Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. huhtikuuta 2024

Raamatun profetian mukaan Israelin suurin tarve on ottaa vastaan Jeesus Kristus heidän Messiaanaan – By Daymond Duck 27.4.2024

Tämä pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla käsittelee pääasiassa Israelia ja tietysti Raamatun profetian valossa, josta aloitetaan. Israelista on olemassa lukuisia Raamatun profetioita ja tärkein niistä koskee Israelin kääntymistä Jeesuksen puoleen kansana, joka tapahtuu ns. Jaakobin ahdistuksessa aivan viimeisinä päivinä ennen Jeesuksen toista tulemista maan päälle. Suomentamassani raportissa aloitusosan jälkeen kirjoittaja luettelee sitten joitain ajankohtaisia tapahtumia, jotka osoittavat pian alkavaan Ahdistuksen aikaan, jota ennen seurakunnan ylösotto. Aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

Israelin suurin tarve (Israel’s Greatest Need) :: By Daymond Duck

Published on: April 27, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/04/27/israels-greatest-need-by-daymond-duck/

Huhtikuun 17:ntenä 2024 Iranin presidentti sanoi, että Iran tuhoaisi Israelin kokonaan, jos Israel jatkaa pienimmälläkin hyökkäyksellä Iraniin.

Muutamaa tuntia myöhemmin Saksan ulkoministeri yritti saada Israelin pääministerin Netanjahun olemaan kostamatta Irania vastaan sen hyökkäyksen johdosta Israeliin sadoilla lennokeilla ja ohjuksilla.

Netanjahu sanoi,
  • Israel tekee kaikkensa puolustaakseen itseään.
  • Arvostan neuvoja, mutta haluan olla selvä: Päätöksemme teemme itse.
Ihailen Netanjahua siitä, mitä hän on tehnyt ja sanonut, mutta Raamatun profetian mukaan Israel ei tee sitä tärkeintä asiaa mitä sen tarvitsee tehdä (hyväksyä Jeesus Messiaakseen) vielä vähintään 7 vuoteen.

Tässä on lyhyt luettelo Raamatun profetioista koskien Israelia.
  • Israelista täytyi tulla kansakunta yhdessä päivässä ennen kuin se kokisi synnytystuskia (ennen Ahdistuksen aikaa; Jes. 66:5-9).
  • Israelia ei voida tuhota uudelleen (Israelin vihollisten on kiinnitettävä huomiota: Aamos 9:15).
  • Israelin on täytettävä 490 vuotta (70 vuosiviikkoa, mukaan lukien 7 vuoden Ahdistuksen aika) ennen kuin juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen Messiaakseen (Dan. 9:24-27).
  • 7-vuotinen (juutalaisessa kalenterissa 2520 päivää) Ahdistuksen aika alkaa, kun Antikristus vahvistaa liiton monien kanssa yhdeksi vuosiviikoksi (Dan. 9:27).
  • Jumala tekee Jerusalemista ongelman koko maailmalle Ahdistuksen aikana (Sak. 12:2-3). Hän puolustaa Jerusalemia ja tuhoaa kaikki kansat, jotka hyökkäävät sitä vastaan (Sak. 12:6-9; 14:12).
  • Jumala vuodattaa Henkensä Israeliin 7-vuotisen vaivanajan lopussa, Israel hyväksyy Jeesuksen Messiaakseen (Jer. 23:5-8; Hes. 36:24-28; Sak 12:10-14), Hän tulee takaisin, ja koko Israel pelastuu (Room. 11:26).
Israelin on ymmärrettävä, että se ei voi puolustaa itseään, mutta Jumala voi, ja Israelin ongelmat jatkuvat, kunnes juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen Messiaakseen (ja he tekevät niin). [HUOM: Vain jäännös eli kolmasosa kansasta pelastuu, ks. Sakarja 13:8-9, Suom. huom.]

Tässä on joitain tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, koskien Jumalan suojelua Israelin kohdalla ja Iranin hyökkäystä Israelia vastaan: Rabbi Meir Lau (Tel Aviv'in rabbi) sanoi: "Jumala teki meille suuren palveluksen, että 99% kaikista UAV:ista tuhottiin vahingoittamatta meitä. Vain joitakin vaurioita sattui paikkoihin, eikä ihmisille aiheutunut vahinkoa. Tämä koko tarina oli suuri ihme, mutta emme ole vieläkään ymmärtäneet sen suuruutta. Koimme Jumalan todellisen suojan ja tämän yhteyden suurvaltojen ja naapureittemme kanssa sekä muita luottamuksellisia yksityiskohtia; voin vain sanoa, että tämä oli suuri jumalallinen ihme."

(Lisätietoa: Profetia-asiantuntija Amir Tsarfati sanoi: "Rukous oli menestynein ilmapuolustusjärjestelmä.")

(Lisää: Robert Gottselig, The Friends of Israel'in johtaja, sanoi: "Tiedämme, että kun Jumalan kansa rukoilee, ja varsinkin kun he ovat olleet ja ovat edelleen esirukoilemassa Israelin ja juutalaisten puolesta, Jumala kuulee heidän rukouksensa.")

[Lue lisää tästä ihmeestä osoitteessa: https://nokialainen.blogspot.com/2024/04/silmaterakansan-uusin-ihme-koskee.html, Suom. lisäys]

Toiseksi, 22. huhtikuuta 2024 (pääsiäinen (Passover) Israelissa), kaksi aseistettua terroristia ajoi autolla jalankulkijoita päin Jerusalemissa (haavoittaen lievästi kolmea); he nousivat autostaan ja yrittivät ampua hätävarakonepistooleillaan uhrejaan ja muita, mutta heidän aseensa eivät toimineet ja he juoksivat pakoon. Poliisihelikopteri havaitsi heidät ja sitten heidät pidätettiin.

Viranomaiset kutsuivat pieniä vammoja ja epäonnistuneita aseita "pääsiäisen ihmeeksi".

Kolmanneksi, koskien Israelin ja Hamasin välistä sotaa: Huhtikuun 17. päivänä 2024 Israel sanoi: "IAF:n koneet tekivät ilmaiskuja terroristeja ja terrori-infrastruktuuria vastaan (Gazan pohjoisosassa) ja osuivat yli 40 kohteeseen viimeisen päivän aikana, mukaan lukien maanalaiset laukaisupisteet, sala-ansarakenteet, sotilaalliset rakenteet joissa aseelliset terroristit toimivat, tarkkailupisteet, maanalainen terroristi-infrastruktuuri ja terroristien lisäinfrastruktuuri."

Israel iski myös useisiin kohteisiin Rafah'issa.

Neljänneksi, koskien inflaatiota, Amerikan taantumista ja Amerikan strategisten öljyvarantojen tyhjenemistä: Huhtikuun 19:ntenä 2024 sisäministeriö ilmoitti kieltävänsä kaikki uudet öljynporausprojektit Yhdysvaltain Pohjoisella jäämerellä sekä alueella joka käsittää 11 miljoonaa eekkeriä Alaskan kansallista öljyreserviä ja lähes 3 miljoonaa eekkeriä Alaskan rannikkovesiä.

Viidenneksi, rajattomasta maailmasta ja laittomasta maahanmuutosta: 19. huhtikuuta 2024 uutisoitiin, että laittomat siirtolaiset New Yorkissa valittivat saamansa (ilmaisen) ruuan määrän, asumisensa, (ilmaisten) palveluiden ja muiden etujen, joita he saavat, olevan riittämätöntä ja että tämä on epähyväksyttävää.

Kuudenneksi, Washingtonin korruptiosta ja monien uskosta, että emme voi enää luottaa vaaleihin: En voi laskea niitä kertoja, kun olen kuullut jonkun sanovan, että he eivät usko, että globalistit antavat Trumpin voittaa seuraavat vaalit, vaikka se olisi välttämätöntä salamurhata hänet.

Toivon, että se ei ole totta, mutta 19. huhtikuuta 2024 Yhdysvaltain edustajainhuoneen demokraatit ehdottivat lainsäädäntöä riisua presidentti Trump salaisen palvelun suojelustaan, jos hänet tuomitaan ja hänelle määrätään rangaistus rikoksesta.

Seitsemänneksi, koskien Biden'in yrityksiä pakottaa Netanjahu ja Israel tottelemaan häntä: Huhtikuun 21:senä 2024 ilmoitettiin Yhdysvaltain viranomaisten vahvistaneen, että Biden aikoo määrätä pakotteita Israelin sotilasyksikölle Israelin Länsirannalla (Juudea ja Samaria) palestiinalaisten oikeuksien loukkaamisesta.

Netanjahu sanoi: "Aikana, jolloin sotilaamme taistelevat terroristihirviöitä vastaan, aikomus sanktioida IDF:n yksikkö on järjettömyyden huippu ja moraalinen alamäki."

(Minun mielipiteeni: Biden yllyttää Jumalan kiroamaan Amerikan.)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan kestämätöntä valtionvelkaa ja USA:n taloudellista romahdusta: 3. huhtikuuta 2024 raportoitiin, että Valkoinen talo aikoo käyttää varoja, jotka on varattu edistämään Amerikan kansallisia etuja (demokratia, sananvapaus, vapaat markkina-arvot, jne.), kouluttaakseen vähintään 200 LGBTQ+-aktivistia levittämään transsukupuolisuutta Intiassa.

Yhdeksänneksi, koskien sotien ja sotahuhujen lisääntymistä aikakauden lopulla: Huhtikuun 22:sena 2024, Tukholman kansainvälisen rauhantutkimusinstituutin (SIPRI) raportin mukaan sotilasmenot kasvavat jyrkästi eri puolilla maailmaa ja ne saavuttivat kaikkien aikojen ennätystason vuonna 2023.

Kymmenenneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: Huhtikuun 23. päivänä 2024 Iran vannoi tuhoavansa Israelin, jos se käynnistää suuren hyökkäyksen Iranin alueelle.

Iranin presidentti Raisi sanoi, ettei sionistihallinnosta (Israelista) jää mitään jäljelle.

Yhdenneksitoista, koskien vihaa Israelia kohtaan aikakauden lopussa: 22. huhtikuuta 2024 Yhdysvaltain senaattorit Josh Hawley ja Tom Cotton pyysivät presidentti Biden'iä mobilisoimaan kansalliskaartin suojelemaan juutalaisia opiskelijoita yliopistokampuksilla.

Hawley lähetti Biden'ille kirjeen, jossa sanottiin:
  • "Yhdysvaltojen yliopistokampuksilla halki maan juutalaisamerikkalaiset ovat vaarassa. … Pääsiäisen lausunnossanne totesitte, että 'viime päivinä olemme nähneet häirintää ja kehotuksia väkivaltaan juutalaisia kohtaan. Tämä räikeä antisemitismi on tuomittavaa ja vaarallista – eikä sillä ole minkäänlaista sijaa yliopistojen kampuksilla tai missään maassamme.' Nyt teidän on ryhdyttävä toimiin näiden sanojen sovittamiseksi."
(Lisätietoa: Satoja palestiinalaismielisiä opiskelijoita on pidätetty Columbian yliopistossa, New Yorkin yliopistossa ja Yalen yliopistossa.)

(Lisätietoa: 23. huhtikuuta 2024 raportoitiin, että 25 republikaanisenaattoria lähetti korkeakouluille varoituksen, jotta ne lakkauttaisivat juutalaisia vihaavat väkijoukot kampuksella tai vaarana on menettää korkeakoulujen julkinen rahoitus.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 17. huhtikuuta 2024 (Päivä 194): Jatketun sodan 139. päivä.
  • Iran ja sen edustajat (Hizbollah, jne.) ovat asettuneet korkeaan valmiustilaan odottaessaan Israelin kostoa Iranin äskettäisestä droonihyökkäyksestä Israelia vastaan.
Torstaina, 18. huhtikuuta 2024 (Päivä 195): Jatketun sodan 140. päivä.
  • Huhutaan, että Yhdysvallat määrää ankaria pakotteita Iranille sen hyökkäämisestä Israeliin, hyväksyy Israelin toimet Rafah'ia vastaan etelässä ja Hizbollah'ia vastaan pohjoisessa, sekä siirtää taloudellista apua Israelille, jos Israel ei kosta Iranille.
  • Yhdysvallat käytti vetoa YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaan, joka avaisi oven Palestiinalle tullakseen YK:n täysivaltaiseksi jäsenvaltioksi.
  • Israel käytti ohjuksia käynnistämään rajoitetun iskun lähellä lentokenttää ja suurta sotilastukikohtaa Iranin ydinreaktorin vieressä. Räjähdyksiä tapahtui samanaikaisesti Iranissa, Irakissa ja Syyriassa.
  • Israel tappoi korkean Hamasin tiedusteluviranomaisen.
  • Israel vangitsi useita terroristeja, jotka piileskelivät koulussa Gazassa.
Perjantaina, 19. huhtikuuta 2024 (Päivä 196): Jatketun sodan 141. päivä.
  • Iran vähätteli Israelin iskua edellisenä päivänä ja ilmoitti, ettei se aio kostaa.
  • Israelin isku Iraniin saavutti sen, mitä Israel aikoikin tehdä – tuhota venäläinen ilmatorjuntajärjestelmä, joka asennettiin puolustamaan Iranin lähistöllä olevaa ydinlaitosta.
  • Yhdysvaltain viranomaiset vahvistivat, että Israel hyökkäsi terroristitukikohtaan Irakissa (tukikohta tuhoutui, yksi terroristi kuoli, 8 terroristia loukkaantui).
Lauantaina, 20. huhtikuuta 2024 (Päivä 197): Jatketun sodan 142. päivä.
  • Turkin presidentti Erdogan kehotti palestiinalaisia arabeja yhdistymään Israelia vastaan.
Sunnuntaina, 21. huhtikuuta 2024 (Päivä 198): Jatketun sodan 143. päivä.
  • Israel asetti Hamasin ylimmän johtajan Isma’il Haniyya'n sisaren syytteeseen muslimien yllyttämisestä tappamaan juutalaisia.
  • Netanjahu sanoi taistelevansa pakotteita vastaan, joita Yhdysvallat asettaa Israelin sotilasyksikölle Länsirannalla (Juudea ja Samaria).
  • Netanjahu sanoi, että Israel antaa tuskallisia iskuja Hamasille lähipäivinä vapauttaakseen jäljellä olevat panttivangit. Hän vertasi Hamasia Faraoon: "Se paaduttaa sydämensä ja kieltäytyy päästämästä kansaamme lähtemään; siksi annamme sille lisää kivuliaita iskuja – ja se tapahtuu pian."
Maanantaina, 22. huhtikuuta 2024 (Päivä 199): Jatketun sodan 144. päivä.
  • Israel iski kolmeen kylään Libanonissa, ja Hizbollah ampui Israeliin noin 35 rakettia.
  • Riippumaton palestiinalainen uutisankkuri kertoi, että Hamas tappoi tarkoituksella lukuisia avustustyöntekijöitä ja varasti palestiinalaisille lähetettyjä ruokalähetyksiä, koska Hamas halusi olla ainoa taho Gazassa, joka hallitsee elintarvikkeiden varastointia ja jakelua.
Tiistaina, 23. huhtikuuta 2024 (Päivä 200): Jatketun sodan 145. päivä.
  • Israelin tiedustelupalvelu sai tietää, että Hamas lastasi Gazassa useita laukaisulavetteja ampuakseen raketteja Israeliin. Israelin suihkukoneet iskivät lavetteihin ennen kuin raketteja ammuttiin.
  • Hamas kehotti Israelin vihollisia hyökkäämään Israeliin kaikilla rintamilla.
Keskiviikkona, 24. huhtikuuta 2024 (Päivä 201): Jatketun sodan 146. päivä.
  • Biden'in palestiinalaisten suojelemista koskevien vaatimusten mukaisesti Israel tulee evakuoimaan noin 1.4 miljoonaa siviiliä Rafah'ista valmistautuakseen hyökkäykseen, joka alkaa noin 3 viikon kuluttua tästä hetkestä (Israel arvioi, että Hamasin poistaminen Rafah'ista kestää noin 3 viikkoa).
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com