Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. toukokuuta 2024

Amerikan varsinkin on aika ymmärtää, että Iranin ja islamistiterroristien tyynnyttely ei toimi – By Daymond Duck 4.5.2024

Tämänkertainen pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla käsittelee pääasiassa Gazan kriisiä ja Lähi-idän tilannetta muutenkin, kun Raamatun lopunaikojen profetiat Israelia koskien alkavat toteutua tosissaan. Ihmisten on kuitenkin aika havahtua islamilaisen maailman, ja eritoten Iranin, petollisuuteen tekemällä jotain mikä vaikuttaa. Pahinta on, että Yhdysvaltain presidentti Biden toimii islamilaisten pussiin ja Israelia vastaan. Suomentamassani profetiaraportissa muutakin ajankohtaista mikä osoittaa aikakauden loppuun, ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

On aika (It’s About Time) :: By Daymond Duck

Published on: May 4, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/05/04/its-about-time-by-daymond-duck/

Euroopan parlamentti hyväksyi 25. huhtikuuta 2024 äänin 357–20 seuraavan päätöslauselman:
  • Laitetaan Iranin vallankumouskaarti (IRGC) terroristiryhmien luetteloon.
  • Asetetaan pakotteita Iranin öljy- ja pankkiteollisuudelle.
  • Myönnetään, että Iran ei noudata ydinsopimustaan.
  • Myönnetään, että Iran horjuttaa Lähi-itää.
  • Vaaditaan Hizbollahia lopettamaan hyökkäyksensä Israelia vastaan ja vetämään joukkonsa Litani-joelle.
Nämä askeleet ovat tärkeitä ja niitä on odotettu kauan, mutta katsominen vuosien ajan, kuinka kansainvälinen yhteisö antoi Iranin päästä kuin koira veräjästä pakotteiden ja sopimusten rikkomisesta, on tehnyt minusta skeptikon.

(Minun mielipiteeni: Iran todennäköisesti myy öljyään Venäjälle, Kiinaan tai jollekin muulle maalle; tämä maa puolestaan myy öljyn yhdysvaltalaiselle yritykselle korkeammalla hinnalla; Yhdysvaltain kansalaiset maksavat erotuksen huoltoasemalla, eikä mitään tehdä sen suhteen; Iran jatkaa normaalisti. On aika tehdä jotain, mikä vaikuttaa.

Tässä on joitain viimeaikaisia artikkeleita, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien panttivankeja, muslimien suorittamaa sopimusten noudattamista, Amerikan taantumista, jne.: Huhtikuun 25:ntenä 2024, Yhdysvallat oli yksi 17 valtiosta, jotka kehottivat Hamasia vapauttamaan kaikki panttivangit, jotka se otti hyökätessään Israeliin 7. lokakuuta 2023.

Hamas vastasi: "Ei. Ette voi pakottaa meitä tekemään mitään."

Nämä 17 maata ovat: Yhdysvallat, Argentiina, Itävalta, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Kolumbia, Tanska, Ranska, Saksa, Unkari, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Espanja, Thaimaa ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Heidän on aika ymmärtää, että islamilaisten terroristien tyynnyttely ei toimi.

Toiseksi, koskien Israelin tulevaa hyökkäystä Rafahiin: 26. huhtikuuta 2024 ilmoitettiin, että Hugh Lovatt, Eurooppa-neuvoston ulkosuhteiden johtava politiikan tutkija, sanoi: "Arvioni on, että Hamas Gazassa selviää Rafah-operaatiosta. Se on ollut pitkään tulossa, ja sotilassiipi on valmistautunut tähän… jossain määrin he voivat järjestyä uudelleen Gazan keskiosassa ja pohjoisessa."

Näyttää siltä, että Biden halusi antaa Hamasille aikaa valmistautua ja selviytyä pakottamalla Israelin viivyttämään hyökkäystä.

Biden on antanut Hamasille aikaa järjestyä uudelleen: Hankkia aseita, ammuksia, lääkintätarvikkeita, ruokaa, vettä, jne.; asettaa sala-ansoja, linnoittautua ja naamioida tunneleita, ym.

Hänen pyrkimyksensä suojella Hamasia tekevät sodan Israelille vaikeammaksi ja aiheuttavat lisää israelilaisten sotilaiden kuolemia.

(Lisätietoa: 26. huhtikuuta 2024 Valkoisen talon kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan sanoi, että "ei ole selvää", onko Israelilla edes mahdollista olla "uskottava suunnitelma" Rafahin hyökkäykselle, jota Valkoinen talo tukisi.)

(Lisätietoa: 28. huhtikuuta 2024 Yhdysvaltain entinen senaattori ja presidenttiehdokas Rick Santorum sanoi: "Hänelle (presidentti Biden) on kyse vaalien voittamisesta, ja hän on valmis heittämään Israelin bussin alle." Santorum lisäsi: "Presidentti Biden tekee kaikkensa painostaakseen Israelia tekemään asioita, jotka eivät ole heidän kansallisten turvallisuusetujensa mukaisia. Hän tekee kaikkensa tukeakseen Irania Lähi-idän voimatekijänä.")

(Minun mielipiteeni: Valkoinen talo ei tue suunnitelmaa, joka ei sisällä kahden valtion ratkaisua – Israelin jakoa – ja pääministeri Netanjahu ei suostu siihen. Netanjahun vastustus on syy sille miksi Biden yrittää horjuttaa häntä. Raamatullisesti katsoen, Israelin jakaminen ei ole kenenkään edun mukaista; Joel 3:2).

Kolmanneksi, koskien kahden valtion ratkaisua ja kiistaa Jerusalemista: 29. huhtikuuta 2024 ilmoitettiin, että useat EU-maat tunnustavat toukokuun lopussa Palestiinan valtion, joka sisältää Länsirannan, Gazan alueen ja Itä-Jerusalemin Israelin vastustuksesta huolimatta.

Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan mukaan heidän tavoitteenaan on saada aikaan merkittävää edistystä kohti rauhaa Lähi-idässä.

Israel on jo ilmoittanut hylkäävänsä Palestiinan valtion yksipuolisen tunnustamisen.

Neljänneksi, 29. huhtikuuta 2024, Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken tapasi Saudi-Arabian kruununprinssin Mohammed bin Salman'in (MBS), ja MBS ilmoitti, että saudit normalisoivat suhteet Israeliin vastineeksi takuista, että Palestiinan valtio on olemassa jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

MBS sanoi:
  • Ei ole enää kysymys siitä, normalisoiko Saudi-Arabia suhteet Israeliin; on kysymys siitä milloin se tehdään (muutaman seuraavan viikon aikana, Yhdysvaltain vaalien jälkeen, jne.).
  • Saudi-Arabia lakkaa vaatimasta Palestiinan valtion perustamista nyt ja pyytää vain takeita siitä, että sellainen valtio tulee olemaan tulevaisuudessa.
Israel vastustaa Palestiinan valtion perustamista johtuen palestiinalaisten siteistä terroristeihin, jotka ovat sitoutuneet Israelin tuhoamiseen.

Raamatun mukaan Ahdistuksen aika alkaa, kun Antikristus vahvistaa arvottoman 7 vuoden sopimuksen, ja se saattaa olla muotoutumassa.

(Minun mielipiteeni: Iran ja sen terroristiproksit ja liittolaiset yrittävät tehdä tämän tyhjäksi.)

Viidenneksi, koskien juutalaisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja vihaa yliopistokampuksilla: Vihaa täynnä olevien opiskelijoiden (ja joidenkin yliopistoprofessorien) joukot uhkaavat vahingoittaa tai tappaa juutalaisia, häiritä oppitunteja, pakottaa juutalaiset lähtemään kampukselta, pakottaa juutalaiset ottamaan oppitunteja verkossa, vaativat Israelin tuhoamista, vaativat Amerikan tuhoamista, vaativat lokakuun 7. päivän toistamista (naisten raiskaukset, vauvojen mestaamiset, panttivankien kaappaamiset), jne.

Huhtikuun 24:ntenä 2024 Mike Johnson (Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies) kutsui mielenosoituksia Columbian yliopistossa "iljettäviksi ja epähyväksyttäviksi", ja hän vaati Columbian yliopiston johtajaa eroamaan.

Huhtikuun 24:ntenä 2024 Israelin pääministeri Netanjahu sanoi: "Se, mitä tapahtuu Amerikan yliopistokampuksilla, on kauhistuttavaa. Antisemitistiset väkijoukot ovat vallanneet johtavia yliopistoja. He vaativat Israelin tuhoamista. He hyökkäävät juutalaisia opiskelijoita vastaan. He hyökkäävät juutalaisten tiedekuntien kimppuun – se muistuttaa sitä, mitä tapahtui Saksan yliopistoissa 1930-luvulla."

(Lisätietoa: Huhtikuun 26:ntena 2024 kerrottiin, että Columbian yliopisto erotti opiskelijan, kun hänestä paljastettiin video, jossa hän sanoo: "Sionistit eivät ansaitse elää.")

(Minun mielipiteeni: Heidän oli aika toimia näin. Minusta tuntuu, että juutalaisten ja Israelia tukevien ihmisten kuoleman vaatiminen on vihapuhetta.)

(Minun mielipiteeni: Saatana haluaa tuhota Israelin tehdäkseen Raamatusta väärän ja estääkseen Toisen Tulemisen. Hänen on mahdotonta onnistua tässä.)

(Minun mielipiteeni: Vaikka olen tietoinen, että joillakin viranomaisilla on hyvä syy uskoa, että ulkomaalaiset (ja jotkut Yhdysvaltain vihaajat, kuten George Soros -klaani) maksavat näille mielenosoittajille vahingoittaakseen Amerikkaa (ja Amerikan suhdetta Israeliin), jotain muuta käy mielessäni: Aikakauden lopussa Jumala saa monet juutalaiset lähtemään maista, joissa he ovat, ja palaamaan Luvattuun maahan.)

Kuudenneksi, koska oli valituksia siitä, että Israel estää humanitaarisen avun virtaa Gazaan, Yhdysvallat päätti rakentaa Gazaan laiturin, jotta laivat voivat toimittaa apua.

Laiturilla työskentelevät Yhdysvaltain joukot joutuivat hyökkäyksen kohteeksi, ja Israel suostui suojelemaan heitä.

Huhtikuun 24:ntenä 2024, kun YK-viranomaiset kiersivät laituria tarkkaillakseen sen rakentamista, Gazan terroristit alkoivat ampua heitä raketeilla, ja Israelin armeija pelasti heidät.

(Minun mielipiteeni: Se, että Israelin on suojeltava Yhdysvaltain joukkoja ja YK:n virkailijoita, kun Yhdysvallat ja YK yrittävät saada humanitaarista apua palestiinalaisille, on uskomatonta. Se paljastaa, että suuri osa avustusongelmasta on Hamasin kontolla, ei Israelin.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: 28. huhtikuuta 2023 raportoitiin, että "muslimit kaikkialla Euroopassa messuavat Allahu Akbaria ja keskustelevat tavoista muodostaa globaali sharia-laki (islamilainen maailmanhallitus) väkisin."

Valitettavasti muslimiryhmiä, jotka ovat tämän koko maailmaa koskevan vallankaappausliikkeen takana, ei ole kielletty.

Kahdeksanneksi, koskien ruttotauteja tappaen monia ihmisiä aikakauden lopussa: 23. huhtikuuta 2024 raportoitiin, että avoimen rajan politiikka (kuten se mitä tapahtuu Yhdysvalloissa) levittää ruttotauteja ympäri maailmaa.

Monissa tapauksissa valtion virkamiehet levittävät tauteja kuljettamalla tartunnan saaneita laittomia siirtolaisia eri kaupunkeihin maassaan ja kieltäytyvät jäljittämästä heitä.

Taudit, joiden ajateltiin olleen aikoinaan sukupuuttoon kuolleita (tai lähes sukupuuttoon kuolleita), ovat lisääntymässä, ja ilmeisesti monet virkamiehet ovat välinpitämättömiä.

Yhdeksänneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: Venäjän puolustusministeri ilmoitti 26.4.2024 Iranin puolustusministerille, että Venäjä on valmis laajentamaan sotilaallista ja teknistä yhteistyötään Iranin kanssa.

Kymmenenneksi, koskien tulevaa käteisvapaata yhteiskuntaa: Maailman talousfoorumin tuore raportti sanoo: "Yli 98 prosenttia globaalin talouden keskuspankeista tutkii, pilotoi tai ottaa käyttöön keskuspankkien digitaalisen valuutan (CBDC)."

Tämä on välttämätön askel kohti kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa Ahdistuksen ajan puolivälissä.

(Huomautus: Ymmärtääkseni keskuspankkien on alettava käyttää CBDC:itä ennen kuin ne voivat pakottaa tavalliset kansalaiset käyttämään niitä.)

Yhdenneksitoista, tulevasta talouden romahduksesta: 28. huhtikuuta 2024 ilmoitettiin, että Ford myi 10 000 sähköautoa vuoden 2024 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, ja se menetti jokaista myytyä ajoneuvoa kohden 132 000 dollaria.

Biden'in hallinto näyttää päättäväiseltä pakottaa kuluttajat siirtymään bensiinikäyttöisistä ajoneuvoista sähköajoneuvoihin.

Kahdenneksitoista, maailmanhallituksesta: Yhteiskunta on nyt noin kuukauden päässä WHO:n kokouksesta (27.5.-1.6.2024), jolloin kansakunnat äänestävät kansainvälisestä pandemiasopimuksesta ja kansainvälisten terveyssäännösten (IHRs) muutoksista.
  • WHO:n pandemiasopimuksen osalta Family Research Council (FRC) on päätellyt, että:
  • WHO:n pandemiasopimus luo alun "avaimet käteen -periaatteella toimivalle totalitaariselle valtiolle".
FRC:n virallinen kommentti, joka on toimitettu Yhdysvaltain hallitukselle, varoittaa, että WHO:n pandemiasopimus, sellaisena kuin se on kirjoitettu, "voi vahvistaa abortin rahoituksen ja tukemisen". Sopimus velvoittaa valtioita varmistamaan "olennaisten terveydenhuoltopalvelujen tarjoamisen pandemioiden aikana", ja kriitikot sanovat, että aborttia voidaan pitää välttämättömänä palveluna.

WHO:n pandemiasopimuksesta ja kansainvälisistä terveyssäännöistä: Presidenttiehdokas Robert F. Kennedy sanoi 25. huhtikuuta 2024:
  • Epätoivossaan, vesitettyjä versioita ehdotetuista kansainvälisistä terveyssäännöistä ja pandemiasopimuksesta on esitetty viime päivinä. Älä mene lankaan! WHO haluaa edelleen kokeellisten rokotteiden käyttöönoton, haluaa edelleen vastuusuojat, haluaa edelleen määrätä sensuurin ja aikoo edelleen käyttää 'One Health (Yhteinen terveys)' -lähestymistapaa ihmisten, kasvien, eläinten ja ekosysteemien hallintaan, kaikki terveyden nimissä.
Raamatun (Ilm. 13:2-7) mukaan maailmaa tulee hallitsemaan saatanallinen maailmanhallitus Ahdistuksen aikana, ja maailma on äänestyksen kynnyksellä, joka sallii vaaleilla valitsemattomien jumalattomien ihmisten perustaa sellaisen.

Kolmanneksitoista, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa Ahdistuksen aikana: Yhdysvaltain edustajainhuoneen komitea tutkii useita Yhdysvaltain valtion virastoja (FBI, jne.) ja ainakin 13 rahoituslaitosta (Bank of America, Chase, Citi Bank, Wells Fargo, jne.) niiden harjoittamasta seurannasta, mitä ihmiset ostivat tammikuun 6. päivän 2021 (J6) mielenosoitusten jälkeen Dick's Sporting Goods'issa, Cabela'ssa, Bass Pro Shops'issa, jne. ilman valtuuksia.

Ilman vaadittua tuomioistuimen lupaa liittovaltion virastot ilmeisesti seurasivat yksityisten kansalaisten ostoja nähdäkseen, ostivatko he aseita, veitsiä, jne.

Osa ongelmasta näyttää olevan se, että liittovaltion virastot eivät ole rajoittaneet ostosten seurantaansa J6-kansalaisiin; he ovat myös jäljittäneet miljoonia muita kansalaisia, joilla on konservatiiviset näkemykset (heitä kutsutaan valkoisiksi ylivallan kannattajiksi, valkoisiksi nationalisteiksi, jne.).

Yksinkertaisesti sanottuna näyttää siltä, ​​että iso hallitus (big government) on alkanut vakoilla keskiverto amerikkalaisia, jotka ovat poliittisesti konservatiivisia (etenkin niitä, jotka saattavat vastustaa globalistista agendaa tai tukea Make America Great Again -ohjelmaa).

Neljänneksitoista, koskien Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä: 29. huhtikuuta 2024 kerrottiin, että länsimainen diplomaatti oli sanonut: "Israelilaiset varoittivat selvästi Assad'ia (Syyrian presidenttiä), että jos Syyriaa käytetään heitä vastaan (Israelin ja Hamasin välisessä sodassa), he (Israel) tuhoaisivat hänen hallintonsa."

Hizbollah ja Iran ovat hyökänneet Israeliin Syyrian alueelta (ja Syyriassa on joitakin Hamasin terroristeja), mutta presidentti Assad näyttää pitäneen Syyrian joukot poissa Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Viidenneksitoista, aikakauden lopun ruttotaudeista: Arizonan republikaanipuolue hyväksyi 28. huhtikuuta 2024 päätöslauselman, jonka mukaan mRNA-pistokset ovat biologisia ja teknologisia aseita.

"Ban the Jab" -päätöslauselmassa kehotetaan kuvernööriä ja oikeusministeriä analysoimaan rokotteet ja estämään niiden jakelu.

Jotkut viranomaiset uskovat, että ihmiset ovat tehneet murhan pakottamalla toiset ottamaan mRNA-pistoksia.

Kuudenneksitoista, Washingtonin korruptiosta: 29. huhtikuuta 2024 ilmoitettiin, että Etelä-Carolinan osavaltion edustaja oli sanonut: "Liittovaltion hallitus sisällyttää äänestäjien rekisteröintilomakkeet pakkauksiin Spartanburgin sosiaaliturvatoimistossa, Etelä-Carolinassa", ja näitä pakkauksia lähetetään pakolaisille, jotka eivät ole kansalaisia.

Seitsemänneksitoista, maailmanhallituksesta: On raportoitu, että YK saattaa järjestää itsensä uudelleen (kutsutaan nimellä YK 2.0) Summit of the Future -huippukokouksessa 22.-23. syyskuuta 2024 nopeuttaakseen maailmanhallituksen kehitystä.

En voi ennustaa, mitä he tekevät, mutta valta on annettava kymmenelle kuninkaalle (Huom: Danielin kirjan profetia) ennen kuin Antikristus ilmestyy, ja kaikki näyttää viittaavan siihen, että hän odottaa siivillä.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Torstaina, 25. huhtikuuta 2024 (Päivä 202): Jatketun sodan 147. päivä.
  • Iranin tukemien huthien ampuma meritorjuntaan tarkoitettu (anti-ship) ballistinen ohjus yhdysvaltalaiseen alukseen Adeninlahdella ammuttiin alas.
  • Useita ohjuksia (noin 7) ammuttiin Libanonista Israeliin. Israel iski takaisin.
Perjantaina, 26. huhtikuuta 2024 (Päivä 203): Jatketun sodan 148. päivä.
  • Egypti lähetti neuvottelijoita Israeliin ajamaan tulitaukoa, joka pidättäisi Israelin hyökkäystä Rafahiin.
  • Israel kertoi Egyptille, että tämä on viimeinen mahdollisuus tulitaukoon. Hamasin on lopetettava viivyttely ja hyväksyttävä tulitauko pian, tai Israel hyökkää Rafahiin.
  • Huthi-terroristit hyökkäsivät kahteen alukseen Punaisellamerellä (yksi vaurioitui).
Lauantaina, 27. huhtikuuta 2024 (Päivä 204): Jatketun sodan 149. päivä.
  • Hizbollahin edustaja sanoi, että juutalaisten ei anneta palata koteihinsa Pohjois-Israelissa lähiaikoina, ja lisääntyneet taistelut Hizbollahin ja Israelin välillä voivat tarkoittaa, että heidän ei koskaan anneta palata.
Sunnuntaina, 28. huhtikuuta 2024 (Päivä 205): Jatketun sodan 150. päivä.
  • Saudi-Arabia ei kerro niin julkisesti, mutta yksityisesti he haluavat nähdä Iranin tukemat Hamasin terroristit kukistettuina.
  • Israel sanoi odottavansa Hamasin Gazan johtajan Sinwar'in vastaavan uusimpaan tulitaukoehdotukseen 48 tunnin kuluessa. Hamas sanoi, että valtuuskunta antaa vastauksensa Egyptissä maanantaina.
  • Fox News kysyi Valkoisesta talosta, suljetaanko yliopistojen mielenosoittajat opintolainojen anteeksianto-ohjelmista, eikä Valkoinen talo kommentoinut.
  • Biden'in ja Netanjahun välisessä puhelussa Israelin pääministeri pyysi Biden'iä estämään Kansainvälistä rikostuomioistuinta (ICC) antamasta pidätysmääräyksiä Netanjahulle ja useille muille israelilaisille virkamiehille. Yhdysvaltain edustajainhuoneen ulkoasiainkomitea uhkaa vaatia pakotteita ICC:n virkailijoita vastaan, jos he antavat pidätysmääräyksiä.
Maanantaina, 29. huhtikuuta 2024 (Päivä 206): Jatketun sodan 151. päivä.
  • Hamasin Libanonin haara laukaisi noin 3 tusinaa raketteja Israeliin.
  • Israel tappoi Iranin vallankumouskaartin (IRGC) komentajan Iranissa, joka hyökkäsi useisiin synagoogiin Saksassa kaksi vuotta sitten.
Tiistaina, 30. huhtikuuta 2024 (Päivä 207): Jatketun sodan 152. päivä.
  • Netanjahun hallituksen oikeistosiiven puolueet uhkaavat lähteä, jos hän lykkää uudelleen Rafahin hyökkäystä. Tämä voisi mahdollisesti (mutta ei välttämättä) kaataa Netanjahun hallituksen. Tänään pidetään kiireellinen kokous, jossa asiaa käsitellään.
  • Netanjahu sanoi, että Israel hyökkää Rafahiin tulitaukosopimuksen kanssa tai ilman sitä.
  • Qatar rikkoi Yhdysvaltojen kanssa tehtyä sopimusta Hamasin johtajien karkottamisesta ja Hamasin pankkitilien jäädyttämisestä Qatarissa, jos Hamas ei suostu vapauttamaan panttivankeja. (Minun mielipiteeni: Sopimukset terroristien kanssa, jotka ovat päättäneet tappaa ihmisiä, ovat arvottomia.)
Keskiviikkona, 1. toukokuuta 2024 (Päivä 208): Jatketun sodan 153. päivä.
  • Netanjahu kertoi USA:n ulkoministeri Blinken'ille, että hän ei hyväksy Gazan sodan päättymistä osana panttivankisopimusta.
  • Israel odottaa Hamasilta vastausta Israelin uusimpaan tulitaukotarjoukseen myöhemmin tänä iltana.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com