Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. syyskuuta 2009

Antikristuksen nousu vuonna 2012?

Tässä Samuel Korhosen kääntämä ajankohtainen CE:n artikkeli profeetallisesta vuodesta 2012, jolloin mayojen kalenteri loppuu.


Nouseeko Antikristus 11.12.2012 ja julistetaanko hänet maailman Messiaaksi 21.12.2012?

Laskelmat hätkähdyttävät!

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Monet uudestisyntyneet fundamentalistiset kristityt katselevat vakavina päivämäärää 21.12.2012 profeetallisesti hyvin merkityksellisenä. Jotkut uskovat, että tämä päivä voi olla päivä, jolloin Antikristus nousee, samalla kun toiset uskovat tämän päivän merkitsevän kolmannen maailmansodan alkamista Antikristuksen tuomiseksi.

Kirja vasemmalla nimeltä "2012: Is This The End?" (Onko tämä loppu)?", osoittaa, että Saatana on istuttanut tiedon tämän päivämäärän tärkeydestä monien pakanauskontojen keskuuteen kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi:

1) May'at – heidän kalenterinsa on yksi eniten lainatuista tämän päivän maailmassa;

2) Q'ero Inca-shamaanit;

3) Toltekit ja Azteekit;

4) Muutosten kirja (The Book of Changes);

5) Hopi-intiaanit;

6) Cherokee-intiaanit;

7) Noita Merlin;

8) Äiti Shipton;

9) Nostradamus;

10) Roomalaiskatolinen kirkko – Profetiat viimeisestä paavista liittyvät tähän päivämäärään;

11) Hinduismi;

12) Buddhismi;

13) Moderni tiede;

14) Zoroasterilaisuus;

15) Islam;

16) Judaismi;

17) Web Bot Projekti


Kuten voit nähdä sadat miljoonat ihmiset kaikkialla maapallolla ja useimpien uskontojen keskuudessa osoittavat tärkeän tapahtuman tulevan esiin joulukuun 21. päivänä 2012, samalla kun toiset menevät niin pitkälle, että sanovat maailman loppuvan tuona päivänä. Viime vuonna Cutting Edge Ministries julkaisi artikkelin, jossa mainitsimme tämän tärkeän odotuksen, että Antikristus voisi nousta vuonna 2012.

Tämä artikkeli on NEWS2275, ja otsikoitu: "2012 - Is This The Year When Antichrist Might Arise (Onko tämä se vuosi, jolloin Antikristus voisi nousta) ?"

Mainitsimme ensin monia samoja pakanauskontojen odotuksia, joita kirja "2012: Is This The End?" selittää, mutta me lainasimme hyvin tärkeää New Age-lähdettä, joka on tarpeen toistaa tässä.

“Suuri kunniani ja etuoikeuteni on Mestari Quetzalcoatl'ina palata maan päälle tällä tavalla avoimesti toimimaan niin sanoakseni keihäänkärkenä ja tuomaan tietoisuuteenne MINÄ OLEN-yliopiston Maya-kalenterin ja lähtölaskennan päättymistä koskevan projektin! Kuten ehkä tiedätte, minä olen Quetzalcoatl, Maya-aikojen suurmestari ... Kaikki tiedätte, että Maya-kalenteri, kanavoituna ja tuotuna maailmaan muinaisina aikoina korkeammista kosmisista lähteistä, päättyy vuonna 2012 – joulukuun 21. päivänä, tarkasti ottaen klo 21:59. Tämä tarkka päivämäärä ja aika osoittaa Kali Yuga'n eli Pimeän Ajan virallisen päättymisen ja virallisen Kristuksen / Buddhan / Krishnan / Muhammedin / Mooseksen ja Jumalan ajan virallisen alkamisen! Joulukuun 21. päivä 2012 klo 22:00 on päivä, joka osoittaa Kristuksen, imaami Mahdin, Buddha Maitreya'n, Kalki Avatar'in, suuren Tao'n ja Messiaan paluuta eli toista tulemusta.”

" 'It is my great honor and privilege as Master Quetzalcoatl to return to Earth in this overt fashion to spearhead so to speak and bring to your attention the I AM University End of the Mayan Calendar and Countdown Project! As you might know, I Am Quetzalcoatl, Grand Master of the Mayan days … You all know that the Mayan calendar as has been channeled and introduced to the Earth in the Ancient Days from Higher Cosmic Sources, ends in the year 2012 – on December 21st at 21:21:59 pm to be precise. This exact date and time marks the Official Ending of the Kali Yuga or Dark Age and the Official Birth of the Age of the Christ / Buddha / Krishna / Mohammed / Moses, and God! It is December 21st 2012 at 22:00 pm which marks the Official Return or Second Coming of the Christ, Imam Mahdi, Buddha Maitreya, Kalki Avatar, Great Tao, and Messiah!”

(“Kanavoitu sanoma Mestari Quetzalcoatl'ilta I AM– yliopiston Maya-kalenterin
päättymisen ja kultaisen ajan alkamisen projektille!” I AM University,

Mainitsimme myös toisen tärkeän tekijän:

Windsorin huone

Hetki, jolloin ajan tasalla oleva kristitty tekee terävän ratkaisun koskien sen miehen henkilöllisyyttä, josta tulee Antikristus, on oleva ennen hänen nousuaan ja tämä etukäteen tietäminen edellyttää raamatullista erottamiskykyä, Kirjoitusten tuntemista ja laskelmia! Kun eräs pastori esitti minulle nämä näkokohdat, niin ostin kirjan Antichrist And A Cup of Tea ja aloin lukea sitä vaikkakin edelleen hyvin epäileväisenä. Luettuani tästä kirjasta noin kolme neljännestä panin sen sivuun ja sanoin itselleni: ”Hyvä, olen nyt nähnyt kylliksi laskelmia ja teräviä tosiasioita vakuuttuakseni: Antikristus nousee Windsorin huoneesta.” Jos aikataulu on nopea, niin prinssi Charles on tuo mies, mutta jos aikataulu on hitaampi, niin prinssi William on Antikristus. Prinssi Williamin on kuitenkin täytettävä 30 , joka on juutalainen vähimmäisikä miehelle tulla rabbiksi. William täyttää 30 vuonna 2012. Koska Illuminaatilla on aina ”suunnitelma A” ja ”suunnitelma B,” niin tämä William-skenario voisi olla hyvin todennäköinen.


Milloin sitten prinssi William täyttää 30 vuotta? Kesäkuun 21. päivänä 2012!

Jos siis prinssi Williamin on määrä olla Antikristus, niin hänen täytyy pystyä vakuuttamaan juutalaiset, että hän on heidän Messiaansa. Profeetallinen tosiasia merkitsee, että hänen täytyy ennen nousuaan olla vähintään 30-vuotias.

Lopuksi huomasin tätä kirjaa lukiessani jotakin, joka oli täydellisesti ohittanut tietoisuuteni: nimittäin että tärkein profetia Daniel 9:26-27 sanoo, että Antikristus on oleva ”prinssi”!! Hänen ei ole ennustettu olevan kuningas eikä pääministeri, vaan prinssi! Siksi voi olla profeetallisesti hyvin merkittävää, että Charles ei ole kuningas eikä koskaan voi ollakaan kuningas. Hän voi aina olla prinssi ja tosiasia on, että vaikka hän nousisi Britannian valtaistuimelle kuninkaana, niin hän on edelleen ”Walesin Prinssi.”

Uskon kuitenkin, että todennäköinen Antikristus-kanditaatti on prinssi William, mikä tekee hänen 30. syntymäpäivästään kesäkuun 21. päivänä 2012 mitä merkittävimmän.

Sitten kuitenkin raportoimme mitä mielenkiintoisimman tosiasian, jota yksikään toinen kristillinen palvelujärjestö ei ole maininnut. Tämä tosiasia on niin tärkeä, että se kirjaimellisesti johtaa tämän artikkelin tärkeimpään osaan. Lyhyt lainaus uutisestamme 2275:

Kun syyskuun 11. päivän iskut tapahtuivat, laskimme helposti 18 kohtaa, joissa tapahtumat tulivat esiin ”lukujen kautta” -- ja nimenomaan pyhien lukujen 11 kautta.

Julkaisimme artikkelin otsikolla "EVENTS CONTINUING TO OCCUR "BY THE NUMBERS" -- SACRED OCCULT NUMBERS", NEWS1756.

Seuraavassa lainauksia UUTISESTA 1756:

Raamattu ilmoittaa, että Antikristus on 11. sarvi, joka ilmestyy maailman näyttämölle [Daniel 7:7-8] ja Illuminaatti pitää lukua 11 yhtenä tärkeimpänä Antikristuksensa luvuista. Kun arvioimme tapaa, jolla syyskuun 11. päivän iskut tapahtuivat lukujen 11 puitteissa ja arvioimme luvun 11 merkitystä historiassa, niin voimme nähdä, kuinka Jumalan käsi pakottaa Illuminaatin käden toteuttamaan Raamatun profetioita!

Muutaman tunnin sisällä pahamaineisista syyskuun 11. päivän iskuista vuonna 2001 Cutting Edge alkoi nähdä Illuminaatin kammottavan okkulttisen käden -- heidän 'allekirjoituksensa' niin sanoaksemme. Julkaisimme sarjan artikkeleita, joissa selitimme luvun 11 käyttöä osoittaen, että Illuminaatti oli suunnittelija ja toimija näiden iskujen takana. Kun kerran ymmärrät, kuinka tämä murhenäytelmä on rakennettu luvuille 11, niin myös ymmärrät, että Illuminaatti on huolella asettanut sormenjälkensä kaikkialle tähän tapahtumaan.

Miksi he tekisivät tämän? He halusivat salata totuuden massoilta ja samalla välittää tiedon siitä eliittiokkultisteille kaikkialla maailmassa. Tutkikaamme pikaisesti tämän nimenomaisen luvun perustavaa ja piilossa olevaa (underlying) käyttöä. Oikein ymmärtääksesi sinun täytyy ymmärtää, että okkultisti toteuttaa kirjaimellisesti Paavalin määritelmää pakanasta, saatanistista: ”... nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa ...” (Room. 1:25).

Saatanistit, varsinkin mustan magian saatanistit, panevat aina suuren painon luvuille. Kuten olemme sanoneet aiemmissa artikkeleissamme, niin Dan. 8:23-25 kertoo, että uskonto, jota Antikristus harjoittaa, on mustaa magiaa ja edelleen Ilm. 17:17 kertoo, että viimeiset 10 kuningasta edustavat samaa ajattelutapaa ja uskontoa kuin Antikristus. Meille ei siten ole yllätys, että molemmat presidentit Bush ovat mustan magian harjoittajia kallon ja luiden seurasta (Skull & Bones Society) ja että Bill ja Hillary Clinton olivat aktiivisia mustan magian saatanisteja [Lue osastoltamme: Understanding Clinton]

Saatanistit uskovat, että huolella suunniteltu tapahtuma täytyy toteuttaa oikeiden lukujen puitteissa, tai se ei saata onnistua. He voivat tehdä paljon töitä saadakseen tapahtuman tapahtumaan oikeiden lukujen mukaan. Kuten Wescott selittää: ”... siis 11 on olennainen kaikessa, joka on syntistä, vahingollista ja epätäydellistä.” [Ibid., p. 100] Siis samalla, kun luku 11 on hyvin tärkeä, niin myös sen kerrannaiset ovat myös tärkeitä, kuten 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 ja 99.

Meidän ei siis pidä yllättyä huomatessamme, että syyskuun 11. päivän iskut tapahtuivat luvun 11 puitteissa. Luettelimme 18 tapaa, joilla tätä tapahtumaa tuettiin altapäin luvulla 11 tai sen kerrannaisella. On kuitenkin eräs tapahtuma, joka tapahtui luvun '11' puitteissa ja joka on mitä tärkein tässä tunnistettavaksi.

"11 vuotta siihen päivään"Syyskuun 11. päivänä vuonna 1990 presidentti George Bush (vanhempi) piti kongressille puheen aiheesta "Moving Toward A New World Order (Kohti Uutta Maailman Järjestystä)". Täsmälleen 11 vuotta siitä päivästä, kun presidentti Bush piti tämän puheen ylistäen UMJ:tä ja julistaen sen olevan väistämätön tosiasia, annettiin väkevä isku maailman siirtämiseksi lopullisesti tähän globaaliin maailmanjärjestelmään. Toinen presidentti Bush'in pahamaineisista lausunnoista tuli myös tästä irakilaisten Kuwaitin valtauksesta, kun hän sanoi elokuussa 1990, että ”tämä valtaus ei tule kestämään, koska se uhkaa UMJ:tä.” Kun Bush vanhempi oli esitellyt tämän termin suurelle yleisölle, kaikki alkoivat käyttää sitä. Dan Quayle esiintyi hyvin monissa TV-ohjelmissa selittäen tätä termiä ja kertoen kaikille, mikä ihana käsite se oli. Englannin pääministeri Margaret Thatcher ja Gorbachov alkoivat yht'äkkiä käyttää tätä termiä, joka aiemmin oli hyvin salainen ja varattu vain valitun okkulttisen aineiston lukijoille. Dan Quayle ja muut maailman johtajat puhuvat tästä UMJ:stä syyskuun 11. päivän DVD-videon trailerilla -- The Day That Changed America Forever (Päivä, joka muutti Amerikan lopullisesti).

Minusta tämä historiallinen tosiasia oli äärettömän mielenkiintoinen, koska se paljastaa sen salaliiton asteen, joka on koko Illuminaatin suunnitelman takana kaataa Vanha Maailman Järjestys, jotta UMJ voitaisiin perustaa.

SE syy

Tämä tuo esiin SYYN sille, miksi luulen, että vuosi 2012 voisi olla vuosi, jolloin Antikristus nousee. Pitäen mielessä, että presidentti Bush vanhempi puhui Kongressille aiheesta ”Kohti UMJ:tä” täsmälleen 11 vuotta ennen syyskuun 11. päivän iskuja, minä mietin, että edellyttääkö Illuminaatin Suunnitelma täsmälleen 11 vuotta syyskuun 11. päivän iskujen ja sen hetken väliin, jolloin Antikristus nousee, eli hetken, jolloin 91-päiväinen Kolmas Maailmansota alkaa, joka tulee vahvistamaan hänet maailmannäyttämölle?

Siis väliaika olisi: Syyskuun 11. päivästä 2001 syyskuun 11. päivään 2012 – eli täsmälleen 11 vuotta.

Tutkittuani 21 vuotta Illuminaatin suunnitelmaa heidän globaalin Messiaansa lavastamiseksi maailmannäyttämölle olen havainnut, että he suunnittelevat tapahtumansa ja niiden ajoituksen pikkutarkasti. He uskovat, kuten kaikki pakanat, että hyvä suunnitelma voi epäonnistua ellei sitä toteuteta ”numeroiden mukaan,” s.o. tiettyjen pyhien okkulttisten lukujen. Selitämme tätä tosiasiaa em. arkistoidussa uutisessamme 1756.

Saatanistin tärkein luku on '11', koska se on heidän tulevan Antikristuksensa luku.

Pitäen mielessä tämä minun täytyy muistuttaa sinua suunnitellun kolmannen maailmansodan, sodan, jonka tarkoitus on tuottaa Antikristus maailmannäyttämölle, pituudesta. Entinen saatanisti – nyt uudestisyntynyt kristitty -- Doc Marquis, on johdonmukaisesti sanonut, että hän sai tietää ollessaan noitapiirissä, että kolmas maailmansota on suunniteltu kestämään täsmälleen 13 viikkoa eli 91 päivää. Entinen saatanisti – nykyinen uudestisyntynyt pastori – David Meyer Last Trumpet Ministries'istä vahvisti tämän kolmannen maailmansodan kestoajan.

Vaikka tämä maailmansota on oleva lyhin Illuminaatin kolmesta maailmansodasta (Tarkemmin UUTISESSA 1015, "The Incredible Satanic Vision"), se tappaa enemmän ihmisiä kuin kaksi edellistä maailmansotaa yhteensä, koska siinä käytetään laajaa valikoimaa joukkotuhoaseita kokonaisia väestöjä vastaan.

Jos oletamme, että kolmas maailmansota on suunniteltu alkamaan syyskuun 11. päivänä 2012 täsmälleen 11 vuotta syyskuun 11. päivän 2001 iskujen jälkeen, niin milloin 91 päivää kestävä sota loppuisi? Tietokoneohjelmani ”Kalenterikalkulaattori” kertoo meille.


Kuten näet, että jos 91-päiväinen maailmansota alkaa syyskuun 11. päivänä 2012, niin se loppuu joulukuun 11. päivänä 2012.

Koska Antikristuksen saatanistinen luku on 11, niin on täysin sopivaa, että hänen ilmestymistään tuettaisiin luvuilla 11. Hänet tuova sota alkaisi 11.9. ja Antikristus tulisi harppoen maailmannäyttämölle 11.12. vuonna 2012.

Sanot ehkä kuitenkin, että joulukuun 11. päivä on kokonaiset 10 päivää ennen joulukuun 21. päivää, joka on niin monien pakanauskontojen polttopiste. Olet aivan oikeassa ja jätän pohdittavaksesi, että 10 päivää voisivat olla juuri oikea aika eräälle toiselle profetialle tulla esiin!

Antikristuksen ilmestyminen – mahdollisesti 11.12.2012 – olisi toteutuminen profetialle Dan. 7:7-8:

".. And it was different from all the beasts that came before it, and it had ten horns [symbolizing ten kings]. I considered the horns, and behold, there came up among them another horn, a little one, before which three of the first horns were plucked up by the roots; and behold, in this horn were eyes like the eyes of a man and a mouth speaking great things." (Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”... Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.” (RK-38)

Tämä kohta sanoo, että Antikristus nousee sen jälkeen, kun maailmanjohtajat ovat uudelleen järjestäneet valtiot täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi – profeetallinen tosiasia, jota selitämme uutisessa 2363.

Illuminaatti on luonut suunnitelman, jolla kaikki erilaiset maailman valtiot on määrä järjestää uudelleen täsmälleen 10 supervaltioksi. Vasta noin puolet valtioista on jossakin määrin muodostettu, samalla kun toista puoliskoa ei ole vielä edes alettu muodostaa, mutta kysymys on siitä, että näiden 10 supervaltion muodostaminen muotoilee luotettavan aikakehyksen, jolla he voivat varmistaa, kuinka lähellä maailma voisi olla Antikristuksen tuovan kolmannen maailmansodan alkamista.

Heti, kun Antikristus on maailmannäyttämöllä ilmestyen Jerusalemin itäpuolella ja väittäen olevansa juutalainen Messias, jota Israel on kauan odottanut, niin seuraava profetia voi nopeasti toteutua ja juuri tässä nuo 10 ylimääräistä päivää voisivat tulla peliin:

"Also the ten horns that you observed are ten rulers (kings) who have as yet received no royal dominion, but together they are to receive power and authority as rulers for a single hour, along with the beast. These have one common policy (opinion, purpose), and they deliver their power and authority to the beast." (Revelation 17:12-13; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

"Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle." (Ilm. 17:12-13; RK-38)

Minä uskon, että 10 päivää siitä, kun Antikristus nousee, 10 supervaltion johtajat voisivat hyvinkin pitää lehdistökonferenssin, jossa he ylistävät juuri ilmestynyttä vapaamuurarillista Messiasta ja vannovat hänelle ikuista kannatustaan! Jos tämä aikajärjestys on oikea, niin Antikristus julistetaan maailman Messiaaksi joulukuun 21. päivänä 2012, päivänä, jota koko pakanallinen maailma odottaa!

Roomalaiskatolinen paavi voisi jopa olla läsnä tässä uutiskonferenssissa, joka esitellään uskonnollisena Vääränä Profeettana (Lue arkistoidusta artikkelistamme 1052, kuinka Illuminaatti on valinnut paavin korkeimmaksi globaaliksi uskonnolliseksi johtajakseen. Artikkeli on suomennettu.)

Vaikka Cutting Edge EI ennusta päivämääriä, meitä hätkähdyttää se todellisuus, että jos maailmansota alkaisi 11.9.2012, niin Doc Marquis'in 91 päivää loppuisivat 11.12.2012. Tässä vaiheessa maailma olisi vain 10 päivän päässä Mayalaisen kalenterin profetioista pimeän ajan päättymisestä, mikä on juuri riittävän pitkä aika maailman hallitsijoille tavata Antikristus jossakin päin maailmaa, jotta he voivat julistaa hänet maailman Messiaaksi. HUOMAA: tämä 10 maailman hallitsijan julistautuminen Antikristuksen puolelle EI ole Ahdistuksen Ajan puoliväli. Seitsenvuotinen Ahdistus ei ala silloin, kun Antikristus ilmestyy maailmannäyttämölle, vaan silloin, kun hän ”vahvistaa liiton” Israelin kanssa (Daniel 9:27).

Matematiikka toimii. Meidän on vain odotettava nähdäksemme, onko tämä Jumalan ajoitus.

Meidän täytyy esittää vielä eräs näkökanta. Kun seurakunnan tempaus tapahtuu, niin Pyhän Hengen pidättävä voima otetaan ”pois tieltä” (2.Ts. 2:3-8). Kun Pyhän Hengen hillitsevä voima ei ole pidättämässä maailman valtioita, niin kymmenvaltioliiton suunnitelma voisi horjahtaa eteenpäin nopeasti muodostaen kaikki 10 valtiota hyvinkin äkkiä. Koska Illuminaatti todella tietää seurakunnan tempauksen olevan hyvin todellinen tapahtuma, he voisivat oikein hyvin olla ikäänkuin tappamassa aikaa odottaen, että sadat miljoonat heidän leppymättömimmät vihollisensa katoavat ”silmänräpäyksessä.”

Tapahtumat ovat nopeasti etenemässä kohti profetoitua loppuratkaisuaan. Antikristus on Jumalan viimeinen tuomio Israelille ja koko maailmalle ja hän tulee pian.

--------------------------------

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos olet jo vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2377

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Samuel Korhonen

6 kommenttia:

  1. Shalom!

    Itse olen sitä mieltä, että Antikristus ei tule euroopasta, vaan Lähi-idästä.
    MIIKA 5
    1 Nyt yhdy laumaksi, sinä hyökkääjäin ahdistama tytär! Meitä piiritetään, he lyövät sauvalla poskelle Israelin tuomaria.
    2 (5:1) Mutta sinä, Beetlehem Efrata, joka olet vähäinen olemaan Juudan sukujen joukossa, sinusta minulle tulee se, joka on oleva hallitsija Israelissa, jonka alkuperä on muinaisuudesta, iankaikkisista ajoista.
    3 (5:2) Sentähden Herra antaa heidät alttiiksi siihen aikaan asti, jolloin synnyttäjä on synnyttänyt; silloin jäljellejääneet hänen veljistänsä palajavat israelilaisten luokse.
    4 (5:3) Ja hän on astuva esiin ja kaitseva Herran voimassa, Herran, Jumalansa, nimen valtasuuruudessa. Ja he asuvat alallansa, sillä silloin on hän oleva suuri hamaan maan ääriin saakka.
    5 (5:4) Ja hän on oleva rauha: jos Assur hyökkää maahamme, jos se astuu palatseihimme, niin me asetamme sitä vastaan seitsemän paimenta ja kahdeksan ruhtinasta.
    6 (5:5) Nämä kaitsevat miekalla Assurin maata, Nimrodin maata sen omain ovien ääressä. Hän on pelastava meidät Assurin vallasta, jos se hyökkää meidän maahamme, jos se astuu meidän alueellemme.

    Tässä on ne kymmenen kuninkaan maat, jotka ovat Israelin ympärillä ja kun Antikr. matkii kaikessa Herraamme, luulen hänen matkivan myös alueellisesti.Ja kun hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain (Dan. 7:25)on sharialaki jo se muutettu laki.Ja nythän tuli myös uudet kalenterit eurooppaan, joista on jätetty pois kristilliset ajat (verkkouutist 4.3.2011).

    jatketaan harjoituksia ja siun keijo

    Ps.83
    1 Laulu, Aasafin virsi.(83:2) Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa.
    2 (83:3) Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä.
    3 (83:4) Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.
    4 (83:5) He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".
    5 (83:6) Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan:
    6 (83:7) Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset,
    7 (83:8) Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat.
    8 (83:9) Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.


    1 Laulu, Aasafin virsi.(83:2) Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa.
    2 (83:3) Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä.
    3 (83:4) Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.
    4 (83:5) He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".
    5 (83:6) Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan:
    6 (83:7) Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset,
    7 (83:8) Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat.
    8 (83:9) Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.

    VastaaPoista
  2. Sivut ei taida toimia aivan toivotulla tavalla.
    Tuplaa tekstiä ja asettelee rivejä eri paikkoihin, mihin tarkoitus

    jatketaan harjoituksia siun keijo

    VastaaPoista
  3. Joo, huomasin että poikkeamia on. Kyllä nyt tekstin pitäisi näkyä normaalifontilla kokonaan. Korjailin vähän rivejä.

    Mielestäni Antikristus ei ole muslimi eikä nouse Lähi-idästä vaikka Islam on mitä antikristillisin uskonto. Antikristus toki matkii Herraamme siinä että hän asettuu lopulta Jerusalemiin ja Jumalan temppeliin, jossa julistaa olevansa Jumala (2 Tess. 2:3-4). Antikristus myös väittää olevansa juutalainen Jeesuksen tapaan ja eksyttää monet israelilaiset. Jeesus sanoi: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos - t o i n e n - tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan." (Joh. 5:43)

    Antikristus on vapaamuurarikristus (Rothschildin Illuminaatti-sukua oleva kuten Hitler) NWO:n sisältä, joka pyrkii tuhoamaan kaikki monoteistiset uskonnot kuten islamin, juutalaisuuden ja kristinuskon. Uusi Maailmanjärjestys palvoo ihmistä Jumalana, kuten tekee NWO:n uskonto New Age. Huomautettakoon vielä että Antikristus ottaa kontolleen Googin ja sen muslimiliittolaisten kukistamisen, vaikka tosiasiassa Jumala tuhoaa yliluonnollisesti Googin joukkoineen (Hes. 38:18-23). Psalmin 83 tapahtumat edeltävät Googin sotaa ja liittyvät 3. maailmansotaan, jonka tuhkasta lopull. Antikristus nousee kuin Fenix-lintu. Psalmin 83 sota päättyy siihen kun Israel turvautuu ydinaseeseensa (tai muuhun superaseeseen) ja hävittää Damaskon kaupungin Syyriassa (=Assur) kartalta (Jes. 17:1-4). Muslimeilla on oma messiaansa lopun ajalla ja tämä voi olla heidän ennustamansa Mahdi. Siunausta.

    VastaaPoista
  4. 8.2.2011

    John Paul Jacksonin sanoma Venäjästä

    Lähettänyt ja suomentanut Seppo Paasikallio.

    Maaliskuun 20. 2009 äänitettiin seuraava video:
    http://www.prayct.org/2009/05/01/john-paul-jackson-updates-prefect-storm-message/

    Siinä hän puhuu paljon Amerikasta, mm. että Wall Streetin petoksia tullaan vielä näkemään useita.

    Mielenkiintoisinta on Venäjää koskeva osio. Jossakin aikataulussa Putin ja Medvedev tulevat syrjäytetyiksi ja taustalta nousee esille uusi petollinen johtaja. Kumpikin nykykaksikosta aiheuttaa toisen osapuolen kansansuosion menetyksen ja siten on tilaa uudelle tsaarille.

    Tämä tekee allianssin muslimien ja arabien kanssa. Perustana tälle on, että löytyy DNA-linkki muslimien ja venäläisten välille yhdistäväksi tekijäksi. Tämä allianssi on valmis yhtymään ja valloittamaan kontrolloidakseen itäisen Välimeren merenpohjaa, siellähän on ilmeisesti paljon öljyä ja kaasua. Tarkoituksen toteuttamiseksi heidän täytyy kontrolloida Israelia ja sehän ei voi tapahtua ilman sotaa.

    Liipaisimeksi tapahtumien kehitykselle Jackson antaa ajan, jolloin ulkopuolisten harjoittama evankeliointi kielletään Venäjällä.
    Monihan on jo arvioinut heti Israelin kaasu- ja öljylöytöjen jälkeen, että siitähän löytyvät ne rikkaudet joista Hesekiel 38 puhuu.

    siun keijo

    VastaaPoista
  5. Laitoin Sulle edellisen tekstin ja mielestäni mennään kuitenkin kaikessa muslimimaailman kautta, loppuhuipennuksia myöten.

    siun keijo

    VastaaPoista
  6. Joo, minäkin olen sitä mieltä, ettei Putin tai Medvedev ole ruhtinas Goog, koska he ovat niin islam-vastaisia. Putin (ortodoksi julkisesti) osoitti sen Tsetsenian kapinallisia vastaan käymällään sodalla ja Medvedev on täysin Lännen talutusnuorassa. En loppujen lopuksi usko että Venäjästä koskaan ehtii tulla WTO:n jäsen kun USA romahtaa ja samalla Goog nousee.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com