Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 24. tammikuuta 2012

SUOMEN PRESIDENTINVAALIEN PETOSJYTKY VUONNA 2012

ENEMMISTÖ SUOMALAISISTA ÄÄNESTI NWO-ELIITIN TAHDON MUKAISESTI

Päivitetty 25.1.2012 ja 28.1.2012


Sauli "the king"


Minä arvasin tämän vaalituloksen presidenttikisan ensimmäisellä kierroksella. Kun viime keväänä tuli Suomen eduskuntavaaleissa jytky niin nyt tuli PETOSJYTKY (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10401991). Hengellisesti ja moraalisesti katsoen presidentinvaalien toiselle kierrokselle tuli valituksi kaksi pahinta ehdokasta jotka sopivat saatanalliseen NWO-agendaan Suomen osalta. Kokoomuksen Sauli Niinistö on julkisesti NWO-mies (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10298968, http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=653008) ja kuuluu vapaamuurarilliseen salaseuraan (Konstantinus Suuren ritarikunta), ja Vihreiden Pekka Haavisto on julkihomo, joka pyrkii olemuksellaan (ei ehkä itse tietoisesti, mutta häntä käytetään hyväksi) saamaan homoseksuaalisuuden vielä yleisemmin hyväksytyksi yhteiskunnassa eli kumoamaan perinteisiä kristillisiä arvoja (ks. teoriaa http://keskustelu.suomi24.fi/node/10399600). Haavistolla ei pelkästään sattumalta ole nostetta juuri nyt. Ja kukapas nyt rauhallisesta ja asiallisesta tyylistä moittisi? Valitettavasti suomalaiset ja varsinkin pääkaupunkiseutulaiset ovat nykyään pintaliitäjiä. He eivät näe ulkokuoren alle ja välitä moraaliarvoista (http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=683020). Saulikin on kuulemma niin söpö tyttöjen mielestä ja urhea tsunamista selvinnyt ritari. On siinä meille tulevaisuuden "arvojohtajat", yksi raharikkaiden ja mammonan vallan lemmikki, ja toinen ”syrjittyjen” homojen, jotka edustavat luonnotonta seksuaalisuutta raamatullisesti ja muutenkin, edusmies, puhumattakaan muusta vapaamielisyydestä suvaitsevaisuuden nimissä (lue hyvä kirjoitus http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93009-vaaryyden-synnin-suvaitsevaisuus-on-pahuutta-ja-pahuudesta). Mitähän maailmalla, jossa homoseksuaalisuus on rikos vielä kymmenissä maissa, ajateltaisiin, jos Suomeen todella tulisi gay-presidentti?! Se olisi ennenkuulumatonta. Muslimimaissa siitä ei varmasti tykättäisi.

Sauli Niinistö on kuitenkin näiden vaalien messiashahmo. Pienituloisten ääniä kalastellakseen hän perusti juuri vaalien alla rahaston jonne ohjataan hänen kirjansa tuotot ja niillä autetaan köyhiä perheitä (ks. http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/43614.htm). Tämä on aivan liian läpinäkyvää ja tätähän Illuminati juuri tekee, eli harhauttaa hyväntekeväisyydellään hyväuskoisia kannattamaan heitä (huom. saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi lopunajalla, 2 Kor. 11:14). Niinistö voi olla ennakkotapaus ns. vapaamuurarikristuksesta (lopull. Antikristus) joka astuu Jerusalemin temppeliin (vrt. Mäntyniemi) ja julistaa olevansa Jumala. Antikristus on ”666” ja tuskin sattumaa että Niinistön ehdokasnumero on 6 (ks. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10362590). Niinistö olisi myös Suomen kaikkien aikojen 11. miespresidentti!!! Luku 11 on Illuminatin ja saatanismin tärkeimpiä lukuja ja se ilmaisee ”pientä sarvea”, Antikristusta, Danielinkirjassa (Dan. 7:7-9,19-26). Ajatelkaa, jos se petos onnistuu Suomen oloissa niin, miksei se onnistuisi maailmanlaajuisesti?! Suomi on eräällä tavalla maailma pienoiskoossa ja pääkaupunkiseutu on Babylon-moottori (Ilm. 18). Niinistö on lumonnut Suomen kansan ja Haavisto on hänen hyvä aisaparinsa Suomen eksyttämisessä. Tosin toinen kierros on läpihuutojuttu Niinistölle, mutta järjestämällä paljon medianäkyvyyttä vaaliväittelyille ynnä muulle vaalitohinalle saadaan kansaa sopivasti käännytettyä ja kypsytettyä Haaviston ja Niinistön arvomaailmoihin (molemmat globalisteja ja EU-mielisiä). Illuille olisi ollut suuri pettymys jos jompikumpi konservatiiveista, Väyrynen tai Soini (EU-vastaisia), olisi saanut näkyvyyttä toisella kierroksella. Nyt heidän (NWO-Illuminatin) valitut miehensä saavat vapaasti mellastaa tiedotusvälineissä. Valitkaa siis ”rapparin” ja ”sodomiitin” välillä!!! Äänestämisen voisi hyvinkin jättää väliin. Mutta Jumala näkee kyllä Suomen tilanteen ja onneksi Hän kurittaa sitä jota rakastaa eikä tuomitse lopullisesti perikatoon. Lue http://nokialainen.blogspot.com/2010/04/suomi-on-jumalan-valittu-pakanamaa.html.

Seuraavaksi muutama tuore aikajärjestyksessä oleva (vanhin ensin) kirjoitus blogini vieraskirjasta, jotka käsittelevät presidentinvaaleja ja Niinistöä.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Nyt herätyskellot soimaan veljet ja siskot! Sain VASTA tänään tietää ystävältäni Thomakselta, että todennäköinen tuleva presidenttimme Sauli Niinistö kuuluu salaseuraan, herrakerhoon, joka muistuttaa vapaamuurareita. Niinistö liittyi natsi-taustaiseen Konstantinus Suuren ritarikuntaan viime kesänä, jonka varasuurmestari on Helsingin ex-kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi. Lisäsin tämän tiedon uusimpaan blogijulkaisuuni (NWO-agenda ja kolme maailmansotaa). Katso linkit:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011070714019578_uu.shtml
http://www.apu.fi/artikkeli/raimo-ilaskivi-niinistoa-olisi-ehka-pitanyt-informoida
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=664396
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10018990
http://www.hs.fi/keskustelu/aihealue/Politiikka/ketju/6055701

Sauli Niinistön ala-arvoinen moraali?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10375232

16. tammikuuta 2012 16:38:55
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Ja lisäksi, vuonna 1999 silloinen kokoomuksen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Sauli Niinistö pyysi Jorma "bilderberg" Ollilaa porvarikentän yhteisehdokkaaksi vuoden 2000 presidentinvaaleihin, mutta Ollila kieltäytyi tuolloin. Niinistö muuten osallistui Bilderberg-kokoukseen v. 1997 http://lampuri.fi/bilderberg.htm ja näin voisi olettaa että Jorma ja Sauli ovat hengenheimolaisia eliitin jäseninä. Kellään muulla nykyisistä presidenttiehdokkaista ei ole tällaisia hämäriä kytköksiä, jos ei oteta huomioon Soinin katolisuutta, joka kieltää roomalaiskatolisen kirkon tekemät menneisyyden rikokset. En äänestä Soinia enkä ketään muutakaan.

16. tammikuuta 2012 17:32:09
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Niinkuin jo aiemmin linkitin. Tässä se "paskahousu" ylistää UMJ:tä.

http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

16. tammikuuta 2012 17:49:12
_______________________________________

Nimi : il

Viesti : http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93719-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-1

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93870-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-2

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93924-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-3

16. tammikuuta 2012 18:11:39
________________________________________

Nimi : tauno

Viesti : Lisätietoja nimimerkki il:n linkkeihin ,
kukaan ei kumonnut Hauta-ahon kirjoituksia..kumma juttu..

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/94043-missa-niiniston-kannattajien-vastavaitteet

Ja herran uusi järjestö, tietty
paavin suojeluksen alla:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Konstantinus_Suuren_Ritarikunta

http://www.ocmonline.org/

16. tammikuuta 2012 18:21:12
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Eläköön !!!

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012011915099919_pd.shtml

19. tammikuuta 2012 16:35:10
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Kyllä nyt turismi lopahtaa Egyptissä..tämä piti vielä saada selville ennen WW3:aa..

Muslimiveljeskunnasta Egyptin vaalien suurvoittaja

Jumala puhuu merkkien kautta. Sauli Niinistön vaalilogossa on S-kirjain eli "Satan" ja hänen ehdokasnumeronsa on 6, joka on langenneen ihmisen tai pedon luku.

Näin Niinistö kommentoi logonsa yhteyttä Mannerheimiin

21. tammikuuta 2012 16:50:23
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Yllätys muhii ilmassa. Paavo Väyrynen voitti selvästi MTV3:n nettiäänestyksen. Kommenteista päätellen ihmiset ovat tajunneet median pelin ja tulleet järkiinsä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/presidentinvaalit2012/index.shtml/arkistot/kotimaa/2012/01/1480795/kuka-on-sopivin-suomen-presidentiksi-tassa-mtv3n-nettiaanestyksen-tulos

Itse kävin sittenkin äänestämässä ja annoin ääneni Soinille, koska hänellä on maalaisjärkeä ja on oikeasti isänmaallinen. Plussaa on uskonvakaumus. Väyrynen oli toinen vaihtoehto.

Pekka, miksi et vastaa sähköpostiviestiini?

22. tammikuuta 2012 16:09:17
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Olli vastasin äsken.

22. tammikuuta 2012 17:08:26
________________________________________

Nimi : ..

Viesti : keskisuomalaisen etusivulla niinistön mainos jossa teksti "p.s häkärinteillä 6 tunnin lippu 6 eurolla" saulin numero kolmas kuutonen.

olli: eikös soinihan on katolinen? on tosin israelin puolella, ja muuten jaan paljon samoja ajatuksia.

22. tammikuuta 2012 20:51:18
________________________________________

Nimi : Ville-Simo, Helsinki

Viesti : Kivat vaihtoehdot pressanvaalien toiselle kierrokselle!
Toinen EU-intoinen globalisti ja toinen ... no tiedätte kyllä.

23. tammikuuta 2012 17:18:47
________________________________________Lopuksi huomautan vielä että Niinistön vaalisloganit kummastuttavat. Näin oli jo vuonna 2006 kun häntä esiteltiin "Työväen presidenttinä", jolla luotiin vain ovelia mielikuvia Suomi-yrityksen johtajasta. Mutta onko Kokoomus-puolue koskaan samaistunut tavalliseen työväestöön? Eikö pikemmin ole niin että Kokoomuksen Niinistö on pääoman ja työnantajien presidentti, joka käy ilmi mm. tästä uutisjutusta: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194715078896/artikkeli/puheenaihe+onko+niinisto+tyovaen+presidentti+.html. Uutisjuttua lainaten: "Eliitin kurittaja on määrätietoinen ja kärsimätön." Nyt näissä presidentinvaaleissa Niinistön vaalislogan on myös kummallinen. Hän jatkaa samalla linjalla eli "Suomella töissä", joka kuvastaa amerikkalaistyylistä yritysmentaliteettia (ks. http://www.mtv3.fi/uutiset/presidentinvaalit2012/index.shtml/arkistot/kotimaa/2012/01/1480954/sauli-niinisto-suomella-toissa). Niinistön todellinen työnantaja ei kuitenkaan ole kallis isänmaamme, vaan EU:n harmaa eliitti, jonka juoksupoika hän on. Niinistö oli se joka vei Suomen euroon ja ilman omaa valuuttaa mikään maa ei ole aidosti itsenäinen, vaan toisen talutusnuorassa.

----------------------

PÄIVITYS 25.1.2012

Eräs kirjoittaja haastaa vieraskirjallani puheet Niinistöön liittyen. Hän ottaa tuekseen Patmos Lähetyssäätiön edustajan.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Pera

Viesti : Olen levollisena pressan vaalin suhteen. Jumala säätää ilmat myös presidentit Suomessa, ei kannata olla hysteerisiä.

Pasi Turunen ei usko Niinistö on vapaamuurari.

http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=256

Pasi Toivonen toi suomennoksen helvetinkokemuksen

http://www.heinola.org/~patato/Brenes.html

25. tammikuuta 2012 15:43:38
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pera, minä en luota Turusen arvostelukykyyn pätkääkään. Turunen suosii karismaattisia eksyttäjiä ja ei koskaan puhu lopunajan suuresta eksytyksestä jossa me nyt elämme. Tämä Niinistön herrakerhoon kuulumisen vähättely on juuri sitä eksytystä jota Turunen tuo ilmi blogissaan. Ensinnäkin Rooman keisari Konstantinus Suuri (jota Niinistö varmaan ihannoi) ei koskaan ollut mikään oikea kristitty, vaikka antoi kristityille uskonnonvapauden. Konstantinus tarvitsi kristittyjä ensisijaisesti tukemaan itseään taistelussaan kruununtavoittelijaa ja lankoaan Maxentiusta vastaan. Lue enemmän http://keskustelu.suomi24.fi/node/9777195. Lainaus:

"Ensisijaisesti Konstantinuksen "kääntymys" ei näytä olleen lainkaan kristillinen vaan nimenomaan "pakanallinen" tapahtuma.
Konstantinuksen armeijassa tuolloin olleiden kertoman mukaan näky koski aurinkojumalaa, jota asianomaisessa kultissa palveltiin.
On todisteita, että Konstantinus juuri ennen ratkaisutaistelua olisi vihitty juuri tällaiseen "Voittamattoman auringon" (Sol invictus) kulttiin."

Vaikka tämä ritarikunta ei olisikaan juuri vapaamuurarijärjestö, niin se ei yhtään vähennä sen salaseuramaista ja petoksellista luonnetta. Kuka tuntee sen rituaalit?! Sen sisällä palvotaan selvästi ”toista Kristusta”. Sanotaanhan sen johtajia sitä paitsi suurmestareiksi kuten rappareidenkin vastaavia. Älkää menkö ”vapaamuurarikristus” Niinistön ansaan!!

Vielä mielenkiintoinen uutinen Hitlerin tyttärestä:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/119648-angela-merkel-tuli-ulos-suunnitelmana-eun-liittovaltio

25. tammikuuta 2012 18:09:53
________________________________________Joten "kristittyjä" menee myös lankaan Niinistön suhteen. Ne joilla on erottelukykyä, havaitsevat petoksen. Yleensä petetyt "kristityt" eivät odota Jeesuksen takaisintuloa (tempaus) lainkaan näinä aikoina, tai edes usko kirjaimelliseen Jeesuksen toiseen tulemukseen. Nämä maailmalliset luopiouskovaiset pelkäävät tuomioiden tuloa ja haluavat vain jatkaa maallista temmellystään Jeesuksen ikävöimisen sijasta. Korvasyyhynsä he sitten haalivat itselleen opettajia, jotka julistavat että "nyt on rauha, ei hätää mitään" ja Jeesus ei tule vielä pitkään aikaan (2 Tim. 4:3).

Ne jotka haluavat tietää Konstantinus Suuresta ja hänen vastustajastaan Maxentiuksesta enemmän, voivat lukea Wikipediasta tietoa. Lainaus:

"Tiedetään, että Konstantinus lyötti vuosia taistelun jälkeen kolikoita, joissa oli auringonjumala Sol Invictuksen kuva. Konstantinus itse kertoo riemukaaressaan olleensa "jumalaisessa johdatuksessa" ilman mitään viitteitä kristinuskoon."

Siis selvää pässinlihaa. Niinistön salaseura palvoo auringonjumalaa (=Lucifer), jolla on kristilliset kulissit. Keisari Konstantinus ei ollut oikea kristitty, vaan liitti kristillisyyden pakanuuteen ja avasi ovet massiiviselle okkulttiselle hyökkäykselle. Lue enemmän http://www.kristitynfoorumi.fi/pakanuusjakatolinenkirkko.htm.

----------------------

PÄIVITYS 28.1.2012

Haluan vielä lisätä muutaman tuoreen vieraskirjaviestin (lähinnä minulta), koska ne paljastavat Sauli Niinistön globalistisen NWO-henkisyyden ja joidenkin kristittyjen hyväuskoisen ja leväperäisen suhtautumisen häneen. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää.

________________________________________
Vieraskirja
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Globalistien suosikkifraasi on "palvella yhteistä hyvää" ja tätä Sauli Niinistö viljelee vaalikampanjassaan. Se on kuin illujen salaista kieltä, jolla manipuloidaan kansaa.

Pasi Toivonen käänsi kirjan Nälän ja kaaoksen päivät, jossa mainitaan tästä "yhteisestä hyvästä":

http://www.sunpoint.net/~patato/d9.html


Lainaus:

"Media tulee kertomaan amerikkalaisille että heidän täytyy uhrautua yhteisen hyvän vuoksi, niin että kaikista tulee yhtä."

Saulin vaalislogan (http://www.niinisto.fi/):

"Kokemus, näkemys, vastuuntunto, into, halu palvella yhteistä hyvää – Sauli Niinistö haluaa olla Suomella töissä."

Iltalehden keskustelufoorumilla (http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=9535170) eräs lukija ihmettelee myös Saulin kieltä:

"Mitä on se Niinistön "yhteisen hyvän" paskan jauhaminen?"

Eilen Haavisto ja Niinistö ottivat yhteen vaaliväittelyssä TV1:llä. Yle Areenasta voi katsoa kohdan (puhe alkaa 0.35.22) jossa Sauli viljelee tätä "yhteistä hyvää":

http://areena.yle.fi/video/1327610052370

Soini petti äänestäjänsä, katolilainen pelle..

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=9596879#post9596879

27. tammikuuta 2012 17:36:34
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : Olli voisko Niinistön "yhteinen hyvä" tarkoittaa samaa mitä Hitler tarkoitti aikoinaan vapaaehtoistyöllä? Myös Obama on muistaakseni viljellyt samalaisia ajatuksia.

27. tammikuuta 2012 17:45:04
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Sauli vielä selvästi painotti puheessaan (Yle Areena) että hän omistautuu sille "yhteisen hyvän palvelemiselle" eli hän tunnustautuu eliitin agendan eteenpäinviemisen asialle Suomen kohdalla.

27. tammikuuta 2012 17:46:09
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pekka, se voi olla sitäkin. Joka tapauksessa erilaisuutta ei hyväksytä ja kaikki ihmiset yritetään pistää samaan muottiin "yhteisen hyvän" alle. Tämä kuulostaa pedonmerkki-yhteiskunnalta. Joko olet minun (pedon) puolella tai muutoin kuolet.

27. tammikuuta 2012 17:51:21
________________________________________

Nimi : Pekka

Viesti : http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/kirkkaat-varit-tulevat---tahdet-loistavat-punaisina/art-1288445023673.html

Kohta 0:17.

Mikä h---vetti on tämä sormilla hihhulointi. Eikö ne tajua, että saatanan tahto ihmistä kohtaan on ainoastaan tuhota, varastaa ja tappaa. Vai kuvitteleeko ne pääsevänsä luciferuksen tyttö ystäviksi?

27. tammikuuta 2012 18:09:50
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Pekka, näin tuota pirunsarvi-merkillä heiluttelua myös Kokoomuksen vaalivalvojaisissa viime sunnuntaina TV:n kautta.

27. tammikuuta 2012 18:17:38
________________________________________

Nimi : Olli

Viesti : Petri Paavolalta oivaa kirjoittelua seuraavassa linkissä. Hän lähes sivuaa omaa kirjoitustani, mutta ottaa maallisen regimentin paremmin esille. Harmittaa vain kun en itse valinnut Väyrystä ”petturi” Soinin sijasta. Katolilaiseen ei näemmä voi koskaan luottaa.

Suomi äänesti väärin tuomio tulossa

Tässä mielenkiintoinen keskustelu, jossa puntaroidaan ehdokkaita uskovien taholta..

http://uskonaskel.phpbb.fi/viewtopic.php?f=2&t=644&p=6168

Lainaus:

"Radio Dein Ajankohtaistunti kysyi presidentinvaalien toisella kierroksella kohtaavilta ehdokkailta Sauli Niinistöltä ja Pekka Haavistolta, mitä Jeesus heille merkitsee.

- Uskon Jumalaan, mutta en ole varma onko se aina se kirkossa saarnattava Jumala. Minulla on pitkä historia näiden asioiden pohdiskelussa, käyn erittäin mielelläni keskusteluja aiheesta, vastasi Pekka Haavisto Radio Dein Ajankohtaistunnin kysymykseen ehdokkaan uskonnollisesta vakaumuksesta.

Sauli Niinistö kuvasi suhdettaan uskoon seuraavasti:

- Jeesus on Jumalan Poika. Usko ja rukous tulevat herkemmin mieleen silloin, kun on hankalaa, mutta ihminen on epäkiitollinen. Kun menee hyvin, niin nämä kysymykset tahtovat jäädä taka-alalle, muotoili Niinistö."


Ajatelkaa, Niinistö sanoi Jeesusta Jumalan pojaksi, mutta niin tekevät/uskovat riivaajatkin (Luuk. 4:41; Jaak. 2:19). Lue esim. http://www.kolumbus.fi/r.berg/Mita_tarkoittaa_usko.html. Kyseessä lienee suurimittainen Suomen kristittyjen harhautusoperaatio, jonka pääpäsmärinä toimii haureellinen Radio Dei ja Patmos Lähetyssäätiö. Tarkoituksellisesti toinen ehdokas (Haavisto) on läpinäkyvän antikristillinen, jotta esim. Jouko Pihon kaltaiset ’kristityt’ voisivat äänestää NWO-mies Niinistöä. Sokeat laodikealaiset menevät halpaan (Ilm. 3:14-22). Tätä on viimeisten päivien eksytys, jossa Antikristus harhauttaa kuulijoitaan luulemaan häntä kristityksi. Sama juttu oli Esko Ahon tapauksessa vuoden 2000 presidentin vaaleissa. Niinistöä voisi luonnehtia korkeintaan nimikristityksi. Kirkkoon kuuluminen ei pelasta ketään.

28. tammikuuta 2012 0:41:59
________________________________________Näin tässäpä ajattelemisen aihetta itse kullekin ja jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä. Nyt mitataan kuuliaisuutta Jumalan Sanalle eli otetaanko Jeesuksen puheet lopunajan eksytyksestä (Matt. 24) vakavasti, jottei antauduttaisi suinpäin virran vietäväksi. Jeesus tarkoitti nimenomaan tätä aikaa. Epäilykset Niinistö-petokselle ovat vahvat.

2 kommenttia:

 1. Ihmettelen uskovaisena ihmisenä suuresti sita miten me niin sanotut uskovaiset sekoitumme poliittiseen peliin. Liikkeelle lähtee mitä ihmeellisempiä huhuja joiden todenperää ei voida selvitää.

  Kymmenen käskyä sanoo selkeästi "ÄLÄ SANO VÄÄRÄÄ TODISTUSTA LÄHIMMÄISESTÄSI". Tuo käsky täyttää täydellisesti myös Jeesuksen antamat ohjeet.

  En ole Sauli fani, mutta uskovaisina ihmisinä meidä tulee olla myös rehellisiä. Niinistö on itse sanonut ettei ole Vapaamuurari eikä koskaan ole ollutkaan. Uskon miehen sanaa tällä kohtaa, koska hänellä ei ole mitään syystä valehdella tässä asiassa. Asiaa ovat selvitelleen myös jotkut uskovat muuallakin.

  Olisiko parannuksen paikka ??? !

  VastaaPoista
 2. Tässä julkaisussa ei ole missään kohtaa väitetty että Sauli Niinistö olisi juuri vapaamuurari vaan selitetty että hän kuuluu VAPAAMUURARILLISEEN Konstantinus Suuren ritarikuntaan. Minusta tämä ritarikunta täyttää salaseuran ja herrakerhon määritelmän ja muistuttaa vapaamuurarijärjestöä nimikkeineen. Olin pannut tuon rappari -sanan sitäpaitsi lainausmerkkeihin Saulin kohdalla. Niinistö haluaa puolustautua henkeen ja vereen leimautumiselta vapaamuurariksi, koska se kuulostaa suuren yleisön silmissä epäilyttävältä. Muutenkin Niinistö on ottanut erittäin varovaisen linjan vaalikampanjassaan, ettei häntä vaan voitaisi syyttää miksikään sellaiseksi joka herättää arvostelua kansan silmissä, esim. olemalla NATO-jäsenyyden voimakas kannattaja. Niinistö pelaa ovelaa peliä ja taktikoi, jotta suuri yleisö voisi äänestää häntä epäilyksettä. Niinistön hedelmät kuitenkin punnitaan sitten kun hän on presidentin virassa ja nähdään poikkeavatko sanat teoista. Minä uskallan veikata että Niinistö viilaa Suomen kansaa linssiin. Näinhän huijarikristus nimenomaan tekee (vrt. keisari Konstantinus).

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com