Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Rothschild-juutalaiset haluavat ateistisen Israelin – Amerikassa poliisin SWAT-tiimien suorittamat kotiratsiat ovat diktatuurin valmistelua

Tässä Cutting Edgen tuorein viikkokirje jossa David Bay kertoo aluksi poliisin mielivaltaisesta toiminnasta Amerikassa nykyään kun sen militarisoidut joukot suorittavat vuorokauden aikaan katsomatta väkivaltaisia tunkeiluja epäiltyjen kansalaisten koteihin ilman mitään syytettä ja varoituksetta. Nämä tällaiset poliisiratsiat ovat esimakua tulevasta Absoluuttisesta Diktatuurista Amerikassa johon on jo valmistauduttu hallinnon toimesta luomalla Patriot Act I ja II -lait, joita ei ole vielä pantu täytäntöön, mutta niistä on jo olemassa toimeenpanevia säännöksiä. Viikkokirjeen toisessa osiossa otetaan esille tuore esimerkkiuutinen joka valaisee Israelin nykyjohdon antikristillistä luonnetta joka on taipuvainen vihaamaan uskonnollista Israelia ja olemaan muslimien puolella kun on kysymys Temppelivuoresta. Nämä Illuminatin väärät juutalaiset haluavat luoda ateistisen Israelin tuhoamalla uskonnolliset aidot juutalaiset. Tämä käy yksiin Raamatun profetian kanssa kun Antikristus, ollen Rothschildin suvusta, vainoaa juutalaisia suuren ahdistuksen aikana, jotka pakenevat Petraan. Vainon aikana kaksi kolmasosaa maan juutalaisista kuolee, ks. Sakarja 13:8-9. Israelin taktiikka tulevaa arabien kanssa käytävää sotaa varten tulee noudattamaan tätä illuministista suunnitelmaa uskonnollisten juutalaisten tuhoamiseksi. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 22.10.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Kuinka sinä reagoit jos poliisi yllättäen hajottaa sinun ulko-ovesi?
Tänäpäivänä, militarisoitu poliisi tunkeutuu 80,000 amerikkalaiseen kotiin, ilman näkyvää syytä, ja tuomioistuimet auttavat heitä!
"The Patriot Act" antaa heille valtuudet tehdä tämänkaltaista toimintaa. Katkerat hedelmät Bushin aikakaudelta alkavat kypsyä.
UUTISKATSAUS: Kuka suojelee sinua poliisilta? Hallinnon hyväksymien koti-invaasioiden kasvu”, By John W. Whitehead, The Rutherford Institute, 21. lokakuuta 2013
"Demokratia tarkoittaa, että jos ovikello soi aamuyöllä, se on todennäköisesti maitomieheltä.—Winston Churchill"

Kello on kolme aamuyöllä. Sinä olet nukkunut tunteja kun yhtäkkiä kuulet kovan äänen ”Crash! Bang! Boom!” Perustuen karjumiseen, huutamiseen ja sekasortoon, se kuulostaa ikäänkuin joku – tai jotkut – ovat murtautumassa sinun ulko-ovesi läpi. Sydämesi jyskyttäessä ja vatsasi kiertäessä, kaikki mitä voit ajatella on pitää perheesi turvassa tunkeilijoilta jotka ovat hyökänneet kotiisi … Hetkinä ennen kuin käyt alas syytteiden lukua varten, kotiisi tunkeutuneiden muukalaisten ammuttua useita kertoja, sinä saat hyvän silmäyksen ahdistelijoihisi. Se on poliisi.”

Diktatorinen poliisi on olennainen osa Illuminatin Suunnitelmaa synnyttää Uusi Maailmanjärjestys, kuten Illuminati-kortti yläpuolella osoittaa. Välittömästi 9/11-iskujen jälkeen, Kongressi hyväksyi, ja republikaanipresidentti George W. Bush allekirjoitti, uuden lain nimeltä, ”Patriot Act I”. Tätä lakia ei ole pantu täytäntöön vielä, mutta säännös on olemassa, että poliisi voi särkeä ovesi minä aikana tahansa päivästä tai yöstä, ilman syytteitä, varoituksetta, ja ilman korvauksen maksamista jos he ovat tunkeutuneet väärään kotiin.

Valitettavasti jokaisella kuluvalla viikolla, me kuulemme yhä enemmän kauhutarinoita, joissa asunnonomistajat loukkaantuvat tai kuolevat, koska he luulivat poliisin tekemää SWAT-tiimin ratsiaa rikollisten suorittamaksi kotitunkeiluksi. Sen ei ole väliä että pahaa aavistamattomalla asunnonomistajalla, joka herätetään unesta väkivaltaisen sisäänkäynnin ääniin, ei ole mitään keinoa erottaa sen välillä onko kotitunkeilun suorittaja rikollinen vai vastakkainen hallinnon edustaja. Liian usein elämän tuhoaminen ja poliisin suorittama omaisuuden takavarikointi on yhtä kauhistuttavaa kuin sen tekeminen rikollisten tunkeilijoiden toimesta.”

Se ei ole ollut tällä tavoin aina, kuitenkaan. Oli aika Amerikassa, kun miehen koti oli todellakin pyhäkkö missä hän ja hänen perheensä voisivat olla turvassa ja saada suojan hallituksen agenttien invaasion uhalta, joita pidettiin loitolla Perustuslain neljännen lisäyksen määräysten mukaan, mikä suojelee amerikkalaisia kohtuuttomilta kotietsinnöiltä ja -takavarikoinneilta. Neljäs lisäpöytäkirja, puolestaan, lisättiin Yhdysvaltain Perustuslakiin siirtolaisten toimesta kitkemään väärinkäytöksiltä joita he olivat joutuneet kestämään ollessaan brittiläisen vallan alaisuudessa, ja näiden joukossa ovat nämä armeijan suorittamat kotitunkeilut avustusmääräysten varjolla.”

Onko tällainen poliisiratsia harvinaista Amerikassa?

Oikeastaan meillä voi olla huonompi tilanne tänäpäivänä kuin meidän siirtomaaesivanhempiemme aikana kun tarkastellaan laajuutta missä määrin tuomioistuimet ovat hyväksyneet ei-koputus ratsioiden käytön poliisin SWAT-tiimien toimesta (esiintyy 70,000 – 80,000 tapausta vuodessa ja määrä on kasvamassa)...”

Me emme elä enää 'demokratiassa' jos me käytämme Churchill'in määritelmää, mainittu edellä. Pikemmin, me elämme hämärää siirtymävaihetta, jossa me emme ole aivan täyteen puhallettu Absoluuttinen Diktatuuri, vaan meidän militarisoidut poliisivoimat saavat koulutusta kun he tulevat murskaamaan ovia joka ainut yö, valvoessaan vastaluotuja diktatuurilakeja.

Ovien murskaaminen keskellä yötä on tarkoitettu pelottelemaan toisinajattelijoita; tunnetko itsesi pelotelluksi, tietäen, että sinun kotisi ei enää ole pyhäkkö jota suojellaan Perustuslain neljännen lisäyksen nojalla?
 

II. ”Joskus rehellinen mies kuuluu vankilaan.”

Kun henkilö uskoo että hän tekee Jumalan tahdon, hän ei pelkää mennä vankilaan.

UUTISKATSAUS: Temppelivuori: Joskus rehellinen mies kuuluu vankilaan”, Israel National News, 22. lokakuuta 2013

Pahimmat antisemitistit, joukossa myös Hitler, olisivat ylpeitä siitä mitä on menossa Temppelivuorella. Jerusalemin Temppeli-insituutin perustaja, rabbi Yisrael Ariel, on pidätetty Israelin poliisin toimesta. Hänen 'rikoksensa'? Vierailu Temppelivuorella, jonka Ariel auttoi vapauttamaan Jordaniasta vuonna 1967.”

Rabbi, joka palveli laskuvarjojääkäriyksikössä, joka valloitti Jerusalemin Vanhan kaupungin, kiskottiin maahan Israelin viranomaisten taholta, ja häntä kohdeltiin kuin rikollista, terroristia, varasta, raiskaajaa, tai jengijohtajaa.”

Israelin hallitus on aina ajanut jalkoihinsa juutalaisten oikeudet rukoilla Temppelivuorella, ollen aina pelokas raivoissaan olevien muslimien mellakoinnista. En ole koskaan ymmärtänyt tätä mentaliteettia, mutta Israelin hallitus pelkää muslimeja enemmän kuin se pelkää omaa kansaansa.

Tämä israelilainen toimittaja selittää miksi Israelin viranomaiset ovat aina muslimien puolella kun on kysymys pyhästä Temppelivuoresta, tärkeimmästä maapalasesta Jumalan silmissä koko Israelissa.

Miksi? Koska Israelin valtio ei koskaan todella uskonut että Temppelivuori on 'meidän käsissä'. Israel ei vaatinut hallintaa siitä ja riisunut rasistista islamilaista Wakf'ia vallastaan. Se ei siirtänyt paikan täysivaltaisuutta arabeille myöskään. Sillä ei ollut rohkeutta tai itsarihalua ylittää tätä historiallista kynnystä, vaikka Ehud Barak oli hyvin lähellä tehdä juuri niin.”

Kuten juutalainen toimittaja ja kirjailija, Barry Chamish, on pitkään väittänyt, moderni Israelin hallitus, alusta saakka toukokuussa vuonna 1948, oli tyrmistynyt siitä että vastaluodun Israelin kansalaiset olivat niin uskonnollisia, niin sitoutuneita muinaiseen juutalaisuuteen. Rothschild/Rockefeller -tyyppiset juutalaiset, jotka johtivat inhimillistä ponnistelua palauttaa Israel muinaiseen maahansa, eivät ole juutalaisia lainkaan, vaan ovat illuministisia ateisteja! Jeesus kuvaili heitä täydellisesti Ilmestyskirjan luvuissa 2 ja 3.

”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.” (Ilm. 2:9)

Nämä Illuminatin 'juutalaiset' ovat järkkymättömiä ateismissaan, siten, että he vihaavat nykyistä uskonnollista Israelia niin paljon että he haluavat sen lähes kukistuvan, siinä toivossa, että sota surmaisi niin monta uskonnollista juutalaista että rekonstruoitu Israel olisi ateistinen populaatio.

Siksi Israel on sallinut muslimimaiden ympäröidä maan yli 100,000 ohjuksella; jos vain murto-osa pääsee läpi – ja IDF'n testit osoittavat että yli 50% läpäisisi sen ohjuspuolustuksen – Israel voitaisiin pommittaa taaksepäin 400 vuotta tai enemmän!

Mutta, siinä ei ole kaikki!

Olen saanut viestin hyvin luotettavalta juutalaiselta armeijan sisällä olevasta lähteestä jonka täytyy pysyä nimettömänä, kertoen minulle että Israelin hallitus ja puolustusvoimat ovat yhdessä luoneet uuden strategian kun kymmenettuhannet arabiohjukset alkavat pudota ja kun arabiarmeijat alkavat hyökätä Israelin rajoja vastaan.

Sensijaan että taistellaan suoraan vihollista vastaan rajalla, IDF pystyttää strategisen turvapaikan sen uuteen ”rikkoutumattomaan” tukikohtaan Negevin autiomaassa. Kun reserviläiset raportoivat palveluksessa, he tulevat raportoimaan uuteen Negevin autiomaan tukikohtaan. Mikä uusi tukikohta, sinä kysyt? Palatessamme artikkeliin jonka julkaisimme toukokuussa 2001, me luemme:

UUTISKATSAUS: ”Yhdysvallat rakentaa uuden armeijan tukikohdan Israeliin”, Rense.com, by Joel Skousen, World Affairs Brief, 5. toukokuuta 2001

Jane's Defense Weekly uutisoi tällä viikolla että Yhdysvallat on pannut esille avoimen tarjouskilpailun rakentaa uusi sotilastukikohta Israelille maan keskiosaan.”

Käsitykseni on, että uusi tukikohta tulee olemaan voittamaton koska se on suojattu Israelin skalaariaaltoja lähettävällä sähkömagneettisella puolustusjärjestelmällä. Mutta todella järkyttävä tosiasia on, että IDF aikoo tilapäisesti hylätä Israeliin kuuluvan alueen etenevien arabiarmeijoiden hyväksi, ja suunnittelee keräävänsä voimiaan tähän uuteen tukikohtaan ja sitten käynnistää tuhoisan vastaiskun. (Lue enemmän tästä uudesta kehityksen kärjessä olevasta sotilastukikohdasta käymällä läpi uutisen NEWS2094, julkaistu vuoden 2006 alussa.)

Mutta, tämä taktiikka merkitsee sitä, että arabit aikovat valvoa Israelin maa-aluetta ja kansalaisia jonkun aikaa. Voitko kuvitella miten nopeasti nämä arabiarmeijat tulevat aloittamaan juutalaisten teurastamisen? Mutta, tällainen kauhistuttava skenaario olisi sopusoinnussa Barry Chamish'in alituisen syytöksen kanssa nykyistä Israelin johtoa vastaan ja se antaisi vastauksen siihen miten Israel on niin tuhoutunut aikaan mennessä jolloin venäläiset johtavat hyökkäysjoukkoja, kuten on kerrottu Hesekielin luvuissa 38-39. Kuuntele Hesekielin profetiaa luvusta 39:9:

”Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta.”

Onko Israel niin tuhoutunut että sen kansalaiset käyttävät puita polttoaineena lämmitystä ja ruoantekoa varten? Kyllä, minä uskon että tämä skenaario tulee toteutumaan, aivan kuten profetia kertoo ennalta. Israel tulee olemaan pahasti haavoittunut mutta se selviää.

Ehkä maan fyysinen tuho tekee juutalaiset niin murheellisiksi että he tulevat olemaan hyvin onnellisia nähdessään miehen nousevan jolla on yliluonnollisia kykyjä, osoittaen suuria merkkejä ja tunnustekoja, ja täyttäen messiaanisia profetioita, mies, jonka he omaksuvat juutalaisena Messiaana, profetoituna Kristuksena.

Kolme ja puoli vuotta myöhemmin, he käsittävät että tämä mies on Antikristus.

1 kommentti:

  1. Ihmiset tekevät elämän vaikeaksi heidän itsensä, olemme maailmassa olivat jokainen asia on hallinnassa, olin elää elämää köyhyyden ja kipuja, en koskaan uusi siellä oli elämä olla nuoria että, mutta nyt nautin joka osinkoa elämän , olen rikas, kuuluisa, vahva, en elää elämää ilman mitään stressiä, mutta kaikki tämä oli yllätys, sillä kaikki kehon jotka haluavat rikkauksia kuuluisa ja voimaa, niin sinulla on mahdollisuus tehdä niin, liittyä Illuminati tänään saada $ 25000 3 päivän välein ja $ 1000000 kuukausittain jäsenyys siunaus yhteyttä seuraaviin sähköpostitse. jointhebrotherhoodilluminati@gmail.com tai puhelu, + 2348055327605 me don, t holhota ihmisiä liittymään,. me vain haluamme teidän hallitsemaan maailmaa ja olla vapaa sorrosta.,

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com