Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Tuleeko Antikristus ja hänen petohallituksensa Islamista?

Tässä hyvin perusteltu artikkeli sen puolesta, että lopull. Antikristus ja hänen petohallintonsa ei voi olla islamilainen, kun taas mm. eräät herätyskristilliset tahot täällä Suomessakin nykyään väittävät olevan. Islam on sen sijaan katalysaattori, jonka avulla uskonsotien, s.o. Kolmannen Maailmansodan, jälkeen Lännen Antikristus nousee ja yhdistää kaikki maailman uskonnot yhdeksi maailmanuskonnoksi Rooman porttokirkon alaisuuteen, josta on poistettu radikaalit islamistiset ainekset. Juutalaiset (ja pseudokristityt) tulevat näin vastaanottamaan Lännen Antikristuksen sankarina ja Messiashahmona, joka löi radikaalin Islamin ja pelasti Israelin (huom. Psalmi 83:n sota ja ns. Googin sota, joissa hyökätään Israelia vastaan). Aidon kristinuskon ulkopuolella olevat valekristityt dominionismi-opillaan tulevat täysin petetyiksi. Tämä onkin se viimeinen väkevä eksytys, josta kerrotaan Toisessa Tessalonikalaiskirjeessä (2 Tess. 2:11-12). Maltillinen Islam hyväksyy myöskin Antikristuksen, koska henki joka hänessä vaikuttaa, on Allahin eli Saatanan henki. Antikristuksessa voi olla myös arabiverta kuten Barack Obamassa. Tämän kolme vuotta vanhan erinomaisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

Tuleeko Antikristus ja hänen petohallituksensa Islamista?
Will the Antichrist and his Beast government come from Islam?

By Don Koenig

On July 24, 2008

Saan sähköposteja, joissa minulta kysytään uskonko, että Antikristus on islamilainen. Jotkut antavat minulle luettelon syitä, miksi olen väärässä artikkeleissani luullessani, että Antikristus tulee kristikunnasta tai juutalaisuudesta. He lähettävät minulle syitä toisilta raamatunprofetian opettajilta, miksi idea, jota raamatunprofetian opettajat pohtivat, että Antikristus tulee Rooman valtakunnasta, on väärä ja miksi hän todellakin tulee Islamista. Vaikka kunnioitan niitä raamatunprofetian opettajia, jotka opettavat nyt tätä, minä en usko, että Antikristus ja hänen petohallituksensa tulee Islamista.

Aloitan hieman muokatulla poiminnolla Islamia koskevasta artikkelistani:

Kuinka ”pyhä sota” Islamia vastaan tuo Antikristuksen?

Useimmissa Euroopan maissa on nyt suuria Islamilaisia väestöjä ja näiden väestöjen keskuudessa on niitä, jotka on koulutettu terrorismiin. Kun sota Lännen ja Islamin välillä todella syttyy, on täysin välttämätöntä eristää islamilaiset Euroopassa keskitysleireille. Jotta tämä kokoaminen onnistuisi, näiden valtioiden on tultava poliisivaltioksi. Tämä poliisivaltio karkaa käsistä ja lopulta saa aikaan Pedon antikristushallituksen ja systeemin. Hitlerin hallinta ennakoi sitä, kuinka tämä voisi tapahtua, mutta kansallissosialistisen liikkeen asemesta on oleva maailman valekristillinen dominionistinen sosialistinen liike (pseudo Christian dominionist socialist movement). Kun saatanan valtaama eurooppalainen diktaattori tulee maisemaan, hän jotenkin lepyttää Islamin ja Islam liittyy maailmanuskonnon liikkeeseen. Myöhemmin diktaattori tapetaan ja hänestä tulee Saatanan inkarnaatio. Tuohon aikaan hän sanoo olevansa Jumala. Hän siirtää maailmanhallituksen päämajan Babyloniin ja käy porton maailmanuskonnon kimppuun ja tuhoaa sen. Useimmat muslimit hyväksyvät hänet helposti käsitteenään ”Jumalasta”, koska hänellä on täsmälleen sama luonto, kuin heidän Allahillaan. Hän pyrkii tappamaan kaikki, jotka eivät kumarra häntä Jumalana.

Islam on asettamassa perustuksen Antikristuksen maailman petojärjestelmälle. Islam valvoo nyt täydellisesti, tai sillä on suuri vaikutusvalta yli 40 valtioon maailmassa. Useimmissa muissa valtioissa Islam on kasvava voima. Islam valvoo kansanjoukkoja voimalla ja kun sillä on valvonta, se ei suvaitse muita uskontoja eikä niitä, jotka eivät noudata sen määräyksiä. Todellisuudessa Islam palvoo tämän maailman jumalaa ja hänen nimensä on Saatana. Kun tämän maailman jumala tulee lihaksi miehessä, jota kutsumme Antikristukseksi, niin islamilaiset tunnustavat hänet Allahiksi. En sano, että Antikristus olisi islamilainen, vaikka se onkin mahdollista. Olen taipuvainen ajattelemaan, että Antikristus-hahmo silloin, kun Saatana inkarnoituu hänessä, väittää olevansa Zeus ja hän saa yliluonnollista apua langenneilta enkeleiltä. Saatana on kuitenkin huomaamatta vahvistanut maailmanlaajuisen perustuksen monoteistiselle maailmanuskonnolleen itse jumalana ja tämä perustus on nimeltään Islam. En luule, että Antikristus väittäisi olevansa Allah. Hän väittää olevansa kaiken Jumalaksi kutsutun yläpuolella. (2. Ts. 2:4)

Käsitykseni on, että Islamin johtajat tunnustavat hänet omana jumala konseptinaan ja tämän väärän jumalan seuraajat tulevat käyttämään maailman verkostoa, joka on jo paikoillaan Islamissa, tuomaan nopeasti pakotetun maailmanuskonnon ja Antikristuksen poliittisen systeemin. Saamme vahvan signaalin Ilmestyskirjasta koskien Antikristuksen vallan perustusta, koska tämän päivän islamilaisten fasistien lailla hekin mestaavat vihollisiaan.”
Ei siis ole niin, että Islam olisi Antikristuksen hallitus. Ne, jotka ovat Islamin manipuloimia, tunnustavat Saatanan palvomanaan jumalana, jota kutsuvat Allahiksi. Olen edelleen sitä mieltä, että radikaali Islam pakottaa maailman uskonsodat, jotka tuovat läntisen Antikristus-hahmon Rooman valtakunnan alueelta. Uskon edelleen, että portto kristinusko on oleva pääuskonto, joka ratsastaa Ilm. 17. luvun pedon selässä. En näe muuta vaihtoehtoa tuon profetian toteutumiseksi. Seitsemän vuoden puolivälissä Peto sanoo olevansa suurempi, kuin mikään Jumalaksi kutsuttu ja kaikki ihmiset, jotka eivät rakasta totuutta, uskovat valheen tämän petoksen kautta.

Islam kuitenkin asettaa pohjan tälle suvaitsemattomalle maailmanuskonnolle kaikkialla maailmassa. Luulen, että ekumeeninen liike seuraa uskonsotia, joissa kaikki Jumalan nimet kaikessa uskonnossa tarkoittavat yksinkertaisesti Luojaa. Sitten nousee yksi väittäen olevansa Luoja, mutta hänellä on Saatanan ominaisuudet ja maailma seuraa häntä uskoen, että Hän on Luoja.

Sanottuani kaiken tämän ymmärrän täysin, miksi kristityt luulevat Antikristuksen tulevan Islamista. Se on antikristus. Mutta kun vale- ja dominionistinen kristinusko taistelee Lännen ”islamilaiseksi Antikristukseksi” nimeämää henkilöä vastaan, se pystyttää näyttämön lännessä sellaiselle, joka lyö radikaalin Islamin kaikkialla maailmassa. Tämä läntinen johtaja on oleva todellinen Antikristus, mutta hänet tullaan leimaamaan sankariksi ja Messiaaksi. Valekristityt ja juutalaiset vastaanottavat Hänet Messiashahmona, joten voit ymmärtää, miksi kaikki, jopa valitut, petetään, jos se olisi mahdollista. Kuten Jeesus sanoi juutalaisille: ”Eräs tulee omassa nimessään ja hänet te otatte vastaan.” Juutalaiset eivät milloinkaan vastaanottaisi Messiaanaan jotakuta Islamista. He tulevat hyväksymään jonkun, joka teeskentelee olevansa heidän Messiaansa ja johtaa heidät tuhoon.

Sillä välin dominionistiset valekristityt odottavat Jeesuksen tulevan heidän Antikristukseksi nimeämänsä henkilön tappion jälkeen [Ehkä tuo Lännen vastustaja on Islamin Mahdi? "Nokialainen" huom.] Nuo sodat ovat kuitenkin vasta vääriä synnytystuskia ihmisen sotien luoman väärän ahdistuksen kera. Antikristus yrittää väärentää toisen tulemuksen roolia saatanallisen väärän ahdistuksen kautta, joka voidaan tunnistaa Ilmestyskirjan sinettituomioiden neljäksi ratsastajaksi. Luulen, että Danielin 70. viikko alkaa vasta, kun 144000 juutalaista sinetöidään kuudennessa sinetissä, mutta sinun on huomioitava, että minä uskon, että tempauksesta toiseen tulemukseen on 10 1/2 vuotta. Minä uskon, että kun valekristikunta odottaa jonkin tyypin Kristusta, he saavat Antikristuksen.

Olen melkein varma, että muukalaiset (demonit) tulevat jotenkin olemaan mukana tuossa petoksessa, kuten myös Marian ilmestykset. Valekristillinen maailma ja Israel saavat haluamansa kaltaisen Kristuksen. Hän johtaa heidät valtaamaan maailman ja pystyttämään maailman valtakunnan, jota Jumala kutsuu nimellä ”Suuri Babylon”, mutta senjälkeen. kun Antikristus pystyttää väärennetyn jumalanvaltakuntansa, hän kääntyy kostamaan niille, jotka eivät kumarra häntä. Minun mielestäni siis ne, jotka opettavat, että Islam on Antikristuksen hallitus, voivat olla valmistamassa ihmisiä petettäviksi tulevien pyhien sotien kautta todellisen Antikristuksen toimesta. Minun mielestäni he eivät näe koko kuvaa. He ovat korvanneet jotakin, joka tänä päivänä näyttää ilmeiseltä päältä päin. On järkevää nykyisestä näkökulmasta sanoa, että Islam tulee olemaan Antikristuksen hallitus, mutta jos koko Raamattu otetaan huomioon, se ei todellakaan sovi. Se on aivan liian yksinkertaista, aivan kuten niillä, jotka luulivat Hitlerin fasismin tai kommunismin olevan demonisia liikkeitä, jotka toisivat Antikristuksen.

Ymmärrä myös, että Islam on pyhien kirjoitusten paskiaistaminen (engl. bastardization). Sillä ei todellakaan ole väliä vääristelikö Raamattua Muhammed, vai hänen kannattajansa, vai tuliko se Saatanasta. Lähtökohta on, että Islam on todellisen väärennös. Meidän ei pitäisi ottaa väärennösten valheellisia profetioita vain, koska heidän valheelliset profetiansa näyttävät sopivan Raamatun profetiaan Antikristuksesta ja odottaa löytävämme niistä totuutta.

Raamattu antaa ymmärtää, että Antikristus on assyrialainen. Hän voisi oikein hyvin olla katolinen, jolla on juutalainen veri ja joka kasvaa jossakin Lähi-Idän maassa. Siten hän vetoaa kolmeen uskontoon ja täyttää heidän odotuksensa. Ajattele Obama'n tyyppistä henkilöä, jolla on juutalainen äiti ja arabi-isä, joka väittää olevansa kristitty. Tämä on tietysti tarkoitettu ehdotukseksi ja todellisuus saattaa osoittautua aivan erilaiseksi.

Kaikki uskonnot ovat siirtymässä kohti pluralismia ja universalismia. Kun radikaali Islam on voitettu, ihmiset voivat vapaasti uskoa yksityisesti, mitä haluavat, mutta mitään julkista käännytystyötä ei sallita ja kaikki poissulkevat väitteet Jumalaan nähden kielletään vihapuheena maailmanrauhan ja turvallisuuden nimissä. Odota kunnes sota Irania, Syyriaa ja koko radikaalia Islamia vastaan on ohi ja voit nähdä kuvan selvemmin.

Miksi meidän pitäisi etsiä katolisuuden elpymistä? Koska se antaa vastauksia, joita maailma etsii. Yliluonnolliset ilmestykset, jotka väittävät olevansa Maria, ovat Saatanan käyttämä petos viimeisesinä päivinä. Lue Roger Oakland'in tätä aihetta koskevia kirjoituksia. Katoliset palvovat Mariaa, muslimit huomioivat Marian enemmän kuin Jeesuksen ja monilla on Marian kuvia ja seuraavat Marian ilmestyksiä. Jopa itämaiset uskonnot pitävät Maria-epäjumalia suuressa arvossa, joten kuvittele tilannetta, jossa verisen uskonsodan aikana ns. jumalallinen väliintulo tulee tältä demonilta nimeltä ”Taivaan Kuningatar” (ei mitään uutta auringon alla). Silloin maailma on valmis maailmanuskonnolle. Ei ole sattuma, että esiintulevan kirkon liike on siirtymässä takaisin kohti katolisuutta ja mystiikkaa, kuten ovat päälinjan kirkot ja uskonsanan uuden aallon helluntailaiset.

Myönnän, että jos katsot tilannetta tänä päivänä, se näyttää, kuin Antikristus tulisi Islamista, mutta aina on takaiskuja ja vastavallankumouksia. 30 vuotta sitten kaikki luulivat, että kommunismi olisi se katalysaattori. Tänä päivänä he luulevat, että se on Islam. Islam onkin katalysaattori, mutta se on sitä tuomaan Antikristus Rooman valtakunnasta, joka tulee etenemään yhdistämällä kaikki uskonnot paavin alaisuuteen. Pidä myös mielessäsi, että Rooman kirkon johtaja Antikristuksen aikana on virassaan sen jälkeen, kun tosikristityt on otettu pois, joten jäljelläoleviin katolisiin ei kuulu todellisia kristittyjä. Ota myös huomioon, että Vatikaani on ainoa uskonto maan päällä, jolla on suurlähetystöt melkein kaikissa maissa ja tuoli YK:ssa ja heidät mainitaan kirjoitetuissa YK:n suunnitelmissa maailmanuskonnon perustamiseksi.

Kun pluralismi ja universalismi on maailmanuskonto, niin Jeesusta ei pidetä Jumalana. Se on oleva kiellettyä. Minulla menee yli hilseen, kuinka kukaan voi luulla, että läntinen maailma, joka nyt on nopeasti siirtymässä kohti uskonnollista pluralismia, universalismia ja moraalittomuutta olisi hyväksymässä Islamin eksklusiivisuuden ja lait. Se ei ole realistista, eikä ole mitään mahdollisuutta, että Islam voisi valloittaa Lännen sotilaallisesti.

Kun Saatana enkeleineen on todella potkaistu ulos taivaista ja hän väittää olevansa Jumala maan päällä ja kun hänellä on langennut enkeliarmeijansa auttamassa toimeenpanemaan määräyksiään, hän käyttää niitä, jotka ovat Islamissa ja kaikissa sortavissa uskonnoissa, edistämään ohjelmaansa. Se on paralleeli. Ei ole niin, että antikristus olisi islamilainen, vaan että Islam ja kaikki uskonnot aidon kristinuskon ulkopuolella ovat antikristillisiä ja kaikki nuo uskonnot auttavat tuomaan hänet valtaan.

Ainoa Raamatun viittaus Antikristuksen polveutumiseen on, että hän on mahdollisesti assyrialainen. Hän näyttäisi siirtävän valtaistuimensa Babyloniin vasta, kun hänestä todella tulee Saatanan inkarnaatio. Nainen joka Sakarjan 5. luvussa istuu keskellä eefa-mittaa, näyttää olevan sama nainen, josta Johannes puhuu seitsemän kukkulan päällä istuvana hallitsemassa maailmaa hänen kirjoittamisensa aikana. Tämä nainen oli Roomassa, mutta tämä jumalattomuudeksi kutsuttu nainen viedään Babyloniin viimeisten 3 1/2 vuoden ajaksi.

Tämän sanottuani voit jatkaa ja uskoa, mitä haluat. Se ei tule muuttamaan tulevaisuutta karvankaan vertaa enkä minä aio uskoa ketään, joka väittää, että Antikristus tai Pedon hallitus olisi islamilainen.

Jos haluat enemmän taustatietoa Salaisuus Babylonin identiteetistä, voit saada sitä Ilmestyskirjan kommentaarini luvusta 17.

http://www.thepropheticyears.com/wordpress/will-the-antichrist-and-his-beast-government-come-from-islam.html

1 kommentti:

  1. Se tulee Rovaniemeltä 24.12.2019 ja silloin sataa myös Petterin nokkaan lunta.Jyrki Katainen ja Matti Vanhanen ovat kierroksen alussa vastaan ottavat hänet tervetuliais drinkkien kera.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com