Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. elokuuta 2009

Kiista Obaman syntymäpaikasta

Seuraavassa CE:n artikkelissa David Bay pohdiskelee Perustuslaillisen Konventin mahdollisuutta ratkaistaessa ongelmaa, joka on syntynyt presidentti Obaman virallisen syntymäpaikan suhteen.


Onko tämä kriisi Obaman syntymäpaikan suhteen johdattamassa meitä Perustuslailliseen Konventtiin (Constitutional Convention, ConCon)?

Alaotsikko: Illuminati on vain kahden osavaltion päässä saavuttamasta heidän himoittua Perustuslaillista Konventtia (kokousta), myös tunnettu Mannermaan Kongressina (Continental Congress). Jos tämä kriisi eskaloituu johtuen siitä, että Obaman osoitetaan olevan syntyperäinen Kenian kansalainen, ei Hawaijin, niin tulevatko konservatiivit olemaan niin innokkaita pääsemään hänestä eroon ja todella iskemään hampaansa perustuslailliseen sopimukseen koskien kansalaisuutta, jotta he kannattaisivat ConCon:a ”ratkaisemaan pulman”?

Tämä artikkeli on myös pohjustus vaaroista meidän Perustuslaillisen Konventin suomille vapauksille.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Kun tämä aihe Barack Obaman syntymäpaikasta purkautui esille vuoden 2008 presidentinvaalikampanjan aikana, minä olin sitä mieltä että Illuminati ei koskaan, ikinä sallisi tämän kysymyksen suistavan miestä jonka he ilmeisesti olivat valinneet presidentiksi tänä kyseisenä aikana. Viimeisten 20 vuoden kuluessa, minä olen oppinut ymmärtämään kuinka perusteellinen Illuminatin suunnitelma on; he kirjaimellisesti poikkiviivaavat jokaisen ”t”:n ja pisteyttävät jokaisen”i”:n, kun he valmistautuvat toteuttamaan heidän suunnitelmaansa.

Sen tähden, jos Obamalla ei ole syntymätodistusta, joka todistaa hänen syntyneen Yhdysvalloissa, minulla olisi tarpeeksi luottamusta Illuminatin suunnitelmaan uskoakseni että he ammattimaisesti loisivat sellaisen, joka läpäisisi minkä tahansa väärennöstestin.

Lisäksi, jos asia joskus menisi pisteeseen, missä Obaman osoitettaisiin syntyneen ulkomailla, ja siten hän ei olisi perustuslaillisesti kelvollinen palvelemaan presidenttinä, niin sitten se oli Illuminatin suunnitelma; he tulisivat runnomaan perustuslaillisen kriisin, joka toimisi heidän hyödykseen. Ainoa kysymys joka sitten tulisi eteen, olisi se, että minkälaisen perustuslaillisen kriisin globaali eliitti haluaa juuri nyt? Onko olemassa perustuslaillista riitakysymystä, jonka puolesta he ovat työskennelleet lähimenneisyydessä?

Vastaus tähän kysymykseen on ”Kyllä”!

Viimeisten neljän vuosikymmenen aikana, Illuminati on yrittänyt avata Perustuslaillisen Konventin (ConCon) tarkoituksenaan ”ratkaista suunnattomia ongelmia”, joita Perustuslaki on tuottanut Amerikan 200-vuotisen olemassaolon aikana. Konservatiivit ovat taistelleet tätä asiaa vastaan kaikella tarmollaan ja ovat säilyttäneet ConCon:n kaikelta jota ollaan perustamassa. Kuitenkin, Illuminati on vain kahden osavaltion päässä saamasta vaadittua 34 osavaltiota kokoon vahvistaakseen kutsun sellaiselle konventille. Mutta, näyttää siltä, että eliitiltä on loppunut bensa tässä asiassa; sen vuoksi, kriisi täytyy tarkoituksellisesti luoda joka tarjoaisi välttämättömän pakkotilanteen saamaan loputkin kaksi osavaltiota ratifioimaan, jotta Perustuslaki voidaan repiä kappaleiksi ConCon:n aikana.

Itse asiassa, nämä salaseurojen tyypit rakastavat laatia sellaista käsikirjoitusta, jotta heidän vihollisensa ovat niitä, jotka antavat sysäyksen juuri sen suunnitelman saavuttamiselle jota he alun perin halusivat. Tämä riitakysymys presidentti Obaman kelvollisuudesta saattaa olla sellainen asia joka suututtaa konservatiiveja niin paljon, että tarpeeksi monet heistä kannattaisivat ConCon:a. Jos Obaman osoitetaan olevan perustuslaillisesti kelvoton presidentiksi, ja hän kieltäytyy eroamasta, vastaus, joka esitettäisiin, saattaisi olla Perustuslaillinen Konventti. [Viimeisen Pohjan kuninkaan, eli Antikristuksen, sanotaan olevan kelvoton Totuuden kirjassa (Dan. 11:21). Viimeiset kaksi USA:n presidenttiä, Bush ja Obama, ovat eräänl. kelvottomia. Suom. huom.]

Aloittakaamme selkeällä käsityksellä että globaali eliitti luottaa vahvasti tämänhetkisiin amerikkalaisten asenteisiin suoda heille voitto tässä suuressa sodankäynnissä meidän kallisarvoista perustuslakiamme vastaan. 9/11 -iskuista lähtien, liian monista amerikkalaisista on tullut juuri senkaltaisia ihmisiä, joista Benjamin Franklin varoitti.

Benjamin Franklin varoitti – ”Ne ihmiset jotka luopuisivat joistakin heidän vapauksistaan saadakseen turvallisuutta, eivät ansaitse kumpaakaan, vapautta eikä turvallisuutta.” 1776, Circa

Nämä viisaat varoituksen sanat kaikuvat voimakkaasti minun historiallisissa korvissani kun minä pohdin ConCon:n mahdollisuutta. Benjamin Franklin kehotti Mannermaan Kongressin jäseniä pysymään päättäväisinä ja leppymättöminä heidän taistelussaan Englannin valtaistuinta vastaan, hylkäämällä kaikki kompromissiesitykset. Jos vanhan Benin neuvosta ei olisi otettu vaarin, Amerikka luultavasti olisi jäänyt brittiläisen komennon alle. Amerikkalaiset eivät olisi saaneet heidän ihania vapauksiaan ja heidän ihmeellistä perustuslaillista hallintoaan, joka on suojellut meitä tyrannimaisten Englannin kuninkaiden ja kuningattarien päähänpistoilta.

Panokset olivat korkeita silloin, mutta ne ovat nyt jopa korkeammalla. Me olemme osoittaneet että meidän johtomme ei ole amerikkalainen vaan illuministinen, ei isänmaallinen vaan globalistinen, ja ei kristillinen vaan saatanallinen. He ovat voimakkaasti siirtämässä maailmaa Antikristuksen Uuden Maailman Järjestyksen valtakuntaan, jossa saatana itse kontrolloi marionettien lankoja.

Koska on ryhdytty massiivisiin ponnistuksiin kumoamaan meidän perustuslaki, tai muuttamaan sitä Perustuslaillisen Konventin [ConCon] kautta, meidän pitäisi olla hyvin, hyvin huolissaan mielipidetutkimuksesta joka kysyy erityisen kysymyksen Perustuslain muuttamisesta, ja saa enemmistöltä myönteisen vastauksen! [Danielin kirjassa sanotaan, että Antikristus, pieni sarvi, muuttaa ajat ja LAIN (Dan. 7:25). Suom. huom.] Tarkastelkaamme nyt tätä mielipidetutkimusta, suoritettu 10 vuotta sitten.

UUTISKATSAUS: ”Amerikan Gallup: Amerikkalaiset valmiita vaihtamaan joitakin arvossa pidettyjä vapauksia suurempaan turvallisuuteen heitä itseään – ja heidän lapsiaan – varten”, USA Weekend Report, Gregg Easterbrookin erikoisraportti, 2.-4. heinäkuuta 1999, s. 6-8

”Vain kaksi kuukautta Columbine High Schoolin verilöylyn jälkeen Coloradossa, kauhistuttavat nuorten tekemät aserikokset ovat saavuttaneet sellaiset valloilleen päässeet mittasuhteet, että niistä on vaikea pitää lukua. Hyväksyisivätkö amerikkalaiset uudet rajoitukset koskien aseita ja Hollywoodia – ja luopuisivat joistakin vapauksista – estääkseen toisen Columbinen? Tuo on sitä mitä USA Weekend -mielipidetutkimus on selvittänyt.”

”Luopua joistakin vapauksista” on iskulause, jonka pitäisi saada kaikenlaiset punaiset valot välkkymään aivoissasi. Milloin tahansa hallitus pystyy suostuttelemaan joitakin ihmisiä luopumaan joistakin heidän vapauksistaan joksikin ajaksi, se tavallisesti ei ole kauan kestävää kunnes hallitus pystyy löytämään tarpeeksi verukkeita viemään kaikki vapaudet kaikilta ihmisiltä kaikeksi ajaksi. Tämä on liukas mäki, johon me olemme nyt astuneet, ja kaikkien amerikkalaisten pitäisi olla hyvin, hyvin huolestuneita, ellei jopa suoranaisesti pelästyneitä.

”Tieteellinen 1,005 aikuisen mielipidekysely näyttää dramaattista kannatusta ympäri kansakunnan, ja läpi seksuaali- ja rotulinjojen, ankaralle aseiden sääntelylle, vähemmälle tarpeettomalle väkivallalle viihdeteollisuudessa, ja tehostetuille turvatoimenpiteille julkisissa paikoissa. Mielipidetiedustelu vihjaa että Columbine on saattanut olla käännekohta julkisessa mielipiteessä… Columbinen tapaus on saattanut muuttaa tunteita monilla alueilla. Kyselyyn vastaajat osoittavat yllättävää halukkuutta määrätä uusia rajoituksia, hyväksyä määräyksiä, sellaisia, kuten metallinpaljastimet – jopa muuttaa Perustuslakia – vastineena suuremmasta turvallisuudesta heitä itseään ja heidän lapsiaan varten.”

Pysähdy juuri siihen! ”Kyselyyn vastaajat osoittavat yllättävää halukkuutta … muuttaa Perustuslakia”? [Sehän on ihan selvä juttu, että USA:n perustuslaki muuttuu seuraavan Amerikan maaperälle kohdistuvan suuren terrori-iskun tuloksena. Suom. huom.]

TUNNETKO PERUSTUSLAILLISEN KONVENTIN KAUASKANTOISET VALTUUDET?

Tämä ehdotus järjestää Perustuslaillinen Konventti perustuslain muuttamiseksi johtaisi ehdottomasti meidän vapauksiemme menettämiseen! Vuosikymmenten ajan tähän hetkeen saakka, Uuden Maailman Järjestyksen puolestapuhujat ovat epätoivoisesti yrittäneet saada Perustuslaillista Konventtia koolle, olipa syy mikä tahansa. Sinä ymmärrät, he tietävät jotakin Perustuslaista (Constitutional Law), jota valtava amerikkalaisten enemmistö ei kerta kaikkiaan tunne, koska meitä on niin huonosti koulutettu meidän julkisissa koulujärjestelmissä.

He tietävät että, vaikkakin Perustuslaillinen Konventti kutsutaan koolle vain yhden kapea-alaisen asiakysymyksen tähden, niin heti kun puheenjohtajan nuija laskeutuu Konventin päälle, joka ikinen sana, lause, artikkeli ja lisäpykälä avataan sepposen selälleen muutosta tai poistoa varten! Joten, jos me amerikkalaiset olisimme ehdottomasti ”vakuuttuneita” siitä, että ainoa asiakysymys, josta äänestetään Perustuslaillisessa Konventissa, olisi päätös yhdestä asiasta, sellaisesta, kuten Perustuslain toisesta lisäpykälästä (the Second Amendment), jotta rikollisille, ja ihmisille, jotka ovat henkisesti häiriintyneitä, tehtäisiin vaikeammaksi saada aseita, niin heti kun Konventti aloittaa, joka ainut sana meidän kallisarvoisesta perustuslaista avattaisiin yhtäkkiä mille tahansa muutokselle, jonka Konventin osanottajien enemmistö haluaisi tehdä. Koska me tiedämme, että minkä tahansa sellaisen Perustuslaillisen Konventin edustajisto olisi ”pakattu” Uuden Maailman Järjestyksen ihailijoilla – käsittäen monia ”konservatiiveja” lammasten vaatteissa – me voimme 100%:n varmuudella sanoa, että perustuslaki joka tulee ulos sellaisesta konventista olisi sellainen, jossa Liittovaltion hallitus voisi ottaa pois meidän vapauksiamme.

Jos sinä et usko minua tämän suunnitellun Perustuslaillisen Konventin petoksen suhteen, kuuntele Concerned Women For America -järjestön Phyllis Schaflya. Phyllis kirjoitti uutiskirjeessään joulukuun 2:sena 1985, kun vaatimus Perustuslaillisesta Konventista [ConCon] näytti todennäköisesti menevän läpi. Veruke silloin oli tasapainotetun budjetin muutosehdotus (Balanced Budget Amendment). Kuuntele tarkkaan hänen varoitustaan.

”Edustajainhuoneen lakivaliokunnan (House Judiciary Committee) kuulemisessa tänä vuonna, Duken yliopiston lakiasiain professori Walter Dellinger kutsui Perustuslaillisen Konventin [ConCon] ajamista koolle ’klassiseksi tapaukseksi perustuslaillisesta aseta syötti-ja-kytke päälle (bait-and-switch) -toiminnasta’. ConCon:n puolestapuhujat houkuttelevat lainsäätäjiä perusteilla BBA:sta [Balanced Budget Amendment], ja sitten saavat heidät koukkuun uuteen päätöslauselmaan vaatien Perustuslaillista Konventtia, joka on kovin erilainen. Poliittiset aktivistit, jotka ajavat tarmokkaasti ConCon:a, puhuvat haarautuneilla kielillä koskien sitä, haluavatko he todella vai eivätkö halua ConCon:n ottavan paikkaansa. Kongressiedustaja Larry Craig (R-ID) kannattaa ConCon:n päätöksiä yksinkertaisesti taktisena vetona, väittäen että ne tulevat pakottamaan Kongressin käymään päättäväisesti käsiksi ja hyväksymään tasapainotetun budjetin muutosehdotuksen (BBA).” TNA / 2. joulukuuta 1985 (s. 17)

Todellakin, kongressiedustaja Craig puhui haarautuneella kielellä. Hän tuntee suunnitelman. Heti kun saat ConCon:n koolle, mistä tahansa kapea-alaisesta syystä, sinulla on kyky ajaa läpi mikä tahansa muutos, jonka enemmistö haluaa tehdä meidän ihmeelliseen, kallisarvoiseen perustuslakiimme. Juuri kun meidän vapauksiamme ollaan karsimassa, liberaali media löytää keinon punoakseen tilanteen niin että harhaanjohdetttu enemmistö, itseään palvelevat amerikkalaiset tulevat palavasti tukemaan orjuuttamista!

Vuosikymmenten ajan, Amerikan perustuslaki on ollut pääasiakirja, seisoen ryntäävän Uuden Maailman Järjestyksen ja tämän maan köyhien kansalaisten, jotka odottavat orjuuttamistaan, välissä. Saatana näkisi mielellään tämän asiakirjan silppuna ja hänen Helvettinsä tulessa. Tämä heltymätön kampanja aseita vastaan voi lopulta antaa meidän illuministijohtajille voiton jota he ovat aina tavoitelleet.

Palatkaamme nyt takaisin tämän kauhistuttavan mielipidekyselyn yksityiskohtiin.

Perustuslain muuttaminen – Vahvat enemmistöt kautta linjan kannattavat Perustuslain ensimmäisen lisäpykälän säilyttämistä koskien oikeuksia sananvapauteen, kokoontumisvapauteen, ja lehdistönvapauteen – mutta Perustuslain toisen lisäpykälän säilyttäminen koskien vapautta omistaa aseita epäonnistui vetämään puoleensa enemmistöä. Vain 45% kysellyistä sanoo, että oikeus kantaa aseita pitäisi säilyttää juuri sellaisena kuin se on nyt; 52% kysellyistä muokkaisi tai poistaisi sen.” Jälleen kerran, niiden amerikkalaisten, jotka haluavat sananvapauden, kokoontumisvapauden, ja lehdistönvapauden säilyvän, olisi parempi pitää tiukasti kiinni mitä tahansa yritystä vastaan kutsua Perustuslaillinen Konventti muuttamaan ”ainoastaan” Perustuslain toista lisäpykälää. Me tulemme kaikki heräämään eräänä aamuna havaitaksemme, että kaikki meidän perustuslailliset oikeutemme on viety meiltä pois! Ihmiset, tämä on äärimmäisen vakava asia, ja yhtenä joukkona meidän täytyy taistella vastaan hinnalla millä hyvänsä, ilman kompromissia. Tavallisille amerikkalaisille täytyy kertoa selvästi, rohkeasti, ja äänekkäästi luontaisista vaaroista joita sisältyy Perustuslaillisen Konventin herättämiseen, huolimatta siitä kuinka ”kiihkeitä” ja kuinka ”pakottavia” asiakysymykset näyttävät olevan tällä hetkellä.

Asekontrolli – Seitsemänkymmentä prosenttia kysellyistä kannattaa uusia rajoituksia aseiden omistukseen. Kun tullaan aseiden kieltämiseen kertakaikkisesti, kaksi kertaa niin paljon on ihmisiä, 19%, jotka arvelevat että suurin osa aseomistuksista pitäisi kieltää, kuin niitä, jotka arvelevat että aseiden pitäisi olla sääntelemättömiä, eli 9%. Naiset, köyhät ja nuoremmat vastaajat olivat suurimmaksi osaksi lisärajoitusten kannalla; nuo ovat myös ryhmiä, jotka ovat uhanalaisimpia rikoksen kohteita. ’On liian helppoa saada ase, ja heidän täytyy tehdä se vaikeammaksi’, sanoo Angel Oakfor, 28, Hawthornesta, Kaliforniasta.’ ”

Tämäntyyppisissä asenteissa, asekysymys on tämä: ”Aselupa = Rikos” (Access = Crime). Tietysti, tämä väittämä on idioottimaisen väärä! Ase on eloton esine, ja sitä voidaan käyttää hyviin tai pahoihin tarkoituksiin, riippuen kokonaan henkilöstä joka käsittelee asetta. John R. Lott, Jr., kirjoittamassaan kirjassa, ”More Guns, Less Crime” (Mitä enemmän aseita, sitä vähemmän rikoksia) hukuttaa lukijan tilastoilla, jotka osoittavat että, kun ihmisillä yhteisössä on oikeus kantaa kätkettyjä aseita, rikollisuusaste tuossa yhteisössä putoaa huikeilla kaksinumeroisilla luvuilla, joskus yli 75%! Sinä ymmärrät, rikolliset haluavat varastaa, mutta mitä varmimmin he eivät halua kuolla prosessissa. Sen tähden, heitä ohjaillaan laajalti ja suoraan yhteisöstä, jossa sen kansalaisilla on laillinen oikeus kantaa kätkettyjä aseita.

Minä esitän sinulle että, jos missä tahansa ampumistapauksessa, jotka ovat kauhistuttaneet tätä maata menneinä kahtena vuosikymmenenä, olisi jollakulla välikohtauksen aikana ollut mukanaan kätketty ase, niin tulos olisi ollut täysin erilainen. Itse asiassa, jos ampujat olisivat tienneet että he todennäköisesti kohtaisivat vastarintaa ”uhreilta”, jotka olivat aseistettuja, he eivät luultavasti olisi hyökänneet alunperinkään. Mutta, jos he kuitenkin hyökkäsivät, heidän ampumiseensa olisi todennäköisesti vastattu ampumisella yhden tai useamman siviilin toimesta jotka olivat tulilinjalla, ja vastaamassa tuleen. Mitä todennäköisimmin, kuolonuhrien lukumäärä olisi jäänyt paljon vähemmäksi.

Sen vuoksi, todellinen lausunto, jonka ihmisten pitäisi antaa, on jotakin tämänkaltaista: ”Ampujat havaitsevat aivan liian helpoksi vahingoittaa ja tappaa siviilejä; meidän täytyy tehdä ampujille vaikeammaksi tulittaa heidän aseillaan rangaistuksetta.” Useimmat poliisilaitokset kannattavat siviilien aseistamista, koska he tietävät että heidän miehensä eivät voi olla kaikkialla heti paikalla, ja useimmat epäilemättä eivät voi tarjota yksilöllistä turvaa väestölle.

Historia kertoo, että joka ainoa diktatuurihallinto historiassa on riisunut yleisön aseista, ja on sitten mennyt varsin pitkälle pitääkseen heidät aseistamattomina. Koska tulevan Uuden Maailman Järjestyksen suunnitellaan olevan diktatorisin koko maailmanhistoriassa, meidän pitäisi odottaa että he epätoivoisesti haluavat riisua ensiksi amerikkalaiset aseista. Minä arvelen että on hyvin todennäköistä, että meidän viranomaiset odottavat seurakunnan ylösoton jälkeistä aikaa. He tietävät että kymmenet miljoonat uudestisyntyneet kristityt maailmanlaajuisesti ovat myös aseiden omistajia.

Nämä ovat vain joitakin perustuslaillisia takuita jotka Illuminati haluaa repiä ulos Perustuslaista. Oikeus harjoittaa valitsemaamme uskontoa, oikeus kokoontua rauhanomaisesti ja oikeus valita keiden kanssa me haluamme yhdistyä, ovat Perustuslaillisen Konventin kannattajien pääkohteita. Kun me seuraamme tapahtumia, jotka ovat tulleet julki liittyen tähän kysymykseen Obaman kelvollisuudesta olla presidentti, meidän täytyy välttää houkutusta sallia ConCon:n olevan pakotettu vastaus yllämme ratkaistaessa tätä ongelmaa tulevaisuudessa.

Jo nyt, minä olen nähnyt ehdotuksen olevan liikkeellä muuttaa Perustuslakia niin että Obama ei voisi palvella toista kautta presidenttinä. Perustuslain muuttaminen on avainfraasi. Minä luulen, ettei mene pitkään ennen kuin joku tekee ehdotuksen järjestää konventti, joka voisi keskittyä tähän kelvollisuuskysymykseen. Arvostelukykyisten konservatiivien täytyy vastustaa voimakkaasti tätä läpinäkyvää yritystä riisua meidän perustuslaki yltämme, huolimatta siitä kuinka vihaisia he saattaisivat olla tällä hetkellä koskien Obaman kieltäytymistä noudattaa Perustuslakia.

Uusi Maailman Järjestys syöksyy alas meidän päällemme suurella nopeudella ja voimalla.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries, 1792 South Lake Drive, Ste. 90 PMB 300, Lexington, SC 29073

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2376

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com