Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Henry Kissinger’iä vaaditaan vangittavaksi Bilderberg-kokouksen aattona, Japanin ydinkatastrofi luultua pahempi

Tässä pari osiota tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jotka pureutuvat David Bayn johdolla kahteen mielenkiintoiseen uutiseen. Ensimmäisessä kerrotaan huomattavan sveitsiläispoliitikon vaatimuksesta vangita tämän vuoden Bilderberg-kokoukseen osallistuva Henry Kissinger, jota syytetään mm. sotarikoksista. Kissingeriä kuvaillaan herrojen herrana eli eräänä maailman pääilluminaateista. Toinen uutinen koskee Japanin ydinkatastrofia tänä vuonna, joka oli massiivisen maanjäristyksen ja sitä seuranneen tsunamin tulosta. Nyt on paljastunut että tuho Fukushiman ydinvoimalassa oli perusteellista ainakin kolmen ydinreaktorin kohdalla. Tämä panee miettimään miksi medialle kerrottiin aluksi valheellista tietoa. Syntyneen epäluottamuksen viranomaisia kohtaan avulla voidaan edesauttaa UMJ:n syntyä kun vanha sivilisaatio menettää uskottavuutensa. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 8.6.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

II. Rohkea sveitsiläispoliitikko vaatii Henry Kissingeriä pidätettäväksi sotarikoksista samalla kun hän osallistuu Bilderberg-kokoukseen, jonka on määrä alkaa tämän viikon torstaina St. Moritz’issa, Sveitsissä.

Tämä poliitikko vaatii myös presidentti George W. Bushin pidättämistä!

UUTISKATSAUS: Huomattava sveitsiläispoliitikko vaatii Kissingerin pidätystä Bilderberg-kokouksen yhteydessä, InfoWars, 6. kesäkuuta 2011




”Huomattava jäsen Sveitsin suurimmasta poliittisesta puolueesta on pyytänyt Liittovaltion viranomaisia pidättämään Henry Kissingerin sotarikollisena kun hän ottaa osaa globaalien vallanpyörittäjien vuoden 2011 Bilderberg-konferenssiin, joka on asetettu alkavaksi torstaina (9.6.2011) Hotelli Suvretta House’n luona St. Moritz’issa … Sveitsiläisen People’s Party -puolueen edustaja Dominique Baettig kirjoitti kirjeen Sveitsin liittovaltion yleiselle syyttäjälle, missä hän anoi, ”Kantonaalisen (Cantonal) suvereniteetin ja itsenäisyyden nimessä, mutta erityisesti oikeuslaitoksen riippumattomuuden toimeenpanovallasta nojalla – olkoonpa se Liittovaltiolle kuuluvaa tai kantonaalista – minä pyydän teitä tarkistamaan pidätysmääräykset ulkomaille, jotka on luovutettu eri tuomioistuinten, tuomareiden toimesta ja myös kaikkien voimassa olevien rikoskantelujen takia henkilöitä vastaan joita, muiden joukossa, siteerattiin pelkkinä esimerkkeinä (liitteenä olevissa) kirjeissäni Mrs. Simonetta Sommaruga’lle, Liittovaltion lakineuvonantajalle, ja Mrs. Barbara Janom Steiner’ille, kantonaaliselle lakineuvonantajalle ja tietenkin, pidättämään heidät ennen huolellista luovuttamista toiseen maahan.” ”

Tämä poliitikko ei ole radikaali äärilaidan hahmo jonka voi sivuuttaa kevyesti. ”Hän vastaa USA:n kongressiedustajaa, edustaen Jura-kantonia Sveitsin kansallisessa neuvostossa (Liittokokouksen toinen kamari). Hänen puolueensa, sveitsiläinen kansanpuolue (the Swiss People’s Party), on suurin puolue Liittovaltion lakiasäätävässä liittokokouksessa, 58 jäsenen turvin kansallisessa neuvostossa (National Council) ja 6 jäsenen turvin jäsenvaltioiden hallitusten neuvostossa (Council of States).”

Mistä sotarikoksista Kissingeriä on syytetty?

”Kissingeriä, kansallista turvallisuusneuvonantajaa ja myöhemmin ulkoministeriä presidenteille Nixon ja Ford, on syytetty osallisuudesta useisiin sotarikoksiin Indokiinassa, Bangladeshissa, Chilessä, Kyproksessa ja Itä-Timorissa. Lukuisat aktivistit ovat yrittäneet pidättää häntä vuosien ajan Geneven sopimusten nojalla … Kissinger henkilökohtaisesti hyväksyi pommituskampanjat jotka johtivat tuhansiin siviiliuhreihin yhtä hyvin kuin vaikeni tappavan kemikaalin Agent Orange’n (kasvimyrkky) käytöstä. Yhdysvaltojen kenraali Telford Taylor, entinen pääsyyttäjäviranomainen Nürnbergin oikeudenkäynneissä, totesi, että Kissinger teki sotarikoksia antamalla nyökkäyksen pommittaa vietnamilaisia kyliä sodan aikana.”

Älä pidätä hengitystäsi odottaessasi Kissingerin syytteeseenpanoa. Vaikkakin hän täysin ansaitsee olla vangittu ja syytettynä sotarikoksista ihmisyyttä vastaan, hän on osa Illuminatin johtavaa eliittiä ja he kontrolloivat maailman tuomioistuinta ja jokaista tuomioistuinta jokaisessa merkittävässä maassa maapallolla. Vaikka sveitsiläinen syyttäjä aikoisi olla tarpeeksi uhmakas syyttääkseen Kissingeriä, niin tuo syytteeseenpano kumottaisiin nopeasti!

Presidentti George W. Bush on korkealla minun listallani koskien syytteeseenpanoa sotarikoksista. Hän päästeli valheita vakuuttaakseen amerikkalaiset siitä että meidän täytyisi tunkeutua Afganistaniin ja Irakiin ja sitten hän valtuutti köyhdytettyjen uraaniammusten (Depleted Uranium munitions) brutaalin käytön näillä taistelukentillä. Heti kun 20 vuoden periodi, joka tarvitaan väestön kokonaan tuhoamiseen, on kulunut loppuunsa, enimmillään miljardi ihmistä tulee kiistatta kuolemaan D.U. -myrkytykseen (Lähi-idän hiekkamyrskyt kuljettavat D.U. -pölyä 1,000 mailin päähän taistelukentistä).

Presidentti George W. Bush saattaa kohdata Jeesuksen Kristuksen Valkoisen Valtaistuimen tuomiolla suurimpana massamurhaajana koko ihmiskunnan historiassa!

DVD

III. Japani myöntää viimeinkin että ydinkatastrofi, joka seurasi massiivista maanjäristystä ja tsunamia, oli paljon pahempi kuin he alun perin tunnustivat!

UUTISKATSAUS: 3 ydinreaktoria koki sulamisen järistyksen jälkeen, Japani vahvistaa, CNN News, 7. heinäkuuta 2011

”Japanin Fukushiman Daiichi ydinvoimala koki täydelliset ydinreaktorin sydämen sulamiset kolmessa reaktorissa maanjäristyksen ja tsunamin seurauksena maaliskuussa, maan ydinonnettomuuksista vastaava päämaja (Nuclear Emergency Response Headquarters) sanoi maanantaina. Ydinonnettomuusryhmän uusi arvio, julkistettu maanantaina, menee pitemmälle kuin aikaisemmat lausunnot kuvaillessaan onnettomuuden laajuutta jonka aiheutti maanjäristys ja tsunami maaliskuun 11. päivänä 2011.”

”Reaktorit 1, 2 ja 3 kokivat täydellisen ydinreaktorin ytimen sulamisen …”

”Oli jo kerrottu että polttoainesauvat reaktori nro 1:n sydämessä sulivat lähes täysin ensimmäisten 16 tunnin aikana sen jälkeen kun onnettomuus iski. Tuon ytimen jäännökset sijaitsevat nyt reaktorin paineastian pohjalla yksikön sydämessä ja tuon astian uskotaan vuotavan … ”Merkittävä osa” polttoainesauvoista reaktorissa nro 2 saattaa olla sulanut ja valunut paineastian pohjalle 101 tuntia jälkeen maanjäristyksen ja tsunamin, jotka lamauttivat ydinlaitoksen, Tokyo Electric sanoi toukokuun 24. päivänä 2011.”

”Sama asia tapahtui ensimmäisten 60 tunnin sisällä reaktori nro 3:ssa, ydinturmayhtiö sanoi, mitä se kutsui sen pahimmaksi uhkakuva-analyysiksi, kertoen että polttoainetta sijaitsisi paineastian pohjalla kussakin reaktorirakennuksessa.”

Joten, Japanin ydinonnettomuus jäljitteli Illuminatin korttipeliä tarkalleen. Itse asiassa, (lopullisesta) tuhosta, joka aiheutettiin näillä moninkertaisilla ydinonnettomuuksilla, ei tulla saamaan tietoa moniin vuosiin. Varmasti, lähialue Fukushiman ydinlaitoksen ympärillä voidaan julistaa ”kuolleeksi vyöhykkeeksi”, aivan kuten lähin alue Tshernobylin ympärillä julistettiin siksi.

Jo nyt, Saksan viranomaiset ovat ilmoittaneet suunnitelmista heittää romukoppaan kaikki tulevaisuuden ydinvoimalat ja keskittyvänsä muihin polttoainelähteisiin heidän tulevia sähköntuotantovoimaloita varten. Odottaisin että muut maat tulevat pian seuraamaan perässä.

Koska Illuminatin korttipelillä oli ”Ydinonnettomuus” -kortti, ja koska kukin kortti edusti tekoa jonka Illuminati aikoi suorittaa kaataakseen tämän nykyisen sivilisaation jotta he voisivat toteuttaa heidän himoitun Uuden Maailmanjärjestyksensä, niin kuinka tämä vakava ydinonnettomuus myötävaikuttaa tämän nykyisen sivilisaation kukistumiseen?

Jos kansalaisten suunnattomat enemmistöt ympäri maailman päätyvät uskomaan että hallinnon viranomaiset valehtelivat heille vahingon syntymisen ja ytimen sulamisen kriittisinä tunteina, niin sitten meidän uskomme tähän nykyiseen sivilisaatioon syöpyisi nopeasti pois. Itse asiassa, tuo on perusagenda kunkin näiden useiden korttien takana; ne edistävät tyytymättömyyttä tähän nykyiseen sivilisaatioon, niin että, kun maailmanopettaja nousee keskellä ”valheellisia merkkejä ja ihmeitä”, luvaten johdattaa ihmiskunnan Uuteen Maailmanjärjestykseen, niin valtava enemmistö ihmisistä tullaan tekemään alttiiksi hyväksymään idea jolla on suurta meriittiä (paljon hyviä puolia).

”Mitä meillä on enää menetettävää”, ihmiset tulevat sanomaan.

He eivät käsitä että mies, jota he tulevat pikaisesti seuraamaan, tulee oleman kadotuksen lapsi, joka johtaa koko ihmiskunnan Jumalan tuomioiden aikakauteen!

--------------------------------------------------------------

Lopuksi ennakoivia uutislinkkejä Bilderberg-kokouksesta 9.-12.6.2011 sekä tiivistelmä koko salaseurasta:

http://beforeitsnews.com/story/689/393/Bilderberg_2011:_The_Potential_Collapse_of_Europe.html

http://www.stopbilderberg.org/news/bilderberg-2011-%E2%80%93-erections-and-deflections/

http://bilderberg2011.com/


BILDERBERGER RYHMÄ Committee of 300 perusti bilderberg - järjestön toukokuussa 1954 virallisesti Hollannin prinssi Bernhardin aloitteesta. Ryhmä sai nimensä siitä, että ensimmäinen kokous pidettiin Hotel de Bilderbergissä Oosterbeekissä. Bilderberger-ryhmään kuuluu noin 100-120 läntisen maailman vaikutusvaltaisinta finanssimiestä, suuryrittäjää ja poliitikkoa. Tohtori Karl Steinhauser kuvaa kirjassaan "EU huomispäivän super- Neuvostoliitto" (suomennos Karprint Ky 1994) ns. bilderbergkokouksia vapaamuurarien ja viimekädessä kasaarieliitin "salaohjekonferensseiksi". Toisin sanoen kasaariylimystöltä tulee vapaamuurareiden kautta yksisuuntaisia viestejä ja ohjeita bilderberg-ryhmälle, poliittisen, sotilaallisen, ja taloudellisen hegemonian saavuttamiseksi Telluksellamme. Prinssi Bernhard on todennut, että kyseisen ryhmän päämääränä on saada aikaan "globaali maailmanhallitus". Bilderbergien johtoryhmä (johon kuuluu 24 eurooppalaista ja 15 amerikkalaista jäsentä) päättää, ketkä kutsutaan järjestön kokouksiin. Suomea johtoryhmässä edustaa Nokian Jorma Ollila. Ryhmän kokoukset pidetään epäsäännöllisin väliajoin (noin kerran vuodessa), eikä niitä koskaan pidetä kahta kertaa samassa paikassa. Kaikki kokoukset pidetään suljettujen ovien takana eikä tiedotusvälineillä ole lupa kommentoida niitä millään tavalla. "The Spotlightin" artikkeli vuoden 1996 kokouksesta. Bilderberg.org: paljon faktaa.

http://www.facebook.com/notes/charlie-brown/uusi-maailman-j%C3%A4rjestys-muutama-kirjoituskirje-2003-2008/147296118631526

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com