Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Aulikki Hartikainen – Väärä profeetta + keskustelua Sauli Niinistöstä ja Suomen kansallisesta tilanteesta

PÄIVITETTY 24.3.2015 (katso lopusta)

Tässä haluan tuoda esille erään Suomessa vaikuttavan herätyssaarnaajan, nimeltään Aulikki Hartikainen, edesottamuksia kun hän tuoreella julistuksellaan mm. sanoo hallitustamme, pääministeriämme ja presidenttiämme vanhurskaiksi. Tämä ottaa minua niin paljon pannuun että haluan paljastaa tämän väärän profeetan joka on tullut kuuluisaksi mm. Sauli-profetiastaan joulukuussa 2007 (26.12.2007 eli tasan 3 vuotta sen jälkeen kun Sauli Niinistö roikkui puhelinpylväässä Thaimaassa tsunamin aikana) joka myöhemmin tulkittiin tarkoittamaan presidenttiämme Sauli Niinistöä. Uskon että tässä on voimakas eksytys kyseessä. Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen kuuluvat nimittäin Illuminatiin ja he ovat yhtä kaukana vanhurskaudesta kuin päivä on yöstä. Ihmettelen että uskovaisten piirissä, lähinnä vapaissa suunnissa, Hartikaisen väärät profetiat on otettu vastaan niinkin myötämielisesti. Onko tämän maan uskovat todellakin näin paljon eksyneet totuuden tieltä? Jeesus varoitti Öljymäen puheessaan kolmesti uskovaisia eksymästä viimeisinä päivinä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Viimeistään tämän toukokuisen Hartikaisen 'profetian', jossa siis julistettiin mm. pääministerimme Katainen vanhurskaaksi ja 'profetoitiin' suurta herätystä alkavaksi Suomessa keväällä, pitäisi herättää kaikkien kuulijoiden mielet ajattelemaan missä oikein mennään kristillisellä kentällä. Aulikki Hartikainen muuten edustaa Polvijärven pastoritiimiä Piipponen & Hartikainen, joka on tunnettu karismaattisesta julistuksestaan johon kuuluu myöhäissadeopetus, menestyksen saarnaaminen ja väärillä ihmeteoilla mässäily tai ihmeiden korostaminen nykyaikana amerikkalaista äärikarismaattisuutta matkien (Matt. 7:21-23) sekä rahankeruu. He esiintyvät usein TV7:lla (Polvijärven Pastori -ohjelma). Seuraavassa eräs keskustelu aiheeseen liittyen.

Tosi harhaan mennyt nykyhelluntailaisuus


Aloitus 11.2.2012 klo 16:53

TV7 ohjelma : "Polvijärven pastori : Profeetallisuuskoulutus"

Missä Raamattu mainitsee että profeetaksi pitää käydä kouluja?

Eikö Raamattu sano että profetia on armolahja?

Yksi terävä kommentti (12.2.2012 klo 9:43):

Profeetaksi ei voi kouluttautua, ENNUSTELIJAKSI JA VALHEPROFEETAKSI KYLLÄ!

Nokia Mission harrasti samaa harhaa kuin tämä "pariskunta" TV 7:ssä.

HARHAOPETTAJIA! Katsokaapa tarkkaan kun Piipponen puhuu; puhetta tulee kyllä, mutta se ei kulje oman pään ja sydämen kautta. Katsokaa silmiä, jotka eivät kohdennu kuulijaan! Sama piirre oli myös Koivistolla!

Kun puhuu soopaa, ihminen on rakennettu niin, ettei sitä voi peitellä. Silmät, sielun peilit, paljastavat kaiken.


Seuraavassa eräs kommentoija keskustelussa: Keitä tämä Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen ovat

Telkkarin katsoja 2.8.2013 00:50
Veijo ja Aulikki ovat heppoista tavaraa ja opetus muuttuu vuosittain kuten tässä karismaattisessa profeetta liikkeessä tapahtuu. Veijo ja Aulikki ovat vain Johanna Tunturipuron perinneversio ja kun vapaakirkko sulki heiltä ovensa niin amerikkalaisen äärikarismaattisuuden sokaisema Ojares otti nämä rahankerääjät avosylin kanavalleen vastaan.

Julistajien pitää kestää kritiikkiä. Teevee seiskan ohjelmista David Pawson, Leif Nummela, Asko Tynjälä ja Tapani Suonto kestävät kritiikin. Muu ohjelmisto on höttöä.



Tässä keväisessä (16.5.2014) Helsingin adventtikirkossa julistamassa profetiassaan Hartikainen muuten lipsautti paljastavasti (Huom. "freudilainen"-lipsahdus kohdassa 1:31), että ”eilen (torstaina 15.5.2014) saatana koki täydellisen läpimurron” kun profetia saatiin. Mitä tämä tarkoittaa?? Eikö Pyhä Henki vaikuttanutkaan profetiaan vaan itse sielunvihollinen?! Ja Hartikaisen mukaan kansallisen herätyksen olisi pitänyt alkaa ennen kesän alkua. Tuliko kuitenkin sielunvihollisen herätys eli pahan hengen manifestaatio maahamme? Luopumus on vain pahentunut. Itseäni ainakin on alkanut ahdistaa entistä enemmän tämä nykymeno. Herra auta meitä!

Panen lopuksi tuoretta sähköpostikirjeenvaihtoa itseni, Jarmo Eklundin (Pelastussanoma) ja Jyrki Soinin (http://jyrkiola.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/jyrkiola) kanssa jossa keskustelemme Sauli Niinistöstä, Suomen kansallisesta tilanteesta ja tästä 'naisprofeetasta'. Valitettavasti Jarmo on hurahtanut uskomaan Aulikki Hartikaisen profetioita. Viestit on aikajärjestyksessä (vanhin ensin).

SÄHKÖPOSTIKESKUSTELU 9.-10.6.2014

Sent: Monday, June 09, 2014 4:29 PM
Subject: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen


Lähettäjä: Olli R [mailto:nokialainen.info@gmail.com]
Lähetetty: 9. kesäkuuta 2014 17:07
Vastaanottaja: Jyrki Soini
Kopio: Jarmo Eklund
Aihe: Re: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen

Arvostan faniuttasi Jyrki :)

Mut mä oon kirjottanu vähän negatiivisesti Saulistamme. Hän on käynyt mm. Bilderberg-kokouksessa v. 1997 ja ajaa nyt EU:lle yhteistä puolustusta NATOn avulla.

Kirjoita Googleen: "sauli niinistö presidentinvaalit petos" ja saat seuraavan linkin sivustolleni:


Suoranaisesti haukun Niinistön pataluhaksi. Olenko väärässä? Olen varmaan Suomen valtiojohdon ja SUPO:n mustalla listalla. Koneelleni tulee joskus virushyökkäyksiä perätysten. (Viimeksi näin kun aloin suomentaa CE:n artikkelia. Seurataan näemmä.) Onneksi on hyvä suojaus.

-Olli

Sent: Monday, June 09, 2014 5:34 PM
Subject: VS: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen

Minä olen Sauli Niinistön kohdalla ollut jo vuosia sitä mieltä, että hänessä on selkeä Jumalan ohjaus ja valinta tiettyä asiaa varten ja se toteutui kun hänet valittiin pressaksi. Olen samaa mieltä Ollin kanssa että haukkua hänet saa, muttei se poista sitä tosiasiaa, että Saulissa on Suomen johtajuuden tulevaisuus ja hän on Jumalan asettama henkilö juuri oikealla hetkellä oikeaan aikaan. Ei hän turhaan roikkunut poikansa kanssa Tsunamissa 2004 puhelinpylväässä, eikä hän turhaan lausunut ensimmäistä kertaa -50 luvun jälkeen Uuden vuoden puheessaan että "Jumalan siunausta". Moni on kastanut sormensa saatanan liemissä, istunut Vapaamuurareissa ja tuonut sieltä tietoa Jumalan mieheksi kääntyneenä. Mutta vain harva Jumalan mies pääsee Bildenbergiin ja keroo siitä myöhemmin kun aika on kypsä.

NÄIN USKON! En siis tiedä, mutta sellainen olo minulla on henkien tunnistamisen puolelta tullut Saulista. Eikä tuo profetia ole myöskään jättänyt minua kylmäksi, kun kuulin senkin kauan ennen Saulin valintaa. Hiffasin sen kyllä heti, kenestä Saulista oli kyse.. ja totta puhuen luulin aluksi että kyseessä on nimenomaan Niinistö mutta myöhemmin selvisi ettei tuo itsekään tiennyt.

-Jarmo-

Lähettäjä: Olli R [mailto:nokialainen.info@gmail.com]
Lähetetty: 9. kesäkuuta 2014 18:15
Vastaanottaja: Jarmo Eklund
Kopio: Jyrki Soini
Aihe: Re: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen

Jarmo, "jenkki" Ahtisaari muistaakseni toivotti Jumalan siunausta myöskin Uuden vuoden puheessaan, mutta ei se silti tee hänestä salonkikelpoista Jumalan silmissä (vrt. USA:n presidentteihin). Ahtisaaren metkut tunnetaan. Eksytys on suurta nykyään. Ahtisaaren ansiota oli varmaan sekin kun Bilderberg-kokous järjestettiin ensimmäisen kerran Suomessa v. 1994 Kalastajatorpalla, jonne otti osaa mm. Jorma Ollila, Esko Aho jne. Nokian menestyskausi alkoi juuri v. 1994. Uskon että Illuminati antoi Nokialle menestyksen mutta hulluudessaan Ollila tuhosi oman firmansa (palkkasi Elopin Microsoftista).



Olen varmasti Suomen vihatuin ihminen näiden kirjoitusteni myötä. Mutta näen sen suuren eksytyksen jolla tätä maata on johdettu viimeiset 20 vuotta. Ennen vuotta 1994 Suomesta ei osallistunut Bilderbergiin juuri kukaan, ehkä Jaakko Iloniemeä ja Aatos Erkkoa lukuunottamatta. Suomea ajettiin väenväkisin EU:hun ja läntiseen USA:n johtamaan blokkiin. Nyt nähdään hedelmät, mm. homoseksuaalisuuden yleinen hyväksyntä kansan keskuudessa ja muu epäjumalanpalvonta. Parempi olisi jos Suomi kuuluisi Venäjään. Silloin päästäisiin eroon Antikristuksen unionista ja suuren Babylonin (=Amerikka) tuhovaikutuksilta.

Tuon Sauli-profetian antoi eksyttäjä ja väärä profeetta Aulikki Hartikainen (mm. Latter Rain -opin kannattaja). Seuraava blogikirjoitus on täyttä potaskaa jossa kehutaan mm. Jutta Urpilaista, koska hänellä on risti kaulassa. Jutta kuitenkin kävi Bilderbergissä kaksi kertaa ministerinä. Älkää eksykö.

http://johannesleijona.blogspot.fi/2013/03/jumala-lupasi-sauli-niinistolle.html

Aulikki Hartikaisen profetoinnista 16.5.2014 keskustelu (sis. videon)


"Kohta 1:30 Eilen saatana koki täydellisen läpimurron? Läpimurron mistä? Kohta 2:00 Meillä on edelleen vanhurskas Presidentti. Vanhurskas kenelle? Konstantiinus suuren ritarikunnan ritari Sauli Niinistö kuuluu ILLUMINATIIN. Samaan "valaistuneiden" joukkoon johon kuuluvat myös vapaamuurarit yms jotka Baphometia/Jahbulonia palvovat. Ollaan tarkkoina Siskot/Veljet. Herätys on alettava seurakunnasta jolloin tulee hätä ja rukous hukkuvista sieluista. Jonka jälkeen maistuu katu evankeliointi/teetupatyö."

"Niin ja lisättäköön vielä "vanhurskaiden" joukkoon vapaamuurari pääministeri Jyrki Katainen joka seuraa vapaamuurari pioneeri isäänsä Yrjö Kataisen jalanjälkiä."

TOISTAN: ÄLKÄÄ EKSYKÖ!

-Olli

From: jarmo.eklund64@gmail.com
To: nokialainen.info@gmail.com
CC: evotuhat@hotmail.com
Subject: VS: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen
Date: Mon, 9 Jun 2014 18:48:52 +0300

Ei tässä Olli kukaan ole mihinkään eksymässä. Jos olisi, niin Jeesus olisi huono paimen ja saatanakin saisi tehdä ihan mitä haluaa. Omavoimaisuudessamme me olemme alttiita mille vaan mutta meillä on puolustaja ja siksi rukouksissa on sentään vieläkin voima!

En voi kaikessa kuitenkaan, kaikella kunnioituksella olla samaa mieltä... kaikki eivät ole lopullisesti sitä, eikä lopullisesti tätä. Jumalan tiet ovat suhteellisen tuntemattomat, jos vaikka ajattelee Lauri Johanssonia vuonna 2006 ja samaa henkilöä sitten vuonna 2007, puhumattakaan 2014 jolloin työ hänessä alkoi olla kypsä. Entäpä Juhani Julin samoihin aikoihin ja saatuaan armon löytää Jeesus Kristus ennen kuolemaansa ja tuoda tietoomme suuri määrä salattua salatiedettä vapaamuurareista julki. Kukaan ei ole sitä tai tätä, ennen kuin Pyhä Henki on luovuttanut ja kolkutus vaimennut. Sitten "se joku" on bye, bye!

-Jarmo-

Sent: Monday, June 09, 2014 7:29 PM
Subject: RE: VS: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen

Jarmo ja minä tiedämme Sinetin Suomi24:stä.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12265668#comment-67964254

sinettisormus1
24.5.2014 12:12
+9
Aulikki on tulinen julistaja ja hänen profetiansa on usein toteutuneet ja hän on toteutuneesti profetoinut minullekkin, en väheksy yhtään tätä profetiaa ja olen itsekkin näinä päivinä kokenut että pian, hyivin pian on tapahtuva jotain suurta!
Kiitos ja Kunnia Jumalalle!
Aamen!
_______

En tunne Aulikki Hartikaisen taustoja, mutta Suomessa on kuulunut kummia viime vuosina. On Järvistä. On Rantalaa. Ja ties ketä. En ole seurannut tilannetta vähään aikaan.

Paavo
http://www.youtube.com/watch?v=po2BZoe_L3w

Paavo
http://www.youtube.com/watch?v=kpATsQ7Uq0A

Tauno
http://www.youtube.com/watch?v=daYu4EVN2_c

Tauno
http://www.youtube.com/watch?v=yhyceEiSp3g

-jii

From: nokialainen.info@gmail.com
To: evotuhat@hotmail.com; jarmo.eklund64@gmail.com
Subject: Re: VS: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen
Date: Tue, 10 Jun 2014 00:15:47 +0300

Valtavaa herätystä a'la Hartikainen ei tullut ennen kesää vaan luopumus sen kuin pahenee täällä. Ihan pimee adventistiakka...ja kaiken lisäksi kehuu Suomen hallitusta..vanhurskas pääministeri meillä mukamas..hohhoijaa!!

Aulikki Hartikainen profetoi 16.05.2014 Helsingissä, että herätys alkaa ennen tulevaa kesää ja kirkot tulevat täyttymään Jumalaa etsivistä ihmisistä.


Aulikki mm. sanoi: "Seuratkaa mitä Suomen kansassa tapahtuu tämän kevään aikana"

Eipä ollut muuta kuin joutavaa hulinaa jääkiekkomenestyksen takia ja Suomen antamat täydet 12 pistettä Itävallan gay-euroviisuedustajalle.

Seuraava kommentti pitää paikkansa..

Hyvin nähty
26.5.2014 15:04
0
"Tuo Aulikin maininta, että meillä on presidentin lisäksi myös vanhurskas pääministeri, kuulosti omaan korvaani, että voiko pitää paikkansa....."

Samaa sarjaa ulkokultaiset.

Joten vielä kerran: ÄLKÄÄ EKSYKÖ!!!
Jeesus ei ole huono paimen kun varoitti uskovia kolmesti lopunajan suuresta eksytyksestä Öljymäen puheessaan. Kaikki on meille koetukseksi jotta jyvät erotettaisiin akanoista. Hartikaisen kaltaisia ulkokultaisia koskee seuraava (Matt. 7:21-23):
21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. 
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' 
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'. 
Ja Paavali jatkaa (2 Tess. 2:11-12): (tämä kohta koskee sekä kristillistä kirkkoa (väärät profeetat, äärikarismaattisuus, ekumenia) että sekulaaria maailmaa kun Antikristus ilmestyy)
11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

-Olli

Sent: Monday, June 10, 2014 0:33 AM
Subject: RE: VS: "Sota ja Sauli" ja Nokialainen

Kiitos Olli. Olet armoton puurtaja. Jaksat paneutua asioihin perinpohjin. Jumalan siunausta.


Että tälleen...

-------------------------------

PÄIVITYS 24.3.2015

Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen ovat todellakin vääriä profeettoja, vääriä opettajia, joita pitää kavahtaa. Keskustelin kavereiden kanssa Hartikaisen opista ja minulta kysyttiin että julistaako hän Raamatusta käsin. Vastasin seuraavasti:

Ei puhu Raamatusta käsin. Hartikaisen ja hänen kumppaninsa Veijo Piipposen julistus on amerikkalaista menestysteologiaa. Hyvin harhaista. Otan esimerkin seuraavasta keskustelusta, jossa Hartikaisen sanotaan opettavan eksyttävää JDS-oppia (Jesus died spiritually).

http://keskustelu.suomi24.fi/t/12278371

Lainaus:

Tv7:n linja??
6.1.2015 10:14

Katsoin Polvijärven pastorin eli Veijo Piipposen ja Aulikki Hartikainen-Piipposen uusinta ohjelmajaksoa.

Se on otsikoitu: "Jeesus Kristus on meidän elämämme Herra 2/5 Älä ole hengellisesti kuollut."

Luultavasti monet helluntailaisetkin katsovat Polvijärven pastoria?

Kyseinen jakso on katsottavissa arkistosta:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=38751

Kohdassa 8:48 Aulikki opettaa:

”Ja ajatelkaa että Jeesus koki, hän koki kaiken tämän keskellä hengellisen kuoleman myös. Jeesus meni helvettiin meidän puolestamme täyttäen Isän tahdon, josta Isä nosti Jeesuksen hengen ja sielun ylös, myös niiden ihmisten tähden jotka pilkkasivat Jeesusta.”

Veijo toteaa tähän: ”Joo se Johannes 8:47 sanoo 'Joka on Jumalasta se kuulee Jumalan sanat, sen tähden te ette kuule koska ette ole Jumalasta'. Tää on väkevä sana, ja tää koko sana jonka äsken otit, tää on todella väkevää Jumalan sanaa ja tää antaa myös rohkeuden sillä tavalla, että me voidaan vähän tutkia omaa sydäntä ollaanko me Jumalasta vai kestä me ollaan. Vaikka ihminen ois kuin syntinen, kuin epäonnistunut niin ystävät rakkaat on valtava mahdollisuus kääntyä ja jos aatellaan Daavidistakin niin mitä Daavid sai kokea. Jeesus koki myös hengellisen kuoleman, hän meni helvettiin meidän puolestamme täyttäen isän tahdon, josta Isä nosti Jeesuksen hengen ja sielun ylös. Aatteleppa mitä Daavid apostolien teoissa 2:25 sanoo, sillä Daavid sanoo hänestä: minä näen alati edessäni Herran, sillä hän on minun oikealla puolellani etten horjahtaisi. Kunnia Jumalalle! Sen tähden minun sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee ja myös minun ruumiini on elävä toivossa, kunnia Jumalalle. Sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan, etkä salli pyhäsi nähdä katoavaisuutta.”

(Veijon puhe jatkuu katoamattomuudesta ja elämän tiestä.)

Tämä puhe on kyllä selkein julkinen menestysteologian JDS-opin opettaminen mitä muistan Suomessa kuulleeni.

---------------

Ystäväni Pekka kirjoitti vielä postissaan seuraavaa JDS-opista:

Missähän kohti näissä Pyhän Raamatun jakeissa puhutaan, että Jeesus kuoli "hengellisesti"? Puhutaan ainoastaan Jeesuksen ruumiin kuolemasta, syntiemme sovitukseksi:

Kol. 1:21-22
21 Teidätkin, jotka ennen olitte vieraantuneet ja mieleltänne hänen vihamiehiänsä pahoissa teoissanne, hän nyt on sovittanut
22 Poikansa lihan ruumiissa kuoleman kautta, asettaakseen teidät pyhinä ja nuhteettomina ja moitteettomina eteensä,

1 Piet. 3:18
18 Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; hän, joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä,

Ja tässä vielä "raskauttavin" todiste näiden Hartikainen-Piipposten väärille väitteille, että Jeesuksen piti kuolla myös "hengellisesti". Jeesuksen henkeä ei tapettu helvetissä vaan täydellinen "sovitus" tapahtui "ristillä", kun hänen ruumiinsa heitti henkensä. Puhutaanko näissä jakeissa, että Jeesus "sovitti" meidät helvetissä? Saatana ei pysty enää tekemään "sovitusta" tyhjäksi, mutta hän yrittää vielä "eksyttää" ihmisiä näiden Hartikainen-Piipposten ja heidän Jumalaa "irvokkaasti" pilkkaavien oppiensa kautta.

Joh. 19:30
30 Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.

-------------------------

Tämä kertoo kaiken. Joten pysykää erossa kyseisestä julistajakaksikosta, älkääkä suositelko kenellekään. Jeesus varoitti nimenomaan opetuslapsia (=valittuja) eksymästä viimeisinä päivinä. Ennen tempausta voi eksyä. Paavalin 2 Tess. 2 kohta tarkoittaa laittomuuden aikaa sekä ennen tempausta että sen jälkeen. Me elämme nyt eräänl. laittomuuden ajassa kun Yhdysvalloilla on viimeinen presidenttinsä, "pieni sarvi" eli laiton, Barack "commie" Obama. Hän on esi-Antikristus.

15 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Vertaan sinua J.Kastajaan. Hän ei kumartanut kuvia. Hän ojensi maan mahtavia. Hän hoiti ajalliset hommansa ja Isä/Abba otti hänet kotiinsa.

    Mark:
    6:17 Sillä hän, Herodes, oli lähettänyt ottamaan kiinni Johanneksen, sitonut ja pannut hänet vankeuteen veljensä Filippuksen vaimon, Herodiaan, tähden. Sillä Herodes oli nainut hänet,
    6:18 ja Johannes oli sanonut Herodekselle: "Sinun ei ole lupa pitää veljesi vaimoa."
    6:19 Ja Herodias piti vihaa häntä vastaan ja tahtoi tappaa hänet, mutta ei voinut.
    6:20 Sillä Herodes pelkäsi Johannesta, koska tiesi hänet vanhurskaaksi ja pyhäksi mieheksi, ja suojeli häntä. Ja kun hän kuunteli häntä, tuli hän epäröivälle mielelle monesta asiasta; ja hän kuunteli häntä mielellään.
    6:21 Niin tuli sopiva päivä, kun Herodes syntymäpäivänään piti pitoja ylimyksilleen ja sotapäälliköille ja Galilean ensimmäisille miehille.
    6:22 Ja Herodiaan tytär tuli sisälle ja tanssi, ja se miellytti Herodesta ja hänen pöytävieraitaan. Niin kuningas sanoi tytölle: "Ano minulta, mitä ikinä tahdot, niin minä annan sinulle."
    6:23 Ja hän vannoi tytölle: "Mitä ikinä minulta anot, sen minä annan sinulle, vaikka puolet valtakuntaani."
    6:24 Niin hän meni ulos ja sanoi äidilleen: "Mitä minä anon?" Tämä sanoi: "Johannes Kastajan päätä."
    6:25 Ja hän meni kohta kiiruusti sisälle kuninkaan luo, pyysi ja sanoi: "Minä tahdon, että nyt heti annat minulle lautasella Johannes Kastajan pään."
    6:26 Silloin kuningas tuli hyvin murheelliseksi, mutta valansa ja pöytävierasten tähden hän ei tahtonut hyljätä hänen pyyntöään.
    6:27 Ja kohta kuningas lähetti henkivartijan ja käski tuoda Johanneksen pään.
    6:28 Niin vartija meni ja löi häneltä pään poikki vankilassa ja toi hänen päänsä lautasella ja antoi sen tytölle, ja tyttö antoi sen äidillensä.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/CaravaggioSalomeLondon.jpg

    Jumala ohjeistaa luotujaan.

    Matt. 10:28
    Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

    VastaaPoista
  2. En tiedä osaanko sanoa tätä oikein, mutta itse koen, koska seurakunnat ja varsinkin Iso kirkko ovat "eksyksissä" sen suhteen mitä on paimentaa laumaa rakkaudessa ja totuudessa, ei vain kaavan mukaan, vaan sydämmestään Herraa palvellen. Olla esimerkkinä, olla läsnä arjessa, olla tavoitettavissa jne. Vanhemmisto on usein vain talousasioiden hoitaja, paimentaminen on harvinaista, ja yksi pastori jaksaa vain sen minkä yksi ihminen jaksaa. Ja on pappeja ja paimenia joiden ei pitäisi sitä olla, ellei jaksa ilolla ja rakkaudella johtaa laumaa niin on vaaraksi itselleen ja seuraajilleen. Siinä on monen eksytyksen "juuri".

    Kun joku lähtee kiertämään, tai on niin kiireinen evankeliumtyössä tms, ettei ehdi, ei halua, tai ei enää näe tarpeelliseksi, olla ikäänkuin paimennettavia, vaan päättävät itse pärjätä ja jopa "nousta" srk "yläpuolelle, kun tietävät niin hyvin kaikki, eli henkilö ei enää ole hyväksyttävästi ns "kuuliainen" paimenille jne, silloin raamatullinen ns.paimenten terve suojelu puuttuu, silloin ylilyönnit jne ovat enemmän kuin todennäköisiä. (Eivät profetiat kuitenkaan mielestäni usein "saatanallisia"ole, ihmisen sielu vain on kykenevä moniin profetioihin ja innostuksiin, yllyttäjänä voi toki toimia mitkä voimat vaan jos oven avaa).
    Aulikki Hartikaisella on ollut hyvin vaikea aika henkilökohtaisesti ja olisi ehkä ollut viisasta jarruttaa, jopa vetäytyä syrjään hetkeksi ja odottaa Jumalaa. Pitää olla sisäinen rauha jotta voi olla levossa Jumalan kanssa.

    Katainen vanhurskas, kuten täällä sanottu, ei ainakaan vielä. :) Urpilaisen risti on erttäin hämäävä asia, en lainkaan tiedä onko se "amuletti", vai todellisuus jossain sydämmensä sopukoissa. Ehkei hänkään tiedä.

    Niinistö olkoon mikä on, oli suomen "parempi" vaihtoehto Haavistoon nähden. Ja jotenkin, vaikken häntä pidä herätyksen tuojana, hän on hillitty hallitusmies sentään, ja ehkä juuri nyt suomelle se Jumalan valitsema pressa juuri nyt.

    Tv7,llä on PALJON hyvää ohjelmaa, Derek Prince aivan upea raamatunopettaja. Paljon Israel asiaa jne jne ei pidä heittää lasta pois pesuveden mukana. Eräs tutntemani iInvalidi pariskunta esim joka ei juurikaan pääse kokouksiin on monesti kyyneleet silmissä iloinnut kun on olemassa TV7, radio Dei, Patsmos radiot jne.

    Olli teet hyvää työtä, mutta kyllä taivaan Isä tuomioista pitää huolen sitten aikanaan, varoitus äänenä olo on hyvä, mutta lynkkaaminen on meiltä ihmisinä kiellettyä:).

    Itse kaipaan sydänten heräämistä rakastamaan Jeesusta, omankin sydämmeni heikkouteen tässä asiassa vahvistusta.

    Siunausta sinulle.

    VastaaPoista
  3. Hes. 9:4 “Ja Herra sanoi hänelle: ‘Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki niitten miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen kansan keskuudessa tehdään.“

    Hesekielille näytettiin, kuinka ne saivat suojelevan ristinmerkin, jotka inhosivat baabelin kauhistuksia. Olli on siinä oikeassa, ettemme voi luottaa näihin sielunsa myyneisiin bilderbergin sätkynukkeihin. Muutenkin koko globaali talousjärjestelmä on vain valtava pyramidihuijaus, minkä mm. Markku Uusipaavalniemi on uskaltanut sanoa.. Ei luoteta tämän maailman valheisiin, koska muuten talo on rakennettu hiekalle. Siunausta!

    VastaaPoista
  4. "Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja." - Roomalaiskirje 2:1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs tuo on olevinaan? Lasketko minut syypääksi johonkin väärään profetiaan? En kyllä ole koskaan ennustanut mitään Herran nimessä niin kuin Aulikki Hartikainen, jolle Herra mukamas on puhunut. Luepas tarkasti se Matt. 7:21-23

      21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me SINUN NIMESI KAUTTA ENNUSTANEET ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Jos minä "ennustan", niin teen vain spekulaatioita tulevaa aikaa varten jonkin loogisen päättelyn avulla. Olen erehtyväinen ihminen.

      Poista
    2. Niin ja tietenkin pitää huomioida tämä Vanhan Testamentin varoitus kun lähdetään oikeasti ennustelemaan.

      5. Mooseksen kirja, 18 luku, jae 22

      "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."

      Siis tämä pätee edelleenkin, vaikka useat puolustautuvat sillä, että Uuden liiton profetoiminen on vajavaista (1 Kor. 13:9). Minä ymmärrän tämän kohdan niin, että vasta ikuisuudessa meille selviävät kaikki asiat, jotka vielä puuttuvat kirjoitetusta Jumalan Sanasta eli Raamatusta. Kun joku julistaa Jumalan Sanaa niin hän itseasiassa profetoi.

      Poista
  5. Omat vaikutteet saa tutkittua kun pysähtyy jokainen tutkimaan omaa sydäntään että onko ne kristuksen rakkauden kyllästämää. . Viesteissänne on sellainen sävy että en epäilisi jos väitettäisiin että demonit onmielipiteittenne takana antamassa potkua sille että etsitään, tongitaan ja leimataan valhellinen eksytyksen lappu Jumalan valitsemien julistajien otsaan. Katsokaa ettei teitä havaita taistelemasta itse elävää Jumalaa vastaan. Missä raamatussa on määritelty sellainen virka että ETSIKÄÄ, TONKIKAA vikoja saarnaajista ja lopun ajan eksyttäjistä ja julkaiskaa ne . EI MISSÄÄN. Siellä kyllä sanotaan että älkää uskoko kun tulee eksytystä mutta ei sanota että ottakaa tehtäväksennen tonkia tai julkaista eksytyksiä. Saatana on ovela. Se verhoutuu moneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut täyttä potaskaa. Tottakai eksytykset ja eksyttäjät pitää paljastaa, jotta ne eivät aikaansaisi lisää pahaa ja harhautuneita kuulijoita. Uskomatonta väittääkin että pitäisi olla vain hiljaa, kun joku puhuu täysin Raamatun vastaisesti tai valehtelee. Tuo kirjoituksesi on todella eksyttävä ja vaarallinen. Puolustat vääryyttä ja olet totuutta vastaan.

      Mauno Peltonen kirjoittaa hyvin tekstissään.

      https://www.netikka.net/mpeltonen/trust.htm

      "On muistettava, että saatana tekeytyy nimenomaan valkeuden enkeliksi, eli Pyhäksi Hengeksi.

      Raamattu antaa monta ohjetta asiasta:

      Hb 5:14 "joiden aistit ovat tottumuksesta harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta"
      1 Kr 2:15 "hengellinen ihminen tutkistelee kaikki"
      1 Kr 14:32 "profeettojen henget ovat profeetoille alamaiset"
      Apt 17:11 kertoo miten Berean juutalaiset ottivat Sanan vastaan ja tutkiskelivat kotonaan oliko niin kuin oli heille puhuttu. Armolahjoihin kuuluu lahja "arvostella henkiä." "

      Lisää:

      " "Sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan"

      Raamattu pitää tätä selviönä. Miksi me emme tätä tunnustaisi? Jeesus varoittaa jäähyväispuheessaan, että "vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä." Ihmeet ja tunnusteotkaan eivät ole merkki oikeasta hengestä.

      Ei sekään, että nuo profeetat tietävät elämästäsi tosiasioita ole merkki oikeasta hengestä. Toki entinen ylienkeli sinun asiasi tietää.

      Vanhan liiton aikana oikeiden ja väärien profeettojen suhde oli ehkä 1:100. Olisiko suhde nyt lopussa edullisempi? Ei varmasti. Pikemminkin päinvastoin."

      Ja:

      "Väärien henkien eksyttävä toiminta on Jumalan lähettämää (2 Tess. 2:11) koettelemusta, jolla koettelemuksella eksyvät ne joilla ei ole rakkautta totuuteen, vaan ovat mieltyneet vääryyteen. On seulonnan aika."

      Sekä:

      " "Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista valitutkin" (Matt. 24:24). "Missä raato on sinne kotkat kokoontuvat" (Mt 24:28).

      Järisyttävää Sanaa Vapahtajaltamme, Hänen puhuessaan tuloaan edeltävästä ajasta. Ei vihjettäkään ihanasta herätyksen ja Hengen vuodatuksen ajasta.

      Vain suurta ahdistusta. Ahdistusta, jonka kaltaista ei ole ennen ollut (Matt. 24:21). Synnytystuskia, jotka päättyvät Jeesuksen tuloon.

      Kyse on väärien henkien toiminnasta, antikristuksen hengen vuodatuksesta, joka vaikuttaa aluksi Pyhän Hengen vuodatukselta."

      Totuus:

      "Ei ihme, että Raamattu sanoo Jeesuksen tulon tapahtuvan yllätyksenä. Odotetaan herätystä ja Hengen vuodatusta, mutta tuleekin Jeesus."

      Poista
    2. Se miten suhtaudut kritiikkiin kertoo oletko Herran asialla. Ei me voida porskutella miten tahansa jättämättä jälkeä. Ei ne muutkaan nokialaiset olleet aina Herran asialla.. Mitäs sanot jos sinusta alettaisiin puhua että olet väärä profeetta ja saanut oppisi homolta nokialaiselta homo papilta jne. Suuttuiko Jeesus kun syytettiin. Sanoiko vastaan kun sätittiin. On turha levennellä. Tarvitset apua kun et ymmärrä mikä vastuu on syyttää vääräksi profeetaksi noin hepposin perustein. Tässä on oma lehmä ojassa sinulla ja muillakin jotka eivät tutki vääriä profeettoja raamatun mukaan. NIITÄ EI OLE KÄSKETTY TUOMAAN JULKISUUTEEN. Loppupeleissä sanot että olisin uskonut jos olisin tiennyt. Mene Aulikki Hartikaisen hoitoon.

      Poista
    3. Vai heppoisin perustein minä sanon vääräksi profeetaksi? Etkö ymmärrä lukemaasi vai missä vika? Olet pelkkä pilkkaaja fariseus, jolla on silmät kadonnu päästä. Olet myös yleinen syyttäjä kun käyt kimppuuni ilman perusteita. Tottakai minä puolustaudun. Jeesus muistaakseni haukkui fariseukset alimpaan helvettiin, että revi siitä. Olet aivan samanlainen sokea ja sokeiden taluttaja. Katsot johonkin ulkonaiseen, etkä ymmärrä sisältöä lainkaan. Aulikki Hartikainen on näiden kaikkien nykyisten ulkomaan pellejen puolestapuhuja ja eksyttää uskomaan heitä. Mainitsen mm. David Herzogin ja David Owuorin. Kertoo jo aika paljon siitä millainen Hartikainen on, kun oli mukana järjestelemässä Herzogin Suomen vierailua viime kesänä. Ja Herzogin opetukset me tiedämme, etteivät ne ole tervettä oppia ja Herrasta. Antikristuksen henki siinä miehessä vaikuttaa.

      En varmasti ole ainoa jonka mielestä Hartikainen on väärä profeetta. Mutta kun näin julkisesti ja suoraan tuon esille totuuden, niin se tuntuu sinua ärsyttävän suuresti. Jeesus puhui myös suoraan. Muistamme myös profeetta Elian joka taisteli vääriä profeettoja vastaan. En kerta kaikkiaan siedä vääryyttä ja valehtelua. Sinä olet saatanan asialla kun totuutta ei saa paljastaa.

      Sinä varmaan oletkin Aulikki Hartikaisen hoidossa, kun lauot noita tyhmyyksiä. Hartikaisen kädenjälki näkyy sinussa. Turha muuten lähetellä enää tähän kommenttipalstaan viestejäsi, sillä poistan ne jatkossa. Tänne ei asiattomuudet kuulu.

      Poista
    4. Minulla ei muuten ole mitään tekemistä Nokia Mission kanssa. En ole koskaan käynyt kuuntelemassa Markku Koivistoa, enkä pitänyt miehestä. Tajusin jo 15 vuotta sitten mikä tämä Nokian "herätys" oikein on ja että Koivisto on huijari. Etkö ole lukenut kirjeitäni Pasi Toivoselle CEF-sivustolla? Nykyään niitä löytyy minun omilta Cutting Edge Finland -sivuilta (kotisivukone).

      Nimimerkki "nokialainen" tulee siitä, että olen Nokia-yhtiön ex-työntekijä 1990-luvulla.

      Poista
  6. Lisää hiukan. Jos kirjoitat ottaa pannuun et ole Jumalan rakkauden kyllästämä. Meidän ei tarvitse edes puolustaa noin pöyristettävää väitettä että Piipponen ja Hartikainen olisivat vääriä profeettoja. Aina ne jotka ovat vaurioituneet lapsena kuten Aulikki sanoi nousevat julkisuuteen pönkittääkseen itsetuntoaan Jumalan nimissä. Ei sanotakkaan raamatussa että tarvitaan koulutusta sielunhoitoon. Jumala on kuitenkin antanut sen viisauden jolla nähdään miten lapsuus vaurioittaa.Raamatussahan kysyn missä on uskonne.

    VastaaPoista
  7. Olen Olli-R:n kanssa samaa mieltä, Piipponen ja Hartikainen ovat todella vääriä profeettoja. Heissä ei ole enää (onko ollut koskaan) Pyhä Henki vaan ihan muu "henki"! Ne henkilöt jotka puolustavat heitä, eivä ole myöskään Pyhän Hengen täyteydessä eivätkä osaa erottaa eksytystä edes itsestään. Sanoutukaa Jeesuksen Nimessä irti heidän käsien alla olosta, profetioista ja älkää seuratko heitä!
    Jeesus Kristus vapauttaa teidät.

    VastaaPoista
  8. olisi hyvä uskovien miettiä tuota ihmisten julkista mustamaalaamista täällä kaikkien nähtävissä.niinkö se raamattu opettaa?julistatte ihmisiä vääriksi profeetoiksi ja ties miksi ja samalla itse poikkeatte sanan totuudesta..oikein jeesus raamatussa sanoi kun puhui fariseuksista.ulkopuolelta kyllä malja puhdistetaan mutta sisin on täynnä samaa vääryyttä josta sisarianne ja veljiänne tuomitsette.synti keskeistä evankeliumia,lakihenkisyyttä.lain alla oleva ihminen näkee kaikkialla vain syntiä ja vääryyttä ja tuomitsee itseään ja muita.totta on että raamatun saatatte ulkoa osata mutta kristus ja hänen armonsa on jäänyt vieraaksi.iloitsette pelastuksesta kun jumala on armossaan katsonut teitä kristuksen läpi mutta kun sisaresta tai veljestä löydätte syntiä niin johan lain miekka iskee.sekö on sitä jumalan pyhyyttä?rakastanko lähimmäistä niinkuin itseäni?mikä oli jeesuksen opettama tärkein käsky?rakasta herraa jumalaasi kaikesta sydämmestäsi ja lähimmäistä niinkuin itseäsi.täyttyykö se kohdallanne?mitä jeesus sanoi kun juutalaiset aikoivat kivittää syntisen naisen?se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven.montako esimerkkiä vielä raamatusta etsitään että rupeaa sitä syntiä meistä muistakin löytymään?parannuksen tielle on mentävä ja jokaisen on hyvä aloittaa se itsestään sillä toden totta tekemistä riittää..siunausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeesus sanoi myös (Matt. 7:15-23):

      15. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
      16. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
      17. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
      18. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
      19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
      20. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
      21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Kun tosiseikkojen nojalla paljastetaan väärät profeetat, niin pitäisi olla tyytyväinen siitä, että varoitus on annettu, jotta ihmisiä ei enää eksyisi ja näin jokainen voisi omalta osaltaan tehdä parannusta hengellisestä sokeudestaan.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com