Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Obama -- koko maailman presidentti

Seuraavassa artikkelissa käsitellään Barack Obaman messiaanisuutta. Huomautettakoon että Obamaan sopisi hyvin Ilmestyskirjan 1. sinetti (Ilm. 6:1-2) valkoisella hevosella ratsastavasta antikristuksesta, eräänl. "rauhanmies", jolle annettiin seppele ja hän lähti voittajana ja voittamaan. Nobelin rauhanpalkinnon saaminen on yksi esimerkki tästä. Lisäksi Obaman valtakautena on maailmalla ollut yllättävän rauhallista ja pörssikurssit ovat nousseet Obama-optimismin vallitessa. Kaikki voi kuitenkin muuttua äkisti kun Ilmestyskirjan 2. sinetti (Ilm. 6:3-4) avataan Kolmannen maailmansodan muodossa. Babylon eli USA saa kuolinhaavan toisen 9/11 -iskun muodossa ja NWO alkaa muodostua. EU nousee mahtitekijäksi pidättäjän eli USA:n heiketessä ja siirtyessä pois suurvallan asemasta (2 Tess. 2:6-7). Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From:
Revelation Files - John Terry
To:
Revelation Files - John Terry
Sent: Tuesday, December 15, 2009 5:49 PM
Subject: [revfiles] The Story of 2009: The Year the World Embraced a Single Leader


Tarina 2009: Maailma valitsi yhden johtajan
By Jan Markell

December 15, 2009


Raamattu sanoo selvästi, että päivien lopulla tulee maailmanjohtaja. Useimmat kutsuvat häntä antikristukseksi, mutta miehellä on kuitenkin monta nimeä:

Pieni Sarvi (Daniel 7:8); Kuningas kasvoilta röyhkeä (Daniel 8:23); Laittomuuden Ihminen (2. Ts. 2:3); Kadotuksen Lapsi (2. Ts. 2:3); Laiton (2. Ts. 2:8); Peto (Ilm. 11:7).

Internetissä ajelehtii paljon väitteitä, että Barack Obama on antikristus. Hän ei ole. Siihen hän ei kelpaa. Monet verkkosivut ovat kutsuneet häntä
"Maailman presidentiksi", "messiaaksi", "maailman johtajaksi", ym. Hän suostutteli massat uskomaan, että hän voisi yhdistää maailman, mutta sen onnistumiseksi Amerikka olisi alennettava supervallan asemasta samalle tasolle kuin Portugal tai Brasilia. Lopulta antikristus tulee sen tekemään, joten Obama’n ponnistukset ovat vasta sen lämmittelyä. Kampanjansa aikana hän hypnotisoi maailman. Kaikkia ei höynäytetty, mutta maailman on niin ikävä “miestä, jolla on suunnitelma”, “herra Korjaajaa”, että he nielivät hänen julistuksensa varallisuuden uusjaosta ja katsoivat läpi sormien kymmeniä vaarallisia yhteyksiä sanoen, ettei niillä ole väliä, koska maailma oli nyt lähimpänä koko uuden ajan historiassa tätä ns. ”maailman presidenttiä”. Kohta vuoden 2008 vaalien jälkeen Tunisia oli vain yksi maa monista, joissa uutisoitiin otsikolla: ”Amerikka valitsee tänään maailman presidentin.”


David Horowitz'in FrontPage-lehdessä, David Gutmann antaa mielenkiintoisen katsauksen kaikesta tästä “herra Ykseyden” kaipuusta. Gutmann antaa ymmärtää, että Obama on jo väsymässä Yhdysvaltain presidenttinä olemiseen ja vihjaa hänen suunnittelevan isompaa roolia maailmassa.

Gutmann sanoo: “Lyön nyt vieläkin enemmän vetoa sen puolesta, että presidenttimme ei ole erityisen kiinnostunut uudelleenvalinnastaan vuonna 2012 ja että hän haluaa ennen nykyisen kautensa päättymistä saada voimaan niin monta ohjelmaansa kuin mahdollista koskien terveydenhuollon uudistusta, energian säästöä, aseiden vähentämistä ja tulojen uusjakoa. Sitten hän tulee pyrkimään korkeampiin päämääriin. Aavistukseni on, että hän on jo tulemassa levottomaksi nykyisessä hommassaan ja että hän etsii ylennystä aina vain korkeampaan asemaan.”

Gutmann jatkaa: "Tämä jatkuva malli on kummastuttanut hänen presidenttiytensä huomioitsijoita: Obamalla on edelleen päällä kampanjamoodi ja hän käyttää hyvin paljon aikaa puheisiin toimintasuunnitelmista, ei ainoastaan Yhdysvalloissa, vaan ympäri maapallon. Mitä virkaa hän nyt tavoittelee?”


Gutmann päättää: "Jos tämä on todella Obama’n kuvittelua, niin merkittävä osa maailman väestöstä jakaa sen hänen kanssaan. BBC:n syyskuussa 2009 tekemä gallup osoitti, että tuolla hetkellä suuri osa globaalissa haastattelussa kannatti Obama’a maailman presidentiksi ja oma Google-hakuni sanoilla, 'Obama, world President', antoi yli 120000 osumaa.”Tähdet suosivat nyt radikaaleja liberaaleja kaikkialla maailmassa. Amerikan Obama on nyt asettautumassa pyrkimään maailman ensimmäiseksi todelliseksi presidentiksi. Vain vähän aikaa sitten hän oli pelkästään college’n professori, joka esitti mielipiteitään tärkeistä kysymyksistä, kuten terveydenhuolto, koulutus ja köyhyys. Nyt hän ottaa kantaa pelottavampiin asioihin, kuten ”uusi maailmanjärjestys”, lepyttämällä ulkomaita ja luovuttamalla USA:n valuutan ulkomaiden diktaattoreille. Se on kauhistuttavan keisarillista.

Saksalainen sanomalehti Der Spiegel kirjoitti: "Amerikka on äänestänyt ja maailma sen kanssa. Saksa, Eurooppa ja jokainen maanosa planeetalla on lopultakin löytänyt Amerikan, joka on idea eikä vain supervalta. Vain kolmessa maassa – Israel, Georgia ja Filippiinit – enemmistö piti John McCain’ia parempana. Koko muu maailma oli Obama-maa.”

Lehti jatkaa: “Kaikkien mantereiden kaupungeissa juhlittiin ja jopa Gazan kaistalla, jossa yleensä ainoa hyvä amerikkalainen on kuollut sellainen. Obama on maailman presidentti ainakin hetken.”

Joku kirjoitti heidän blogillaan seuraavan näkemyksen: (Obama is God = Obama on Jumala)


Tästä voit päätellä mihin ollaan ajautumassa. Obama on valmistamassa tietä antikristukselle, mutta tällä hetkellä hän on liian alhaalla mielipide/kannatus-gallupeissa kelvatakseen. On muita syitä siihen, ettei hän kelpaa tähän jumalattomaan titteliin. Hänellä on edelleen joidenkin ihmisten palvonta, mutta hän ei ole mikään Jumalan ystävä.

Tuo “yksi johtaja” on tulossa. Voisiko olla niin, että maailma on menossa niin sekaisin, että hän – antikristus – tulee kohta ja sanoo: ”Minulla on vastaus kaikkien näiden ongelmien ratkaisemiseksi”? Obama’n ”messiaanisuus” ei pääse lähellekään antikristuksen messiaanisuutta, joka on niin demonien valtuuttama, että vetää hatuista miljoona kania. Niinpä se, mitä nyt näemme, on vasta pienoismalli siitä, mitä todella tulee tapahtumaan.

Jotta ymmärtäisit paremmin näitä kysymyksiä käy verkkosivullani osastossa:
"Prophecy WatchPO Box 640
Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com

3 kommenttia:

 1. Paavo.Virtaniemi Kuortane22. tammikuuta 2010 klo 21.50

  Voitte katsoa Danielinkirjasta, Ilmestyskirjasta
  ja Seitsemännen Päivän Adventistien "Suuresta Taistelusta" kuka on Herramme antaman profetian mukaan tuleva antikristus. Oikein antikristusten dynastia, joka ei ole lakannut tavoittelemasta ylivaltaa tässä maailmassa. Paavi uskoo olevansa Jumalan edustaja maan päällä ja hänen militantti jesuiittajärjestönsä on soluttautunut kaikkialle salaisesti ottaakseen vallan kun aika tulee.

  VastaaPoista
 2. Uskon että viimeinen antikristus väittää itseään juutalaiseksi ja nousee Rothschildin Illuminati-suvusta, jonka verta myös Adolf Hitler kantoi. Tämä Illuminati-yhteys tietysti peitetään, jotta juutalaiset Israelissa voisivat ottaa hänet vastaan rauhanmessiaanaan (vapaamuurarikristus), joka lopulta astuu juutalaisten 3. temppeliin ja julistaa olevansa Jumala (2 Tess. 2:4). Viimeinen Paavi on Ilmestyskirjan ennustama väärä profeetta eli Toinen Peto (Ilm. 13:11-12).

  VastaaPoista
 3. Luukkaan evankeliumin 10:18 on kirjoitettu: "Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama."

  Kun lause saatana sinkoutui taivaasta kuin salama käännetään Vanhan testamentin käännösmallien (esim. Jesaja 14:14 jne.) kautta kreikasta hepreaksi saadaan seuraavaa:

  Salama hepreaksi on Baraq (Baw-Rawk') Korkealta on Bamah ( Bam-waw) Ja koko lause kirjoitetaan saatana Baw-Rawk' O Bam-waw, eli saatana Baraq Obama.

  Kielitieteen tutkimus on vasta nyt löytänyt Obaman nimen suoraan Luukkaan evankeliumin alkukielisestä tekstistä.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com