Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. elokuuta 2009

UMJ ja Kristittyjen tuleva vaino

Tässä Samuel Korhosen alias Bileamin Aasin pari suomennosta kesä-heinäkuulta 2009. Ensimmäinen käsittelee tulevan Uuden Maailman Järjestyksen tai globaalin uuden talousjärjestelmän muodostumista nykyisen talouskriisin seurauksena, ja toinen artikkeli kertoo kristittyjen tulevasta vainosta tämän antikristuksen UMJ:n edellä.


Globaalin korjauksen vaatimus
By Jan Markell
http://www.olivetreeviews.org/


Painajainen Wall Street'illä on paljon pahempi kuin kauhufilmisarjan, The Nightmare on Elm Street, kaikki filmit yhteensä. Amerikan velkavetoisen talouden kauan ennustettu rahoituksen romahdus tuli lopulta syyskuussa 2008 Bush'in hallinnon aikana. Täydellisen myrskyn tekijät tulivat yhteen. Siitä saakka on jatkunut päivittäinen huonojen uutisten sarja, joka saa vapisemaan jopa ne, joilla on suuri usko, että Jumala on ohjaksissa.

Tri. Mark Hitchcock on yhdistänyt tekijät uudessa kirjassaan, Cashless: Bible Prophecy, Economic Chaos, & the Future Financial Order. Hitchcock'in esitys on paras lukemani koskien sitä, kuinka Amerikka on muuttunut lopullisesti ja kuinka se sopii siihen, mitä Raamattu ennustaa. Hän esittää oikean kysymyksen: "Entäpä jos globaali rahoituskaaos ei olekaan vain massiivinen talousromahdus, vaan ennemminkin dramaattisen ja tektonisen siirtymisen alku kohti globaalia talousjärjestelmää?"

Tuskaiset ihmiset ovat valmiita menemään mukaan melkein mihin tahansa, mitä hallitus ehdottaa, jos se vain voi pysäyttää taloudellisen verenvuodon. Globaali yhteistyö on siksi ollut hämmästyttävää. Vaikeina aikoina ihmiset ovat valmiita luopumaan vapauksistaan, tekemään myönnytyksiä ja yhteistyötä tavoilla, joita ei koskaan olisi voitu kuvitella. Ja siksi monet amerikkalaiset ovat menossa mukaan sosialisoimaan maatamme.

Thomas Jefferson'in sanat ovat karu muistutus ja varoitus: "Hallitus, joka on kyllin iso antamaan sinulle kaiken haluamasi, on kyllin vahva ottamaan kaiken, mitä omistat." Raamatun mukaan kaikki menee lopulta juuri siihen. Taloudellinen kaaos on johtamassa rahattomaan yhteiskuntaan yhtenä perustuksena tulevalle rahajärjestykselle. Vaaditaan "globaalia korjausta". Kysymys on vain siitä, kuinka pian se kokonaisuudessaan toteutuu.

Ryntäys kohti globalismia ja rahatonta yhteiskuntaa rasvaa jalakset lipevimmän poliitikon tulemukselle, mitä maailma on koskaan tuntenut. Hän on Antikristus, kadotuksen lapsi, laiton ja peto. Hän tarttuu maailman vallan ja globaalin talouden ohjaksiin ajaakseen omaa ohjelmaansa.

Monet ovat pohtineet, mitä mahdollisesti voisi tapahtua maailman kypsyttämiseksi tämä pahan tulemukselle. Rahajärjestelmän romahdus on kyllä yksi järjestelytapa, mutta on oltava myös kaipuu "mieheen, jolla on suunnitelma", herra "Korjaajaan (Fix-it)". Näemme, kuinka suuri osa maailmaa katsoo Barack Obama'n olevan "maailman presidentti". Newsweek'in Evan Thomas sanoi hänestä: "Obama seisoo maan yläpuolella, maailman yläpuolella. Hän on jossakin määrin jumala."

En ehdota, että Obama olisi Antikristus, mutta hänen ylistämisellään ei ole mitään rajoja. Hakukone paljastaa tuhansia viittauksia häneen "messiaana".

Viimeisten kymmenen päivän aikana olemme nähneet lisää "ihmisen palvontaa". Kuten eräs Michael Jackson'in hautajaisiin osallistuja sanoi: "Hän on prinssimme, hän on kuninkaamme." Samalla kun tapahtuman jatkuva uutisointi on ollut sietämätöntä, niin se paljastaa, että taas kerran ihmiskunta kaipaa "vapahtajaa". Siitä riippumatta kuinka sairas Jackson olikaan, niin monille hän oli ja on jumala. Kaipuu on siellä.

Valtiot ovat yhdistymässä kuin eivät koskaan ennen! Ala totutella kuulemaan G-7, G-15, G-20, G-30 -maista. Pinnalla pysymiseksi täytyy olla pakotettu taloudellinen liitto.

Tänään paavi peräänkuulutti "maailman poliittista valtaa". 30 000-sanaisessa kiertokirjeessään hän kehotti "uudistamaan YK:n ja yhtälailla taloudelliset instituutiot sekä kansainvälisen rahoituksen, jotta kansakuntien perhekäsitys voisi saada todelliset hampaat". Hän peräänkuuluttaa lakisääteistä varallisuuden siirtoa varakkailta varattomille valtion raa'alla voimalla. Hän tarjoaa jopa yhden ehdotuksen, kuinka se voitaisiin tehdä vähäisemmällä vastustuksella niiden taholta, joiden varoja otettaisiin.

Joten nyt paavikin on osa "täydellistä myrskyä".

Palatkaamme Mark Hitchcock'in kirjaan, joka käsittelee tätä kaikkea mainitsematta nimiä, joita minulla on. Siinä on ilmestyskirjan neljän ratsastajan kavioiden kopse. Se on nyt vasta ennakkoaavistusta. Ne tulevat esiin Ahdistuksen ajassa, jossa emme ole tällä hetkellä, mutta lue siitä jakeista Ilm. 6:1-8. Voit lukea talousromahduksesta, hyperinflaatiosta ja nälänhädästä maassa. Äläkä luule, ettei niin voisi käydä! Se tapahtui Weimarin tasavallassa 1920-luvulla ja tänä päivänä se on käynnissä Zimbabwessa. Kummassakin tapauksessa yhden leivän ostamiseen vaaditaan päivien palkka! Ja kun USA:n keskuspankki päivä päivältä painaa rahaa kiihtyvällä nopeudella, niin looginen johtopäätös on, että lähitulevaisuudessa Amerikassa on hyperinflaatio.

Milloin sitten olemme rahattomia? Prosessi on käynnissä. Verkkomaksamisesta suoraan talletukseen ja luottokortin käyttöön maailma tuntee olonsa yhä mukavammaksi ilman käteisen rahan kuormaa. Kuten eräs asiantuntija sanoi: "Toveri, voisitko säästää minua kortin vilauttamiselta?"

Se kaikki on kehitystä, joka on ennustettu Raamatussa. Kuinka traagista, että monetkaan kirkkokunnat eivät ota sellaisia kohtia kirjaimellisesti. Ne allegorisoivat eli vertauskuvallistavat niitä, ikään kuin ne olisivat jotakin keijukaissatua. Miksi Jumala kirjoittaisi keijukaissatuja? Se porukka, joka ottaa tämän allegorisena ja ne, joilla on vinoutunut eskatologia, ovat ulkona kaikesta, mitä tänä päivänä tapahtuu.

Ymmärtääksesi paremmin näitä asioita vieraile sivullamme osastolla: "Prophecy Watch"

--------------------------

JUNE 3RD, 2009
This entry posted by MORIELCAROL

Kristittyjen tuleva vaino

The Coming Persecution Of Christians II

by Paul McGuire


Sellaisissa länsimaissa kuin Englanti, Ranska, Saksa Yhdysvallat ym., on lähiaikoina tulossa vainon aalto Raamattuun uskovia kristittyjä vastaan. Seurakunta kaikissa näissä maissa on täysin valmistautumaton sen hyökkäyksen tasoon ja voimakkuuteen, joka on tuleva todellisia kristittyjä vastaan. Ensimmäinen kaikista ensisijaisista sellaisen vainon syistä on, että seurakunta länsimaissa on monissa tapauksissa hyljännyt todellisen Jumalan ja kääntynyt väärien jumalien puoleen. He ovat valinneet Jumalan Sanan totuudesta luopumisen humanistisen filosofian hyväksi. He kutsuvat itseään kristityiksi, mutta todellisuudessa palvovat sellaista, jota tri. Francis Schaeffer tapasi kutsua ”oman rauhan ja menestyksen jumaliksi”.

Pravda, johtava julkaisu Venäjällä, joka edelleen on kommunistimaa, julkaisi bloggeri Mat Rodina’n artikkelin. Rodina kirjoittaa 24.4.2009 otsikolla, American Capitalism Gone with a Whimper (Amerikkalainen kapitalismi mennyttä vingahduksella): ”Sitten tuhottiin heidän uskonsa Jumalaan, kunnes heidän kirkkonsa, kaikki kymmenet tuhannet eri “suunnat ja kirkkokunnat”, olivat enimmäkseen vähän enemmän kuin sunnuntaisirkuksia ja heidän TV-evankelistansa ja johtavat protestanttiset megasaarnaajansa olivat enemmän kuin onnellisia saadessaan myydä heidän sielunsa ja laumansa olemaan yhden tai toisen teeskentelevän marxilaisen poliitikon “voittavalla” puolella. Nyt heidän laumansa ehkä valittavat, mutta kun heille selitettiin, että he olisivat “voittavalla” puolella, he olivat aina niin valmiita hylkäämään Kristuksen toivossa saada maallista valtaa. Jopa meidän Pyhä Ortodoksinen (venäläisortodoksinen) kirkkomme on häpeällisesti liberalisoitunut Amerikassa”.

Pidät siitä tai et ja mitkä hänen motiivinsa ovatkaan, niin se, mitä Rodina kirjoittaa Pravdassa, on totta ja siksi juuri me olemmekin voimakkaan vainon kynnyksellä Amerikassa ja muissa länsimaissa. Meillä Amerikassa sakotettiin hiljattain erästä pastoria San Diego’n piirikunnassa raamattupiirin pitämisestä yksityisasunnossaan. Hallituksen työntekijän sanotaan kysyneen hänen tyttäreltään sellaisia asioita kuin: ”Sanovatko ne, ylistys Herralle? Laulavatko ne virsiä? Rukoilevatko ne? jne.” Jumalan armon avulla näyttää, että nämä sakot perutaan, mutta kuinka kauan?

Yhdysvalloissa meillä on viharikoslainsäädäntö, joka tulee aiheuttamaan tuhansien kristittyjen ja heidän pastoriensa pidättämisen, kun nämä lait on otettu käyttöön. Viharikoslait tulevat sulkemaan kokonaisia kirkkoja ja jotkut pastorit joutuvat vankilaan, koska saarnaavat evankeliumin totuutta. Sitä paitsi meillä on laeiksi valmiina salakähmäisiä versioita jostakin sellaisesta, jota kutsutaan nimellä Fairness Doctrine (Kohtuullisuuden oppi). Nämä lait tulevat tehokkaasti lopettamaan Jumalan Sanan saarnaamisen, kun on kysymys moraalista, tai sen mainitsemisesta, että ”Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä eikä kukaan voi tulla Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

Kesäkuun 1. päivänä 2009 uutistoimisto AP julkaisi kansainvälisen uutisen otsikolla: Taposta syytetty riehui aborttia vastaan. Tarina alkoi näin: ”Ex-vaimo sanoo, että lääkärin murhasta epäillyllä oli äärimmäisen pahoja hallituksenvastaisia näkemyksiä. Scott Broeder Kansas’in Wichita’sta hautoi palavaa ”silmä silmästä” –vihaa aborttilääkäreitä kohtaan. Kerran hän tilasi lehden, joka ehdottaa ”oikeutettua miestappoa” heitä vastaan ja ilmeisesti rinnasti tri. George Tiller’in natsien kuolemanleirien lääkäri Josef Mengele’en.” Minä en tiedä yhtään Raamattuun uskovaa kristittyä, joka millään tavalla suvaitsisi, hyväksyisi tai kannattaisi tri. George Tiller’in surmaamista, mutta pankaa tarkoin merkille sanat AP:n artikkelissa, kun se käyttää sellaisia ilmauksia, kuin ”riehui aborttia vastaan” ja ”äärimmäisen pahoja hallituksenvastaisia näkemyksiä”. Tämä on melkein sanasta sanaan sitä terminologiaa, jota Department of Homeland Security (suomeksi Kotimaan turvallisuuden osasto = amerikkalainen uusi Gestapo. Suom. huom.) käyttää terroristin luokittelussaan ja se on lakikieltä, jolla määritellään jokainen, jota voitaisiin syyttää “viharikoksesta”. Jos olet eri mieltä Yhdysvaltojen hallituksen kanssa, olet ”hallituksenvastainen” ja terroristi. Tässä on tulossa peliin selkeästi määritelty strategia.

Yhdysvaltojen Department of Homeland Security ja sellaiset, joita kutsutaan nimellä ”Fusion Centers” julkaisivat asiakirjoja, jotka luokittelevat yksilöitä tai ryhmiä, jotka ovat ”elämän puolesta (pro life), huolestuneita yksittäisistä kysymyksistä kuten avioliiton pyhyydestä, arvostelevat YK:ta” sekä ryhmiä ja ihmisiä, jotka ”uskovat lopunajan profetiaan” ja heidät on profiloitu terroristeiksi ja ”hallituksenvastaisiksi”. Jos sinä arvostelet kommunistimaita, arvostelet keskuspankkia, arvostelet Obama’a, arvostelet Kiinan ja Intian taloudellista menestystä tai jotakin muuta yksittäistä asiaa, niin näiden dokumenttien mukaan sinä olet ”hallituksenvastainen” ja ”terroristi”.

Kuka tahansa heikomminkin koulutettu ymmärtää, että tämä on Yhdysvaltojen perustuslain ja kansalaisoikeusjulistuksen (Bill of Rights) selvä loukkaus. Amerikassa meillä on uskonnonvapauden, painovapauden ja puhevapauden perustuslailliset oikeudet, mutta nämä perustuslailliset vapaudet eivät ole enää laillisia itsestäänselvyyksiä, koska perustuslaki ymmärretään ”kehittyvänä asiakirjana” ja on nimitetty tuomareita, jotka soveltavat lakia perustuen omiin tunteisiinsa ja kansainväliseen lakiin. Tässä Liisan ihmemaan lakimaailmassa mikä tahansa laki on mahdollinen. Mikä tahansa laki!

Yhdysvaltojen hallitus antoi lain sellaisesta, jota kutsutaan nimellä “Americorps”, jota jotkut arvostelijat sanovat mahdolliseksi ”Hitler-jugend’iksi (Natsien nuorisoliike)”. Jos sinä kuulut seurakuntaan, käyt jumalanpalveluksissa, laulat kuorossa tai kerrot uskostasi Jeesukseen, niin silloin sinun ei sallita olla osa Americorps-ohjelmaa, mikä tarkoittaa, että sinulta kielletään tietyt työpaikat ja hallituksen edut. Tämä on vasta jäävuoren huippu.

Sellaisissa maissa, kuin Ranska, Saksa, USA, Englanti, Australia ja Kanada, etenee lainsäädäntö, jonka tarkoitus on rajoittaa, sakottaa ja vangita kristittyjä, jotka uskovat Raamattuun kirjaimellisesti. Saksassa kristittyjen kotikoulua käyviä lapsia riistettiin kodeistaan ja lähetettiin pois psykiatrisiin sairaaloihin, samalla kun ”SA-miehet” tutkivat heidän riisuttuja äitejään. Saksan poliisi saattaa nyt saksalaiset kotikoululapset julkiseen kouluun, koska saksalaiset oikeusistuimet ovat määränneet, että Saksa ei voi suvaita ”rinnakkaisia yhteiskuntia”, mikä merkitsee yksinkertaisesti, että Saksan hallitus ei halua kristityille lapsille opetettavan kristillistä moraalia eikä uskoa Jumalaan. Kuten Hitler, he haluavat kaikille saksalaisen valtion lapsille opetettavan humanismia ja seksuaalimoraaliksi kelpaa mikä tahansa.

Kristittyjen täytyy lakata olemasta niin sinisilmäisiä ja ymmärtää, että tämä on osa järjestettyä globaalia suunnitelmaa, jota ajavat sellaiset organisaatiot kuin UNESCO, YK ja kansainväliset lakiasiakirjat, kuten U.N. Convention of the Rights of the Child (YK:n lapsenoikeuksien sopimus).

Eräs ystäväni, huomattava perustuslain tuntija, Rutherford-instituutin perustaja John Whitehead, kirjoitti hiljattain lainopillisen perustelun sille, mitä tapahtuu sotatilalain aikana. Whitehead selitti, että kaikki lakiin perustuvat oikeutemme ovat mennyttä. Siten jos sinut on leimattu terroristiksi, koska uskot ”Raamatun profetiaan”, sinut voidaan pidättää ilman mitään valitusmahdollisuutta tai oikeuden päätöstä.

Kristityt Amerikassa ovat hyvin sinisilmäisiä ja ymmärtävät vain vähän, tai eivät ollenkaan, historian realiteetteja. Se, mitä tapahtui Natsi-Saksassa, voi helposti tapahtua täällä. Itseasiassa on monia ahdistavia samankaltaisuuksia sen välillä, mitä nyt tapahtuu täällä taloudellisesti, teologisesti ja poliittisesti ja sen, mitä tapahtui Weimarin tasavallan aikana.

Näin se tulee menemään. Olemme hyvin nopeasti alkamassa nähdä kahden lajin kristittyjen tulevan esiin USA:ssa ja Euroopassa. Ensiksi tulemme näkemään ”Esiintulevan Kirkon”, joka kulkee humanistisen sekularismin virrassa. Natsi-Saksassa termi ”Esiintuleva teologia” oli termi, jota todella käytettiin. Siitä tulee valtion hyväksymä kirkko, kuten se yksi, jonka Hitler hyväksyi Saksassa ja jonka kaltainen on nykyisin Kiinassa. Totalitaarinen valtio hyväksyy tällaisen kristillisen kirkon, koska se vahvistaa valtiota kumppanuudellaan. Toiseksi meillä tulee olemaan todellinen Raamattuun uskova seurakunta, jota vainotaan, koska se puolustaa Raamatun totuutta. Tämä todellinen seurakunta ajetaan suurelta osin maan alle, kuten se jo on Kiinassa.

On äärettömän tärkeää, että tarkastelemme nykytapahtumia Kirjoitusten suurennuslasin läpi. Raamattu sanoo hyvin selvästi, mitä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä. On oleva maailman taloudellinen järjestelmä, maailmanhallitus ja maailmanuskonto. ”Petojärjestelmä” kokonaisuudessaan on tulemassa esiin aivan silmiemme edessä. Kristityt pastorit ja yksilökristityt, jotka uskovat olevansa turvassa mukautumalla kulttuuriin, eivät mitenkään eroa niistä juutalaisista, jotka uskovat, että maan luovuttaminen tuo rauhan. Sekä kristityt, jotka sanovat tuntevansa Raamattunsa, että juutalaiset, jotka uskovat kahden valtion ratkaisun ja Jerusalemin luovuttamisen johtavan rauhaan ja turvallisuuteen, tulevat pian huomaamaan, että mukautuminen johtaa vainoon, kuolemaan ja verilöylyyn. Muistakaamme, että Saksassa sekä juutalaiset, että kristityt, sanoivat aivan kuolemaansa saakka: ”Se ei voi tapahtua täällä.” Tämä on se, mitä useimmat amerikkalaiset kristityt sanovat: ”Se ei voi tapahtua täällä.”

Israelin ja kristillisen seurakunnan kohtalot ovat vääjäämättömästi liitetyt yhteen. Se, että Amerikan kristillinen seurakunta ei puolusta Israelia, voisi helposti johtaa terrori-iskuun, mikä toisi sotatilalait ja kauhistuttavan vainon.

Kuulen Amerikan kristittyjen alinomaa sanovan, että ”meidät temmataan täältä” ennen kuin mitään tuollaista tapahtuu. Se ei ole tervettä eksegeesiä. Minä uskon, että Raamattu opettaa tempausta ennen vihanaikaa. Minä uskon, että Kristus, Ylkä, tulee saamaan morsiamensa, Seurakunnan, ennen kuin seitsenvuotinen Ahdistuksen Aika alkaa. Minä en usko, että Seurakunta on täällä Ahdistuksen aikana, enkä usko, että Seurakunta näkee Antikristuksen ilmestymistä. Meidän täytyy kuitenkin muistaa, että Jeesus Kristus ja apostolit eivät koskaan opettaneet, että tempaus olisi vain amerikkalainen tempaus. Raamattu ei opeta, että sillä hetkellä, kun asiat vaikeutuvat ”Amerikassa” Jumala tempaisi amerikkalaisen seurakunnan. Raamattu ei opeta tätä. Vaino ja ahdistus (ei vihanaika) ovat tulossa hyvin nopeasti ja varsinkin amerikkalaisen seurakunnan täytyy olla valmistautunut käytännöllisillä tavoilla.

Raamattu ei opeta fatalismia eli kohtaloonsa uskomista. Jumalalle on hyvin tärkeää se, mitä me teemme nyt. Jeesus Kristus sanoi: “Asioikaa näillä, kunnes minä tulen.”

Tuolla sanalla asioikaa (KJV: occupy) on monta merkitystä, joihin ei kuulu teokratian perustamisen yrittäminen. Jeesus tulee hyvin pian! Israel on Jumalan profeetallinen kello. Kansoja ollaan tuomitsemassa, mutta meidät on kutsuttu pelottomasti saarnaamaan Jeesuksen Kristuksen evankeliumia. Meidän on kuitenkin herättävä! On paljon myöhäisempää kuin luulemmekaan. Ylkä tulee. Tule pian Herra Jeesus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com