Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Jon Huntsman luopuu Republikaanien presidenttikisasta Romney’n hyväksi – Mitt Romney allekirjoittaisi NDAA-lain – Amerikkalaisia sotajoukkoja yhä Irakissa

Tässä Cutting Edgen tuore viikkokirje, jossa David Bay ruotii päivänpolttavia uutisaiheita. Aluksi spekulointia kun USA:n presidenttikisassa Republikaanien yksi ehdokas puolueen esivaaleissa, Jon Huntsman, vetäytyy pois koko kisasta ja on luvannut tukea Mitt Romney’ta. He ovat molemmat mormoneja ja Huntsman näyttäytyisi hyvänä varapresidenttiehdokkaana Romney’n rinnalla. Toisessa osiossa käsitellään tuoretta USA:n kansalaisvapauksia rajoittavaa NDAA-lakia joka on viimeinen niitti totalitarismin tiellä Amerikassa. Se viimeistelee ja laajentaa George W. Bushin käyttämiä menetelmiä 9/11-iskujen jälkeen. Hätkähdyttävää on, että myös republikaaniehdokas Mitt Romney allekirjoittaisi kyseisen lain. Ei ole siis eroa Demokraattien ja Republikaanien välillä kun toteutetaan Illuminatin käsikirjoitusta. Lopuksi David Bay paljastaa, että kaikki Amerikan sotajoukot eivät ole vetäytyneet Irakista määräaikaan mennessä joka tuli täyteen viime joulukuussa. Tämä koko episodi jäljittelee USA:n ”vetäytymistä” Etelä-Vietnamista vuonna 1973 ja on sopusoinnussa Pentagonin Aukko-strategian kanssa. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 17.1.2012

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Republikaanien presidenttiehdokas, Jon Huntsman, vetäytyy odottamattomasti presidenttikilvasta, antaen tukensa mormonitoverilleen, Mitt Romney’lle.

Huntsman’in tuki saattaa luoda lisäsäteilyä Romney’n ”voittamattomuudesta”.

UUTISKATSAUS: Huntsman poistuu republikaanipuolueen esivaalikilvasta, Aikenstandard.com, 17. tammikuuta 2012

”Jon Huntsman luopui hänen kerran lupaamastaan kampanjasta Republikaanien presidenttiehdokkuutta varten maanantaina ja antoi tukensa Mitt Romney’lle miehenä ’joka on parhaiten varustettu kukistamaan Barack Obaman’ … Huntsman sanoi että hän oli keskeyttämässä hänen ehdokkuuskampanjansa, mutta hänen tukensa Romney’lle teki selväksi sen että se oli kiertoilmaus. Hän tippui pois vähemmässä ajassa kuin viikossa sen jälkeen kun päätyi kolmanneksi New Hampshire’n esivaalissa missä hän oli pannut ehdokkuutta varten kaiken peliin.”

”Huntsman’in ansioluettelo oli antanut ymmärtää että hän voisi olla merkittävä haastaja Republikaanien presidenttiehdokasnimitystä varten: bisnesmies, diplomaatti, kuvernööri, veteraani neljästä presidentin hallinnosta, asiantuntija koskien Kiinaa ja ulkomaankauppaa … Vaikkakin Huntsman’illa katsottiin olevan pienet mahdollisuudet pärjätä hyvin Etelä-Carolinassa, hänen Romney-kannatuksensa voisi antaa entiselle Massachusetts’in kuvernöörille, joka johtaa osavaltion mielipidekyselyissä, vielä lisää vääjäämättömyyden ilmettä (presidentin virkaan).”

Minä olen aina uskonut että kaikki eri republikaaniehdokkaat tänä menneenä 12 kuukautena ovat yksinkertaisesti kiskoneet Mitt Romney’ta yhä enemmän keskustaan, missä äänestäjät havaitsisivat hänen olevan maltillinen inhottavan liberaalin sijasta joka hän todella on. Jopa Newt Gingrich’illa oli suorastaan otsaa lausua julkisesti että Romney oli ”maltillinen”!

Tämä asema on täsmälleen se missä Romney’n kampanja haluaa ihmisten käsittävän hänen olevan. Loppujen lopuksi, jokainen presidenttiehdokas on yrittänyt näyttäytyä keskustalaisena maltillisena kampanjassa; ja sitten, tultuaan valituksi, hän voi siirtyä normaaliin asemaansa, joko vasemmalle tai oikealle. [Näin on mm. Suomen presidentinvaaleissa, joissa pääkandidaatti Sauli Niinistö näyttäytyy eksyttävästi maltillisena kokoomuslaisena, lähellä keskustaa, haalien sillä kansansuosiota, mutta varmaankin siirtyy takaisin oikealle kun astuu presidentin virkaan. Suom. huom.]

Koska Romney/Huntsman keräsivät kollektiivisesti huimaavat 56% äänistä New Hampshire’n esivaaleissa, minä mietin voisiko Huntsman’in varhainen vetäytyminen ja julkinen tuki hänen mormonitoverilleen tähdätä Jon Huntsman’in olemiseen varapresidenttiehdokkaana ehdokaslistalla Mitt Romney’n kanssa?

Ehkäpä sellainen presidentinvaalien yhden puolueen ehdokasasettelu voisi näyttäytyä vahvimpana presidentti Obamaa vastaan. Kuitenkin, nämä kaksi miestä yhdessä saivat 56% kannatuksen New Hampshire’ssa!

DVD

II. The National Defense Authorization Act -säädös (NDAA eli Kansallisen puolustuksen valtuutuslaki) yksinkertaisesti koontaa laiksi sen mitä presidentti Bush alkoi harjoittaa 9/11-iskujen jälkeen.

Pane merkille että tämä diktatorinen laki nautti musertavaa molempien puolueiden kannatusta! Ei todellakaan ole olemassa mitään eroa Republikaanien ja Demokraattien välillä, koska kummankin puolueen johto on yhtäläisesti sitoutunut tulevaan Uuteen Maailman Järjestykseen.

UUTISAKATSAUS: The NDAA ja Habeas Corpus -menettelyn lopettaminen: Ei ainoastaan ’vihollistaistelijoita’ varten enää, The New American, 16. tammikuuta 2012

”Muistatko kaikki nuo neokonservatiivit ja Republikaanit jotka hurrasivat George W. Bushin toteuttamalle ”vihollistaistelijoiden” ”määräämättömälle pidätysajalle”? Monet heistä – vaikkakaan, hämmästyttävästi, eivät kaikki – ovat kadottaneet heidän innostuksensa talloa Perustuslakia nyt kun Obaman hallinto on lopettanut Habeas Corpus -menettelyn Amerikan kansalaisille, myöskin, Kansallisen puolustuksen valtuutuslain vuodelta 2012 (NDAA) myötä.”

”Tämä kauhistuttava laki saattaa loppuun maan laskeutumisen totalitarismiin nimittämällä ”kotimaan” taistelukentäksi idioottimaisessa terrorisminvastaisessa sodassa. Tuo päästää armeijan irti meidän kimppuumme. Ja ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi pahuutta, se mahdollistaa presidentin syyttää ketä tahansa, jopa Amerikan kansalaisia terrorismista pannessaan meitä vankilaan ilman todisteiden rahtuakaan tai ilman mitään toivoa oikeudenkäynnistä.”

Minä seison jatkuvasti ällistyneenä siitä suunnattomasta hyötymäärästä kohti absoluuttista diktatuuria jonka meidän johtajamme ovat saaneet revittyä 9/11-iskuista. Nyt, the NDAA toteaa että koko Amerikka on ”taistelukenttä terrorisminvastaisessa sodassa” – siitä huolimatta ettei yhtäkään terroritekoa ole sattunut meidän maaperällä yli 10 pitkään vuoteen!

Valaistaksemme miten Republikaanit ovat aivan yhtä sitoutuneita Uuteen maailmanjärjestykseen kuin ovat Demokraatit, tarkastelkaamme tätä seuraavaa uutisjuttua.

UUTISKATSAUS: Mitt Romney: Minä allekirjoittaisin NDAA-lain, Patriot News, 17. tammikuuta 2012

”Pyrkiessään päädiktaattoriksi Mitt Romney sanoo, että ihmiset, joita hallinto syyttää terrorismista, eivät ansaitse mitään oikeuksia, ja näin hän varmistaa suurelle yleisölle, ettei hän käytä valtaansa väärin säilöäkseen USA:n kansalaisia määrittelemättömäksi ajaksi johtuen hänen ’pätevästä luonteestaan’.”

Romney lukee samaa Illuminatin käsikirjoitusta kuin presidentti Obama! Maailmassa ei ole mitään tapaa jolla ”maltillinen” Republikaani tukisi diktatorisia NDAA:n lausekkeita. Mutta, siellä Mitt on, syösten sisältään ilmoille samaa diktatorista kieltä kuin Demokraatit.

Mitä Illuminatin suunnitelma sanoo ennalta laaditusta käsikirjoituksesta?

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Valtaosa päänäyttelijöistä, joku pitää mahdollisena, on jo paneutunut rooliinsa. Pian heille tulee aika saapua näyttämölle, valmiina kun esirippu nostetaan. Ajankohta toiminnalle on silloin tullut.” [Peter Lemesurier, ”The Armageddon Script”, s. 252]

Trailer

Kuuntele Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen rehentelyä.

”Kun me tulemme meidän valtakuntaamme [New World Order], meidän puhujamme tulevat tulkitsemaan suuria ongelmia jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin saattaakseen sen lopussa meidän hyväntahtoisen johdon alaisuuteen. Kuka tulee sitten koskaan epäilemään että kaikki nämä ihmiset järjestettiin meidän toimesta poliittisen suunnitelman mukaan, josta kellään ei ollut juuri ennakkoaavistusta useiden vuosisatojen kuluessa?” [Protocols of the Learned Elders of Zion, Protocol #13]

Mitä Raamattu sanoo kansallisten ja kansainvälisten johtajien yhteistyöstä aivan aikakauden lopussa, kun Antikristus valmistautuu saapumaan maailman näyttämölle?

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:17)

"For God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Kun sinä näet Romney’n kannattavan samaa diktatorista suunnitelmaa kuin Obama, Ilmestyskirjan lukua 17:17 ollaan toteuttamassa. Tämä on seikkaperäisin ja globaalein ”käsikirjoitus” joka on koskaan kirjoitettu, ja se on niin briljantti ja niin huolellisesti pantu täytäntöön, että sinä tulet huomaamaan että sinun käsitys- ja uskomiskykysi rajoja tullaan venyttämään huippuunsa. Onko tämä mahdollista, sinä saatat kysyä, että globaali suunnitelma olisi voitu keksiä ja toteuttaa viimeisten 227 vuoden ajalle, ilman että ihmiset todella koskaan tajuaisivat että heitä ollaan manipuloimassa?

Se ei ole vain ”mahdollinen”, tämä realiteetti kiihkeästä salaisesta yhteistyöstä on avaintodellisuus joka saa mitkä tahansa kansalliset ja kansainväliset tapahtumat olemaan yhtään järkeviä! Julkisen retoriikan pinnan alapuolella, johtajat kaikista keskeisistä maista ja keskeiset johtajat kunkin maan sisällä, tekevät huolellista yhteistyötä tuodakseen esiin tämän Uuden Maailman Järjestyksen (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1548, otsikolla ”Merkittävät kansakunnat tekevät yhteistyötä presidentti Bushin kanssa hänen ’terrorisminvastaisessa sodassaan’ ”, julkaistu 25. syyskuuta 2001, vain kaksi viikkoa 9/11-iskujen jälkeen).

DVD

III. Tiesitkö että amerikkalaisia sotajoukkoja on yhä Irakissa?

UUTISKATSAUS: IRAK: Tariq Aziz: ’He tappoivat maamme, me olemme kaikki Britannian ja Amerikan uhreja’, Global Research, 12. tammikuuta 2012

”Joulukuun 5:ntenä, juhlan ensimmäisenä päivänä, etupäässä shiiamuslimeille tunnusomaisena Ashura’na – merkiten Husseinin, profeetan pojanpojan marttyyrikuolemaa vuonna 680 jKr. – lausunnossa, jonka jotkut valtavirran mediasta ajattelivat mainitsemisen arvoiseksi, Saad Al Muttalibi, ministeri … Irakin kansallisen vuoropuhelun ja sovittelun ministeriössä (Iraqi Ministry of National Dialoque and Reconciliation), ilmoitti toisesta lähestyvästä murhasta. Tariq Aziz, ulkoministeri ja varapääministeri, Saddam Husseinin alaisuudessa, teloitettaisiin pikimmiten kun amerikkalaiset lähtevät maasta.”

Jos tämä oli suunnitelma, niin miksi Aziz’ia ei ole teloitettu, koska presidentti Obama ilmoitti totaalisesta joukkojen vetämisestä joulukuun 18. päivänä, reilusti edellä presidentti Bushin alkuperäisestä joulukuun 31. päivän vetäytymispäivämäärästä?

”USA:n joukkojen oli määrä lähteä joulukuun 31. päivään mennessä, mutta jäljelle jääneet joukot hiipivät tietämättömyyden suojan alle – kuten tekivät britit neljä vuotta aikaisemmin – 18. päivänä joulukuuta.”

Minä pidän sitä hyvin mielenkiintoisena että, virallisesti, viimeinen amerikkalainen sotilas lähti pois samana kuukautena ja päivänä kuin britit päättivät vetäytyä neljä vuotta aikaisemmin. Puolustusministeri Panetta päästi ilmoille hyytävän paikkansapitävät sanat vetäytymisseremoniassa.

” ’Me vuodatimme paljon verta täällä … päästäksemme tavoitteeseen … tekemällä maasta suvereenin ja itsenäisen ja kykeneväisen turvaamaan itsensä’.”

Joten, vetäytymisvalhe Irakista on sama kuin vetäytymisvalhe Etelä-Vietnamista. Presidentti Nixon ja hänen turvallisuusneuvonantajansa, Henry Kissinger, lupasivat maailmalle että Amerikka oli jättämässä Etelä-Vietnamin turvallisena ja kykenevänä puolustamaan itseään. Tuo valhe kuulosti totuudelta vuodesta 1973 huhtikuuhun 1975 saakka, jolloin Pohjois-Vietnam hyökkäsi saaden Etelä-Vietnamin romahtamaan kuin korttitalon.

Amerikka on jättämässä samanlaisen tilanteen Irakiin, maa, joka on tuomittu hävitettäväksi sisällissodan avulla sunnien ja shiiojen välillä, ja maa, jota tullaan hallitsemaan shiialaisen Iranin ulkosuhteilla. Itse asiassa, kuusi vuotta sitten, Cutting Edge julkaisi artikkelin joka kuulostaa hyvin todelliselta tänä päivänä; tuo artikkeli on NEWS2060, otsikolla, ”IRAN IRAKIN SODAN VOITTAJA? KUINKA ”PAHAN AKSELIN” KANSAKUNTA PYSTYY MAHDOLLISESTI JUNAILEMAAN MAHTAVAN USA:n TAPPION?”

Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaan uutisjuttuun.

”Jos laillisuus ei ole vallalla Tariq Aziz’in ja hänen kollegojensa tapauksessa, ja kaikkien niiden, jotka jostain käsittämättömästä syystä on pidätetty, pelkästään eriävien poliittisten tai uskonnollisten vakaumusten takia, kohdaten hirvittävän kuoleman, läntisen ’vapautuksen’ nimessä, niin kaikki me, jotka kollektiivisesti tunnustamme kannattavamme laillisuuden arvokkaita sopimuksia, olemme tuomittuja …”

Ja, nyt, me saamme tietää että kaikki Amerikan sotajoukot eivät ole vetäytyneet Irakista.

”USA:lla on yhä 8,000 sotilasta, neljätoista sotimiseen tarkoitettua lentokonetta, 125 helikopteria ja 28 miehittämätöntä lennokkia, sijaiten suurelta osin Irakin Kurdistanissa. (Heidän ’totaalinen vetäytymisensä’ on nähtävästi lähes yhtä tekaistu kuin George W. Bushin valokuvaaminen, esittäen joukot Kiitospäivän kalkkunan (Thanksgiving turkey) seurassa, joka osoittautui muoviseksi.)”

Mitä merisotavoimien professori Thomas P.M. Barnett kertoi meille vuonna 2003 kun hän julkaisi uuden kirjansa, ”The Pentagon’s New Map (Pentagonin uusi kartta)”? Kuuntele jälleen hänen hyytäviä sanojaan.

”… me emme koskaan jätä Aukkoa (Gap) ja me emme koskaan ’tuo poikiamme kotiin’. Ei ole mitään poistumista Aukosta, vain Aukon kutistamista, ja jos ei ole olemassa mitään poistumista Aukosta, niin sitten meidän olisi parempi lopettaa itsemme narraaminen ’poistumisstrategioiden’ suhteen. Ei maastalähtöä merkitsee sitä, ettei ole mitään poistumisstrategiaa.” (s. 178-179)

Tänä päivänä, enemmistö amerikkalaisista joukoista on vetäytynyt Irakista. Kuitenkin, kaikki mitä tuo merkitsee, on sitä, että Amerikka ja NATO ovat uudelleen järjestämässä resurssejaan, uhraten ne muihin maihin ”ei-integroituneen aukon (Non-Integrating Gap)” sisäpuolella. [Tarkoittaa nykyisin esim. Irania ja Syyriaa, jotka ovat USA:lle ja Pentagonille Lähi-idän viimeiset kaadettavat dominopalikat. Suom. huom.]

Upouusi Amerikan suurlähetystö Bagdadissa seisoo paikallaan ylimpänä symbolina siitä että Amerikka ei koskaan jätä Aukkoa!

1 kommentti:

  1. Olli sorry. Äkkäsin vasta nyt tämän kommenttilinkin. jatkossa lupaan kommentoida blogiasi.

    T: Pekka

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com