Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 8. helmikuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue II    February 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Amerikka – kansakunta joka on moraalittoman johdon alaisuudessa!
(America - A Nation Under Immoral Leadership!)

”Jumalaton sanoo ylvästellen: "Ei hän kosta". "Ei Jumalaa ole" -siinä kaikki hänen ajatuksensa. Hänen hankkeensa menestyvät joka aika. Sinun tuomiosi ovat korkealla, kaukana hänestä; kaikille vastustajilleen hän hymähtää. Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla.”

Psalmi 10:4-7

”Jokainen ylpeämielinen on Herralle kauhistus: totisesti, ei sellainen jää rankaisematta.”

Sananlaskut 16:5

”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon". Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.”

Jaakobin kirje 4:6-8

”Vaatteesi liepeetkin ovat köyhien, viatonten veressä. Et tavannut heitä murtautumasta sisälle, mutta yhtäkaikki-! Ja kuitenkin sinä sanot: 'Minä olen syytön; hänen vihansa on kaiketi kääntynyt minusta pois'. Katso, minä käyn oikeutta sinun kanssasi, koska sinä sanot: 'En ole syntiä tehnyt'.”

Jeremia 2:34-35


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme huolellisesti nykypäivän ajankohtaisia tapahtumia, kuten vakavaa eettisen johtajuuden puutetta Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä meillä on presidentti tässä maassa, joka luulee hyvin suuria itsestään. Todellakin, hänen ylimielisyytensä ja ylpeytensä voidaan erottaa pelkästään katsomalla miestä, ja hänen huolestuttavat toimensa tekevät hyvin selväksi sen että hän on aiheuttanut ja tulee jatkossakin aiheuttamaan paljon vahinkoa Amerikan Yhdysvalloille.

Hänen valinnastaan lähtien maan korkeimpaan virkaan vuonna 2008, Barack Obaman presidenttiys on ollut pullollaan kiistaa. Tämä suuntaus on jatkunut tähän päivään asti, ja se ei näytä mitään hiipumisen merkkejä tänä alkuvuonna 2014. Itseasiassa, Obama pääsi otsikoihin tammikuussa 2014, jolloin hän varoitti Kongressia siitä että hän toimisi ilman heitä käyttämällä eksekutiivisia toimenpiteitä, jos he eivät halua mennä yhdessä hänen agendansa mukaan. ”Emme aio vain odottaa lainsäädäntöä, jotta voidaan varmistaa, että me tarjoamme amerikkalaisille sellaista apua jota he tarvitsevat. Minulla on kynä ja minulla on puhelin. Ja minä voin käyttää tuota kynää allekirjoittaakseni toimeenpanevia määräyksiä ja ryhtyä eksekutiivisiin toimenpiteisiin ja hallinnollisiin toimiin, jotka liikuttavat palloa eteenpäin auttaakseni varmistamaan että meidän lapsemme saavat parasta mahdollista koulutusta, varmistaakseni että meidän yritykset saavat sellaista tukea ja apua, jota he tarvitsevat kasvaakseen ja kehittyäkseen, varmistaakseni että ihmiset saavat taitoja joita he tarvitsevat saadakseen nuo työpaikat joita meidän yrityksemme ovat luomassa”, Obama julisti. (1) Obama esitti samanlaisen näkemyksen puheessaan Pohjois-Carolinassa tammikuun 15. päivänä 2014. ”Kun minä voin toimia itsenäisesti ilman Kongressia, minä aion tehdä niin”, Obama totesi. (2) Kun kysyttiin Obaman kantaa eksekutiivisiin toimiin, Valkoisen Talon lehdistötiedottaja Jay Carney puolusti presidenttiä seuraavasti: ”Hän [Obama] ei rajoita itseään ja varmastikaan ei ajattele että amerikkalaiset haluaisivat hänen tekevän niin vain siinä mitä hän voisi tehdä lainsäädännöllisesti Kongressin kautta. Presidenttinä, on olemassa paljon enemmän mitä hän voi tehdä ja hän on osoittanut sen läpi hänen virkakautensa. Hän jatkaa työskentelyä uudella innolla tänä vuonna koska on paljon tehtävää ja on suuri mahdollisuus saada se tehdyksi kaikin hänen käytettävissään olevin keinoin.” (3)

Vaikka Obama väittää ryhtyvänsä toimiin jotka ovat amerikkalaisten edun mukaisia, on muistettava, että hänen ideansa hyödyllisistä ohjelmista sisältävät Yhteisen peruskoulutuksen (Common Core Education) ja Edullisen terveydenhuoltolain (the Affordable Care Act). Silti tiedämme, että Affordable Care Act, johon joskus viitataan Obamacare'na, on tehnyt elämän paljon vaikeammaksi monille amerikkalaisille. Ohjelman virallisten verkkosivujen huteran käyttöönoton jälkeen ja paljastuksen jälkeen että miljoonat amerikkalaiset menettävät heidän nykyisen sairausvakuutuksensa senkin jälkeen kun Obama lupasi ettei niin kävisi, on tullut ilmi, että rekisteröinnit Obamacare'en jäivät kauas hallinnon odotuksista. Puhuessaan tästä kehityksestä, Tri. John Goodman'in, Poliittisen analyysin kansallisen keskuksen (National Center for Policy Analysis, or NCPA) johtajan, kerrottiin sanoneen, ”Mielestäni täällä on merkittävä ongelma. Mielestäni vakuutusyhtiöt ovat huolissaan. Mielestäni hallinto on huolestunut. Muistakaa, kaikki kohtaavat väärän hinnan. Ja sairaat ihmiset joutuvat kasvotusten hinnan kanssa joka on selvästi heidän hoitokustannusten alapuolella. Nuoria terveitä ihmisiä yliveloitetaan. Ja niinpä he tarvitsevat paljon nuoria terveitä ihmisiä liittymään Obamacare'en, jotta he voivat saada rahaa maksaakseen laskunsa sairaille ihmisille. Ja nuoremmat ihmiset eivät vain osta sitä vakuutusta.” (4) Jotta asiat saataisiin pahemmiksi, hakkerointiasiantuntija David Kennedy paljasti että terveydenhuoltolain virallinen verkkosivusto, healthcare.gov, on kaukana turvallisesta. Itseasiassa, Kennedy väittää kyenneensä pääsemään 70,000 ihmisen henkilökohtaisiin tietoihin tällä verkkosivustolla neljässä minuutissa. ”Voit kirjaimellisesti vain avata nettiselaimesi, mennä tälle sivustolle, ja poimia kaiken tämän informaation ilman että sinun täytyy todella hakkeroida itse verkkosivustoa”, Kennedy sanoi. Mr. Kennedy edelleen jatkoi sanoen, ”Se en ole vain minä joka sanoo että tämä verkkosivusto on turvaton, lisäksi seitsemän muuta riippumatonta tietoturva-asiantuntijaa katsoivat myös tekemääni tutkimusta ja tulivat täsmälleen samaan johtopäätökseen.” (5) Näiden seikkojen valossa, ei ole yllätys, että urakoitsija joka oli vastuussa alkuperäisten Obamacare'n webbisivujen luomisesta, sai potkut tammikuussa 2014. (6)

Huolimatta hänen monista epäonnistumisistaan mikään ei näytä vaientavan Barack Obaman ylimielisyyttä. Puhuessaan hänen alhaisista kannatuslukemistaan, Obamaa lainattiin aikauslehdessä nimeltä The New Yorker, jossa hän kertoi haastattelijalle, ”Ei ole epäilystäkään siitä, että siellä on joitakin ihmisiä, jotka eivät vain todella pidä minusta koska he eivät pidä mustan presidentin ajatuksesta. Nyt sen kääntöpuoli on olemassa että on joitakin mustia ihmisiä ja ehkä joitakin valkoisia ihmisiä jotka todella pitävät minusta ja antavat minulle korvausta epäilyksestä juuri siksi että olen musta presidentti.” (7) Toisin sanoen, se mitä Obama sanoo, on se, että jos joku ei hyväksy hänen tekojaan presidenttinä, sen täytyy johtua siitä että hän on musta mies. Kuitenkaan, se ei ole ihmisen ihonväri joka on tärkeää, vaan hänen sydämensä tila. On myös syytä huomata, että muutamat tunnetut mustat miehet ovat olleet tunnetusti erittäin kriittisiä Obaman suorituksesta presidenttinä. Näihin kuuluu Tri. Benjamin Carson, joka oli aikaisemmin pediatrisen neurokirurgian johtaja John Hopkins -sairaalassa. Lokakuussa 2013, Carson oli sanonut, ”Tiedätkö, Obamacare on todella mielestäni pahinta mitä on tapahtunut tässä kansakunnassa sitten orjuuden. Ja se on tavallaan, se on orjuutta tavallaan, koska se tekee kaikista meistä hallituksen nöyristelijöitä ja kyse ei koskaan ollut terveydenhuollosta. Kyse oli kontrollista.” (8) Toinen musta mies joka on ollut hyvin kriittinen Obaman työsuorituksesta ei ole kukaan muu kuin liberaali poliittinen kommentaattori Tavis Smiley. Smileyn mukaan, Obama ei ole tehnyt paljoakaan mustien elämien parantamiseksi jotka asuvat Amerikassa tänä päivänä ja väittää, että heillä menee huonommin nyt kuin heillä meni ennen kuin Obama aloitti presidenttikautensa. ”Data tulee osoittamaan surullisesti että kun Obaman hallinnon kausi on ohi, mustat ihmiset ovat menettäneet asemiaan jok'ikisessä johtavassa taloudellisen indikaattorin luokassa. Tältä osin, presidenttiä pitäisi pitää vastuullisena”, Smiley sanoi. (9)

On myös tunnettu tosiasia, että Barack Obama suhtautuu välinpitämättömästi ihmiselämään. Hän ei ole pelkästään vahva abortin kannattaja, vaan hän on myös valtuuttanut 326 lennokki-iskua ulkomailla hänen presidenttikautensa aikana. (10) Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi pahaa, viime vuonna julkaistiin Mark Halperin'in ja John Heileman'in kirjoittama kirja, nimeltä ”Double Down: Game Change in 2012 (Tuplalasku: Pelin muutos vuonna 2012)”, joka väittää, että Obaman kuultiin kerran sattumalta sanoneen avustajilleen että hän on todella ”hyvä tappamaan ihmisiä”. (11) Koska tutkin Kirjoituksia varautuessa tähän uutiskirjeeseen, törmäsin Psalmien kirjan kappaleeseen joka suuresti muistutti minua Barack Obamasta. Psalmista 10:4-7 me luemme, ”Jumalaton sanoo ylvästellen: "Ei hän kosta". "Ei Jumalaa ole" -siinä kaikki hänen ajatuksensa. Hänen hankkeensa menestyvät joka aika. Sinun tuomiosi ovat korkealla, kaukana hänestä; kaikille vastustajilleen hän hymähtää. Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla.”

Kaiken vahingon jälkeen jota Obama on tehnyt, monet amerikkalaiset odottavat innokkaasti Obaman toisen virkakauden päättymistä presidenttinä. Kuitenkin, on hyvin todellinen mahdollisuus että Obaman seuraaja voisi olla joku vieläkin pahempi. Itseasiassa, etusivujuttu Time -aikakauslehden numerossa joka julkaistiin tammikuussa 2014, kysyy kysymyksen, ”Voiko kukaan pysäyttää Hillaryn?” (12) Artikkelissa paljastetaan että jotkut amerikkalaiset ovat niin innoissaan mahdollisuudesta, että Hillary Clintonista tulee seuraava presidentti, että he ovat jo lahjoittaneet enemmän kuin neljä miljoonaa dollaria ryhmälle nimeltä ”Ready for Hillary” huolimatta faktasta että entinen maan ensimmäinen nainen ei ole edes ilmoittanut vielä aikooko hän asettua ehdolle maan korkeimpaan virkaan. (13)

Suuren taantuman pitkään kestävä vaikutus! (The Lasting Effect Of The Great Recession!)

Tuntuu merkilliseltä että yhä puhutaan ”suuresta taantumasta” tässä vaiheessa aikaa. Kuitenkin uutisraporttien tulva on törmännyt työpöytääni osoittaen että Yhdysvallat kärsii yhä taantuman pitkäkestoisista vaikutuksista. Tämä seikka on niin ilmeinen, että jopa Barack Obama on myöntänyt, ettei elpyminen ole niin vahvaa kuin sen pitäisi olla. ”Ylipäätään, viesti minun kabinetille, ja tuo tullaan täsmentämään meidän Liittovaltion tilaa käsittelevässä puheessa (State of the Union), on se, että me tarvitsemme kaikkia käsiä työpöydille rakentamaan elpymistä jota me olemme jo näkemässä. Talous on paranemassa, mutta se voi parantua jopa nopeammin”, Obama lausui tammikuun 2014 puheessaan. (14) Surullista kyllä, tämä ”elpyminen” josta Obama puhuu, on käytännössä näkymätöntä monille amerikkalaisille, tosiasia, jota äskettäin korostettiin tammikuun 2014 artikkelissa jonka julkaisi Wall Street Journal. Vedoten tietoihin Piirikuntien kansallisesta yhdistyksestä (National Association of Counties), artikkeli esittää väitteen, että noin puolet kaikista piirikunnista Yhdysvalloissa eivät ole vielä toipuneet taantumasta. Emilia Istrate, joka on tutkimusjohtaja edellä mainitussa yhdistyksessä, oli sanonut, ”Tämä osoittaa meille että vaikka Yhdysvaltain talous kokonaisuudessaan on oikealla raiteella, meillä on hauras elpyminen, ja samalla se on epätasaista elpymistä.” (15) Tähän näkemykseen yhtyi virastaan lähtevä USA:n keskuspankin puheenjohtaja Ben Bernanke joka julisti, ”Elpyminen on selvästi edelleen kesken. Liian tiukalla lähiajan finanssipolitiikalla on todennäköisesti ollut kielteisiä vaikutuksia.” (16)

Tällä hetkellä työttömyys Yhdysvalloissa on edelleen korkea, ja hiljattain julkaistu työpaikkaraportti joulukuulle 2013 osoittaa että tilanne on huonompi kuin monet ekonomistit odottivat. Raportin mukaan, vain 74,000 työpaikkaa lisättiin talouteen joulukuussa odotetun 193,000 työpaikan sijaan. (17) Samaan aikaan, tuli myös esiin, että nykyinen amerikkalaisten aikuisten osallistumisaste työmarkkinoilla on ainoastaan 68,2 prosenttia. (18) Toisin sanoen, 31,8 prosentilla kaikista työikäisistä aikuisista ei ole tällä hetkellä työpaikkaa. Vaikka onkin totta, että jotkut amerikkalaisista jotka sisältyvät tuohon lukemaan ovat työttöminä oman valintansa kautta, tuntuu hyvin epätodennäköiseltä että virallisesti julkaistu työttömyysaste on täsmällinen. Työvoiman tilastotietoja tutkivan viraston (Bureau of Labor Statistics) mukaan, työttömyysasteeseen ei kuulu miehet ja naiset jotka haluaisivat työpaikan mutta ovat luopuneet sellaisen etsimisestä. Puhuessaan työpaikkaraportin pettymyksestä, republikaanisenaattori Jeff Sessions Alabaman osavaltiosta oli sanonut, ”Tämänpäivän työpaikkaraportti alleviivaa syvempää ongelmaa joka kohtaa taloutta: suuri ja kasvava lohko ihmisiä jotka ovat kroonisesti työttömiä ja kokonaan työvoiman ulkopuolella. Joulukuussa, talouteen tuli vain 74,000 työpaikkaa – ei läheskään tarpeeksi huolehtiakseen väestönkasvusta – ja 347,000 ihmistä jätti työvoiman. Tämä tarkoittaa, että jokaista työpaikkalisäystä kohden lähes 5 ihmistä lähti työvoimasta kokonaan pois. Tällä hetkellä on lähes 92 miljoonaa amerikkalaista työvoiman ulkopuolella, johtaen alimpaan osallistumisasteeseen 36 vuoteen.” (20)

Kun amerikkalaiset edelleen tarpovat läpi Obaman heikon taloudellisen elpymisen, on vielä paljon ihmisiä, jotka ovat epätoivoisia löytääkseen työpaikan joka maksaa kunnollisesti palkkaa. Itseasiassa, noin 1,500 ihmistä oli äskettäin asettunut jonoon kylmänä tammikuun aamuna tilaisuutta varten hakea työtä Queens'istä, New Yorkin kaupungista. Väki kääriytyi koko kaupunkikorttelin ympäri kun hakijat odottivat, jotkut päiviä, toiveenaan tulla palkatuiksi maalaajina tai rakennusmiehinä (blasters) jotka työskentelisivät silloilla ja teräsrakennuksilla. (21)

Vielä toisessa indikaattorissa heikosta taloudellisesta tilanteesta Yhdysvalloissa, jotkut kaikkein legendaarisimmista amerikkalaisista tavarataloista ovat huomattavan taloudellisen pakon alaisena. Joulukuussa 2013 ilmoitettiin että kuuluisa vähittäiskauppaketju nimeltään Sears on nähnyt laskua myynnissään 27 peräkkäistä vuosineljännestä. (22) Neljännekselle joka päättyy helmikuussa 2014, on arvioitu, että yhtiö tekee tappiota 250-360 miljoonaa dollaria. (23) Samaan aikaan, tavarataloketju J.C. Penney on ilmoittanut suunnitelmista sulkea 33 sen amerikkalaisista myymälöistä ja poistaa 2,000 työpaikkaa. (24) Tavarataloketju nimeltä Macy's on myös ilmoittanut suunnitelmistaan eliminoida 2,500 työpaikkaa ja sulkea viisi myymäläänsä. (25)

Kun me pohdimme Yhdysvaltojen nykyistä tilaa, näyttää siltä, että on olemassa kaksi mahdollista selitystä sille miksi talous on parantunut niin vähän siitä asti kun Obama astui virkaansa. Se on joko taitamattoman johtajuuden seurausta tai epäsuoran tahallisen sabotaasin tulosta. Kummassakin tapauksessa, tämä maa on kärsinyt suuresti Obaman hallituskauden alla, ja se palvelee lisätodisteena siitä ettemme voi katsoa ihmistä joka pelastaa meidät, vaan pikemmin meidän täytyy asettaa toivomme ja luottamuksemme Jumalaan. Sillä kuten meille kerrotaan Psalmissa 34:6-8, ”Tässä on kurja, joka huusi, ja Herra kuuli ja pelasti hänet kaikista hänen ahdistuksistansa. Herran enkeli asettuu niiden ympärille, jotka häntä pelkäävät, ja pelastaa heidät. Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Alati laajeneva poliisivaltio! (The Ever-Expanding Police State!)

Viime kuukausina uutisraportit ovat jatkaneet esilletuloaan osoittaen että Kansallisen turvallisuusviraston, tai NSA'n, vakoilun laajuus on paljon laajempaa kuin useimmat ihmiset olivat aiemmin ymmärtäneet. Vaikka monet ihmiset ovat pitkään epäilleet että liittovaltion virasto oli kajonnut amerikkalaisten yksityisyyteen, heidän kykyjensä leveys alkoi tulla todella päivänvaloon vasta vuonna 2013. Siitä lähtien me olemme saaneet tietää joitakin huomattavia asioita koskien alati laajenevaa poliisivaltiota Amerikassa.

New York Times'in syyskuussa 2013 julkaiseman raportin mukaan, NSA käyttää sen valtavaa henkilökohtaisten tietojen kokoelmaa rakentaakseen yksityiskohtaisia sosiaalisten yhteyksien kaavioita useista Amerikan kansalaisista. Tämä pyrkimys, joka alkoi marraskuussa 2010, mahdollistaa liittovaltion viraston käyttää puhelutietoja ja sähköpostilokeja tunnistamaan ihmisten ystäviä, paikkoja minne he menevät, uskonnollisia näkemyksiä, poliittisia vakaumuksia, ja lukuisia muita tietoja. (26) Tähän informaatioon tavallisesti viitataan NSA'n taholta ”metatietona”, joka on melko epämääräinen termi jonka yleisesti käsitetään tarkoittavan ”tietoa tiedosta”. Orin S. Kerr, oikeustieteen professori George Washingtonin yliopistossa tarjosi tätä selitystä siihen miten tietoa voidaan soveltaa. ”Metadata voi olla hyvin paljastavaa. Tietäen asioita, kuten puhelinnumeron, johon joku äsken soitti, tai henkilön matkapuhelinten sijainnin, mahdollistaa heidän koota kuvan siitä mitä joku on puuhailemassa. Se on digitaalinen vastine varjostaa epäiltyä”, Kerr sanoi. (27) Tämän vakoilun laajuus on melkoisen käsittämätöntä mieltää. Itseasiassa, tuoreet uustisraportit osoittavat että NSA kerää aktiivisesti viisi miljardia tallennetta päivässä jotka paljastavat käyttäjän matkapuhelinten olinpaikat ympäri maailmaa. (28) Lisäksi on paljastunut, että NSA kerää ja varastoi 200 miljoonaa matkapuhelimilla lähetettyä tekstiviestiä jok'ikinen päivä. (29)

Hämmästyttävää kyllä, NSA on istuttanut salaisen ohjelmiston yli 100,000 tietokoneeseen ympäri maailmaa. Tämän ohjelmiston avulla virasto harjoittaa vakoilua sen aihealueistaan ja myöskin käyttää tietokoneita hyväksi käynnistääkseen kyberhyökkäyksiä sen vastustajia vastaan. Joissakin tapauksissa, he pystyvät jopa tunkeutumaan tietokoneisiin ilman mitään verkkoyhteyttä Internetiin. Tämä tapahtuu liittämällä pieni piilotettu laite tietokoneisiin jotka sitten lähettävät informaation salaisella radiokanavalla. (30) NSA vakuuttaa, ettei tätä tekniikkaa ei ole käytetty Amerikan kansalaisia vastaan, vaikka on kyseenalaista, että he kertoisivat meille jos sitä olisi tapahtunut. (31)

Kohdaten kasvavaa vastareaktiota liittyen NSA'n salaiseen vakoilutoimintaan, Obama yritti tyynnyttää kansaa ilmoittamalla uudistuksista ohjelmaan tammikuussa 2014. ”Amerikkalaiset tunnustivat että meidän piti sopeutua maailmaan jossa pommi voitaisiin rakentaa kellarissa ja meidän sähköverkkomme voitaisiin sulkea valtameren takana olevien operaattorien toimesta. Ja silti kiireessämme vastata hyvin todellisiin ja uusiin uhkiin, hallinnon kurkottamisen liian korkealle riskit – mahdollisuus että me menetämme joitakin meidän perusvapauksistamme turvallisuuden tavoittelussa – voimistuivat. Uudistuksien, joita minä olen ehdottamassa tänään, pitäisi antaa amerikkalaisille suurempi luottamus siihen että heidän oikeuksiaan ollaan turvaamassa, niinkuin meidän tiedustelu- ja lainvalvontavirastot ylläpitävät työkaluja joita he tarvitsevat pitääkseen meidät turvallisen oloisina”, Obama sanoi. (32) Valitettavasti, Obaman esittämät uudistukset tekevät hyvin vähän rajoittaakseen NSA'n valvonta-aktiviteettia. Päällepäätteeksi hän jatkoi hallinnon virastojen suorittaman valvonnan puolustamista sanoen sen olevan jotenkin välttämätöntä pitääkseen Amerikan kansalaiset turvassa. ”Me emme pysty estämään terrori-iskuja tai kyberhyökkäyksiä ilman jonkinlaista kykyä tunkeutua digitaaliseen viestintään”, Obama julisti. (33)

Tietenkin me tiedämme, ettei se ole vain NSA, jolla on kehittynyttä vakoilukapasiteettia, vaan myöskin muilla hallinnon virastoilla, kuten Yhdysvaltain keskusrikospoliisilla, tai FBI'lla. Joulukuussa 2013, kävi ilmi, että FBI'lla on kyky kaukoaktivoida tietokoneen kamera käyttäjän tietämättä että se on päällä. ”FBI on pystynyt salaa aktivoimaan tietokoneen kameran – ilman että syntyy valoa joka antaa käyttäjälle tiedon siitä että se tallentaa – useiden vuosien ajan, ja on käyttänyt tuota tekniikkaa lähinnä terrorismitapauksissa tai vakavimmissa rikostutkimuksissa”, sanoi Marcus Thomas, entinen operatiivisen teknologiaosaston (Operational Technology Division) apulaisjohtaja FBI'ssa. Thomas edelleen jatkoi sanoen, ”Johtuen salauksesta ja koska kohdehenkilöt käyttävät lisääntyvästi mobiililaitteita, lainvalvonta tajuaa että yhä enemmän heidän täytyy olla kiinni laitteessa – tai pilviverhossa. On olemassa selkeää käsitystä siellä että heidän täytyy soveltaa tämäntyyppisiä työkaluja enemmän ja enemmän.” (34)

Mielestäni on turvallista sanoa että yksityisyys, kuten me kerran tunsimme sen Yhdysvalloissa, on kadonnut ikuisiksi ajoiksi. Joka kerta kun me käytämme elektronista laitetta, kuten läppäriä tai matkapuhelinta, on olemassa hyvin suuri mahdollisuus että kaikkea mitä me teemme ollaan katselemassa ja kirjaamassa ylös hallinnon taholta. Nämä teknologiat sellaisina kuin ne ovat olemassa tänä päivänä, ovat todennäköisesti edelläkäyntiä infrastruktuurille jota tarvitaan Antikristuksen maailmanhallituksen ja vakoiluvaltion operoimiseksi.

Viattomien sieluparkojen veri! (The Blood Of The Souls Of The Poor Innocents!)

Tammikuun 22. päivänä vuonna 1973 Amerikan Yhdysvallat oli muuttunut pysyvästi. Tänä häpeällisenä päivänä, Yhdysvaltain korkein oikeus päätti tapauksesta joka tunnetaan nimellä Roe vs. Wade, että syntymättömien lasten teurastus abortin kautta olisi laillista tuosta ajankohdasta eteenpäin. Siitä lähtien yli 56 miljoonaa vauvaa on murhattu, (35) luku, joka kasvaa yli miljoonalla vuosittain. (36) Surullista kyllä, nykyinen Yhdysvaltain presidentti kannattaa varauksetta tätä barbaarista käytäntöä. Tammikuun 22. päivänä 2014, Barack Obama vietti Roe vs. Wade -tapauksen 41. muistopäivää seuraavan lausuman kanssa: ”Tänään, kun me tuotamme kunniaa Korkeimman oikeuden päätöksen 41-vuotismuistopäivälle Roe vs. Wade -tapauksessa, me uudelleensitoudumme päätöksen ohjaavaan periaatteeseen: että jokaisen naisen pitäisi pystyä tekemään omat valintansa hänen ruumiistaan ja terveyttään koskien. Me vahvistamme meidän lujan sitoumuksemme turvaamaan naisen pääsyn turvalliseen, edulliseen terveydenhuoltoon ja hänen perustuslaillisen oikeutensa yksityisyyteen, mukaan lukien oikeuden lisääntymisvapauteen. Ja me päätämme vähentää vahingossa aiheutuvien raskauksien lukumäärää, tukea äitien ja lasten terveyttä, ja edelleen rakentaa turvallisia ja terveellisiä yhteisöjä kaikille lapsillemme. Koska tämä on maa, jossa jokainen ansaitsee samaa vapautta ja mahdollisuuksia toteuttaa heidän unelmiaan.” (37) Tälle kansakunnalle on häpäisy omistaa presidentti joka rinnastaa viattomien vauvojen teurastuksen vapauteen ja amerikkalaisten mahdollisuuteen ”toteuttaa heidän unelmiaan”. Tällä hetkellä on yli 56 miljoonaa sielua jotka on julmasti revitty äitiensä kohduista ja surmattu. Heillä ei koskaan ollut mahdollisuutta ”toteuttaa unelmiaan”.

Samaan aikaan, vulgaari komedienne nimeltään Sarah Silverman on onnistunut vajoamaan uudelle alhaisuustasolle hänen ujostelemattomassa tuessaan viattomien vauvojen murhaamiselle. Lyhyessä videossa jonka on tuottanut Silverman, näyttelijä Michael Weatherly ilmestyi pukeutuneena kuin Jeesus Kristus ja sitten ryhtyi ilmaisemaan tukea abortille samalla kun lausui rivouksia joihin sisältyi F-alkuinen sana. ”Hedelmöitetyt munasolut eivät ole ihmisiä, ihmiset ovat ihmisiä”, näyttelijä julisti yhdessä kohtaa videota. Silverman lausuu myöhemmin videolla että ”uskonnon käyttäminen sanelemaan lainsäädäntöä on epäamerikkalaista, mutta sitä tapahtuu.” (38)

http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2014/01/jesus-tells-sarah-silverman-fertilized-eggs-arent-people-in-new-psa-and-so-much-more-2794764.html

http://www.youtube.com/watch?v=ahdR6aHQvMQ



Ikään kuin kaikki edellä ei ollut tarpeeksi pahaa, uskonnollinen ryhmä aikoo järjestää seminaarin helmikuun 14. päivänä 2014, St. Paul'issa, Minnesotan osavaltiossa, jonka tarkoituksena on opettaa pappeja kuinka olla enemmän abortteja tukevia. Ryhmä, nimeltään Religious Coalition for Reproductive Choice (Uskonnollinen koalitio lisääntymisvalinnan puolesta), lausui seuraavaa heidän mainosmateriaalissaan tapahtumaa varten: ”Papisto ja kristilliset johtajat tietävät että naisten ja perheiden elämät meidän seurakunnissamme ovat usein mutkikkaita ja haastavia, varsinkin lisääntymisterveyttä ja -menetyksiä koskevien kysymysten ympärillä. Salli MNRCRC'n (Minnesota Religious Coalition for Reproductive Choice) varustaa sinut olemaan läsnä seurakuntasi kanssa koskien näitä herkkiä sielunhoidollisia kysymyksiä.” Materiaali myöhemmin jatkaa sanoen, ”Tämä uusi opetussuunnitelma on tarkoitettu auttamaan meitä integroimaan lisääntymiselämämme osaksi meidän uskontaipalettamme.” (39) Virallinen julkinen ohjausasiakirja ryhmää varten, joka löydetään heidän webbisivuiltaan, myöskin selittää heidän kantaansa aborttiin. ”Tuemme pääsyä kokonaisvaltaiseen seksuaalikasvatukseen, perhesuunnitteluun ja ehkäisyyn, kohtuuhintaiseen lastenhoitoon ja terveydenhoitoon, sekä adoptiopalveluihin samoin kuin turvallisiin, laillisiin, aborttipalveluihin, tuloista tai mistä tahansa muista poikkeuksellisista olosuhteista välittämättä”, asiakirja julistaa. (40)

Kun mietin miten yleinen abortista on tullut tässä modernissa aikakaudessa, en voi olla ajattelematta Kirjoituksia jotka löydetään Jeremian kirjan luvusta 2:34-35 jossa lukee, ”Vaatteesi liepeetkin ovat köyhien, viatonten veressä. Et tavannut heitä murtautumasta sisälle, mutta yhtäkaikki-! Ja kuitenkin sinä sanot: 'Minä olen syytön; hänen vihansa on kaiketi kääntynyt minusta pois'. Katso, minä käyn oikeutta sinun kanssasi, koska sinä sanot: 'En ole syntiä tehnyt'.”

Onneksi on olemassa vielä ihmisiä tässä maassa, jotka ovat valmiita nousemaan seisaalle ja ilmaisemaan heidän vastustustaan julmalle aborttikäytännölle. Itseasiassa, satoja tuhansia elämän puolestapuhujia osallistui vuosittaiseen Marssi elämälle (March for Life) -mielenosoitukseen Washington D.C:ssä, tammikuun 22. päivänä 2014. (41) Lisäksi seitsemänkymmentä uutta säännöstä, jotka asettavat rajoituksia abortinteoille, säädettiin kahdessakymmenessäkahdessa osavaltiossa vuoden 2013 aikana. (42)

Lopuksi haluan ilmaista kiitollisuuteni kaikille jotka tukevat tätä ministeriötä. Me emme voisi tehdä sitä mitä me teemme Last Trumpet -ministeriössä ilman apuanne. Se on kunnia ja etuoikeus palvella teitä, ja me edelleen teemme näin niin kauan kuin Herra sallii meidän tekevän. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please tietäkää että olette tervetulleita lähettämään niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota, ja me olemme nähneet monia rukousvastauksia kaikkina näinä vuosina. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. CBS News, January 14, 2014, By CBS News, http://washington.cbslocal.com.
02. Politico, January 15, 2014, By Reid J. Epstein, http://politico.com.
03. The Blaze, January 14, 2014, By Fred Lucas, http://theblaze.com.
04. CNS News, January 17, 2014, By Barbara Hollingsworth, http://cnsnews.com.
05. The Washington Times, January 19, 2014, By Jessica Chasmar, http://washingtontimes.com.
06. The Daily Caller, January 10, 2014, By Patrick Howley, http://dailycaller.com.
07. Wall Street Journal, January 21, 2014, By Jason L. Riley, http://wsj.com.
08. Huffington Post, October 11, 2013, By Paige Lavender, http://huffingtonpost.com.
09. NewsBusters, October 11, 2013, By Noel Sheppard, http://newsbusters.org.
10. The Washington Times, November 4, 2013, By Cheryl K. Chumley, http://washingtontimes.com.
11. Ibid.
12. Time Magazine, January 27, 2014, By David Von Drehle, http://time.com.
13. Ibid.
14. Denver Post, January 21, 2014, By Jim Kuhnhenn, http://denverpost.com.
15. The Wall Street Journal, January 13, 2014, By Ben Leubsdorf, http://wsj.com.
16. CNN Money, January 10, 2014, By Annalyn Kurtz, http://money.cnn.com.
17. Ibid.
18. Ibid.
19. The Bureau of Labor Statistics, Official Report, January 22, 2014, http://bls.gov.
20. The Weekly Standard, January 10, 2014, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
21. MyFox New York, January 10, 2014, By MyFox New York staff, http://myfoxny.com.
22. Business Insider, December 18, 2013, By Hayley Peterson, http://businessinsider.com.
23. Forbes, January 10, 2014, By Nathan Vardi, http://forbes.com.
24. Business Insider, January 15, 2014, By Hayley Peterson, http://businessinsider.com.
25. CNN Money, January 8, 2014, By James O'Toole, http://money.cnn.com.
26. The New York Times, September 28, 2013, By James Risen and Laura Poitras, http://nytimes.com.
27. Ibid.
28. The Washington Post, December 4, 2013, By Barton Gellman and Ashkan Soltani, http://washingtonpost.com.
29. BBC News, January 16, 2014, By BBC News, http://bbc.co.uk.
30. The New York Times, January 14, 2014, By David E. Sanger and Thom Shanker, http://nytimes.com.
31. Ibid.
32. National Journal, January 17, 2014, By Dustin Volz, Matt Berman, Brendan Sasso, Matt Vasilogambros, and Jack Fitzpatrick, http://nationaljournal.com.
33. Ibid.
34. The Blaze, December 7, 2013, By Oliver Darcy, http://theblaze.com.
35. Life News, January 22, 2014, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
36. Operation Rescue, http://operationrescue.org.
37. USA Today, January 22, 2014, By David Jackson, http://usatoday.com.
38. The Christian Post, January 23, 2014, By Leonardo Blair, http://christianpost.com.
39. Life News, January 23, 2014, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
40. Religious Coalition for Reproductive Choice, Official Website, http://rcrc.org.
41. Life News, January 22, 2014, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
42. The Washington Examiner, January 2, 2014, By Paul Bedard, http://washingtonexaminer.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com