Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 17. helmikuuta 2012

USA:n liittovaltio määritellyt ”kotimaisen terroristin” – Pentagon viimeistellyt hyökkäyssuunnitelmat Syyriaa vastaan

Tässä tuoreessa Cutting Edgen uutishälytyskirjeen (News Alert) toisessa osiossa David Bay lainaa lähdettä joka luettelee tekoja ja vakaumuksia joiden perusteella Amerikan kansalainen voidaan luokitella terroristiksi. Amerikka on liukumassa vähitellen fasistiseen valvontayhteiskuntaan Natsi-Saksan malliin. Kehitys on kulkenut tähän suuntaan 9/11 -iskuista lähtien kun uusia diktatorisia lakeja luotiin, mutta joita ei ole vielä pantu toimeen. Vielä puuttuu ratkaiseva sinetti joka aikaansaadaan jollakin suurella katastrofilla (False-Flag -isku?) ja sitten Amerikan Yhdysvallat muistuttaakin jo selvästi näöltään leopardia Ilmestyskirjan kohdan 13:2 mukaisesti (leopardi = Danielin pantteri-peto, Dan. 7:6). Uutiskirjeen kolmannessa osiossa, joka suomennettiin, David Bay paljastaa uutislähdettä siteeraten, että Amerikka on jo tehnyt päätöksen Syyriaan hyökkäämisestä, koska se kuuluu Pentagonin supervaltio-strategian kannalta tärkeisiin vaihdettaviin hallintoihin (ns. ”ei-integroituneet aukkovaltiot”), jossa vielä on vanha juurtunut vastusteleva diktaattori (vrt. Saddam Hussein). Presidentti Assadin lähipiirin liikkeet viime aikoina ennakoivat konfliktia, jossa USA+NATO olisi ilmavoimillaan maajoukkojen tukena Libyan tapaan. Uutishälytyskirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, February 13, 2012


DVD

II. Liittovaltion määritelmät ”kotimaisesta terroristista” ovat nyt käytännössä identtiset Natsi-Saksan määritelmiin!


Hitler hyvin menestyksellisesti taktikoi demokraattisen Saksan totalitaariseksi Saksaksi, ja nykyiset Eliitin johtajat kopioivat tätä natsien muodonmuutosta lähes kirjaimellisesti!

UUTISKATSAUS: ’Näe jotain, kerro jotakin (See something Say something)’ -kampanja voisi mahdollistaa ihmisten luokitella KUKA TAHANSA AMERIKKALAINEN epäillyksi ’terroristiksi’ … Aivan kuten Natsi-Saksassa tai Stasin Itä-Saksassa, Washington’s Blog, 12. helmikuuta 2012

”Luettelo teoista tai vakaumuksista joilla sinut voidaan luokitella terroristiksi kasvaa päivittäin

Jokainen amerikkalainen voitaisiin – kirjaimellisesti – leimata epäillyksi terroristiksi nykyisten hallinnon kriteerien nojalla.

Erityisesti, seuraavat teot voivat saada USA:n kansalaisen luokitelluksi epäiltynä terroristina tänä päivänä:

* Puhumalla suoraan hallinnon menettelytapoja vastaan

* Minkä tahansa protestoiminen

* Sodan kyseenalaistaminen (siitä huolimatta että sota vähentää meidän kansallista turvallisuutta; ja katso tämä)

* Kritisoimalla sitä että hallinto ottaa kohteekseen viattomia siviilejä lennokkien (drones) avulla (vaikka viattomien siviilien tappaminen lennokeilla on yksi pääseikoista joka lisää terrorismia; ja katso tämä)

* Esittämällä kysymyksiä saastumisen suhteen (jopa julkisessa Kongressin kuulemisessa?)

* Maksamalla käteisellä Internet-kahvilassa

* Esittämällä kysymyksiä Wall Streetin huiputuksista

* Pitämällä hallussa/omistamalla kultaa

* Luomalla vaihtoehtoisia valuuttoja

* Panemalla varastoon enemmän kuin 7 päivän ruokatarpeet – vaikkakin kaikille mormoneille opetetaan ruoan varastoimista, ja useimmat havaijilaiset panevat varastoon ylimääräistä ruokaa

* Tutkimalla tehokarjankasvatusta (factory farming)

* Loukkaamalla tekijänoikeuksia – Tämä määritelmä on vitsi, koska Google/YouTube ovat suurimpia tekijänoikeusrikkomusten puolustajia maailmassa! He ovat kirjoittaneet menettelytapansa määräämään mitä voidaan kopioida tietokoneelle heidän videosaitiltaan niin epämääräisesti että käytännössä jokainen video, joka on suojattu tekijänoikeuksilla, voidaan ladata näiltä sivuilta ilman mitään pelkoa todellisesta syytteeseenpanosta. Tietysti, Google lahjoittaa lukemattomia miljoonia dollareita demokraattipuolueen ehdokkaille.

* Ottamalla kuvia tai videoita – Ei mikään diktatuuri voi sallia yhdenkään kansalaisen vangita kameralla ketään poliisia tai sotilasta jotka kohtelevat kaltoin kansalaisia. Aikakaudessa jossa henkilökohtaiset puhelimet voivat ottaa kuvia paikan päällä, hallinnon täytyisi yksinkertaisesti tulla väliin julistamaan sellainen aktiviteetti lainvastaiseksi ”terroristi” -lakien mukaisesti.

”Seuraavien vakaumusten kannattamista voidaan myös pitää perusteina epäillylle terrorismille:

* Arvostamalla netin yksityisyyttä

* Kannattamalla Ron Paul’ia tai olemalla ajatuksen ja toiminnan vapautta kannattava henkilö

* Pitämällä perustajaisistä

* Olemalla kristitty (?)

* Olemalla verotusvastainen, säännöstelyvastainen tai kultakannan puolesta

* Olemalla ”yksilön vapauksia kunnioittava”

* Olemalla ”ydinvoimavastainen”

* Uskoo salaliittoteorioihin

* ”Uskomus että jonkun henkilökohtainen ja/tai kansallinen ”elämäntapa” on hyökkäyksen alla”

* Tyrkyttää tiukkoja uskonnollisia dogmeja tai lakeja yhteiskunnalle (fundamentalistit)

* ”Uskonnon sijoittaminen poliittiseen toimikenttään”

* ”Nuo jotka pyrkivät politisoimaan uskonnon”

* ”Tukenut poliittisia liikkeitä autonomiaa varten”

* Olemalla ”abortinvastainen”

* Olemalla ”antiglobaali”

* ”Epäluuloinen keskitetystä liittovaltion auktoriteetista”

* ”Kiivaan nationalistinen (kuten vastustetaan universaalia ja kansainvälistä suuntautumista)”

* ”Usko tarpeeseen olla valmistautunut h-hetkeä (luonnonkatastrofi?) varten joko osallistumalla … survivalismiin (varautuminen)”

Aloittaen välittömästi 9/11 -iskujen jälkeen, hallinto alkoi hyväksyä uusia lakeja ja säädöksiä joita ei ole vielä pantu toimeen. Jälleen, tämä juoni jäljittelee Adolf Hitlerin toimia, missä hän hyväksyi uusia lakeja ja uusia sääntöjä jotka systemaattisesti epäsivät saksalaisilta oikeudet ja vapaudet; mutta, hän ei toteuttanut yhtäkään niistä ennen kuin hän aloitti 2. maailmansodan syyskuun 1. päivänä 1939. Heti kun 2. maailmansota alkoi, Hitler välittömästi pani toimeen kaikki nämä uudet lait ja määräykset.

Samalla tavoin, meidän johtajamme ovat hyväksyneet uusia lakeja ja säädöksiä, mutta eivät ole panneet yhtäkään niistä heti toimeen. He odottavat 3. maailmansodan alkua toimeenpannakseen nämä diktatoriset lait. Mutta, kun ne ovat valmiita liikahtamaan, he tulevat saamaan kaikki näkökohdat amerikkalaisesta yhteiskunnasta heidän tiukkaan kontrolliinsa ja saavat jokaisen mahdollisen toisinajattelijan heidän peukalonsa alle.

Nykyiset suunnitelmat vaativat Amerikkaa lukittavaksi diktatuuriin 72 tunnin sisällä (onnettomuudesta).

Jeesus kehotti siihen että meidän pitää työskennellä kovaa joka ainut päivä, koska tulee aika jolloin pimeys laskeutuu eikä kukaan ihminen voi tehdä työtä. Sinulla on tilaisuus juuri nyt soveltaa tietämystäsi maailman tapahtumista haastaaksesi pelastumattomat läheisesi, ystäväsi ja työtoverisi katumaan välittömästi ja vastaanottamaan kokonaan ilmaisen anteeksiannon lahjan armahduksen kautta jonka Jeesus hankki Golgatalla.

Jos sinä tunnet epävarmuutta siitä miten johdattaa joku Herran Jeesuksen luokse, klikkaa tätä pelastussivua (Salvation Page) ja käytä sitä oppaanasi.


 

http://www.youtube.com/watch?v=H7iUzcsJa8k (The Illuminati Is Fulfilling Biblical Prophecy - Introduction Trailer)
http://www.youtube.com/watch?v=s9Sz-PGYD5A (THE ILLUMINATI IS FULFILLING BIBLE PROPHECY, Full Version 43:01)
http://www.youtube.com/watch?v=mcw0CSweDHo&feature=related (The Illuminati's Plan For 2012 And Beyond - New DVD by Doc Marquis)

III. Pentagonin sanotaan viimeistelleen hyökkäyssuunnitelman Syyriaa vastaan.

Ei vain Amerikka: NATO, Turkki ja Persianlahden valtiot liittyvät mukaan.

Vielä yksi juurtunut diktaattori saattaa olla valmis kaatumaan, aivan kuten
”Pentagonin Uusi Kartta (The Pentagon’s New Map)” -strategia kertoo ennalta.


UUTISKATSAUS: Pentagon suunnittelee USA:n tukemaa sotaa Syyriaa vastaan, Global Research, 10. helmikuuta 2012

”Pentagon on laatinut suunnitelmat sotilaalliselle väliintulolle Syyriassa. Sotilaallista iskua koordinoitaisiin Turkin, Persianlahden valtioiden ja NATO-valtojen kanssa, raporttien mukaan, jotka tunnustavat sellaiset suunnitelmat virallisesti ensimmäistä kertaa. Suunnitelmaa kuvataan Pentagonin komentokeskuksen (Pentagon Central Command) ’sisäisenä katselmuksena’, sallimaan presidentti Barack Obaman pitämään yllä teeskentelyä siitä että Valkoinen Talo etsii yhä diplomaattista ratkaisua. Tätä pidetään elintärkeänä, koska sotilaallinen väliintulo tehtäisiin mitä todennäköisimmin usean Lähi-Idän edustajan välityksellä, joita USA ja NATO voisivat sitten tukea ilmavoimilla. Turkki ja arabiliiton jäsenvaltiot, joita Saudi-Arabia ja Qatar johtavat, eivät halua näyttäytyä sellaisina kuin ne ovat: USA:n juoksupoikina. Tämän vuoksi heille sen kieltäminen vaatii USA:ta salaamaan koko ulottuvuuden sen osallistumisesta.”

Kuten me totesimme viime vuonna, jolloin ”Pentagonin Uusi Kartta” -strategia sinkosi NATO:n ja Amerikan ilmavoimat Libyan sotilaskohteita vastaan maajoukkojen tueksi, niin ”kapinallisvoimat” toimittivat joukot. Kuitenkin, jos Turkki ja kuusi Persianlahden valtiota toimittavat maajoukot, NATO:lla ja Yhdysvalloilla ei pitäisi olla vaikeuksia kokemattomien maavoimien kanssa, kuten ei ollut Libyassakaan.

Kuitenkin, Syyrian sotavoimat ovat paljon pelottavammat kuin Libyan vastaavat. Jos he rakentavat organisoidun puolustuksen, Lännen voimien olisi parempi varautua johonkin epätoivoiseen taisteluun. Tietenkin, koska Syyria on ollut ”SEURAAVA” hyökkäyslistalla siitä lähtien kun Irakiin tunkeuduttiin maaliskuussa 2003, on mahdollista että Länsi on soluttautunut Syyrian armeijan huippujohtoon. Muutoin, Lännen joukot saattavat kokea tylyn heräämisen.

Kysymykseksi jää Venäjän vastaus. Samalla kun Venäjä ei ole tukenut Syyriaa niin lujasti kuin se on tukenut Irania, Venäjän merivoimien sotalaivat ovat partioineet Syyrian ja Libanonin rannikkovesillä. Kiina on myös julkisesti tukenut Syyriaa YK:ssa, mutta on hyvin epävarmaa että se vastaisi sotilaallisesti Lännen sotilaallisiin liikkeisiin.

Ehkäpä kaikkein paljastavin merkki siitä että Syyriaa vastaan ollaan hyökkäämäisillään tuli presidentti Assadilta itseltään.

UUTISKATSAUS: Syyrian presidentti Assad lähettää äitinsä ja lapsensa Eurooppaan, Israel National News, 10. helmikuuta 2012

”Joskus keskiyön jälkeen torstaina, viime viikolla, raskaasti vartioitu saattue lähti Damaskoksesta pimeyden peitteen alla turvalliselle lentokentälle Syyrian pääkaupungin pohjoispuolelle. Israelilaisen päivälehden Hebrew-daily Yisrael Hayom’in mukaan saattue kuljetti Bashar ja Asma Assadin kolmea lasta kun he hakivat turvapaikkaa Euroopasta … saattueeseen kuului myös Assadin äiti, Inessa, ja muiden Syyrian presidentin sisäpiirin jäsenten lapsia, käsittäen miljardööri Rami Makhlouf’in lapset.”

Tiedustelupiireissä, tämänkaltainen siirto suojella perhettä ja lapsia on varma merkki siitä että konflikti on lähes käsillä. Tämä artikkeli jatkaa:

”… Asma Assad jää aviomiehensä luokse, mutta halusi ehdottomasti kuljettaa lapset salaa pois turvaan tapahtumien keskeltä jossa kasvavassa määrin epävakaa hallinto on kaatumassa. Mutta turvallisuusviranomaiset sekä Egyptissä että Syyriassa uskovat että Asma voisi liittyä lastensa joukkoon viikon sisällä.”

Jos presidentti Assad ja hänen turvallisuusneuvonantajansa uskovat että tilanne on pahentumassa niin nopeasti, että heidän täytyi lähettää pikaisesti läheisensä pois turvaan, niin sitten meitä oltaisiin hyvinkin kehottamassa uskomaan että Lännen sotilaallinen hyökkäys on lähellä.

Ellei presidentti Assad ole tulkinnut väärin merkkejä, mikä on kyseenalaista.

Muistatko pääopinkappaleen ”Pentagonin Uusi Kartta” -strategiasta? Yksi keskeisistä syistä miksi kansakuntaan hyökätään tai soluttaudutaan, on se, että sitä johtaa juurtunut diktaattori. Sellainen vahva johtaja vastustaisi luonnostaan globaalia yritystä saada luovuttamaan maansa suvereniteetti jotta se voitaisiin sulauttaa sitä varten suunniteltuun alueelliseen hallintoon; Syyria on osa Rooman Klubin suunnitelmaa, supervaltio #7:ää.

Kuten voit nähdä, supervaltio #7 kuvataan maantieteellisesti ”Pohjois-Afrikkana ja Lähi-Itänä”, suunnaton valtio ulottuen Välimereltä Intiaan.

Mitkä juurtuneet diktaattorit ovat jo kaatuneet jotta ne eivät pysty vastustamaan pakottamista supervaltio #7:ään?

* Egyptin Mubarak – länsimielinen

* Libyan Gaddafi – länsivastainen

[Listasta puuttuu Tunisia ja sen länsimielinen presidentti Ben Ali, joka pakeni maasta vuosi sitten tammikuussa. Suom. huom.]

Marokko – Kuningas Mohammed VI selviytyi hädin tuskin panemalla nopeasti toimeen yleisiä uudistuksia. Häntä ei kukistettu koska suuri enemmistö marokkolaisista rakastaa monarkiaa ja ei halunnut häntä kukistettavaksi; mutta, häntä heikennettiin huomattavasti, eräs tavoite ”Pentagonin Uuden Kartan” -strategiasta.

Irak – Se vei 8 vuotta, 9 kuukautta ja 11 päivää, mutta Amerikka-johtoinen invaasio/miehitys päättyi virallisesti joulukuun 31. päivänä 2011. Juurtunut diktaattori, Saddam Hussein kukistettiin ja hallitsevat poliittiset puolueet, jotka ovat voineet kilpailla vakautetusta vallasta, on nyt hajotettu korjauskelvottomiksi. Irak jatkaa kiemurtelemistaan sisällissodan kourissa sunnien ja shiiojen välillä.

Afganistan – Tähän köyhään maahan hyökättiin lokakuussa 2001, muka sen vuoksi että Osama bin Laden piileskeli jossain luolassa tällä vuoristoisella seudulla. Taliban syöstiin nopeasti vallasta hallintona, mutta presidentti Karzai’n länsimielinen hallitus ei pysty johtamaan sen jälkeen kun NATO-joukot vetäytyvät. Afganistanin kontrolli palaa sitten takaisin kiukutteleville menneisyyden heimoneuvostoille. Siispä Afganistan ei voi tarjota mielekästä vastustusta kun se hotkaistaan supervaltio #7:n toimesta.

Pakistan on aina ollut länsimielinen ja Amerikka-mielinen. Kuitenkin, vuosikymmenen jälkeen oltuaan takertuneena kiinni sotaan Afganistanissa ja kärsittyään siviiliensä murhaamisesta Amerikan lennokkisodankäynnissä, radikaali Islam uhkaa kaataa hallinnon kumoon.

Jemen on hyökkäyksen alla sisältäpäin kapinallisten taholta ja ilman amerikkalaista ilmatukea. Presidentti Saleh on menestyksellisesti taistellut maastakarkotusta vastaan, mutta nyt kun hän on Amerikassa ”lääketieteellisistä syistä”, hän ei tule luultavasti koskaan saamaan valtaistuintaan takaisin. Kuka tahansa häntä seuraakaan ei tule olemaan yhtä voimakas tai juurtunut kuin oli Saleh.

Persianlahden valtiot ovat jo antaneet merkkiä Globaalille Eliitille että ne eivät tule taistelemaan liittämistä vastaan supervaltio #7:ään. Niin kauan kun he jatkavat heidän suunnattomien öljyrikkauksiensa vastaanottamista, ne eivät tule vastustamaan. Lopulta, ne tulevat myös tekemään yhteistyötä ”kytkemisessä” Ytimen valtioihin (Core Nations).

Kuten voit nähdä, koko aluetta ollaan systemaattisesti ravistelemassa sodan tulilla, sanomilla sodasta ja sisäisen kumouksellisen toiminnan avulla. Kussakin tapauksessa, tavoite on poistaa kuka tahansa johtaja joka vastustaa sulautumista suunniteltuun alueelliseen hallintoon.

Syyria on yksinkertaisesti ”seuraava”!

Suomentajan kommentti: Pentagonin Uuden Kartan -strategiasta tulee pakosta mieleen Suomen nykyhallituksen väsäämä kuntauudistus uusine kuntakarttoineen (tuli julki 8.2.2012). Selvästi taustalla on rajoja poistava globaali petomainen henkivalta (NWO-henki), joka pyrkii keskittämään ja tyhjentämään alueita NL:n malliin (Lue amerikkalaisesta versiosta "Rewilding" of America). Samalla tavoin kuin valtioita yhdistetään suuremmiksi kokonaisuuksiksi Pentagonin suunnitelmassa, niin Suomen Kokoomus-puolue hallituksen päävastuunkantajana pyrkii ”globalisoimaan” maamme kunnat isommiksi yksiköiksi, jotta pedolla olisi helpompaa valvoa ja kontrolloida kansalaisia Helsingistä käsin. Nähtävästi tavoitteena on luoda jonkinlainen Helsinki-keskeinen Baabelin torni. Onneksi tämä kuntauudistus kohtaa suurta vastustusta eri puolilla Suomea, joten sen läpimeno on epävarmaa. Toivotaan että Jumala pysäyttäisi tämän fasistisen nykyhallituksen, jota voisi todellakin luonnehtia kansallissosialistiseksi, koska onhan sen vetureina Kansallinen Kokoomus ja Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue. Toivottavasti tämä pahaenteinen kirjoitus on väärässä: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2012/02/kuntauudistukset-seka-varuskuntien.html

1 kommentti:

  1. Europarlamenttiin lähtee vuoden 2012 alussa Ville Itälän tilalle Petri Sarvamaa (kok), joka juonsi YLE TV1 A-studion 31.1.2007 lähetystä: siinä oli mielikuvamanipulointi, jossa ruotsin kielen opiskelun vapaaehtoisuuden perustelut sensuroitiin ohjelmasta pois. Toimittaja oli Pasi Peiponen. Eli europarlamenttiin lähtee Suomesta sensuuria harrastava toimittaja.

    Paavo Lipponen vs Jussi Niinistö. Asian tausta on sama kuin Lipposen Freudenthal-mitali, salainen valtataistelu: Lipponen on ruotsalaismielinen ja Niinistö ei. Suomalaisuuden Liitossa toiminut Niinistö tietää liikaa asioista, joista Lipponen ei halua puhua, ainakaan suomeksi.

    Tarja Halonen on käytännössä Ruotsin nukke.

    Kansanedustaja Sulo Aittoniemi vastusti kielilakia ja lykkäsi kielilakiäänestystä. Kielilakiäänestyksessä oli läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com