Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pedonmerkin viestintäsysteemi voi nyt olla kehitteillä

Seuraavassa artikkelissa pohdiskellaan tulevan pedonmerkkisysteemin käytännöllistä toteuttamista maan päälle koskemaan kaikkia kansoja ja ihmisiä. Kirjoittaja ottaa esille nopean langattoman internetviestinnän, joka maailmanlaajuisesti ylhäällä olevien tietoliikennesatelliittien avulla voisi muodostaa järjestelmän Raamatun ostamista/myymistä koskevan profetian toteutumiselle lähitulevaisuudessa. Ihmisen ihon alle pistettävä tietokonesiru sitten yhdistetään tähän viestintäsysteemiin antaen luvan päästä maailmanmarkkinoille. Lopullinen satelliittisysteemi, joka kattaa koko maapallon, saattaa olla jo kehitteillä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

Pedonmerkin viestintäsysteemi voi nyt olla kehitteillä
Mark of the Beast communication system may now be under development

By Don Koenig

On April 7, 2011

Minä uskon, että mitään pedonmerkkisysteemiä, jossa kukaan ei voi ostaa eikä myydä, ei realistisesti ajatellen voida perustaa maailmanlaajuisesti, ennenkuin on olemassa tiedonvälityssysteemi, johon jopa köyhillä ja maailman maalaisväestöllä on pääsy. Koska asun paikassa, jossa suurinopeuksinen Internet ei vielä ole saatavana eikä mahdollinen, minulle tärkeimpiä uutisia ovat kaikki uudet nopean Internetin sovellukset.

Jos elämme viimeisissä päivissä, kuten uskon, niin minun on myös todella ihmeteltävä, kuinka voi olla täysin kontrolloitua ostamisen/myymisen systeemiä paikoillaan maan päällä aikana, jolloin on niin paljon ihmisiä maailmassa, joilla vielä ei ole pääsyä sähköön ja viestintään ja näyttää myös siltä, ettei heillä tule olemaan sitä vuosikymmeniin.

Sen perusteella mitä olen saanut tietää, minulle on selvinnyt, että ostamisen/myymisen maailmansysteemi ei olisi mahdollinen, ellei kehitetä jotakin uutta viestintäteknologiaa. Ennen eilistä en ole nähnyt mitään sellaista systeemiä lähitulevaisuudessa. Jos kestät minua hetken, niin pääsen asiaan mahdollisesta viestintäsysteemistä, joka täyttää odotukset. Ensin haluan antaa sinulle vähän taustatietoa, joka voi olla hyödyllistä. Kuten sanoin, niin juuri nyt nopea Internet ei ole teteutettavissa minulle. Täällä ei ole saatavana mitään DSL:ää eikä kaapelia ja nykyiset satelliitti-internetsysteemit eivät ole paljon modeemiyhteyttä parempia. Ne ovat kalliita, ne eivät ole kovin nopeita, ne ovat alttiita sade- ja lumihäiriöille ja kaikki satelliittipalvelutarjoajat asettavat ankaria kaistaleveysrajoituksia palvelulleen. Itseasiassa ylitän jo nyt heidän päivittäiset tai kuukausittaiset rajansa, kun käytän modeemiyhteyttäni. Nämä nykyiset satelliittipalvelut eivät siis tule olemaan vastaus minulle, eikä myöskään vastaus niille 5 miljardille muulle maan päällä, joilla ei vielä ole hyvää pääsyä Internettiin.

Viime aikoina olen katsellut Verizon'iin, koska eräs työmies, joka tuli tänne, väitti, että hänellä oli hyvä vastaanotto Verizon-iPhone'ssaan. Niinpä olemme katselleet siihen, mutta Verizon-kauppa ei lainaa meille data-laitetta ja enkä ole aikeissa ostaa laitetta enkä mennä pitkäaikaiseen sopimukseen, ennenkuin tiedän, toimiiko se todella täällä suurimman osan ajasta. Vaikka Verizon-palvelu onkin parempi kuin modeemi tai satelliitti, niin Verizon todennäköisesti on seuraavat kaksi vuotta täällä vain 3G. Me olemme maassa yksi viimeisistä alueista, joka saa 4G:n, mutta Verizon'illa on kyllä suunnitelmia 4G:n saamiseksi kaikkialla, missä heillä on palvelu vuonna 2013. Siitä huolimatta, koska en tiedä, tuleeko 3G toimimaan täällä vielä silloin, en voi olettaa, että 4G:kään tulee toimimaan täällä silloin, kun se tulee. Siksipä nopean Internetin etsintäni jatkui.

Tutkiessani näitä juttuja törmäsin maa/satelliitti hybridisysteemiin, joka on suunnilleen valmis markkinoille. Se on nimeltään LightSquared. LightSquared -verkkosivu sanoo, että tämä systeemi:

“On ensimmäinen avoin langaton laajakaistaverkosto nimeltä Long Term Evolution (LTE), laajimmin käyttöön otettu 4G-standardi maailmassa. Sen LTE-verkosto tullaan yhdistämään yhteen suurimmista kaupallisista satelliiteista, mitä koskaan on laukaistu ja se kattaa koko Yhdysvallat. Tämä integroitu LTE-satelliittiverkosto on ensimmäinen maailmassa.”
Tämä kuulosti jännittävältä, koska se näyttäisi olevan vastaus ongelmaani, joten tutkin sitä vähän enemmän. Kuudensadan miljoonan dollarin satelliitti on jo avaruudessa ja maanpäälliset tornikuormittajat ovat nyt kehitteillä. He suunnittelevat laittaa 40000 kuormittajaa kaikkialle Yhdysvaltoihin, jotka kaikki käyttävät 4G LTE:tä. He sanovat, että vuonna 2015 tämä maasysteemi kattaa 92% Yhdysvalloista.

Jos tässä maa/satelliitti -hybridisysteemissä mennään alueelle maassa, jossa maasysteemi ei toimi, niin satelliittisysteemi alkaa toimia saumattomasti. Tärkein ero on hitaampi internetnopeus, kun ollaan satelliitilla. He suunnittelevat markkinoida tätä avointa systeemiä erilaisten paikallisten myyjien kautta ja sen pitäisi alentaa nopean Internetin hinta jokaiselle sopivaksi.

Suurinpiirtein ainoa suuri bugi jäljellä ratkaistavaksi tässä systeemissä on, että se voi jumittaa jotkut GPS-laitteet, joilla ei ole kyllin vahvaa suodatinta pitämään poissa melu läheiseltä radioaallonpituudelta, jota tämä hybridi systeemi käyttää. Näyttää, että syyllisiä ovat GPS-valmistajat, koska heidän olisi pitänyt huomata, että jonakin päivänä tätä aallonpituutta käytettäisiin. Heillä pitäisi olla sisäänrakennetut melusuodattimet. Joka tapauksessa tämä ongelma todennäköisesti ratkaistaan. Ainoa kysymys on, kuka maksaa kustannukset suodattimista ja päivityksistä. Siitä huolimatta FCC ei aio antaa heidän käynnistää tätä systeemiä vasta kun nämä asiat on ratkaistu, vaan he uskovat edelleen, että systeemi käynnistetään tänä vuonna. Kuten kaikissa uusissa internetsysteemeissä, niin suuret kaupungit ovat ensimmäisiä, joilla on pääsy siihen.

Se kuulostaa suurenmoiselta Internetin kannalta, koska myös Verizon'illa ja muilla tulee olemaan 4G LTE, joka kattaa suurimman osa Yhdysvalloista noin vuonna 2013, joten tulee olemaan paljon nopeutta saatavana melkein kaikille hyvin kilpailukykyisiin hintoihin. Silti LightSquared'ssa tornien
ulottumattomissa olevat, joiden on turvauduttava satelliittiin Internettiin päästäkseen, eivätkä saa 4G LTE:tä, saavat korkean nopeuden, mutta se ei ole maahan perustuvan 4G LTE-systeemien nopeuksiin verrattavaa. Satelliitti-internetillä on myös latenssiongelma, koska ne ovat geostationaarisella kiertoradalla noin 22000 mailia maasta. Niinpä tarvitaan noin sekunnin verran aikaa nelinkertaiseen matkaan, joka vaaditaan ennenkuin pyytämäsi tieto selviää takaisin laitteeseesi. Tämä tekee viiveaikasovellukset (retornienal-time applications ???) kuten äänen ja interaktiivisen pelaamisen suurinpiirtein mahdottomaksi. Myös koska satelliitti on geostationäärisellä kiertoradalla, se ei saavuta kaikkia alueita maailmassa, joten vaikka tämä kattaa suurimman osan Yhdysvaltoja, niin se ei todella voi olla se viestintäsysteemi, joka ratkaisee pedonmerkin ostamisen/myymisen dilemman.

Ja niinpä kas kummaa, minä törmäsinkin toiseen satelliittisysteemiin, joka on kehitteillä ja joka itseasiassa ratkaisee kaikki ongelmat ja on tulossa melkein yhtä pian. Systeemi on nimeltään Commstellation ja sen on aika mennä verkkoon vuonna 2014 tai 2015. Se tulee olemaan 78:n matalalla kiertoradalla olevan pienoissatelliitin (mini-satellite) systeemi, joka kattaa koko maapallon. Se on suhteellisen halpa ja latenssiongelma ratkeaa, koska jokainen satelliitti kiertää vain 1000 km maan yläpuolella. Toisin sanoen nämä satelliitit ovat noin 30 – 40 kertaa lähempänä maata, kuin stationääriset satelliitit. Ehkä paras tapa kuvailla tämän tyypin satelliittisysteemiä olisi ajatella satelliittien GPS-verkostoja, mutta panna nopea tiedonsiirto niihin ja pitää kiertämässä useampia niistä. Aina on yksi tai useampia satelliitteja saatavana viestintälaitettasi varten. Koska satelliitit ovat paljon lähempänä maata, ne kommunikoivat 10 – 20 kertaa nopeammin kuin suuren korkeuden systeemit. Ei ole myöskään valtavia kustannuksia, koska suunnitelma on laukaista 14 satelliittia yhdessä raketissa. Koko systeemi pannaan ylös vain kuudella raketilla vuonna 2014 tai 2015. Peittoalueet menevät päällekkäin ja on backup-satelliitteja, joten 100% koko maapallosta katetaan kaiken aikaa.

Minun on syötävä vähän varista, koska Chuck Misler eräässä raamattukonferenssissa vuonna 2008 sanoi, että viidessä vuodessa tulisi olemaan satelliittisysteemi, joka kattaisi koko maapallon. Ajattelin, että hän teki jekkua. Minusta se näytti hyvin epätodennäköiseltä ja sanoin niin eräässä postissa ja kritiikissä, jonka kirjoitin tuosta vuoden 2008 raamatunprofetiakonferenssista (nyt jo tuhottu). Minun on annettava tunnustusta missä kuuluu sitä antaa. Chuck Missler'in arvio erosi vain vuoden tai pari. En todellakaan nähnyt mitään mahdollisuutta, että globaali internetkattavuus tulisi niin nopeasti, mutta Commstellation on tekemässä minusta uskovaista.

Tämä panee myös kriittisen palan profeetalliseen palapeliin, koska oli oltava jonkinlainen viestinnän maailmansysteemi, johon jokainen pääsee, myös köyhissä valtioissa, ennenkuin mitään kirjaimellista pedonmerkkiin perustuvaa ostamisen/myymisen systeemiä voitaisiin toteuttaa maailmanlaajuisesti.

Minusta kuulostaa mahdolliselta, että viestintäsysteemi nimeltä Commstellation on todella paikoillaan noin vuonna 2015, kuten on mainostettu. Sen jälkeen se todennäköisesti integroidaan jollakin tavalla muihin nopeisiin systeemeihin. En odota tämän yhden systeemin pystyvän käsittelemään kaikkea maailman viestintää, mutta se toimii siellä, missä vain satelliitti voi saavuttaa. Siis pian on oleva globaali nopea kattavuus kaikkialla maan päällä ja arvaan, että he voisivat panna ylös lisää satelliitteja, jos se käy välttämättömäksi.

Olettakaamme siis, että se on paikoillaan vuonna 2015, kuten on mainostettu. Vaatisi vielä aikaa tehdä integroiminen muihin nopeisiin systeemeihin ja halpoja liike-energialla toimivia laitteita on valmistettava, jotta köyhätkin, joilla ei ole sähköä, voivat päästä Internettiin.

Vauhdilla, jolla elektroniikan hinta laskee ja käyttää yhä vähemmän virtaa, on hyvin mahdollista, että 10 vuodessa siitä, kun systeemi on saatu toimimaan, kaikilla ihmisillä maan päällä on oleva keinot päästä Internettiin mistä tahansa maan päällä. Olen varma, että suuret hyväntekeväisyyssäätiöt auttavat näiden laitteiden kustannuksissa ja auttavat tuomaan tämän internetkyvyn jokaiselle maan päällä.

Yhdistä sitten tämä viestintäsysteemi omassa ruumiissasi tai ihollasi olevaan tietokonesiruun tai koodiin, joka antaa sinulle pääsyn maailmanmarkkinoille ja sinulla on kaikki tarpeellinen Raamatun ostamista/myymistä koskevan profetian kirjaimellista toteutumista varten.

Niinpä luulen, että noin vuonna 2025 ainoa asia, jota maailma odottaa Pedon ostamisen/myymisen systeemin toteuttamiseksi, on Väärän Profeetan (toisen Pedon) määräys.

Ilm. 13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com