Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. elokuuta 2014

Vatikaani etsii maan ulkopuolista elämää innokkaasti juuri nyt

Viime aikoina on tullut uutisia että Vatikaani on kiihdyttänyt ”veli ET:n” etsintäänsä ulkoavaruudesta. Liittyisikö tämä tähän epävakaaseen ajanjaksoon, jolloin sodantuulet ovat alkaneet puhaltaa kaikkialla ja Uutta Maailmanjärjestystä puuhaillaan tiiviisti kulissien takana? Nimittäin kun NewAge-kristus (Antikristus) nousee 3. maailmansodan tuhkista, niin Uuden Järjestyksen takaajiksi ilmaantuvat mitä todennäköisimmin UFO't eli Muukalaiset ulkoavaruudesta vakuuttaen että Antikristus (Maitreya) on ihmiskunnan pelastaja. Vatikaanilla on keskeinen osa tässä vakuuttelussa myös, koska Rooman paavi tunnistetaan yleisesti Ilmestyskirjan 2. pedoksi eli Vääräksi profeetaksi (Ilm. 13:11), joka saa ihmiset kumartamaan 1. petoa eli Antikristusta (Ilm. 13:14-18). Tämä Antikristus sitten tietysti saa voimansa näiltä Muukalaisilta, jotka ovat itseasiassa langenneita enkeleitä johtajanaan Saatana itse eli Lucifer, joka pukeutuu lopunaikana 'valkeuden enkeliksi'. ÄLKÄÄ EKSYKÖ! Tämän Infowars-artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------------

Vatikaanin astronomit kiihdyttävät ”veli ET:n” etsintäänsä

Michael Snyder
The Truth Wins
March 27, 2014

Suomentajan kommentti:

Miksi ihmeessä Vatikaani etsii maan ulkopuolista elämää? Tietääkö katolinen hierarkia jotakin vieraasta elämästä, jota me toiset emme tiedä? Miksi suurin uskonnollinen organisaatio planeetalla käyttää niin paljon aikaa ja energiaa ”veli ET:n” etsintään”?


Kuva: Vatikaani (Wiki Commons).

Aiemmin tässä kuussa Vatican Observatory yhteissponsoroi tärkeän konferenssin maan ulkopuolisesta elämästä, joka toi yhteen 200 maailman johtavaa astrobiologia. Yksi järjestäjistä totesi, että konferenssin eräs päämäärä oli selvittää ”kuinka voimme löytää elämää tähtien seasta kahden seuraavan vuosikymmenen aikana.” Varmasti ei olisi epätavallista, että ryhmä astronomeja ja astrobiologeja tulee yhteen ja keskustelee sellaisista asioista. Mutta miksi Vatikaanilla näyttää olevan pakkomielle tällaiseen? Kuten näet seuraavassa, on olemassa muutamia korkean profiilin Vatikaanin astronomeja, jotka näyttävät koko lailla luottavan, että siellä on ”jotakin.” Itseasiassa joku on sanonut, että kun se on paljastettu, niin ”kaikki, mitä luulemme tietävämme,” on ehkä ”heitettävä yli laidan.”

Yleensä konferenssi, joka tuo yhteen satoja tiedemiehiä, ei vielä aiheuta uutisotsikoita. Se, mikä tekee tästä erilaisen, on Vatikaanin mukana oleminen. Seuraavassa kuvaus tästä konferenssista NASA’n verkkosivustolla:

Koska tunnettujen maan kokoisten planeettojen määrä lisääntyy nopeasti, äärimmäisten olosuhteiden alue, jolla elämä maan päällä voi jatkua, kasvaa, ja teknologia, joka lopulta mahdollistaa elämän etsimisen exoplaneetoilta, menee eteenpäin, Vatican Observatory ja Steward Observatory ilmoittavat tärkeän konferenssin nimeltä: The Search for Life Beyond the Solar System: Exoplanets, Biosignatures & Instruments. (Elämän etsiminen aurinkokunnan ulkopuolelta: Exoplaneetat, merkit elämästä & välineet) Konferenssin päämäärä on tuoda yhteen se tieteidenvälinen yhteisö, joka tarvitaan käsittelemään tätä monitahoista haastetta: asiantuntijoita exoplaneettahavainnoista, varhaisista ja äärimmäisistä elämän muodoista maaplaneetalla, elämän merkeistä ilmakehässä ja planeettoja etsivistä kaukoputkista.

Viime vuosina Vatikaani on todella ottanut johtoaseman maan ulkopuolisen elämän etsinnässä. Nykyinen Vatican Observatory'n johtaja, José Gabriel Funes, ei usko, että on mitään ristiriitaa hänen uskonsa ja tämän maailman ulkopuolisen elämän etsintänsä välillä.…

José Gabriel Funes, argentiinalainen jesuiittapappi ja astronomi ja Vatican Observatory'n nykyinen johtaja, sanoo, ettei ole mitään ristiriitaa Jumalaan uskomisen ja sen välillä uskooko mahdollisuuteen, että on olemassa maan ulkopuolisia, kenties ihmistä kehittyneempiä, sivilisaatioita.

“Minun mielestäni tämä mahdollisuus on olemassa,” sanoi pappi José Gabriel Funes, nykyinen Vatican Observatory'n johtaja ja paavi Benedictus XVI:n tieteellinen neuvonantaja viitatessaan elämään muilla planeetoilla.

Itseasiassa Funes kuulostaa aika optimistiselta koskien mahdollisuutta löytää jonakin päivänä ”veli ET”...

Kun häneltä kysyttiin viittasiko hän ihmisen kaltaisiin olentoihin, vai jopa ihmisiä kehittyneempiin, hän sanoi: ”Varmasti näin isossa maailmankaikkeudessa tätä hypoteesia ei voi sulkea pois.”

“Aivan kuten maan päällä on luontokappaleiden monimuotoisuus, siellä voi olla muita Luojan luomia luontokappaleita, jopa älykkäitä. Se ei ole uskoamme vastaan, koska me emme voi asettaa rajoja Jumalan luovalle vapaudelle. Miksi emme voisi puhua 'veli ET:stä'? Se olisi edelleen osa luomakuntaa.”

Funes, joka johtaa observatoriota, joka toimii Rooman eteläpuolella ja Arizona'ssa, esitti mahdollisuutta, että ihmisrotu voisi itseasiassa olla maailmankaikkeuden ”kadonnut lammas.” Siellä voisi olla muita olentoja, ”jotka ovat pysyneet luojansa ystävinä” hän sanoi.

Vau!

Funes siis itseasiassa vihjaa, että kun kohtaamme maan ulkopuolisia (extra terrestrial) olentoja, ne eivät ehkä olekaan langenneet syntiin, niinkuin ihmiskunta.

Tähän sisältyy huikeita implikaatioita. Katsopa vain, mitä tutkija Tom Horn hiljattain sanoi tästä:

Tämä on väite, jota he jatkuvasti tuovat esiin ja he ovat käymässä yhä tiukemmiksi sen suhteen, että se, mitä tiedämme itsestämme, on, että olemme langenneita, okei? Emme kuitenkaan välttämättä voi olettaa samaa avaruusveljistämme ja jos he ovat lankeamattomia, niin he ovat lähempänä Jumalaa, kuin me. Siksi heillä on parempi ymmärrys evankeliumista ja jumaluudesta ja Jumalan luonteesta. Ja kun he aloittivat kolme vuotta sitten, Funes sanoi: ”Haluaisin kastaa muukalaisen katoliseen uskoon.” No niin, tänä päivänä he eivät sano niin. Se, mitä he sanovat nyt, on, että he [muukalaiset] ovat tulossa tänne ja he aikovat kastaa meidät heidän uskoonsa ja se tulee vaatimaan meiltä muutoksia evankeliumin tietoomme ja ymmärrykseemme. Itseasiassa jotkut heidän syvällisimmät teologinsa ovat sanoneet: ”Kenties kaikki, mitä luulemme tietävämme evankeliumista, on heitettävä yli laidan.”

Toinen huomattava Vatikaanin astronomi, Guy Consolmagno, on julkisesti ehdottanut, että muukalaiset voisivat olla “ihmiskunnan pelastajia“:

Kiehtovat kommentit jesuiittapapeilta, kuten Guy Consolmagno'lta – johtavalta astronomilta, joka usein esiintyy mediassa Vatikaanin puhemiehenä, joka on työskennellyt NASA:lle ja opettanut Harvard'issa ja MIT:llä (Cambridge'n tekninen yliopisto) ja joka nykyisin jakaa aikansa Vatican Observatory'n ja laboratorion (Specola Vaticana) kesken, joiden päämaja on paavin kesäasunnolla Castel Gandolfo'ssa Italiassa ja Arizona'n Graham-vuorella. Viimeisten muutaman vuoden ajan hän on keskittänyt niin paljon aikaansa ja vaivaansa yritykseen sovittaa tiede ja uskonto julkisilla foorumeilla, kun se liittyy maan ulkopuolisen elämän aiheeseen ja sen mahdolliseen vaikutukseen uskonnon tulevaisuuteen, että me päätimme ottaa yhteyttä häneen. Hän suostui haastateltavaksi Roomasta ja lukuisissa vastauksissaan hän kertoi meille joitakin asioita, jotka tuntuivat asiaankuulumattomilta. Hän jopa lähetti meille kopiona yksityisen pdf-tiedoston, joka kirjaimellisesti on kultakaivos sen suhteen, mitä hän ja Vatikaani ovat pohtimassa koskien astrobiologian ja varsinkin kehittyneiden ET:iden löytämisen seurannaisvaikutuksia... jossa hän myöntää, kuinka nykyajan yhteiskunnat pian ”katsovat Muukalaisiin ihmiskunnan Pelastajina.”

Joten jos muukalaiset ilmestyisivät ja haluaisivat osoittaa meille ”uuden tien,” niin olisiko yhteiskunta valmis hyväksymään sen?

No niin, totuus on, että jopa kivenkova ateisti Richard Dawkins on valmis spekuloinaan, että muukalaiset ovat voineet ”kylvää” elämän tälle planeetalle...



Joten mitä tapahtuisi jonakin päivänä, jos ”muukalaiset” ilmestyisivät ja väittäisivät kylväneensä elämän tälle planeetalle, ohjanneensa evoluutiota ja olevansa nyt täällä johtaakseen meidät uuteen kultaiseen aikakauteen?

Ja mitä tapahtuisi, jos katolinen kirkko antaisi noille muukalaisille hyväksymisleimansa?

Se kuulostaa täysin oudolta, mutta on hyvin tärkeitä Vatikaanin virkamiehiä, jotka ilmeisesti ajattelevat hyvin tosissaan näitä asioita.

This article was posted: Thursday, March 27, 2014 at 6:28 am

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com