Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 9. helmikuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2012

Tässä toissa vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue II    February 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Pahuuden tulva viimeisinä päivinä!
(A Flood Of Evil In The Last Days!)

”Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa! Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt. Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt. Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa. Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.”

Ilmestyskirja 12:12-17

”Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää. Kääntykää, kääntykää pois pahoilta teiltänne; ja minkätähden te kuolisitte, Israelin heimo! Ja sinä, ihmislapsi! Sano kansasi lapsille: Vanhurskasta ei pelasta hänen vanhurskautensa sinä päivänä, jona hän rikkoo, ja jumalaton pääsee suistumasta turmioon jumalattomuutensa tähden sinä päivänä, jona hän kääntyy pois jumalattomuudestaan, ja vanhurskas ei voi elää vanhurskautensa turvin sinä päivänä, jona hän syntiä tekee. Jos minä sanon vanhurskaalle, että hän totisesti saa elää, mutta hän sitten luottaa vanhurskauteensa ja tekee vääryyttä, niin hänen vanhurskauttansa ei ensinkään muisteta, vaan hän kuolee vääryydessään, jota on tehnyt.”

Hesekiel 33:11-13


Tässä LTN:n numerossa, me keskitymme pahuuden tulvaan mikä on syöksähtänyt esiin saatanasta näinä viimeisinä päivinä. Me elämme nyt ajassa jolloin meidän vastustaja, paholainen, on päästänyt valloilleen synnin tulvan tähän maailmaan. Samalla kun syntiset miehet ja naiset ahmaisevat ja imevät kaiken mitä saatanalla on heille tarjottavanaan, me näemme vaikutuksen mikä tällä synnillä on heidän elämiinsä; ja tekemällä niin, me tulemme tajuamaan, ettemme halua osallistua mihinkään sellaiseen. Vaikka on olemassa monia vietteleviä henkiä kilpailemassa nyt sielusi tähden, me käsitämme paholaisen ja hänen lähestymisyritystensä vastustamisen tärkeyden. Jaakobin kirjeen luvusta 4:7 me luemme, ”Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.” Kun me kuljemme ajassa eteenpäin, maailma tulee kasvavassa määrin pahaksi, ja tulee olemaan useita yrityksiä murtaa sinun vastustuksesi pahuuden tulvaa vastaan joka on nielaisemassa ihmiskunnan sieluja. Kuitenkin, voin sanoa sinulle kaikella varmuudella että vastustaminen ei ole turhaa.

Kädet jotka vuodattavat viatonta verta! (Hands That Shed Innocent Blood!)

Sananlaskujen kirjan luvusta 6:16-17 me löydämme luettelon seitsemästä synnistä joita Jumala vihaa. Kolmas synti tällä listalla on ”kädet jotka vuodattavat viatonta verta”. Ei varmastikaan ole olemassa viattomampaa verta kuin syntymättömän lapsen. Surullista kyllä, Amerikan Yhdysvallat ei ainoastaan tunnusta, vaan hyväksyy yli miljoonan vauvan teurastuksen jok’ikisenä vuotena abortin välityksellä. Äskettäinen uutisraportti osoittaa että Planned Parenthood -järjestö, joka on suurin aborttien toimittaja Yhdysvalloissa, vastaanotti 487,4 miljoonaa dollaria hallinnon rahoitusta aikajaksolla joka kattaa välin 1. heinäkuuta 2009 – 30. kesäkuuta 2010. Tämän aikajakson kuluessa, he murhasivat 329,455 vauvaa. Tämä petollinen järjestö saa verodollareita heidän toimintojensa rahoituksen tueksi huolimatta siitä faktasta että heillä on yli miljardi dollaria varallisuutta. (1)

Vuodesta 1973 vuoteen 2008 saakka, Yhdysvalloissa murhattiin lähes 50 miljoonaa vauvaa. Arvioidaan että suunnilleen yhdellä kolmasosalla kaikista naisista Amerikassa on ollut vähintään yksi abortti, ottaen huomioon nykyisen tahdin. Vuonna 2007, tuorein vuosi josta dataa hankitaan, suhde New York City’ssä oli 737 aborttia jokaista tuhatta live-synnytystä kohden. Kahdeksankymmentäneljä prosenttia kaikista aborteista suoritetaan naimattomille naisille, ja kaikkein yleisimmät syyt, jotka annetaan abortin tekemistä varten, ovat ne että lapsen saanti olisi esteenä työlle ja koulunkäynnille ja että lapseen ei ole varaa. (2)

Järkyttävästi, pelastusarmeija, joka on konservatiivinen hyväntekeväisyysryhmä jonka tiedetään perinteisesti nojautuvan kristillisiin arvoihin, on nyt pehmentänyt asennettaan aborttiin. Lausunnossa joka julkaistiin heidän verkkosivullaan marraskuussa 2010, Kansainvälinen pelastusarmeija totesi, ”Pelastusarmeija uskoo että raskauden lopettaminen voi tapahtua ainoastaan kun raskauden jatkaminen uhkaa äidin elämää; tai luotettavat diagnostiset menetelmät ovat havainneet sikiön poikkeavuutta jota pidetään yhteensopimattomana henkiinjäämisen kanssa enemmälle kuin hyvin lyhyelle aikajaksolle syntymän jälkeen. Lisäksi, raiskaus ja insesti ovat brutaaleja valta-aseman tekoja jotka rikkovat naisia fyysisesti ja henkisesti. Tämä tilanne edustaa erikoistapausta raskauden keskeytyksen harkinnalle koska häpäisyrikkomusta saatetaan pahentaa raskauden jatkamisella.” (3) Kansainvälisen pelastusarmeijan webbisivun lausunto on aiheuttanut tuskaa jopa järjestön jäsenten itsensä keskuudessa. Jeff Stanger, USA:n pelastusarmeijan Indianan osaston kehitysjohtaja, vakuutti, ”Tuo lausunto ei ole USA:n pelastusarmeijan kanta aborttiin.” Majuri George Hood, pelastusarmeijan Amerikan osaston viestintäpäällikköupseeri, lähetti viralliset kirjeet kansainväliseen päämajaan tuoden julki vastalauseensa lausunnolle. (4)

Kaikista synneistä jotka ovat hyvin yleisiä Yhdysvalloissa ja suuressa osassa maailmaa, minä uskon että abortti on kaikkein inhottavin synti Jumalalle. Ei ole olemassa mitään brutaalimpaa kuin ryöstää pikkulapselta elämä ennen kuin kallisarvoinen lapsi ottaa edes ensimmäistä henkäystään. Se tosiasia että naiset ja heidän lääkärinsä voivat olla niin säälimättömiä on vain eräs indikaattori siitä miten paha tästä maailmasta on tullut viimeisinä päivinä. Oli aika jolloin lapsia pidettiin siunauksena, mutta tänä päivänä tässä aikakaudessa, vanhemmat usein pitävät lapsiaan taakkoina. Ne jotka hakevat abortteja eivät ainoastaan ryövää heidän viattomien lastensa elämää, vaan he myös ryöväävät itseltään siunauksen. Sillä kuten kirjoitetaan Psalmissa 127:3, ”Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti.”

Amerikan nuorison aivopeseminen! (The Brainwashing Of America's Youth!)

Viime vuosina, homoseksuaalisuus on tehnyt siirtymisen kaapista valtavirtaan. Monet Amerikan suosituista viihdyttäjistä ja kuuluisuuksista on homoseksuaaleja, ja tämä elämäntapa on tunkeutumassa jopa niiden keskelle jotka väittävät olevansa kristittyjä. Nyt yhteenliittymä terveys- ja kasvatusryhmiä on julkaissut uuden kokoelman suuntaviivoja jotka vaativat lasten seksuaalikasvatuksen aloittamista niinkin varhain kuin toisella luokka-asteella. Suuntaviivojen mukaisesti, lapset pitäisi opettaa kunnolla tunnistamaan miehen ja naisen anatomia luokka-asteella kaksi. Viidennen luokan loppuun mennessä, suositukset ehdottavat että lapsille pitäisi opettaa homoseksuaalisuudesta. Cora Collette Breuner, lastentautiopin professori Washingtonin yliopistossa, ylisti uusia suosituksia, ”Tutkimusdata osoittaa että tämän asian selostaminen on liian myöhäistä silloin kun lapset ovat jo formuloineet omat mielipiteensä ja ennakkoasenteensa aikaan mennessä jolloin he ovat peruskoulun yläasteella ja lukiossa (middle and high school)”, Breuner totesi. (5) Toisin sanoen, konsensus niiden keskuudessa jotka ovat vastuussa nuorten lasten kasvatuksesta puoltaa perusteellista aivopesua ja henkistä valmennusta ennen kuin heidän oppilaillaan on tilaisuutta muodostaa omia käsityksiään.

Ei ainoastaan homoseksuaalisuus ole tullut yhteiskunnan hyväksymäksi, vaan homoseksuaaleille suodaan erityiskohtelua. [Vrt. Pekka Haaviston suosioon Suomen presidentinvaaleissa 2012, joka oli julkihomo Vihreiden presidenttiehdokas vaalien toisella kierroksella ja sai pääkaupungissamme Helsingissä puolet kansalaisten äänistä. Helsingistä on vähitellen tullut nykyajan Sodoma. Suom. huom.] Yksi sellainen esimerkki on LiveScience’n julkaisema artikkeli tammikuussa 2012 otsikolla ”Why Gay Parents May Be the Best Parents (Miksi gay-vanhemmat voivat olla parhaita vanhempia).” Artikkeli siteeraa psykologia nimeltä Abbie Goldberg, joka väittää että homoseksuaalien vanhempien on ”taipumus olla motivoituneempia ja sitoutuneempia kuin heteroseksuaalien vanhempien keskimäärin, koska he valitsivat olla vanhempia.” Artikkelin mukaan, yli puolet kaikista homoseksuaalisista miehistä ja 41 prosenttia kaikista lesboista Yhdysvalloissa haluaisivat adoptoida lapsia. Sosiologi Judith Stacy’a New Yorkin yliopistosta lainattiin sanomalla että hän uskoo gay-miesten ”olevan parhaita vanhempia keskimäärin.” (6) Vuoden 2007 raportin mukaan gay-adoptiovanhempien kanssa asui 65,000 lasta vuosina 2000-2002. (7) Vaikkakaan tuoreempaa dataa ei siteerattu, tuntuu todennäköiseltä että lukumäärä on vain lisääntynyt tuosta ajankohdasta lähtien.

Noituus – pöyhkeilevää ja näytteillä! (Witchcraft - Flaunted And On Display!)

Näinä päivinä, noituutta pidetään harmittoman fantasian hölmönä pienenä lajina. Vaikka pakanat ovat harjoittaneet uskontoaan tuhansien vuosien ajan, harvat ihmiset, niiden ulkopuolella jotka ovat vihittyjä okkultismin eri ryhmäkuntiin, todella ottavat sen vakavasti. Silti, kuten mainitsin Last Trumpetin joulukuun 2011 numerossa, pakanuus on nopeimmin kasvava uskonto Yhdysvalloissa.

Yksi kaupunki joka on aina ollut pahamaineinen noituutensa vuoksi, on Salem, Massachusetts’in osavaltiossa. Salem on kotina liittovaltion tunnustamalle noituuden temppelille nimeltä Cabot Kent Hermetic Temple. (8) Temppelin perustaja, Laurie Cabot, julistettiin ”Salemin viralliseksi noidaksi” 1970-luvulla Michael Dukakis’in toimesta, joka oli Massachusetts’in kuvernööri tuona aikana. (9) Salemin asukkaat ovat hyvin ylpeitä heidän noituudestaan. Heidän virallinen poliisin arvomerkki esittää kuvan noidasta joka ratsastaa luudalla sanojen ”the witch city (noitakaupunki)” kanssa jotka ovat silmiinpistävästi näkyvillä. (10) Eräs heidän julkisista kouluistaan tunnetaan nimellä ”Witchcraft Heights Elementary School (Korkean asteen noituuden alkeiskoulu)”, ja heillä on lukion (high school) urheilujoukkue nimeltään ”The Witches (Noidat)”. (11)



http://salempd.org/

Huomautettakoon tässä että kaksi noitaa Salemista, Massachusetts’in osavaltiosta, pitivät istunnon perjantaina tammikuun 13. päivänä 2012 yrityksessä auttaa varmistamaan voitto New England Patriots’ille Denver Broncos’ia vastaan pudotuspelien divisioonakierroksella kansallisessa jalkapalloliigassa. ”Minä aion nostattaa universumin energiaa ja lähettää kaikille kunnon pläjäytyksen (good mojo)”, selitti yksi noidista. Voitonlaulu, joka esitettiin heidän noituusalttarillaan, oli, ”Tom Brady näkee mitä hänen tarvitsee nähdä, on siellä missä hänen pitää olla, ja tulee viemään Patriots’it vielä yhteen voittoon.” (12) Vaikka sellaisen loitsun heittäminen kuulostaa meistä täysin naurettavalta, nämä noidat uskovat siihen mitä tekevät. Raamattu varoittaa meitä Ilmestyskirjassa että tuo velhous (sorcery), joka on noituuden muoto, on yksi synneistä joka tulee tuomitsemaan ihmiset helvettiin. Ilmestyskirjan luvusta 21:8 me luemme, ”Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen (sorcerers) ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.” Tämä jae osoittaa, ettei noituus ainoastaan ole vakava synti, vaan se on myös synti joka tulee kestämään ajan loppumiseen saakka. [Ks. myös Ilm. 9:21 ja 6. pasuunatuomio velhouksien tekijöille. Muuten New England Patriots pääsi NFL:n loppuotteluun (Super Bowl), jossa se hävisi New York Giants’ille pistein 21-17 helmikuun 5:ntenä 2012 Indianapolis’issa. Suom. huom.]

Kasvava vastavoima kristillisyydelle! (Rising Opposition To Christianity!)

Huolimatta siitä tosiasiasta että hiljattainen mielipidekysely havaitsi 92 prosenttia siihen vastanneista uskovan Jumalaan ja 78 prosenttia tuntevan itsensä kristityiksi Yhdysvalloissa (13), vastarinnan henki on noussut esiin kristinuskoa vastaan Amerikassa. New York City’ssä, kielto on pantu voimaan estämään kristillisiä ryhmiä vuokraamasta julkisia kouluja paikoiksi seurakuntakokoontumisille. Siitä huolimatta että sellaisten tilojen vuokra on tuonut useita miljoonia dollareita kaupungille joka vuosi, New York City’n sivistyslautakunta on päättänyt määrätä kiellon voimassaolevaksi jonka he väittävät olevan yritys suojella ”vaikutuksille alttiin nuorison” mieliä. (14) Tammikuun 12:ntena 2012, noin 200 ihmistä kokoontui protestoimaan kieltoa julkisen koulun ulkopuolella missä pormestari Michael Bloomberg piti hänen kaupungin tilaa koskevaa puhettaan. Polvistuessaan rukoukseen koulun edessä, mielenosoittajia käskettiin poistumaan poliisin toimesta. Kaikkiaan, 43 ihmistä pidätettiin heidän julkisten rukoustensa vuoksi, joita viranomaiset pitivät häiritsevänä käyttäytymisenä. (15)

Mount Pleasant’issa, Tennesseen osavaltiossa, kaupunginjohtaja Michelle Williams on kieltänyt työntekijöitä City Hall’issa rukoilemasta työtuntien aikana. ”Meillä ei ole mitään ongelmaa heidän rukoilemisensa takia; se on vain niin että heidän täytyy tehdä sitä omalla ajallaan”, Williams sanoi. Ms. Williams myös väitti että hänen päätöksensä olisi hyödyllinen yhteisönsä asukkaille. ”Viime kädessä, heidän verodollareita käytetään maksamaan kaupungin työntekijöiden palkkoja. Minä luulisin että asukkaat haluaisivat heidän työskentelevän sillä aikaa kun he saavat palkkaa”, totesi Williams. (16)

New Jerseyn osavaltiossa, the Ocean Grove Camp Meeting -yhdistyksen, jota Yhdistynyt Metodistikirkko (United Methodist Church) johtaa, havaittiin rikkovan New Jerseyn syrjinnän vastaista lakia sen jälkeen kun se kieltäytyi antamasta lupaa siviililiitto-seremonian toimittamiselle lesboparille sen tiloissa. Samaa sukupuolta oleva pari nosti oikeusjutun joutuessaan torjutuksi, ja tammikuussa 2012, tuomari Solomon Metzger teki päätöksen heidän edukseen. ”Vastaaja rikkoi syrjinnän vastaista lakia kun se kieltäytyi suorittamasta siviililiitto-seremoniaa Ms. Bernstein’ille ja Ms. Paster’ille, tuomari Metzger kirjoitti päätökseensä. (17)

Kurin tiukentaminen amerikkalaisten kohdalla! (Tightening The Leash On The American People!)

Vaikka velallisten vankilat lakkautettiin teknisesti 1800-luvulla Yhdysvalloissa, useampi kuin kolmannes kaikista osavaltioista Amerikassa sallii ihmisten jotka eivät kykene maksamaan velkojaan joutua vankilaan. Heti kun velallisesta tulee rikollinen lainamaksuissa, velkoja usein nostaa kanteen niitä vastaan. Jos velallinen ei sitten onnistu saapumaan oikeuteen kuulemaan tai on kykenemätön tai haluton suorittamaan maksuja velasta, tapausta johtava tuomari antaa silloin pidätysmääräyksen. The Wall Street Journal raportoi että ainakin 5,000 tällaista määräystä on annettu vuoden 2010 alusta lähtien. (18)

Monissa tapauksissa, velat jotka johtavat vankila-aikaan eivät edes ole kauhean merkittäviä. Yhteen sellaiseen tapaukseen sotkeutui nainen Carbondale’ssa, Illinoisin osavaltiossa, joka vietti viisi päivää vankilassa sen jälkeen kun hän epäonnistui maksamaan 275 dollarin velan jonka hän oli auki päiväpalkka-lainaajayhtiölle. (19) Toisessa tapauksessa Illinoisin osavaltiossa, nainen pidätettiin ja vangittiin kykenemättömyydestä maksaa 730 dollarin sairaanhoitomaksua. (20) Mies Kansas City’ssä myös kohtasi vankila-ajan menetettyään työpaikkansa ja oli kykenemätön suorittamaan maksuja joistakin huonekaluista joita hän oli hankkinut. (21)

Teksasin osavaltiossa, monia julkisia kouluja partioidaan nyt aktiivisesti poliisiviranomaisten taholta läpi koko koulupäivän keston. Lapsia pidätetään joskus vähäpätöisistä syistä. Eräs sellainen tapaus sattui sen jälkeen kun 12-vuotias tyttö suihkutti itseään parfyymilla luokkatunnin aikana. Hänen opettajansa välittömästi rankaisi häntä sanomalla, ”Pane se pois; tuo on kammottavin tuoksu, jonka olen koskaan haistanut.” Opettaja kutsui sitten poliisin joka oli vaeltanut koulun käytävillä. Virkailijat pidättivät tytön, syyttivät häntä rikollisesta teosta, ja määräsivät hänet saapumaan oikeuteen. (22) Vuonna 2010, poliisiviranomaiset Teksasissa kirjoittivat lähes 300,000 sakkolappua lapsille niinkin nuorille kuin kuusivuotiaille. (23)

Näinä päivinä, poliisi saattaisi jopa sekaantua jos sinulla on myöhässä olevia kirjaston kirjoja. Sellainen oli asianlaita Charlton’issa, Massachusetts’in osavaltiossa, missä poliisivirkailija lähetettiin noutamaan kirjoja viisivuotiaalta tytöltä joka oli epäonnistunut palauttamaan niitä oikea-aikaisella tavalla. ”Minä ajattelin että se meni liian pitkälle. Minä suljin oven, katsoin tytärtäni, ja hän alkoi itkeä”, lapsen äiti sanoi. Poliisi joka teki vierailun ei ollut mielissään tehtävänsä suhteen myöskään. ”Ei kukaan halunnut, tällä päämäärällä joutua osalliseksi siihen. Mutta kirjasto otti meihin yhteyttä, ja päällikkö delegoi, ja nähtävästi minä olin yksi alhaisista miehistä toteemipaalulla”, sanoi Charlton’in ylikonstaapeli Dan Dowd. (24)

Henkilökohtaisen vapauden syöpymisestä Yhdysvalloissa on tullut niin kiistaton asia että jopa valtavirran uutismedia on alkanut kiinnittää huomiota. Tammikuun 13. päivänä 2012, the Washington Post julkaisi jutun otsikolla ”Kymmenen syytä miksi USA ei ole enää vapaa maa”. Artikkeli selittää miten Yhdysvaltojen presidentillä ja liittovaltion virastoilla on nyt valtuudet salamurhata Amerikan kansalaisia jos heitä pidetään terroristeina. Muut väärinkäytökset joita artikkelissa mainittiin sisältävät määräämättömän vankeusajan, luvattomat kotietsinnät, salaiset tuomioistuimet, sekä jatkuvan amerikkalaisten seurannan. (25)

Raportteja on nyt noussut esiin siitä että poliisivoimat kaikkialla halki Yhdysvaltojen ovat tulossa lisääntyvästi militarisoiduiksi käsittelemään mahdollista terroristihyökkäyksen uhkaa. Jopa Fargo’n kaupunki, Pohjois-Dakotassa, jossa harvoin tapahtuu edes murhaa, lähti kahdeksan miljoonan dollarin tuhlausrellestykseen, mikä sisälsi 256,643 dollarin arvoisen panssaroidun kuorma-auton oston. Erään sheriffin hallintoalue Arizonassa omistaa jopa armeijan ylijäämätankin. Syyskuun 11. päivästä 2001 saakka, enemmän kuin 34 miljardia dollaria liittovaltion määrärahaa on jaettu poliisiosastoille helpottamaan näiden varustuspäivityksiä. (26) Lisäksi, uutta mellakkakilpeä, nimeltä LRAD Sound Cannon, ollaan nyt kehittämässä. Se tulee käyttämään matalataajuisia ääniaaltoja vaikuttamaan ylempiin hengityselimiin ja huonontamaan hengitystä kunnes kohteet nujerretaan. (27)

http://gizmodo.com/5867984/future-riot-shields-will-suffocate-protestors-with-low-frequency-speakers

Lainvalvontaviranomaiset eivät ehkä ole ainoita ihmisiä jotka ovat huolissaan potentiaalisista hyökkäyksistä. Joulukuussa 2011 tehtiin uusi ennätys aseiden myynnille Yhdysvalloissa. The FBI suoritti 1,5 miljoonaa taustaselvitystä, joita vaaditaan ennen kuin henkilö voi laillisesti ostaa aseen, joulukuussa. Joulukuun 23:ntena 2011, näitä taustatarkistuksia tehtiin 102,222 kappaletta, tehden sen toiseksi vilkkaimmaksi päiväksi arkistoidussa aseiden myynnissä. (28)

Minkälainen tulevaisuus tulee olemaan? (What Will The Future Be Like?)

Tänä nykyisenä vuotena 2012, me huomaamme koko ihmiskunnan olevan tienhaarassa. Maailma jossa me elämme on dramaattisen muutoksen aivan käännekohdassa. Nuo jotka painostavat näihin muutoksiin sanovat että se on kaikki ihmiskunnan parhaaksi, mutta jos heidän päämääränsä pitäisi joskus toteutua kokonaan, ihmisrotu voi pian huomata että sitä on sulautettu järjestelmään josta on hyvin vaikea paeta. Joulukuussa 2011 Brookings’in teknologiauudistuksen keskus (Center for Technology Innovation at Brookings) julkaisi raportin otsikolla “Kaiken tallentaminen: Digitaalinen varastointi autoritaaristen hallitusten mahdollistajana”. Johdantona raporttiin, kirjoittaja, John Villasenor, kirjoittaa seuraavaa, ”Lähimmän muutaman vuoden sisällä merkittävä kynnys tullaan ylittämään: Ensimmäistä kertaa koskaan, tulee teknologisesti ja taloudellisesti toteutettavissa olevaksi autoritaarisille hallinnoille tallentaa lähes kaikki mitä sanotaan tai tehdään heidän rajojensa sisäpuolella – jokainen puhelinkeskustelu, sähköinen viesti, sosiaalisen median vuorovaikutus, lähes jokaisen henkilön ja ajoneuvon liikkeet, sekä videokuva jokaisesta kadunkulmasta. Hallinnot joiden historiassa on käytetty kaikkia käytettävissä olevia työkaluja jäljittämään ja valvomaan niiden kansalaisia tulevat epäilemättä saamaan täyden hyödyn tästä pystyvyydestä heti kun se tulee saatavilla olevaksi.” (29)

The Brookings’in raportti käy käsi kädessä lehdistötiedotteen kanssa jonka IBM antoi joulukuun 19. päivänä 2011. Tiedotteessa, IBM paljastaa viisi teknologiaa joiden he toivovat toteutuvan seuraavan viiden vuoden aikajakson kuluessa. Yksi tavoitteista on kehittää systeemi joka käyttäisi hyväkseen ainutlaatuista biometristä dataa, sellaista kuten kasvonpiirteet, silmän verkkokalvoskannaukset, ja äänitiedostot, salasanana pääsylle verkossa olevaan dataan. Paljon ongelmallisempaa, kuitenkin, on teknologia jonka parissa IBM:n tiedemiehet työskentelevät, jonka he toivovat kirjaimellisesti lukevan mieltäsi. ”Jos sinun tarvitsee vain ajatella jonkun kutsumista, se tapahtuu. Tai sinä voit ohjata kursoria tietokoneen näyttöruudulla vain ajattelemalla minne sinä haluat siirtää sitä”, toteaa raportti. (30) Viimeisten muutamien vuosikymmenten aikana, teknologia on edennyt hämmästyttäviin uusiin korkeuksiin. Me seisomme uuden vaarallisen aikakauden jyrkänteellä jossa ihmiset eivät enää kontrolloi teknologiaansa, vaan pikemmin, teknologia kontrolloi ihmisiä.

Lisää sairastumisia ja kulkutautitapauksia! (More Cases Of Disease And Pestilence!)

Joulukuussa 2011 uutisjuttu keskeytti koskien uutta kantaa H5N1 -avian-influenssasta, joka yleisemmin tunnetaan lintuflunssana. Tämä flunssakanta on tappavampi kuin aikaisemmat kannat ja leviää helpoiten nisäkkäiden keskuudessa. Toinen tämän viruskannan ainutlaatuinen ominaisuus on se, että se luotiin tarkoituksellisesti lääkelaboratorioissa Hollannin Erasmus -yliopiston lääketieteellisessä keskuksessa (Erasmus University Medical Center) ja Wisconsin’in yliopistossa Madisonin kaupungissa USA:ssa. Viruksen muotoa pidetään niin vaarallisena että hallinnon virkailijat pyysivät että yksityiskohdat koskien sitä miten se on valmistettu, salattaisiin julkisuudelta sen pelosta että sitä voitaisiin käyttää biologisena aseena. (31) Seuraten julkista valitusta pelon suhteen että virus voisi vahingossa karata tutkimuslaboratorioista, tiedemiehet ovat suostuneet keskeyttämään kaiken tutkimuksen heidän H5N1-kannallaan 60 päivän ajaksi. (32)

Sikainfluenssan uusi kanta on myös noussut esiin viime päivinä. Virus, joka virallisesti tunnetaan nimellä H3N2v, on tarttunut ainakin kahteentoista ihmiseen Indianan, Iowan, Mainen, Pennsylvanian, ja Länsi-Virginian osavaltioissa täällä Yhdysvalloissa. On ilmaistu huolta että tätä viruskantaa voidaan levittää helpommin ihmisestä ihmiseen kuin aikaisempia kantoja. (33)

Haitissa erittäin vaarallinen kolerakanta on nyt tarttunut 500,000 ihmiseen ja tappanut 7,000 lähtien lokakuusta 2010. Äskettäin esiin nousseet todisteet osoittavat että tämä brutaali kolerakanta tuotiin Haitiin YK:n Nepalista siirrettyjen rauhanturvaajien toimesta. John Mekalanos, Harvardin lääketieteellisen tiedekunnan mikrobiologian ja immunobiologian osaston johtaja, ilmaisi syvää huolta viruksen suhteen. ”Se mikä pelottaa minua, on, että kanta Etelä-Aasiasta on tunnistettu virulentimmaksi, kyvykkäämmäksi aiheuttamaan ankaran taudin, ja tarttuvammaksi. Nämä kannat ovat ilkeitä. Toistaiseksi ei ole ollut mitään sekundääristä puhkeamista. Mutta Haiti edustaa nykyisin jalansijaa erityisen vaaralliselle muunnokselle tästä tappavasta taudista.” Ennen kuin tämä puhkeaminen tapahtui, Haitissa tai jopa koko läntisellä pallonpuoliskolla ei oltu koskaan koettu koleratapausta. (34)

Armoton näkymä globaalille taloudelle! (A Grim Outlook For The Global Economy!)

Vaikka uutiskanavat ovat kertoneet parannuksista Amerikan taloudessa viime viikkoina, kovat ajat Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa ovat kaikkea muuta kuin ohi. Nyt arvioidaan että Barack Obama tulee lisänneeksi kansallista velkaa 6,2 biljoonalla dollarilla kun hänen ensimmäinen kautensa viimein päättyy tammikuun 20. päivänä 2013. (35) Tähän asti, Obaman strategia hoitaa Amerikan velkaongelmaa on pääasiassa käsittänyt veronkorotuksia rikkaille. Hän on todennut lukuisissa tilaisuuksissa että rikkailla ihmisillä, sellaisilla kuin hän itse, on varaa maksaa ”hieman enemmän”. Tietysti jos hän todella olisi noin innokas maksamaan enemmän, hän voisi helposti tehdä joitakin anteliaita lahjoituksia USA:n valtion kassaan. Minä olen varma siitä että ne hyväksyttäisiin auliisti. Kuitenkin, tuon tekemisen sijasta, Obama haluaa mieluummin jättää amerikkalaiset veronmaksajat vaikeuksiin hänen ylellisen elämäntapansa vuoksi. Arvioidaan että hänen joulukuun 2011 vapaapäivälomailunsa Hawaijilla maksoi Amerikan kansalle suunnilleen neljä miljoonaa dollaria. (36)

Hämmästyttävässä artikkelissa joka julkaistiin tammikuun 6:ntena 2012, Reutersin taholta, kerrottiin että globaali talous voisi selvitä häiriöltä vain yhden viikon ajan. Mahdolliset häiriöt käsittävät militanttien iskut tai kauaskantoiset luonnononnettomuudet, jotka voisivat pohjimmiltaan saada aikaan globaalin taloudellisen sammumisen. Lontoossa sijaitsevan Chatman House’n raportin mukaan, ”Yksi viikko näyttää olevan maksimi-vastustuskykyaika ’juuri tahdissa käyvälle (just-in-time)’ globaalille taloudelle.” (37)

Katastrofaaliset onnettomuudet eivät ole ainoa syy huolehtia globaalista taloudesta. Maailman suurimmat taloudet tulevat kohtaamaan 7,6 biljoonan dollarin velkavuoren joka erääntyy tänä vuonna. (38) Euroopassa, yhdeksän kansakuntaa, käsittäen Ranskan ja Itävallan, alistettiin luottoluokituksen laskulle Standard and Poor’sin toimesta. (39) Kreikan kansakunnassa, lapsia hylätään nyt vanhempien taholta jotka eivät enää pysty huolehtimaan heidän tarpeistaan. Antonios Papanikolaou’n, Maailman Nuorisokeskus Arkin Ateenassa perustajaa (founder of the Ark of the World Youth Centre in Athens), mukaan sadat vanhemmat ovat pyytäneet että järjestö ottaisi heidän lapsensa huostaan. (40) Gerald Calente, Trends Research Institute’n (trendien tutkimuslaitos) perustaja, on varoittanut että useat Euroopan kansakunnat kamppailevat jo laman kourissa. ”Jos sinä asut Kreikassa, sinä olet lamassa; jos sinä asut Espanjassa, sinä olet lamassa; jos sinä asut Portugalissa tai Irlannissa, sinä olet lamassa. Jos sinä asut Liettuassa, sinä kiiruhdat pankkiin saadaksesi rahasi ulos pankista kun pankkipaot jatkuvat. Se on lama. Unkari, siellä on lama, ja suuri osa itäistä Eurooppaa, Romania, Bulgaria. Ja siellä [Euroopassa] on joukko lamakausia jo meneillään”, Calente totesi. (41)

Hyvin monien kansakuntien kohdatessa nyt massiiviset velat, joku saattaisi ihmetellä mikä on ratkaisu ongelmaan. Wired -aikakauslehden helmikuun 2012 numerossa, kirjoittaja David Wolman ehdottaa että vastaus voisi olla universaali valuutta. (42) Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun globaalia valuuttaa on ehdotettu viime vuosina, ja on todennäköistä, ettei se tule olemaan viimeinenkään. Se on kaikki osa saatanan suurenmoista hanketta maailmanhallitukselle. Minä uskon että tämä on vielä yksi aikainmerkki ja indikaattori siitä että Vapahtajamme tulemus on lähellä.

Lopuksi, minä kehotan kaikkia teitä etsimään Herraa kun vielä on aikaa. Maailma on nielaistu pahuuden tulvalla, mutta sinä voit olla turvassa ja suojassa jos sinä asetat kaiken toivosi ja luottamuksesi Jumalaan. Psalmista 32:5-7 me luemme, ”Minä tunnustin sinulle syntini enkä peittänyt pahoja tekojani; minä sanoin: "Minä tunnustan Herralle rikokseni", ja sinä annoit anteeksi minun syntivelkani. Sela. Sentähden rukoilkoot sinua kaikki hurskaat aikana, jona sinut löytää voidaan. Vaikka suuret vedet tulvisivat, eivät ne heihin ulotu. Sinä olet minun suojani, sinä varjelet minut hädästä, sinä ympäröitset minut pelastuksen riemulla. Sela.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Minä tarjoan vilpittömät kiitokset kaikille teille jotka jatkatte tämän ministeriön tukemista. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me toivotamme ne tervetulleiksi, ja suomme kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. CNS News, January 3, 2012, By CNS News, http://cnsnews.com/.
02. Abort73.com, Abortion Statistics, http://abort73.com/.
03. Salvation Army International, International Positional Statement, http://salvationarmy.org/.
04. Christian Post, December 31, 2011, By Stephanie Samuel, http://christianpost.com/.
05. The Blaze, January 9, 2012, By Billy Hallowell, http://theblaze.com/.
06. LiveScience, January 17, 2012, By Stephanie Pappas, http://livescience.com/.
07. Ibid.
08. Cabot Kent Hermetic Temple, official website, http://cabotkenthermetictemple.org/.
09. Wikipedia, Laurie Cabot article, http://wikipedia.org/.
10. Salem PD, official website, http://salempd.org/.
11. Wikipedia, Salem, Massachusetts article, http://wikipedia.org/.
12. Fox News, January 13, 2012, By Fox News, http://foxnews.com/.
13. Houston Chronicle, January 5, 2012, By Adelle M. Banks, http://chron.com/.
14. World Magazine, January 12, 2012, By Tiffany Owens, http://worldmag.com/.
15. The New American, January 16, 2012, By Dave Bohon, http://thenewamerican.com/.
16. Columbia Daily Herald, January 14, 2012, By Columbia Daily Herald, http://columbiadailyherald.com/.
17. World New Daily, January 12, 2012, By Bob Unruh, http://wnd.com/.
18. The Wall Street Journal, March 17, 2011, By The Wall Street Journal, http://wsj.com/.
19. Ibid.
20. National Public Radio, December 12, 2011, By Susie An, http://npr.org/.
21. KCTV5, October 28, 2011, By DeAnn Smith and Stacey Cameron, http://kctv5.com/.
22. The Guardian, January 9, 2012, By Chris McGreal, http://guardian.co.uk/.
23. Ibid.
24. CBS News, January 2, 2012, By CBS News, Charlton, Massachusetts.
25. The Washington Post, January 13, 2012, By Jonathan Turley, http://washingtonpost.com/.
26. The Daily Beast, December 21, 2011, By Andrew Becker, http://thedailybeast.com/.
27. Gizmodo, December 14, 2011, By Andrew Liszewski, http://gizmodo.com/.
28. CNN, December 27, 2011, By Carol Cratty, Washington, D.C.
29. Recording Everything, December 14, 2011, By John Villasenor, http://brookings.edu/.
30. IBM Press Release, December 19, 2011, By IBM, http://ibm.com/.
31. Associated Press, December 20, 2011, By Lauran Neergaard, Washington, D.C.
32. Reuters News Service, January 20, 2012, By Sharon Begley, New York, NY.
33. US News & World Report, January 11, 2012, By Jason Koebler, http://usnews.com/.
34. ABC News, January 12, 2012, By Matthew Mosk, Brian Ross, and Rym Momtaz, http://abcnews.go.com/.
35. CNS News, January 13, 2012, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com/.
36. The Blaze, December 19, 2011, By Billy Hallowell, http://theblaze.com/.
37. Reuters News Service, January 6, 2012, By Reuters News Service, http://reuters.com/.
38. Bloomberg, January 3, 2012, By Keith Jenkins and Anchalee Worrachate, http://bloomberg.com/.
39. Bloomberg, January 13, 2012, By Simon Kennedy, Patrick Donahue, and Mark Deen. http://bloomberg.com/.
40. The Daily Mail, January 11, 2012, By Lee Moran, http://dailymail.co.uk/.
41. Beacon Equity, January 4, 2012, By Dominique de Kevelioc de Bailleuel, http://beaconequity.com/.
42. Wired Magazine, January 11, 2012, By David Wolman, http://wired.co.uk/.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com