Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 4. elokuuta 2009

Vuoden 2009 pörssinousu harhaa ja Illuminatin tekosia?

Monet ovat ihmetelleet miksi maailman pörssit kääntyivät yhtäkkiä jyrkkään nousuun maaliskuun 9. päivän jälkeen tänä vuonna saavutettuaan tuona päivänä pohjakosketuksensa pitkässä alamäessä maailmanlaajuisen taantuman ja finanssikriisin seurauksena. Dow Jones -indeksi esimerkiksi käväisi n. 6,500 pisteessä ja Nasdaq Composite -indeksi alle 1,300 pisteessä kun ne nyt elokuun alussa 2009 ovat kivunneet Dow Jonesin osalta jo yli 9,200 pisteen sekä Nasdaqin osalta jo yli 2,000 pisteen, eli nousua on molemmissa 40-55 prosenttia kyseisestä päivämäärästä. Tässä täytyy olla jokin suurempi voima takana, sillä nousu on ollut yhtäjaksoista ja aika jyrkkää vaikka taloustilanne ei nyt suoranaisesti ole parantunut lukuunottamatta joidenkin yritysten ja pankkien ennakoituja parempia osavuosituloksia 2. kvartaalilla eli huhti-kesäkuussa 2009. USA:ssa kuluttajien luottamuskin on vaihdellut ollen välillä parempi (keväällä) ja huonontuen nyt kesällä lisääntyvän työttömyyden vuoksi. Syynä epävarmuuteen on siis pahentuva työllisyystilanne, jonka otaksutaan saavuttavan pahimman pisteensä Yhdysvalloissa vasta vuoden 2010 puolenvälin tienoilla.



Miksi pörssit sitten ovat nousseet? Talousanalyytikot sanovat syyksi yleistä optimismia markkinoilla, mutta täytyyhän senkin perustua johonkin, vai onko tämä kenties vain Illuminatin ja satanistien luomaa harhaa? Ratkaisuksi voidaan tutkia keskeistä S&P 500 -indeksiä, joka koostuu 500 keskeisestä amerikkalaisesta pörssiyrityksestä. Ehkä tämä on kaikkein tärkein näistä USA:n pörsseistä näyttämään suuntaa. Nimittäin maaliskuun 9:ntenä 2009, S&P 500 -indeksi kävi alhaisimmillaan 666 pisteessä ennen kuin se lähti nousuun, joka ei ole loppunut vieläkään (nyt indeksi on juuri ylittänyt 1,000 pistettä). Raamattuhan tuntee luvun 666 pedonlukuna eli Uuden maailmanjärjestyksen lukuna (Ilm. 13:18). Tämä jo viittaisi Illuminatiin, mutta tässä ei ole vielä kaikki. Meidän täytyy tutkia lähemmin tuota päivämäärää 9.3.2009 joka sattuu olemaan 11 päivää ennen kevätpäiväntasausta (20.3.2009), joka on eräs tärkeimmistä noitien sapateista tai juhlapäivistä. Raamatussa luku 11 esiintyy Antikristuksen lukuna (ks. Dan. 7 ja "pieni sarvi"). Pekka Lahtisen kirjasta Luojan lukuja löytyy lisää selvitystä tälle epäjärjestyksen luvulle, samoin kuin paholaisen luvulle 13, joka näyttäytyy voimakkaasti tässä maaliskuun 9. päivän tapauksessa. Lainataan aluksi Helsingin Sanomien sunnuntaisivuilta (2.8.2009) kirjoitusta, joka paljastaa noituuden saloja juhlapäivineen suomalaisessa ympäristössä.


Suomalainen Stonehenge

Pohjanmaan kivirakennelmat voivat olla kivikautisia kalentereita
2.8.2009 0:23

Katja Martelius
Helsingin Sanomat


Tähtitieteilijä, arkeoastronomi Marianna Ridderstad seisoo kangasmetsässä Raahen lähistöllä, ja hyttyset syövät häntä.

Ridderstadin edessä on pari metriä korkea kivivalli, joka on muodoltaan kuin ison talon perustukset: 62 metriä pitkä ja 38 metriä leveä suorakulmio, jossa on muutamia aukkoja, kuin oven paikkoja. Rakennelmaa kutsutaan Kastellin linnanraunioiksi, eikä ihme, sillä jotain sellaista siitä tulee mieleen.

Mutta täällä ei koskaan ole ollut linnaa, tai edes taloa.

Ridderstad näkee kivirakennelmassa jotain, jota kukaan muu ei ole tullut aiemmin ajatelleeksi.

Hän on mitannut, että jos seisoo kivisen suorakulmion keskipisteessä vuoden pisimpänä päivänä kesäkuussa, kun Aurinko käy korkeimmillaan taivaalla, Aurinko nousee taivaalle kivirakennelman pohjoisen pään aukosta.


Ja sinä päivänä joulukuussa, kun Aurinko käy radallaan taivaalla kaikkein matalimmalla, se laskee tarkasti eteläisen aukon sisään.

Rakennelman itäisellä sivustalla on vielä kolme aukkoa. Niihin kaikkiin Ridderstad on voinut liittää tähtitieteellisesti merkittävän päivän: yhteen talvipäivänseisauksen auringonnousun, toiseen sekä vapun että elonkorjuupäivän auringonnousun. Keskimmäisestä portista aurinko nousee joka vuosi tasan 11 päivää ennen kevätpäiväntasausta.

Mitä tämä kaikki merkitsee, sitä ei voi tietenkään kukaan varmasti sanoa. Ainoastaan sen voi ihan varmasti sanoa, että niin tapahtuu.

Samoin sitäkään ei kukaan voi varmasti tietää, miksi Englannin Stonehengessä Aurinko nousee merkitystä paikasta aina kesäpäiväntasauksen aamuna.


Näin tästä selviää, että 11 päivää ennen kevätpäiväntasausta oli merkittävä druidi-noitien juhlapäivä jo vuosisatoja sitten. Lasketaan nyt aikaerot päivissä tästä 9. päivästä maaliskuuta 2009 lähellä oleviin muihin merkittäviin noitien juhlapäiviin talouskriisin aikana. Sapattien aatot ovat myös merkittäviä, jotka pitää ottaa huomioon.

Lughnasaid-sapatti (elonkorjuujuhla 1.8.2008) -- 9.3.2009 --> 220 pv. (220 = 11 x 20)

Lughnasaid-sapatin aatto (31.7.2008) -- 9.3.2009 --> 221 pv. (221 = 13 x 17)

Syyspäiväntasauksen aatto (21.9.2008) -- 9.3.2009 --> 169 pv. (169 = 13 x 13)

Samhain-sapatin (Halloweenin) aatto (30.10.2008) -- 9.3.2009 --> 130 pv. (130 = 10 x 13)

Talvipäivänseisaus (21.12.2008) -- 9.3.2009 --> 78 pv. (78 = 6 x 13)

Impolc-sapatti (alkavan kevään juhla 1.2.2009) -- 9.3.2009 --> 36 pv. (36 = 6 x 6 sekä laskemalla kaikki numerot 36:een saakka yhteen, saadaan luku 666)

Kevätpäiväntasaus (20.3.2009) -- 9.3.2009 --> 11 pv.

Beltaine-sapatin aatto (vappuaatto 30.4.2009) -- 9.3.2009 --> 52 pv. (52 = 4 x 13)

Kesäpäivänseisaus (21.6.2009) -- 9.3.2009 --> 104 pv. (104 = 8 x 13)


Näin huomataan, että kaikki nämä 8 noitien sapattia vuoden sisällä kytkeytyvät saatanallisilla luvuilla 11 ja 13 päivämäärään 9.3.2009, kun aikaero jaetaan tekijöihin. Tämä ei voi olla sattumaa ja luulen että Illuminati (satanistit) valitsi tarkoituksellisesti (Jumalan sallimuksella) tämän päivämäärän pörssinousun alkamiselle joka harhauttaa ihmisiä (päivämäärä antaa okkulttista voimaa). Onko tämä pörssioptimismi sitä valerauhan aikaa, josta apostoli Paavali kirjoitti 1. Tessalonikalaiskirjeessä, luvussa 5 (1 Tess. 5:1-3), on hyvä kysymys. Tällöin Jeesus saattaa tulla yllättäen milloin vain lähitulevaisuudessa noutamaan omansa maailmanlopun (Kolmas maailmansota?) tieltä (Ilm. 3:10). Eläkäämme kristityt siis toivossa!


"Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia." (1 Tess. 5:1-5)


"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm. 3:10-11)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com