Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Putin ei luovu Ukrainasta – 7 syytä

Tässä ajankohtainen Bloomberg Businessweek'in uutisartikkeli tältä viikolta joka liittyy Sotshin talviolympialaisten aikana pahentuneeseen Ukrainan kriisiin jossa Venäjällä tulee olemaan vielä sanansa sanottavana koska presidentti Putin ei tule hevillä luopumaan Ukrainan kontrollista ja antamaan sitä Lännen käsiin. Nyt näyttää siltä että valta Kiovassa on liukumassa kapinallisten käsiin kun väkivaltaisten mielenosoitusten johdosta venäläismielinen presidentti Viktor Janukovitsh on poistunut pääkaupungista ja Ukrainan parlamentti on erottanut hänet. Se mikä on johtanut tähän pisteeseen on varmaankin läntisten hallitusten ansiota, erityisesti Yhdysvaltojen, jotka vahvalla opposition tuellaan ja hallinnon painostuksella saivat Janukovitshin ahtaalle ja tekemään oppositiolle myönnytyksiä. Tuntuukin siltä että käynnissä on Lännen valtaeliitin masinoima vallankaappaus Ukrainassa jolla pyritään heikentämään Venäjän vaikutusvaltaa entiseen neuvostotasavaltaansa. Tällä kehityssuunnalla voi olla merkittäviä profeetallisia seuraamuksia kohden kolmatta maailmansotaa jossa Venäjän karhu tulee näyttämään kyntensä kun se nousee uhkaamaan läntistä maailmaa. Danielin kirjan 7. luvun leijonapedon (Britannia+USA) ennustetaan menettävän voimansa jossakin vaiheessa (Dan. 7:4) kun taasen karhupeto nostetaan toiselle kyljelle merkiten sen vahvistumista (Dan. 7:5).

4. Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.
5. Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa". 

Uutisartikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------------

Seitsemän syytä miksi Putin ei luovu Ukrainasta

By Peter Coy February 21, 2014



Russian President Vladimir Putin at the 2014 Winters Olympics in Sochi

Bloombergin Henry Meyer'illä on ylimääräinen artikkeli tänään hupenevista vaihtoehdoista joita Venäjän presidentti Vladimir Putinilla on saatavilla, jonka Sotshin olympialaisten ajankohtaa on varjostanut verinen sekamelska naapurimaa Ukrainassa.

Mutta niin paljon kuin tilanne näyttääkin karkaavan käsistä, on vaikea kuvitella, että Putin vain kävelee pois ja jättää Ukrainan oman onnensa nojaan. Tässä on seitsemän syytä, miksi:

Ylpeys: Putin sanoi vuonna 2005, että Neuvostoliiton romahtaminen oli 20. vuosisadan ”suurin geopoliittinen katastrofi”. Tästä näkökulmasta, Ukrainan salliminen liukua pois Venäjän vaikutuspiiristä ei tekisi Putinista yhtään parempaa kuin Mihail Gorbatshovista, joka johti neuvostoimperiumin hajoamista vuonna 1991.


Kaupankäynti: Putin haluaa Ukrainan liittyvän Venäjän alullepanemaan Tulliliittoon Valko-Venäjän, Kazakstanin, ja pian, Armenian kesken. Tulliliitto on hänen vastauksensa Euroopan Unionin paljon suurempaan kaupparyhmittymään. Itseasiassa nykyiset mielenosoitukset puhkesivat sen jälkeen kun Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh, Putinin liittolainen, kiertyi pois Euroopan Unionin yhdentymissopimuksesta viime marraskuussa ja valitsi Venäjän sen sijaan.

Historia: Venäjällä ja Ukrainalla on syvät historialliset yhteydet mennessämme ajassa taaksepäin Kiovan Venäjän valtakuntaan, jonka kunnian päivät olivat 11. ja 12. vuosisadoilla. Russiapedian mukaan, Kiovan Venäjää ”on perinteisesti pidetty Venäjän valtion alkuna ja Valko-Venäjän sekä Ukrainan kantaisänä.”

Asema itsenäisenä valtiona: Vuonna 2008, venäläinen taloussanomalehti Kommersant siteerasi lähdettä NATO-maan valtuuskunnassa joka lainasi Putinia joka oli sanonut presidentti George W. Bushille: ”Sinä ymmärrät, George, että Ukraina ei ole edes valtio.” Suurinta osaa aikaa 900 vuodesta jotka edelsivät itsenäisyyttä vuonna 1991, se ei ollut. Osia siitä mikä nykyisin on Ukraina hallittiin Puolan, Liettuan, Krimin kaanikunnan, Itävalta-Unkarin, Saksan, ja tietysti Venäjän toimesta. Vuonna 2009 Putin hyväksyvästi noteerasi kuvauksen Ukrainasta ”Pikku Venäjänä”. Jos Putin ei näe Ukrainaa todellisena valtiona, hän vähemmän todennäköisesti kunnioittaa sen itsenäisyyttä.


Krim: Krimin niemimaa, Ukrainan eteläinen osa Mustallamerellä, oli osa Venäjää vuoteen 1954 asti, jolloin se luovutettiin Ukrainan sosialistiselle neuvostotasavallalle NL:n korkeimman neuvoston puheenjohtajiston toimesta, oletettavasti vahvistamaan veljellisiä siteitä, vaikka sillä oli venäläisenemmistöinen väestö. Historioitsijat eivät ole vieläkään varmoja siitä miksi Venäjä antoi pois Krimin, mutta Putin ei todennäköisesti anna tuon lahjan erkaantua liian kauaksi Venäjästä.

Laivasto: Venäjän Mustanmeren laivaston päämaja sijaitsee Sevastopolin kaupungissa Krimin niemimaalla (joka on vähemmän kuin 200 mailia Sotshista luoteeseen). Jos epäystävällinen Ukrainan hallitus päättäisi vuokrasopimuksen, Venäjä olisi pakotettu siirtämään sen sotilastukikohtansa itään Novorossijskiin. Joulukuussa, Venäjä houkutteli tarjousta halvemmasta maakaasusta Ukrainalle vastineeksi paremmista ehdoista sen vuokrasopimukseen Sevastopolissa.

Energia: Maakaasun myynti Eurooppaan on keskeinen ulkomaisen vaihtokaupan lähde Venäjälle, ja suuri osa tuosta kaasusta kulkee Ukrainan lävitse. Se haluaa pitää näitä maakaasuputkia ystävällisissä käsissä. Mutta Venäjän Gazprom-yhtiö (GAZP:RM) on myös vähentämässä riskejään rakentamalla uuden South Stream -maakaasuputken joka kulkee Mustanmeren merenpohjaa pitkin Venäjältä Bulgariaan, ohittaen Ukrainan.


Josif Stalin alisti raa'asti Ukrainan 1930-luvulla, likvidoiden varakkaita maanviljelijöitä jotka tunnettiin kulakkeina. Putin ei ole Stalin, mutta kenenkään ei pitäisi olettaa että hän antaa Ukrainan mennä ilman taistelua.


Coy on Bloomberg Businessweek'in taloustoimittaja. Hänen Twitter-kahvansa on @petercoy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com