Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue VI    June 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Todisteita Saatanan läsnäolosta tässä maailmassa!
(Evidence Of Satan’s Presence In This World!)

”Ja hän sanoi myöskin kansalle: "Kun näette pilven nousevan lännestä, sanotte kohta: 'Tulee sade'; ja niin tuleekin. Ja kun näette etelätuulen puhaltavan, sanotte: 'Tulee helle'; ja niin tuleekin. Ja kun näette etelätuulen puhaltavan, sanotte: 'Tulee helle'; ja niin tuleekin. Te ulkokullatut, maan ja taivaan muodon te osaatte arvioida; mutta kuinka ette arvioitse tätä aikaa?”

Luukas 12:54-56

”Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako." ”

Matteus 19:4-6

”Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut, ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.”

2. Timoteuskirje 3:12-15

”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.”

2. Timoteuskirje 1:7


Tässä LTN:n numerossa, me pohdimme huolella monia ajankohtaisia aiheita jotka ovat tärkeitä kristityille jotka elävät tässä nykyajassa. Tutkimme tosiasioita, jotka osoittavat, että Saatanan läsnäolo tässä maailmassa on yhä hyvin vakava ongelma ja että tiedemiehet, hallinnon virkamiehet ja muut merkkihenkilöt yrittävät nyt terrorisoida massoja saarnaamalla painokkaasti pelon sanomaa.

Viime vuosikymmeninä, tutkijat ja huomattavat hahmot, kuten entinen Amerikan varapresidentti Al Gore, ovat varoittaneet maapallon väestöä että planeettamme on lähestyvän uhan alla sen takia mitä he kutsuvat globaaliksi lämpenemiseksi. He väittävät että ongelma johtuu ihmisen vastuuttomasta käyttäytymisestä, joka lisää hiilidioksidipäästöjä ja muita epäpuhtauksia ja aiheuttaa asteittaista nousua maapallon ilmakehän lämpötilassa. Pelon lietsojien huuto jotka tuskailevat globaalista lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta on kasvanut yhä selvemmin viime viikkoina kun lukuisia raportteja on noussut esiin osoittamaan että planeettamme kohtaa varman tuhon jos jotain ei tehdä pysäyttämään globaalia lämpenemistä pian. ”Haluamme korostaa yleisölle, että tämä ei ole mikään kaukainen ongelma tulevaisuudessa. Tämä on ongelma, joka vaikuttaa amerikkalaisiin juuri nyt. Merkitseepä se lisääntynyttä tulvimista, suurempaa haavoittuvuutta kuivuudelle, ankarampia maastopaloja – kaikki nämä asiat vaikuttavat amerikkalaisiin niinkuin me sanomme”, julisti Amerikan presidentti Barack Obama puhuessaan ”Today”-show'ssa toukokuussa 2014. (1)

Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius esitteli jopa kaameamman kuvan kuin Obama kun hän piti puheen toukokuun 14. päivänä 2014. ”Meillä on 500 päivää aikaa – ei päivääkään enemmän – torjua ilmastokatastrofi. Ihmiset puhuvat usein ilmastonmuutoksesta tai globaalista lämpenemisestä. Liitän suuren merkityksen sanoihin, ja mitä tulee ranskan kieleen, en usko, että nuo sanat ovat kovin sopivia, koska – viittaamatta tähän tai tuohon poliittiseen ohjelmaan – muutos nähdään melko positiivisena asiana. Mutta jos kyse on ilmastosta, se ei ole ollenkaan.” Fabius edelleen jatkoi viitatakseen ongelmaan ”ilmastokaaoksena – englanniksi, ilmaston häiriötilaan, ilmastokaaokseen.” (2)

Samaan aikaan Kalifornian kuvernööri Jerry Brown näyttäytyi sunnuntaiaamuna uutisohjelmassa toukokuun 18. päivänä 2014, lausuakseen uskomuksensa että maastopaloja hänen osavaltiossaan pahennetaan ilmastonmuutoksen kautta. ”Me täällä Kaliforniassa olemme etulinjassa. Meidän täytyy olla sen kanssa tekemisissä. Me olemme jo varanneet 600 miljoonaa dollaria. Meillä on 5,000 palomiestä. Me tulemme tarvitsemaan tuhansia lisää. Ja tulevina vuosina, meidän täytyy tehdä hyvin kalliita investointeja ja sopeutumista. Ja ihmisten täytyy olla huolellisia, miten he rakentavat kotinsa ja millaista kasvillisuutta annetaan kasvaa niiden ympärillä”, kuvernööri Brown sanoi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Aiomme käsitellä luontoa parhaan kykymme mukaan, mutta ihmiskunta on törmäyskurssilla luonnon kanssa.” (3)

Jotkut tiedemiehet ovat menneet niin pitkälle että sanovat ilmastonmuutoksen voivan lopulta johtaa ihmisrodun sukupuuttoon. ”Mikä on merkittävää, ja hälyttävää, on muutoksen nopeus 1970-luvulta lähtien, jolloin me aloimme polttaa paljon fossiilisia polttoaineita massiivisella tavalla. Emme mahdollisesti pysty kehittymään vastataksemme tähän lämpenemistahtiin ja, ellemme saa sitä hallintaan, se tarkoittaa meidän sukupuuttoa lopulta”, julisti professori Helen Berry, varadekaani Canberran yliopiston terveystieteiden tiedekunnasta Australiassa. (4)

Kumma kyllä, kuuluisa tiedemies Englannista nimeltään James Lovelock on ehdottanut erilaista lähestymistapaa torjumaan ilmastonmuutosta. Lovelock'in mukaan, on luultavasti liian myöhäistä pysäyttää ilmastonmuutos, ja hän on kehottanut ihmiskuntaa lopettamaan yrittämästä tehdä niin. Sen sijaan hän neuvoo, että futuristisia ”ilmastokontrolloituja” kaupunkeja, jotka majoittaisivat maailman asukkaita, rakennettaisiin. ”Muuttuvassa ilmastossa, kaupungit ovat vähemmän alttiita ulkoiselle lämmölle kuin meidän yksilömme. Jos useimmat meistä asuisivat kaupungeissa, kuten näyttää siltä että me pian teemme niin, ilmaston sääntely näissä kaupungeissa voisi olla helpompaa, olisi taloudellisempia ja turvallisempia vaihtoehtoja kuumassa ilmastossa kuin koko planeetan sääntely geosuunnittelulla”, Lovelock kirjoitti äskettäin julkaistussa kirjassaan. (5)

Mielipiteeni on pitkään ollut, että vaikka tiedemiesten ja poliitikoiden väitteet koskien ilmastonmuutosta olisivatkin totta, ei ole olemassa mitään keinoa, että ihmiskunta koskaan ratkaisisi tämän kriisin. Se on, kuitenkin, tehokas mekanismi edelleen valvoa massoja. Itseasiassa ilmastonmuutosta voitaisiin jonakin päivänä käyttää tekosyynä rajoittamaan lasten lukumäärää mikä perheessä voi olla, mitä perhe voi syödä, millaista autoa he voivat ajaa, ja missä he voivat asua. Varmastikin voidaan odottaa että ihmiskunta olisi paljon mukautuvaisempi jos heidät vakuutettaisiin siitä että heidän tiukka sääntöjen noudattaminen on välttämätöntä estämään ihmiskunnan sukupuutto. Raportit osoittavat että ilmastonmuutoshysterian jatkuva rumputuli on jo tullut syyksi aiheuttamaan suurta huolestuneisuutta tämän päivän nuorison keskuudessa. ”Toisin kuin aikuiset, jotka voivat työntää päänsä pensaaseen sen suhteen mitä me olemme tekemässä planeetallemme, nämä lapset ovat hyvin tietoisia siitä mitä on käynnissä. Johtuen webistä, se ei ole piilossa enää. Lapset usein kysyvät minulta kysymyksiä että me, aikuisina, yritämme kiertää kysymyksen: Mitä ihmiskunnalle tulee tapahtumaan?”, sanoi psykoterapeutti Chris Saade Pohjois-Carolinan oliivipuunoksan keskuksesta (Olive Branch Center). (6)

Joka tapauksessa, kristityt ovat aina tienneet että tämän nykyisen maailman olemassaolo loppuu joskus. Kuitenkin, huolimatta tästä tiedosta, me voimme olla täysin vapaita huolesta ja pelosta jos me asetamme täysin luottamuksemme Jumalaan. Vaikka tiedemiehet ja viranomaiset kehottavat meitä pelkäämään ihmiskunnan tulevaisuuden vuoksi, meidän Vapahtajamme puhuu meille Hänen sanansa välityksellä ja kehottaa meitä olemaan pelottomia. Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti Jumalan inspiraation kautta Toisen Timoteuskirjeen luvussa 1:7, ”Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.” Minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa heittämään kaikki huolensa ja pelkonsa meidän rakastavan Vapahtajamme ylle niinkuin apostoli Pietari kehotti Ensimmäisen Pietarinkirjeen luvussa 5:6-7 kun hän kirjoitti, ”Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja "heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen".” Jos et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Ihmisten muuttuvat sydämet! (The Changing Hearts Of The People!)

Tässä nykyajassa, jolloin yhteiskuntaa hallitsee sukupolvi johon tavallisesti viitataan ”Millennium-sukupolvena”, on ollut selvää muutosta amerikkalaisten mielipiteessä koskien sosiaalisia ja moraalisia kysymyksiä. Yksi tällainen asia, josta on tullut kiistakapula tällä vuosikymmenellä, on kysymys valtavirran homoseksuaalisuudesta ja samaa sukupuolta olevista avioliitoista. Tutkimus osoittaa, että ihmisten sydämet ovat muuttuneet ja että valtaosa amerikkalaisista tukee nyt samaa sukupuolta olevia avioliittoja. Itseasiassa hiljattainen kysely, jonka suoritti Gallup, sai selville että 55 prosenttia vastaajista ilmoittaa kannattavansa homoliittoja. Tämä on suurin tuki koskaan joka on ilmaistu näiden tutkimusten kaikkina aikoina, ja kannatuksen samaa sukupuolta oleville avioliitoille havaittiin olevan erityisen korkea nuorten amerikkalaisten keskuudessa. Tutkimuksen mukaan, 78 prosentilla vastaajista 18 ja 29 ikävuoden väliltä on myönteinen kanta samaa sukupuolta oleviin avioliittoihin. (7)

Samaan aikaan taistelut raivoavat useissa Amerikan osavaltioissa tällä hetkellä samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamisen suhteen kun tuomarit kaikkialla Yhdysvalloissa antavat ohjeistuksia julistaessaan että kiellot tällaisille liitoille ovat perustuslain vastaisia. Näin kävi Arkansasin osavaltiossa kun piirituomari Chris Piazza antoi ohjeistuksen toukokuun 9. päivänä 2014, joka kumosi kiellon samaa sukupuolta oleville avioliitoille tuossa osavaltiossa. (8) Enemmän kuin 400 avioliittolisenssiä annettiin gay-pareille Arkansasissa kunnes osavaltion korkein oikeus keskeytti tuomarin päätöksen toukokuun 16:ntena 2014. (9)

Idahon osavaltiossa, käräjätuomari Candy Dale antoi ohjeistuksen toukokuun 13:ntena 2014, joka kumosi osavaltion kiellon samaa sukupuolta oleville avioliitoille. (10) ”Idahon avioliittolait kieltävät sen homo- ja lesbokansalaisilta perusoikeuden avioitua ja pakottavat heidän perheensä leimautumaan, toisen luokan asemaan ilman riittävää syytä tähän. Nämä lait eivät kestä mitään perustuslaillisen tutkistelun asiaankuuluvaa tasoa”, tuomari Dale kirjoitti päätöksessään. (11) Hänen päätöksensä, kuitenkin, kohtasi nopeasti vastarintaa ja on jäädytetty 9. Yhdysvaltain vetoomustuomioistuimen (9th U.S. Circuit Court of Appeals) toimesta. (12)

Toukokuun 19. päivänä 2014, Yhdysvaltain käräjätuomari Michael McShane antoi päätöksen joka kumosi kiellon samaa sukupuolta oleville avioliitoille Oregonin osavaltiossa. Toisin kuin muissa osavaltioissa, virkamiehet Oregonissa kuitenkin omaksuivat päätöksen ja alkoivat mahdollistaa samaa sukupuolta olevia avioliittoja välittömästi. (13) Puhuessaan päätöksestä, Oregonin osavaltion kuvernööri John Kitzhaber oli sanonut, ”Oregonilaiset eivät enää hyväksy homojen, lesbojen, ja transsukupuolisten yhteisön syrjintää.” (14)

Toukokuun 20. päivänä 2014, Pennsylvanian osavaltio näki myös heidän kieltonsa kumoamisen koskien samaa sukupuolta olevia avioliittoja kun Yhdysvaltain käräjätuomari John E. Jones III päätti että tällaiset kiellot ovat perustuslain vastaisia. ”Me liitymme nyt 12 liittovaltion käräjäoikeuksiin eri puolilla maata jotka, kohdatessaan nämä eriarvoisuudet omissa osavaltioissaan, ovat tulleet siihen johtopäätökseen että kaikki parit ansaitsevat yhtäläisen arvokkuuden siviilivihkimisen maailmassa”, tuomari Jones kirjoitti päätöksessään. (15) Jos hänen päätöstään ei riitauteta, Pennsylvaniasta tulee 19. osavaltio laillistamaan samaa sukupuolta olevat avioliitot. (16)

Vaikka amerikkalainen oikeusjärjestelmä tekee sitkeää yritystä laillistaakseen samaa sukupuolta olevat avioliitot, on yhä tavallisempaa, että homoseksuaalista elämäntapaa kirkastetaan valtavirran yhteiskunnassa. [Vrt. Suomessa suosittuun MTV3:n Salatut elämät -saippuasarjaan, jossa homostelu normalisoidaan täysin. Aivopesua nuorille. Suom. huom.] Tämä sisältää Barack Obaman presidentin hallinnon, joka järjesti seremonian Valkoisessa Talossa toukokuun 22. päivänä 2014 juhlistaakseen postimerkin julkaisua joka kunnioittaa nyt jo edesmennyttä poliitikkoa nimeltä Harvey Milk. Harvey Milk oli kuuluisa tullessaan ensimmäiseksi kaapista tulleeksi gay-henkilöksi joka valittiin julkiseen virkaan Kalifornian osavaltiossa kun hänet äänestettiin San Franciscon hallintoneuvostoon vuonna 1977. Sen jälkeen kun hänet salamurhattiin marraskuussa 1978, Milk'istä tuli sankari homoseksuaalisessa yhteisössä. (17) Kuitenkin kun tämän miehen elämää juhlitaan, mainitaan harvoin että hän oli lakisääteinen raiskaaja joka saalisti nuorennäköisiä miehiä ja alaikäisiä teinipoikia. Ainakin kahden hänen uhreistaan tiedetään tehneen itsemurhan. (18)

Homoseksuaalinen agenda on myös alkanut tunkeutua ammattilaisurheilun maailmaan. Toukokuussa 2014 ilmoitettiin, että naisten koripallon ammattilaisliiga, tunnettu nimellä WNBA, on ilmoittanut suunnitelmistaan ajaa ylös pyrkimyksensä houkutella homoja ja lesboja sen koripallopeleihin. ”Meille se on moniarvoisuuden juhla ja sen yleisön mukaan ottamista ja tunnustamista joka on ollut meidän kanssa hyvin intohimoisesti”, totesi WNBA'n presidentti Laurel Richards. Tutkimukset osoittavat että noin 25 prosenttia lesboista Yhdysvalloissa katselee WNBA'ta. (19)

Kansallinen jalkapalloliiga (National Football League tai NFL) on myös omaksunut homoseksuaalisen elämäntavan. Itseasiassa, toukokuussa 2014 miehestä nimeltään Michael Sam tuli ensimmäinen avoimesti homo jalkapalloilija joka draftattiin NFL'ään kun St. Louis Rams valitsi hänet seitsemännellä kierroksella NFL'n draftaustilaisuudessa. (20) Saatuaan tietää että hänet oli draftattu, Sam suuteli julkisesti hänen poikaystäväänsä ja videomateriaalia tuosta hetkestä näytettiin laajasti televisiokanavilla nimeltään ESPN ja NFL Network. Puhuessaan tuosta hetkestä, ESPN'n tv-tuottaja Seth Markman oli sanonut, ”Olemme nuori tuotantomiehistö ja rehellisesti sanottuna se oli vain yksi hetki vuosina jolloin me olemme tehneet tätä. … Rekka-autossa sanoimme vain, 'Vau, tämä on hyvä tunne tästä.' Kukaan ei astunut esiin ja sanonut, 'Oi, voi, haluammeko todella näyttää tätä.” (21) Ainakin yhtä NFL-pelaajaa nuhdeltiin arvostelemasta Michael Sam'in julkisesti näytettyä homosuudelmaa. Nähtyään video-otoksen, Miami Dolphins'in jalkapallopelaaja Don Jones viittasi tapahtumaan ”kamalana” sosiaalisen median webbisivulla nimeltä Twitter. Vastauksena, Miami Dolphins määräsi hänelle sakot teoistaan ja jäädytti hänet joukkueen toiminnasta kunnes hän suorittaa uudelleenkoulutuksen. (22)

Kyllä, ihmisten sydämet ovat muuttuneet, ja me elämme nyt ajassa jolloin homoseksuaalisuutta ei ainoastaan suvaita vaan myös ylistetään Yhdysvalloissa. Siitä on tullut niin valtavirtaa että siltä on nyt lähes mahdotonta välttyä, ja ne, jotka yhä pitäytyvät raamatulliseen näkemykseen että homoseksuaalinen elämäntapa on moraalitonta, leimataan vihamielisiksi kiihkoilijoiksi. Silti me tiedämme, että Jumalan näkemys on vakiintunut ja muuttumaton. On myös tärkeää muistaa että Jeesus Kristus määritteli avioliiton yhden miehen ja yhden naisen väliseksi Matteuksen luvussa 19:4-6 joka sanoo meille, ”Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako." ”

Lihanhimon tuhoisa luonne! (The Destructive Nature Of Lust!)

On yleisesti tunnettu tosiasia, että Internetissä on tarjolla valtava määrä pornografiaa, joka on aiheuttanut sekasortoa monien elämissä vuosien varrella. Tästä on kiittäminen nyt kaikkialla läsnä olevasta world wide webin teknologiasta kun miehillä, naisilla, ja jopa lapsilla on nopea ja helppo pääsy kaikenlaiseen saastaan ja perversioon mitä voi kuvitella, ja se on ongelma, joka on vain pahenemassa tässä nykyajassa. ”On olemassa paljon tiedettä joka osoittaa nyt että pornografia on vahingollista. Me tiedämme että lähes jokainen perhe Amerikassa on tullut kosketetuksi pornografian haitoilla”, totesi Dawn Hawkins, toiminnanjohtaja järjestössä joka tunnetaan nimellä Morality in Media (Median moraali). (23) Pornografian yleisyys on vähän hätkähdyttävää. Itseasiassa, noin kolmannes kaikista netin latauksista sisältävät pornografiaa ja suunnilleen 4.2 miljoonaa webbisisivustoa esittää tätä niin kutsuttua aikuisviihdettä. (24) Surullista kyllä, monet lapset ovat myös langenneet uhreiksi tuhoisalle himon luonteelle. ”Porno on epäilemättä tehokkain seksuaalivalistuksen muoto tänä päivänä, tutkimusten osoittaessa että keskiverto ensimmäistä kertaa pornoa katsova on iältään 11-14 vuoden ikäinen – ja haluan kertoa teille, tämä ei ole sinun isäsi Playboy-lehti”, sanoi Gail Dines, sosiologi ja naistutkimuksen professori Wheelock'in yliopistossa Bostonissa, Massachusetts'in osavaltiossa. (25)

Pornografian kulutus on arkipäiväistä myös hallinnon työntekijöiden keskuudessa, jotka eivät pysty hallitsemaan halujaan työssä ollessaan. Esimerkkejä tällaisesta käyttäytymisestä on havaittu Yhdysvaltain liittovaltion virastossa (General Services Administration), Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirastossa (Environmental Protection Agency), valtiovarainministeriössä, postilaitoksessa, Yhdysvaltain ydinvoimaloiden valvonnasta vastaavassa komissiossa (Nuclear Regulatory Comission), kansallisessa tiedesäätiössä, Yhdysvaltojen arvopaperi- ja pörssikomissiossa (Securities and Exchange Commission), sekä Pentagonissa. ”Se on iso ongelma kaikkialla”, julisti Sharon Nelson, rikostutkintafirman nimeltä Sensei Enterprises Inc. johtaja. (26) Järkyttävästi, ympäristönsuojeluviraston (EPA) työntekijän huomattiin hiljattain katselevan pornoa työpaikallaan jopa kuusi tuntia päivässä. Kyseisellä työntekijällä, jota ei ole erotettu, oli suunnilleen 7,000 pornografista kuvaa talletettuna hänen työkoneelleen ja kuulemma jatkoi pornon katselemista vaikka EPA'n agentti ilmestyi paikalle haastattelemaan miestä hänen työpöytänsä äärellä. (27) Tämän tapauksen erityispiirteet yllyttivät kansanedustaja Darrell E. Issa'aa, Kalifornian republikaania, kysymään, ”Kuinka paljon pornografiaa EPA'n työntekijän pitäisi katsella jotta menettäisi työpaikkansa?” (28)

Se, että niin monet hallinnon työntekijät katselevat pornoa työssään ei ole ainoastaan vakava moraalinen kysymys, vaan se myöskin uhkaa Yhdysvaltojen kansallista turvallisuutta. Webbisivustot, joissa on pornografiaa, ovat usein virusten ja pahansuopien ohjelmistojen saastuttamia, joihin tavallisesti viitataan ”haittaohjelmina (malware)”. Kun hallinnon työntekijä lataa tällaista materiaalia, se voi uhata viraston koko tietokoneverkkoa jossa he työskentelevät ja aiheuttaa vahingollisen materiaalin leviämistä. Näin kävi, kun USA:n liittovaltion viraston (General Services Administration tai GSA) työntekijä latasi vahingossa viruksen katseltuaan pornoa joka saastutti viraston sähköpostipalvelun ja lähetti ulos saastunutta sähköspostia otsikkokentän kanssa jossa luki ”View my pictures.” (29)

On tragedia, että niin monet ihmiset ovat joutuneet pornografian ansaan. Tällainen toiminta on tuhonnut tähän saakka monia elämiä, ja tulee todennäköisesti tuhoamaan lisää tulevaisuudessa. Kristittyinä meidän olisi hyvä pitää visusti kiinni apostoli Pietarin sanoista joka kirjoitti Ensimmäisen Pietarinkirjeen luvussa 2:11, ”Rakkaani, niinkuin outoja ja muukalaisia minä kehoitan teitä pidättymään lihallisista himoista, jotka sotivat sielua vastaan.”

Saatanallisia manifestaatioita Yhdysvalloissa! (Satanic Manifestations In The United States!)

Näissä yhä pahenevissa päivissä, näemme nyt Saatanan juoksupoikia vaatimassa äänekkäästi huomiota kun he saastuttavat maata ja suorittavat heidän hengellisesti kieroutuneita toimia. Yksi tällainen ryhmä, joka on viime aikoina kiinnittänyt huomiota uutisissa, on Saatanan temppeli, joka sijaitsee New York City'ssa. Tämä saastainen järjestö tuli laajasti tunnetuksi aiemmin vuonna 2014 kun he pyysivät viranomaisia Oklahoman osavaltiossa sallimaan heidän pystyttää Baphomet'in, toisin sanoen Saatanan, patsaan Oklahoman osavaltion hallintorakennuksen maa-alueelle. Vaikka patsasta ei ole hyväksytty sijoitettavaksi Oklahoman viranomaisten toimesta, Saatanan temppeli on jo antanut tehtäväksi veistää kappaleen, ja arvioi, että se valmistuu kuukausien sisällä. ”Olemme edistymässä melko nopeasti, ja veistotyö monumenttia varten on lähes valmis. Viime kädessä se on valettu pronssiin. En halua laittaa liian selvää päivämäärää sille… mutta katsomme kuukausissa”, sanoi Lucien Greaves, Saatanan temppelin johtaja. Patsaan kustannukset maksetaan lahjoitusten avulla joita kerättiin verkossa ja olivat yhteensä yli 28,000 dollaria. (30)

A statue of Baphomet commissioned by the Satanic Temple to counter
a Ten Commandments monument at the Oklahoma statehouse - Facebook/Satanic Temple







































http://www.ibtimes.co.uk/satanic-temple-presses-baphomet-statue-despite-oklahoma-permit-halt-1447055

Ikään kuin edellä kerrottu juttu ei ollut tarpeeksi pahaa, Saatanan temppeli pääsi jälleen otsikoihin toukokuussa 2014 kun ilmoitettiin että he aikoivat järjestää saatanallisen mustan messun Massachusetts'in osavaltiossa. Tapahtuma, joka oli alunperin tarkoitus järjestää Harvardin yliopistossa toukokuun 12. päivänä 2014, siirrettiin vaihtoehtoiseen paikkaan off-kampukselle sen jälkeen kun Harvardin korkeakoulun kulttuuriopintojen kerho (Harvard Extension School Cultural Studies Club) luopui tapahtuman sponsoroinnistaan. Harvardin yliopiston lehden (Harvard Crimson) raportin mukaan, saatanallinen rituaali siirrettiin sitten ravintolaan nimeltä Hong Kong, joka sijaitsee kadun toisella puolella Harvard Yard'ia. (31)

Vielä toinen esimerkki, joka osoittaa että saatanistit ovat yhä rohkeampia näinä pahoina päivinä, mies nimeltään Chaz Stevens etsii nyt mahdollisuutta tarjota avajaisrukousta Floridan Deer Beach'in kunnanvaltuuston edessä. Kirjeessä joka on osoitettu valtuustolle, Stevens kirjoitti seuraavaa: ”Rakas Deerfield Beachin kaupunki; Äskettäisen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksen salliessa 'rukouksen ennen komission kokouksia' ja tavoitella oikeuksia jotka on myönnetty muille, minä täten pyydän saada avata komission rukoilemalla omaa jumalaani, minun jumalallista henkeäni, minun kaveriani joka huolehtii minusta. Olkaa tietoisia, olen saatanisti. Haluaisin tietää, milloin tämä on kelvollista teille”, Stevens kirjoitti. (32)

Vaino ja vihamielisyys kristittyjä vastaan! (Persecution And Hostility Toward The Christian People!)

Näinä suuren ahdingon päivinä, ankara vaino ja vihamielisyys, joka on keskittynyt kristittyjä vastaan ympäri maailman, on jatkuvasti kasvava ongelma. Yksi alue maailmassa, jota on erityisesti järkytetty väkivallalla ja vainolla, on Afrikan valtio nimeltä Nigeria, joka on kärsinyt hyökkäysten tulvasta joita on suorittanut radikaali islamistinen ryhmä nimeltä Boko Haram. Terroristiryhmä on tullut hyvin tunnetuksi sen shokeeraavista ja julmista iskuista, jotka usein kohdistuvat niihin jotka seuraavat Kristusta. Yksi tällainen hyökkäys tapahtui helmikuussa 2014 kun Boko Haramin taistelijat hyökkäsivät Izghe'n kylään Borno'n osavaltiossa ja surmasivat yli 90 kylän kristittyä. (33) Toisessa tapauksessa, joka tapahtui huhtikuun 2014 puolivälissä, yli 60 ihmistä tapettiin ryhmän toimesta Kala Balge'n kylässä. (34) Tämän saman aikaperiodin tienoilla, terroristiryhmän jäsenet ratsasivat koulun joka sijaitsee pääasiassa kristittyjen kylässä nimeltä Chibok ja kidnappasivat yli 200 tyttöä. (35) Surullista kyllä, iskut, joihin Boko Haramin jäsenet ovat syyllistyneet, ovat johtaneet yli 3,982 ihmisen kuolemaan tähän mennessä tänä vuonna, (36) ja lisää hyökkäyksiä on todennäköisesti tulossa. Epävakaa tilanne Nigeriassa, erityisesti Borno'n osavaltiossa, on aiheuttanut suurta surua alueella. ”Borno on portti Keski-Afrikan osa-alueelle, Etelä-Sudaniin, ja Maiduguri on aina ollut portti, joten turvallisuusongelmat, joita me kohtaamme, ovat vaikuttaneet negatiivisesti ja haitanneet osavaltion taloudellisia omaisuuksia. Siten, jopa parhaimpina aikoina, me olemme köyhä osavaltio, ja nyt meistä on tullut köyhempiä. Boko Haram on murskannut kansaamme”, julisti Borno'n osavaltion kuvernööri Kashim Shettima. (37)

Kristittyjen vainoaminen on yleistä myöskin afrikkalaisessa Sudanin valtiossa. Itseasiassa, nainen, nimeltään Meriam Yehya Ibrahim Ishag, on haastettu oikeuteen ja todettu syylliseksi aviorikokseen ja harhaoppiin valtion islamilaisen hallinnon toimesta. Sudanin hallitus on ilmoittanut, että Meriam'in avioliitto on pätemätön, koska mies, jonka kanssa hän avioitui, on kristitty. He myöskin havaitsivat hänen syyllistyneen harhaoppiin koska hän kääntyi kristinuskoon, ja he ovat näin tuominneet hänet hirtettäväksi. Islamilainen tuomioistuin on todennut, että hänen tuomionsa tullaan toteuttamaan sen jälkeen kun nainen, joka on tästä kirjoittamishetkestä lukien kahdeksannella kuulla raskaana, on synnyttänyt lapsensa. (38)

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa tarttumaan Jumalan lupauksiin ja asettamaan täysin luottamuksensa Häneen. Sillä kuten meille kerrotaan Psalmissa 9:9-10, ”Niin Herra on sorretun linna, linna ahdingon aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra.” Ottakaa vastaan sydämelliset kiitokset kaikille jotka niin avokätisesti tuette tätä ministeriötä, ja muistakaa, että me olemme täällä rukoillaksemme sinun puolesta tai mitkä tahansa sinun tarpeesi voivat ollakin. Me suomme aina jokaiselle esirukouspyynnölle, jonka me vastaanotamme, yksilöllistä huomiota, ja me tiedämme kokemuksesta että Jumala todellakin vastaa rukoukseen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Associated Press, May 6, 2014, By Seth Borenstein, Washington, D.C.
02. CNS News, May 19, 2014, By Patrick Goodenough, http://cnsnews.com.
03. Los Angeles Times, May 18, 2014, By Paige St. John, Sacramento, CA.
04. The Sydney Morning Herald, March 31, 2014, By Deborah Snow and Peter Hannam, http://smh.com.au.
05. The Telegraph, April 8, 2014, By Sarah Knapton, http://telegraph.co.uk.
06. The Globe and Mail, May 1, 2014, By Gayle McDonald, http://theglobeandmail.com.
07. Gallup, May 21, 2014, By Justin McCarthy, http://gallup.com.
08. CNN, May 21, 2014, By Greg Botelho, http://cnn.com.
09. Time Magazine, May 16, 2014, By Eliana Dockterman, http://time.com.
10. CNN, May 21, 2014, By Greg Botelho, http://cnn.com.
11. LifeSiteNews, May 14, 2014, By Kirsten Andersen, Boise, ID.
12. CNN, May 21, 2014, By Greg Botelho, http://cnn.com.
13. Associated Press, May 19, 2014, By Associated Press, Portland, OR.
14. Reuters News Service, May 19, 2014, By Teresa Carson and Shelby Sebens, Portland, OR.
15. The Huffington Post, May 20, 2014, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
16. Ibid.
17. The Washington Post, May 16, 2014, By Josh Hicks, http://washingtonpost.com.
18. LifeSiteNews, May 19, 2014, By Kirsten Anderson and Ben Johnson, http://lifesitenews.com.
19. Associated Press, May 22, 2014, By Doug Feinberg, New York, NY.
20. ESPN, May 10, 2014, By Nick Wagoner, http://espn.com.
21. The Washington Post, May 12, 2014, By Cindy Boren, http://washingtonpost.com.
22. Sporting News, May 12, 2014, By Tadd Haislop, http://sportingnews.com.
23. The Telegraph, May 16, 2014, By Barney Henderson, http://telegraph.co.uk.
24. Ibid.
25. Ibid.
26. The Washington Times, May 11, 2014, By Jim McElhatton, http://washingtontimes.com.
27. Ibid.
28. Ibid.
29. Ibid.
30. ABC News, May 2, 2014, By Liz Fields, http://abcnews.go.com.
31. The Harvard Crimson, May 12, 2014, By Theodore R. Delwiche and Alexander H. Patel, http://thecrimson.com.
32. The Huffington Post, May 9, 2014, By Yasmine Hafiz, http://huffingtonpost.com.
33. Voice of America News, February 16, 2014, By VOA News, http://voanews.com.
34. ABC News (Australia), April 14, 2014, By ABC News, http://abc.net.au.
35. USA Today, April 21, 2014, By Oren Dorell, http://usatoday.com.
36. Ibid.
37. Voice of America News, May 23, 2014, By VOA News, http://voanews.com.
38. ABC News, May 19, 2014, By Colleen Curry, http://abcnews.go.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com