Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Obama leikkii tulella kun vaatii Israelia vetäytymään vuoden 1967 rajoille

Tässä Cutting Edge -ministeriön katsaus tuoreimpaan Israel-tapahtumaan, kun presidentti Barack Obama piti juuri ennen Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun Washingtonin vierailua puheen kotimaassaan, joka kosketteli arkaluonteisesti kehitteillä olevan Lähi-idän rauhansopimuksen suuntaviivoja. Puhe arvatenkin suututti Israelin ja Netanyahun, joka antoi kieltävän vastauksen Obaman vaatimukselle Israelin perääntymisestä vuoden 1967 kuuden päivän sotaa edeltäville rajoille. Tämä olisi vain islamistien ansa Israelille. CE:n David Bay kirjoitti välittömästi Obaman puheen jälkeen uutishälytys-artikkelin sivuilleen tästä pöyristyttävästä Obaman eleestä ja myöhemmin toisen artikkelin tämän viikon tuoreeseen viikkokirjeeseen, joka koski Netanyahun vastausta Obamalle ja tämän pikaista reaktiota Netanyahun puheeseen. Bloginpitäjä suomensi nämä artikkelit tähän, koska aihe on tärkeä ja profeetallinen; onhan Israel ajankello lopunaikojen tapahtumissa, kun maata yritetään jakaa.

Todennäköisesti tämä blogijulkaisu aiheuttaa harmaita hiuksia Israel-vastaisissa ihmisissä, joita on paljon maassamme. Mutta mikä hämmästyttävintä, suoranaisiksi antisemitisteiksi lukeutuu myös paljon kristityiksi itseään kutsuvia henkilöitä, jotka eivät usko VT:n ja Paavalin lupauksiin Israelin ennallistamisesta viimeisinä päivinä. Heidän mukaansa kaikki maailman pahuus on juutalaisten syytä. Nämä väärämieliset syyttäjät ovat itse asiassa Juudaan kirjeen mainitsemia harhailevia tähtiä, jumalattomia, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu. He ovat ns. lustekristittyjä, jotka kiroavat Israelia ja kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora! Esimerkkinä mainitsen suomalaiseen nettimaailmaan ilmestyneen joensuulaisen Junnun (Newsky) harhaoppisen nettipalstan, jossa haukutaan juutalaisia oikein olan takaa ja kielletään Paavalin ynnä apostoli Luukkaan opetukset (puolet UT:sta). Tämän kaltaisia viisastelijoita karta, joiden kielenkäyttökin on paikoin sairaan härskiä. Raippaa Junnun tukijoille!

----------------------------

Paragraph I of the May 19, 2011 News Alert

Kappale I toukokuun 19. päivän 2011 Uutishälytyksestä Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)


I. Presidentti Obama asettuu palestiinalaisten puolelle Israelia vastaan vaatien että Israel suorittaa loppuun täydellisen vetäytymisen takaisin sen vuoden 1967 rajoille!

Israelin pyhä Jumala panee merkille tämän heilahduslyönnin Israelia vastaan. Jooelin kirjan lukujen 2-3 mukaan, Jumalan tuomion luvataan laskeutuvan kenen tahansa henkilön tai kansakunnan tai etnisen ryhmän ylle joka toimii Hänen Israeliaan vastaan!

UUTISKATSAUS: Obama: ’Israelin täydellinen ja vaiheittain tapahtuva vetäytyminen vuoden 1967 rajoille’, Israel National News, 19. toukokuuta 2011

”USA:n presidentti Barack Obama puhui kansalleen torstaina ja vaati ’Israelin joukkojen täydellistä ja asteittaista vetäytymistä miehitetyiltä Palestiinan mailta’.”

Presidentti Obama on juuri osoittanut hänen islam-myönteisen näkökantansa kun hän kutsui Israelin alueita, joissa palestiinalaiset tällä hetkellä asuvat, ”miehitetyiksi Palestiinan maiksi”. Kaikkivaltias Jumala lupasi kaiken ”Suur-Israelista” Aabrahamin jälkeläisille – juutalaisille – IKUISIKSI AJOIKSI!

Mikä on ”Suur-Israel”? Nämä ovat maa-alueita, jotka Jumala alun perin myönsi Aabrahamille. Jumala paljastaa Obadjan kirjan jakeessa 17, että Jaakobin heimo ”on perivä perintönsä”. Toisin sanoen, kun Jumala palauttaa Israelille takaisin sen muinaisen Luvatun Maansa, Hän lupaa antaa heille kaiken heidän Luvatusta Maastaan. Tiesitkö että nykypäivän Israel on vain pieni murto-osa tuosta alkuperäisestä maa-alueesta? Maa-alue jonka Jumala antoi Aabrahamille käsittää Libanonin eteläosan, alueita Syyriasta lähes pääkaupunkiin Damaskokseen asti, ja siihen sisältyy kaksi kolmasosaa Jordaniasta. Jonakin päivänä, tiettyjen olosuhteiden alla, Jumala tulee antamaan tämän maa-alueen takaisin juutalaisille. Radikaalit uskonnolliset ryhmät ottavat nämä profetiat hyvin vakavasti ja kirjaimellisesti; he kutsuvat tätä alkuperäistä Israelin maa-aluetta, ”Suur-Israeliksi”.

Jooelin kirjan luvussa 3, Jumala paljasti että Hän tulee aloittamaan kaikkien ihmisten, etnisten ryhmien ja kansakuntien silmälläpitämisen, jotka kääntyvät Israelia vastaan sen jälkeen kun Hän tuo heidät takaisin maahansa liittyen lopunaikoihin. Kuuntele:

”SILLÄ KATSO, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon…” (Jooel 3:1, KR 33/38)

"FOR BEHOLD, in those days and at that time when I shall reverse the captivity and restore the fortunes of Judah and Jerusalem..." (Joel 3:1, KJV)

DVD

Sinä voit panna päivämäärän 15. toukokuuta 1948 Raamattusi tyhjille reunamille tämän jakeen viereen. Jumala kirjaimellisesti ”käänsi Juudan ja Jerusalemin kohtalon”, jotka yhdessä muodostavat Israelin. Sitten, Jumala paljasti kuinka suojeleva Hän aikoi olla Hänen vasta-ennallistetulle Israelilleen.

”Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Jooel 3:2, KR 33/38)

"I will gather all nations and will bring them down into the Valley of Jehoshaphat, and there will I deal with and execute judgment upon them for their treatment of My people and of My heritage Israel, whom they have scattered among the nations and because they have divided My land." (Joel 3:2; Parallel Bible, KJV/Amplfied Bible Commentary)

“Joosafatin laakso” on yleinen termi tarkoittaen “Lähi-itää”. Sen tähden, Jumala kertoo ennalta että, palautettuaan Israelille takaisin maansa, Hän aikoo tuoda kaikki kansat Lähi-itään tuomiota varten. Millä perusteilla Jumala tulee tuomitsemaan nämä kansakunnat?

1) Sen takia miten he kohtelivat juutalaisia

2) Sen takia miten he kohtelivat Israelin valtiota

3) Koska he ovat yrittäneet jakaa muinaisen pyhän Israelin ja antaa siitä osia sen leppymättömille vihollisille, palestiinalaisille (muinainen ’Eesaun ja Edomin heimo’)!

Kumoamalla kuuden vuosikymmenen tuen Israelille, Yhdysvaltojen presidentti asettuu yhtäkkiä muslimilaumojen puolelle. Yhtäkkiä, minä näen Jumalan käden olevan laskeutumassa tämän kansakunnan päälle, sekä kotimaassa että ulkomailla. Amerikan sotajoukkoja on tällä hetkellä Lähi-idässä, Välimeren vesistöistä Irakiin, Afganistaniin ja Pakistaniin. Pian, Jumalan suurtulet kaikkia osapuolia vastaan koskien tätä Israelin jakamista tulevat lankeamaan maahan. [Eiköhän USA:n keskilännen tuhoisat tornadot viimeaikoina ole jo esimakua tulevasta? Kuolleita on satoja. Lue http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAssa+on+koettu+tappavimmat+tornadot+sitten+vuoden+1950/1135266495907. Suom. huom.]

Mac Dominick käyttää paljon aikaa DVD:llään, "Israel: God's Timepiece" (Israel: Jumalan aikakello) näyttääkseen väritetyt yksityiskohtaiset Israelin muinaisten rajojen sekä vuosien 1948 ja 1967 rajojen kartat!

Nyt, tarkastelkaamme sitä että Israelin vuoden 1967 rajoja pidettiin sotilasanalyytikkojen taholta mahdottomina puolustaa. Me aloitamme Obaman väitteellä.

1. Israel tulee vetäytymään vuotta 1967 edeltäville rajoille; useimmat sotilasasiantuntijat uskoivat että Israelin pitkänajan kansallinen turvallisuus oli hyvinkin paljon epävarma koska se ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi iso pitämään puoliaan voimakkaita vihollisia vastaan jotka ympäröivät sitä joka puolelta. Sillä ei olisi mitään maan syvyyttä johon se voisi paeta kunnes se pystyisi tekemään vastahyökkäyksen. Siispä, sotilaallisesta näkökulmasta, Israel oli hyvin haavoittuvainen hyökkäykselle ja tuholle. USA:n yhteisesikuntapäälliköt (The U.S. Joint Chiefs of Staff) tekivät tämän johtopäätöksen kesäkuun 29. päivänä 1967, puolustusministeriön muistiossa. Ainoastaan sotilaalliselta kannalta katsoen, yhteispäälliköt kirjoittivat, ”Israelilta vaadittaisiin joidenkin vallattujen arabialueiden säilyttämistä hankkiakseen sotilaallisesti puolustettavissa olevat rajat.” ["Defensible Boundaries", By Mitchell Bard, Jewish Virtual Library]

Alla on lueteltu joitakin näistä sotilaallisista ja maantieteellisistä tosiasioista, jotka tekivät Israelin hyvin haavoittuvaiseksi vuonna 1967:

** Saudi-Arabian Turauf’in lentotukikohdasta Jerusalemiin oli 10 minuutin matka; Gurayet’in lentotukikohdasta Israelin alueelle oli 12 minuutin matka; Tabug’in lentotukikohdasta Negevin autiomaan eteläiseen kärkeen oli 6 minuutin matka. ["Flying Times To Israel", Jewish Virtual Library]

** ”Kenraaliluutnantti (eläkkeellä oleva) Thomas Kelly, johtaja yhteisesikuntapäälliköiden operaatioissa Persianlahden Sota I:n aikana havaitsi: ’Jerusalemia on mahdoton puolustaa ellet sinä pidä hallussasi korkeaa maa-aluetta….Lentokone, joka nousee lentokentältä Ammanissa, tulee olemaan Jerusalemin yllä kahdessa ja puolessa minuutissa, joten minulle on kerta kaikkiaan mahdotonta puolustaa kokonaista maata ellen minä pidä hallussa tuota maa-aluetta’.” [op. cit., "Defensible Borders"]

** “Israelin paluu sen vuotta 1967 edeltäville rajoille, jotka arabivaltiot haluavat määrätä uudestaan voimaan, houkuttelisivat kovasti potentiaalisia riidanhaastajia käynnistämään hyökkäyksiä juutalaisvaltiota vastaan – kuten ne tekivät rutiininomaisesti ennen vuotta 1967. Israel menettäisi kauas ulottuvan varhain-varoittavan tutkajärjestelmän, jonka se on virittänyt Juudean ja Samarian kukkuloille. Jos vihamielinen naapuri sitten kaappaisi kontrollin näistä vuorista, sen armeija voisi halkaista Israelin kahteen osaan: Sieltä, on vain noin 15 mailia (1 maili = n. 1,6 km) – ilman mitään merkittäviä maantieteellisiä esteitä – Välimerelle. Kapeimmassa kohdassaan, nämä vuoden 1967 rajat ovat 9 mailia Israelin rannikosta, 11 mailia Tel Aviv’ista, 10 mailia Beershebasta, 21 mailia Haifasta ja yhden jalan (1 jalka = n. 30 cm) päässä Jerusalemista.” [Ibid.]

Joten, sinä voit nähdä järjettömyyden koskien vapaaehtoista vetäytymistä takaisin vuotta 1967 edeltäville rajoille, erityisesti kun sinä omaat sellaisen vihamielisen väestön jonka kanssa kamppailet, kuten palestiinalaiset, ja sellaiset vastustajat kummallakin rajalla, kuten Syyria ja Egypti, jotka molemmat ovat hampaisiin asti aseistettuja useiden tuhansien taisteluohjusten kanssa.

Presidentti Barack Obama on lopultakin suunnannut valtavan diplomaattisen voiton muslimeille, aivan kuten me tiesimme että hän tekisi niin eräänä päivänä.

Tämä päivä, 19. toukokuuta 2011, on musta, musta päivä Amerikalle.



Cutting Edgen viikkokirje 25.5.2011

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


II. Israelin pääministeri Netanyahu sanoi suoraan presidentti Obamalle että Israel ei koskaan perääntyisi takaisin vuoden 1967 rajoille!

Välittömästi, presidentti Obama toimitti puheen joka oli yhtä Israel-myönteinen kuin kenen tahansa presidentin pitämä puhe ennen häntä! Näyttää siltä, että tämä presidentti ”ymmärsi viestin”!

UUTISKATSAUS: Israelin Netanyahu sanoo ’Ei’ vuoden 1967 rajoille koskien rauhansopimusta, Voice of America, 24. toukokuuta 2011

”Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu puhui AIPAC’ille – Amerikan suurimmalle pro-Israel -järjestölle – vain kolme päivää sen jälkeen kun tapasi USA:n presidentti Barack Obaman Valkoisessa Talossa … ’Me voimme vasta silloin solmia rauhan palestiinalaisten kanssa jos he ovat valmiita tekemään rauhan juutalaisvaltion kanssa … Sen [sopimuksen] täytyy antaa Israelille turvatakeet ja, sen vuoksi, Israelin ei pidä palata vuoden 1967 rajoihin jotka ovat mahdottomia puolustaa’, hän sanoi.”

Tuntien sisällä Obaman puheesta viime viikolla, jossa hän suoraan kehotti Israelia että heidän pitäisi vetäytyä takaisin vuotta 1967 edeltäville rajoille, me kokosimme vahvan selvityksen siitä miten ja miksi nämä rajat olivat mahdottomia puolustaa. Ole hyvä ja lue ”Presidentti Obama asettuu palestiinalaisten puolelle Israelia vastaan vaatien että Israel suorittaa loppuun täydellisen vetäytymisen takaisin sen vuoden 1967 rajoille!”, Paragraph I of the May 19, 2011 News Alert. (suomennettu edellä)

Me listaamme läpikotaisin syyt miksi nämä rajat ovat sotilaallisesti mahdottomia puolustaa ja näytämme Israelin vuoden 1967 kartan. Yhtä pian kuin Israelin pääministeri asettui vahvasti Obamaa vastaan, Yhdysvaltojen presidentti taipui, soveltaen englantilaista ”kaksoispuhetta” joka olisi tehnyt Bill Clintonin ylpeäksi!

UUTISKATSAUS: Maantiede Obaman mukaan: Palestiinalle suunnatut vuoden 1967 rajat eivät ole todellisia vuoden 1967 rajoja”, Monsters & Critics, 23. toukokuuta 2011

”USA:n presidentti Barack Obama sanoi sunnuntaina että hänen runkonsa Israel-Palestiina rajojen luomiselle, joka perustui vuoden 1967 rajoille, pitäisi ottaa huomioon maantieteelliset muutokset joita on tapahtunut siitä lähtien kun Israel kaappasi kontrollin Länsirannasta. Puhuessaan Amerikka-Israel valtiosuhteiden komitean (American Israel Public Affairs Committee) vuosittaisessa kokoontumisessa, Obama sanoi, että ehdotus ’sallii osapuolten itsensä ottaa huomioon muutokset, väestötieteelliset realiteetit maaperällä ja molempien puolten tarpeet’.”

Tämä kommentti on melkein tarkalleen vastakohta sille puheelle minkä presidentti piti torstaina, 19. päivänä toukokuuta! Palestiinan johto välittömästi tunnisti takinkäännön sille mitä se edusti.

”Islamistiryhmä Hamas läimäytti Obamaa ja varoitti että Yhdysvallat tulee epäonnistumaan yrityksissään saada palestiinalaiset tunnustamaan Israelin laillisuus … Hän sanoi, että Obaman lausunto oli todiste siitä, että USA:n hallinto ei ole reilu sovittelija.”

Tosiasia on yksinkertainen: Israel ei pysty puolustamaan pre-1967 rajoja ja sen sotilas- että siviilijohtajat tietävät sen. Palestiinan johto tietää sen myös, minkä vuoksi he tunsivat, että he saivat niinkin suuren diplomaattisen voiton torstaina, toukokuun 19:ntenä.

Nyt, ääri-islamisteilla on tuore huoli siitä, että Barack Obama ei olekaan heidän salaystävä kaikesta huolimatta, samalla kun juutalaisten johtajien täytyy miettiä onko Obamalla selkärankaa seistä Israelin puolella heti kun suursota alkaa.


----------------------

Päivitys 29.5.2011

Lopuksi vielä yksi poiminta Jouko Pihon Profetioita 2 -sivulta, jossa on tähän asti nappiin mennyt näkykertomus koskien tätä Obaman Israel-vastaista puhetta toukokuussa 2011.

21.5.2011

Chuck D. Piercen näky 31.5.2008

Olin 31.5.2008 valmistautumassa puhumaan eräässä suuressa kokouksessa New Jerseyssä lähellä Vapauden patsasta. Yhtäkkiä Herra antoi minulle näyn kansakunnastamme.

Herra näytti minulle, että kolmen vuoden sisällä (31.5.2011 mennessä) USAssa julkaistaisiin Israelia koskeva lausunto, joka jakaisi kansaa eri linjoille ja joka ratkaisisi tämän maan tulevaisuuden.

Nyt tämä on tapahtunut, kun presidentti Obama puhui torstaina 19.5.2011 Palestiinan valtion perustamisesta vaatien Israelia vetäytymään v. 1967 sotaa edeltäneille rajoille.

Uskon, että tämä lausunto tulee jakamaan Yhdysvaltoja seuraavien kolmen vuoden aikana, kun eri osavaltiot joutuvat valitsemaan kantansa, miten ne suhtautuvat Obaman ehdotukseen.

Herra näytti minulle, että 21 osavaltiota tulee pysymään vahvasti Israelin Jumalan puolella, kaksi tasapainoilee ja yksi on sellainen, joka voi kääntää kansakunnan kohtalon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com