Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2010

Tässä viime kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta marraskuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue XI, November 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c


Meidän ainoa toivomme! (Our Only Hope!)

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.”

Jesaja 41:10

”Sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.”

1. Tessalonikalaiskirje 5:5-10

”Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille ja kasvattaa meitä, että me, hyljäten jumalattomuuden ja maailmalliset himot, eläisimme siveästi ja vanhurskaasti ja jumalisesti nykyisessä maailmanajassa, odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee.”

Titus 2:11-14

”Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.”

Ilmestyskirja 22:17


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkiskelemme tämän nykyisen maailman, jossa me elämme, tilannetta näinä viimeisinä päivinä ennen Herramme toista tulemusta. Kun minä rukoilin ja tutkin lähdeaineistoa tälle uutiskirjeelle, minä törmäsin moniin uutisjuttuihin, jotka jättivät ihmisiä suurin syin tuntemaan toivottomuutta. Synti rehottaa kaiken aikaa, pahoja asioita tapahtuu joka päivä, ja jos sinä todella tarkkailet uutisia, maailma näyttää vain tulevan raaemmaksi, pimeämmäksi, ja kolkommaksi. Mihin tämä maailma on päätymässä? Onko yhtään toivoa jäljellä?

Kun minä palaan päiviin ennen Obaman presidenttiyttä, minä muistan hänen kampanjansa missä hän toitotti itseään suurena Yhdysvaltojen toivona. Hän puhui tuhansille ihmisille joukkokokouksissa, ja hänen tukijansa hurrasivat hänelle kun he heiluttivat Obaman kuvajulisteita, joihin oli liimattu sana ”HOPE (TOIVO)”. Barack Obama tykästyi täysin ja nautti hänen vastalöytyneestä messiaanisesta persoonastaan samalla kun hän piti puheita rohkeilla lupauksilla ”tervehdyttää” ja ”muuttaa” Amerikka. Oli suuri ja vakava synti Herran edessä nähdä ihmisten panevan massoittain toivonsa ja luottamuksensa ihmiseen Kaikkivaltiaan Jumalan sijasta. No niin ihmiset, me voimme nyt nähdä kuinka hyvin tuo on tepsinyt Yhdysvalloille ja sen kansalaisille.





















Monet amerikkalaiset ovat nyt suuresti pettyneitä presidenttiinsä. Me olemme nähneet laajoja ryhmäkokoontumisia sellaisia kuten Teekutsut (Tea Party) protestoimassa hänen politiikkaansa. Ja samalla kun poliittisesti maltilliset ja riippumattomat äänestäjät eivät ole järjestämässä joukkokokouksia suurimmaksi osaksi, useat tuntevat itsensä petetyiksi Barack Obaman taholta. Pettymys ulottuu jopa niihin ihmisiin, joiden et odottaisi olevan masentuneita, sellaisiin kuten uskollisimpiin liberaaleihin, jotka ilmaisevat tyytymättömyyttä hänen suoritukseensa viimeisten kahden vuoden aikana. Huomautettakoon tässä, että jopa Shepard Fairey, taiteilija, joka suunnitteli ikonimaisen ”HOPE” -julisteen, on ilmaissut turhautumista presidenttiin. Haastattelussa National Journal -lehden kanssa, hän totesi, ”Katsoen Obaman näkökulmaa eri menettelytapoihin, se olisi kuin, ’Miksi heittää kaikki nämä tietyt ammukset päin muuria… kun minä voisin panna kaikki nuo asiat yhteen ammukseen, jonka sitten voisin singota muuriin?’ Obama oli jakelukone (delivery device) teoriassa. Nyt, minä tajuan että hän ei ehkä ole oikea jakelukone, ja minä vain tulen käsittelemään noita asiakysymyksiä erikseen.” (1)

On täyttä hullutusta panna toivosi ja luottamuksesi yhteen mieheen. On erityisen epäviisasta panna toivoasi poliitikkoon kun niin monet heistä ovat osoittautuneet olevan petollisia valehtelijoita. Varmasti, on olemassa joitakin rehellisiä poliitikkoja siellä täällä, jotka yrittävät tehdä jotakin hyvää. Kuitenkin, niitä on harvassa, ja heillä ei tavallisesti ole tarpeeksi vaikutusvaltaa toteuttaa paljonkaan asioita suuressa mittakaavassa. Suurimmaksi osaksi poliittista areenaa johdetaan himolla valtaan ja ahneuteen.

Jos sinä todella haluat kokea ”muutoksen johon voit uskoa”, kurkottaudu Jumalaa kohti, lähesty Häntä, ja Hän tulee lähestymään sinua. Pyydä Herraa Jeesusta Kristusta sydämeesi, kadu syntejäsi, ja elä elämääsi perustuen järkeviin ja moraalisiin periaatteisiin kuten Raamatussa esitetään. Jumala on meidän ainoa toivomme! [Tässä esitetään paikoin ratkaisukristillisyyttä, jossa ihminen itse voisi päättää uskoa. Kuitenkin Jeesus sanoo Raamatussa, että ”Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä.” (Joh. 6:44) ja että ”Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.” (Joh. 6:37). Usko on siis Jumalan lahja ja armosta olemme pelastetut Jumalan ennaltamääräämisen kautta. Jumala lähestyy ensin meitä vaikkapa sairauden muodossa (etsikkoaika). Suom. huom.]

Masentava talous!

Tähän mennessä useimmat meistä ovat kuulleet väitteitä presidentti Obamalta ja Keskuspankilta (FED), että taantuma on ohi, ja me olemme nyt elpymisen aikakaudessa. Silti, ”elpymisestä” on vähän apua jos amerikkalaiset eivät vieläkään löydä työtä. Syyskuussa oli 95,000 työpaikan nettomenetys Yhdysvalloissa, ja virallinen työttömyysaste on 9,6%. (2) Kuitenkaan, virallinen työttömyysluku ei ota huomioon ihmisiä, jotka ovat etsineet työpaikkaa, mutta myöhemmin luopuneet etsimisestään, koska he eivät vain pystyneet löytämään mitään työtä. Kun me tarkastelemme tuota ryhmää, työttömyysprosentti on paljon korkeampi. Lisäksi, useat ihmiset, joilla on työpaikat, pakotettiin alipalkkaukseen, osa-aikatyöhön ja ovat sen vuoksi alityöllistettyjä. Mielipidekysely lokakuun 7. päivältä 2010, osoittaa että alityöllistymisaste oli 18,8% syyskuussa. (3) Neljänkymmenenkuuden ekonomistin paneeli, joka osallistui tutkimukseen Kansallisen Liiketalousyhdistyksen (National Association of Business Economics) toimesta, odottaa vain minimaalista parannusta koko vuodelta 2011 arvioiden talouskasvuksi 2,6% ja että työttömyysaste ei putoa alle 9,2%:n. (4)

Barack Obama esittää nyt että kuluttaisimme 50 miljardia dollaria parantaaksemme meidän liikenneinfrastruktuuria. The Associated Press’in artikkelissa, häntä siteerataan sanomalla, ”Ei ole olemassa mitään syytä miksi emme voi tehdä tätä. Ei ole olemassa mitään syytä miksi maailman parhaan infrastruktuurin pitäisi sijaita rajojemme ulkopuolella. Tämä on Amerikka. Meillä on aina ollut paras infrastruktuuri … kaikki mitä me tarvitsemme on poliittinen tahto.” Henkilönä joka on tehnyt pitkiä maantiematkoja läpi Yhdysvaltojen, minä voin todistaa oikeaksi että parannus meidän liikenneinfrastruktuuriin on todellakin aiheellinen. Kuitenkin, minä olen muistavani että osa Obaman aikaisemmasta mammutti-pelastuspaketista korvamerkittiin tekemään sama asia. Poliitikot varmasti pitävät miljardien dollarien nakkelemisesta ympäriinsä. He tuhlaavat muutaman miljardin siellä tai täällä samalla toimien kuin rahaa tulisi heidän omasta henkilökohtaisesta aarrearkustaan. Silti kaikki nuo miljardit ovat joko veronmaksajilta puristettuja tai lainattuja muista maista.

Sillä välin kun Kiinan tehdasteollisuus-sektori jatkaa noususuhdanteessa ja kauppataseen alijäämä heidän kanssaan lisääntyy räjähdysmäisesti joka kuukausi, Yhdysvallat jatkaa tehdastyöpaikkojen hylkäämisiä. Vuodesta 2001 lähtien Amerikka on menettänyt 42,000 tehdasta. (6) Vuonna 2009 ihmisten lukumäärä, jotka työskentelevät tehdasteollisuus-sektorilla, putosi alle kahdentoista miljoonan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1941. (7) Tehdastyöpaikkojen massiivisen kadon Kiinaan kanssa ja teknologiatyöpaikkojen massiivisen kadon Intiaan kanssa, ei ole mikään yllätys, että työttömyys on niin korkea Yhdysvalloissa. Valitettavasti, nämä ovat työpaikkoja, joita ei todennäköisesti koskaan tulla saamaan takaisin, koska globaalit yritykset maksaisivat mieluummin paljon alempia palkkoja muissa maissa. Silti, on hyvin vaikeaa maalle olla kukoistava ilman vahvaa tehdasteollisuuskannan säilyttämistä. Ilman tehdastyöpaikkoja, työvoimaa rajoittuu enemmän palvelu- ja vähittäiskauppasektorille, jotka ovat yleensä matalammin palkattuja kuin hyvä tehdasteollisuus-työpaikka.

Samaan aikaan, Keskuspankin (Federal Reserve) puheenjohtaja Ben Bernanke piti puheen lokakuun 4. päivänä 2010, ja varoitti että Yhdysvaltojen talous on kohtaamassa joitakin hyvin todellisia ja vakavia uhkia. Bernanke lausui, ”Uhka meidän taloudelle on todellinen ja kasvava. Mitä aikaisemmin pelastussuunnitelma luodaan, sitä pitempään kosketetut yksilöt joutuvat valmistautumaan välttämättömiä muutoksia varten.” (8) Tietysti, ”välttämättömät muutokset”, joihin Bernanke viittaa puheessaan, ovat leikkauksia sosiaaliturvaetuihin ja Medicare-hoitoihin, yhtä hyvin kuin verojen korotus. Itse asiassa, Liittovaltio on jo ilmoittanut että ei tule olemaan yhtään asumiskustannusten tarkistuksia sosiaaliturvaeduissa vuonna 2011 toista vuotta peräjälkeen. (9)

Näinä päivinä, amerikkalaiset ovat varovaisempia ja säästävät enemmän rahaa kuin he ovat tehneet viime vuosina. Perinteisesti, rahansäästäminen nähdään positiivisena asiana, eikö vain? No, USA:n Keskuspankki ei näytä ajattelevan noin ja he haluavat panna pisteen sille! Kyllä, Keskuspankin viranhaltijat ovat kauhistuneita siitä, että amerikkalaiset valitsevat rahansäästämisen tai velkojen takaisinmaksun. Keskuspankin viranhaltijat William Dudley New York’ista ja Charles Evans Chicago’sta, molemmat ehdottivat että tarkoituksellinen inflaatioasteen korottaminen voisi olla vaihtoehto. (10) Heidän logiikkansa on se, että jos he nostavat inflaatioastetta, se tulee tekemään tyhjäksi minkä tahansa arvon, jonka amerikkalaiset saavat säästörahoistaan, ja he menevät kuluttamaan sitä [säästöä] ja siten stimuloivat taloutta. [Jenkkiläiset johtajat palvovat talouskasvua ja kerskakulutusta, tässä se nähdään. He haluavat toistaa samat virheet kuin Bushin kaudella. Eletään kuin viimeistä päivää ja rahaa pannaan menemään huolimatta seurauksista. Suom. huom.]

Kun minä pohdin näitä koettelevia aikoja, minä en voi olla ajattelematta juttuja joita isälläni oli tapana kertoa minulle siitä kuinka minun isoisäni kesti Suuren Laman (Great Depression). Minä muistan tarinat pitkistä työpäivistä hyvin pienellä palkalla, soppakeittiöt, ja leipäjonot, kun ihmiset joutuivat kestämään kaikkein vaikeinta taloudellista ilmanalaa Amerikan lyhyessä historiassa. Nyt, uutismedia kutsuu meidän viimeaikaisia kamppailuja Suureksi Taantumaksi (Great Recession). Vaikkakin he vakuuttelevat että taantuma on ohi, amerikkalaiset jatkavat henkiinjäämiskamppailua. Pew Research Center’in kesäkuun 2010 tutkimus osoittaa, että 55% amerikkalaisista on kokenut jonkin sorttista työhön liittyvää vastoinkäymistä, sellaista kuten työttömyyttä, palkanalennusta, työtuntien supistamista, tai pakollista siirtymistä osa-aikatyöhön. (11) The Associated Press raportoi syyskuussa, että yksi joka seitsemästä amerikkalaisesta elää nykyään köyhyydessä. Tämä tekee yhteensä 14,3% USA:n väestöstä, tai 43,6 miljoonaa ihmistä. (12)

Selvästi, useat meistä ovat kamppailleet taloudellisesti. Mutta mitä tahansa sinun ongelmasi voivat ollakin, mitä tahansa sinä tai perheesi voit olla vailla, Jumala pystyy toimittamaan kaikki tarpeesi. Minä rohkaisen jokaista huutamaan Jumalan puoleen. Hän kuulee jokaisen rukouksen, ja Hän on luvannut meille, ettei meitä koskaan hylätä. Hän on ihmetyömies. Hän voi muuttaa niukkuuden yltäkylläisyydeksi ja toimittaa varoja paikoista, joista sinä vähiten odottaisit niitä. [Haiskahtaa menestysteologialta. Suom. huom.]

Tiedon lisääntyminen viimeisinä päivinä!

Kun saatana jatkaa ihmisten inspiroimista saadakseen aikaan globaalin maailmanhallituksen, me olemme näkemässä jatkuvaa kasvua teknologiassa ja tietämyksessä joka on peräisin joistakin suurimmista yhtiöistä maailmassa. Kaksi yhtiötä, jotka ovat erityisesti erottuneet muista viime vuosina, ovat Google ja Apple. Apple’lla on kova meno päällä; jokainen tuote jonka he julkistavat näyttää myyvän hyvin, ja he ovat selvinneet tapauksista joiden olisi pitänyt olla PR-katastrofeja. Apple näyttää lähes mahdottomalta pysäyttää. [Kuten illu-yhtiö Nokiakin. Suom. huom.]

Jos sinä katsot Apple’n logoa, joka on omena puraisujäljen kanssa, se näyttää olevan viittaus 1. Mooseksen kirjasta (Genesis), osoittaen Eevan puraisua kielletystä hedelmästä. On myös mielenkiintoista panna merkille, että kun Apple alkoi myydä sen ”Apple 1” tietokonettaan vuonna 1976, vähittäismyyntihinta oli 666,66 dollaria. (13) Tietysti, Apple’n perustajakumppani Steve Wozniak vakuuttaa, että hän ei ollut tietoinen luvun merkityksestä, mutta sen sijaan väitti, että hän vain sattuu pitämään kolminkertaisista numeroista (triple digits). Vaikkakin Wozniak kertoo totuuden, tuo ei tarkoita sitä että häntä ja Steve Jobs’ia ei suoraan inspiroitu saatanan toimesta tajuamatta sitä itse.













Apple-logo

Tänään Apple’lla on kannattajajoukko, joka käyttäytyy melkein kultinomaisella uskonnollisella tavalla. On olemassa ihmisiä, jotka haluavat kiihkeästi puolustaa heidän Apple-tuotteitaan huolimatta jostakin viasta, joka niissä saattaa olla. He menevät ahkerasti ulos ja yrittävät käännyttää muita ja koettavat saada heitä liittymään Apple-lammastarhaan. He jopa seisovat jonossa tuntikausia tai jopa päiviä kun uuden Apple-tuotteen liikkeellelaskupäivä lähestyy. Ei ole mitään väärää käyttää Apple’n tuotteita. Niin kauan kuin yhtiö toimii, ne eivät luultavasti ole yhtään parempia tai huonompia kuin muiden tuotteet. Silti, tapa, jolla jotkut ihmiset lyövät rumpua (go gaga) Apple’n teknologian suhteen, näyttää lähes hengen riivaamalta.

Kun me tutkimme läheisesti Apple’n käyttäytymistä, näyttää todennäköisesti siltä että he yrittävät asettaa itsensä ylhäälle yhtenä pääteknologiatuottajista tulevaa yhden-maailman petohallintajärjestelmää varten. Meidän täytyy muistaa että sellainen järjestelmä vaatisi ihmismassojen jäljittämistä ja kontrolloimista teknologian avulla, tehden näin pakottavaksi jokaiselle olla kytkettynä keskustietokoneeseen kaiken aikaa huolimatta siitä minne he menevät. Laitteiden kuten iPod Touch, iPhone, ja iPad käytöllä, Apple edesauttaa tätä tärkeää tavoitetta.

http://www.youtube.com/watch?v=0LuLAgajDGc&feature=related (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=43cFB-RX7E0&feature=related (Katso video!)

Huomautettakoon tässä, että Visa on äskettäin käärinyt auki uuden pilottiohjelman joka sallii matkustajien maksavan heidän joukkoliikenne-maksunsa heidän iPhone-älypuhelimillaan, New York’issa ja New Jersey’ssä. (14) Lisäksi, Apple on rekisteröinyt patentin radiotaajuustunnistus(RFID) -transponderille (lähetin), jota voidaan käyttää sekä RFID-nimilappuna että lukijana heidän iPhone-puhelimiensa sisällä. (Ja oletettavasti heidän muissakin kannettavissa elektronisissa laitteissa.) (15) Useimmat asiantuntijat, jotka ovat perehtyneet informaatioon, uskovat että Apple tulee käyttämään tätä RFID-teknologiaa sallien käyttäjien tehdä käteisvapaita siirtoja maksaakseen tavaroista ja palveluista.

Mitä tulee Google’en, he ovat kasvaneet pienestä hakukoneyhtiöstä 1990-luvun lopulla globaaliksi mammuttiyritykseksi tuherrellen kaikenlaisia asioita. He ovat, tietenkin, tunnettuja Internetin hakukoneyhtiönä. Kuitenkin, viimeaikoina he ovat myös kiinnostuneet oudoksuttavista asioista, sellaisista kuten autoista, jotka ajavat itse. Kyllä, tuo on totta. Google on testannut autoja, jotka ohjautuvat, pysähtyvät, ja käynnistyvät ilman ihmiskuljettajaa. Autot ovat kulkeneet 140,000 mailia (1 maili = n. 1,6 km) Kalifornian maanteitä, kuulemma ilman suurtakaan ihmisen vuorovaikutusta. (16) Pinnalta katsoen se voi näyttää kätevältä idealta, mutta jos sinun autoasi hallitaan tietokoneella ja tuota tietokonetta hallitaan Google’n avulla, sitten sinun liikkumistasi, itse asiassa, kontrolloidaan Google’n toimesta. Teoreettisesti, he kykenisivät jäljittämään sinua minne tahansa sinä menetkin tai jopa tulemaan väliin saadakseen sinut pysähtymään tai matkustamaan paikkaan jonne et ollut aikonut.

http://www.wjactv.com/automotive/25346580/detail.html
http://www.vodcars.com/fastlanedaily/episode/FLD_20101012/google-self-driven-car-bumblebee-transformers-crash-camaro-z28-nurburgring-spy-shots (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=6LYi2NAi8zE (Katso video!)

Google’lla on historiansa nostattamassa vihaa yksityisyyden puolestapuhujiin. Vuoden 2009 joulukuussa, Google’n pääjohtaja Eric Schmidt kertoi CNBC:lle, ”Jos sinulla on jotakin jota et halua kenenkään tietävän, niin ehkäpä sinun ei olisi pitänyt tehdä sitä alkujaankaan.” Hän lisäksi jatkoi sanoen, ”Jos sinä todella tarvitset tuonkaltaista yksityisyyttä, todellisuus on, että hakukoneet – käsittäen Google’n – säilyttävät tätä informaatiota jonkun aikaa ja se on tärkeää, esimerkiksi, että me olemme kaikki alamaisia Yhdysvalloissa Patriot Act -laeille, ja on mahdollista, että kaikki tuo tieto voitaisiin tehdä saatavaksi viranomaisille.” (17) Schmidt myös totesi paljon tuoreemmassa haastattelussa, ”Luvallasi sinä annat meille paljon tietoa itsestäsi, ystävistäsi, ja me voimme parantaa meidän hakujemme laatua. Me emme vaadi sinua tyypittämään kaikkea. Me tiedämme missä sinä olet. Me tiedämme missä sinä olet ollut. Me voimme jossain määrin tietää mitä sinä ajattelet.” (18)

http://www.youtube.com/watch?v=NFIIy2zbZyY (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=GW5vjpTL938&NR=1 (Katso video!)
http://www.youtube.com/watch?v=YdnBSOQ1h1o&feature=related (Katso video!)

Radiotaajuustunnistus-teknologia ei ole mitään uutta ja sitä ollaan jo käytetty useita eri tarkoitusperiä varten. Teknologia näyttää olevan kehittymässä yleisemmäksi joka kuukausi. RFID Journal raportoi lokakuun 6:ntena 2010, että kaikki uudet Saksan kansalliset henkilökortit (ID cards) tulevat esittämään RFID-sirun. (19) He väittävät että yksi pääsyistä tuon tekemiseen on saada online-suoritukset helpommiksi ja turvallisemmiksi. Kaksi koulupiiriä Teksasissa ovat lisänneet RFID-sirut heidän oppilaiden ID-kortteihin mahdollistaen heidän jäljittää oppilaitaan minne tahansa he menevätkin koulualueiden sisäpuolella. Yksitoista vuotiaan oppilaan, Jacorey Jackson’in, mukaan, ”Se tuntuu siltä kuin joku katselisi sinua kaiken aikaa.” (20) Sirut ovat myös saatavissa implantteina noin riisinjyvän kokoisina. Itse asiassa, miehellä nimeltä Amal Graafstra oli tarkoituksellisesti kummassakin kädessä istutettava RFID-siru, jotta hän voisi avata ovia ilman avaimia tai käynnistää autonsa käden heilautuksella. (21)

http://www.foxnews.com/scitech/2010/05/14/radio-frequency-rfid-implant/


















Amal Graafstra


Minä epäilen vahvasti, että paljon siitä, mitä me olemme näkemässä teknologian maailmassa, on edelläkäyntiä antikristillisen maailmanhallituksen nousulle, joka tulee vaatimaan, että me kaikki otamme sirun oikeaan käteen tai otsaan, jos me haluamme ostaa tai myydä. Teknologia joka saa sen kaiken tapahtumaan on jo olemassa.

”Tuon mikä on sopimatonta” nopea lisääntyminen!

Ei ole suosittua opettaa koko Raamatun sanomaa näinä päivinä. Itse asiassa, jos sinä teet niin, sinut tullaan todennäköisesti leimaamaan kiihkoilijaksi tai homofoobikoksi jopa niidenkin taholta, jotka väittävät olevansa kristittyjä. Kuitenkin, todellisina kristittyinä, meitä velvoitetaan omaksumaan kaikkinensa Jumalan neuvot huolimatta siitä ketä ne loukkaavat. [Tässä olisi Suomen ev.lut. kirkon joillekin johtajille, jotka puolustavat homoja, parannuksen paikka. Maailman arvoja ei pidä syleillä. Suom. huom.]

Raamattu selkeästi toteaa, että homoseksuaalisuus on väärin. Silti monet ihmiset ovat yrittäneet selitellä Kirjoituksia, väittäen että sisältö oli väärinkäsitetty tai että Raamatun jakeet olivat väärinkäännetyt. Mutta kristittyinä me emme saa poimia ja valita vain niitä Raamatun osia, joita me haluamme uskoa. Se on kaikki tai ei mitään.

Ehkä se saattaisi olla hyödyllistä, jos me pysähdymme ja vietämme hetken tarkastellaksemme miksi Jumala ei hyväksy homoseksuaalisuutta. Raamattu viittaa siihen ”luonnottomana” ja ”sopimattomana” koska se kiertää Jumalan täydellistä suunnitelmaa ja systeemiä ihmiskunnalle. Kuvittele olevasi sähköasentaja joka velvoitetaan sopimuksella asentamaan sähköjärjestelmä upouuteen taloon joka on rakenteilla. Sinä teet hienoa ja virheetöntä työtä, kaikki toimii täydellisesti, ja sinä jopa tunnet vähän ylpeyttä työstäsi. Sitten omistajat muuttavat heidän uuteen kotiinsa, ja sinun suureksi tyrmistykseksi, sen sijaan että käyttäisivät sähköpistorasioita, jotka sinä olet toimittanut, he iskevät reiän seinään ja yrittävät liittää sähkövehkeensä mihin tahansa he voivatkin saada ne sopimaan. Tuntisitko itsesi vähän loukatuksi?

Ne jotka kertovat homoseksuaaleille että mitä he harrastavat on ihan ok, itse asiassa tekevät suurta karhunpalvelusta heille. Nämä lipsujat saattavat ajatella olevansa ystävällisiä ja homoja tukevia, mutta todellisuudessa he oikeuttavat käyttäytymiseen joka vie ihmiset helvettiin. Kaikista rakastettavin ja ihanin asia, jonka sinä voit tehdä, on kertoa heille, että he tarvitsevat katumusta.

Sinä olet luultavasti kuullut monen homoseksuaalin tekevän väitteen, että he eivät loukkaa ketään. No, kun se lopulta huomataan, monet heistä satuttavat itseään ja muita, usein edes tiedostamatta sitä. The Associated Press raportoi syyskuussa 2010, että yksi viidestä seksuaalisesti aktiivisesta gay- ja biseksuaali-ihmisestä omaa AIDS-viruksen. Lisäksi, tutkijat testasivat ja haastattelivat 8,000 homoseksuaalista ihmistä ja havaitsivat, että 44% noista, joilla oli virus, eivät olleet tietoisia siitä, että heillä oli se. (22) Synti on kuolettavaa.

Suomentajan kommentti: Näihin tietoihin nojaten ei voi kuin ihmetellä mihin Suomen ev.lut. kirkko on menossa kun halutaan suvaitsevaisuuden nimessä siunata kirkollisesti homoparit. Yhteiskunta on muuttunut homomyönteiseksi eli Sodoman ja Gomorran merkit ovat ilmassa. Elämme lopunajan luopumuksessa, jossa paha käännetään hyväksi rakkauden nimessä. Suomen TV2:n homoilta-ohjelmasta poikineet kirkosta eroamiset viimeaikoina osoittavat mihin suuntaan yhteiskunta on mennyt perinteisesti konservatiivisessa maassa, kun julistetaan suorassa TV-ohjelmassa totuus homoseksuaalisesta käyttäytymisestä. Siihen ei tarvita edes kirkon edustajaa kun liberaalien vihanpurkaus kohdistuu kansankirkkoomme, joka nyt yrittää parhain päin selitellä omia kantojaan homojen eduksi. Suorastaan häpeällisiä ovat joidenkin piispojen lausunnot ja ovat näin hyväksymisillään osasyyllisiä synnintekoon.

Valtavirran noituus!

Lokakuu on aina erityisen vilkas kuukausi noidille. Se on kuitenkin kuukausi, jolloin on yksi heidän suosikkisapateistaan, tunnettu nimellä Samhain, tai Halloween tavalliselle kansalle. Sen vuoksi, se ei ole lainkaan yllätys, että Britannia on ilmoittanut että druidismi on nyt virallisesti tunnustettu uskonto. Druidismi on kelttiläispakanallinen muoto noituudesta, mentäessä tuhansia vuosia taaksepäin. Nyt, virallisena uskontona Britanniassa, druideille tullaan nykyään myöntämään verohelpotuksia ja muita etuja, joista muut valtavirran uskonnot nauttivat. (23)

Halloween ei ole mikään vitsi ja kristittyjen ei pitäisi ottaa osaa siihen millään tavalla, missään kaavassa tai muodossa. Surullista kyllä, monet järjestöt ja uskonnolliset johtajat etsivät tapoja pehmentää sitä ja tehdä kompromisseja, yhä silti osallistuen noitien sapattiin. Tämä käsittää katoliset piispat Englannissa, jotka suosittelevat että Halloween’ista pidättäytymisen sijasta, lasten pitäisi pukeutua pyhiksi ja leikellä iloiset kasvot kurpitsasta mieluummin kuin pelottavat tai uhkaavat kasvot. (24) Halloween on pakanallinen juhla. Sinä et voi kristillistää sitä.

Eräs mielenkiintoinen tapahtuma noituuden maailmassa on mahdollisuus, että JK Rowling saattaisi kirjoittaa lisää Harry Potter -kirjoja. Rowling näyttäytyi Oprah Winfrey show’ssa lokakuun 1. päivänä 2010, ja totesi, ”Minä voisin varmasti kirjoittaa kahdeksannen, yhdeksännen, kymmenennen kirjan. Minä en aio sanoa että en tee niin. Minä en ajattele että haluan… Minä tunnen tehneeni osuuteni, mutta eihän sitä koskaan tiedä.” (25) Toivotaan ja rukoillaan että hän ei kirjoita lisää kirjoja. Tämä maailma ei varmasti tarvitse enempää Harry Pottereita. Sattumalta, JK Rowling nimettiin äskettäin vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (United Kingdom). (26)

Ruoka- ja vesivarastojen hupeneminen!

Ei ole ollut hyvä vuosi ruokatarvikkeille Yhdysvalloissa. Meillä on ollut laaja-alaisia, kauaskantoisia myynnistä poisvetämisiä kun lukuisat ihmiset tulivat sairaiksi nautitusta pilaantuneesta ruoasta. Tuosta ajasta lähtien, CNBC on raportoinut jyrkästä viljojen ja maissin hintojen noususta, mikä on aiheutunut siitä mitä he kutsuvat ”lohduttomaksi sadoksi (bleak harvest)”. (27) Maissin hinta on noussut huimaavat 20% tänä vuonna CBS Money Watch’in raportin mukaan. (28) Raportti myös paljastaa, että ongelmat ulottuvat jopa Yhdysvaltojen ulkopuolelle, ja se väittää että ”Sääolosuhteet ovat olleet kaikkinensa pielessä tämän vuoden satoa varten.” Brasiliassa ja Venäjällä oli kuivuuskausia sillä välin kun Kanadassa ja Euroopassa oli voimakkaita sateita. (29) Nämä vajaukset eivät vaikuta vain tuotteisiin, jotka käyttävät maissia ja muita viljalajeja ja jotka ovat vähissä, vaan se vaikuttaa myös lihatarvikkeisiin yhtälailla. Bloomberg News raportoi lokakuun 10:ntenä 2010, että USA:n nautakarjan määrä on vähäisintä, mitä se on ollut vuodesta 1973 lähtien. Raportti myös väittää että syntyvien sikojen määrä oli lähellä sen alhaisinta lukemaa koskaan syyskuussa 2010. (30)

Lokakuun 8. päivänä 2010, Newsweek julkaisi valaisevan artikkelin koskien maailman vesivarastojen tilaa. Ilmeisesti, maailmassa on suunnattomia alueita, joissa ei ole riittävää pääsyä suolattomaan juomaveteen. Nyt yksityiset yritykset ovat siirtymässä hyödyntämään maailman suurimpia vesivarastoja ja ovat siirtäneet vettä tarvitsemilleen alueille, käyttäen samoja tankkereita, jotka normaalisti varataan öljylle. Itse asiassa, Blue Lake -järvessä Sitka’ssa, Alaskassa, on kuulemma biljoonia galloneita (1 gallona = 3,79 litraa) niin puhdasta vettä, että sitä ei tarvitse edes käsitellä. Yhtiö nimeltään True Alaska Bottling on muodostanut kumppanuuden yhtiön, jota kutsutaan S2C Global’iksi, kanssa, joka on rakentamassa vedenjalostuslaitosta Intiassa. True Alaska suunnittelee siirtävänsä kolme miljardia gallonaa vettä Alaskan Sitka’sta Intiaan, missä sitä edelleen pantaisiin jakeluun. (31)

Goldman Sachs’in arvioiden mukaan, he ennustavat että globaali vedenkulutus tulee kaksinkertaistumaan joka 20:s vuosi. Yhdysvallat väittää, että veden tarve tulee nousemaan saatavuusvaraston yli vuoteen 2040 mennessä. (32) Vesi on arvokkain aine maan päällä. Todellakin, sillä ei ole väliä paljonko sinulla on kultaa, hopeaa, rahaa, tai muita rikkauksia, jos sinulla ei ole yhtään vettä. Kuitenkin, kun asiantuntijat ja analyytikot panikoivat maailman vesivarastojen hupenemisesta, me voimme lohduttautua tosiasiassa, että me palvelemme mahtavaa Jumalaa. Ei ole vaikea asia Hänelle lähettää sadetta ja tuottaa elämää ylläpitävää vettä Hänen kansalleen.

Yhtämittainen terroriuhka!

Näinä päivinä, läntisen maailman populaatiot ovat niin herkkiä terrorismille, että pelkkä uhkailu on tarpeeksi aiheuttamaan yleistä paniikkia. Viime kuussa pommiuhasta Eiffel-tornin luona soitettiin Ranskan viranomaisille, mikä johti kuuluisan maamerkin evakuointiin. (33) Tämä uhka vieraili samaan aikaan kun suurinta osaa Eurooppaa varoitettiin mahdollisista terrorihyökkäyksistä. Lopulta, mitään iskuja ei tapahtunut, mutta Yhdysvallat oli antanut matkustusvaroituksia USA:n kansalaisille vain ollakseen turvallisella puolella. Lokakuun 9:ntenä 2010, AFP raportoi että Al-Qaeda näkee uhilla aiheutetun paniikin voittona. Alain Chouet, entinen turvainformaatiopäällikkö Ranskan Ulkoisen turvallisuuden yleisjohtokunnassa (French General Directorate for External security), totesi, ”Al-Qaedan ei edes tarvitse tehdä mitään, kaikki mitä se tarvitsee, on vanki jossakin hämmentämään asioita.” (34)

Samaan aikaan, Seattle’ssa, Washingtonin osavaltiossa, FBI on kehottanut sarjakuvapiirtäjää, aikaisemmin tunnettu nimellä Molly Norris, menemään piiloon sen jälkeen kun hän (she) julkaisi kuvituksen otsikolla ”Everybody Draw Mohammed Day (Jokainen vetää syrjään Muhammed-päivän)”. Anwar al-Awlaki, muslimipappi, jolla on siteitä Al-Qaedaan, listasi Norris’in ”pääkohteeksi (prime target)” verkkosivullaan kesän aikana. (35) Me kuulemme juttuja, sellaisia kuten tämä, yhä kiihtyvällä frekvenssillä, ja silti ihmiset yhä haluavat väittää että Islam on ”rauhan uskonto”.

Planeetta jota nuijitaan luonnonkatastrofeilla!

Maailma on kärsinyt tuhoisasta elämänhävikistä tänä vuonna joka johtuu luonnononnettomuuksista. On ollut massiivisia kuolettavia maanjäristyksiä ja enemmän raportteja tulvimisesta kuin voisin laskea. Yhdistyneitten Kansakuntien mukaan, oli 235 luonnononnettomuutta tammikuusta syyskuuhun 2010. Nämä onnettomuudet vaativat ihmishenkiä enemmän kuin 236,000 ja vaikuttivat 256 miljoonaan muuhun. (36) Maapallo jatkaa tärisemistään ja järistys per päivä, ja joskus paikoissa, joissa et odottaisi tärisevän. Esimerkiksi, Oklahoman osavaltiossa on ollut epätavallista kasvua maanjäristysten määrässä, ja lokakuun 14. päivänä 2010, järistys, joka mitattiin 4,3 ja 5,1 magnitudin välille, iski lähelle Norman’in kaupunkia. (37) Maanjäristys tunnettiin myös osissa Kansasia, Arkansasia, Missouria, ja Teksasia. (38) Meidän täytyy muistaa, että Raamattu kertoo meille Matteus 24:7:ssä, Markus 13:8:ssa, ja Luukas 21:11:ssa että maanjäristyksiä tulee olemaan monin paikoin viimeisinä päivinä. Nuo Kirjoitukset eivät ole koskaan kuulostaneet uskottavammilta, ja me tulemme todennäköisesti näkemään yhä enemmän järistyksiä juuri ennen Herramme paluun ajankohtaa.

Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä etsimään Herraa kun me joudumme kestämään maailmamme haasteita tänä päivänä. Monet ihmiset ovat pessimistisiä ja onnettomia, ja kun me katsomme tapahtumia ympärillämme, on helppo ymmärtää miksi. Itse asiassa, Bloombergin kansallisessa mielipidekyselyssä, joka tehtiin lokakuun 7:nnen ja 10:nnen päivän välillä, havaittiin että 50% vastaajista oli pessimistisiä. Eräs vastaaja sanoi, ”Minä näen jotakin toivoa, mutta en suuresti. On olemassa joitakin väyliä kohentaa itseäsi, mutta me tarvitsemme enemmän.” (39) Ihmiset, parhaita asioita, joita pystytte tekemään kohentamaan itseänne, ovat rukoilu, Raamattusi opiskelu, ja kehittää henkilökohtaista suhdetta Jeesukseen Kristukseen. Älä anna tämän maailman painaa sinua alas, vaan pikemmin anna Herran kasvattaa sinua. Jumala totisesti on meidän ainoa toivomme.

Kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä ministeriötä. Jos teillä on joitakin esirukouspyyntöjä, olette tervetulleita ja kannustettuja lähettämään niitä meille. Kullekin rukouspyynnölle tullaan antamaan yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijatiimiemme taholta. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. National Journal, September 24, 2010, by Aamer Madhani.
02. Associated Press, October 8, 2010, by Jeanine Aversa and Christopher S. Rugaber, Washington, D.C.
03. Gallup, October 7, 2010, by Dennis Jacobe, Princeton, NJ.
04. Associated Press, October 11, 2010, by Daniel Wagner, Washington, D.C.
05. Associated Press, October 11, 2010, by Associated Press, Washington, D.C.
06. The American Prospect, December 21, 2009, by Richard McCormack. http://prospect.org.
07. Ibid.
08. Associated Press, October 4, 2010, by Jeanine Aversa, Providence, RI.
09. Associated Press, October 10, 2010, by Stephen Ohlemacher, Washington D.C.
10. The Wall Street Journal, October 7, 2010, by Sudeep Reddy, New York, NY.
11. Pew Research Center, June 30, 2010, by Pew Research Center, http://pewsocialtrends.org.
12. Associated Press, September 16, 2010, by Hope Yen, Washington, D.C.
13. Myoldmac.net, http://myoldmac.net/FAQ/Apple1-priced$666.66-Why-Woz-Answers.htm.
14. Mashable, September 22, 2010, by Christina Warren, http://mashable.com.
15. Ubergizmo, October 5, 2010, http://ubergizmo.com.
16. Associated Press, October 10, 2010, by Daniel Wagner, Washington, D.C.
17. The Register, December 7, 2009, by Cade Metz, San Francisco, CA.
18. The Atlantic, October 1, 2010, by Derek Thompson, http://theatlantic.com.
19. RFID Journal, October 6, 2010, by Rhea Wessel, http://rfijournal.com.
20. Houston Chronicle, October 11, 2010, by Jennifer Radcliffe, Houston, TX.
21. Fox News, May 14, 2010, by Gene J. Koprowski, http://foxnews.com.
22. Associated Press, September 23, 2010, by Mike Stobbe, Atlanta, GA.
23. AFP, October 2, 2010, by AFP, London, UK.
24. Catholic Herald, October 13, 2010, by Simon Caldwell, http://catholicherald.co.uk.
25. Contra Costa Times, October 1, 2010, by Randy McMullen, http://mercurynews.com.
26. The Mirror, October 11, 2010, by The Mirror, http://mirror.co.uk.
27. CNBC, October 8, 2010, by Reuters News Service, http://cnbc.com/id/39576384.
28. CBS Money Watch, October 11, 2010, by John Keefe, http://moneywatch.bnet.com.
29. Ibid.
30. Bloomberg News, October 11, 2010, by Whitney McFerron and Elizabeth Campbell, http://bloomberg.com.
31. Newsweek, October 8, 2010, by Jeneen Interlandi, http://newsweek.com.
32. Ibid.
33. Associated Press, September 28, 2010, by Paisley Dodds, London, UK.
34. AFP, October 9, 2010, by Michael Moutot, Paris, France.
35. Reuters News Service, September 16, 2010, by Bill Rigby, Seattle, WA.
36. Reuters News Service, October 13, 2010, by Jonathan Lynn, Geneva, Switzerland.
37. Ada Evening News, October 14, 2010, by Randy Mitchell, Norman, OK.
38. Seer Press, October 14, 2010, by David John Walker, http://seerpress.com.
39. Bloomberg News, October 13, 2010, by Rich Miller, Washington, D.C.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden keskustelunaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com