Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 8. lokakuuta 2010

Rahajumala ja amerikkalainen evankeliumi

Tässä Anton Bosch tarttuu päivänpolttavaan teemaan kun nykykristillisyydestä on tullut ahdistuksista vapaata ja maallista onnea tavoittelevaa. Nämä Saatanan lähettiläät, jotka saarnaavat tätä väärää menestysevankeliumia, tulevat pääasiassa Amerikan maalta, joka muutenkin tunnetaan eräänl. Eldoradona, kultalana, onnen maana. Saatanan luvattu maa on siten Amerikka, ns. Uusi Atlantis, josta väärät opit Luciferin innoittamina leviävät ympäri maailman. Kristinuskoon on tullut piirteitä Saatanan Uuden Aikakauden uskonnosta eli New Age'sta. Puhutaan ns. New Age -kristillisyydestä, jota Suomessa edustaa mm. Nokia Missio ja yleisemmin kaikkialla Uskonsana -liike. Saatana tulee valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä (2 Tess. 2:9). Voimakas rahankeruu kuuluu tämän New Age -kristillisyyden piiriin, jolloin maallista mammonaa ja terveyttä luvataan vastineeksi rahalahjoituksista, jotka menevät suureksi osaksi rahasaarnaajien omaan taskuun. Tämän aiheellisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

Rahajumala
The Money God
“Jumala tahtoo, että olet rikas, terve ja onnellinen. Jos sinulla on rahavaikeuksia, niin tule vain kristityksi ja kaikki ongelmasi poistuvat. Uskovat voivat saada Jumalalta mitä tahansa haluavat istuttamalla siemeniä käteisen rahan muodossa. Jokaisen euron, jonka annat Jumalalle, Hän maksaa takaisin kymmen- tai satakertaisesti.”
Tämän sanoman seurauksena miljoonat ihmiset ovat kääntyneet kristinuskoon ja lihottaneet tätä sanomaa saarnaavien TV-asemien, saarnaajien ja kirkkojen rahakirstuja. Meidän täytyy kuitenkin esittää joitakin kysymyksiä: Seuraavatko he Raamatun Jumalaa ja ovatko ne, jotka opettavat tätä sanomaa, todella kristittyjä? Kuinka uskallamme kysyä sellaisia kysymyksiä? Well, kuinka emme uskaltaisi!

Se kaikki riippuu yhdestä kysymyksestä: Onko menestyksen sanoman jumala Raamatun Jumala? Siihen ei pitäisi olla vaikea vastata. Meidän tarvitsee vain verrata menestysevankeliumin jumalaa Raamatun Jumalaan ja on täysin selvää, etteivät ne ole yksi ja sama. Terveyden ja rikkauden sanoman jumalaa voidaan parhaiten kuvailla “rahajumalana” tai “raha-automaattijumalana”.

Eräänä päivänä rikas nuorukainen halusi seurata Jeesusta. Rahasaarnaaja olisi kehottanut tätä nuorta miestä antamaan rahansa Jumalalle (tarkoittaen saarnaajaa), jotta Jumala antaisi hänelle takaisin moninkertaisesti, mutta mitä Jeesus sanoikaan? ”Mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua” (Matteus 19:21). Jeesus ei luvannut nuorelle miehelle lisää rahaa, vaan hengellisiä rikkauksia taivaassa. Jeesus ei myöskään kehottanut häntä antamaan rahaa Jumalalle eikä Temppelille, vaan ainoastaan vapautumaan siitä, koska rahasta oli tullut hänen jumalansa. Tämä Raamatun Jeesus on erilainen, kuin se, jota tänä päivänä saarnataan.

Tämän jälkeen Jeesus kääntyi opetuslastensa puoleen ja sanoi: “Totisesti minä sanon teille: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Ja vielä minä sanon teille: helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan, johon opetuslapset vastasivat: “Kuka sitten voi pelastua?” (Matteus 19:23-25). Jos on vaikeaa, itseasiassa mahdotonta, rikkaalle päästä valtakuntaan, niin silloinhan Jumala olisi ristiriidassa itsensä kanssa tehdessään ihmisistä rikkaita. Näin, koska Jumala on myös sanonut, että “hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen” (2. Piet. 3:9). Jos siis Herra tahtoo ihmisten pelastuvan ja rikkaudet estävät heitä pelastumasta, niin miksi Hän silloin tekisi heistä rikkaita?

Jeesus sanoi myös: “Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa” (Matteus 6:24). Mammona merkitsee rahaa. On selvää, että Jumalan ja rahan, ahneuden ja materialismin palveleminen ovat toisensa poissulkevia: Et voi palvella rahaa ja Jumalaa samanaikaisesti. Siksi rahajumala ja Raamatun Jumala ovatkin kaksi erillistä jumalaa. Jeesus itse asettaa ne kaksi vastakkain.

Paavali vahvistaa tämän: “Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen” (1. Tim. 6:9). Ottaen riskin, että yksinkertaistan asioita liikaa, sanon: “Jokainen, joka tahtoo rikastua, menee helvettiin!” Onko se liian vahvaa? Ei, se on täsmälleen se, mitä teksti sanoo. Mitä muuta hukkuminen turmioon ja kadotukseen voisi merkitä? On selvää, että rahanahneus vie ihmisiä helvettiin. Kenen luulet olevan niiden saarnaajien herra, jotka kiihottavat ihmisiä ahneuteen? Jumala ei tahdo kenenkään joutuvan helvettiin, mutta Saatana tahtoo.

Paavali jatkaa: “Sillä rahan himo (KJV: love of money) on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta” (1. Tim. 6:10). Tiedän kyllä, että se on rahan rakkaus eikä raha, mutta mitä se itseasiassa on, johon rahasaarnaajat vetoavat luvatessaan ihmisille, että Jumala tekee heistä rikkaita? Se on rahan rakkaus. Se ei ole Jumalan rakkaus. Jos se olisi heidän vetoamisensa pohja, he kehottaisivat ihmisiä vain antamaan rahansa Jumalalle, eikä odottamaan mitään takaisin, mutta he vetoavat nimenomaan rahan rakkauteen ja vahvistavat sitä. Kuka siis edistää rahan rakkautta, Jumala vai Saatana, Jumalan lähettiläät, vai Saatanan lähettiläät?

Ajattele sitä hetkinen, ennenkuin otat hiiren ja tuhoat tämän viestin. Odota ennenkuin istut tietokoneen ääreen lähettämään viestiä, jossa kerrot minulle, että olen hereetikko. Olen kyllä samaa mieltä siinä, että Jumala siunaa lapsiaan, täyttää heidän tarpeensa ja opettaa heitä kääntymään puoleensa toimeentuloasioissa, mutta Jumalan rakastamisen ja rahan rakastamisen välillä on valtava ero.

Miljoonista on tullut “kristittyjä” terveyden, rikkauden ja onnellisuuden lupausten vuoksi, mutta minä pohdin olisiko heistä tullut kristittyjä, jos Jumala olisi luvannut vainoa, ahdistusta ja ongelmia. Mutta odotahan! Mitä Raamattu lupaakaan?: “Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi” (2. Tim. 3:12). “Maailmassa teillä on ahdistus”. (Joh. 16:33). ja “Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan” (Apt. 14:22).

Kristittyinä meillä ei ole vain lupauksia ahdistuksista, vaan Raamatun historia vahvistaa niin olevan. Jeesus ei koskaan ollut rikas ja hänet oli haudattava lainahautaan. Paavalilla oli joitakin runsauden aikoja, mutta enimmäkseen hän oli aika surkuteltava: ”Juutalaisilta olen viidesti saanut neljäkymmentä lyöntiä, yhtä vaille; kolmesti olen saanut raippoja, kerran minua kivitettiin, kolmesti olen joutunut haaksirikkoon, vuorokauden olen meressä ajelehtinut; olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä; ollut työssä ja vaivassa; paljon valvonut, kärsinyt nälkää ja janoa, paljon paastonnut, kärsinyt vilua ja alastomuutta” (2. Kor. 11:24-27). Kuulostaako tämä sellaiselta elämältä, jota tämän päivän saarnaajat tarjoavat?

Katsopa sitä ihanaa ja ”menestyvää” elämää, jota uskon sankarit elivät: ”Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen; toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta; heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä - he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle -; he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa” (Hepr. 11:35-38).

On räikeitä eroja Raamatun lupausten ja menestyksen saarnaajien lupausten välillä. Itse asiassa ne ovat toistensa vastakohtia.

On hyvin ilmeistä, että menestyksen sanoman jumala ei ole Raamatun Jumala ja että ne, jotka saarnaavat tuota sanomaa, eivät ole Jumalan lähettiläitä, vaan Saatanan. Meidän on siis kysyttävä, ovatko heidän seuraajansa todella kristittyjä.

Jos olet seurannut Jeesusta sen vuoksi, mitä Hän voi antaa sinulle, niin sinun täytyy katua ja kääntyä todellisen Herran Jeesuksen Kristuksen puoleen, joka kuoli sinun tähtesi ristillä. Pyydä Häntä nyt heti antamaan sinulle anteeksi, että olet seurannut Häntä esineiden vuoksi, kun Hän jo antoi itsensä uhrina synneistäsi. Jumala rakasti sinua niin paljon, että antoi ainosyntyisen Poikansa uhrina sinun syntiesi tähden. Jumala rakasti sinua niin paljon, että antoi ainosyntyisen poikansa – haluatko sinä rojua?


Anton Bosch
anton@ifcb.net

9070 Sunland Blvd
Sun Valley, CA, 91352


http://www.antonbosch.org/
http://www.sunvalleycommunity.org/

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com