Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Megakirkkojen selviytyminen roomalaiskatolisuuden avulla

Tässä tuore hyvä yhteenveto viime vuosikymmeninä vallinneesta seurakuntakasvun ajasta, joka on näivettänyt evankelikaalista protestanttista kristinuskoa sellaisten "kristittyjen" soluttautujien, kuten Peter Drucker'in (edesmennyt), Robert Schuller'in, Bill Hybels'in ja Rick Warren'in kautta. Kaikki tämä Saatanan suunnitelma romuttaa aito evankelikalismi tähtää uskonnollisen Baabelin tornin rakentamiseen maan päälle, jota Ilmestyskirja kuvailee "666" -suunnitelmaksi. Maailmanuskontoa yritetään luoda menetelmillä, jotka ovat tuttuja maallisista liikeyrityksistä. Nämä "yritykset" eli megaseurakunnat ovat maailmanuskonnon esivalmistelua, joissa väärät paimenet eksyttävät lammaslaumaansa. Nyt kuitenkin on jo merkkejä tällaisten megaseurakuntien epäonnistumisesta kun hiljattain Robert Schullerin imperiumi ajautui konkurssiin vuosien menestyksen jälkeen. Roomalaiskatolisuus kuitenkin voi toimia pelastajana maailmanuskonnon syntymiselle kun seurakuntakasvun liikkeet ovat liittymässä yhteen roomalaiskatolisten kanssa päämääränään rakentaa Jumalan valtakunta tänne maan päälle ilman Kristusta. Tämän erinomaisen kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------

Megaseurakunnan kuolema
The Death of the Mega Church

Commentary by Roger Oakland

Tämän kommentaarin videoesittelyyn tästä: http://www.understandthetimes.org/utttvpc1.shtml

Viimeisten muutaman vuosikymmenen ajan raamatullinen kristinusko on ollut suuren hyökkäyksen kohteena Saatanan, koko maailman pettäjän, taholta. [1] Useilla ihmistekoisilla seurakuntakasvun ohjelmilla, jotka paljolti ovat tunnetun kirkonkasvuguru Peter Drucker'in suunnittelemia ja innoittamia, on ollut suuri vaikutus johonkin sellaiseen, jota kerran kutsuttiin evankelikaaliseksi protestanttiseksi kristinuskoksi. Nämä seurakunnat ja kirkkokunnat, jotka usein muodostuvat kristityistä, jotka ovat uskoneet Raamattuun ja opettaneet sitä, on ovelasti johdettu johonkin sellaiseen, jota kutsun Drucker'in 666-suunnitelmaksi, ilman että monet heistä edes tietävät. [2]

Peter Drucker

Tämä Drucker'in ja kumppanien tekemä humanistinen suunnitelma on uudelleen muotoillut nykyajan kristinuskon. Uskovien seurakuntayhteydet, jotka kerran kokoontuivat kuulemaan Jumalan Sanan opetusta, on muutettu yhtiöiksi, joita ajetaan menestyviksi liikeyrityksiksi. Näitä seurakuntia pyöritetään nyt voiton vuoksi ja monissa tapauksissa Jumalan Henki on lähtenyt.

Pastorit, jotka olivat kerran paimenia ja Pyhän hengen ohjaamia, ovat nyt yritysten toimitusjohtajia. Heillä on usein ”kyllä”-miehistä koostuvat nukkehallitukset. He keskittyvät nyt kasaamaan valtaa, omistuksia ja omaisuutta ja ovat unohtaneet ihmisten palvelemisen ja evankeliumin todistajana olemisen.

Drucker, nyt jo edesmennyt, oli tunnettu globalisti, joka painotti maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa. Hänen konseptinsa tunnettiin paremmin kolmijalkaisen tuolin suunnitelmana. Tämä suunnitelma löytyy myös Raamatusta; Ilmestyskirja kuvailee tätä ”666”-suunnitelmaa. [3]

Peter Drucker oli myös konsulttina kolmelle tunnetulle tämän päivän amerikkalaiselle pastoraaliselle supersankarille: Robert Schuller Kristallikatedraalista Kalifornian Garden Grove'sta, Bill Hybels Willow Creek -kirkosta Chicago'n läheltä ja Rick Warren Kalifornian Lake Forest'in Saddleback -kirkosta.

Kristallikatedraali, Garden Grove, Kalifornia

Hiljattain Robert Schuller'in imperiumi julistautui konkurssiin vuosien menestyksen jälkeen. Vaikka seurakunnallisia tilaisuuksia vielä pidetään, jotkut ovat pohtineet, onko tämä merkki siitä, että seurakuntakasvun aika on loppumassa.

Schuller, Hybels ja Warren

Toiset ovat huomanneet, että ainoa tapa selvitä megakirkkona postmodernissa yhteiskunnassa on etsiä uusia tapoja kommunikoida tälle sukupolvelle liittymällä yhteen jonkin sellaisen kanssa, jota kutsutaan esiintulevan kirkon liikkeeksi. Tämä oli myös yksi Drucker'in inspiraatioista, jonka hän
loihti esiin liikekumppani Bob Buford'in kanssa. Esiintulevan kirkon voidaan todistaa olevan vain uusi tie Roomaan Babylonin kautta. Se on saamassa aikaan Raamattuun uskovan kristinuskon nopean kuoleman.

Joka tapauksessan on silti ilmeistä, että Bill Hybels'in etsijäystävällinen seurakuntakasvun ohjelma yhdistettynä Rick Warren'in päämäärätietoiseen seurakuntaan ja päämäärätietoisen elämän suunnitelmaan on suunniteltu olemaan osa PEACE -suunnitelmaa. Tämä PEACE -suunnitelma omaksuu New Age'n mystisiä kontemplatiivisia harjoituksia, jotka perustuvat muinaisten babylonialaisten uskonnollisten menetelmien, joita riivaajien opit ohjaavat, elpymiseen. (1. Tim. 4:1). On myös merkkejä, että nämä molemmat Peter Drucker'in mentoroimat liikkeet ovat liittymässä yhteen roomalaiskatolisten kanssa suunnitelmalla rakentaa Jumalan valtakunta tänne maan päälle ilman Kuningasta.

Tätä Rooma onkin tietysti suunnitellut satoja vuosia. Tämä on suunnitelma, jonka Jesuiitat laativat vuosia sitten ja ovat toteuttaneet aina vastauskonpuhdistuksesta lähtien. Tällä Ignatius Loyola'n (muuten kontemplatiivinen mystikko) perustamalla synkällä ryhmällä on aina ollut ovela suunnitelma soluttautua kaikkiin Raamattuun perustuviin kirkkoihin ja järjestöihin päämääränä perustaa maailmanuskonto ja maailmanhallitus. Tähän suunnitelmaan sisältyy myös hyökkäys Jumalan Sanaa vastaan, muuttaen ja korjaten sen ihmisen sanaksi, samalla kun paavin sana tehdään Jumalan sanaksi.

Hiljattain Rick Warren ja Tony Blair tapasivat Saddleback'issä keskustellakseen suunnitelmastaan uskonnon globalisaatioksi rauhan asian vuoksi. Warren mainosti PEACE -suunnitelmaansa ja Blair selitti paavin hänelle antamaa tehtävää saada aikaan maailmanuskonto rauhan vuoksi Kristuksen nimissä. Rick Warren kuuluu Tony Blair'in uskontosäätiön (Tony Blair Faith Foundation) neuvottelukuntaan. He ovat yhteistyökumppaneita jonkin sellaisen perustamisessa, joka voisi olla maailmanuskonto, joka valmistaa tietä tulevalle antikristukselle, josta Raamattu varoittaa.

Kirkkokunnat ja seurakunnat, jotka ovat päämäärätietoisia eivätkä Hengen johtamia (Denominations and Churches that are Purpose Driven And Not Spirit Led)

On monia muita tunnettuja seurakuntia ja kirkkokuntia, jotka näyttävät olevan Saatanan ansassa ja ovat myös matkallaan kohti Raamatun ennustamaa maailmanuskontoa ollakseen osa lopunajan eksytystä. Muutamat näistä pastoreista ja seurakuntajohtajista varoittivat kerran aktiivisesti
laumojaan edessäolevista vaaroista. Monet lampaista voivat kuitenkin nyt nähdä, että jotakin on tapahtunut. Sensijaan, että lampaita varoitettaisiin, niitä johdetaan nyt teuraaksi, kun niitä ajetaan markkinoille. Tämä on hyvin murheellista!

Ymmärtääkseen kuinka ja miksi tätä tapahtuu, on tärkeää tutkia Jumalan Sanaa. Raamatun perusteella on ilmeistä, että Jumala ei koskaan tarkoittanut, että ihmiset valitsevat ihmisiä olemaan kuninkaita ihmisten yläpuolella. Voit lukea tästä Raamatusta. Israelin lapset halusivat kuninkaan. Jumalan mukaan se olisi katastrofi. Historia osoittaa, että lopulta Jumala salli Israelin saada, mitä he halusivat ja se sai kärsiä seuraukset.

Uudessa Testamentissa näemme tämän mallin toistuvan uudelleen ja uudelleen. Jeesus on se hyvä paimen. Pastoreiden oletetaan mallintavan palvelutyönsä Jeesuksen mukaan. Lampaat muodostavat laumansa, mutta niitä käytetään hyväksi. Pastoreiden tulee suojella lampaita eikä lähettää niitä markkinoille. Jeesus on se Yksi, jota uskovien pitäisi seurata – yksin Häntä.

Jälleen kerran Uudessa Testamentissa meille annetuista esimerkeistä näemme, että ihmiset ovat taipuvaisia Saatanan luomaan petokseen, koska eivät lue käsikirjaa, joka tässä tapauksessa on Raamattu. He menevät ihmisten, heidän menetelmiensä ja heidän liikkeidensä perässä – ihmisten, joita väärät motiivit voivat helposti johtaa harhaan. Tämä ihmisen seuraamisen malli, joka alussa voi näyttää olevan Jumalan työ ja Pyhän Hengen johtama, ajan oloon tosiasiassa tuhoaa itsensä.

Johtajaa, josta tulee sellaisen liikkeen perustaja, voidaan lopulta katsoa tuon liikkeen ”Paavina”. [Vrt. Patmos Lähetyssäätiön Leo Melleriin, Suomen helluntailaisten "Paaviin". "Nokialainen" huom.] Jos tämä Paavi ei täydellisesti kiinnitä katsettaan Jeesukseen Kristukseen, vaan sensijaan etsii valtaa ja omistamista, niin ennen pitkää hänen johtonsa turmeltuu.

Ne, joihin hän on vaikuttanut, turmeltuvat myös. Organisaatio alkaa kloonata samaa mallia. Ajan oloon kehittyy roomalaiskatolinen kirkkokunnallinen hierarkia, joka on kaikille tuttu – paavi – kardinaalit – piispat – papit ja sitten – lammasraukat.

Vaikka konferensseja pidetään ja uskon perusteista keskustellaan ja niitä valvotaan, niin näyttää, että jonkin ajan kuluttua kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, mitä sanotaan. Ajanoloon perustavat uskonkäsitykset, jotka kerran alussa olivat niin keskeisiä organisaatiolle, korvataan vähitellen muilla näkemyksillä, jotka tulevat tärkeämmiksi. Sensijaan, että opettaisivat Raamattua ja keskittyisivät olemaan Jumalan palvelijoita, menestyvät pastorit usein etsivät muita tapoja laajentaa näköalojaan liittymällä yhteen niiden kanssa, jotka eivät edes usko siihen, mitä Raamattu opettaa. Sen sijaan, että olisivat Herran palvelijoita, jotkut jopa etsivät asemaa, omaisuutta ja valtaa ja unohtavat, mistä ovat peräisin.

On traagista nähdä organisaation, jota ajetaan suuremmaksi, tai seurakunnan, joka pyrkii tulemaan megaseurakunnaksi, toimivan kuin liikeyritys. Tätä ei Jumala ole tarkoittanut. Kun alkaa pohtia, mikä meni pieleen, niin se käy ilmeiseksi. Ihmiset seurasivat ihmisiä, eivätkä Jeesusta Kristusta. He luulivat olevansa Pyhän Hengen johdossa, kun sensijaan näyttää, että heitä ajoi toinen henki. He ovat voineet aloittaa oikein, mutta päätyivät väärään.

Mitä sitten voidaan tehdä?

Tähän ongelmaan on raamatullinen ratkaisu. Se on hyvin yksinkertainen. Raamatussa ei ole megaseurakuntia. Jeesus oli enemmän kiinnostunut opettamaan opetuslapsiaan kuin tuhansien jäsenten seurakunnista. Ilmeisesti Jeesus ei koskaan ollut seurakuntakasvun seminaarissa koskien, kuinka olla etsijäystävällinen tai päämäärätietoinen. Näillä ihmistekoisilla menetelmillä ei ole mitään raamatullista pohjaa ja ne ovat vääristäneet sen, mitä merkitsee olla osa Kristuksen ruumista.

Sitäpaitsi menetelmät, jotka sallivat ihmisten tehdä mitä haluavat kieltäytymällä kuuntelemasta toisten neuvostoa, ovat selvästi vääriä. Pastorit, jotka sanovat tarvitsevansa sadan prosentin tuen johtokunnaltaan ja sitten erottavat johtokunnan jäseniä, jotka eivät äänestä heidän tavallaan, täytyy ottaa ankaraan puhutteluun. Tämän tyylin johto ei ole vain jumalaton, vaan se on myös vaarallinen. Sellainen johto tulee enemmänkin diktatuurin kaltaiseksi, jonka usein asettaa paikalleen joku, josta tulee vallanhimoinen ja jolla on pakkomielle rahaan ja menestykseen. Jeesus ei milloinkaan olisi paimentanut omaa laumaansa sillä tavalla eikä taatusti neuvonut opetuslapsiaankaan paimentamaan sillä tavalla.

Kun Raamattua käytetään manipulaation ja mielenkontrollin menetelmänä toisten yli, niin se on kauheaa Jumalan Sanan väärinkäyttämistä. Kuinka monen pastorin olemmekaan kuulleet sanovan: ”ÄLÄ KOSKE JUMALAN VOIDELTUUN”, kun heidät pannaan vastakkain totuuden kanssa ja pyydetään vastaamaan? Tässä luopiotyylin kristillisessä johdossa on kysymys siitä, kuinka paljon valtaa johtajalla on laumansa yli, kun sitä vastoin hyvä paimen on pastori, joka seuraa Hyvää Paimenta kaikessa, mitä sanoo ja tekee. Hän ei vain opeta Sanaa pöntöstä, vaan hän kuuntelee, mitä on opetettu ja elää sitä.

Vaikka on mahdollista, että joku voi olla petetty tietämättään, niin kun varoituksia annetaan Jumalan Sanasta, joka loistaa valoa pimeyteen, ei ole mitään puolustusta. Jokainen on vailla Jumalan kirkkautta. Jokainen on syntinen ja Vapahtajan tarpeessa ja pelastuu vain Jumalan armosta. Kun johtajat menevät väärään, heidän täytyy tunnistaa syntinsä ja tehdä parannus. Synnin peittäminen vain paaduttaa sydämen ja pahentaa tilanteen.

Näinä väkevän eksytyksen päivinä, kun Saatana tekee kaikkensa, pastoreiden on ehkä aika panna ylpeytensä selkänsä taakse ja seisoa Herran edessä. Seuraukset siitä, että paimenet lammasten vaatteissa johtavat lampaita kohti luopumusta, tulevat olemaan ankarat.

Kaikki, mikä on ollut kätkettyä, eikä ole käsitelty, lopulta paljastuu. Vaikka jotkut luulevat, että tempaus tapahtuu ensin, tai että he voivat kuolla, ennenkuin synti paljastuu, niin se ei ole oikea tapa peitellä. On oleva tuomioistuin. On parempi, että kaikki paljastuu nyt, kuin myöhemmin. Parempi saada anteeksi nyt, kuin että synti on käsiteltävä myöhemmin. Parempi olla tuomittuna täällä maan päällä, kuin olla myöhemmin Jumalan tuomittavana, kun mikään ei ole kätkettyä Hänen katseltaan. 2. Tim. 2:20 puhuu astioista jaloa ja halpaa käyttöä varten. Jae 21 sanoo: ”Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.”

Eikö nyt olekin aika kristillisten johtajien ”puhdistaa” itsensä ja palata mieluummin kunniaan kuin häpeään? Kyllä, nyt on tilinteon hetki. Nyt on aika saada asiat kuntoon, ennenkuin on myöhäistä. Kuinka onkaan käynyt niin, että ne, jotka kerran varoittivat tulevasta luopumuksesta, ovat nyt, kun se luopumus on täällä, jotenkin nukahtaneet ja sulkeneet suunsa? Ja miksi on niin, että nuo samaiset johtajat tuomitsevat niitä, jotka nyt varoittavat käskien heitä sulkemaan suunsa ja menemään pois?

Raamatussa on vastaus. Paavali kirjoitti Timoteukselle ja käski häntä käsittelemään tällaista ongelmaa. Hän sanoi:
Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään; hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään. (2. Tim. 2:24-26)
Rukoilkaamme, että tapahtuisi Jumalan tahto eikä Saatanan.

Viitteet:

[1] Ilm. 12:9
[2] 2. Tim. 3
[3] Ilm. 13:8

4 kommenttia:

  1. Leo Meller on uudestisyntynyt kristitty mies, hän sanoi eräässä nettilähetyksessä, että Richard D. "Rick" Warren ei usko neitseestä Jeesuksen syntymää.
    Mielestäni sun kannattaa lopettaa Leo arvosteleminen mikä sinä olet tuomitsemaan´??? Olen varma Jumala ei pidä siitä kun arvostelet, olet kuin Sauli joka vihasi Daavidia "voideltua" Mä ihmettelen miten sä rohkene tuomitsemaan nimenomaan Jeesukseen uskovia ihmisiä varsinkin Leo Melleriä. Olen varma , sä tulet näkemään "olet ollut väärässä Leo suhteen".

    VastaaPoista
  2. Voi olla että olen väärässä ja Leo on muuttunut aikaisemmista ajoista, mutta Leon johtamistyyli Patmoksessa muistuttaa liikeyrityksen johtamista. Siellä on johtokunnat ja kaikki sekä rahankeruu on voimakkaalla sijalla (talousbudjetit yms.). Minua ällötti aikoinaan jatkuva rahan kerjääminen tavallisilta riviuskovilta ja kymmenyksillä pelottelu, jota Meller ja hänen joukkonsa harrastivat. Kymmenykset eivät kuulu Uuteen Liittoon. Ne ovat ulkokultaista tekojen uskontoa, samoin kuin Paavin aneet. Emme varmasti joudu kiroukseen vaikka emme maksaisikaan kymmenyksiä. En tiedä nykyään puhuuko Meller kymmenyksistä niin paljon, mutta ainakin 10 vuotta sitten teki niin. Lisäksi Meller palvoo amerikkalaisia karismaatikkoja ja vääriä profeettoja, kuten Benny Hinn. Mellerillä oli myös myönteinen kanta vääriin Toronton ja Pensacolan herätyksiin. Meller on lisäksi kalvinisti, joka opettaa väärää ennaltamääräämisoppia (itse asiassa uskovan teot määräävät onko uskova valittu Mellerin mukaan).

    Jos Saulista ja Daavidista puhutaan, niin eikö se pikemmin mene toisin päin minun ja Mellerin suhteen?! Meller on mahtava kuningas Saul ja minä olen vainottu ja vähäpätöinen Daavid, joka kokee uskovien ja muitten hyökkäyksiä. Meller yritti haastaa minut ja Pasi Toivosen 2000-luvun alkupuolella (v. 2003) oikeuteen tai ainakin uhkaili meitä sillä. Meller on susi lammasten vaatteissa joka käy pienten ihmisten kimppuun; muista mitä esim. Seppo Juntunen hänestä kirjoitti Kirkko & kaupunki -lehdessä muutama vuosi sitten. Juntusenkin susi Meller yritti haastaa oikeuteen, mutta ilmeisesti luopui sen tähden että hänellä oli huonot kortit käsissään.

    Meller voi toki joissakin ilmiselvissä asioissa olla oikeassa, kuten Rick Warrenin suhteen, ja Nokiastakin hän on viimein jotain tajunnut, kun sanoo sitä epäjumalaksi Suomessa (ennen palvoi Nokiaa). Väärä opettaja tai profeetta voi näyttää hyvinkin karismaattiselta ja mukaansatempaavalta julistajalta puhelahjoillaan, mutta kun oppia tarkastelee lähemmin ja tämän suhtautumista joihinkin totuutta puhuviin uskoviin, niin sisältä paljastuukin musta sydän. Mellerillä on myös rötöksiä menneisyydessä (aviorikos, vankilatuomio ym.), jotka tekevät hänestä arveluttavan. Minusta kannattaa suhtautua hyvin varovaisesti tällaisiin amerikkalaista menestysteologiaa julistaviin saarnamiehiin, jotka eivät näe itsessään mitään vikoja ja julistavat itsensä korvaamattomiksi Jumalan voidelluiksi. Meller on myös robotti ja hänessä ei näy mitään heikkoutta, kun jaksaa vuosikaudet kierrellä ympäri Suomea ja ulkomaita.

    VastaaPoista
  3. Kirjoitin ensimmäisen viestin. Eikös torontolaisuus liity tähän
    http://vineyarduusimaa.fi/ensikertalaisille/mik%C3%A4-vineyard/
    Meillä kävi seurakunnassa kodissa viime viikonloppuna Keravasta vineyard:n porukka, oli positiivinen yllätys tälläisestä, uskomme Jumala järjesti tämän meille ja ensi syksynä tavataan uudestaan isommassa tapahtumassa. Suosittelen sinulle että käy tutustumassa heitä.

    VastaaPoista
  4. Wimberin viinitarhaliike (Vineyard) on eksytystä. Suosittelen että pysyt erossa tuollaisesta. Lue esim.

    http://www.kristitynfoorumi.fi/petetytopettajat.htm

    http://www.arvioikaa.com/apostoli.html

    http://www.missiosavo.net/arvostelut/uusi%20viini%20juovuttaa.htm

    "Pyhän Hengen kolmas aalto" on yksi nimitys nykyiselle karismaattiselle
    liikkeelle. Monet uskovat kuluvan vuosisadan kokeneen kolme suurta "hengen
    vuodatusta". Ensimmäinen oli vuosisadan alussa alkanut helluntailiike,
    toinen 1960-luvulla syntynyt karismaattinen liike ja kolmas 1980- ja
    erityisesti 1990-luvulla huomiota saanut "kolmas aalto". Viimeinen on
    saanut nimensä lähinnä nk. "viinitarhaliikkeen" alullepanijan ja johtajan
    John Wimberin käyttämästä ilmaisusta. Kaikki nämä aallot ovat lähteneet
    liikkeelle Yhdysvalloista" (14).

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com