Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Ajankohtaisia aikainmerkki-tapahtumia uskomattomassa ajassa, jossa elämme vuonna 2019

Tässä hengellisesti sokean, hyvin Trump-mielisen Daymond Duck'in tuore ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolta, jonka suomensin. Sanon vain, että pitäkää se mikä hyvää on ja hämmästelkää Antikristuksen pauloihin kietoutunutta amerikkalaista saarnamiestä, joka ei näemmä ymmärrä Jeesuksen puheita viimeisten päivien eksytyksestä, mikä on paraikaa käynnissä lusteen ja nisun erottamiseksi Herramme paluuseen liittyen.

------------------------

Uskomattomassa ajassa eläminen (Living in Amazing Times) :: By Daymond Duck

Published on: November 10, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/11/10/living-amazing-times-daymond-duck/

Ensinnäkin, American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) on lobbaava ryhmä vaikuttavia juutalaisia Yhdysvalloissa.

AIPAC muun muassa kannustaa kongressin jäseniä tukemaan kahden valtion ratkaisua (sopimus, joka jakaisi Israelin ja Jerusalemin).

Lokakuun 20. päivänä 2019, AIPAC:in päämaja Teksasin Dallasissa vaurioitui vakavasti voimakkaan tornadon johdosta, joka iski kaupunkiin.

Jotkut kristityt aprikoivat, oliko tämä tuhoisa ja hyvin harvinainen myrsky Jumalan viesti, koska Hän on varoittanut maailmaa olemaan jakamatta Israelia (Jooel 3:2).

Toiseksi, Antikristus johtaa maailmanhallitusta, ja YK on omaksunut tavoitteen perustaa sellainen vuoteen 2030 mennessä.

Maailmanhallituksen aikaansaamiseksi vuoteen 2030 mennessä Yhdysvaltojen on heikennyttävä.

Uskon, että globalistit Yhdysvaltojen varjohallituksessa (jotkut kutsuvat sitä syväksi valtioksi (Deep State)) ajattelivat olevansa hyvällä matkalla kohti vuoden 2030 tavoitetta, kunnes ehdokas Trump lupasi tehdä Amerikasta jälleen suuren, ja hän teki selväksi, ettei hän luovuta Amerikan suvereniteettia ryhmälle ihmisiä YK:ssa, EU:ssa ja muualla, joita ei ole valittu vaaleilla ja jotka ovat ei-vastuuvelvollisia.

Syvä valtio päätti yhteistyössä Obaman hallinnon ja Yhdysvaltain edustajainhuoneen demokraattijohtajien kanssa dumpata Trump'in, ja he ovat vieneet virkarikostutkinnan kipupisteeseen asti.

Republikaanien takaisinpotkaisu on paljastanut monia yksityiskohtia Dumppaa Trump -liikkeestä, ja nyt se alkaa vetää mukaansa Hra Obamaa, Clintoneja ja jäänteitä aiemmista hallinnoista.

Vaikka maailmanhallituksen perustaminen vuoteen 2030 mennessä on kyseenalaista, Raamattu on hyvin selkeä siinä, että maailmanhallitus on tulossa.

Jotkut kysyvät, mitä tapahtuu Yhdysvalloille ja presidentti Trump'ille?

En tiedä, mutta ei ole todennäköistä, että kukaan (syvä valtio, demokraatit, tai presidentti Trump) antaa periksi.

Amerikka tarvitsee paljon rukouksia, koska tästä voi tulla vaarallista.

Kolmanneksi, kuulin presidentti Trump'in sanoneen, että Yhdysvaltain presidenttinä oleminen on maksanut hänelle 2-5 miljoonaa dollaria.

Hän lisäsi, että jos hänen pitäisi tehdä se uudestaan, hän tekisi niin, koska se, mitä hän tekee, auttaa tämän kansakunnan ihmisiä.

Syvän valtion ja muiden globalistien jyrkkä vastustaminen Yhdysvalloissa auttaa tämän kansakunnan ihmisiä, mutta hän ajaa USMCA:ta (P-Amerikan uusi vapaakauppasopimus), ja se satuttaa meitä.

Hän ilmeisesti näkee Meksikon ja Kanadan kanssa tehdyn kauppasopimuksen hyödyt, mutta hän näyttää sokaistulta sille tosiasialle, että globalistit käyttävät kauppasopimuksia luodakseen alueellisia kansakuntaryhmiä, jotka ovat alkusoittoa maailmanhallitukselle.

Meidän pitäisi rukoilla, ettei USMCA poistu koskaan Nancy Pelos'in työpöydältä.

Neljänneksi, olen yksi niistä, jotka lyötiin maahan raporteilla, että presidentti Trump oli hylännyt kurdit. [Ei mikään yllätys, sillä AK on kaksinaama, joka pettää myös juutalaiset myöhemmin. Suom. huom.]

Nyt luen, että hän on lähettänyt lisäjoukkoja Syyriaan suojelemaan joitain Syyrian öljylähteitä, ja hän aikoo myydä osan tuosta öljystä ja antaa tuotot kurdeille ISIS-vankien vartioimiseksi, avustaa kurdeja, jotka auttavat Yhdysvaltoja taistelemaan ISIS:iä vastaan, ja mahdollistaa kurdien ostaa aseita joukoilleen.

Olen pitkään uskonut, että kurdit tuhoavat uudelleenrakennetun Babylonin kaupungin Ahdistuksen ajan lopussa, ja nämä öljytulot voisivat antaa heille mahdollisuuden vahvistaa armeijaansa ja varustaa heidät tämän toteuttamiseen.

Venäjä, Iran ja Turkki vastustivat nopeasti presidentti Trump'in suunnitelmaa myydä Syyrian öljyä ja antaa tuotot kurdeille.

Heidän on todennäköisesti etsittävä saalista ja ryöstettävää muualta (Israel, Hes. 38:12).

Muuten, olen yleensä vastahakoinen raportoimaan jotakin tämänkaltaista, mutta erittäin arvostettu ja hyvin vaikutusvaltainen kristitty, jolla on siteitä presidentti Trump'iin ja Israeliin, Mike Evans, uskoo, että presidentti Trump tunnustaa kurdivaltion Irakin ja Iranin välisellä rajalla jonakin ajankohtana joulun ja tämän hetken välillä.

Se olisi suuri päänsärky Iranille ja merkittävä etu Yhdysvalloille ja Israelille.

Viidenneksi, on raportoitu, että presidentti Trump'in 28 sotilaan vetäminen Syyriasta on hyödyttänyt Venäjää, Irania ja Turkkia, mutta ennen kaikkea, se on jättänyt Venäjän valvontavastuuseen.

No, se sopii hyvin siihen, mitä Jumala kertoi profeetta Hesekielille noin 2600 vuotta sitten.

Kuudenneksi, presidentti Trump on luonut jotakin, jota kutsutaan Uskon ja Mahdollisuuksien aloitteeksi (Faith and Opportunities Initiative) antaakseen uskoville ihmisille äänen hallitusohjelmiin, ja hän on antanut Paula White Cain'ille työpaikan hänen Valkoisen talon henkilöstössä tätä tarkoitusta varten.

Hän on puheenjohtaja uudessa ryhmässä, jota kutsutaan nimellä One Voice Prayer -liike, joka haluaa ihmisten rukoilevan Yhdysvaltain hallituksen puolesta kunkin kuukauden ensimmäisen tiistain keskipäivänä.

Lisätietoja löytyy alla olevista linkeistä.

https://endtimeheadlines.org/2019/11/cindy-jacobs-paula-white-cain-dutch-sheets-launching-new-governmental-prayer-initiative/  

www.onevoiceprayermovement.com  

Jumala antaa meidän elää uskomattomassa ajassa, ja meille kaikille on erittäin tärkeää varmistaa pelastuksemme uskon kautta Jeesuksen vuodatetussa veressä ja, kirkkokunnasta riippumatta, rukoilla kristillisen seurakunnan, rakkaittemme, kansakuntamme ja maailman puolesta.

1 kommentti:

  1. Onko Trump Jumala?!

    Trumpin uusin neuvonantaja puhuu viraaliksi lähteneellä videolla kielillä

    https://www.hs.fi/nyt/art-2000006299382.html (7.11.2019)

    Paula White-Cain: "Jos sanot ei presidentti Trumpille, on kuin sanoisit ei Jumalalle.”

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com