Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lontoon olympialaisten seremonioissa räikeää okkultismia ja NWO-sanoma

Tässä paljastavaa havainnointia NWO-tutkija Henry Makowin nettisivuilta koskien Lontoon olympialaisten 2012 avajaisia ja päättäjäisiä, joissa esiintyi paljon okkulttista symboliikkaa luciferistisen sanoman kanssa joka tähtää Uuteen maailmanjärjestykseen. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------------------

Olympialaisten räikeä okkulttinen symbolismi & sanoma

Olympics' Blatant Occult Symbolism & Message

http://www.henrymakow.com/olympics-blatant-occult-symbolism.html

August 13, 2012


Vasemmalla, Annie Lennox’in orjalaiva Luciferin kanssa (kaveri jolla on mustat siivet) oli ehkäpä karmivin osuus päättäjäisseremoniasta.

Eivät mitkään olympialaiset ole olleet niin räikeästi hyökkääviä luciferistisella sanomallaan.

Olympialaiset paljastavat todellisen merkityksen ”sekulaari”-käsitteelle – pakanallinen, saatanallinen.

Miksi Illuminati paisuttelisi niitä (pakanallisia esityksiä)? Ne kuuluivat heidän suunnitelmaansa.


by Marcos

(henrymakow.com)


Olympialaiset alkoivat uskonnollisella rituaalilla muinaisen Kreikan Zeus-jumalalle. Olympialainen polttorovio täytyy sytyttää säteillä Auringosta (Lucifer) ja komeilla stadioniin kaikkine viittauksineen.

Tämä kuuluisa rituaali tarjosi Illuminatille loistavan tilaisuuden palvoa avoimesti paholaista. Sen vuoksi se kaapattiin paroni Pierre de Coubertain’in toimesta vuoden 1900 tienoilla ja siitä on tullut synkempi ja karmivampi joka kerta. Tapansa mukaan, avajais- ja päättäjäisseremoniat, miljardeine katsojineen, ovat täydellisiä tilaisuuksia okkulttisen voiman näytöksille ja massojen iskostamiselle.

Kuitenkaan, eivät mitkään olympialaiset ole olleet yhtä häpeämättömiä koskien luciferilaista sanomaansa kuin Lontoon olympialaiset 2012.

AVAJAISET

Lontoon olympialaisten avajaisseremoniaa kuvailtiin osuvasti ”kaaoksena (pandemonium)”. Suoraviivaisen kerronnan sijaan joka kuvaisi Britannian rikasta kulttuuria, me näimme hämmentävän sekamelskan okkulttisia viestejä jotka tärvelivät minkä tahansa kertomisen. Urheilun juhlimisen sijaan, näytti siltä että järjestäjät halusivat esittää Britannian noituuden maana, näyttämöllä, jota valaisivat kolmetoista vapaamuurarillista pyramidia (huippukivineen). Jotkin pääkohdista olivat:


- Clastonbury Tor: Koko näyttämön keskipiste oli kukkula puun ollessa huipulla. Sen oletetaan esittävän Clastonbury Tor’ia, kukkulaa täynnä okkulttisia merkityksiä, kuten olemalla kuningas Arthurin hauta ja paikka minne Holy Grail (Pyhä Graalin malja) on kätketty. Puu tarjoaa myös tulkinnan kiellettynä hyvän ja pahan tiedon puuna ja druidien pyhänä puuna.

Jos me tarkastelemme tuota herjaavaa avajaislaulua Jerusalem joka lausuu että Englanti on uusi Jumalan valtaistuin, me ymmärrämme heidän halunneen kuvata Britanniaa okkulttisen uuden maailmanjärjestyksen keskuksena, ”Siionina (the Zion)”, joka esiteltiin olympialaisten logona.

- Show’n päähahmot olivat demoneita ja noitia. Miksi näytettäisiin sairaita lapsia vuoteissa urheilutapahtumassa? Siinä ei ole mitään järkeä, ellemme näe heitä pahojen demonien uhreina jotka kulkevat heidän ympärillään, jättimäisen demonisen noidan ollessa keskustassa. Todellisuudessa, meidän lapsia aivopestään ja vedetään Harry Potter -okkultiikkaan ja vampyyrikirjoihin. Koko kohtaus loppuu siihen kun jättimäistä pelottavaa vauvaa palvotaan. Merkki uuden Messiaan saapumisesta?

- Savupiiput, jotka nousivat maan alta, näyttivät enemmän fallos-obeliskien nousemiselta helvetistä kuin teollisuusikoneilta. Kuten missä tahansa pimeässä rituaalissa, maaginen kehä luotiin, tällä kertaa olympiarenkaan muodossa. Maaginen rituaali on portti jonka lävitse demonisia entiteettejä kutsutaan meidän maailmaamme.

PÄÄTTÄJÄISET

Jos avajaisseremonia esitteli meille useita synkkiä symboleja okkulttisesta Britanniasta, niin päättäjäisseremonia antoi aavistaa, minkälainen heidän Uusi Maailman Järjestyksensä tulee olemaan ja kuka tulee johtamaan sitä.

- Kolme show’n päähahmoista olivat räikeitä homoseksuaaleja: Fred Mercury, joka näyttäytyi jättimäisessä hologrammissa, George Michael ja David Bowie. Kate Bush myös esitti laulun missä tyttö haluaa olla mies. Uusi maailma on androgyyninen ja miesvastainen (anti-male), siltä tuntuu.

- Outo mustekala ilmestyi Britannian lipun keskikohdassa, ilman mitään kontekstia. Se luultavasti merkitsee uuden maailmanjärjestyksen johdon kauaksi ulottuvia käsivarsia. [Ja myöskin sitä, että Lontoo on keskipisteenä NWO:ssa, josta lonkerot ulottuvat kaikkialle maailmaan. Suom. huom.]

- Annie Lennox’in orjalaiva Luciferin kanssa (kaveri jolla on mustat siivet) oli ehkäpä karmivin osa show’sta. Laulaja oli pukeutunut kuten noituuden ylipapitar punaiseen ja mustaan ja näytti riivatulta. Me ihmettelemme mikä kidutettujen ihmisten tarkoitus laivan sisällä on? Toisinajattelijoita?

- John Lennon’in Imagine-laulu yhdistyneestä maailmasta ilman uskontoa oli myös juhlan kohokohta. Hänen kasvoissaan oli aavemaista samankaltaisuutta verrattuna kuuluisiin kasvoihin Marsissa. [Katso Marsin pinnalta kuvatut kasvot: http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2001/ast24may_1/. Suom. huom.]

- Seuraavat olympialaiset järjestetään Rio de Janeirossa. Kristus Vapahtajan sijaan, se mitä me näimme, oli brasilialainen laulaja pukeutuneena kuten Yemanjá. Yemanjá on pakanallinen merten voodoo-jumalatar, alias Leviathan tai Cthulhu (muistatko mustekalan). Saatanistit sanovat että jokaista maata hallitaan Luciferin edustajan ja hänen elementtinsä johdolla, ja Brasiliaa johdetaan veden ja Leviathanin kautta. Sen tähden, se mitä me näimme, oli soihtu jota ollaan kuljettamassa Brasilian demoniselle lääninherralle.


Suuri loppukohtaus oli Fenix-lintu liekeissä, nousten liekehtivästä padasta ja dominoiden koko stadionia. Kaukaisuudessa, lintu muistuttaa meitä natsikotkasta Berliinin stadionilla vuonna 1936. Tätä seurasi demoninen näytös tanssijoiden kanssa jotka olivat pukeutuneet tuliasuihin. Siivekäs mies (the Phoenix eli Feeniks) laskeutuu alas ja vie naisen tanssiin kanssaan, hyvin okkulttisen laulun ”Rule the World” sävelmän tahtiin. Sanoma on selkeä: tartu Luciferin käteen ja tule johtamaan maailmaa hänen kanssaan.

SEURAAVAT ASKELEET

Tuntuu siltä että me todellakin elämme Alice Bailey’n demonisesti kirjoitetun kirjan ”The Externalization of the Hierarchy (Hierarkian ulkoistaminen)” ajoissa. Hän sanoi että esoteeriset salaisuudet pitäisi jakaa ihmismassojen kesken, jotta Antikristus voisi nousta. Okkulttinen kirjallisuus, erityisesti Albert Pike’n teokset, puhuu myös Kolmannesta Maailmansodasta joka on välttämätön demoniselle johtajalle noustakseen valtaan vanhan maailmanjärjestyksen tuhkista.

Seremonian viesti on se, että meidän pitäisi odottaa jotakin merkittävää sotaa, luultavasti vetäen mukaansa Amerikan (kuoleva kotka), jonka tuhkista feenikslintu, Illuminatin johtaja, tulee syntymään.

JOHTOPÄÄTÖS

Okkultistit kärsivät pakkomielteenomaisesta kompulsiivisesta häiriöstä. Koska he eivät luota rakastavaan, anteeksiantavaan Jumalaan, heidän täytyy seurata täsmällisiä sääntöjä, symboleita ja messuja (chants) tyydyttääkseen heidän mestariaan, saadakseen palkintoja ja välttääkseen rangaistuksen ja kuoleman. Tuo on tapa jolla Lucifer pitää heidät orjuutettuina. Käsite Jumalasta joka kuolee heidän syntiensä edestä, on vieras heille.

Meidän jotka rakastamme Jumalaa ei tarvitse ymmärtää kaikkia heidän symboleitaan ja temppujaan. Meille on tarpeeksi tietää että Illuminatilla on voimaa suorittaa häpeämättömän saatanallinen rituaali miljoonien katsojien edessä kaikkialta maailmasta. Tuntuu siltä että he rehentelevät tulevasta sodasta ja heidän antikristus-messiaansa noususta. He haluavat ihmisten uskovan että heidän hallintonsa aikana tulee olemaan hauskaa ja rauhallista. Koko maailma yhdessä juhlimassa.

Meidän velvollisuutemme on olla tarkkailijoita ja varoittaa ihmisiä tulevasta pahuudesta, Uuden Maailman Järjestyksen kauhistuttavista seurauksista ja tarpeesta selvittää välit Jumalan kanssa juuri nyt.

4 kommenttia:

 1. Päätösjuhlassa stadionille saapuvia urheilijoita ohjasivat omille paikoilleen hauskannäköiset toimitsijat hehkulamppuhattuineen. Vaikuttivat kieltämättä hyvin valaistuneilta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Olli! Jälleen ajankohtainen ja herättävä julkaisu. Seuraamme työpaikalla blogiasi ahkerasti, tätä tarvitaan. t.Fanisi

  VastaaPoista
 3. Vaikutat todelliselta sekopäältä! Oletko harkinnut ammattiauttajan apua?

  VastaaPoista
 4. Sinä joka kehtaat haukkua Ollia, häpeä! Elät samassa saatanallisessa eksytyksessä kuin suurin osa maailmasta. Tunnetko Jeesuksen henkilökohtaisena vapahtajanasi?

  Sitä paitsi, olympialaiset olivat alunperin Zeus-jumalan juhla. Ja kukas olikaan Zeus. Pieni teologinen oppitunti lienee paikallaan:

  http://www.createphpbb.com/phpbb/viewtopic.php?mforum=mustanauris&p=16

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com