Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Hivuttautuminen lähemmäksi Jeesuksen paluuta uskovien ylöstempauksessa syksyllä 2019

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, joka lienee kirjoitettu viikko sitten. Siinä kirjoittaja ottaa esille 7 tapahtumaa tai aikainmerkkiä, joilla on jotain merkitystä profeetallisesti. Voidaan päätellä, että ollaan hivuttautumassa koko ajan lähemmäksi Herramme Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa tempauksessa (1. Tess. 4:13-18).

----------------------

Hivuttautuen lähemmäksi (Edging Closer) :: By Daymond Duck

Published on: October 20, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/10/20/edging-closer-daymond-duck/  

Nämä jutut saivat äskettäin huomioni:

Ensinnäkin, 9. lokakuuta 2019, uusi lakiesitys nimeltään Safe Drivers Act (turvallisiin kuljettajiin liittyvä lakiehdotus) jätettiin Yhdysvaltain senaattiin, jonka tarkoituksena on laittaa kaikki henkilön ajotiedot yhteen tiedostoon, jonka lainvalvontaviranomaiset kaikkialla Yhdysvalloissa voivat noutaa välittömästi.

Jokaisen kuljettajan tiedot tulevat olemaan samassa tiedostossa riippumatta siitä, missä he asuvat, missä osavaltiossa kuljettajan ajokortti on myönnetty, mitä he tekivät, missä he tekivät sen, jne.

Ilmestyskirjan Johannes kirjoitti valvontayhteiskunnasta lähes 2000 vuotta sitten, ja Raamatun profetian opiskelijat tietävät, että tämän tarkoituksena on tunnistaa ja seurata kaikkia (Ilm. 13:16-17).

Toiseksi, 11. lokakuuta 2019 ilmoitettiin, että YK:lla on valtava budjettivaje ja että YK:n johtajat haluavat enemmän rahaa Yhdysvalloilta ja muilta valtioilta.

Raportin mukaan, presidentti Trump kehotti YK:ta etsimään rahaa muualta.

YK haluaa muuttaa itsensä maailmanhallitukseksi vuoteen 2030 mennessä.

Raamattu opettaa, että tuleva maailmanhallitus on saatanallinen maailmanhallitus. Meidän pitäisi olla kiitollisia siitä, että presidentti Trump ei lähettänyt rahaa.

Kolmanneksi, kun Jeesus sanoi, että evankeliumi pitää saarnattavan kaikessa maailmassa ja sitten tulee loppu (Matt. 24:14), hän viittasi siihen, että 144 000 juutalaista evankelistaa (Ilm. 7), kaksi säkkipukuista todistajaa (Ilm. 11), ja enkeli (Ilm. 14:6) saarnaavat evankeliumia koko maailmalle ennen Hänen Toista Tulemustaan, ei ennen tempausta.

Kuitenkin helmikuussa 2019, Wycliffe Associates kertoi odottavansa, että Raamattu käännetään kaikille jäljellä oleville kielille maan päällä vuoteen 2025 mennessä.

Tässä kuussa, Wycliffe Associates kertoi antaneensa yli 6000 tablettia Raamatun kääntäjille 67 maassa, että heillä on parhaillaan käynnissä 1200 Raamatun käännösprojektia, että he nopeuttavat Raamatun käännösprojekteja yli 100 maassa, ja että he ovat valmiita aloittamaan 450 uutta hanketta joillakin maailman syrjäisimmistä alueista.

Tämä on iso juttu, ja on tärkeää muistaa, että Wycliffe on vain yksi monista ryhmistä, jotka kääntävät Raamattua.

Neljänneksi, presidentti Trump'in rauhanesitys on viivästynyt monta kertaa, ja nyt se viivästyy Israelin pattitilanteessa olevien vaalien vuoksi.

Profetian tulkitsija Sean Osborne'lla on mielenkiintoinen näkemys tähän tilanteeseen, jonka kanssa useimmat ovat yhtä mieltä.

Sean uskoo, että viivästyminen tarkoittaa sitä, että Jumala ilmaisee tahtoaan rauhansopimuksen ja Israelin uuden hallituksen kohdalla, eikä kumpikaan ota edistysaskelia ennenkuin Jumala on valmis siihen.

Viidenneksi, lokakuun 2019 alussa ilmoitettiin, että Israel ja useat Persianlahden valtiot (arabivaltiot) neuvottelevat hyökkäämättömyyssopimuksesta, joka lopettaa Israelin ja näiden maiden välisen konfliktin.

Hyökkäämättömyyssopimus (jos siitä pidetään kiinni) pitäisi sen hyväksyneet arabit poissa Googin ja Maagogin taistelusta, ja se voisi olla iso askel kohti rauhansopimusta.

Kuudenneksi, 3. lokakuuta 2019, noin 100 000 ihmistä kokoontui Temppelivuoren itkumuurille Jerusalemissa aikaa varten, jolloin paastotaan, rukoillaan, tehdään parannusta, sitoudutaan elämään pyhien kirjoitusten mukaisesti, lauletaan ja riemuitaan Jumalan syntien anteeksiannon vuoksi.

Israelissa näyttää olevan Pyhän Hengen liikehdintää. [Eihän nämä kokoontuneet ihmiset siellä Temppelivuorella varmaankaan olleet kristittyjä, vaan VT:n lakien mukaisesti eläviä judaisteja. Suom. huom.]

Seitsemänneksi, 11. lokakuuta 2019, Pentagon ilmoitti lähettävänsä 3000 sotilasta lisää, vielä kaksi hävittäjälentokonelaivuetta ja lisää ohjuspuolustusjärjestelmiä Saudi-Arabiaan torjumaan Iranin (ja sen tukemia) joukkoja.

Saudi-Arabia on sopinut maksavansa näiden joukkojen sijoittamisesta.

Jossain vaiheessa joku pakotetaan toimimaan Iranin suhteen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com