Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Obama lähettelee kirjeitä Iranin ylimmälle johtajalle osoittaen Amerikan heikkoutta → seurakunnan tempauksen täytyy olla hyvin lähellä

Tässä egyptiläisjordanialaisen Raamatun profetiatutkijan J.D. Faragin profetiapäivitys noin puolitoista viikkoa sitten, jossa hän käsittelee Valkoisen Talon nykyistä suhdetta Iraniin merkkinä Amerikan heikkoudesta, kun Obama yrittää tehdä sovintoa Iranin ylimmän uskonnollisen johdon kanssa, johon ei ole luottamista varsinkaan Israelin mielestä. Näinollen Amerikka kirjoittaa oman tuomionsa (vrt. Gorbatshov ja NL) ja Israel jää yksin, mikä jouduttaa Hesekiel 38:n toteutumista ja samalla Kristuksen morsiusseurakunnan ylösottoa. Ajankohtaisen profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

PÄIVITYS 19.11.2014 klo 15:37

Katso lopussa olevat sivulinkit pastori J.D. Farag'in kahteen aikaisempaan juuri suomennettuihin syksyn profetiapäivityksiin.

-------------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 9th, 2014


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 9.11.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php/teach/prophecy-updates/sermon/11047-prophecy-update-2014-11-09 

Pastori J.D. selittää, miksi USA:n presidentin kirjeet ajatolla Khamenei'lle, mikä olisi ollut käsittämätöntä vain 10 vuotta sitten, tuo meidät niin paljon lähemmäksi sekä Hesekiel 38. luvun profetian toteutumista että seurakunnan tempausta.


- Tämän profetiapäivityksen jälkeen annan vähän tietoa tulevasta Israelin matkastamme pääasiassa verkkoseurakuntamme hyödyksi.
- Nyt tämänkertaiseen päivitykseen. Pyydän kärsivällisyyttä, kun käyn läpi kaiken, mitä on tapahtunut vain yhden viikon aikana.
- Haluan meidän pääsevän johonkin sellaiseen, jonka uskon olevan se ydinkysymys, joka näyttää olleen haudattuna lukuisien tärkeiden profeetallisten tapahtumien alle.
- Koska kaikki olivat liimattuina televisioon seuraamaan Obaman kauden välivaalien tuloksia tiistaina, tämä tärkeä uutinen oli aliraportoitu tiistaina.
- Se, mistä puhun, on järkyttävä ja yllättävä paljastus, että USA:n presidentti on lähettänyt, ei vähemmän, kuin neljä kirjettä Iranin Khamenei'lle.
- En tiedä, onko mahdollista yliarvioida tämän vakavuutta, varsinkin välittömästi senjälkeen, kun vanhempi Valkoisen Talon virkamies oli kironnut Netanyahu'a.
Salli minun lainata torstain marraskuun 6. päivän Times of Israel'ia, jolloin he julkaisivat raporttinsa otsikolla, “Obama sent secret letter to Iran supreme leader to join up against IS (Obama lähetti salaisen kirjeen Iranin ylimmälle johtajalle pyytäen liittymään Islamilaista Valtiota vastaan)” -- USA:n presidentti Barack Obama'n kerrotaan lähettäneen salaisen kirjeen Iranin ylimmälle johtajalle ajatolla Ali Khamenei'lle viime kuussa tarjoutuen toimimaan yhdessä vastineeksi sopimukselle Teheranin ydinohjelmasta. Kirje, josta Wall Street Journal kertoi torstaina, lähetettiin ilmoittamatta Israelille ja muille Lähi-Idän liittolaisille nimettömien lähteiden mukaan, jotka ovat tuttuja vain lehden lainaamalle kirjeenvaihdolle. ...Kieltäytyen kiistämästä tai vahvistamasta raporttia Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest sanoi: ”En ole sellaisessa asemassa, että voisin keskustella yksityisestä kirjeenvaihdosta presidentin ja jonkin maailmanjohtajan välillä.”...Ei ollut mitään välitöntä reaktiota Jerusalemista. Syyskuussa Khamenei väitti hylänneensä yksityisen lähestymisen Yhdysvalloista, jossa ehdotettiin yhteistoimintaa taistelukentällä. USA:n virkamiehet eivät ole vahvistaneet eivätkä kiistäneet yksityisen pyynnön esittämistä, mutta USA:n ulkoministeri John Kerry sanoi tuohon aikaan, että Iranille oli rooli taistelussa Islamilaista Valtiota vastaan. Neuvottelujen on määrä raueta 24. päivä marraskuuta. Israel on herätellyt pelkoja, että mahdollinen sopimus voisi jättää Iranille kyvyn valmistaa ydinase. ...Wall Street Journal'in mukaan kirje Khamenei'lle oli neljäs Obamalta senjälkeen, kun hän astui virkaan vuonna 2009. ...Khamenei, uskonnollinen johtaja, joka valvoo kaikkia Iranin toimia, on avoimesti kritisoinut USA:ta ja Israelia, vaatien niiden tuhoa useissa tilanteissa. ”Niitä ei pysäytä mikään. Tämä on todellisuutta, mitä tulee siionistihallintoon. Ainoa ratkaisu on tuhota tämä hallinto,” Khamenei sanoi joukkokouksessa heinäkuussa.

http://www.timesofisrael.com/obama-sent-secret-letter-to-iran-supreme-leader-to-join-up-against-is/
Juuri eilen, lauantai-aamuna, satuin katsomaan, kun Fox News haastatteli Dan Gillerman'ia, joka on entinen Israelin lähettiläs YK:ssa ja olin niin otettu siitä, mitä hän sanoi, että minun oli katsottava se useita kertoja verkossa. Kuuntele hänen vastaustaan koskien tätä kirjettä: ”Israel on hyvin järkyttynyt ja hyvin yllättynyt, koska tuo kirje on todella lepyttelykirje. Se on kuin makaisi vihollisen kanssa ja seuraavana aamuna lähettäisi hänelle rakkauskirjeen ja kuten tiedämme, se ei ole ensimmäinen kerta. Se on todennäköisesti neljäs viestittely presidentin ja Iranin johdon välillä. Se väheksyy täydellisesti sitä tosiasiaa, että tuon kirjeen vastaanottaja on terrorivaltio, joka toteuttaa, suojelee ja rahoittaa terroria kaikkialla maailmassa... Tämä teko on heikkouden merkki. Viesti, jonka se lähettää liittolaisilleen, Amerikan liittolaisille, varsinkin Israelille, on viesti heikkoudesta, heikosta Amerikasta. Ja pahempi asia on viesti, jonka se lähettää iranilaisille, eli miten innokas USA on tekemään tuon sopimuksen. Kuinka innostunut USA on tästä pahasta, fundamentalistisesta, julmasta, äärimmäisestä, kyynisestä Teheranin hallituksesta... Ja se, mitä se se sanoo Amerikan liittolaisille, on, että he eivät voi luottaa Yhdysvaltoihin ja se, mitä se sanoo Amerikan vihollisille, on, että he voivat päästä murhasta... Se on hyvin vaarallista... Minusta se on merkki epätoivosta...”
Se, mitä entinen lähettiläs sanoi seuraavaksi sai todella huomioni. Gillerman sitten lisäsi, ”Kaikki puhuivat... vuosia sitten Neville Chamberlain'ista, joka oli Englannin pääministeri seisoen sateenvarjon kanssa sanoen, että minulla on tässä paperinpala, joka todisti hänen sopimuksensa Hitlerin kanssa ja me tiedämme, mitä tapahtui seuraavana päivänä. Tämä on paperisateenvarjo paperitiikeriltä, jossa on viesti heikkoudesta muulle maailmalle...”
- Saisinko lisätä, että tämä viesti heikkoudesta maailmalle on myös viesti Iranille: ”Jos pidätte ydinaseistanne, voitte pitää ydinaseenne, piste!”
- Viesti Israelille on: olette omillanne ja seisotte yksin ydinasetta himoitsevaa Irania sekä myös öljyä himoitsevaa Venäjää vastaan.
- Itseasiassa olen sillä kannalla, että tämä palvelee katalysaattorina Israelille kääntyä pelastuksekseen Jumalansa ja tosi Messiaansa puoleen.
- Oletan, että voisi sanoa, että Hes. 38 luvun profetian osatekijät ovat nyt yhdistymässä enemmän kuin koskaan näiden Iranille osoitettujen kirjeiden nojalla.
- Aika ei salli minun mennä syihin, joita uskon meidän todistavan omakohtaisesti ja jotka olisivat olleet käsittämättömiä 10 vuotta sitten.
- Nimittäin Hesekielin 38. luvun skenaarioon, jossa venäläisten ja iranilaisten johtama ydinisku Israeliin tulee uskottavaksi heikon USA:n katsellessa.
- Vien sen askelta pitemmälle ja ehdotan, että onpa se heikko USA, tai ehkä todennäköisemmin poissaoleva USA, niin Hesekiel 38 on toteutumassa.
- Kuitenkin, johtuen tietyistä yksityiskohdista Hesekielin profetiassa, joista tärkein on Israelin asuminen rauhassa ja turvassa, Daniel 9:27 ehkä toteutuu ensin.
- Ja jos Dan. 9:27 täytyy toteutua ensin, mikä selittäisi, että Israel purkaa muurinsa, niin Psalmin 83 täytyy olla käynnissä.
- Tässä syy, miksi sellaiset maat kuin Syyria, Jordania, Egypti ja Irak, jotka kaikki on mainittu Psalmissa, ovat silmiinpistävästi poissa Hesekiel 38:sta.
- Ja jos Daniel 9:27 on 7-vuotisen ahdistuksen alku, niin Hes. 38:n ajoitus Psalmin 83 jälkeen täytyy olla ahdistuksen alussa. [Ns. Googin sota puolivälissä Ahdistuksen aikaa, ”Nokialainen” huom.]
- Jos kaikkien näiden em. profetioiden täytyy toteutua tässä järjestyksessä ja tempaus on ennen 7-vuotista ahdistusta, niin meidän täytyy olla lähellä.
- Niin lähellä, että jos olet jollakin tavalla epävarma, mikä on suhteesi Jeesukseen, niin vetoan sinuun, että ratkaiset sen nyt. Älä siirrä sitä!
- Ellet ole koskaan kutsunut Herraa nimeltä uskoen sydämessäsi ja tunnustaen suullasi, niin sinun täytyy tehdä se tänään!
- Jos olet ollut kaukana Herrasta, tai mikä vielä pahempi, paennut Herraa, niin sinun täytyy tulla takaisin Herran luokse. Hän odottaa sinua nyt.


Pastori J.D. Faragin kaksi aikaisempaa syksyn profetiapäivitystä, jotka ovat eräänl. johdantoa tähän julkaisuun, löytyvät seuraavista blogini sivulinkeistä:

Lähi-idän profetiapäivitys 26.10.2014 -- Amerikan moraalinen rappio – 15 ajanmerkkiä jotka osoittavat pian tulossa olevaan tuomioon ja seurakunnan ylösottoon

Lähi-idän profetiapäivitys 2.11.2014 -- Valkoisen Talon virkamies nimittelee Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a ilkeällä ja mauttomalla tavalla, mikä huonontaa USA:n ja Israelin välisiä suhteita ollen profeetallisesti merkittävää

Hyviä lukuhetkiä!

1 kommentti:

  1. Kiitos Olli. Tempaus lähestyy. Morsian pelastuu.

    1Tess. 5:9
    Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,

    http://www.lamblion.com/articles/articles_rapture7.php

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com