Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 14. tammikuuta 2012

NWO-agenda ja kolme maailmansotaa

Tässä kirjoitus jonka ystäväni Thomas kehotti kääntämään blogiini, sillä ajat ovat kriittiset ja ihmisten olisi hyvä tietää pähkinänkuoressa millaisessa maailmassa elämme näinä sekasortoisina aikoina kun sodan tuulet, vallankumoukset, ja taloudelliset kriisit uhkaavat joka puolella enteillen jotakin suurta mullistusta. Konflikteja ja ongelmia luodaan tarkoituksellisesti suurempaa päämäärää silmällä pitäen. Kaikkea valtapolitiikkaa leimaa suljettujen huoneiden salakähmäisyys ja eliitin pyrkimys eksyttää maailman kansalaisia uskomaan heidän valheitaan kehdosta hautaan. Näin on varsinkin vauraassa läntisessä maailmassa, jonka johtajat pyrkivät saamaan kontrollin jokaisesta ihmisestä ja heillä on tätä varten laadittuna suunnitelma, jossa iänikuinen teema kapinasta Luojaa vastaan toistuu kun he yrittävät syrjäyttää jumalalliset lait ja pystyttää maan päälle sellaisen järjestelmän, jonka valvonnassa yksikään ihminen ei voi piiloutua Isonveljen tarkkailulta. Yksityisyys hävitetään ja ihmiset kootaan karsinaan jossa he voivat palvoa tämän maailman ruhtinasta, Luciferia, muuten elinmahdollisuudet tuhotaan (huom. Raamatun pedonmerkki). Kaikki nykyinen on valmistelua tuota lopunajan viimeistä koitosta (vaivanaika) varten, johon kuuluu vielä ainakin yksi maailmansota, jonka tuhkakasasta nousee ylös herra Ratkaisija (Antikristus) kuin Feeniks-lintu, joka käynnistää Uuden maailmanjärjestyksen (NWO), jonka työkaluja monet ylikansalliset järjestöt, kuten YK ja NATO, ovat viimeaikoina olleet luoden puitteet viimeisten päivien Baabelin tornille. Mutta kuten Raamattu Jeesuksen suulla oivasti lausuu, niin ”ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” (Matt. 10:26-27) Tämän kirjoituksen tekstit on lainattu profeetalliselta http://threeworldwars.com/ webbisivustolta, jonka ylläpitäjä ei turvallisuussyihin vedoten uskalla antaa henkilökohtaisia tietoja itsestään julkisuuteen, joten sivuston laatijan henkilöllisyys pysyy salaisuutena (http://www.threeworldwars.com/admin/contact.htm).

-------------------------------------------

NWO-salaliitto paljastettuna luoden kolme maailmansotaa

(Huom. suomennettu sivulta http://www.biblesupport.com/blog/31/entry-56-when-you-see-these-things-happening-know-that-the-kingdom-of-god-is-near-luke-2131/ + muutama lisäys sivulta http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm)

Päivitetty 16.1.2012 Sauli Niinistön osalta.


 

Niin kutsuttu eliitti tietää mitä on meneillään ja kuinka saavuttaa ”tavoitteet”. Heillä on suunnitelmia ihmisten varalle …

Tekniikka on seuraava: NWO-strategistit luovat Ongelman – rahoittamalla, kokoamalla, ja kouluttamalla ”oppositio”-ryhmän kiihottamaan sekasortoa vakiintuneessa poliittisessa valtajärjestelmässä (itsenäinen maa, alue, manner, jne.) johon he haluavat vaikuttaa ja siten luoda vastustavia ryhmittymiä konfliktissa jonka NWO itse taktikoi olemassa olevaksi. Viime vuosikymmeninä, niin kutsutut oppositioryhmät on samaistettu mediassa tavallisesti ’vapaustaistelijoiksi’ tai ’vapauttajiksi’.

Samaan aikaan, vakiintuneen poliittisen valtasysteemin, jossa konfliktia ollaan orkestroimassa, johtajaa demonisoidaan ja, oikealla hetkellä, viitataan ’toiseksi Hitleriksi’ (tee valintasi: Saddam Hussein, Milosevic, Gaddafi, jne.). ’Vapaustaistelijoita’ ei useinkaan koota paikallisesta rikollisesta ainesosasta (ts. KLA, huumekauppiaat). Aidossa machiavellistisessa petoksen hengessä, samat NWO-strategistit ovat yhtäläisesti mukana vakiintuneen valtasysteemin johtajan salaisessa aseistamisessa ja neuvomisessa myöskin (NWO aina hyötyy mistä tahansa aseellisesta konfliktista lainaamalla rahaa, aseistamalla, ja varustamalla kaikkia osapuolia jotka osallistuvat sotaan).

Konfliktia nostetaan esiin maailmannäyttämölle kontrolloitujen mediakanavien kautta valokuvien ja videonauharaporttien rumputulella kauhistuttavista ja verisistä julmuuksista joista viattomat siviilit kärsivät. Valitus kiipeää asteelle ”Jotakin täytyy tehdä!” Ja tuo on haluttu Reaktio.

NWO-nukketeatterin esittäjät tarjoavat sitten Ratkaisun lähettämällä YK:n ’rauhanturvaajia’ (Bosnia) tai YK:n ’koalitiojoukon’ (Persianlahti) tai NATO:n pommikoneita ja sitten maajoukkoja (Kosovo), tai armeijan ’etsimään joukkotuhoaseita’, joita ei tietenkään koskaan löydetä. Kerran asetettuna tehtävään, ’rauhanturvaajat’ eivät koskaan lähde pois. Idea on saada NWO-kontrolloituja maajoukkoja kaikkiin merkittäviin maihin tai strategisille alueille missä Uuden Maailman Järjestyksen valloitus todennäköisesti kohtaa huomattavaa vastarintaa.

Yritysmaailman osuutta NWO:sta hallitaan kansainvälisten pankkiirien, öljyparonien ja lääkekartellien avulla, samoin kuin muita merkittäviä monikansallisia yhtiöitä. Englannin kuninkaallinen perhe (Royal Family of England), nimittäin Kuningatar Elizabeth II ja Windsorin hallitsijasuku (House of Windsor), (jotka ovat, itse asiassa, Euroopan kuninkaallisten saksalaisen haaran – the Saxe-Coburg-Gotha perheen – jälkeläisiä, jotka muuttivat nimensä Windsor’iksi vuonna 1914), ovat korkean tason pelaajia harvainvallassa joka kontrolloi NWO:n yläkerrosta. Tämän hankkeen päätöksiä tekevät hermokeskukset ovat Lontoossa (erityisesti Lontoon City’ssä) Sveitsin Basel’issa, ja Brysselissä (NATO:n päämaja).

Yhdistyneet Kansakunnat, yhdessä kaikkien järjestöjen kanssa jotka työskentelevät YK:n sateenvarjon alla, sellaiset kuten Maailman terveysjärjestö (WHO), ovat täysiaikaisia pelaajia tässä hankkeessa. Samoin, NATO on NWO:n sotilaallinen työkalu.

Kaikki merkittävät johtavat teollisuusmaat kuten Yhdysvallat, Englanti, Saksa, Italia, Australia, Uusi-Seelanti, jne. (”G7/G8”:n jäseniä) ovat aktiivisia ja täysin yhteistyöhön halukkaita osanottajia tässä salaliitossa.

Tällä vuosisadalla, NWO:n ponnistelema kontrolliaste on kehittynyt siihen pisteeseen että vain tietyt huolellisesti valitut yksilöt, joita valmennetaan ja valitaan vaaleilla, ovat edes kelvollisia tullakseen pääministeriksi tai presidentiksi maille kuten Englanti, Saksa, tai Yhdysvallat. [Suomessa kelvollinen seuraavaksi presidentiksi on vain Kokoomuksen Sauli ”FOR SALE” Niinistö, jonka EU-eliitti haluaa valituksi. Muuten Niinistö kuuluu natsi-taustaiseen vapaamuurarilliseen Konstantinus Suuren ritarikuntaan, jonka varasuurmestari on Helsingin ex-kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi. Lue http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011070714019578_uu.shtml, http://www.apu.fi/artikkeli/raimo-ilaskivi-niinistoa-olisi-ehka-pitanyt-informoida, http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=664396http://keskustelu.suomi24.fi/node/10018990http://www.hs.fi/keskustelu/aihealue/Politiikka/ketju/6055701, Suom. huom.]

Ei ollut väliä sillä voittiko Bill Clinton vai Bob Dole presidenttiyden vuonna 1996, seuraukset olisivat olleet samoja. Molemmat miehet pelaavat samassa joukkueessa saman pallokerhon hyväksi. Jokainen joka ei ole joukkuepelaaja poistetaan: ts. presidentti Kennedy, Ali Bhutto (Pakistan) ja Aldo Moro (Italia).

Tuoreempina tapauksina, amiraali Borda ja William Colby tapettiin myös koska he olivat joko haluttomia tulemaan mukaan salaliittoon Amerikan tuhoamiseksi, eivät tehneet yhteistyötä jossakin ominaisuudessa, tai yrittivät paljastaa/estää valloitusagendan.

Useimmat merkittävät sodat, poliittiset kansannousut, ja taloudelliset lamat/taantumat viimeisen sadan vuoden (tai varhaisempien) ajalta suunniteltiin huolellisesti ja käynnistettiin näiden eliittiryhmien juonitteluiden kautta. Ne käsittävät Espanja vs. Amerikka -sodan v. 1898, 1. ja 2. maailmansodan; Suuren Laman (The Great Depression); vuoden 1917 Bolshevikki-vallankumouksen; Natsi-Saksan nousun; Korean sodan; Vietnamin sodan; Neuvostokommunismin ”kaatumisen” vuosina 1989-91; vuoden 1991 Persianlahden sodan; Kosovon sodan; sekä kaksi Irakin sotaa. Jopa Ranskan vallankumous orkestroitiin olemassa olevaksi NWO-elementtien avulla.

Aina vain suurempien rikkauksien, luonnonlähteiden, totaalisen poliittisen vallan, ja kontrollin muiden suhteen hankkiminen ja lujittamien ovat motivoivia voimia jotka ohjaavat NWO-johtajien päätöksiä. Ihmiskärsimyksen määrä ja viattomien elämien menetykset ovat epäasioita näille yksilöille.

Paul Warburg, pankkiiri:

”Meillä tulee olemaan maailmanhallitus piditpä siitä tai et. Ainoa kysymys on, että saadaanko tuo hallitus aikaan valloituksella vai myönnytyksellä.” (17. helmikuuta 1950, kun hän todisti USA:n senaatin edessä).

Heidän pyrkimyksenään on panna täytäntöön täydellinen ja totaalinen kontrolli jokaisen ihmisen ylle planeetalla ja supistaa dramaattisesti maailman väestöä kahdella kolmasosalla jota ollaan orkestroimassa äärimmäisen voimakkaan ja vaikutusvaltaisen geneettisesti sukua olevien yksilöiden ryhmän taholta (ainakin ylimmissä portaissa) jotka käsittävät monia maailman rikkaimmista ihmisistä, poliittisia huippujohtajia, ja yritysmaailmaeliittiä, samoin kuin jäseniä niin kutsutusta Euroopan Mustasta aatelistosta (Black Nobility, jota hallitsee Brittiläinen kruunu (British Crown)), jonka päämäärä on perustaa Yhden-maailman (fasistinen) hallitus, riisuttuna kansallisista ja alueellisista rajoista, joka on kuuliainen heidän agendalleen.

Vuonna 1992, Tri. John Coleman julkaisi kirjan Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300 (Salaliittolaisten hierarkia: Kertomus 300:n komiteasta). Kiitettävän oppineisuuden ja säntillisen tutkimuksen avulla, Tri. Coleman tunnistaa pelaajat ja selostaa huolellisen seikkaperäisesti Uuden Maailman Järjestyksen agendan maailmanlaajuisesta hallinnasta ja kontrollista. Kirjan Conspirators Hierarchy sivulla 161, Tri. Coleman summaa tarkasti 300:n komitean tarkoituksen ja päämäärän seuraavasti:

”Maailmanhallitus ja yhden yksikön rahajärjestelmä, pysyvien ei-vaaleilla valittujen periytyvien oligarkkien alaisuudessa, jotka itsevalikoituvat heidän joukostaan feodaalijärjestelmän muodossa kuten oli asianlaita keskiajalla. Tässä Yhden-maailman kokonaisuudessa, väestöä tullaan rajaamaan rajoituksilla koskien lasten määrää perhettä kohden, taudeilla, sodilla, nälänhädällä, kunnes 1 miljardi ihmistä, jotka ovat hyödyllisiä johtavalle luokalle, alueilla, jotka tullaan tiukasti ja selkeästi määrittämään, jää jäljelle maailman kokonaisväestönä.

Ei tule olemaan mitään keskiluokkaa, vain johtajia ja palvelijoita. Kaikki lait tullaan yhtenäistämään maailman oikeusjärjestelmän alaisuuteen jossa tuomioistuimet soveltavat samaa yhdistynyttä lakikokoelmaa, jonka tukena on maailmanhallituksen poliisivoimat ja Yhden-maailman yhdistynyt armeija valvoakseen lakeja kaikissa entisissä maissa joissa ei mitään kansallisia rajoja tule olemaan. Järjestelmä tulee lepäämään hyvinvointivaltion perustalla; niitä, jotka ovat kuuliaisia ja nöyristeleviä maailmanhallitukselle, tullaan palkitsemaan välineillä elää; ne, jotka ovat kapinallisia, tullaan yksinkertaisesti näännyttämään kuoliaaksi tai julistetaan lainsuojattomiksi, siten ollen kohteena kenelle tahansa joka haluaa tappaa heidät. Yksityisomisteiset tuliaseet tai minkä tyyppiset aseet tahansa tullaan kieltämään.”

Pelkkä petoksen suuruus ja monimutkainen verkko joka ympäröi yksilöitä ja järjestöjä, jotka ovat osallisena tässä salaliitossa, on mieltä hätkähdyttävää, jopa kaikkein neuvokkaimmille meidän keskuudessa. Suurin osa ihmisistä reagoi epäilyksellä ja skeptisyydellä aihetta kohtaan, epätietoisina siitä että heitä on valmennettu (aivopesty) reagoimaan skeptisyydellä institutionaalisten ja median vaikutusvaltojen toimesta. Kirjailija ja mielen ohjelmointipurkaja Fritz Springmeier (kirja The Top 13 Illuminati Bloodlines) sanoo, että valtaosa ihmisistä on rakentanut sisäänsä ”liukumäkiä (slides)” jotka tekevät tyhjäksi mielen kriittisen tutkimusprosessin kun tullaan tiettyihin arkaluonteisiin aiheisiin. ”Liukumäet”, Springmeier selostaa, on CIA:n termi valmennustyyppiselle reaktiolle joka kuolettaa henkilön ajattelun ja päättää käsillä olevan aiheen punnitsemisen tai tarkastelun. Esimerkiksi, sanan ”salaliitto” maininta usein koettaa saada liukumäkireaktion monissa ihmisissä.

Se, minkä useimmat ihmiset uskovat olevan ”yleinen mielipide”, on todellisuudessa huolellisesti suunniteltu ja käsikirjoitettu propaganda joka on suunniteltu tuomaan esiin haluttu käyttäytymisreaktio yleisöltä. Yleisen mielipiteen gallupkyselyt suoritetaan todellisuudessa pyrkimyksenä arvioida Uuden Maailman Järjestyksen suunniteltujen ohjelmien yleisön hyväksyntää. Vahva näyttö gallupeissa kertoo heille että ohjelmointi ”tehoaa”, kun taas heikko näyttö kertoo NWO-manipuloijille että heidän täytyy muuttaa tai ”nykäistä” ohjelmointia kunnes haluttu reaktio saadaan aikaan.

Albert Pike ja kolme maailmansotaa

Albert Pike sai näyn, jonka hän kuvaili kirjeessä kirjoittaen sen Giuseppe Mazzini’lle, päivätty elokuun 15. päivälle 1871. Tämä kirje hahmottelee graafisesti suunnitelmia kolmelle maailmansodalle jotka nähtiin välttämättöminä tuoda esiin Yhden-maailman Järjestys (One World Order) ja me voimme vain kummastella kuinka tarkasti se on ennustanut tapahtumia, jotka ovat jo toteutuneet.

Pike’n kirje Mazzini’lle

On yleisesti uskottu harhakuvitelma että lyhyen aikaa, Albert Pike’n kirje Mazzini’lle oli näytteillä Brittiläisen Museon Kirjastossa Lontoossa, ja että William Guy Carr, entinen tiedustelu-upseeri Kanadan kuninkaallisessa laivastossa, kopioi sen. Brittiläinen Kirjasto on vahvistanut kirjoittaessaan minulle, ettei sellaista dokumenttia ole koskaan ollut heidän hallinnassaan. Lisäksi, Carr’in kirjassa, Satan, Prince of this World (Saatana, tämän maailman ruhtinas), Carr ottaa mukaan seuraavan alaviitteen:

”Käsikirjoitusten vartija informoi hiljattain kirjailijaa siitä että tätä kirjettä EI ole luetteloitu Brittiläisen Museon Kirjastossa. Tuntuu oudolta että kardinaali Rodriguez’in tiedoilla varustettu mies olisi sanonut että se OLI siellä vuonna 1925.”
Näyttää siltä että Carr sai tietää tästä kirjeestä kardinaali Caro Rodriguez’ilta Chilen Santiagosta, joka kirjoitti kirjan The Mystery of Freemasonry Unveiled (Vapaamuurariuden salat paljastettuna). Tähän päivään mennessä, ei mitään vakuuttavaa todistetta ole olemassa osoittaakseen että tämä kirje oli joskus kirjoitettu. Siitä huolimatta, kirjettä siteerataan laajasti ja on aihe paljolle keskustelulle.

Seuraavat ovat ilmeisesti otteita kirjeestä, osoittaen miten kolme maailmansotaa on suunniteltu useille sukupolville.
Ensimmäinen maailmansota täytyy saada aikaan mahdollistaakseen Illuminatin kukistaa tsaarien valta Venäjällä ja tehdä tuosta maasta ateistisen kommunismin linnoitus. Erimielisyyksiä, joita Illuminatin ”agentuuri” (agentit) aiheutti brittiläisen ja saksalaisen imperiumin välille, tultaisiin käyttämään hyväksi lietsomaan tätä sotaa. Sodan lopussa, kommunismi tultaisiin luomaan ja käyttämään sitä hyväksi tuhoamaan muita hallituksia ja heikentämään uskontoja.” [2]
Historian tutkijat tunnustavat että Englannin poliittiset liittolaiset yhdellä puolella ja Saksan liittolaiset toisella puolella, joita muovattiin vuosina 1871-1898 Otto von Bismarck’in, Albert Pike’n salaliittolaiskumppanin, taholta, olivat apuna Ensimmäisen maailmansodan aikaansaamisessa.

Toinen maailmansota täytyy lietsoa käyttämällä hyväksi eroavaisuuksia fasistien ja poliittisten siionistien välillä. Tämä sota täytyy synnyttää niin että natsismi hävitetään ja että poliittinen siionismi olisi tarpeeksi vahva perustamaan itsenäisen Israelin valtion Palestiinaan. Toisen maailmansodan aikana, kansainvälisen kommunismin täytyy tulla riittävän voimakkaaksi horjuttamaan kristikuntaa, jota sitten pidettäisiin kurissa ja hillittäisiin siihen aikaan asti jolloin me tarvitsisimme sitä lopullista sosiaalista luonnonmullistusta varten.” [3]
Tämän Toisen maailmansodan jälkeen, kommunismi tehtiin riittävän vahvaksi aloittamaan heikompien hallitusten haltuunotto. Vuonna 1945, Potsdamin konferenssissa Truman’in, Churchill’in, ja Stalin’in välillä, suuri osa Eurooppaa yksinkertaisesti luovutettiin Venäjälle, ja toisella puolella maailmaa, sodan Japanin kanssa jälkimainingit auttoivat pyyhkäisemään kommunismin tulvan Kiinaan.

(Lukijoiden, jotka kiistelevät siitä että termit natsismi ja siionismi eivät olleet tunnettuja vuonna 1871, pitäisi muistaa että Illuminati keksi nämä molemmat liikkeet. Lisäksi, kommunismi ideologiana, ja uutena fraasina, on lähtöisin Ranskasta vallankumouksen ajoilta. Vuonna 1785, Restif pani alulle fraasin neljä vuotta ennen kuin vallankumous puhkesi. Restif’iä ja Babeuf’ia, vuorostaan, vaikutettiin Rousseau’n toimesta – kuten oli asianlaita heistä kaikista kuuluisimman salaliittolaisen, Adam Weishaupt’in, kohdalla.)

Kolmas maailmansota täytyy lietsoa käyttämällä hyväksi erimielisyyksiä, jotka aiheutettiin ”Illuminatin” ”agentuurin” toimesta poliittisten siionistien ja islamilaisen maailman välille. Sota täytyy hoitaa sellaisella tavalla että islam (muslimien arabimaailma) ja poliittinen siionismi (Israelin valtio) molemminpuolisesti tuhoavat toisensa. Samaan aikaan muut kansakunnat, vielä kerran jakautuneina tässä kysymyksessä pakotetaan taistelemaan täydelliseen fyysiseen, moraaliseen, hengelliseen ja taloudelliseen uupumispisteeseen saakka … Me tulemme päästämään irti nihilistit ja ateistit, ja me provosoimme hirmuisen sosiaalisen vedenpaisumuksen joka kaikessa kauheudessaan tulee selvästi osoittamaan kansakunnille absoluuttisen ateismin, julmuuden ja mitä verisimmän kaaoksen alkuperän, tehovaikutuksen. Sitten joka puolella, kansalaiset, pakotettuina puolustamaan itseään maailman vallankumouksellisten vähemmistöä vastaan (vrt. antikapitalistinen Occupy Wall Street -liike, Suom. huom.), tulevat perin pohjin hävittämään nuo sivilisaation tuhoajat, ja suuri joukko, kristinuskoon pettyneitä, joiden deistiset henget tulevat tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, huolissaan ihanteen vuoksi, mutta ilman tietämystä missä suorittaa sen palvontaa, tulee vastaanottamaan todellisen valon universaalin manifestaation kautta Luciferin puhtaasta opista, viimeinkin esitettynä julkisessa näkymässä. Tämä manifestaatio tulee olemaan seurausta yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä joka seuraa kristinuskon ja ateismin hävitystä, molemmat voitettu ja tuhottu samaan aikaan.” [4]
Syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskuista lähtien, maailmantapahtumat, ja erityisesti Lähi-Idässä, osoittavat kasvavaa levottomuutta ja epävakaisuutta modernin siionismin ja arabimaailman kesken. Tämä on täysin linjassa vaatimuksen Kolmannesta maailmansodasta kanssa joka on määrä käydä näiden kahden, ja heidän liittolaistensa molemmin puolin välillä. Tämä Kolmas maailmansota on yhä tulossa oleva, ja viimeaikaiset tapahtumat osoittavat meille, ettei se ole kaukana matkan päässä.

Nämä ovat, minä uskon, suunnitellun Kolmannen maailmansodan vaiheet:
  • Preludi – Tapahtumat jotka johtavat WWIII:n alkuun, käsittäen syyskuun 11. päivän 2001 iskut. 
  • Näytös 1Lähi-Itä. Laajalle ulottuva konflikti viedäkseen koko alueen sodan liekkeihin, mahdollisesti Iranin tai militanttien Pakistanissa laukaisemana jotka käyttävät Pohjois-Koreasta hankittuja ydinaseita. Ensimmäinen näyttämö tässä Näytöksessä on USA:n Irakin invaasio maaliskuun 20. päivänä 2003. [Nyt se on virallisesti päättynyt (31.12.2011) ja uusi sota voi alkaa. Suom. huom.]
  • Näytös 2Israel sodassa – sen arabinaapureita, mahdollisesti Palestiinaa vastaan. Palestiinan valtio tullaan perustamaan, niin että kaikki israelilaiset erotetaan palestiinalaisista (kuulostele mainintaa 7-vuotisesta sopimuksesta jonka maailmanjohtaja – luultavasti Bush – vahvistaa), vain Israelin hyväksi joka häijysti hyökkää Palestiinaa vastaan pian sen jälkeen. [Ks. Obadjan kirja ja Edomin tuho, Suom. huom.]
  • Näytös 3Kaukoitä – ”Hiuksia nostattava yhteenotto joka uhkaa ihmiskunnan olemassaoloa” – Peter Lemesurier, kirjan The Armageddon Script kirjoittaja, s. 223, kirjoitettu v. 1981. Sisältää Kiinan tunkeutumisen Taiwaniin ja ydinräjähdyksen Korean niemimaalla.
  • Näytös 4 – Niin ankara luottamuksen kuluminen ’Järjestelmässä’, että kansalaiset tulevat paniikissa luopumaan vapauksista ja liittovaltion perustuslaillisesta muodosta. Suunnitelma vaatii USA:n Perustuslain purkamista, joka käynnistetään tarpeeksi merkittävällä ’terroristi’-hyökkäyksellä (ns. False-Flag -isku eli valeterrori-isku, Suom. huom.). Lopullinen tarkoitus on esitellä globaali hallitus ja Yhden-maailman uskonto.
  • Näytös 5USA:n romahdus, sekä muiden läntisten talouksien ja moraalikäsitysten romahtaminen.
  • Näytös 6Merkittävä väestön supistaminen käyttäen hyväksi luonnon- ja keinotekoisia onnettomuuksia.
  • Esirippu. Kuka voi kertoa kuinka tämä sota tulee päättymään?
Sekä Raamatun profetia että Illuminatin suunnitelma toteaa että Israel on avain. Kolmannen maailmansodan suunnitellaan alkavan silloin kun Israel ryhtyy sotaan sen arabivihollisia vastaan. Sitten, ja vain silloin, alkavat kaikki muut elementit ilmaantua ja ne tekevät niin nopeassa sarjassa. Suunnitelman on määrä saada yksi katastrofi seuraamaan toista niin nopeassa tahdissa että, ennen kuin ihmiset kykenevät henkisesti ja emotionaalisesti käsittelemään yhtä katastrofaalista uutistapahtumaa, niin heitä tullaan iskemään toisella. On myös täsmällistä sanoa, että ennen sitä kun KAIKKI palaset WW3:lle ovat paikoillaan, suunnitelmaa ei aloiteta. [Liittyyköhän tähän myös Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto pois sodan jaloista (Ilm. 3:10)?! Suom. huom.]

Samalla kun olisi naiivia ehdottaa erityistä aikarajaa tapahtumille jotka johtavat sotaan ja käsittävät WW3:n, me tiedämme että suunnitelmat WW3:lle ovat hyvin edistyneitä, ja meidän johtajamme, jotka ovat mukana tässä salaisessa suunnitelmassa, odottavat vain oikeaa signaalia ennen kuin suursota alkaa.

Me olemme valmistautumisen viimeisissä vaiheissa globalisoimaan maailma niin että vapaamuurarillinen New Age -kristus (Antikristus) voi ilmestyä vastaanottamaan kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan maailman johtajilta. Tämä on Illuminatin suunnitelma ja Raamatun profetia (Ilmestyskirja 17:12-17).

Peter Lemesurier’in, kirjan The Armageddon Script kirjoittajan, sanoilla:

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin toistaiseksi pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viime hetken sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Valtaosa päänäyttelijöistä, joku pitää mahdollisena, on jo paneutunut rooliinsa. Pian heille tulee aika saapua näyttämölle, valmiina kun esirippu nostetaan. Ajankohta toiminnalle saakoon tulla.”


Alaviitteet

1. Lady Queensborough: Occult Theocracy, pp. 208-209.
2, 3, 4. Cmdr. William Guy Carr: Quoted in Satan: Prince of This World.

http://www.threeworldwars.com/index.html

Kääntäjä: Olli R. – “nokialainen”


Katso vielä muutama profeetallinen ja NWO-salaliittoa selittävä video vuotta 2012 varten:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=39btKqMiqiQ (Illuminati 2012 End of the World Conspiracy Predictions)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Y1hhEAmBCI (The Power Behind the New World Order (Full Movie))

http://www.youtube.com/watch?v=FJiCU6Jw0Co&feature=relmfu (Esoteric Agenda - FULL LENGTH MOVIE - WELCOME TO YOUR AWAKENING!)



2 kommenttia:

  1. Mitä luulet, voiko illuminaattia pysäyttää enää mitenkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertainen vastaus: Niin kauan kuin Illuminati etenee sopusoinnussa Raamatun profetioihin ja Jumalan aivoitusten mukaan, niin sitä ei voi pysäyttää. Jos illut poikkeaa tieltä, niin heille käy huonosti.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com