Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Bill Johnson & William P. Young -- Eksyttäjiä ajassamme

Fw: Bill Johnson & William P. Young

Keneltä: SamuelK
Kenelle: Undisclosed-Recipient:;@domain.invalid
Lähetetty: 07.07.2010 20:31


Shalom!

On järkyttävää, että TV7 on julkaissut suomeksi Bill Johnson'in kirjan When Heaven Invades Earth (Maan päällä niin kuin taivaassa: käytännön opas ihmeiden täyttämään elämään).


Bill Johnson on Amerikan pahimpia vääriä profeettoja ja hänen kirjansa erittäin vaarallinen, varsinkin, kun siitä on vaikea löytää edes kunnollista arvostelua. Orrel Steinkamp sanoo Johnsonista mm. seuraavaa:

"Bill Johnson paimensi AOG:n helluntaiseurakuntaa, kun Toronto saapui. Sen jälkeen hän siirtyi täysimittaiseen merkkien ja ihmeiden profeetalliseen liikkeeseen. Jätettyään AOG:n hän siirtyi vielä pitemmälle ääriprofeetallisuuteen. Hän onnistui lentämään “tutkan alla”. Osaksi tämä johtuu hänen omasta vetäytyvästä ja pidättyvästä saarnatyylistään. Jos Steve Schultz ja “Elijah List” on ääriprofeetallisen liikkeen julkistaja, niin Bill Johnson on se kaino mahdollistaja, joka suosittelee näitä merkkejä. Hän kuitenkin väittää, ettei hänellä ole ollut mitään matkoja kolmanteen taivaaseen, vaikkakin on hyvin kateellinen. Älä anna tämän vetäytyvän profiilin pettää itseäsi. Hän tekee yhteistyötä ja kutsuu seurakuntaansa BSSM:iin (Bethel School of Supernatural Ministry) sekä suosittelee kaikkia mitä uskomattomimpia ääriprofeetallisuuden harjoittajia sekä entisiä, että uusia, kuten Pat King (ääriprofeetallinen), Bob Jones, Rodney Howard Browne, Rick Joyner."

Bill Johnson ja Rick Joyner parhaillaan “toivuttavat” Todd Bentley’tä jatkamaan kesken jäänyttä Lakelandin ”herätystä”. Jumala armahtakoon, ettei se onnistuisi!

Liitteenä lyhyt artikkeli Bill Johnson’ista ja hänen opetuksistaan sekä kaksi lyhyttä artikkelia William P. Young'ista ja hänen kirjastaan The Shack, jonka Päivä Oy julkaisi toukokuussa suomeksi nimellä Autiotalo.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

---------------------------------

Bill Johnson – Pastori, Bethel-kirkon eksyttäjä, väärä apostoli ja Elijah List'in jäsen.
Bill Johnson - Pastor Bethel Church Deceiver, False Apostle, and a Member of the Elijah list.

http://www.firstplumbline.net/html/falseteachers.html








[1] Kuka on Bill Johnson ?

Elijah List'in jäsen Bill Johnson ja hänen vaimonsa Brenda (Beni) ovat Kalifornian Redding'in Bethel-kirkon vanhempia pastoreita. Johnson on pastori viidennessä sukupolvessa.

Johnson syntyi Minnesotassa vuonna 1951 ja tuli kristityksi nuorena lapsena. Kohta sen jälkeen Johnson luki seitsemän kirjaa rukouksesta, jotka merkittävästi vaikuttivat hänen katsantokantaansa ja myöhempään palvelutyöhönsä.

Johnson'in isä, Melvin Earl Johnson (1929-2004) oli Redding'in Bethel-kirkon vanhempi pastori vuosina 1968-1982 ja senjälkeen hänestä tuli helluntaiseurakuntien (AOG) Pohjois-Kalifornian ja Nevadan alueneuvoston johtaja (Executive Officer). Earl Johnson'illa oli neljä lasta, jotka kaikki ovat kokoaikaisessa saarnatyössä, mukaanlukien hänen vanhin poikansa Bill.

Bill Johnson ja hänen vaimonsa aloittivat naimattomina pastoreina hänen isänsä alaisuudessa Bethel'issä. Vuonna 1979 heistä tuli Kalifornian Weaverville'n Mountain Chapel'in vanhempia pastoreita. 17 vuoden jälkeen he palasivat Bethel-kirkon vanhemmiksi pastoreiksi helmikuussa 1996.

Johnson'illa ja hänen vaimollaan on kolme lasta Brian, Eric ja Leah (naimisissa Gabe Valenzuela'n kanssa). Heillä on kahdeksan lastenlasta.

Johnsonin hiljattain julkaistun kirjan "Face to Face with God (Kasvotusten Jumalan kanssa)" mukaan Bethel on ”seurakunta, jossa yliluonnollisia kohtaamisia Jumalan kanssa tapahtuu säännöllisesti, ihmeet ovat tavallisia ja seurakunnalla on tarttuva intohimo hengelliseen kasvuun”. Seurakunnassa on noin 1500 jäsentä.

Vuonna 1999 Johnson ilmoitti havainneensa satoja ihmeitä tuona vuonna, kuten syövän, halvauksen ja murtuneiden luiden paranemisia.

Bethel-kirkko on ollut CBN:n (Christian Broadcasting Network) ja TBN:n (Trinity Broadcasting Network) ohjelmissa esittelemässä seurakunnan ainutlaatuista ja spontaania lähestymistapaa työhön.

Eräs CBN:n ohjelma esitteli vastasyntyneen vauvan todistettua sydämen vajaatoiminnan spontaania paranemista lääkärin tarkkaillessa.

Heidän suositussa 'yliluonnollisen palvelutyön Bethel-koulussaan (Bethel School of Supernatural Ministry)' on kirjoittautuneena 1100 opiskelijaa 15 vuoden ikäisistä 85-vuotiaisiin.

Johnson johtaa seurakuntien verkostoa, Global Legacy (Gobaali perintö), joka on antautunut globaaliin, kaikkia sukupolvia koskevaan herätykseen.

Johnson on kirjoittanut useita kristillisiä kirjoja ja matkustelee laajalti herätyskonferenssien pääpuhujana.

Johnson on myös mukana Pohjois-Kalifornian herätysseurassa (Northern California Revival Fellowship), joka on herätykseen sitoutunut pohjoiskalifornialaisten pastorien ryhmä.

Seuraavassa tarkempi katsaus Bill Johnsoniin ja hänen palvelutyöhönsä.

[2] Bill Johnson'in erään entisen oppilaan mukaan John Wolf paljasti hänet tässä sanomalehtileikkeessä sanoen, että Johnson pitäytyy uskonsanan evankeliumiin ja sellainen tekee Johnson'ista väärän opettajan. Se mikä kyseenalaistaa Johnson'in, on hänen rakkautensa Benny Hinn'in gnostilaiseen teologiaan [3].

Tässä on myös äänitetodistus kokemuksesta, joka eräällä henkilöllä oli erään Johnson'in oppilaan kanssa.

Bill Johnson'in opetus hengellisestä DNA:sta

[4] MIKÄ ON "HENGELLINEN DNA"?
By -Mark Dinsmore

SAARNOISTA BEST-SELLER-KIRJOIHIN ja TV:n puheohjelmiin kasvava joukko ihmisiä keskustelee ”hengellisestä DNA:sta”. Mikä se sitten on? Viidestä kymmeneen vuotta sitten siitä tuskin oli kuultu, mutta tänä päivänä Google-haku sanoilla (spiritual DNA) antaa 22400 osumaa ja kirjoittajat vaihtelevat päälinjan evankelikaaleista itämaisen mystiikan ja okkultismin harjoittajiin. Onko käsite yksinkertaisesti syvällinen kielikuva, vai antaako se kirjaimellisen merkityksen? Viittaako se konkreettisesti syvempään (eli korkeampaan) totuuteen – vai onko se puhtaasti metafyysistä hömppää?

Tarkastelkaamme joitakin tapoja, joilla tämä käsite on ”tulossa muotiin (catching on)” ja koetelkaamme sen oikeutusta Jumalan Sanan perusteella.

Ennen kaikkea siitä on tänä päivänä tullut suosittu kielikuva monille, jotka tunnustavat Kristusta. Artikkelissaan "Discovering Our Spiritual DNA (Hengellisen DNA:mme löytäminen)" North American Mission Board'in verkkosivulla, Meredith Day kirjoittaa:
Kun vertauskuvallisesti puhuen olemme syntyneet uudelleen Kristuksessa, Hän urruttaa (instills) meihin eräänlaisen hengellisen DNA:n, joka antaa meille nälän kertoa toisille Hänestä...
Tämä selitys hengellisestä DNA:sta vaikuttaa kohtuullisen harmittomalta – jos sellaista asiaa yleensä on olemassa. Mutta onko sitä ja jos, niin mikä se sitten on? Onko raamatullista puhua Pyhän Hengen vetämisestä ja tuomitsemisesta ”eräänlaisena hengellisenä DNA:na”? Kysymys, ”Mikä on hengellinen DNA”, esitettiin Liberty-yliopiston verkkosivulle. Heidän vastauksensa:
Sanonta "hengellinen DNA" puhuu siitä uudesta luonnosta, jonka saat Jumalalta, kun synnyt uudesti.... Paavali sanoo, että meillä on vanha luonto... jota kutsutaan vanhaksi ihmiseksi (Ef. 4:22) ja sitten me puemme päällemme uuden ihmisen, s.o. uuden luonnon (Ef. 4:24).
Tämä vastaus vaikuttaa yksiselitteiseltä ja se olettaa, että sanonnan ensisijainen käyttö on kristillinen kielikuva. Toiset kristityt ovat kuitenkin verkkosivulla http://www.schizophrenia-info.info/ julistaneet seuraavaa:
Kun Jumala ottaa meidät omaan perheeseensä .... Hän elää nyt meidän DNA:ssamme, meidän veressämme, meidän hengessämme. Hänen verensä meissä on se, joka toimii ja tekee Hänen työtään lihassamme NYT. Me voimme tehdä Hänen ihmeitään ja merkkejään... Kuten ihmisen siitessä, kun sperma ja munasolu yhtyvät, Hänen henkensä yhdistyy meidän henkemme kanssa yhdeksi hengeksi.
Se täsmällinen tapa, jolla Pyhä Henki asuu uskovassa, on todella salaisuus, mutta tämän uuden luomuksen yhdistäminen muutokseen fyysisessä/hengellisessä DNA:ssamme on vaarallista mystiikkaa. Sitäpaitsi vaikka uskovaiset kyllä tulevat ”yhdeksi hengessä”, me emme tule ”yhdeksi Jumalan kanssa” samassa mielessä, kuin Jeesus Kristus on yhtä Jumalan kanssa täydellisenä Jumalana ja täydellisenä ihmisenä. Raamattu tekee selväksi, että nykyinen ruumiimme on ”maallinen astia”, väliaikainen ”pyhäkkö” eikä missään mielessä ”tehty yliluonnolliseksi” muutoksen kautta ”hengellisessä DNA:ssa”. Se odottaa kirkastetun ruumiimme autuasta toivoa, joka on vielä edessäpäin.

Suosittu profeetta Bill Young (kuuluisa shofarin puhaltamisestaan, jolla muka on mystisiä voimia ”aukaista taivaat” kommunikoimalla Jumalan ”taajuuksilla”) julisti hiljattain Britney Spears'in ja muiden Hollywood'in tähtien vauvoista,
Kun jotkut tähdet kiistelivät, kuka oli heidän lastensa isä, kuulin erään isän julistavan: ”Ne ovat kaikki minun, joka ainoa niistä! Niillä on minun DNA:ni ja ne ovat minun näköisiäni!”
Tämä harha on vieläkin räikeämmin vastoin Raamattua. Ihmisistä tulee ”Jumalan lapsia” vasta kun heistä tulee hengellisesti adoptoituja Jeesuksen Kristuksen ”kanssaperillisiä” katumuksen ja uskon armon kautta ja siten perimällä iankaikkisen elämän ilmaisen lahjan. Vauvoja ja pieniä lapsia (yksilölliseen vastuullisuuden ikään saakka, jonka yksin Jumala tietää) ei tuomita ikuiseen kadotukseen, jos he kuolevat ennen Kristuksen vastaanottamista. He eivät kuitenkaan (edes vertauskuvallisesti) ole Jumalan hengellisiä ”jälkeläisiä” syntymästään eivätkä myöskään kanna hänen olematonta ”hengellistä DNA:tansa”. Tämä on mystistä hölynpölyä – samanlaista kuin mormonismin ja muiden uskontojen levittämät ”henkilapsi” -opetukset. Eräs verkkosivusto nimeltä "spiritualDNA.net" puhuu ”luomakunnan DNA:n muutoksesta” ”uutena tapana tarkastella evoluutiota”:
Vaistomainen vietti luoda elämää hallitsee luomakuntaamme ja on painettu geenirakenteeseemme, DNA:han... Meidän painojälkemme on yksilöllinen ja seuraus sielun energian säteilystä maan aineeseen.... perustuen karmamme koko lopputulokseen.... Me tulemme olemaan kykeneviä saamaan aikaan Uuden Aikakauden, jota hallitsee Uusi Liitto... erilaisen rukoilemisen kautta Eheydessä kaiken puolesta, näkyvän ja näkymättömän, mikä elää ja kasvaa.
Useimmat uskovat välittömästi tunnistavat ja hylkäävät tämän väärän utopistisen toivon saatanallisena petoksena. Mutta entä seuraava lainaus kristityksi tunnustautuvalta ”saarnamieheltä”, jonka luona Kristus muka vieraili vuonna 1986 ja joka sitä seuranneen ”taivaslennon” jälkeen synnytti palvelujärjestönsä nimeltä "Eagle Vision Ministry":
"DNA on kuin tietokoneohjelma, joka on asetettu soluihimme... Joka ainut solumme sisältää ohjelman, joka ei ole kirjoitettu sähkömagneettiseen muotoon, vaan kemialliseen... Kahdeksan sielua tuli ulos Nooan arkista... Näin ollen pidät siitä, tai et, vieressäsi istuva henkilö on sukua sinulle."
Tämä vertauksen ja faktan sekoitus kuulostaa järkevältä. Kirjoittaja kuitenkin jatkaa siirtyen fyysisestä metafyysiseen:
Hengellisessä maailmassa on olemassa hengellinen DNA.... Ajattelun maailmalla, jota olemme jo pohtineet ja määritelleet sen olevan hengellinen DNA, on rakenne. Rakenne on aina tietyn mallinen. Tuon mallin ja rakenteen mukaan se tuottaa omaa lajiaan. Hengellinen DNA monistaa itseään.
Sellaisessa joka näyttää vilpittömältä yritykseltä selittää Raamattua, joka julistaa: ”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut” (2. Kor. 5:17), kirjoittaja esittelee arvovaltaisen tieteelliseltä kuulostavan käsitteen, jolla ei ole mitään todellista tai raamatullista pohjaa. Tämä harha on vakava! Aivan kuten mielentieteen ”asiantuntijat” (sellaiset, kuin videolla The Secret), hän yrittää ottaa jotakin hyödyllistä ja fyysisenä ymmärrettyä ja soveltaa sitä ”tieteellisesti” hengelliseen maailmaan, mutta ”hengellinen DNA”, kuten ”ajatusaallot”, on vain kuviteltua. Jospa kaikki kristityt koettelisivat ne henget, jotka tuovat tämän kaltaisia ”uusia ilmoituksia”!

Bill Donahue'n artikkeli otsikolla "DNA and God" vuoden 2004 Time-lehdessä, jossa on kansijuttu "The God Gene", selostaa laboratorioiden etsintää löytää ”hengellisiä reseptoreita” fyysisessä DNA:ssa.

Sen tosiasian kiehtomana, että ”DNA:ta voidaan muuttaa sähköllä” ja koska ”Jumala ei ole ihminen” (3. Moos. 23:19) ja ”Jumala on valo” (1. Joh. 1:5), Donahue ("salaisen muinaisen viisauden" tutkija) päättelee, että:
...meidät on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaisiksi, mikä vihjaa, että mekin olemme valo... DNA:lla on kaksi puolta. Toinen on fyysinen DNA, jolla käyttämämme ruumis on varustettu vanhemmiltamme saamamme perimän kautta. Toinen on sellainen, jonka buddhistit vihjaavat olevan hengellinen DNA.... Juuri siksi minulla on niin vahvat tunteet ihmisten teloittamista vastaan. Heidän hengellinen DNA:nsa menee uuteen ruumiiseen...ja tekee samaa pahaa uudelleen.
Huomaa, että sekä tunnustavat kristityt, että metafyysiset spiritualistit yrittävät selittää näkymättömiä ja aineettomia hengellisiä prosesseja tieteellisellä tutkimuksella muka Raamatun vahvistamina. Tänä päivänä kaksi ”evankelikaalista” liikettä jatkaa tätä harhaa kasvavaan tahtiin, uusprofeetallinen ”Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus (New Apostolic Reformation = NAR)” ja Esiintuleva Kirkko (Emerging Church). NAR-profeetta Bob Jones (ei mitenkään liity samannimiseen yliopistoon) ja Paul Keith Davis, joka vuosittain julkaisee ”profeetallisen” julistuksen nimeltä ”Paimenen sauva”, kirjoittivat vuonna 2006:
Monilla tämän sukupolven ihmisillä on ainutlaatuinen ja pyhä ominaisuus kudottuna hengelliseen DNA:hansa. Edeltä määrätty hyve kiihottaa meitä siirtymään ulomman esipihan tuolle puolelle Valtakunnan ilmenemisen paikkaan. Tätä edeltä määrättyä hyvettä kutsutaan ”jumalalliseksi kohtaloksi”.
Tämä muka ”jumalallinen kohtalo” liittyy enemmän hindulaiseen karman käsitteeseen (tai jopa kalvinismiin) kuin johonkin Raamatun totuuteen; se vihjaa fatalismiin. Käsite hengellisestä ”Uudesta Rodusta” saa alkunsa Latter Rain-liikkeestä (jonka AOG ja suurin osa evankelikaaleista tuomitsivat harhaopiksi) ja liittyy nätisti New Age'n käsitteeseen ”paradigman muutoksesta” eli ”kvanttihypystä (quantum leap)” hengellisyydessä ja ”kristustietoisuuden” kehittymisessä, jonka odotetaan yhdistävän ihmiskunnan ja tuovan ”taivaan valtakunnan” maan päälle.

Bill Johnson, NAR'in ”apostoli” ja Bethel-kirkon pastori Kalifornian Redding'issä, sanoo kirjassaan When Heaven Invades Earth (Suomeksi: Maan päällä niin kuin taivaassa: käytännön opas ihmeiden täyttämään elämään, TV7 2010): "Meidän hengelliseen DNA:hamme on kirjoitettu nälkä siihen, että mahdottomuudet ympärillämme kumartavat Jeesuksen nimeä.” Tämä mystinen lausunto kuulostaa ylevältä, mutta mitä se tarkoittaa? Voisiko NAR:in Valtakunta nyt -teologia olla samaa merkitsevä kuin tämä ”uusi” näkemys seuraavassa, joka on otettu eräästä Asa Wulfe'n kirjasta (jonka nimi on sattuvasti: Creating Heaven on Earth)?
Me olemme tottuneet ajattelemaan taivaaseen astumista Maan jättämisenä, että voisi tulla olemisen korkeammalle tasolle eli saavuttaa ”taivaan”. Monista kuitenkin tuntuu nyt.... että taivaaseen astuminen meidän ajassamme koskee todellisuudessa taivaan luomista maan päälle tässä ja nyt.... Tämä prosessi voidaan käynnistää aktivoimalla DNA:n lisärihmat – hengellinen DNA.
Kuinka sitten tarkalleen ottaen voi ”aktivoida” oman hengellisen DNA:nsa? Jonkinlaisen ”sisäisen heräämisen” kokemuksen kautta, kuten jooga, keskittyvä rukous, reiki, rumpupiirit, transsitanssi, itämainen mietiskely jne. Jopa tunnustavia kristittyjä ohjaavat kymmenet ”profeetalliset evankelistat”, jotka lupaavat menetelmiä luoda ”näkyjä kolmannesta taivaasta” ja ”enkelikohtaamisia”. On järkyttävää, ettei näitä henkiä useinkaan koetella. Itse asiassa ”Jumalan” konkreettisen ilmestymisen tavoittelemisesta maan päällä on tullut ensisijainen päämäärä suurille joukoille hengellisesti ”nälkäisiä” uskovia, jotka ovat käyneet malttamattomiksi odottaessaan ”autuasta toivoa”. Tänä päivänä kasvavat joukot ovat unohtamassa Vapahtajamme lupauksen ”temmata meidät ylös” olemaan Hänen kanssaan ja sen sijaan ovat päättäneet takoa ”kultaisen vasikan” uskonnon, joka lupaa hurmiokohtausten tempausta ”tässä ja nyt”.

Samalla kun ”hengellinen DNA” voi olla mielenkiintoinen kielikuva, sen kuviteltu olemassaolo sortuu nopeasti rationaalisen ja raamatullisen tutkimuksen alla. Itseasiassa näyttää siltä, että vihollinen käyttää tätä muka-tieteellistä selitystä oikeuttaakseen hengellisten ”super-sapiensien” Uuden Rodun, jonka on tuonut muka ihmisen kehityksen seuraava vaihe: ”kristustietoisuuden” globaali herääminen – Antikristuksen ”väkevän eksytyksen” airut.

[5] ENKELINHÖYHENIÄ SATAA BETHEL-KIRKOSSA (Charisma -lehti -- Elokuu 1999)

"... Bill Johnson'in kirkossa Kalifornian Redding'issä sataa pieniä höyheniä katosta ja sitä on jatkunut jonkin aikaa. Bethel on viime aikoina ollut joidenkien mahtavien ihmeiden näyttämö. Höyheniä alkoi putoilla sen jälkeen, kun eräs Morning Star'in (Rick Joyner'in palvelutyöjärjestö) profeetta vieraili seurakunnassa pitämässä kokoussarjaa. Herra Kelly, Redding'in Bethel-helluntaiseurakunnan (AOG) jäsen kuvailee höyhenien ilmestymistä: 'Tämä höyhenjuttu on ollut todella hämmästyttävää. Uskon sen alkaneen, kun profeetta Bobby Conners oli tullut seurakuntaamme pitämään kokoussarjaa. Kokouksen aikana ihmiset näkivät höyhenten putoavan katosta ja Bobby selitti sen enkelien toiminnaksi... En ole varma sanoiko hän niiden olevan enkelinhöyheniä vai ei, mutta aina, kun hän tuli, me näimme höyhenten putoavan katosta... ne ovat hyvin pieniä ja nättejä eikä niitä putoa montaa, mutta ne voi nähdä melko kaukaa. Jumala aina yllättää meitä uusilla asioilla.'”

Ooooooooh! Eikö tuo ole pelottavaa! Enkelinhöyheniä!!! Kuinka HURJAKSI (FLAKEY) se voikaan mennä? Nyt meillä sataa enkelinhöyheniä kalifornialaisessa kirkossa. Varatkaamme joka mies lentoliput ja rynnätkäämme ”enkelinhöyhenkirkkoon” katsomaan viimeistä ”MANIFESTAATIOTA”! Ei, toisena ajatuksena ehkä meidän pitäisi vain lähettää Western Union'in sähke pastorille: ”Tarkistakaa, ettei katto-orsilla ole puluja...” Ja jos rakas pastorimme löytää puluja orsilta, niin kirkosta poistettava ”lintu” on ehkä ”profeetta Bobby Conners”!?

HYVÄ UUTINEN! HYVÄ UUTINEN! Jos asut Dallas/Fort Worth Metroplex'issä sinun ei tarvitse rynnätä Torontoon, Pensacolaan eikä Kaliforniaan nähdäksesi viimeiset HURJAT MANIFESTAATIOT. Meillä on se KAIKKI täällä aivan RAAMATTUVYÖHYKKEELLÄ! Lainaan nyt lehteä DALLAS MORNING NEWS lauantai lokakuun 9. päivä, 1999. Otsikossa lehden USKONTO-osastolla lukee isoilla lihavilla kirjaimilla: ”KULTARYNTÄYS”. ”Kimmeltävä pöly on viimeisin osoitus Jumalan läsnäolosta”, sanovat helluntailaiset.

Viitteet:

[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Johnson_(pastor)

[2] http://www.cerm.info/false_teachers.htm

[3] http://www.letusreason.org/Latrain19.htm

[4] https://www.thebereancall.org/node/5577

[5] http://209.85.173.104/search?q=cache:tvDW11

Jln_QJ:
http://www.bereanpublishers.com/Deception_in_the_Church/wilkerson_blasts_faith_pre.htm+bill+johnson+%2B+redding+%2B+false+teaching&hl=en&ct=clnk&cd=6&gl=us



Autiotalon Isä-jumalatar
The Father-goddess of The Shack


Romaanissa, The Shack (Suomeksi: Autiotalo, Päivä Oy, 2010), ”Jeesus” sanoo ”Jumalasta”: ”Eikö Hän olekin suuri?” (s. 88).

Tosiasiassa, nimittäin teologian kannalta, hän on kauhistus.

Samalla kun kiistely edelleen riehuu tämän romaanin ympärillä kirjoittajan myöntäessä, ettei hän usko isän rankaisseen Kristusta ristillä meidän synneistämme, saatanallinen päämäärä on saavutettu: Jumalattaren palvonta on tullut seurakuntaan.

Tämä voi kuulostaa hurjalta liioittelulta.

Silti, kuten professori Mary Kassian on huomauttanut, päävirran seurakunta esitteli ”Kristan”, naispuolisen version Herrasta vuosikymmeniä sitten. Tuon 1980-luvun liberaalin, rajoitetun yrityksen jälkeen on tapahtunut merkittävä muutos – s.o. Kristuksen Ruumis kokonaisuutena on paljon myöntyväisempi harhateologialle. Yksikään kirkkokunta ei ole kokonaan hyljännyt Autiotalon viettelystä.

Kassian'in mukaan: “Autiotalo sisältää hirvittävän vääriä käsityksiä Jumalasta. Selviä ja yksinkertaisia. Jos luulet, ettei näin ole, olet omalla tielläsi hyväksymässä kuvan Kristasta ristillä. Muutamassa vuodessa tulet ripustamaan hänet kirkkosi seinälle. En luule liioittelevani asiaa. Olen kirjassani huolellisesti dokumentoinut, kuinka se tapahtui päälinjan kirkoissa. Perustelut feministisen Krista'n oikeuttamiseksi ovat samat, joita kirja Autiotalo käyttää oikeuttamaan feminisoitua versiotaan Jumalasta. Ei ole mitään olennaista eroa ristillä riippuvan feminisoidun Jeesuksen (tunnetaan myös nimellä ”Sofia”) taiteellisen kuvan ja kirjan feminisoidun jumalan, täti Jemima Papa, taiteellisen kuvan välillä. Ellei jälkimmäinen loukkaa sinua, niin edellisen pitäisi olla todella loukkaava.” ( Mary Kassian'in kirjasta: Re-Imagining God In The Shack)

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." (Ef. 6:12)

Autiotalon teologian levittämisellä Jumalan kansan keskuudessa on kolme päämäärää. Jumalattaren palvonnan tuominen, väärän ”kristuksen” tuominen ja ristin tarkoituksen kieltäminen.

Luopuneen seurakunnan hedelmällinen puutarha käy siten yhä ilmeisemmäksi. Kuinka muutoin voisi edes olla mahdollista, että kristityt voivat puolustaa tätä kirjaa -- JOPA SEN JÄLKEEN, KUN KIRJOITTAJA ON KIELTÄNYT SIJAISSOVITUKSEN? Tämä ei merkitse, että jokainen tämän kirjan pettämä henkilö olisi luopio. Ei ollenkaan, mutta katsopa tämän asian puolustamista huolimatta kaikesta Raamatun todistuksesta sitä vastaan. Tämä merkitsee jotakin.

Tämä henki on kiehuttanut itsensä sydämiin ennenkin. Ajattele profeetta Jeremian kokemusta:

"Mitä sinä olet Herran nimessä meille puhunut, siinä me emme sinua tottele!" (Jer. 44:16)
"vaan me täytämme joka lupauksen, mikä suustamme on lähtenyt, poltamme uhreja TAIVAAN KUNINGATTARELLE ja vuodatamme hänelle juomauhreja..." (Jer. 44:17)

Kutsu sitä romaaniksi, jos haluat; joka viihteen päämäärien vuoksi eroaa raamatullisesta käsityksestä, mutta varo: Hän ei ehkä olekaan niin mukautuva, tai niin välinpitämätön, kuin päätät uskoa, koska Herra ei ole Autiotalon Isä-jumalatar.



From the Lighthouse Newsletter July 6, 2010

Autiotalon kirjoittaja sanoo: ”Evankelikaalisen kristikunnan Jumala on hirviö.”
The Shack Author Says: "The God of Evangelical Christianity is a Monster."


Viime perjantai-iltana kirjailija ja tutkija Ray Yungen osallistui eräälle luennolle Portland'in Concordia -yliopistolla kuullakseen kirjan The Shack (Suomeksi: Autiotalo, Päivä Oy, 2010) kirjoittajaa William Paul Young'ia. Young'in puheen nimi oli: "Can God Really Be That Good (Voiko Jumala olla todella niin hyvä)?" Tuossa puheessaan Young kertoi yleisölle, että ”evankelikaalisen kristikunnan Jumala on hirviö.” Hän viittasi evankelikaaliseen uskomukseen, että Jumala on tuomion Jumala ja tuomitsee epäuskoiset. Young hylkää myös raamatullisen näkemyksen sovituksesta (että Jeesus kuoli meidän sijaisenamme maksaakseen syntiemme hinnan). Tämä Young'in näkemys kävi ilmeiseksi radiohaastattelusta vuosi sitten, kun hän hylkäsi tämän näkemyksen sovituksesta. Hän toistaa William Shannon'in ja Brennan Manning'in tuntemuksia, jotka kumpikin sanovat, että Jumalaa, joka rankaisee omaa poikaansa niin, että tämän on maksettava toisten synneistä, ei ole olemassa.
Hän on Jumala, joka vaatii oman Poikansa viimeisenkin veripisaran, jotta Hänen synnin herättämä oikeutettu vihansa lepytettäisiin. Tämä Jumala, jonka mielialat vaihtelevat armollisuuden ja raivoisan vihan välillä – Jumala, joka edelleen on aivan liian tuttu monille kristityille – on todellisen Jumalan irvikuva. Tätä Jumalaa ei ole. (Shannon, Silence on Fire, p. 110, also see Manning who stated the very same thing in Above All, pp. 58-59 )
Young kertoi yleisölle, että hänen kirjaansa on nyt myyty 14 miljoonaa kappaletta. Hän sanoo uskovansa, että hänen kirjansa on ollut ”god thing, hyvä asia” (god = jumala, good = hyvä, suom. huom.) parantamaan ihmisten sieluja, koska niin monet ihmiset ovat saastuneet (tainted) tämän evankelikaalisen Jumalan kosketuksesta.

Young sanoi tämän kirjan olevan niin tehokas, koska kun jotakin esitetään tarinan muodossa, niin se pääsee henkisten puolustusprosessien ohi.

Young'in ilmeinen vastenmielisyys kristinuskoa kohtaan (hän sanoi halveksivasti, että evankelikaalisessa seurakunnassa on ”1.4 miljoonaa” sääntöä) näkyy myös hänen kirjassaan, kun Autiotalon ”Jeesus” lausuu: ”Minulla ei ole mitään halua tehdä heistä [ihmisistä kaikista poliittisista ja uskonnollisista taustoista] kristittyjä, mutta haluan kyllä liittyä heihin heidän muutosprosessissaan Iskäni (Papa) pojiksi ja tytöiksi.” (Papa on nainen. Suom. huom.)

Related Information:

The Quantum Christ: Entering the World AND the Church Through Popular New Age & Christian Leaders

Fractals, Chaos Theory, Quantum Spirituality, and The Shack

23 kommenttia:

  1. Kirsi Rostamo että leo meller ovat huorintekiöitä niin toiminnoissaan että yksityiselämässään..tietoo on..katselkaa vaan tv 7;aa niin luopumus on enemmän kuin lähellä..

    VastaaPoista
  2. Kuka sinä olet, kun lausut lähimmäisestäsi väärää todistusta? Huorintekijä?

    VastaaPoista
  3. Ei kyllä tämä sivusto johdata minua Jumalan luo tai lähelle häntä...

    VastaaPoista
  4. Päinvastoin Anonyymi, tämä sivusto tuo Jumalan läheisyyttä oikeamielisille, koska täällä tuodaan julki totuutta, jota Jumala haluaa salatuimpaan saakka. Eletään viimeisiä päiviä, jolloin kristikunta on luopunut ja Jumala haluaa paljastaa eksytykset. Amerikkalainen karismakristillisyys on tullut tiensä päähän ja Jumala haluaa varoittaa rakkaudessaan raha- ja ihme-eksyttäjistä, kuten Bill Johnson, Benny Hinn, Leo meller, jne. Suomen "kristillinen" TV7 on täynnä tätä amerikkalaista puoskarikristillisyyttä kera väärän jenkkievankeliumin. Tuomio on aivan ovella. Jumala armahtakoon suomen kristikuntaa, jotta edes joku pelastuisi tämän luopumuksen tähden!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Olli-R! Olen tullut huomamaan tämän kaamean totuuden,joka on karismaattisissa liikkeissä ja tv7:ssa. Harhoja ja demonisia oppeja täynnä ja uskovat uskoo kaiken! Itekki "hurahin" niihin eka ku tulin uskoon. Mut psyyke rupes reistaan ja otin etäisyyttä tv7:aan ja seurakuntiin ja etsin totuutta. Luopumus totisesti on valloillaan seurakunnissa. Aivan järkyttävää kuin sekasin monet on. Siunausta työllesi Olli-R. Kaltaisiasi totuuteen rakastuneita tarvitaan aamen!

    VastaaPoista
  6. Kas kun et (viimenen anonyymi)sanonut,että olet ottanut etäisyyttä myös Raamattuun.Tv 7,aan ja seurakuntiin olet.Tässä on tyypillinen palsta joka näkee harhaoppeja(harhoja)joka paikassa.Näitä yksinhiihtäjiä kyllä riittää.seurasin läheltä erään uskonveljen etääntymistä ja kun sitten meni jonkin aikaa etten häntä nähnyt ja kun tapasin niin en voinut kuin ihmetellä miten erakoitunut kaveri oli.hän arvosteli kaikkea hengellisyyttä mikä liikkui.
    ja oli yksin.
    Teiltä totuuden torvilta on unohtunut se,että evankeliumia viedään vajavaisten,armahdettujen syntisten kautta.Aika vaaarallisesti laukaistu,että Meller ja Rostamo ovat huorintekijöitä toiminnoissaan ja yksityiselämässään,huh,huh.Käyttäisitte tällaiseen kriittisyyteen keskittyvän touhun evankeliumin eteenpäin viemiseen ja koittakaa nyt tajuta,että jokaisesta julistajasta löytyy jotain valuvikaa,asia erikseen todella harhaoppiset jotka erottaa hedelmistään.Kun hengellisen työn tekijä pitää Raamatun ohjenuoranaan ja tunnustaa Jeesuksen omaksi vapahtajakseen ja sitä julistaa niin hyvä niin.
    teillä menee vaan turhaa aikaa kun haette vain vikoja ja näette harhaoppia vähän jokaisesta joka vähänkin on tunnettu julistaja.Ja vihollinen nauttii.teidän kriteereiden mukaan varmasti tekin joutuisitte tälle "harhaoppisten hyllylle"jos kohdistaisitte nuo edellytykset oikeaan uskoon itseenne.

    VastaaPoista
  7. Höpö höpö edellinen anonyymi. Mm. Leo Mellerin hedelmät tiedetään ja hän on lustekristitty. Ei kukaan järkevä ja oikeamielinen saarnamies kutsu Benny Hinnin kaltaisia eksyttäjiä Suomeen tahi sano George W. Bushia aidoksi kristityksi. Kyllä tämän Mellerin sokeus ja puutteellinen hengellinen arvostelukyky paljastaa, mistä puusta hänet on veistetty (ja mieshän on täynnä itseään). Meidät kristityt on kutsuttu arvostelemaan ja erottamaan henget toisistaan. Nyt lopunajalla esiintyy niin paljon väärää hengellisyyttä että on parempi kokonaan pysyä erossa sellaisista yhteyksistä ja olla vaikka erakko, sillä Herramme tulee pian hakemaan meidät taivaallisiin. Ei palvota tätä maallista. Ja Ahdistuksen aikana joka tapauksessa evankeliumi tullaan julistamaan koko maailmalle, kuten Ilmestyskirja sanoo:

    "Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille." (Ilm. 14:6)

    Eksytyksestä:

    "Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa." (Ilm. 18:4)

    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21)

    VastaaPoista
  8. Olen hivenen hämmentynyt tämän sivun kommenteista kirjasta "Autiotalo".
    Olen lukenut kirjan kerran, ja vähän toistakin kertaa.

    Lainaan kirja-arvostelua:
    "
    Samalla kun kiistely edelleen riehuu tämän romaanin ympärillä kirjoittajan myöntäessä, ettei hän usko isän rankaisseen Kristusta ristillä meidän synneistämme, saatanallinen päämäärä on saavutettu: Jumalattaren palvonta on tullut seurakuntaan.
    "

    Kirjaa lukiessani sain sen kuvan, että Jeesus kuoli ristillä juuri ihmiskunnan syntien tähden.
    Kirjassa mainittiin, että tuo tapahtuma oli myös suuri kärsimys Isälle ja Pyhälle Hengellekin, mutta Jumalan mielestä se kuitenkin kannatti.

    Mitä tulee Jumalan miehisyyteen taikka naiseuteen, Raamatty yksiselitteisesti kertoo, että Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi Hän hänet loi.
    Miestä yksinään ei luotu Jumalan kuvaksi.
    Raamatusta ymmärtääkseni käy muualtakin ilmi, että mies ja näinen yhdessä muodostaa sen kokonaisuuden, jota paratiisissa kutsutaan Jumalan kuvaksi.

    Autiotalo kirjassa kosostetaan juuri tätä seikkaa ja kerrotaan, että Jumala ei ole mies taikka nainen, vaan hänessä voidaan ajatella olevan ikäänkuin molemmat.

    Mainittakoon vielä, että Isä Jumala esiintyi Macille miehen hahmossa sitten vasta kirjan lopussa, johon oli taasen omat hyvät syynsä.

    Toisin, kuin kirja-arvostelussa annetaan ymmärtää, Jeesus todellisuudessa esiteltiin kirjassa miehenä "Autiotalo".
    "Sofia" taasen liittyi Pyhän Hengen toimintaan.

    Onko tämä kirja-arvostelu eksytystä, jonka tarkoituksena on eksyttää ihminen Raamatun Jumalan luota pois?
    Entä onko tuo kirja eksytystä?
    En tiedä,
    mutta kirjan lukeneena minusta näyttää siltä, että tämä kirja-arvostelu ei anna aivan totuudenmukaista kuvaa kyseisestä kijasta.


    t.

    Kyösti Karjalainen

    VastaaPoista
  9. Kuinkahan "Nokialainen" kohtelisi kuningas Saulia tai kunigas Daavidia tänä päivänä?

    Toinen lankesi seuraamasta Jumalan tahtoa ja toinen mm. tapatti miehen, jotta saisi hänen vaimonsa.

    Daavid ei kuitenkaan alkanut syytellä saulia tai "koskenut häneen" vaan osoitti kunnioitusta Jumalan valinnalle siis Jumalan voidellulle.

    Jumala oli mielistynyt Daavidin sydämen asenteeseen vaikka ei käyttäytymisessään ollutkaan täydellinen ei ehkä puheessakaan. Lukeeko "nokialainen" kuitenkin Raamatusta esim. Daavidin kirjoituksia tai hänestä kertovia kirjoituksia?

    Jumalan ja lähimmäisen rakastaminen on numero ykkös käsky ja siitä riippuu kaikki. Voimme olla oikeassa ja tökkiä toisissa näkemäämme ja kuulemaamme mutta se vain saa aikaan eroa toisistamme eikä yhteyttä ja rauhaa jota Jumala haluaisi välillemme. Perheessä saa olla erimieltä eikä siellä olla vetämässä rajaa meihin ja heihin vaikka asioista ollaan erimieltä ja silti eletään saman katon alla.

    Paavali sanoi että evankeliumiakin voidaan julistaa vääristä motiiveista eli niin myös voidaan profetoida ja opettaa vääristä motiiveista. Meidän tulisi viedä evankeliumia Jumalan rakkauden voimassa eteenpäin eikä keskittyä olemaan oikeassa ja osoittaa toisten olevan väärässä.

    Liiallinen eksytykseen katsominen saa aikaan pelkoa ja hämmennystä. Suosittelen katsomaan Isään josta kaikki on lähtöisin ja näkemään tuon uuden liiton jonka Hän poikansa kanssa teki ja jossa me saamme armosta uskon kautta olla ja saamme kasvaa Hänen kaltaisekseen ennen kaikkea rakkaudessa ja armossa, josta ihmiset voivat nähdä kristuksen meissä.

    Iskän poika

    VastaaPoista
  10. Älä viitsi kiusata anonyymi. Olen varmasti lukenut Daavidin psalmeja kylliksi tunteakseni Daavidin mielenlaadun ja hänen suhteensa Sauliin. Daavid vertaa Saulia väkivaltaiseen mieheen (Antikristukseen) eräässä psalmissa, jonka poismenosta hän riemuitsee. Saul oli kerran Jumalan voideltu mutta luopui kutsumuksestaan. Daavid noudatti sydämensä ääntä ja hillitsi itsensä. Kuitenkin Daavid puhuu hyvin suorasti vihollisistaan seuraavassa (Ps. 18:48-51):

    48. Jumala, joka hankkii minulle koston ja saattaa kansat minun valtani alle;
    49. sinä, joka pelastat minut vihollisistani ja korotat minut vastustajaini ylitse ja päästät minut väkivaltaisesta miehestä (=Saul, antikristus).
    50. Sentähden minä ylistän sinua, Herra, kansojen keskuudessa ja veisaan sinun nimesi kiitosta,
    51. sinun, joka annat kuninkaallesi suuren avun ja teet laupeuden voidellullesi, Daavidille ja hänen jälkeläisilleen, iankaikkisesti.


    Ei tietenkään Daavidilla itse ollut mitään oikeuksia rankaista Saulia, vaan hän jätti lopullisen tuomion Jumalalle. En minäkään esim. hyökkää Mellerin kimppuun fyysisesti, vaan arvostelen hänen oppejaan ja edesottamuksiaan. Minulla on siihen oikeus ja suorastaan velvollisuus varoittaa hänen kaltaisistaan vääristä opettajista, jotta eksytys ei leviäisi ja että joku heräisi totuuteen.

    Ei pidä siunata vääryyttä (väärämielisyyttä) eikä vääriä profeettoja, vaikka se saisikin aikaan eroa ja välirikkoa toisiimme. Ei lähdetä kompromissin tielle vaan pysytään totuudessa tinkimättä yhtään siitä. Väärämielisistä pitää erottautua johon kehottaa Raamattukin monessa paikassa. Lue esim. http://arvioikaa.com/erot.html

    "Mutta huomaa myös, että Daavid sisällyttää nuhteettomuuteen myös sen, että erottautuu pahantekijöistä, epäjumalanpalvelijoista ja tekopyhistä seurakunnassa."

    Vielä: http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?t=4340&sid=228cdb70d964d7ec0cf4952ec51fb9a1

    "Kristityn tulee miellyttää Jumalaa eikä ihmisiä ja jos hän Jumalaa miellyttäessään loukkaa ihmistä; jos häntä Jumalaa miellyttäessään pilkataan ja nauretaan ihmisten taholta, niin silti hän iloitsee tuona suurena päivänä, että kuten Eenokilla, 'hänellä oli tämä todistus, että hän miellytti Jumalaa' (Hepr. 11:5. KJV: pleased God, KR-38: oli otollinen Jumalalle, suom. Huom.).

    ‘Sentähden: "LÄHTEKÄÄ POIS HEIDÄN KESKELTÄNSÄ JA EROTKAA HEISTÄ, sanoo Herra’ (2.Kor. 6:17)."

    VastaaPoista
  11. Siis,mikä sinä olet arvostelemaan Olli,Olet farisealainen täynnä ylpeyden syntiä!Kuvasi perusteella en ihmettele että olet ilman naista.Sinä olet rakkaudeton ja kateellinen,koska kauttasi ei tapahdu ihmeitä.Mitä oli Jeesuksen aikana,tiedätkö muuten kuka Jeesus on!Terveisin Jumalan nainen.

    VastaaPoista
  12. Jumalan nainen vielä jatkaa.Edellisessä kommentissa halusin puolustaa Bill Johnssonia,itse syöpäsairauden kokeneena,on aivan upeaa.että tällaisia Jumalan miehiä on!Melleristä en ole koskaan pitänyt,mutta Jumalansa edessä hänkin vastaa tekemisistään!

    VastaaPoista
  13. Sillä että menet henkilökohtaisuuksiin syyttelemällä minua suoraan "Jumalan nainen" osoitat kopeutesi ja vihamielisyytesi totuutta kohtaan jota olen yrittänyt tuoda esille tässä blogissa. On sinun häpeäsi että puolustelet selviä vääriä opettajia, kuten Bill Johnson. Olet karismaattisen liikkeen pauloissa. Ja miksi vedät sellaisia johtopäätöksiä että olen kateellinen ja että toivoisin kauttani tapahtuvan ihmeitä?? En ymmärrä. Emme elä enää apostolista aikakautta, jolle oli luonteenomaista Jeesuksen sanoman todistaminen ihmeiden kautta. Nyt meillä on Raamattu, se riittäköön.

    VastaaPoista
  14. Jeesus on RAKKAUS,ja hän tekee ihmeitä tänäkin päivänä!En todellakaan ole karismaattisen liikeen pauloissa vaan Jeesuksen pauloissa!Voi sinua raukkaa,kuinka eksyksissä olet!Ketkä tahtoivat tappaa Jeesuksen,farisealaiset ja kirjanoppineet!En kiellä,etteikö väärän hengen vaikutukseata olevia julistajia ole,olen kuunnellut Bill Johnsonin opetuksia ja hän on Jumalan mies.En todellakaan halua jatkaa väittelyä kanssasi,minä olen onnellinen,Jeesus RAKASTAA minua ja on todella vienyt minua eteenpäin.Terveisin edelleen Jumalan nöyrä nainen.

    VastaaPoista
  15. Jeesus on Rakkaus joka halusi varoittaa ihmisiä viimeisten päivien suuresta eksytyksestä myös kristillisellä kentällä (Matt. 24). Tälle ajalle on luonteenomaista ihmeillä kalastelu ja korvasyyhyyn saarnaaminen. Olet raukka eksyksissä kun et ota vaarin tämän artikkelin selvistä todisteista joiden mukaan Bill Johnson on pahimman luokan eksyttäjä (Matt. 7:21-23). Hän on karismaatikko, mystikko, okkultisti, dominionisti ja Raamatun sanan vääristelijä. Johnson kuuluu samaan sarjaan Benny Hinnin, Todd Bentleyn ja muiden uskonsanalaisten kanssa. Ilmeisesti olet niin aivopesty pahan hengen voimasta, joka esiintyy valkeuden enkelinä, ettet erota totuutta valheesta. Sinulta puuttuu arvostelukyky. Paavali kirjoittaa 2. Tessalonikalaiskirjeessä niistä jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen. Heitä kohtaa tuomio (2. Tess. 2:11-12).

    11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
    12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sydän on täynnä, sitä suumme puhuu!

      Kehoittaako Raamattu meitä tuomitsemaan? En ole löytänyt sitä kohtaa sieltä, mutta sinun kirjoituksesi ovat täynnä tuomiota.

      Poista
    2. Sanoit, että meillä on Raamattu, se riittäköön... mitä meidän sitten tulee Raamatusta oppia, jos mikään ei ole voimassa? Onko Raamattu siis vain historiaa? Mikään ei ole voimassa paitsi pelastus, kun uskoo?
      Riittääkö pelkkä usko Jeesukseen pelastukseen?

      Sinun oppisi tuntuu olevan eksyttävää...

      Poista
  16. Edelliselle anonyymivastaajalle:

    Raamattu kehottaa meitä arvostelemaan ja koettelemaan kaiken mitä näemme ja kuulemme Jumalan Sanan valossa. Lue esim. http://www.kristitynfoorumi.fi/petetytopettajat.htm

    "Kuitenkin on vaara, että Raamatun oma kuvaus lopun ajasta jää vähemmälle huomiolle. Raamattu ei niinkään puhu suuresta herätyksestä ennen Jeesuksen paluuta vaan varoittaa hengellisyyden kaapuun verhoutuvasta eksytyksestä ja petoksesta.

    Raamatun opetus on, että meidän tulee koetella kaikki ja arvostella ilmiöiden ja opetusten takana olevat henget. "Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta..." 1 Joh. 4:1.

    Arvostelu on siis elintärkeää voidaksemme pysyä Sanan mukaisessa "terveessä opissa"."



    Ja kun syyttelet tuosta tuomitsemisesta, niin se on tyypillinen karismaattisen liikkeen eksyneen kannattajan farisealainen syytös totuuden puhumisesta. Ei tietenkään minulla ole lopullista tuomiovaltaa mutta voin arvioida hengellisesti eri ilmiöitä ovatko ne Jumalasta vai perkeleestä. Nykyajan fariseukset ovat totuutta vastaan ja tahtovat tulkita väärin Jumalan Sanaa omaan korvasyyhyynsä ja ihmisten mieliksi. Jeesus ei esimerkiksi koskaan korostanut omia ihmeitään, mutta fariseukset tahtoivat nähdä ihmeitä ja merkkejä (Matt. 12:38-39).

    38 Silloin muutamat kirjanoppineista ja fariseuksista vastasivat hänelle sanoen: "Opettaja, me tahdomme nähdä sinulta merkin".
    39 Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.



    Nykyajan viihdekristillisyys korostaa ihmeitä ja haluaa lisää "voimakristillisyyttä" palvoen samalla maallista menestystä.

    Raamattu on historiaa että nykypäivää. Se sisältää arvokkaita elämänohjeita että tulevaisuuden profetioita. Ja tietenkin Raamatun pääsanoma on se että miten ihminen pelastuu eli yksinomaan uskomalla Jeesuksen sovitustyöhön. Maalaisjärkeä käyttämällä ja tulkitsemalla oikein Raamattua voimme päätellä, mikä osa siitä on voimassa nykyään (normi) ja mikä ei. Selvästikin Mooseksen laki ei ole voimassa enää koska Jeesus oli lain täyttymys ja myöskään Apostolien teot ei ole mikään normi nykykristillisyydelle, koska Jeesuksen sanoma vahvistettiin sitä seuraavien ihmeiden, merkkien ja tunnustekojen kautta apostolisena kautena ennen Raamatun valmistumista (Hebr. 2:3-4). Lue armolahjoista hyvä kirjoitus (Martti Lutherin selitystä): http://www.luterilainen.com/index.php?option=com_content&task=view&id=433&Itemid=132

    "Apostolisena aikana Jumala vahvisti ihmeillä ja merkeillä Sanansa.

    Mark. 16:20: Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

    2 Kor. 12:12: Onhan apostolin tunnusteot teidän keskuudessanne tehty kaikella kestävyydellä, tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja voimateoilla.

    Kun Jumala on jo vahvistanut Sanansa, meidän ei tule vaatia uusia merkkejä voidaksemme uskoa, vaan meidän tulee uskoa ja pitäytyä apostoliseen Raamatun sanaan ja sen mukaiseen saarnaan ristiinnaulitusta Herrasta Kristuksesta."



    Eri armolahjoilla on siis aina jokin tarkoitus tiettynä aikakautena eivätkä ne ole mitään sirkuskamaa ja tarkoitettu jokaiselle aikakaudelle. Vääristelijät eivät tahdo uskoa tätä vaan pitävät Jumalaa jonkinlaisena karkkiautomaattina.

    Toivon että tämä riitti ja lopetat nyt kiusaamiseni anonyymi.

    VastaaPoista
  17. En ole sama anonyymi, joka on tuossa pitkään laittanut kommentteja! Eikä ole tarkoitus kiusata sinua, vaan koittaa ymmärtää sinun tulkintojasi.

    Paljon hyvää asiaa ja totuuttakin, mutta silti tuo menee taas sinne toiseen ääripäähän.. eikö noin kapea ajattelumaailma rajoita aika paljon Jumalaa?
    On totta, että monissa tapauksissa on menty liian pitkälle siinä ihmeiden ja merkkien tavoittelussa. Niiden ei tosiaan tule olla tavoitteena, eli tuossa olet oikeassa.
    Kuitenkin uskaltaisin sanoa, että nämäkin puhujat ovat ehkä sen vallan ja menestyksen kautta sokaistuneet ja eksyneet tieltään ja silloin kaikki tulee julki.

    Kuulun karismaattiseen seurakuntaan, mutta ehkä olen sattunut sitten vain löytämään tasapainoisen paikan, jossa ei kirjoittamasi asiat ilmene.

    No tuo linkki nyt on hyvinkin epäjohdannainen, jos siitä sellaisen haluaa tehdä. Luet sitä vissiin niin, että kaikki ihmeet ja profeetat ovat vääriä?

    9. Onko myös valheellisia ihmeitä? Matt. 7:22-23.

    Lukisin tuon kohdan mielummin kokonaan, jotta tulisi koko asiayhteys julki ja koko ajatus mikä siinä on, eikä vain pieni pätkä, joka voi ohjata lukijan mihin suuntaan tahansa.

    Matt.7:15-23. kertoo vääristä profeetoista, jotka tunnetaan hedelmistään.

    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon."

    Mikä sitten on taivaallisen Isän tahto?

    Ei varmastikkaan ihmeiden ja merkkien tavoittelu, mutta ei varmasti myöskään niiden polkeminen ja hyväksymättä jättäminen. Ääripäät missä tahansa asiassa ovat aina pielessä. Miksi vain saatanalla olisi erikoiset lahjat käytössä? Eikö Raamattu silloin opettaisi selkeästi, että uskovilla ei lopunaikoina toimi armolahjat, vaan ne kuuluivat ns. apostoliseen aikaan?

    Minulle usko on ainakin henkilökohtainen ja elävä suhde Jumalaan. Se on tärkeintä ja sitä seuraa rakkaus jne..

    Mark.16:15-20.
    15 Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.
    16 Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
    17 Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä.
    18 He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."
    19 Kun Herra Jeesus oli puhunut heille tämän, hänet otettiin ylös taivaaseen ja hän istuutui Jumalan oikealle puolelle.
    20 Opetuslapset lähtivät matkaan ja saarnasivat kaikkialla. Herra toimi heidän kanssaan ja vahvisti sanan tunnusmerkeillä.

    Evankeliumia ei ole vielä julistettu kaikkialle maailmaan ja kaikille kansoille.
    Niitä jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit.. lue edeltä..

    Koska evankeliumia ei ole vielä julistettu kaikkialle, niin miksi apostolinen aika loppui?

    jatketaan taas..

    -NJ-

    VastaaPoista
  18. Hyvä NJ, tuo esittämäsi kohta Mark.16:15-20 (eritoten jae 18) ei varmastikaan koske nykypäivää vaan oli tarkoitettu nimenomaan apostoliselle ajalle -- käytetään maalaisjärkeä. Evankeliumi julistettiin koko sen ajan maailmalle Jerusalemin hävitykseen v. 70 jKr. mennessä. Tällöin käytännössä loppui apostolinen aika. Kunnioitan mielipidettäsi ja se ei ole tuotu niin hyökkäävästi esille kuin jotkut aikaisemmat. En ole mikään ääripää ja kieltämässä kaikkia Jumalan ihmeitä nykyaikana (esim. ihmeparantumiset ja profetiat). Ne ovat kuitenkin poikkeus ja ei mikään normi enää. Nykyään tavallisempia ovat saatanasta ja sielun piilevästä voimasta nousevat 'ihmeet'. Oikeita parantajia ei ole nykyään (kuten Paavali). Ei eksytä. Jeesus varoitti selvästi viimeisten päivien vääristä profeetoista jotka uskottelevat Jumalan ihmeitä tapahtuvan heidän kauttaan (Matt. 7:21-23).

    Ilmestyskirjan luvussa 14:6 enkeli julistaa Ahdistuksen aikana iankaikkisen evankeliumin kaikille maan päällä asuville. Joten ei evankeliumia ehditä julistaa kaikille ennen 7-vuotista vaivanaikaa ja morsiamen (valitut) tempausta.

    VastaaPoista
  19. Kiitos vastauksesta!

    Evankeliumia ei julistettu koko sen ajan maailmalle vai eikö esim. Etelä-Amerikan kulttuureja lasketa maailmaan?

    Maya kulttuuri sijoittuu ainakin 3000 vuoden taakse.

    Tosiaan meidän ei tule olla ihmehakuisia ja metsästää profetioita tai muutenkaan keskittyä armolahjoihin. Ensijainen ja tärkein on suhde Jumalaan ja siinä kasvaminen. Jos Jumala käyttää jossain tehtävissä, niin Hän myös varustaa ihmisen.

    Mitä läheisemmässä suhteessa olemme Jumalaan, niin voisi sanoa, että silloin Jumala myös käyttää meitä enemmän. Myös armolahjat ovat tänäkin päivänä käytössä, kun Herra niin valitsee. Mutta itse me emme niitä pysty käytämään silloin kun haluamme, oman tahtomme mukaan.

    Jumalan sinua siunatkoon, veljeni!

    -NJ-

    VastaaPoista
  20. ei ole maan päällistä 1000 vuotisvaltakuntaa, lue ilmestyskirjan 20 luku muut kuolleet eivät vironneet eloon ennen kuin tuhat vuotta olivat menneet . autuas ja pyhä on se joka ei joudu toiseen kuolemaan tulisessa järvessä. he tulevat olemaan kristuksen pappeja 1000 vuotta eli 1000 vuotta vietetään taivaassa ja tämä maa on pimeä syvyys 1000 vuotta.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com