Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 11. syyskuuta 2009

Luterilaisuuden luopumus

Tässäpä opettavainen tarina -- varsinkin luterilaisille. Katso myös Alan Franklinin selventävä liite ja valokuva tapauksesta.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Tuesday, August 25, 2009 4:15 PM
Subject: [revfiles] WAS GOD IN THE WHIRLWIND?


OLIKO JUMALA PYÖRREMYRSKYSSÄ?
By Jan Markell

http://www.olivetreeviews.org/

Kotivaltiossani Minnesota'ssa on paljon järviä, hyytävän kylmää ja luterilaisia. Yli 150 vuotta sitten skandinaavit löysivät tämän valtion ja sen ilmaston, koska se muistutti heidän kotimaataan. On ironista, että tämän päivän luterilaisten isät ja isoisät jättivät Ruotsin silloin, koska näkivät korruptiota ja väärää oppia skandinavian luterilaisuudessa. Nämä luterilaiset maahanmuuttajat perustivat kuitenkin Raamattuun uskovia seurakuntia tuleville sukupolville. Epäilemättä tällainen myöhempien vuosien luopumuksen huipentuminen olisi musertanut heidät.

Keskiviikko elokuun 19. oli tavallinen päivä. Oli viileä sää eikä riittävästi kosteutta myrskyn nousemiseksi. Mitään epätavallisia säämalleja ei ollut ennustettu kaksoiskaupunkien metron alueelle. Ollessani ulkona autoilemassa ei kuulunut mitään tornadohälytyssireenien ääniä. Siitä huolimatta päivästä oli tulossa ikimuistoinen.

Tuon viikon aikana Amerikan evankelikaalinen luterilainen kirkko (Evangelical Lutheran Church in America = ELCA) piti vuosikokoustaan Minneapolis'in keskikaupungilla. Osallistujat käyttivät Minneapolis'in konferenssikeskuksen ja luterilaisen keskuskirkon tiloja, jotka sijaitsevat aivan kadun toisella puolella. Tämän vuoden kokouksessa oli määrä äänestää julkeasta homomyönteisestä kannasta, joka oikeuttaisi "siveät" samaa sukupuolta olevien suhteet. Äänestys oli määrä suorittaa keskiviikkona elokuun 19. päivänä klo 14.

Silloin ensi kertaa vuosikymmeniin tornado iski Minneapolis'in keskikaupunkiin ja kuten arvata saattaa klo 14. Tornado meni keskikaupungin läntisen sektorin läpi vaurioittaen luterilaisen keskuskirkon rakennusta, jota käytettiin keskeisenä kokouspaikkana. Minneapolis'in konferenssikeskus, jossa kokous parhaillaan oli koolla ja jossa myös äänestettiin samaa sukupuolta olevien suhteesta, kärsi laajoja vaurioita. Se iski luterilaisen keskuskirkon torniin ja halkaisi sen huipulta kahtia. Risti jäi riippumaan ylösalaisin. Kirkko on rakennettu vuonna 1929 eikä varmasti ole tähän päivään mennessä kokenut tornadoja lähellään.

Meteorologit ovat yksimielisiä, että tällainen aktiviteetti keskikaupungin alueella on äärimmäisen harvinaista. Monet eivät voineet muistaa, milloin tällaista oli viimeksi tapahtunut betonista rakennetulle keskikaupungin alueelle.

Äänestystä lykättiin klo 14 jälkeen, mutta se tapahtui samana päivänä. Se meni läpi vain yhdellä äänellä ja tunnusti sellaisten samaa sukupuolta olevien suhteiden oikeutuksen, jotka ovat "siveitä (chaste), yksiavioisia ja elinikäisiä." Konferenssikeskuksen ulkopuolella oli pyörremyrsky ja sisäpuolella - siinä määrin, että eräs henkilö sanoi: "Me luotamme siihen, että sää ei ole työmme kommentaari." ELCA:n konservatiivit, jotka myös havaitsivat säähäiriön, sanoivat, että se saattoi olla varoitus Jumalalta ja Hänen vihansa ilmaus.

Kahden päivän kuluttua ELCA jatkoi äänestyksellä, jossa homojen sallittiin palvella pastoreina. Jos tornado oli Jumalan varoitus - emmekä tiedä oliko se, mutta sitä voisi pitää sellaisena - niin se ei mennyt perille tuosta iljetyksestä äänestäneille.

Vaikka meillä ei olekaan lopullista sanaa Jumalalta, mitä tulee siihen lähettikö Hän tornadon, niin me voimme tehdä huomioita, kuinka Jumala kaikkialla Vanhassa Testamentissa käsitteli kapinallisia ihmisiä ja kansoja, jotka eivät tahtoneet kääntyä pois synnistä. Jos Jumala ei lähettänyt heille pyörremyrskyä, niin Hän kyllä salli sen. Pyhä Jumala ei milloinkaan hyväksy synnin ja tuhoavien elämäntapojen laillistamista.

Voimme olla varmoja yhdestä sanomasta, koska se on suoraan Raamatusta. Jerusalemin lähellä tapahtui katastrofi, jossa 18 ihmistä sai surmansa. Jeesus sanoi: "Taikka ne kahdeksantoista, jotka saivat surmansa, kun torni Siloassa kaatui heidän päällensä, luuletteko, että he olivat syyllisemmät kuin kaikki muut ihmiset, jotka Jerusalemissa asuvat? Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte." (Luukas 13: 4-5).

Luopumus saa riehua, koska monissa seurakunnissa Raamattua ei enää saarnata. Liberaaleissa seurakunnissa jäsenmäärä laskee ja kysellään miksi. Pitäisi olla selvää että ainakaan jäännös ei ole tyytyväinen siihen, että maailma päästetään seurakuntaan.

Sitäpaitsi, seurakunnat eivät tänä päivänä saarnaa Jumalan tuomiosta. Se on ennemmin ylitunteellista evankeliumia, jossa Jumala ei enää pidä kiinni raamatullisista normeista, tai sitten seurakunta on muuttanut normit. Jotkut sanoisivat, että normit ovat vanhentuneet. "Mitä Jeesus tekisi?" on tarra tai ranneke, muttei opas pyhään elämään. Tänä päivänä kuitenkin ELCA:n kaltaiset ryhmät vääristelevät jopa Jeesuksen sanoja. Kuten sanonta kuuluu: Kymmenen käskyä ovat nykyisin kymmenen ehdotusta.

Tässä tapauksessa ei menetetty ihmishenkiä, kuten Luukkaan 13. luvussa. Jumala on armollinen. Hänen kärsivällisyytensä on rajaton. Siitä huolimatta päivänä, jolloin pahaa säätä ei odoteta eikä ole ennustetta, muodostuu tornado hämmentäen sääasiantuntijat, joista useimmat sanovat, etteivät koskaan ole nähneet mitään tämän kaltaista. Se tapahtuu aivan kaupungin sydämessä. Ikään kuin näkymättömän käden ohjaamana se löytää konferenssikeskuksen, jonka asukkaat ovat puhumassa julkean synnin suvaitsemisesta. Tehostukseksi käsi vielä panee tornadon iskemään luterilaiseen keskuskirkkoon aivan kulman takana. Tämä seurakunta tarjoili alkoholia osallistujille. Puut ja kodit aivan keskikaupungin alueen eteläpuolella kärsivät jonkin verran vaurioita.

Jumalan sanoma on, että tehkää parannus, koska kukaan meistä ei muuten voi paeta Jumalan tuomiota. Monien onnettomuuksien sanoma on, että tehkää parannus, kun vielä on aikaa. Pohdin tokko ELCA:n valtuutetut ja johtajat edes kuuntelevat.

Perjantaisen äänestyksen jälkeen olen kuullut hyvistä luterilaisista, jotka suunnittelevat lähtöä ELCA:sta. Lähetettäköön heidän jaloilla äänestyksestä sanoma, joka rohkaisee toisia seuraamaan heitä. ELCA ei todennäköisesti tule muuttumaan, joten totuuden ja Raamatun rakastajien kaikissa liberaaleissa kirkkokunnissa pitäisi ottaa vinkkiä tympääntyneistä ELCA:n jäsenistä, jotka nyt etsivät uutta seurakuntakotia.

Jumalan Sanaa ei voi pilkata ja olipa Hän pyörremyrskyssä tai ei, niin sanoma on selvä. Me palvelemme pyhää Jumalaa, joka ei laillista pahuutta.

LIITE


Tornado iskee amerikkalaiseen kirkkoon ja konferenssikeskukseen – samalla
hetkellä luterilaiset olivat äänestämässä samaa sukupuolta olevien suhteiden
hyväksymisestä.



25/08/2009


Päivänä, jolloin ei ollut ennustettu mitään myrskyä, luterilaiset kokoontuivat konferenssiin
Minneapolis'issa äänestämään homosuhteiden hyväksymiseksi.

He äänestivät iltapäivällä klo 14. Täsmälleen tuolla hetkellä siniseltä taivaalta tornado iski
kaupunkiin ensimmäisen kerran vuosikymmeniin. Se repi maahan konferenssia varten pystytetyt teltat – iski pois ristin läheisen luterilaisen kirkon tornin huipusta, kirkon joka on rakennettu vuona 1929 eikä koskaan ennen ole vaurioitunut. Käytin tunteja tämän tarinan varmistamiseksi monista eri lähteistä ja se on tosi. Jumalaa ei pilkata! ALAN FRANKLIN. Jan Markell on kotoisin tältä alueelta ja tämä on hänen kertomuksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com