkimme tätä järkyttävää väitettä Seminaarissamme 2, ”America Determines The Flow of History (Amerikka määrää historian kulun)”, laajentamalla tutkimustamme paljon kauemmaksi tämän lainauksen Piers Compton'ilta ahtaista rajoista. Huomaamme että Compton oli oikeassa, mutta ettei hän mennyt tarpeeksi pitkälle raportoinnissaan tosiasiasta että Illuministinen vapaamuurarius tarkoituksellisesti loi kommunismin olemaan ”antiteesi”-valta Lännen teesille (Amerikka, Iso-Britannia, Eurooppa).

Koska Illuminati tarkoituksella loi kommunismin, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä jos monet nykypäivän johtajista kannattavat näkemyksiä jotka kuulostavat hyvin paljon samanlaisilta kuin marxismi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com