Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Sota Gazassa on syttynyt Israelin ja Hamasin välillä – Israelin Iron Dome ei ole tarpeeksi tehokas torjumaan ohjuksia – Warren Buffet tyynnyttelee huolia USA:n Fiskaalisesta Jyrkänteestä

Tässä tuoreimmassa Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä David Bay raportoi uutislähteittensä avulla Lähi-idän kärjistyneestä tilanteesta Gazan kaistaleella joka voi johtaa suurempaankin konfliktiin kun arabiosapuolet asettuvat palestiinalaisten puolelle sodassa jonka aloitti Hamasin korkean sotilasjohtajan salamurha tällä viikolla Israelin toimesta. Israel käynnisti samaan aikaan 'Pillar of Defense' Gaza-operaationsa joka voi laajeta maainvaasioksi myöhemmin. Gazasta on ammuttu raketteja Israelin puolelle samalla kun Israelin ohjuspuolustusjärjestelmä Iron Dome on pystynyt torjumaan vain murto-osan raketeista ja näin ollen Israelin joutuessa ahtaalle sen ainoaksi toivoksi jää skalaariaseistuksensa käyttöönotto jolla pystytään luomaan täydellinen suojakilpi (Teslan kupoli) vihollisen ohjuksia, ammuksia ja lentokoneita vastaan. Davidin mukaan Israel voi kokea ilkeän hyökkäyksen arabivihollistensa taholta ennen skalaariaseiden käyttämistä. Kirjoituksessa on lyhyt katsaus ns. Teslan kupolista (Tesla Dome) jota eritoten venäläiset ovat testanneet. Lopuksi siteerataan miljardööri Warren Buffetin mielipiteitä USA:ta uhkaavasta julkisen talouden kriisistä joka voisi lamauttaa maan taloudellisesti. Buffetin mielestä pelot ns. Fiskaalisesta Jyrkänteestä (Fiscal Cliff) ja siltä putoamiselta ovat turhia, koska Yhdysvaltain talous on kestävä vastaanottamaan iskuja ja verot ovat olleet korkealla aikaisemminkin ja sijoitustoiminta ei ole silti kärsinyt. Tämä talousuhalla pelottelu on Davidin mielestä kansalaisten suunniteltua ohjelmointia oikeanlaiseen käyttäytymiseen. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, November 15, 2012

Sota Israelin ja Hamasin välillä uhkaa riistäytyä kontrollista


I. Israel on täydessä sodassa Hamasin kanssa Gazan kaistaleella.

Israelia ympäröi parhaillaan vihollisarmeijat: Hamas ja Egypti etelässä; Libanon ja Syyria pohjoisessa; Jordania idässä.

Enemmän kuin koskaan, profetiat, joita korostetaan ”Isralestine” -DVD’llä, näyttävät olevan toteutumassa!

UUTISKATSAUS: ”Israel käynnistää ’Pillar of Defense (Puolustuksen tukipylväs)’ -operaation Gazassa, ’Mestausaallon’ Hamasin terroristijohtoa vastaan”, Algemeiner News, 14. marraskuuta 2012

Israel oli äärimmäisen päättäväinen tappaessaan tärkeän Hamasin terroristijohtajan, Ahmed al-Jabarin. Hän oli piileskellyt ja menestyksellisesti paennut Israelin kohdistamia salamurhayrityksiä. Kuitenkin, Hamas ja Egypti päättivät kokoustaa saadakseen aikaan sopimuksen koskien Israelia. Ahmed tuli ulos piilosta osallistuakseen näihin tapaamisiin ja Israel oli odottamassa. Israelilainen hävittäjäkone ampui ohjuksen autoa kohti joka kuljetti Ahmedia, tuhoten sen täysin ja surmaten Ahmedin ja hänen poikansa. Hyvin pian sen jälkeen, Israel tunkeutui Gazan kaistaleelle.

Nyt, palatkaamme uutiseen.

”The IDF (Israelin puolustusvoimat) on käynnistänyt merkittävän Gaza-operaation nimeltään ’Amud Annan (Puolustuksen tukipylväs/pilari)’ päämääränään tuhota ’iso osa Hamasin komentorakenteesta ilman hallinnon kukistamista’ … IDF’n edustaja Eytan Buchman vahvisti The Algemeiner -lehdelle että ”operaatio alkoi noin tunti sitten tarkalla iskulla Hamasin terroristipäällikköä al-Jabaria vastaan, ’Ja siitä lähtien’ hän sanoi, ’me olemme tähdänneet noin 20 eri paikkaan Gazan kaistaleella keskittymällä erityisesti pitkänkantaman rakettikapasiteetteihin joita on kehitetty Gazassa’.”

Tämä IDF’n tiedottaja ehdottomasti totesi että ei ole olemassa mitään suunnitelmia maainvaasiolle.

”’Puhe on ’mestausaallosta’ Hamasia vastaan’, The Algemeinerin Jerusalem-lähde lisäsi, nyt ’kun Gilat Shalitin ihmiskilpeä ei ole enää, pyrkimys on tappaa niin monta terroristijohtajaa kuin suinkin … tuhota Fajr-5 pitkänkantaman raketteja, jotka voivat saavuttaa Tel Avivin ja vahvistaa pelotetta ilman (toistaiseksi) maainvaasiota’.”

DVD

Kuitenkin, maainvaasio näyttää välittömältä.

UUTISKATSAUS: ”Israel, Hamas kiihdyttävät tulitusta kun IDF valmistaa maajoukkoja”, Israel Hayom News, 15. marraskuuta 2012

”… the IDF on alkanut lähettää jalkaväkeä, tankkeja ja muita panssaroituja ajoneuvoja kohti Gazan rajaa … Knessetin Puolustuksen ja ulkomaansuhteiden komitean oli määrä kokoustaa hätäistunnossa myöhemmin torstaina keskustellakseen suostumisesta jakaa hätäkutsuntoja suurelle ryhmälle IDF’n reserviläisiä.”

Israel on sietänyt rakettihyökkäyksiä sen siviiliväestökeskuksiin paljon pidemmän aikaa kuin amerikkalaiset olisivat suvainneet. Kuitenkin, aika toimia nyt tuntui sopivalta koska Israelin täytyy puolustaa rajojaan ja kaupunkejaan. Pääministeri Netanyahu totesi että pääministeri Sharonin vetäytyminen Gazan kaistaleelta oli merkittävä virhe ja vihjasi että hän saattaisi korjata Länsirannan tilanteen siivottuaan ensin Hamasin.

Minä en usko että Israelin olisi mahdollista putsata Gaza Hamasista ilman voimakasta maainvaasiota. Keskustelunaihe kehittyy nopeasti siihen miten kauan se voisi viedä aikaa voimakkaasta Hamas-invaasiosta Gazassa antaakseen kipinää täydelle sodalle palestiinalaisten kanssa Israelin sisäpuolella ja sitten täydelliseen selkkaukseen Lähi-idässä joka johtaisi lopulliseen Harmagedonin taisteluun.

Tiesitkö että arabien suunnitelma tuhota Israel visioitiin palestiinalaisten aloittaessa taistelun Israelin sisäpuolella, taistelu joka vetäisi merkittävät IDF-resurssit maan keskustaan, jättäen rajat alttiiksi samanaikaiselle hyökkäykselle Libanonista ja Syyriasta, Jordaniasta ja Egyptistä? Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi meidän arkistoidut Headline News -artikkelit koskien tätä mitä mielenkiintoisinta aihetta:

NEWS1056 (suomennettu) ja NEWS1057 (suomennettu), otsikolla, ”Seuraava arabien ja Israelin välinen sota – Pike’n Kolmas maailmansota suunniteltu synnyttämään Antikristus” – Osat 1 ja 2 tässä järjestyksessä. Nämä artikkelit julkaistiin tammikuussa 1997, lainaten Amerikan tiedustelulähteitä. Tämä sota näyttää siltä että se voisi toteuttaa tämän arabien suunnitelman hävittää Israel.

Kuten saattoi olettaa, muiden maiden islamilaiset johtajat alueella ovat tyrmistyneitä.

”Merkkinä konfliktin laajemmista jälkivaikutuksista, Egyptin presidentti Mohammed Mursi kutsui hänen kabinettinsa hätäkokoukseen, käsittäen hänen puolustusministerinsä, ja ohjeisti viranomaisia avaamaan Rafah’in rajanylityspaikan Egyptin ja Gazan kaistaleen välillä. Tullessaan lisääntyvän kotimaisen ja arabien painostuksen alle, Egyptin ulkoministeriö kehotti torstaina USA:ta ”välittömästi tulemaan väliin” lopettaakseen ’Israelin aggression’ Gazassa. Egypti kutsui takaisin sen suurlähettiläänsä Tel Avivista keskiviikkona. Muslimiveljeskunta on vaatinut protesteja pyytämään että Egyptin hallitus katkaisee siteet Israelin kanssa.”

3-DVD Set

Jordanian kuningas on tulossa kasvavan painostuksen alaisuuteen.

UUTISKATSAUS: ”Jordanilaiset protestoijat sättivät kuningasta: Mielenosoittajat vaativat kuninkaan kaatamista”, KMBC News, CNN Affiliate, 14. marraskuuta 2012

”Mielenosoittajat Ammanissa, Jordaniassa, taistelivat mellakkapoliisia vastaan keskiviikkona raivoisasti bensan hintojen takia. Ja ne, jotka jäivät paikalle sen jälkeen kun kyynelkaasulla ja vesitykeillä oli ammuttu, tekivät jotain harvinaislaatuista tuossa kansakunnassa: He messusivat iskulauseita kuningas Abdullahia vastaan … Jordanialaiset ovat kertoneet CNN’lle että samalla kun he ovat suuttuneita nousevista hinnoista ja hallinnon korruptiosta, he ovat aivan yhtä huolissaan nykyisestä tilanteesta. Monet sanovat, etteivät ole koskaan olleet niin peloissaan heidän maansa tulevaisuudesta. Monet uskovat että jos hallitus ei kumoa päätöstään, kuningaskunta tulee syöksymään kaaokseen.”

Kuninkaan kaunis palestiinalainen vaimo on suuren pilkan ja halveksunnan kohde.

UUTISKATSAUS: ”Mellakat puhkeavat Jordaniassa: Absoluuttisen monarkian loppu”, The Daily Beast News, 14. marraskuuta 2012

”Se siitä mystiikasta. Sinisilmäinen kuningas ja kaunis Jordanian kuningatar kohtaavat heidän hallintonsa suurimman kriisin … Tiistai-iltana, mellakoita ja protesteja puhkesi maan useissa kaupungeissa. Jotkut väkijoukossa huusivat, ”ihmiset haluavat hallinnon kukistumista”. Toiset polttivat monarkian muotokuvan. Yksi kuninkaallisten pitkänajan tukija jopa antoi salaa ymmärtää, ettei kysymys ole siitä päättyykö kuningas Abdullahin valtakausi vaan milloin se tulee päättymään…”

Islamilaiset jihadisti-johtajat eivät pitäisi mistään enempää kuin kuningas Abdullahin kukistamisesta pois vallasta, koska hän on vankasti länsimielinen. Jos radikaali islamilainen johto pystyy kukistamaan Jordanian monarkian, he saisivat vihatun Israelin kokonaan ympäröimäksi täysin anti-israelilaisella johtajistolla. He voisivat tuntea että historian nousuvesi on, todellakin, alkanut virrata Israelia vastaan. Heidän suunnitelmansa juutalaisvaltion tuholle voisi marssia eteenpäin.

Jos hänen länsimielinen hallintonsa kaatuu, radikaalit islamilaiset voimat tulevat kontrolloimaan kaikkia lähistöllä olevia arabimaita jotka ympäröivät Israelia. Raamatun profetiat Joelin kirjan luvussa 3 ja Sakarjan kirjan luvussa 12 puhuvat täsmälleen tästä kehityksestä, tosiasiasta, johon me palaamme muutaman hetken päästä.

”Turkin ulkoministeri Ahmet Davutoglu sanoi puhuneensa Hamasin johtajan Khaled Mashaal’in, Gazan viranomaisten ja Egyptin kanssa Israelin offensiivista … lisäten että Turkki toimisi YK:ssa lopettaakseen Israelin offensiivin.”

Eräs kommentti sisäisen turvallisuuden ministeriltä, Yitzhak Aharonovitch’ilta, teki melko selväksi sen mitkä Israelin tavoitteet ovat tässä operaatiossa.

”Sisäisen turvallisuuden ministeri Yitzhak Aharonovitch kertoi armeijan radiolle torstaina että oli liian aikaista päättää offensiivi Gazassa, ja että Israelin ’täytyy pyyhkäistä pois Hamasin johto ja islamilaiset Jihad-terroristijärjestöt’.”

Israelille Hamasin ja muiden radikaalien Jihad-järjestöjen ”poispyyhkäiseminen” edellyttää että sen täytyy tunkeutua maaperälle. Tuo näyttää juuri siltä mitä Israel on aikomassa toteuttaa.

”Retkellään eteläisessä komentokeskuksessa torstaina, Ehud Barak sanoi että ’iskut Hamasia vastaan tulevat olemaan systemaattisia, rajuja, ja tulevat intensiivisemmiksi. Tämä voisi olla pitkä taistelu’ … Lisäksi, the IDF on alkanut lähettää jalkaväkeä, tankkeja ja muita panssaroituja kulkuneuvoja kohti Gazan rajaa.”

Pääminsteri Netanyahu puhui siitä miten Hamas käyttää sen omia siviilejä ihmiskilpinä.

UUTISKATSAUS: ”Israel ja Gazan militantit kuolettavissa vaihtokaupoissa”, The Guardian (Lontoo), 15. marraskuuta 2012

”Netanyahu sanoo että Israel jatkaa ryhtymistään mihin tahansa toimenpiteeseen joka on välttämätöntä suojelemaan sen kansalaisia. Seitsemän vuotta sitten Israel vetäytyi Gazasta, hän palauttaa mieleen. Hamas muutti Gazan ’terrorilinnakkeeksi’. He ovat ampuneet tuhansittain ohjuksia Israeliin ja tarkoituksellisesti sijoittivat nämä ohjuslaukaisimet siviilirakennuksiin. Ei ole olemassa mitään moraalista samanarvoisuutta Israelin ja terroristijärjestöjen Gazassa kesken, hän sanoo.”

”He tekevät kaksinkertaisen sotarikoksen: he tulittavat Israelin siviilejä ja he kätkeytyvät Gazan siviilien taakse.”

Kuten saattoi olettaa, Hamas on juuri kaapannut lisää ihmiskilpiä. He eivät nähtävästi salli kenenkään ulkomaalaisen lähtevän Gazasta.

Tässä linkissä reaaliaikaista seurantaa Gazan tilanteesta: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=5722 (Sota Gazassa on syttynyt (uutispäivitykset))


DVD

II. Kuten me olemme ennustaneet jo hyvin pitkän aikaa, Israelin tavanomainen ohjuspuolustusjärjestelmä ei pysty riittävästi turvaamaan Israelia rakettihyökkäyksiltä.

Israel voi puolustaa kaupunkejaan vain käyttämällä sen skalaariaseistustaan.

UUTISKATSAUS: ”Israelin Iron Dome -järjestelmä epäonnistuu pysäyttämään palestiinalaisten raketteja.”, Press TV, 15. marraskuuta 2012

”Enemmän kuin 130 palestiinalaista rakettia on laukaistu kohti Israelia viimeisten 24 tunnin aikana, paljastaen Israelin Iron Dome -systeemin, joka on torjunut ainoastaan 24 ohjusta, tehottomuuden. Iron Dome on luotu Yhdysvaltain rahallisella tuella. Toukokuussa, USA:n edustajainhuone varasi 947 miljoonaa dollaria Iron Dome’lle, kutsumanimeltään ”Daavidin linko”, ja pitkänkantaman Arrow-ohjusohjelma Israelissa.”

Viime vuonna, me uutisoimme puhelinkeskustelusta joka minulla oli eläkkeellä olevan israelilaisen fyysikon kanssa. Tämä tohtori sanoi että Israel oli saanut päätökseen harjoituksen määritelläkseen kuinka monta ohjusta Iron Dome ja Arrow voisi torjua. Heidän päätelmänsä oli että suuri enemmistö pääsisi läpi, aiheuttaen suunnatonta vahinkoa Israelin siviilikohteille. Tämä sotilasharjoitus otaksui että 1,000 ohjusta ammuttaisiin Israeliin; harjoituksen tulos oli että Israel tuhottaisiin; vakavoittava realiteetti on että arabien sotavoimat ovat piirittäneet Israelin 100,000 ohjuksella!

Jos Israelin on määrä torjua hävitys ja tappio, sen täytyy käyttää salaista asettaan, skalaariteknologiaa. Siteeraten ”Oblivion’ia”, me ymmärrämme:

Skalaariaseet ovat elektromagneettisia aaltoja jotka lähetetään erikoisrakenteisen radioantennin välityksellä. Samalla kun Yhdysvallat on rakentanut HAARP-antennia nyt lähes vuosikymmenen ajan, tämä teknologia on selvästi huonompi verrattuna venäläiseen teknologiaan, ja voi edustaa jättimäistä yritystä saada kiinni venäläiset skalaariaseet.

Itse asiassa, vuodesta 1985 lähtien kun Venäjä alkoi testata sen uusia aseitaan, he suorittivat useita kokeita lentokoneita ja ohjuksia vastaan, ja sitten tarkkailivat meidän reaktiota huolellisesti. Eversti Beardon sanoi: ”Jälleen kerran brittien reaktio – ja USA:n yhtälailla – oli kuten ennustettiin. Jälleen, me osoitimme, ettemme tienneet mitään elektromagneettisista skalaariaseista, ja emme tunnistaneet sellaista kun me kohtasimme sen vaikutukset.” (s. 271)

Eversti Weeks kuvaili erityisenlaista asetta jota kutsutaan Teslan kupoliksi (Tesla Dome). Tässä kohtaa, salli meidän näyttää sinulle millainen Teslan kupolikilpi on, kuinka se toimii, ja miksi on niin tärkeää omistaa sellainen tämän päivän modernilla taistelukentällä. Sinä huomaat, ettei minkään laivaston pitäisi purjehtia jos sen tiedemiehet eivät pysty ottamaan käyttöön tehokasta Teslan kupolia; ei minkään armeijan tulisi marssia ja ei mitään ilmavoimia pitäisi lähettää ilman tätä kupolia.

Kuten sinä voit nähdä informaatiosta tämän kaaviokuvan alla, tämä on kuvaus kokeesta jonka venäläiset suorittivat vuonna 1986, Atlantan yllä, Georgian osavaltiossa, aikaperiodille jota ei ole spesifioitu. Poimikaamme yksityiskohtaista selitystä eversti Beardon’ilta:

”Marraskuun 12. päivänä 1986, neukut peräti sijoittivat jättimäisen ’mallikilven’ (harjoitus) Atlantan ylle, Georgiassa. Jos kilpi olisi ollut todellinen eikä vain harjoittelua, mitkä tahansa lentokoneet ja ohjukset lentäessään siihen olisivat välittömästi räjähtäneet ja tuhoutuneet. Tuo käytäntö – ’pullottaa’ strategisten aseiden alue .. on hyödyllinen tehdä tehottomaksi kokonainen strateginen ICBM laukaisukompleksi tai suuri pommituskonetukikohta, jne. Se voi myös ’pullottaa’ ison lentotukialuksen erikoisosaston merellä, käsittäen lentokoneita ja Tomahawk-ohjuksia, ammuksia laivaston aseista, jne. Todellisen kilven myötä, lentokoneet tai ohjukset lentäessään siihen (sisältäpäin tai ulkoapäin) räjähtävät ja ne tuhotaan.”

Tämä Teslan kupolikilpi on ehdottomasti voimakkain puolustuksellinen aseistus josta minä olen koskaan kuullut. Tämä systeemi pystyttää sataprosenttisen tehokkaan sotilaskilven lentokoneita, ohjuksia, kranaatinheittimiä ja jopa lintuja vastaan. Ei mikään voi tunkeutua tähän kupoliin. Israelin raportoidaan varustaneen jopa sen panssarivaunut tällä Teslan skalaarikupolilla (lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2155, otsikolla, ”Israel näyttää varustaneen tankkinsa Teslan skalaarikupolikilvillä!”)

Toistaiseksi, Israel ei ole ottanut käyttöön tätä fantastista aseistusta. Kunnes se tekee sen, sen kaupungit tulevat olemaan avoimia häijylle hyökkäykselle sen leppymättömien arabivihollisten taholta.

HUOMAUTUS: Ihmisiä varten jotka mieluummin katselevat DVD’tä koskien tätä aihetta kuin lukevat kirjaa, ”Oblivion”, Bill Schnoebelen on luonut hyvin informatiivisen DVD’n, näytetty yläpuolella, otsikolla, ”Venäjän salainen ase kukistamaan Amerikka”. Bill’in video on kirjaimellisesti ”kirjaraportti” Oblivion’ista.

On tullut aika aidoille kristityille rukoilla rauhaa Jerusalemille ja turvallisuutta Israelille.

Pian, tulee aika jolloin Mikaelin, Israelin suojelusenkelin, täytyy nousta esiin puolustamaan sitä (Daniel 12:1).

Haudanvakava tilanne jonka pikkuruinen Israel kohtaa on pääsemässä juuri niin vakavaksi kuin Raamattu ennalta kertoo ”Jaakobin ahdistuksen aikaa varten”!


DVD

III. Ei mitään Fiskaalisen Jyrkänteen (Fiscal Cliff) huolia!! Legendaarinen miljardööri Warren Buffet vakuuttaa näin.

Amerikan talous on tarpeeksi joustava kestämään tämän kaltaisen iskun, jopa jos Kongressi ja presidentti eivät tee mitään!

UUTISKATSAUS: ”Buffett: ’Joustava talous’ voi selviytyä Jyrkänteestä johtuvasta pudotuksesta”, Money News, 14. marraskuuta 2012

”Presidentti Barack Obaman pitäisi vaatia veronkorotusta rikkaille, vaikkakin se käynnistää hyppäyksen pois fiskaaliselta jyrkänteeltä, sanoo legendaarinen sijoittaja Warren Buffet. Talous voi säilyä hengissä kahden kuukauden periodin saavuttaakseen sopimuksen 607 miljardin veronkorotuksista ja menoleikkauksista jotka on nyt määrätty tammikuun 1. päivälle 2013, hän kertoo CNN’lle.”

” ’Me emme tule rampauttamaan itseämme pysyvästi’, sanoo Berkshire Harhaway’n pääjohtaja. ’Meillä on hyvin kimmoisa talous. Tosiasia että lainsäätäjät eivät pysty edistymään tammikuuta varten ei tule torpedoimaan taloutta’.”

Tässä kohtaa, Buffet tarjoaa palasen historiallista perspektiiviä.

”Buffet pilkkaa käsitystä että pääomatuottojen, osinkojen, ja yritysten veroja ei voida nostaa tekemättä suurta vahinkoa … ’Minä elin läpi 1950- ja 1960-lukujen jolloin oli paljon korkeammat tasot pääomaveroille ja yritysveroille, ja meidän taloutemme kukoisti’.”

Sitten, Buffett todella iskee naulankantaan oletetusta kriisistä valtiontalouden jyrkänteen vuoksi, niin sanoakseni.

”Veroasteet eivät vaikuta sijoituspäätöksiin, hän sanoo. ”En koskaan 60 vuoden aikana käsitellessäni rahaa ole keksinyt ajatusta ja kuullut jonkun sanovan, ’Minä tekisin sen mutta veroasteet ovat liian korkeita’.”

The Money News’in toimittaja koskien tätä artikkelia yhtyy mielipiteeseen kokosydämisesti.

”Huomio verojen ja investoinnin suhteen on vahva. Sijoittajan kannalta tuskin on järkevää hyväksyä lähes nollatulos pankkitilillä, vain välttääkseen maksamasta liittovaltiolle suurempaa prosenttiosuutta paljon isommasta tuotosta.”

Me emme innostuneet liiaksi tästä ”Fiskaalisesta Jyrkänteestä (Fiscal Cliff)” joka häämöttää vuoden alussa, koska me tiesimme että perimmäinen agenda on lisätä varallisuustasoja tarpeeksi korkealle että ihmiset tavoittelisivat aineellisia omistuksia niin paljon että heidän sydämensä todella jäätyvät Jeesusta kohtaan. Sitten, Antikristus voi nousta.

Lisäksi, tämä koko paasaus Fiskaalisesta Jyrkänteestä kuulosti liian voimakkaalta myyntimiestyössä, kuulostaen kuin ”käärmeöljyn myynniltä”. Ihmisiä on isketty tällä Fiskaalisella Jyrkänteellä todella kovaa koska he haluavat säikäyttää sinua siirtämään rahasi heidän ohjauksessaan, ostamalla heidän neuvonsa ja heidän taloudelliset ”eloonjäämispakkaukset”.

Kyllä, kuten Y2K-pelottelu, tämä ”Fiskaalinen Jyrkänne” on vain näköharha.

Kiitos, Warren Buffet, meidän valaisemisesta.

1 kommentti:

  1. http://www.timesofisrael.com/egypt-jordan-turkey-and-russia-chorus-condemnation-of-israels-resort-to-force-us-leads-western-supporters/

    niin tulee olemaan..

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com