Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 29. lokakuuta 2013

YK, TANAKH JA ISRAELIN JUMALA -- Ban Ki-moon myöntää Israel-syrjinnän

Tässä alunperin israelilaisen mediakanavan Arutz Shevan blogikirjoitus elokuun 18. päivältä 2013 (by Tuvia Brodie) jonka David Hocking lähetti lukijoilleen viikkokirjeenä sähköpostissa. Aihe on mitä tärkein koskien Israelin asemaa hylkiövaltiona maailman ja eritoten Yhdistyneitten Kansakuntien silmissä. YK:n pääsihteeri myöntää nyt ensimmäisen kerran että Israelia on kohdeltu kaltoin ja ennakkoluuloisesti järjestönsä toimesta. Tämän kaiken on ennustanut tarkasti Tanakh eli juutalainen Raamattu yli 2300 vuotta sitten. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------------------
 
HFT Connect
August 25, 2013

YK, TANAKH JA ISRAELIN JUMALA

YK:n pääsihteeri Ban-Ki Moon on juuri myöntänyt, että YK syrjii Israelia (Elad Benari, "Ban Ki-moon Admits: UN is biased against Israel", Arutz Sheva, August 18, 2013). Hän myöntää, että maailman tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden päämaja kohtelee omia jäseniään ennakkoluuloisesti.
YK:ta ei perustettu olemaan vihamielinen. Se aloitti halulla synnyttää ”kunnioitusta velvoitteille, jotka perustuvat sopimuksiin ja muihin kansainvälisen lain lähteisiin” (Charter of the United Nations, Preamble), kuten sopimukset, jotka auttoivat Israelia tulemaan valtioksi. Tuon sitoumuksen olisi pitänyt auttaa Israelia. Mikä meni pieleen?

On uskomatonta, että halu rauhaan johti YK:n harhaan. Tuo halu sai YK:n etsimään 'Korkeampaa Auktoriteettia' valtioille, jonka puoleen kääntyä konflikteissa, mutta tuo 'Korkeampi Auktoriteetti' ei ollut Jumala. Se oli Ihminen.

Siitä alkoi ongelma. YK loi oman 'Korkeamman Auktoriteettinsa'. He kutsuivat sitä 'kansainväliseksi laiksi'. Sitten he väärinkäyttivät luomustaan.

Tämän lain tarkoitus oli ohjata valtioita ennenkuin konflikti puhkeaisi. Sen olisi pitänyt auttaa Israelia. Se ei auttanut. Laki sisälsi virheen. Se panee toivonsa Ihmiseen.

Ihmisen laki on kuin maito: se on hyvää vain jonkin aikaa. Sitten se happanee.

Kansainvälinen laki alkoi toiveilla rauhasta, mutta se on muutettu sotataktiikaksi. Tuolla taktiikalla on nimi: lainkäynti (engl. lawfare, muistuttaa sanaa warfare, sodankäynti. Suom. huom.)

Se on uusi käsite. Se tarkoittaa sotimista vihollista vastaan käyttäen oikeusjärjestelmää vihollisen tuhoamiseksi. Lainkäynnin suosikkikohde on Israel.

Tämä ei ole sattumaa. Huolimatta siitä, mitä Ihminen sanoo, historia noudattaa käsikirjoitusta, jonka Israelin Jumala kirjoitti Tanakh'iin (juutalainen Raamattu) yli 2300 vuotta sitten. Katsokaa uudenajan historiaa: Yhdistyneet Kansakunnat muodostettiin toisen maailmansodan jälkeen. Tuo YK loi Israelin valtion. Sitten arabit ovat pyrkineet armottomaan sotaan Israelia vastaan; militantti Islam levisi Eurooppaan; maailmanlaajuiset liikkeet 'rauhan ja oikeudenmukaisuuden' puolesta vahvistuivat; vasemmistolaiset ja jihadistit liittyivät yhteen 'tuhoamaan Israelin maailmanrauhan vuoksi'.

Se kaikki on Tanakh'issa. Israelista tulee maailman huomion keskipiste. Maailma näkee Israelin vihollisenaan. Ihminen panee Israelin tuhon tähtäimeen.

Ihmisen versiossa historiasta – käsikirjoituksessa, jonka Ihminen haluaa kirjoittaa – Israelin tuho on se, joka tuo rauhan. Ihminen on kuitenkin tietämätön. Hän ei näe, että hänen yrityksensä tuhota Israel oli ennustettu juutalaisessa Tanakh'issa kauan ennen kristinuskoa, Islamia ja YK:ta.

Jumalan Historiassa Israel kyllä piiritetään, mutta sitä ei tuhota. Rauha tulee Israelista, ei YK:sta. Korkeammaksi auktoriteetiksi tulee Jumala, ei Ihminen.

Ihminen hylkää tämän näkemyksen. Hän hylkää Israelin. Hän sanoo Israelia moraalittomaksi.

Kuitenkin se on Ihminen, joka on moraaliton. Hän valehtelee Israelista. Hän ei välitä arkeologian todistuksesta, että juutalaiset hallitsivat Israelin maata 3000 vuotta sitten ja sensijaan väittävät, että kotimaan vaatiminen alkoi vasta Holokaustin jälkeen. Hän valehtelee koskien arabien hyökkäystä vuonna 1947, kun YK loi todellisen kahden valtion ratkaisun: Israelin juutalaisille ja Jordanian arabeille. Hän ohittaa rasistiset arabien vaatimukset tappaa juutalaiset. Hän kutsuu arabeja, jotka murhaavat vauvoja, 'vapaustaistelijoiksi'.

Toistaiseksi YK ei ole äänestänyt Israelin tuhoamiseksi, mutta se voisi tapahtua, varsinkin, kun YK itse – YK:n avustusjärjestö UNWRA:n kautta – painaa oppikirjoja arabiaksi, jotka pohjimmiltaan vaativat tuhoamaan Israelin.

YK liittyy arabeihin luomaan tulevaisuuden ilman Israelia. Se edistää sitä tuomitsemalla Israelin useammin kuin kaikki muut maat yhteensä. Maailmaa ilman Israelia mainostetaan voittavana ehdotuksena. Se varmasti kuulostaa hyvältä idealta humanisteista, vasemmistolaisista, akateemikoista ja maailmanlaajuisista ihmisoikeusjärjestöistä. Se kuulostaa hyvältä myös muslimeista, jotka ovat vannoneet hävittävänsä Israelin.

Jotkut perustelevat, että maailma ilman Israelia on oikeudenmukaisempi. Kristilliset kirkkokunnat ovat liittyneet Israelinvastaisen kansainvälisen kuoron vaatimuksiin. Skotlannin kirkkoa ja Englannin kirkkoa on hiljattain syytetty suoranaisesta antisemitismistä.

Israelia vastustavat muslimit, kristilliset johtajat, ateistit ja humanistit muodostavat maailman enemmistön – ehkä neljä miljardia yli kuuden miljardin koko väestöstä. Monet tässä enemmistössä haluavat tuhota maailman juutalaisen vähemmistön.

Israel on huomion keskipiste aivan kuten Tanakh ennustaa. On olemassa liike, joka voimakkaasti haluaa poistaa sen maailmankartalta, juuri kuten on ennustettu. Länsi liittyy arabeihin vahingoittamaan Israelia – juuri kuten on ennustettu.

Ihmisestä ei mikään ole parempaa kuin kiihottaminen Israelia vastaan. Ihminen tekee töitä lujasti hyökätäkseen maailman ainoata juutalaista valtiota vastaan. Hän kokoontuu YK:ssa unelmoimaan maailmasta ilman Israelia. Hän hylkää Israelin Jumalan.

Älä kuuntele Ihmistä. Juutalaisella Tanakh'illa on parempi ansioluettelo. Se ei ole koskaan ollut väärässä.

Sinun pitää muistaa tämä, kun Ban-Ki Moon seuraavan kerran sallii YK:n panetella Israelia.


David Hocking
HFT Connect
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com