Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2012

Tässä kaksi vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue VIII    August 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Amerikka – kansakunta joka on tulvillaan laittomuutta!
(America - A Nation Abounding With Iniquity!)

”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.”

Matteus 24:12-13

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.”

2. Timoteuskirje 3:1-5

”Peltomaan tähden, joka pakahtuu, kun ei ole satanut maassa, ovat peltomiehet pettyneinä ja peittävät päänsä. Peurakin kedolla poikii ja hylkää vasikkansa, kun ei ole mitään vihantaa. Ja villiaasit seisovat kalliokukkuloilla, haukkovat ilmaa niinkuin aavikkosudet; niiden silmät ovat riutuneet, kun ei ruohoa ole." Vaikka pahat tekomme todistavat meitä vastaan, tee työsi, Herra, nimesi tähden; sillä meidän luopumuksemme ovat monet, sinua vastaan me olemme syntiä tehneet.”

Jeremia 14:4-7


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen tutkistelemme meidän päiviemme ajankohtaisia tapahtumia ja jälkiseuraamuksia joita ihmiskunta nyt kohtaa rikkomustensa tähden. Kun minä tein tutkimustani valmistautumisessa tätä uutiskirjettä varten, minä hämmästelin katastrofin ankaruutta joka nyt kohtaa suurta osaa ihmisistä Yhdysvalloissa. Yksi johtavista vaaroista joita amerikkalaiset nyt kohtaavat on laajalle levinnyt kuivuus joka on vaivannut hyvin suurta osaa maata. Me tiedämme Pyhien Kirjoitusten tutkimisesta että Jumala joskus käyttää kuivuutta varoituksena ihmisille jotka ovat kääntäneet selkänsä Hänelle eivätkä enää välitä Hänestä kun he toimittavat heidän jokapäiväistä elämäänsä. Itse asiassa, se kertoo meille 1. Kuningasten Kirjassa luvuissa 17 ja 18, että Jumala pidätti sateen Israelin kuningaskunnalta kolmen vuoden ajan johtuen heidän pahoista teistään. Yhdysvallat on nyt tilanteessa joka on läheisesti vastaavanlainen, kun suuri osa maasta kärsii toista vuotta peräkkäin läpitunkevasta kuivuudesta.

Uuden kartan mukaan, jonka USA:n kuivuusvalvoja (U.S. Drought Monitor) julkaisi heinäkuun 19. päivänä 2012, lähes jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa on olosuhteet jotka vaihtelevat ”poikkeavasta kuivuudesta” ”poikkeukselliseen kuivuuteen”. (1) Monet alueet ovat lisäksi kärsineet epätunnusomaisista kuumista aalloista. Itse asiassa, Weather Channel’in julkaisema raportti selitti että 4,500 ennätyskorkeaa lämpötilaa tilastoitiin yli kahden viikon aikajaksolla kesäkuun lopusta 2012 heinäkuun alkuun 2012. (2) Kuuma ja kuiva sää on aiheuttanut merkittävää vahinkoa monille Yhdysvalloissa kasvaville viljelykasveille. USA:n maatalousministeriön raportti osoittaa että 38 prosenttia kansakunnan maissiviljoista ovat ”huonosta hyvin huonoon” tilassa 30 prosentin kaikista soijapavuista kärsiessä samasta kohtalosta. (3) Reaktiona kuivuusoloihin, tuhat piirikuntaa 26 osavaltiossa on nyt julistettu liittovaltion katastrofialueiksi. Associated Press’in raportin mukaan, se on laajin luonnononnettomuusalue joka on koskaan tilastoitu Yhdysvalloissa. (4) Osavaltiot, jotka sisältyivät julistukseen, ovat Kalifornia, Oregon, Nevada, Utah, Arizona, New Mexico, Colorado, Nebraska, Wyoming, Kansas, Oklahoma, Teksas, Louisiana, Arkansas, Missouri, Kentucky, Tennessee, Illinois, Indiana, Alabama, Mississippi, Georgia, Etelä-Carolina, Florida, Delaware, ja Havaiji. (5) Valitettavasti kuivuus todennäköisesti jopa pahenee joissakin alueissa maata, erityisesti Keskilännessä. ”Ei ole mitään pitkäkestoisia kastelevia sateita näköpiirissä. On jotain pientä helpotusta, mutta ei mitään valtavaa muutosta kuivuuteen”, totesi John Dee, Globaalin säävalvonnan (Global Weather Monitoring) meteorologi. (6) Laajalle ulottuvasta kuivuudesta on tullut erityisen huolestuttava asia Yhdysvaltain maatalousministerille, Tom Vilsack’ille, ”Minä menen polvilleni joka päivä, ja minä lausun ylimääräisen rukouksen nykyään. Jos minulla olisi saderukous tai sadetanssi jonka voisin suorittaa, minä tekisin sen”, Vilsack valitteli. (7)

Seurauksena sitkeään ja laajalle ulottuvaan kuivuuteen Yhdysvalloissa, on todennäköistä että amerikkalaiset tulevat näkemään ruoan hinnan edelleen nousevan seuraavien useiden kuukausien aikana. Maissin syyskuun toimituksilla käydään nyt kauppaa hintaan 8,07 dollaria per vakka (1 vakka = n. 36,4 litraa), ja soijapapujen kauppahinta on 17,33 dollaria vakalta tästä kirjoittamishetkestä lukien. Tämänhetkiset hinnat kummallekin viljalajille ovat molemmat kaikkien aikojen ennätyskorkeita. (8) Analyytikkojen mukaan, kuivuusolosuhteet ovat saaneet monet ihmiset pois vartiopaikalla olemisesta. ”Tuotantopotentiaali näytti hienolta ja se eräällä tavalla tuuditti nämä loppukäyttäjät väärään turvallisuuden tunteeseen. Tuossa vaiheessa me harkitsimme vakavasti maissin hintoja alle 5 dollarin vakalta jos sääolosuhteet pysyisivät ihanteellisina, mutta nyt me olemme kääntäneet hinnat jyrkkään nousuun ja emme ole koskaan perääntyneet”, selitti Shawn McCambridge, sijoitusyhtiön nimeltä Jefferies Bache analyytikko. McCambridge edelleen jatkoi sanoen, ”Minusta tämä on aikapommi. Minä olen tavallisesti hintojen suhteen laskusuuntaisimpia ihmisiä mutta se ei yllättäisi minua jos maissilla käytäisiin kauppaa 10 dollarilla per vakka.” (9)

Surullista kyllä, kuuma ja kuiva ympäristö useissa osavaltioissa on tarjonnut ihanneilmaston maastopaloille. Itse asiassa, useat osavaltiot Yhdysvalloissa ovat myöskin kokeneet maastopalojen puhkeamisen, mikä on saanut aikaan suunnattomat määrät vahinkoa viime viikkoina. Artikkeli Salt Lake Tribune’sta kertoi että olosuhteet ovat niin kuivia Utahin osavaltiossa että yksittäinen kipinä ammuksista tai ilotulitteista on tarpeeksi panemaan alulle palon. ”Se on niin pahaa kuin se voi kenties olla. Sinä et voi saada sitä yhtään pahemmaksi kuin tämä”, sanoi Randy Julander Luonnonvarojen suojelulaitoksesta (Natural Resources Conservation Service). (10) Heinäkuun 15. päivästä 2012 lukien, 394,614 eekkeriä (1 eekkeri = 4047 neliömetriä = 0,4 hehtaaria) maata Utahissa on palanut maastopalojen vuoksi. Kulut, joita aiheutettiin itselle kamppailussa lähes kolmeakymmentä noista paloista vastaan, ovat nyt ylittäneet 47 miljoonaa dollaria. (11) Coloradon osavaltio on myös kärsinyt massiivisista maastopaloista, jotka ovat tuhonneet suunnilleen 600 kotia ja ovat aiheuttaneet 449.7 miljoonan dollarin vahingot. (12)

Kun minä pohdin kuumaa ja kuivaa säätä joka on kiusannut Yhdysvaltoja ja tehnyt tuhojaan kansakunnan ruokavarastoille, minä en voi muuta kuin ajatella Kirjoituksia jotka löydetään Aamoksen Kirjan luvusta 4:7-8, jossa lukee seuraavaa: ”Minä pidätin teiltä sateen, kun vielä oli kolme kuukautta elonkorjuuseen. Minä annoin sataa toiselle kaupungille, mutta toiselle kaupungille en antanut sataa; toinen pelto sai sadetta, ja toinen, jolle ei satanut, kuivui. Ja niin kaksi, kolme kaupunkia hoippui yhteen kaupunkiin vettä juomaan, saamatta kyllikseen. Mutta te ette kääntyneet minun tyköni, sanoo Herra.” Onneksi, me palvelemme armollista Jumalaa joka kykenee ravitsemaan meitä jopa ankarimpien olosuhteiden lävitse. Jos sinä etsit Jumalaa koko sydämestäsi, Hän varjelee sinut kuivuuden tai nälänhädän aikoina. Uskon avulla me voimme tarttua lujasti Jumalan lupaukseen Heprealaiskirjeen luvussa 13:5, joka julistaa, "En minä sinua hylkää enkä sinua jätä." Jos sinä et ole vielä luovuttanut kokonaan sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt.

Yksityisyyden loppu on tulossa pian! (The End Of Privacy Is Coming Soon!)

Ajasta juuri ennen Saatanan lankeamista, ja jopa näihin aikoihin saakka, me tiedämme että meidän vastustajamme paholainen halusi olla kuten Jumala. Jesajan kirjan luvusta 14:12-14 me luemme, ”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'” Tietysti, me käsitämme että vain Jumala voi nähdä kaiken mitä tapahtuu ja tietää ihmisen jokaisen ajatuksen ja aikomuksen. Saatanalla ei ole sellaisia kykyjä, ja sen sijaan hän on inspiroinut ihmisiä kehittämään uutta teknologiaa jonka hän toivoo mahdollistavan hänelle käytännössä orjuuttaa ihmiskuntaa. Hän haluaa kyvyn tarkkailla sinua jatkuvasti ja kontrolloida ei vain sinun toimiasi, vaan myös sinun mieltäsi. Me olemme nyt näkemässä teknologian kehitystä joka on niin salakavalaa ja tunkeilevaa että minä olen vakuuttunut inspiraation lähteestä niille jotka ovat kehityksen takana ja se on suoraan helvetin kuiluista.

Äskettäinen juttu, jonka julkaisi teknologiauutisten webbisivusto nimeltä Gizmodo, informoi asiallisesti lukijoitaan että ”yksityisyyden loppu on tulossa pian”. Juttu esittelee yksityiskohtia koskien uutta teknologiaa jota ollaan kehittelemässä yhtiön nimeltä In-Q-Tel toimesta Yhdysvaltain Kotimaan turvallisuusviraston käskystä. Laite on ”molekyylitason skanneri”, jonka keksijät väittävät voivan välittömästi skannata ihmisolentoja 164 jalan (1 jalka = n. 30 cm) välimatkan päästä ja pystyy ”läpäisemään vaatetuksen ja monet muut orgaaniset materiaalit ja tarjoaa spektroskooppista informaatiota, erityisesti materiaaleista jotka vaikuttavat voimakkaasti turvallisuuteen kuten räjähteistä ja farmakologisista aineista”. Skanneri ei ainoastaan pysty havaitsemaan räjähdeaineita tai lääkkeitä, vaan se pystyy myös havaitsemaan sellaisia asioita kuten adrenaliinitasot niiltä jotka ovat valvonnan alla yhtä hyvin kuin ravinnon jota he metaboloivat (käyttävät aineenvaihdunnassa) heidän kehoissaan. Teknologian odotetaan olevan saatavilla yhdessä tai kahdessa vuodessa ja voi pian olla läsnä lentokentällä lähellä sinua. (13)

http://gizmodo.com/5923980/the-secret-government-laser-that-instantly-knows-everything-about-you

Kotimaan turvallisuusvirasto on myös antanut toimeksiannon yhtiölle, nimeltä BRS Labs, kehittää ja toteuttaa taidokas vakoilusysteemi joka voi jäljittää jopa 150 ihmistä kerralla. Systeemin suunnitellaan havaitsevan epäilyttävää käyttäytymistä, ja jos tarkkailun alla oleva henkilö käyttäytyy tavalla minkä ymmärretään olevan poikkeavaa käytöstä, järjestelmä automaattisesti lähettää kameraotoksen lainvalvontahenkilökunnalle yhdessä tekstiviestin kanssa jossa on enemmän yksityiskohtia tilanteeseen liittyen. Vakoilusysteemi on ainutlaatuinen, koska sillä on kertoman mukaan kyky oppia, ja se pystyy hiomaan parametrejaan normaalille ja epäilyttävälle käyttäytymiselle ajan kuluessa. Uusi vakoilusysteemi on jo asennettu sellaisiin paikkoihin kuten turistinähtävyyksiin, hallintorakennuksiin, ja sotilastukikohtiin. Teknologian takana oleva yhtiö on nyt asentamassa välineitään San Franciscon joukkoliikennejärjestelmään, Kaliforniassa, ja ne tulevat pian olemaan läsnä busseissa, raitiovaunuissa, ja nopeassa liikenteessä (metrot, junat). (14)




http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2154861/U-S-surveillance-cameras-use-eyes-pre-crimes-detecting-suspicious-behaviour-alerting-guards.html


Popular Science Magazine -aikakauslehden mukaan, uudella teknologialla, jota ollaan nyt kehittelemässä, tulee olemaan kyky havaita sormenjälkiä ja skannata ihmissilmän iiristä kahdenkymmenen jalan (1 jalka = n. 30 cm) etäisyydeltä. Teknologian takana oleva yritys, joka tunnetaan nimellä IDair, toivoo että heidän systeemiään tullaan jonakin päivänä käyttämään hyväksi helpottamaan biometrisen datan käyttöä tavaroiden ja palveluiden hankkimiseen sen sijaan että käytetään käteistä rahaa tai luottokorttia. (15) Toisin sanoen, teknologia sallisi liiketoimien tapahtuvan pelkästään lukemalla asiakaskäyttäjän sormenjälkeä tai skannaamalla silmän iiristä ja siten antaen tämän teknologian käyttäjälle kyvyn ostaa tai myydä hyödyntäen hänen oikeaa kättään tai otsaansa.




http://www.popsci.com/technology/article/2012-06/fingerprint-scanner-captures-prints-20-feet-away


Me elämme ajanjaksossa missä teknologia menee jatkuvasti eteenpäin tahdilla jota ei ole koskaan ennen nähty maailman historiassa. Eräs huomattavimmista yhtiöistä teknologisen innovaation etualalla on Google. Heinäkuun 16. päivänä 2012, CNET julkaisi melko pahaenteisen raportin otsikolla ”How Google is Becoming an Extension of Your Mind (Kuinka Googlesta on tulossa mielesi laajennus)”. Artikkeli viittaa Googleen ”kaikkialla läsnä olevaksi digitaaliseksi assistentiksi joka käsittää mitä sinä tarvitset ja toimittaa sen ennen kuin sinä edes ymmärrät tarvitsevasi sitä”. Nyt on tullut päivänvaloon että Google on kehittänyt silmälasit jotka sisältävät upotetun tietokoneen, joka ei ainoastaan kykene lähettämään informaatiota Internetistä suoraan silmiisi, vaan omaa myös kyvyn tallentaa kaiken mitä sinä kuulet ja kaiken mitä sinä näet sen sisäänrakennetulla kameralla. Google toivoo että tämä teknologia tulee jonakin päivänä olemaan yhtä paljon kaikkialla läsnä oleva kuin matkapuhelimet ovat nykyään. (16)




http://news.cnet.com/8301-1023_3-57470853-93/how-google-is-becoming-an-extension-of-your-mind/


Obaman ’muutoksen’ tuhoisa vaikutus! (The Devastating Impact Of Obama's 'Change'!)

Siitä lähtien kun Barack Obama aloitti Valkoisen Talon miehittämisen vuonna 2009, hän on työskennellyt kovasti muuttaakseen Amerikan Yhdysvallat kansakunnaksi joka on yhdenmukainen hänen kollektivistisen ideologiansa kanssa. [Vastaavanlainen muutosideologia oli NL:n entisellä johtajalla Mihail Gorbatshovilla joka pyrki purkamaan perinteisen sosialismin valtiostaan Glasnost- tai Perestroika-uudistuksilla. Gorbatshov työskenteli Lännen hyväksi kun taas Obama työskentelee perinteisen läntisen kapitalismin romuttamiseksi Yhdysvalloissa ja kohti sosialismia. Nämä ovat siis kaksi vastakkaista muutosagenttia Illuminatin Uuden Järjestyksen aikaansaamiseksi kun hegeliläinen antiteesi (NL) ja teesi (USA) korvataan synteesillä (fasistinen NWO eli Danielin kuvapatsaan jalat ja varpaat (Dan. 2:33,40-43)). Suom. huom.] Yksi hänen merkittävimmistä suorituksista tuon päämäärän saavuttamisessa oli Patient Protection and Affordable Care Act -säädöksen (Potilasturvan ja edullisen hoidon lakisäädös) läpimeno Kongressissa, joka tavallisesti tunnetaan nimellä ”Obamacare”. Tämä uusi terveydenhuoltojärjestelmä vaatii jokaista amerikkalaista hankkimaan sairausvakuutuksen, ja jos he kieltäytyvät tekemästä niin, heitä tullaan rankaisemaan Kotimaan veroviranomaisen (Internal Revenue Service) valvomalla verolla. Ensimmäistä kertaa meidän nuoren kansakuntamme historiassa, liittovaltion hallitus voi nyt pakottaa amerikkalaiset ostamaan jotakin koska liittovaltio uskoo sen olevan välttämätöntä. Tämä määräys on päättäväinen isku henkilökohtaista vapautta vastaan, ja se edustaa vielä yhtä suurta vapauden menetystä Yhdysvalloissa.

Barack Obaman terveydenhuoltouudistus kohtasi lukuisia laillisuushaasteita vastustajilta jotka uskovat että uudet lait ovat perustuslainvastaisia. Tämä oikeustaistelu vietiin aina Yhdysvaltojen Korkeimpaan oikeuteen saakka. Kesäkuun 28:ntena 2012, Korkein oikeus päätti että Patient Protection and Affordable Care Act -säädös on perustuslaillinen koska rangaistus kieltäytymiselle hankkia sairausvakuutus kelpaa veroksi, ja Yhdysvaltain Kongressilla on valtuudet säätää veroja ihmisten varalle. (17) Kun me pohdimme sitä että vakuutusmääräysrangaistuksen määritteleminen veroksi oli ainoa tapa, jolla Korkein oikeus voisi oikeuttaa terveydenhuoltouudistuksen sallimisen, on mielenkiintoista huomauttaa, että Barack Obama teki aikaisemmin painokkaan väitteen että rangaistus ei ollut vero. Haastattelussa George Stephanopouloksen kanssa, mikä tapahtui vuonna 2009 ABC News’illä, Obama julisti, ”Mitä tulee meihin kun sanomme että olette saaneet vastuun hankkia sairausvakuutuksen, ei varmastikaan tarkoita veronkorotusta.” (18) Todellisuudessa, Obaman terveydenhuolto-ohjelma sisältää kaksikymmentä uutta tai korkeampaa veroa, tehden yhteensä yli 500 miljardia dollaria, jotka on kaikki määrä asettaa täysin säädetyiksi vuoteen 2018 mennessä. (19) Jälleen kerran, todellisuus on jyrkässä kontrastissa Obaman kampanjalupauksiin, joka kerran julisti, ”Minä voin tehdä pitävän lupauksen. Ohjelmani alaisuudessa, ei yksikään perhe, joka ansaitsee vähemmän kuin 250,000 dollaria vuodessa tule näkemään minkäänlaista veronkorotuksen muotoa. Ei koskien sinun tuloveroasi, yritysveroasi, sinun pääomatulojen verojasi, ei minkäänlaisia verojasi.” (20)

Huomautettakoon tässä että Obama seisoi kerran vankassa oppositiossa henkilökohtaisen sairausvakuutuksen määräystä vastaan. Helmikuun 26:ntena 2008, Obama antoi seuraavan lausunnon keskustelun aikana Hillary Clintonin kesken, ”Monien aikuisten kohdalla, me emme halua panna heitä tilanteeseen jossa etutavoitteella me määräämme heitä, pakotamme heidät hankkimaan vakuutuksen, ja jos valtionavut ovat riittämättömiä, taakka on heidän päällään ja heitä tullaan rankaisemaan.” (21) Hän myös ivasi sairausvakuutusmääräyksen konseptia muina aikoina kampanjoidessaan, käsittäen lausunnon, ”Jos määräys olisi ratkaisu, me voisimme yrittää ratkaista kodittomuuden määräämällä että jokaisen pitää ostaa koti.” (22)

Minua hämmästyttää usein kuinka Barack Obaman sanat menneisyydestä tuomitsevat nyt Barack Obaman nykyisyydessä. Kampanjoidessaan presidentinvirkaan vuonna 2008, hän sätti edeltäjäänsä kansallisen velan lisäämisestä yli neljällä biljoonalla dollarilla. ”Ongelma on se että tapa, jolla Bush on tehnyt sitä viimeisenä kahdeksana vuotena, on ollut hankkia luottokortti Bank of China -pankista meidän lastemme nimissä, ajaen meidän kansallista velkaamme ylöspäin 5 biljoonasta dollarista jotka ovat peräisin meidän 42 ensimmäiseltä presidentiltä. Numero 43 yksinään lisäsi velkaa 4 biljoonalla dollarilla. Joten nyt meillä on yli 9 biljoonaa dollaria velkaa jotka meidän täytyy maksaa takaisin. Jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle kuuluu 30,000 dollarin osuus. Tuo on edesvastuutonta. Se on epäisänmaallista”, Obama sanoi. (23) Kansallinen velka ylittää nyt 15,8 biljoonaa dollaria. (24) On valitettavaa että Barack Obama ei itse pidä kiinni samoista standardeista joissa hän pitelee muita.

Kun Barack Obama pyrki presidentiksi, hän lupasi amerikkalaisille muutosta. Me näemme nyt, minkälainen tuo muutos on. Hän on laatinut perustuksen sosialisoida terveydenhuolto, ja hän jatkaa sosiaaliavustusohjelmien laajentamista tasoille joita ei ole koskaan ennen nähty Yhdysvalloissa. Vaikka Obama, hänen kampanjajohtajansa, ja valtavirran uutismedia kaikki vakuuttavasti kieltävät että Obama on sosialisti, hänen tekonsa osoittavat toisin. Lisäksi, todistusaineisto osoittaa että Barack Obamalla todellakin on siteitä sosialismiin. Esimerkiksi, lentäjä joka ilmoitti kokouksen järjestettäväksi Amerikan demokraattisten sosialistien (The Democratic Socialists of America) toimesta vuonna 1996 näytti huomiota herättävästi Barack Obaman nimen puhujalistalla. (25) [Mitä minä sanoin, Amerikassa on nykyään neukkupresidentti tuhoamassa kapitalistista maataan sisältäpäin. Suom. huom.]

Demonisen aktiviteetin voimakas lisääntyminen! (An Outbreak Of Demonic Activity!)

Me elämme päivissä ja aikakaudessa jolloin on olemassa valtavaa määrää hengellistä painostusta. Kun tämä paine henkimaailmasta purkautuu fyysiseen maailmaan, se saa ihmiset tekemään ajattelemattomia tekoja. Ilmestyskirjan luvusta 12:12 me löydämme tämän varoituksen, ”… Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!” Minä uskon että monet tapahtumista joita on tullut tietoon viimeisten useiden kuukausien aikana, ovat tulosta demonisesta raivosta, joka vain voimistuu kun me siirrymme lähemmäksi ajan loppumista.

Chicagon kaupunki, Illinoisissa, on nyt koti 100,000:lle jengien jäsenille jotka ovat täysin menettäneet malttinsa kuin heitä ajetaan demonisella vaikutuksella tuottamaan hillittömiä väkivallan tasoja. Ainakin 275 ihmistä on tapettu vuonna 2012 jengien toimesta, ja monet uhreista olivat vain sivustakatsojia jotka sattuivat olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. ”Luodin sijasta jonkun nimen ollessa siinä, meillä on luoti joka tulkitsee ’keihin se saattaa liittyä’”, sanoi ylikonstaapeli Matt Little Chicagon jengivalvontayksiköstä. Uhrit ovat joskus nuoria lapsia tai jopa taaperoita. Ylikonstaapeli Little on verrannut jengiväkivaltaa ”heimosodankäyntiin”. (26)

Demonihenget usein tykkäävät kiihottaa (mellakoivia) väkijoukkoja toimintaan kuten oli hiljattain asianlaita Jacksonville’ssä, Floridassa. Kohtalokkaana yönä heinäkuussa 2012 vihainen 300 teinin väkijoukko saapui Walmart-tavarataloon, missä he ryhtyivät tuhoamaan kauppatavaroita heittelemällä piittaamattomasti esineitä ympäri tavarataloa kaoottiseen tapaan. Hyödykkeitä myös varastettiin kaupasta. Raporttien mukaan, monet teineistä jotka osallistuivat joukkoiskuun, itse asiassa filmasivat hävityksen ja julkaisivat sen suositulla videonjakamissivustolla nimeltä YouTube. (27)

Toukokuussa 2012 kerrottiin että järkyttävä ja raakalaismainen hyökkäys tapahtui Miamissa, Floridassa. Mies oli niin paljon pahojen henkien vallassa että hän hyökkäsi toisen miehen kimppuun ja alkoi purra ja repiä lihaa uhrinsa kasvoista. Hyökkääjä jatkoi kaameaa pahoinpitelyään jopa tultuaan ammutuksi poliisin toimesta, mikä pakotti konstaapelin ampumaan aseellaan vielä useita kertoja ennen kuin hyökkääjä sai surmansa. Hyökkäyksen jälkeen uhri oli menettänyt 75 prosenttia kasvoistaan. (28) Surullista kyllä, on ollut muitakin kannibalistisia hyökkäyksiä viime viikkoina. Kuitenkin, yksityiskohdat noista tapauksista ovat liian hirvittäviä kerrottavaksi tässä uutiskirjeessä. [Katso tämä uutisvideo Miamin tapauksesta ja tässä videossa paljastettuna uhrin ja hyökkääjän kasvot. Suom. huom.]

Eräs kauhistuttava tapaus sattui Aurorassa, Coloradon osavaltiossa, perjantaina heinäkuun 20. päivänä 2012. Mielenvikainen asemies, myöskin pirujen riivaama, astui elokuvateatteriin joka näytti keskiyön ensi-iltaa uudesta Batman-elokuvasta, nimeltä ”The Dark Knight Rises (Yön ritarin paluu)”. Asemies jolla oli yllään taktinen kehohaarniska (luotiliivit) ja asu joka oli muotoiltu roiston mukaan Batman-hahmosta nimeltä Jokeri, kantoi mukanaan lukuisia aseita, ja päästettyään vapaaksi kyynelkaasua teatteriin, hän alkoi umpimähkään ampua elokuvakävijöitä. Yhteensä, kaksitoista ihmistä on vahvistettu kuolleiksi, ja lisäksi 59 ihmistä haavoittui. (29) Silminnäkijäkertomukset kuvailevat miehen toimia joka oli selvästi demonisten henkien vaikutuksen alaisena. ”Hän vain sananmukaisesti massamurhasi kenet tahansa joka nousi ylös yrittäessään päästä pois”, sanoi eräs silminnäkijä. (30) [Tuorein joukkosurma tapahtui Wisconsinin Oak Creek’issä 5.8.2012, kun armeijasta potkut saanut nelikymppinen mies ampui kuoliaaksi kuusi ihmistä sikhitemppelissä. Lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288489620536.html ja http://www.hs.fi/ulkomaat/USAn+sikhitemppelin+joukkosurmaaja+oli+entinen+ammattisotilas/a1305590268934. Suom. huom.]

Kyllä, saatana on vihainen, ja hän on inspiroinut lapsiaan suorittamaan kauhistuttavia väkivallan tekoja näinä viimeisinä päivinä. Kun me pohdimme näitä viimeaikaisia tapahtumia, tulee yllin kyllin selväksi että me elämme todellakin vaarallisia aikoja. Onneksi, päivä on tulossa jolloin meidän Vapahtajamme tulee takaisin, ja meidän vastustajamme, paholainen, tullaan tuhoamaan täydellisesti Jumalan avulla.

Potentiaalisesti suunnaton isku! (A Potentially Enormous Shock!)

Viime viikkoina valtavirran uutismedia on julkaissut tasaisena virtana raportteja jotka osoittavat että Amerikan talous on nyt kohtaamassa uhkien ristitulen. Lukuisat kaupungit ympäri maan ovat olleet pakotettuja jättämään konkurssihakemuksen, ja köyhyys on jatkanut vakaata kasvuaan. Itse asiassa, äskettäinen Associated Press’in raportti osoittaa että köyhyyden odotetaan nyt nousevan tasoille joita ei ole nähty sitten 1960-luvun. (31)

Huomattavaa kyllä, yksi joka seitsemästä amerikkalaisesta vastaanottaa nyt ruokakuponkeja, ja Yhdysvaltain maatalousministeriöllä (USDA) on tehtävänään lisätä ihmisten osallistumista heidän ohjelmaansa niin paljon kuin mahdollista. Uusi kampanja on alkanut jossa amerikkalaisia kehotetaan nielemään heidän ylpeytensä ja ilmoittautumaan vastaanottaakseen etuja hallinnon ”Täydentävän ravinnonhankinnan avustusohjelmasta” (Supplement Nutrition Assistance Program or SNAP). Hiljattain julkaistu dokumentti USDA’lta antaa seuraavan lausunnon, ”SNAP on sijoitus meidän tulevaisuuteen. Se tarjoaa ravintoetuja osallistuville asiakkaille, tukee työntekoa, ja tarjoaa taloudellisia etuja yhteisöille. Kuitenkin, liian monet alhaisen tulotason ihmiset jotka ovat kelvollisia ohjelmaa varten, eivät osallistu ja siten ovat ilman ravinnonhankinta-apua joka voisi venyttää heidän ruokadollareitaan elintarvikekaupassa. Heidän yhteisönsä menettävät eduissa joita tarjotaan uusilla SNAP-dollareilla jotka virtaavat paikallisiin talouksiin.” (32) Yrityksessä rohkaista lisää amerikkalaisia ilmoittautumaan ruokakuponkeja varten, the USDA on lähetellyt radiomainoksia Kalifornian, Teksasin, Pohjois-Carolinan, Etelä-Carolinan, Ohion, ja New Yorkin osavaltioissa. Mainokset ovat maksaneet Amerikan veronmaksajille 2,5-3 miljoonaa dollaria. (33) Jeff Sessions, republikaanisenaattori, on ilmaissut tyytymättömyytensä USDA’n ponnistelujen suhteen laajentaa sen ohjelmaa. ”Minusta se on syvällinen ongelma kun SNAP-virkailijat ajattelevat että se on heidän velvollisuutensa nujertaa ’vuoren kaltainen ylpeys’ tai päästä eroon amerikkalaisesta riippumattomuuden tunteesta ja yksilön vastuusta. He näyttävät ajattelevan että se on anakronismia ja että moderneilla amerikkalaisilla ei pitäisi olla ylpeyttä ja riippumattomuutta. Minusta se on hyvin huolestuttavaa tosiaankin”, Sessions selitti. (34)

Juuri kun hallinnon virastot yrittävät laajentaa sosiaaliavustusohjelmia sellaisia kuten SNAP, joku voi vain ihmetellä miten Yhdysvallat kykenee sulattamaan itseensä lisäkulut. Raportin mukaan jonka julkaisi National Center for Policy Analysis (Poliittisen analyysin kansallinen keskus), Yhdysvaltain liittohallitus kohtaa nyt rahoittamattomia vastuita jotka nousevat ällistyttävään 84 biljoonaan dollariin. Julkaisu varoittaa että jos asiasta ei käytetä puheenvuoroa pian, liittohallitus saattaa olla pakotettu nostamaan amerikkalaisten veroja 30 prosentilla. Koskien mahdollista verojen korotusta, raportti toteaa, ”Talouden kasvu tulee hidastumaan seurauksena, tehden sen vaikeammaksi kohdata liittovaltion sitoumuksia.” (35)

Amerikkalaiset saattavat joutua kasvotusten korkeampien verojen kanssa niinkin pian kuin tammikuussa 2012 kun George W. Bushin esittelemien veroleikkausten on määrä vanheta. Ekonomistit ja poliitikot ovat ilmaisseet huolta että veroleikkausten umpeen kuluminen, yhtä hyvin kuin automaattiset leikkaukset liittovaltion budjettiin tehden yhteensä 1,2 biljoonaa dollaria, saavat Yhdysvallat iskeytymään ”fiskaaliseen kallioseinämään”. ”Jos me emme tee mitään ja kipua nopeasti poikki tämän kalliojyrkänteen vuoden loppuun mennessä, me tulemme saamaan noin 7 biljoonan dollarin iskun tähän maahan suoraan sisälmyksiin”, sanoi Erskine Bowles, Verovastuita ja -uudistusta käsittelevän kansallisen toimikunnan puheenjohtaja (chairman of the National Commission on Fiscal Responsibility and Reform). (36) Olivier Blanchard, pääekonomisti Kansainvälisessä valuuttarahastossa (IMF), on myös varoittanut että jos Yhdysvaltojen hallinto epäonnistuu puhumaan näistä kysymyksistä, se voisi johtaa toiseen tuskalliseen taantumaan. ”Me puhumme, mahdollisesti, suunnattomasta iskusta. Jos se tapahtuisi, se olisi merkittävä, merkityksellinen tapahtuma”, Blanchard totesi. (37)

Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä jotka olette lukeneet tätä uutiskirjettä asettamaan toivonne ja luottamuksenne Jumalaan. On helppoa tulla lannistuneeksi kun me luemme siitä mitä meidän maailmassamme on tapahtumassa, mutta Jeesus muistutti meitä Matteuksen luvussa 24:12-13, ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Tästä maailmasta on tullut vihamielinen paikka missä monet pahat ihmiset tekevät monia pahoja asioita. Silti, meidän pitää tarrautua lujasti tuohon kallisarvoiseen rakkauteen jonka Jumala on istuttanut meihin jokaiseen. Minun toiveeni ja rukoukseni on että te kaikki yritätte kovasti kestää ennen tuota ihanaa hetkeä kun sinä astut ikuisuuteen ja kuulet Vapahtajamme sanovan, ”Hyvin tehty, sinä hyvä ja uskollinen palvelija.” Kuten tavallista, me toivotamme teidät tervetulleiksi lähettämään meille mitä tahansa rukouspyyntöjä joita teillä saattaa olla, olivatpa ne pieniä tai suuria. Me otamme rukouksen vakavasti ja suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. U.S. Drought Monitor, July 19, 2012, By Richard Heim and Liz Love-Brotak, http://droughtmonitor.unl.edu.
02. The Weather Channel, July 7, 2012, By John Erdman, http://weather.com.
03. U.S. Drought Monitor, July 19, 2012, By Richard Heim and Liz Love-Brotak, http://droughtmonitor.unl.edu.
04. The Atlantic, July 12, 2012, By Dashiell Bennett, http://theatlantic.com.
05. Bloomberg News Service, July 12, 2012, By Alan Bjerga, http://bloomberg.com.
06. The Daily Mail, July 16, 2012, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk.
07. Yahoo News, July 18, 2012, By Olivier Knox, http://news.yahoo.com.
08. Associated Press, July 19, 2012, By Associated Press, http://ap.org.
09. Reuters News Service, July 12, 2012, By Veronica Brown and Nigel Hunt, London, United Kingdom.
10. The Salt Lake Tribune, June 28, 2012, By Anne Wilson, http://sltrib.com.
11. The Salt Lake Tribune, July 16, 2012, By Cimaron Neugebauer, http://sltrib.com.
12. Associated Press, July 17, 2012, By Associated Press, Denver, CO.
13. Gizmodo, July 10, 2012, By Gizmodo, http://gizmodo.com.
14. The Daily Mail, June 5, 2012, By Rob Waugh, http://dailymail.co.uk.
15. Popular Science Magazine, June 25, 2012, By Clay Dillow, http://popsci.com.
16. CNET News, July 16, 2012, By Stephen Shankland, http://news.cnet.com.
17. The Wall Street Journal, June 28, 2012, By Brent Kendall, Louise Radnofsky, and Jess Bravin, Washington, D.C.
18. ABC News, June 28, 2012, By Chris Good, http://abcnews.go.com.
19. Americans For Tax Reform, June 28, 2012, http://atr.org.
20. Politifact, April 8, 2012, By Angie Drobnic Holan, http://politifact.com.
21. NBC News, February 26, 2008, by NBC News, http://nbcnews.com.
22. CBS News, June 25, 2012, By CBS News, St. Paul, MN.
23. Fox News, January 30, 2012, By Fox News, http://foxnews.com.
24. U.S. National Debt Clock, http://brillig.com/debt_clock.
25. Buzzfeed, May 24, 2012, By Andrew Kaczynski, http://buzzfeed.com.
26. CBS News, July 11, 2012, By Dean Reynolds, Chicago, IL.
27. Christian Post, July 21, 2012, By Daniel Blake, http://christianpost.com.
28. WSVN News, May 29, 2012, By WSVN News, Miami, FL.
29. CNN, July 20, 2012, By Michael Pearson, http://cnn.com.
30. Ibid.
31. Associated Press, July 22, 2012, By Hope Yen, Washington, D.C.
32. The Daily Caller, July 3, 2012, By The Daily Caller, http://dailycaller.com.
33. Ibid.
34. Ibid.
35. The Daily Caller, July 16, 2012, By The Daily Caller, http://dailycaller.com.
36. ABC News, July 17, 2012, By Amy Bingham, http://abcnews.go.com.
37. The Daily Mail, July 16, 2012, By Reuters Reporter and Associated Press Reporter, http://dailymail.co.uk.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com