Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tuleva rahamaailman maanjäristys

Tässä Alan Franklin pohtii Uuden Maailmanjärjestyksen ja uuden maailman rahajärjestelmän yhteyttä kun USA alkaa ottaa lukua ja Euroopan Yhdysvallat nousee. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen


Rahoituksen maanjäristys tuo Uuden Maailmanjärjestyksen ja maailman rahajärjestelmän
The financial earthquake will usher in the New World Order and one-world money system


http://www.thefreepressonline.co.uk/news/1/1956.htm


By Alan Franklin
18/05/2010


Älä murehdi liikaa tulivuorenpurkauksia ja maanjäristyksiä – tuleva rahamaailman maanjäristys on se, joka tuo Uuden Maailmanjärjestyksen. (PS. Ilmestyskirja kertoo, että saamme myös maanjäristyksiä ja luonnonkatastrofeja!)

Maailman raha-asioihin liittyvät tapahtumat ovat käymässä mielenkiintoisiksi. Yhdessä hauraiden valuuttojen kanssa meillä on Lähi-Itä, joka voi olla kesäsodan partaalla. Se on lievästi sanottuna vähintäänkin epävakaa sekoitus hetkellä, jolloin maailman talous on hauras

Vuonna 2002 kirjoitin ensimmäisen kirjani, EU: Viimeinen maailmanvalta (Luku 2, Nainen pedon selässä ja EU, sivu 31) : “Jotta euro onnistuisi, sillä täytyy olla vahvan hallituksen tuki.” Jatkoin lainaten Romano Prodi'a, silloista Euroopan komission presidenttiä, joka sanoi, että Euro voisi epäonnistua, ellei Euroopan erilaisten hallitusten vero- ja kulutuspolitiikkoja tuoda tiukemman EU:n valvonnan alaiseksi.

Sitten tuli olennainen kommentti – ”yhtenäisvaluutta jäisi haavoittuvaksi niin kauan, kuin jokainen maa pystyisi ajamaan erillistä omien kansallisten etujensa mukaista budjettipolitiikkaa.”

Sivuilta 34 ja 35 voit löytää nämä kommenttini: ”Liiton valuuttana, joka koostuu sekä heikoista, että vahvoista valuutoista, se (euro) tuskin on vahva, ellei Euroopan Yhdysvaltoja perusteta.” Tähän lisäsin: ”Myös rahamarkkinat ovat nopeasti työstäneet, että valuutta ei voi toimia, ellei sen takana ole yhtenäisyyttä – vaan ryhmä valtioita...... Kreikan kaltaisten maiden on luovuttava rahataloutensa riippumattomuudesta.”

Tämän jälkeen eurosta tuli vähäksi aikaa vahva ja minun kommenttini saivat osakseen halveksuntaa. Eräs pastori Amerikassa lainasi kirjani rahamiesveljelleen, joka sanoi jotenkin tähän tyyliin: ”Tuo osoittaa, ettei Franklin tiedä, mistä puhuu.”

Ehkä minun pitäisi nyt soittaa hänelle ja sanoa yksi ainoa sana: “Kreikka.”

Kahdeksan vuotta on mennyt ja nyt useimmat rahoitusalan miehet sanovat, että Euron selviämiseksi budjettien valvonta täytyy keskittää jne. Toisin sanoen Eurooppaa tulevat hallitsemaan saksalaiset pankkiirit ranskalaisten avustamina. Kreikan kaltaisilta mailta, jotka eivät osaa valvoa kulutustaan, otetaan homma pois, mikä on jo alkamassa tapahtua. Kriisi siis tiivistää Euroopan – alati tiiviimpi unioni onkin aina ollut päämäärä ja motto – ei sen hajottaminen. Raamatun profetia kertoo minulle, että Eurooppa on oleva lopunaikojen voimala, ei USA, jota ei mainita profetiassa.

On vitsi, että raha on nyt virtaamassa USA:n dollariin ”turvasatamana”, kun se on suunnilleen yhtä turvallinen kuin miinanraivaus elämäntehtävänä. Dollari, kuten brittiläinen puntakin, kohtaavat oman rahoituksen Harmageddoninsa, kunhan markkinat tiedostavat, että velkojamme – kuten Kreikankaan velkoja – ei makseta takaisin. Hallitukset, joilla on ylivoimaisia velkaongelmia tavallisesti paisuttavat itsensä ulos ongelmasta lainaamalla ja painamalla rahaa – mitä keskuspankki on tehnyt ylitöinä. Se johtaa hyperinflaatioon ja valuutan romahdukseen, minkä luulen olevan edessä ehkä vuoden tai parin kuluttua. Lopulta mikään lakisääteinen valuutta – eli paperiraha – ei kestä.

Rahan luominen tyhjästä on ihanaa ja keskuspankki on tehnyt sitä Bretton Woods -järjestelmän romuttamisen jälkeen, eli vuodesta 1971 saakka. Tällä Bretton Woods -sopimuksella USA kiinnitti kullan hinnan 35 dollariin unssilta ja niin myös muilla dollariin sidotuilla valuutoilla oli kiinteä hinta kullassa. Ranskan presidentti, kenraali Charles de Gaulle, kutsui tätä bluffiksi ja vaati kultaa dollareista. Kun tämä tuli massiivisten Vietnamin sodankäyntikulujen lisäksi, se pakotti USA:n pois ”kultakannasta” – joka on kyky muuttaa paperiraha kullaksi, ainoa todellinen arvon kansainvälinen varasto, joka on kestänyt 4000 vuoden testin. Siitä lähtien rahan takana ovat olleet vain lupaukset – ja usko, että paperi on jonkin arvoinen. Nyt ihmiset ovat maailmanlaajuisesti varovaisia ja peloissaan. Tätä kirjoittaessani he ostavat paljon kultaa, tänä vuonna arvoltaan 32% enemmän ja luulen, että se on vasta alkua. (Myös minä olen sanonut tätä monen vuoden ajan!) Uskon, että todellinen tarina koskee tulevaa globaalia hallitusta ja minulla on lainaus toisensa jälkeen, jotka sanovat, että ”tämä rahoituskriisi on globaali ongelma, joka meidän täytyy ratkaista yhdessä”. Se, mitä näemme, on pohjan valmistelemista globaalille hallitukselle. Heidän täytyy vain murskata raha ja siinä me sitten olemme maailmanvaluutan kanssa. Olen nähnyt tämän tulevan lähes kolmen vuosikymmenen ajan, mutta minä tunnen, että se on lähellä.

Kaikki paperiraha on epävakaata, minkä vuoksi kulta on oleva ”viimeinen seisova mies”. Jos vain katselemme maailmaa maisin silmin, niin se on sekaisin ja käymässä pahemmaksi. Se voi olla masentavaa, ellemme tunne Raamatun profetiaa. Asiat ovat muuttumassa! Esitämme tämän kaiken kirjoissamme ja kuten minä sanon, kehottaisin teitä hankkimaan niitä, jos voitte (ne ovat meidän verkkosivullamme). Jeesus on tulossa takaisin! Herra on palaava lähitulevaisuudessa hallitsemaan. Luulen, ettei meidän tarvitse ylen määrin murehtia arvotonta rahaa (funny money), maanjäristyksiä tai islamia. Meidän täytyy saada sanaa ulos, kun vielä on aikaa. Ja aika on lyhyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com