Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Chilen kaivosturma Illuminatin tekosia!

Illuminati järjesti oman "ylösotto" show'n kaivosonnettomuuden avulla!

Päivitetty 14.10.2010 & 19.10.2010

Tässä kirjoituksessa viime päivien vieraskirja-keskustelua Pasi Toivosen Cutting Edge Finland nettisivustolta, jossa puheenaiheena on Chilen kaivosonnettomuus ja kaivosmiesten pelastusoperaatio ja tähän liittyvät hämärät kytkökset. Johtopäätöksenä voi tehdä vain sen, että taas kerran kansainvälinen Illuminati johtajansa Luciferin johdolla järjesti näytöksen, jolla maailman medioitten ja ihmisten huomio keskitetään okkulttiseen tapahtumaan, joka on rinnakkainen taivaalliseen kristittyjen ylösottoon eli tempaukseen, josta Raamattu puhuu (1 Tess. 4:13-18). Voidaan puhua eräänl. maallisesta vastineesta seuraavaan:

13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.


Puuttui vain että torvet olisivat soineet fanfaarina ennen nostotyön aloittamista Chilessä varhain aamulla Suomen aikaa. Tosin Chilen presidentti lauloi omaisten kanssa pelastusoperaatiota odotellessa:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203984

Raamatusta vielä lainaten, Herramme on luvannut pelastaa valvovat kristityt (=Kristuksen morsian) tulevasta koetuksen ajasta, joka tunnetaan Kolmantena Maailmansotana ja sitä seuraavana vaivanaikana (7 vuotta), jolloin New Age -messias (Antikristus) hallitsee.

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat." (Ilm. 3:10)


Nyt NWO:n ja Antikristuksen "syntymän" kunniaksi Lucifer järjesti seremoniallisen tapahtuman, jolla kirkastetaan Uuden aikakauden liikettä New Age'a, joka uskoo että Äiti Maa synnyttää uuden maailman, jossa vallitsee rauha ja suvaitsevaisuus. Tämä kaivosturma pelastusoperaatioineen on siis eräänl. mielenmuokkausoperaatio 3. maailmansodan alla, jolla muokataan ihmisten mieliä uuteen syntymään tai paradigman muutokseen, kun maan uumenista pelastetaan joukko kaivosmiehiä uuteen elämään. Okkulttiset luvut, varsinkin luvut 13 ja 33, liittyvät keskeisesti tähän kaivosturma-episodiin. Myöskin pelastuskapselin nimi, Feeniks, on merkittävä, koska se symboloi tuhkasta nousevaa Feeniks-lintua, Illuminatin symbolia.

Huomautan vielä että Pelastussanoman Jarmo on löytänyt paljon sadonkorjuu-symboliikkaa tästä pelastusoperaatiosta, joka voi toimia Jumalan merkkinä kristityille lähestyvästä tempauksesta. Jarmo kirjoittaa 12.10.2010 sivullaan:

"Ja hei, Rakkaat lukijani, seuratkaa Chilen kaivos pelastustyötä, se on täynnä vertauskuvaa pelastuksesta ja sadonkorjuusta. Ensimmäiset viimeiseksi ja viimeiset ensimmäiseksi, sekä vahvat ovat heikkoudessaan vahvoja jne. Täynnä vertauskuvaa, kun luet noita juttuja."


Tämä kaivosmiesten pelastusoperaatio on kaikenkaikkiaan historiallinen tapahtuma, sillä koskaan aikaisemmin ihmisiä ei ole pelastettu maan uumenista tällä tavalla. Myöskin seurakunnan tempaus on historiallinen, koska se muuttaa maailman.

Seuraavassa Vieraskirja-keskustelua aiheen tiimoilta ja minä kirjoitan nimimerkillä Olli. Viestit on aikajärjestyksessä vanhimmasta alkaen.


Vieraskirja

Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Jokin tässä Chilen kaivosturmassa ja pelastusoperaatiossa mättää ja näyttää illuministiselta. Kaikki uutismediat kautta maailman toitottavat nyt tätä suurta tapahtumaa ja odottavat kaivosmiesten nostamista kuin Kuuta taivaalta. Ihan kuin maailmassa ei olisi suurempia huolia. Panin merkille seuraavia hämäriä asioita tässä tapahtumaketjussa:

Loukkuun jääneitä kaivosmiehiä on 33 ja tuo luku on eräs Illuminatin symboli. Pelastuskapselin nimi, jolla kaivosmiehet nostetaan, on Fenix-häkki, joka viittaa Illuminatin symboliin, Fenix-lintuun. Kaivosmiesten pelastus alkaa tasan keskiyöllä paikallista aikaa keskiviikon koittaessa ja juuri keskiyöllä noidat heittävät okkulttisia loitsujaan. Aika kumma aika aloittaa sydänyöllä työt. Päivämäärä, jolloin nosto-operaatio alkaa on 13. päivä lokakuuta ja se on 18 päivää noitien Halloween-juhlasta 31.10.2010 (18=6+6+6). Luku 13 itsessään on saatanallinen ja keskiviikkona on kulunut 22 (2x11) päivää noitien Mabon-sapatista (syyspäiväntasaus) 21.9.2010, jolloin "maailmanlopun" piti tapahtua. Chilen lipussa on pentagrammin näköinen tähti, jonka suunnitteli yhdysvaltalainen Charles Wood. Jenkit ovat muutenkin olleet avainasemassa pelastusoperaatiossa antaessaan kalustoa, työvoimaa ja tietotaitoa. Chilen entinen diktaattori Pinochet oli Yhdysvaltain marionetti.

Siis onko nyt niin, että Uuden maailmanjärjestyksen junailijat järjestävät oman juhlansa samaan aikaan kun pimeyden vastapuoli, Jeesukseen uskovat, valmistautuvat omaan hääjuhlaansa taivaallisissa? Onko tämä aloitus 3. maailmansodalle, jonka seurauksena NWO syntyy ja Antikristus nousee sodan tuhkasta kuin Fenix-lintu? Tämä koko tapahtuma siis symboloisi NWO:n perustamista ja maailman siirtymistä uuteen aikakauteen eli Vesimiehen aikaan lopullisesti jonkun kriisin kautta. Joka tapauksessa tämä on ennenkokematon tapahtuma, koska ketään ei ole koskaan pelastettu tällä tavalla maan uumenista. Uskovien tempaus on myös historiallinen tapahtuma, joka muuttaa kaiken.

12. lokakuuta 2010 1:04:41



Nimi : Olli

Viesti : USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille
(12.10.2010 11:32)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203476

12. lokakuuta 2010 18:24:44



Nimi : Kirjoittaja

Viesti : Olli, teoriasi ei pitänytkään, koska pelastustoimia aikaistetaan tiistai iltakuudelle.

http://yle.fi/uutiset/teemat/chile/2010/10/chilen_pelastusoperaatio_alkaa_jo_keskiyolla_2053066.html

12. lokakuuta 2010 18:47:30



Nimi : Pera, Hvalta

Viesti : Haiskahtaa suunnitellulta UFOjen näyttäytyminen. Jos tapahtuu niin eletään ihmeellisiä peljähtäviä aikoja. Tämä on kyllä suurempi tapahtuma kuin 11/9

12. lokakuuta 2010 18:53:11



Nimi : Olli

Viesti : Viimeisten tietojen mukaan pelastusoperaatio alkaisikin klo 2 yöllä Suomen aikaa eli keskiyöllä Greenwichin (GMT) aikaa. Illuminati käyttää nimenomaan tätä aikaa, jolloin mm. Britanniassa on keskiyö. David Bay kirjoittaa viime keväänä suomentamassani artikkelissa CE2413 seuraavaa:

"Maaliskuun 22. päivä 2010 (Universal Time) on myös päivä, jolloin terveydenhuoltouudistus lopullisesti hyväksyttiin Yhdysvalloissa. (Yleismaailmallinen aika (Universal Time) on Greenwichin aika (Greenwich Mean Time). Tämä on ’aika’ jota Illuminati käyttää)"

Chilen pelastusoperaatio alkaa pian
(julkaistu eilen klo 18:00, päivitetty tänään klo 00:15)

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/chilen_pelastusoperaatio_alkaa_pian_2053066.html

Tämä ei voi olla sattumaa. Aikaa siirrettiin tarkoituksella sopivaksi. Lokakuun 13. päivä alkaa siis keskiyöllä GMT aikaa.

13. lokakuuta 2010 0:55:10



Nimi : Olli

Viesti : Tutkin tuossa aikavyöhykkeitä ja kesäaikana Greenwichin (GMT) aika laahaa tunnin jäljessä Britannian aikaa eli kolme tuntia Suomen aikaa. Joten näillä näkymin pelastusoperaatio alkaa klo 23 GMT aikaa. No se vuorokauden viimeinen tunti on myös tärkeä okkultisteille.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aikavy%C3%B6hyke

13. lokakuuta 2010 1:42:20



Nimi : Olli

Viesti : Ota tästä nyt selvää... Menen nukkumaan..

Chilen pelastustyöt viivästyvät
(13.10.2010 02:00)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203976

13. lokakuuta 2010 2:29:25



Nimi : jonah

Viesti : Joka tapaukseessa ei ole mitään epäselvyyttä siitä, etteikö tämä koko Chilen kaivosjuttu ole Illuminatin aikaansaannos.

Yhtiö, joka harjoittaa kyseistä kaivostyötä Chilessä on CODELCO nimisen suuryhtiön omistuksessa. CODELCO:lla on puolestaan vahvat yhteydet mm. NASA:aan. CODELCOn logo kertookin enemmän kuin tuhat sanaa:

http://img834.imageshack.us/img834/593/codelco.png

Kaivosmiesten nostaminen alkoi muuten eilen 12. päivä lokakuuta jolloin WTC iskuista tuli kuluneeksi 9 vuotta 1 kuukausi ja 1 päivä (911) Tosin tänään on "varsinainen päivä" 10/13/10 eli 10+13+10=33

Löysin juuri erittäin hyvän sivuston kaivosepisodiin liittyvästä okkultismista.

http://www.goroadachi.com/etemenanki/

Olli, olet varmaankin oikeassa, TÄMÄ voi olla se tapahtuma, joka johtaa hyvin pian 3. maailmansotaan ja antikristuksen nousuun!

13. lokakuuta 2010 11:27:52



Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Pelastusaikataulu meni juuri sillä tavalla kuin alunperin kirjoitinkin eli operaatio aloitettiin n. klo 6 Suomen aikaa, jolloin Chilessä oli keskiyö. Tämä tapahtui melkoisten kommellusten jälkeen, joten oletan että henkimaailma tarkoituksellisesti odotti keskiyötä ja viivytti noston aloittamista. Kyllä tämä oli etukäteen kirjoitettua. MTV3-uutisten mukaan Fenix ilmaantui pelastuskuilusta klo 6.12 Suomen aikaa mukanaan ensimmäinen pelastettu kaivosmiesten kakkosjohtaja, 31-vuotias Florencio Avalos. Tällöin siis oli jo 13. päivä Chilessä ja klo 3.12 GMT ajassa. YLE muuten uutisoi ihan suoraan, että kapseli on saanut nimensä Feeniks-linnusta. Lisäksi Florencio Avalos saapui maan kamaralle 69 päivän vankeuden jälkeen. Luku 69 on mielenkiintoinen, sillä se on kolme kertaa 23, joka on eräs Illuminatin luvuista ja lisäksi 6+9=15->1+5=6.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1203988

Amerikkalaisilla oli suuri osa pelastusoperaatiossa. Katso mm. seuraavaa uutista.

Tätä miestä koko Chile juhlii

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1204242

"Amerikkalainen Jeff Hart on mies, jota koko Chile juhlii. Hart johti Copiapon pelastuskuilun poraustöitä yli kuukauden ajan.

Coloradon Denveristä kotoisin oleva Jeff Hart oli Afganistanissa poraamassa vesikaivoja Yhdysvaltain armeijalle, kun kutsu Chileen tuli. Seuraavat 33 päivää Hart viettikin Copiapossa jalkeilla poran ääressä."

Siis 33 päivää! Haloo!

Tässä yksi mielenkiintoinen uutinen.

"Nousu maan pinnalle voi olla uskonnollinen kokemus"

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/10/1204001

"Lasse Nurmen mielestä kaivoksesta nouseminen saattaa olla miehille lähes uskonnollinen kokemus.

- Luulisi, että tuossa kohtaa uuden elämän alku koittaa. Kokemus saattaa olla jopa uskonnollinen. Uusi elämä alkaa, kun maanpinnalle saavutaan, Nurmi uskoo."

Chileläiset muuten sanoivat, että Äiti Maa synnyttää 33 poikaa! Okkultismia jos mitä!

jatkuu...

13. lokakuuta 2010 14:43:42



Nimi : Olli

Viesti : jatkoa...

Yle vielä uutisoi, että kapselin matka on 625 metriä ja tästä saadaan luku 13 (6+2+5=13).

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/hurrauksia_ja_halauksia_chilessa_kaivosmiesten_nosto_sujuu_hyvin_2054028.html

"625 metrin matka kapselissa maan pinnalle on kestänyt 16-20 minuuttia.

Aluksi tuhkasta nousevan Feeniks-linnun mukaan nimetyssä kapselissa tuodaan ylös ne, joiden on katsottu olevan kykeneväisimpiä selvittämään noston aikana mahdollisesti syntyvät ongelmat."

Tämä kaikki siis todistaa, että New Age -okkultistit toimivat numeroiden mukaan ja heitä auttaa paha henkimaailma Luciferin johdolla joka näin järjestää oman näytöksensä "uskovien ylösotosta" siunaamaan uuden Vesimiehen aikakauden koittoa. Luvusta 13 vielä sen verran, että kaivosturmahan tapahtui 5. päivä elokuuta ja 5+8=13.

13. lokakuuta 2010 14:48:44



Nimi : Olli

Viesti : Hyvä sivu liittyen Feeniks-kapseliin ja kaivosmiesten "uuteen syntymään":

http://todayperhaps.com/2009/06/16/illuminati-nwo-antichrist-crop-circle-the-phoenix/

13. lokakuuta 2010 15:59:16



Jatkossa tähän artikkeliin voi tulla päivityksiä, jos jotain uutta ilmenee.

-------------------

Päivitys 14.10.2010

Ystäväni Markku kirjoitti mielenkiintoisen viestin Pasi Toivosen vieraskirjaan koskien Chilen kaivosonnettomuuden yhteyttä lukuun 33. Tämä 33 on vapaamuurariuden ylin aste ja näin pyhä luku rappareille.



Nimi : Tauno Tuomio, Helvetin Esikartano
Kotisivu : http://lopunaika.blogspot.com/

Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010101412516969_ul.shtml

nyt valtamediatkin 'huomaa' numeron 33
vaan ei selitä sen enempää...

Hah mun blogini-linkki blokattiin jo 2 kertaa hellureitten netmission sivuilta..käviöita kyllä tuli 2 eri tunnin jaksossa yli 200..liekö sitten syy kun laitoin kuvauksen hapatusvapaa-sivusto...saattoi olla heille liikaa..

14. lokakuuta 2010 9:44:14



Chilen kaivosturma: Luku 33 toistuu kaikessa
Torstai 14.10.2010 klo 01.12


Chilen kaivosmiesten kannattaisi ehkä laittaa rulettipöydässä panos numerolle 33 - se nimittäin toistuu heidän selviytymistarinassaan tuon tuosta.

Kaivokseen jäi loukkuun 33 kaivosmiestä. Pelastuskuilun poraaminen heidän luokseen kesti 33 päivää, yhden päivän per mies. Valmiin pelastuskuilun läpimitta on 66 senttimetriä, eli kaksi kertaa 33.

Presidentti Sebastian Pinera on huomauttanut, että kaivosmiesten nostaminen maan pinnalle alkoi 13. päivä lokakuuta, joka voidaan kirjoittaa 13/10/10 - yhteenlaskettuna 33.

Lisäksi ensimmäinen elokuinen viesti, jossa kaivosmiehet kertoivat olevansa edelleen elossa, oli 33 merkkiä pitkä.

- Numero 33 toistuu joka paikassa, kaikki täsmää, se on ihme, sanoi Maria Segovia, yhden kaivosmiehen sisko.

Jotkut chileläiset näkevät tapauksessa vielä kauaskantoisempia yhteyksiä. Ryhmä hartaita katolisia on muistuttanut, että Jeesuksen uskotaan olleen 33-vuotias kun hänet ristiinnaulittiin.

STT-AFP

--------------------

Näin siis Iltalehti uutisessaan, jonka pitäisi viimeistään herättää jokaisen lopunaikoja seuraavan kristityn mielen. Merkille pantavaa on myös se, että Chilessä pelastusoperaatio saatiin valmiiksi yhdessä päivässä eli 13. lokakuuta 2010. Eli taas luku 13 pistää esiin. Näihin Illuminatin lukuihin 13 ja 33 liittyen tarjoan vielä yhden linkin, joka kertoo totuuden:

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

Yhdysvaltain yhden dollarin setelin takapuolella oleva Suuri Sinetti (The Great Seal) on täynnä okkulttista symboliikkaa, jossa eritoten luku 13 esiintyy. Sinetti on Illuminatin suunnittelema ja kuvaa Uuden maailmanjärjestyksen synnyttämistä. Äskeisessä linkissä kerrotaan tarkasti luvun 13 esiintyminen Sinetissä, ja tämä luku kuvaa äärimmäistä kapinaa Luoja Jumalaa vastaan. Yhdysvallat on siis voimakkaasti sitoutunut NWO:n eli Uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseen ja siksi tämä NASA:n suunnittelema ja rakentama pelastuskapselikin sai nimekseen Feeniks, joka viittaa okkulttiseen Feeniks-lintuun, josta Wikipedia sanoo: muinaisen Egyptin mytologiassa sekä siitä johdetuissa taruissa myyttinen, pyhä tulilintu. Nasa muuten alkoi rakentaa erikoishäkkiä nostoa varten 4.9.2010. Siitä kului näin 39 päivää pelastusoperaatioon 13.10.2010 ja 39=3x13. Taas okkultistinen allekirjoitus ja kädenjälki!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Chilen_kaivosonnettomuus_2010

NASA:lla on okkulttiset juuret:

http://www.bariumblues.com/occult_roots_of_nasa.htm


Joku sanoo, että näillä Chilen tapahtumilla ei ole mitään esikuvaa kristittyjen tempaukselle, koska he eivät usko pre-trib -tempausoppiin. Kuitenkin Raamatussa on aina kuvattu pakoonpäässeitä tulevasta Jumalan vihasta (1 Tess. 1:10). Näitä pakoonpäässeitä olivat mm. Loot Sodoman tuhosta ja Nooa ja hänen perheensä vedenpaisumuksesta. Nyt jos Chilen kaivosonnettomuus on merkki Antikristuksen noususta ja siten Kolmannesta Maailmansodasta, niin eikö ole luultavaa, että jotkut pelastetaan tästä koetuksen ajasta, jolloin mm. joukkotuhoaseita käytetään Jumalan vihan aseina? Ja aluksi tämä pelastettujen joukko mielestäni käsittää nimenomaan Kristuksen morsiamen, joka saa myöhemmin seurakseen häävieraat Karitsan hääaterialle (Ilm. 19:7-9). Hääateriaa voidaan siis viettää vaivanajan lopussa, jolloin posttribulationistien tempaus tapahtuu. Molemmat tempausopit ovat siis tavallaan oikeassa. Uskova ei säästy ahdistukselta ja joku Antikristus vainoaa häntä. Tempauksia on vain enemmän kuin yksi. Temmattavien määrä nousee joka kerralla. Lopuksi temmattavat pelastetaan Harmagedonilta (Ilm. 16:15-16). Mielestäni tempaus tapahtuu 777-kaavan mukaisesti eli 7. sinetin, 7. pasuunan ja 7. vihanmaljan kohdalla Ilmestyskirjassa. Lopuksi lohduttava raamatunjae (1 Tess. 1:10):

10 ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

--------------------

Päivitys 19.10.2010

Chilen kaivosonnettomuuden okkulttisista yhteyksistä on tehty YouTube-video. Kopioin tähän viime yönä P. Toivosen vieraskirjaan kirjoittamani viestin, jossa näkyy tämä YouTube-linkki sekä muuta numerologista lisätietoa liittyen okkultistisiin yhteyksiin.



Vieraskirja


Nimi : Olli, Vantaa
Kotisivu : http://nokialainen.blogspot.com

Viesti : Numeraattori Suomi24-keskustelussa (Chilen kaivosturma ja luku 11):
----------

Joku on tehnyt jo videon Chilen tapauksen okkultismista:

http://www.youtube.com/watch?v=obxsePfDfK4

Tässä kaivosyhtiö Codelcon logo, jossa Horuksen silmä:

http://www.somi.cl/imagenes_SOMI/CODELCO/codelco.png
----------

Se oli siis selvästi okkultistinen syntymärituaali ja Chilen presidentti Pinera on 33. asteen vapaamuurari.

Videon mukaan tämän vuoden katastrofit ja tapahtumat ovat aikataulutettuja ja planetaarisesti ryhmittyneitä okkultistisin merkityksin.

Tässä uudempi versio videosta (näyttää samalta):

http://www.youtube.com/watch?v=ktPbnSDOG7o&feature=related

PlanetEarthAwakens01 17.10.2010

Is the Illuminati preparing to show it's face? Was the ever so occultic entrapment and eventual liberation of the 33 Chilean miners some kind of elaborate Illuminati birthing ceremony? Do TPTB now feel the time has come to unmask themselves to the public and bring us into their long awaited brave New World Order? Frankly I'm a little worried...

Here are some lovely "coincidences":
- 33 Miners,
- Day or liberation 10/13/10 10 + 13+10 = 33
- 33 letter in the first letter sent up
- 33 days of drilling
- 66 cm drilling shaft (33x2)
- 11 degrees angle of drilling
- Original date of tunnel collapse 5 august ( 5 + 8 = 13)
- The lift was 13 feet tall
- The lift was called 'Fenix' ( NWO birthing from the ashes)
- Miners wore pentagram t- shirt
- Mining Companies logo (Codelco)is the all seeing eye

The list goes on and on...

19. lokakuuta 2010 1:20:30



Suomennos engl. kielisestä johdannosta uudempaan videoon:

Valmistautuuko Illuminati näyttämään kasvonsa? Oliko valtavan okkultistinen loukkuunjoutuminen ja lopulta tapahtuva 33 chileläisen kaivosmiehen vapautuminen jonkinlainen tarkkaan harkittu Illuminatin syntymäseremonia? Tunteeko TPTB ("The Powers That Be") nyt että on tullut aika paljastaa itsensä julkisuuteen ja saattaa meidät heidän kauan odottamaansa uljaaseen Uuteen Maailmanjärjestykseen? Rehellisesti sanoen, minä olen hieman huolestunut...

Joitakin okkulttisia numerologisia yhteyksiä suomennettuna johdannosta, joita en ole aikaisemmin esitellyt:

Tässä on joitakin ihastuttavia "yhteensattumia":

- Porauskuilun leveys oli 66 cm (33x2)
- Porauskulma oli 11 astetta
- Pelastuskapselin korkeus oli 13 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm)
- Kaivosmiehille annettiin ylleen noston jälkeen T-paidat, joissa oli käänteinen pentagrammi
- Kaivosyhtiön logo (Codelco) on kaikkinäkevä silmä


Tässä vielä alkuperäinen video johdantoineen.




JOHDANTO

undercoveralien 13.10.2010

(**READ THIS IMPORTANT UPDATE**: I must let you know that indeed the San Esteban is the owner of this mine and CODELCO is the buyer of the full copper production. But San Esteban had declared bankruptcy during these events and CODELCO just financed 75% of the rescue operation, so that's OBVIOUS who is going to own the San Esteban.) Since I started to follow the news about the accident that entrapped several miners in Copiapo, Chile, I noticed too many odd details, cabalistic numbers and occult symbols, present during the whole drama. After all I figured out that this event may not have been a mere accident, but a scheduled ritual synchronized with other events and planetary alignments that took place this year. If you think it was just an accident, after watching this video you may see the things, a bit more different....

http://www.codelco.com/english/la_corporacion/memorias/Annual_Report2004.pdf
http://www.goroadachi.com/etemenanki/
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1219691/pg1


Tämä Chilen kaivosonnettomuus oli siis selvästi okkultistinen rituaali, jossa Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinnolla NASA:lla oli merkittävä rooli. NASA:aa johtaa Lucifer, ilmavallanhallitsija Raamatun mukaan.

4 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=40SL-SxZPEo&feature=youtube_gdata_player

    olli ja muut kattokaas heti ..katja lähetti tämän

    t.m.

    VastaaPoista
  2. Toi video on feikki siel lukee spoof. Ne kiinalaiset katsoivat jotain tyyppiä joka seisoi korkean rakennuksen katolla ja toi on tapahtunut jo kaksi vuotta sitten. Kaikki HAIL SATAN!

    VastaaPoista
  3. Bluebeam teknologialla saadaan näkemään ufoja. USA:n hallitus ilmeisesti kokeili sitä eilen New Yorkin Chelseassa. USA:n ex-upseeri, Stanley A. Fulham, levittää disinformaatiota.

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/10/bluebeam-teknologiaa-testattiin-jalleen.html

    Jälkimmäinen Anonyymi, haluatko palaa helvetissä?

    VastaaPoista
  4. Tässä eilen avatussa Suomi24-keskustelussa vielä lisää numerologiaa kaivosturmaan okkulttisten lukujen pohjalta.
    (14.10.2010 05:44)

    Chilen kaivosturma ja luku 11

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/9393375

    Lainaus numeraattorilta (This is amazing!):

    On muuten sellainen bändikin kuin 311. Katsokaa yhtä niiden levynkantta:

    http://laist.com/attachments/tony/311_Don%27t_Tread_on_Me.jpg

    http://fi.wikipedia.org/wiki/311_(yhtye)

    311 (lausutaan tyypillisesti Three eleven)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com