Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Japanin maanjäristyksen seuraukset sekä Bahrainin, Libyan ja Norsunluurannikon tilanteet

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay sulattelee viime päivien katastrofaalisia uutisia Japanista, jotka saattavat välillä mennä liiallisuuksiinkin. Internet ja kännykät toimivat paniikin levittäjinä disinformaatiollaan. Jumalan ihmisten pitäisi pysyä tyynenä kaiken myllerryksen keskellä ja luottaa Raamatun erityisiin profetioihin, jotka näyttävät suuntaa. Joka tapauksessa Japanin maanjäristys ja tsunami oli merkittävä, jonka tuloksena oli tuhansia kuolonuhreja. Lisäksi Fukushiman ydinlaitoksen tilanne jatkuu hyvin vakavana. Lähi-idässä Bahrain on nyt polttopisteessä kun sinne on tuotu ulkomaisia sotilasjoukkoja nujertamaan hallinnon vastaisia protesteja. Libyan Gaddafi on voitolla kapinallisia vastaan ja Norsunluurannikon presidentti Laurent Gbagbo kieltäytyy edelleen eroamasta ulkomaisesta painostuksesta huolimatta. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.3.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------

Erityinen RAAMATULLINEN kehotus

”HÄNEN, JOKA asuu Kaikkein Korkeimman salaisessa paikassa, täytyy pysyä vakaana ja herkeämättömänä Kaikkivaltiaan varjon alla, jonka voimaa ei kukaan vihollinen voi kestää.” (Psalmi 91:1, KJV)

"HE WHO dwells in the secret place of the Most High shall remain stable and fixed under the shadow of the Almighty Whose power no foe can withstand." (Psalm 91:1)

Japanin katastrofi siivittää sanomia, jotka ovat niin liioiteltuja, että se on lähes uskomatonta. Jeesuksen ja Hänen Raamattunsa seuraajien pitää pysyä ”vakaina ja herkeämättöminä”, sallimatta viedä itseään tämän ennennäkemättömän tsunamin mukana koskien huhuja ja pelkoa ja tekaistuja ”faktoja”.

Nyt, tarkastelkaamme tätä julkitullutta tarinaa.


      

I. Samalla kun Japanin ydinkriisi muuttuu pahemmaksi tällä hetkellä, meillä ei vielä ole merkkiäkään siitä, että maan moninaiset ydinvoimalaonnettomuudet tulevat aiheuttamaan maailmanlaajuista saastumista tai taloudellista romahdusta.

Myöskin, ”Säteily”-katastrofista kertova tekstiviesti oli HUIJAUSTA (FAKE)!

UUTISKATSAUS: Uusi Tshernobyl ’äärimmäisen epätodennäköinen’ Japanissa, CBS News, 15. maaliskuuta 2011

”Niin hälyttäviltä kuin tapahtumat saattavat kuulostaakin ydinlaitoksessa joka vahingoittui perjantain onnettomuudessa Japanissa, säteilyvuoto, joka on verrattavissa vuoden 1986 tragediaan Tshernobylissä, on ”äärimmäisen epätodennäköinen”, ydinenergia-asiantuntija sanoi ’aamushow’ssa (The Early Show)’ tiistaina.”

Viimeisten 48 tunnin kuluessa, monet ihmiset Internetissä ovat kirkuneet, että ”Taivas on putoamassa, taivas on putoamassa”, tehden parhaansa ”Chicken Little” -eläinsadun imitoinnissa (eli panikoivat vähäisimmästäkin provokaatiosta). Minä olen tyrmistynyt joukosta paniikkiviestejä, joita on tullut sähköpostilaatikkooni! Ihmiset ovat niin peloissaan, etteivät vaivaudu tarkistamaan tosiasioita.

Aluksi, tämä ydinenergia-asiantuntija asetti esille karut faktat huonontuneesta tilanteesta.

” ’Viimeiset 24 tuntia ovat olleet erityisen pahaa aikaa jopa tälle kamalalle kriisille’, James Acton, osallinen Carnegie-lahjarahaston Ydinvoimapolitiikan ohjelmassa ja Stantonin ydinturvallisuusviraston jäsen (associate in the Nuclear Policy Program at the Carnegie Endowment and a Stanton Nuclear Security Fellow), huomautti uutisankkurikumppanilleen Erica Hill’ille. ’Me olemme nähneet jo kaksi räjähdystä ykkös- ja kolmosyksiköissä, mutta tämä kolmas räjähdys, toisin kuin kaksi muuta, oli itse asiassa suojakuoren sisällä joka ympäröi reaktoria. Ja tuo on merkittävää, koska se tulee tekemään vaikeammaksi radioaktiivisen vuodon estämisen. Ja kulutettu polttoaine, käytetyt ydinpolttoainesauvat, jotka sijaitsevat altaissa, asia, joka on saanut aikaan tulipalon, on myös vakavaa, koska se merkitsee nyt sitä, että siellä on nyt toinen kulkutie tavoittamaan ympäristön’.”

Silti, hän päättää, globaali katastrofi on epätodennäköinen; jopa alueellinen saastuminen, jonka Tshernobyl synnytti, on epätodennäköistä.

”Silti, Acton sanoi, ’Minä luulen että katastrofimainen säteilyvuoto Tshernobylin onnettomuuden mittakaavassa on äärimmäisen epätodennäköinen. Mutta pienempien säteilyvuotojen, jotka ovat siitä huolimatta vakavia, saaminen hallintaan on tulossa kasvavassa määrin vaikeaksi’.”

Pääsyyt, miksi tämä ydinvoimalaonnettomuus ei tule saavuttamaan Tshernobylin tasoa, on helppo ymmärtää:

1) Japanilaiset insinöörit ja rakennusstandardit ovat tavattoman paljon korkeammalla tasolla kuin vastaavat venäläiset;

2) Ydinenergiainsinöörit ovat oppineet paljon katastrofivalmiudesta vuoden 1986 Tshernobylin onnettomuudesta saakka;

3) Japanilaiset valmiustasot ja valmentautuminen ovat huikaisevasti parempia kuin vastaavat venäläiset.

Silti, Japania sattuu juuri nyt hyvin pahasti. Palatkaamme Acton’iin kun hän kuvailee kansallista tilannetta, jonka kanssa Japani kamppailee.

” ’Meidän täytyy muistaa tämän kaiken keskellä että Japaniin iski suurin maanjäristys sen historiassa (9,0 Richteriä), ja massiivinen tsunami’, Acton huomautti. Ja että koko alue tällä hetkellä on absoluuttisessa sekasorrossa, kun ihmisillä ei ole koteja. Joten, tämä ei ole ruoka- tai vesikysymys – tämä ei ole kriisi josta Japanin hallitus voi selviytyä millä tahansa ihanteellisella tavalla. Ei ole olemassa hyvää ratkaisua tähän ja, jossain määrin, viranomaisia pakotetaan kyhäämään se, kun he menevät eteenpäin, määrättyjä tavallisesta poikkeavia haasteita joita he kohtaavat juuri nyt’.”

Nyt, palatkaamme disinformaatioon jota tulee tulvimalla ilma-aalloilla ja Internetissä.

UUTISKATSAUS: ’Säteily’-tekstiviesti on huijausta, BBC News, 15. maaliskuuta 2011

”Väärä tekstiviesti varoittaen ihmisiä siitä, että säteilyä Fukushiman ydinvoimalasta on kulkeutunut Japanin ulkopuolelle, on saanut ihmiset paniikkiin halki Aasian. SMS-viesti, väittäen tulevansa BBC:ltä, on kiertänyt joka puolella Aasian maiden maanantaista lähtien. Se kehottaa ihmisiä ryhtymään tarpeellisiin varotoimiin mahdollisia säteilyn haittavaikutuksia vastaan.”

BBC News kieltää että se olisi koskaan lähettänyt sellaista tekstiviestivaroitusta:

”The BBC ei ole antanut mitään sellaista uutisvälähdystä, mutta harhautus on aiheuttanut tiettyä paniikkia Filippiineillä … Sellaiset katastrofit kuin se mikä parhaillaan levittäytyy Japanissa usein laukaisevat nousun roskatekstiviesteissä ja -sähköpostiviesteissä pyrkimyksenään puijata käyttäjät lataamaan haittaohjelman tai yksinkertaisesti levittää paniikkia.”

Hermostuneet sähköpostiviestit, jotka tulevat sähköpostilaatikkooni, voivat olla osoitus siitä tosiasiasta, että monet ihmiset panikoivat, ja että monet väärät jutut kiertävät verkossa. Paniikki on päivän sana.

Suomentajan kommentti: Kuinka osuvasti tähän ajankohtaan sopiikin Jeesuksen sanat Luukkaan evankeliumin luvusta 21:25-26: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät." Meri ja aallot pauhasivat todellakin tsunamin muodossa ja sen aiheuttama ydinkriisi aiheutti paniikin eli "ihmiset menehtyvät peljätessään". Huomautettakoon vielä että tuo viimeinen lause "taivaitten voimat järkkyvät" eli King James -käännöksessä "the powers of heaven shall be shaken" viittaa ydinvoimaloissa käytettyyn uraaniin ja ydinreaktioon, sillä kreikan alkukielessä sana "taivaitten" (heaven) on ouranos, josta tulee sana uraani (Uranus-planeetta myös). Siis toisin sanoen jakeen loppuosa menee näin: "uraanin voimat järkkyvät". Ja sitähän tässä totta totisesti on meneillään kun tapahtuu säteilyvuotoa vahingoittuneista ydinreaktoreista ja käytettyjen polttoainesauvojen varastoaltaista.

Filippiinien tiede- ja teknologiaministeriö järjesti uutistilaisuuden yrittääkseen rauhoitella maan kansalaisia siitä, että onnettomuus olisi todennäköisesti saavuttamassa Filippiinit.

”Filippiineillä, tiede- ja teknologiaministeriö on järjestänyt lehdistötilaisuuden rauhoitellakseen suurta yleisöä sillä, että he ovat turvassa vaikkakin säteilytasot Japanissa edelleen nousevat. Tiistaiaamuna, reaktorista 2 Fukushiman Dai-ichi ydinlaitoksessa tuli kolmas reaktori, joka räjähti neljän päivän sisällä. Säteily on saavuttanut haitalliset tasot, mutta siellä ei ole mitään viittausta siihen, että se vaikuttaisi minnekään muualle kuin lähialueelle. Viranomaiset ovat laajentaneet vaaravyöhykettä kehottaen asukkaita 30 kilometrin (18 mailin) säteellä evakuoitaviksi tai pysymään sisätiloissa.”

Yksi noiden paniikkijuttujen teemana on se, että koko maailman talous tulee romahtamaan tämän katastrofin takia.

DVD

II. Globaalin talouden pitäisi pystyä pitämään puolensa Japanin katastrofilta.


UUTISKATSAUS: Globaali osakeralli saattaa kestää maanjäristyksen, Business Week News, 14. maaliskuuta 2011

”Osakekurssit Japanissa jatkoivat laskuaan kun kaupankäynti jatkui, vaikka historian pahimman maanjäristyksen maailman kolmanneksi suurimmassa taloudessa ei todennäköisesti odoteta tekevän lovea kahden vuoden nousevien hintojen markkinatilanteelle (bull market) globaaleissa pääomissa … menetetty tuotanto Tohoku’n alueelta, mihin 8,9 magnitudin järistys iski, ei ehkä olisi tarpeeksi jouduttamaan taantumaa, Bank of America Corporation’in edustaja sanoi. The Bank of Japan sanoi, että se tulee pumppaamaan ennätykselliset 12 biljoonaa jeniä (146 miljardia dollaria) rahoitusjärjestelmään.”

”Puhtaasti taloudelliset seuraamukset tulevat olemaan vaatimattomat; jotakin jälleenrakennusta, hieman lisää hallituksen rahankulutusta”, sanoi Charles de Vaulx, liikkeenjohtaja New Yorkissa sijaitsevassa kansainvälisessä sijoitusneuvonantajien LLC:ssä (New York-based International Value Advisers LLC (Limited Liability Company)), missä hän yhteisesti hoitaa 1,8 miljardin dollarin IVA International Fund -rahastoa sisältäen japanilaisia osakkeita. ’Ei mitään merkittäviä kansainvälisiä seuraamuksia, myöskään, paitsi ehkä edesauttaa ajamaan pitkän aikavälin korkoja ylöspäin. Me emme odota tekevämme mitään merkittäviä muutoksia meidän portfolioon (salkkuun) tämän tragedian seurauksena’.”

Jälleen kerran, me näemme, että meidän kaikkien pitää pysyä ”vakaina ja herkeämättöminä” kun onnettomuus tapahtuu, pitämällä mielemme Kirjoitusten profetioissa, ja eräät tosiasiat ulottuvillamme. Muistakaa, meidän täytyy pitää silmämme kiinnitettynä yhdessä profetiassa, joka kertoo meille miten lähellä maailma on Kolmatta Maailmansotaa, suunniteltu synnyttämään Antikristus:

”On olemassa vain YKSI aikajärjestyksessä toteutuva (Sequential) profetia, joka tarjoaa meille selkeän mittarin, jonka avulla me voimme tietää suunnilleen sen ajankohdan, jolloin Antikristus tulee nousemaan!”

Alaotsikko: ”Kun päivittäisiä tapahtumia (Daily News) sattuu nyt kiihtyvällä tahdilla, selvästi siirtäen maailmaa kohti Antikristuksen ilmestymistä, ihmiset uskovat innokkaasti että synninmies voi nousta yhden tai kahden vuoden sisällä. Tutkikaamme tuota yhtä profetiaa, jonka turvin me voimme tietää, että Antikristuksen tulemus on todella lähellä. Sinä tulet mitä todennäköisimmin järkyttymään siitä mitä me opimme.” NEWS2363

Pidä silmällä profetoidun 10 supervaltion muodostumista kuten me selitämme.

DVD

III. Alueellinen sotilasjoukko suorittaa alueellisen väliintulon (intervention).


Tämä on MERKITTÄVÄ tapahtuma!


UUTISKATSAUS: Persianlahden sotilasjoukko tunkeutuu Bahrainiin avustaakseen levottomuuksien hoidossa, The Star News, 14. maaliskuuta 2011

”Saudi-johtoinen sotilasjoukko ylitti Bahrainin rajan tukeakseen kansakunnan puolustuskannalla olevia sunnijohtajia toimenpiteessä, jonka mielenosoittajat tuomitsivat miehitykseksi, joka uhkaa kuningaskuntaa ’julistamattomalla sodalla’.”

”Joukkojen hyväksikäyttö kuusijäsenisen Persianlahden Yhteistyöneuvoston (Gulf Cooperation Council) määräyksestä, tehty Bahrainin pyynnöstä, on ensimmäinen ulkomainen sotilasoperaatio tukahduttamaan levottomuudet, jotka ovat ravistelleet arabimaailmaa siitä lähtien kun kansannousut alkoivat joulukuussa.”

Entisenä USA:n armeijan tiedusteluanalyytikkona sijoitettuna kolmen vuoden ajan Pentagon-tasoiseen laitokseen Okinawassa, Japanissa, minä voin kertoa sinulle, että tämä on HYVIN suuri kehitysaskel.

Me olemme sanoneet viimeisten kolmen kuukauden ajan että alueellista valtiota #7 tästä Rooman Klubin suunnitelmasta ollaan luomassa näillä ”egyptiläistyylisillä” kapinoinneilla jotka pyyhkäisevät Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää.

Nyt, ensimmäistä kertaa, alueellinen sotajoukko on yhtäkkiä heitetty läpimurtokohtaan Bahrainissa.

Jos se onnistuu, tämä alueellinen sotajoukko tulee asettamaan ennakkotapauksen sille, että alueellinen hallinto voidaan pystyttää paikoilleen alueellisen sotilaallisen väliintulon tavalla.

Käsitellessämme Libyaa, voisimmeko nähdä alueellisen sotilaallisen intervention? Kuitenkin, diktaattori Gaddafi murhaa omia kansalaisiaan, tuhoaa omia öljylaitoksiaan ja luo sisällissotaa, kaikki huolimatta lähes universaalista valtioiden johtajien tuomiosta ympäri maailman.

Alueellinen sotilaallinen väliintulo on nyt mahdollista kun Persianlahden Yhteistyöneuvosto on määrännyt joukkoja sekaantumaan tilanteeseen Bahrainissa.

IV. Norsunluurannikko putoaa Alueelliseen Hallintoon #8, ja sen vastusteleva diktaattori saattaa kohdata sotilaallisen intervention!

Monissa tapauksissa, suunniteltua tapahtumaa edeltää teoreettinen ilmoitus.


UUTISKATSAUS: Gbagbo pitäisi pakottaa lähtemään sotilaallisesti: Pääkirjoitus”, By Kofi Akosah-Sarpong, Ghana Dot.com News, 13. maaliskuuta 2011

”Afrikkalaiset eivät voi lyödä enää vetoa järjenvastaisten diktaattoreiden, kuten Tri. Gbagbon, puolesta. Panoksena on Afrikan kansojen vapaudet ja demokraattiset oikeudet. Lopulta, suurin turhuus on olla poistamatta Tri. Gbagbon kaltaisia tyranneja vallasta. Yhtämittainen Tri. Gbagbon hallinta presidentin palatsissa Abidjan’issa edustaa epävakautta, ei vain Cote d’Ivoire’lle (Norsunluurannikko), vaan koko Afrikalle. Johdonmukaisen diplomatian epäonnistuminen tuoda järkeä ja ihmisyyttä Tri. Gbagbon laittomiin yrityksiin takertua valtaan mihin hintaan hyvänsä, huolimatta kaikista osoituksista, jotka sanovat, ettei hänen pitäisi, tarkoittaa sitä, että afrikkalaisten ja kansainvälisen yhteisön pitäisi turvautua sotilaskeinoihin siirtääkseen Tri. Gbagbo pois Abidjan’ista ja tuoda järjestys Cote d’Ivoire’en.”

Norsunluurannikon jatkaessa vapaata pudotustaan kohti sisällissotaa, älä ole yllättynyt kuullessasi että alueellinen joukko – luultavasti Afrikan Unionista (AU) – on puuttunut tämän Afrikan alueen tilanteeseen.

Muista mitä täällä on menossa:

Alueellisia Hallintoja #7 ja #8 Rooman Klubin suunnitelmasta ollaan perustamassa tarkoituksellisen epävakauden ja vastustelevien diktaattoreiden poissiirtämisen avulla.

Profetiaa ollaan täyttämässä juuri nyt: ”…se oli erilainen kuin kaikki muut pedot, jotka olivat sitä ennen; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman valtiot pitää uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi? Tätä profetiaa ollaan täyttämässä päivittäisissä uutisissa (Daily News)!

Afrikan ja Lähi-idän kartta


--------------------

TILANNEPÄIVITYS 18.3.2011

Nyt se sitten nähtiin, että illut (länsimaiden johtajat) haluavat väen väkisin toteuttaa Pohjois-Afrikan uudelleenorganisointisuunnitelmansa Pentagonin uuden kartan (The Pentagon's New Map) mukaisesti. Heistä on tullut Al-Qaidan juoksupoikia. Libyan johtajan Muammar Gaddafin ei annettu enää riehua mielettömästi maassaan, vaan YK:n turvallisuusneuvosto antoi viime yönä Suomen aikaa luvan sotilastoimien aloittamiseen Libyaa vastaan. Yksikin Afrikan diktaattori on heille liikaa.

YK:n turvallisuusneuvosto aloittaa "kaikki tarpeelliset" toimet Libyaa vastaan

Sotatoimet Gaddafia vastaan voivat alkaa hyvinkin pian jo tuntien kuluessa tästä kirjoittamishetkestä.

Ranska: Sotatoimet Gaddafia vastaan alkavat muutamassa tunnissa (Julkaistu 18.03.2011 09:29 (päivitetty 13:34)

Britannia asettaa hävittäjiään valmiuteen

Gaddafi kukistuu lähes varmasti, sillä NATO:n ilmaiskut tulevat lamauttamaan Libyan armeijan. Lentokiellon varmistamiseksi luultavasti ensin tuhotaan Libyan ilmatorjunta ja lentokenttien kiitotiet. Myöskin panssarivaunuja voidaan tuhota.

Asiantuntija: Näin hyökkäys Libyaan tapahtuu

Kapinalliset saivat näin riemuvoiton ja juhlivatkin keskuspaikassaan, maan itäosan Bengasissa.

Kapinalliset juhlivat lentokieltoa Bengasissa

Lopuksi, omasta mielestäni Muammar Gaddafi on mielenvikainen suunsoittaja ja kansanmurhaaja, joka sietääkin mennä. Hänen kätensä ovat tahritut viattomien siviilien verestä. On varmasti niin, että Jumalan tuomion aika yli 40 vuotta vallassa ollutta diktaattoria vastaan on tullut. Tätäkään koko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kriisiä kansannousuineen ei ilman Jumalan sallimusta olisi ilmaantunut. Jumala on aikojen Herra, joka toteuttaa profetiansa kirjaimellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com