Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Rohkaisun sana valvoville kristityille

Seuraavassa loppuosio tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä (lainaus kirjasta), joka toimii rohkaisuna valvoville kristityille, jotka odottavat Herran paluuta välillä väsyneenäkin. J.D. Ashcroft kirjoittaa kirjassaan ”Going Home: Meditations on Finishing the Race”, että meidän ei pitäisi lannistua kilvoittelussamme vaan luottaa Jumalaan joka Pyhän Henkensä välityksellä vahvistaa meitä sisäisen ihmisemme uudistuksen kautta. Apostoli Paavali rohkaisee meitä juuri tällä tavalla ja kehottaa katsomaan iankaikkisuuden perspektiivistä käsin:

”Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu. Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti, meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.” (2 Kor. 4:16-18)

Loppuosion suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirjeestä 2.3.2011

--------Concluding Inspiration ---------"Encouragement"

--------Loppuinnoitus ---------"Rohkaisu"


“So we do not lose heart. Though our outer nature is wasting away, our inner nature is being renewed day by day.” (2 Corinthians 4:16)

”Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu.” (2 Kor. 4:16)

Se on totta että jos me riipumme Herrassa yksistään tätä elämää varten, niin meillä totisesti on syytä olla surkuteltavia. Näin ei asianlaidan pitäisi olla lainkaan. Herra on luvannut meille elämän kuoleman jälkeen ruumiissa mikä on kuin Hänen loistokas ylösnousemusruumiinsa. Meillä on toivo tulevasta elämästä Jeesuksen ja rakkaittemme kanssa; palatsissa taivaissa. Koska me uskomme että sama Herra joka nosti Jeesuksen ”tulee nostamaan myöskin meidät Jeesuksen huostaan ja viemään meidät pois täältä” (1 Kor. 6:14), me voimme voittaa masennuksen. Me voimme sanoa Paavalin tavoin ”me emme lannistu”.

Kaksi asiaa tapahtuu meille samanaikaisesti. Ensiksi, ”meidän ulkonainen ihmisemme menehtyy”. Herra ei kiellä sitä tosiasiaa että meidän ulkoinen ihmisemme rappeutuu, heikentyy ja kuolee. Meidän ruumiimme ovat alttiita ränsistymiselle ja epäonnistumiselle. Tämä on tosiseikka jonka hyväksymistä me usein lykkäämme läpi meidän aikuiselämämme. Syy miksi niin monet ihmiset kamppailevat hirvittävästi elämänloppumisasioiden kanssa, on se, että he kieltäytyvät käsittelemästä kuolemaa eläessään, vaan yrittävät elää sen todellisuuden kieltämisessä. Meitä kristittyjä opetetaan Herran taholta käsittelemään kuolemistamme varhaisessa vaiheessa, jotta me voimme kuluttaa elämämme lopun maapallolla valmistautuessa meidän ihanaa tulevaisuutta varten Herran kanssa autuudessa.

Toinen asia, joka tapahtuu meille, on se, että ”meidän sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä”. Tämä on todellisuutta vain kristityissä, koska Pyhä Henki asuu meidän sisällämme, ruokkien meidän hengellistä elämää lohdutuksella, totuudella ja voimalla. Meidän sisäinen ihmisemme on Kristuksen ikuinen elämä asumassa sisällämme nyt, Pyhän Hengen voiman avulla. Kun me luemme Jumalan Sanaa, rukoilemme, palvomme, ja rakastamme Hänen nimessään, Jumala toimii meissä antaakseen meille kasvua ja kypsymistä meidän sisäiseen ihmiseemme. Sinä voit nähdä Jumalan työn säteilevissä pyhissä, jotka makaavat kuolinvuoteillaan antaen siunausta muille, ja olemalla levollisina huolimatta heidän olosuhteistaan. Etsikäämme Herraa itsestämme, ja niin me emme koskaan voisi lannistua kärsimyksissämme, vaan antautua kahdelle todellisuudelle joita me koemme. Kun me olemme fyysisesti heikkoja, me voimme todellakin olla vahvoja henkisesti.

Rakas Herra, me rukoilemme että sinä auttaisit meitä näkemään mitä sinä olet tekemässä elämissämme, jotta me emme murehtisi meidän ruumiimme kuolemista, vaan riemuitsisimme meidän sielujemme uudistamisesta. Kiitos että työskentelet meissä. Jeesuksen nimessä, aamen.


(”Going Home: Meditations on Finishing the Race (Menossa kotiin: Pohdintoja koskien kilvoittelun loppuunsaattamista)”, by J.D. Ashcroft)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com