Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. tammikuuta 2019

Tuoko Trumpin rauhansuunnitelman julkistus vuonna 2019 Googin sodan ja äkillisen tuhon?

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivityksessä uutisjuttua ja spekulaatiota Trumpin rauhansuunnitelman julkistuksesta keväällä 2019 heti Israelin vaalien jälkeen, joka pastori Farag'in mukaan on Raamatun ennakoima valerauha johtaen sotaan ja tuhoon, semminkin jos Israel ja Jerusalem pyritään jakamaan. Tämä tapahtuma liitetään yleisesti Herramme Jeesuksen takaisintuloon omiaan varten tempauksessa. Tuleva Lähi-idän sota eli ns. Googin sota näyttää jo merkkejä itsestään, kun Israel tekee ilmaiskuja Syyriaan Iranin sotilasasemia vastaan, ja Iran liittolaisineen uhkaa kostaa Israelille. Jännitys siis kiristyy Lähi-idässä. Henkilökohtaisesti olen hieman eri mieltä Farag'in kanssa Googin sodan ajoituksesta, joka mielestäni voi olla ennen Trumpin rauhansuunnitelman julkistusta ja tämä valerauha (peace and security) olisi jokin muu asia kuin Israelin ja palestiinalaisten välisen konfliktin rauhanehdotus.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 27th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 27.1.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu siitä, miten maailma on valmis rauhaan, joka johtaa sotaan ja tuhoon.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan väittää, että maailma on valmiimpi kuin koskaan ensimmäiseen rauhaan, joka johtaa sotaan.
- Jotta tämä näkyisi horisontissa, ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin geopoliittiseen maisemakuvaan, erityisesti Lähi-idässä.
- Aloitan kahdella Raamatun profetialla, joista yksi on Vanhassa Testamentissa ja toinen on Uudessa Testamentissa.
1. Tess. 5:3 (KR 33/38)”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”
Daniel 8:25 (KR 33/38) ”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”
- Yhteinen nimittäjä näiden kahden profetian välillä on se, että ne puhuvat siitä, miten myöhemmin tapahtuva tuho tulee rauhan kautta.
- Toisin sanoen, ensin tulee olemaan tämä ikäänkuin valerauha, mikä johtaa lopulta äkilliseen tuhoon lopussa.
- Uskon, että olemme jo nähneet, ja paraikaa näemme, sen alkavan tapahtua, mikä tarkoittaa, että se on nyt vain ajan kysymys.
Aloitetaan tällä Arutz Sheva -raportilla, joka koskee Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo'ta sanomassa, että presidentti Donald Trump'in kauan-odotetut Lähi-idän rauhansuunnitelmaponnistelut alkavat ”välittömästi” Israelin huhtikuisten vaalien jälkeen tänä vuonna. Vaikka tämä ei välttämättä ole tuore uutinen, niin mielenkiintoista on se, kun Pompeo sanoi, ”Lopulta israelilaisten ja palestiinalaisten täytyy päästä sopimukseen.”

Näyttää siltä, että Trump'in hallintoon kohdistuva paine on kasvamassa, kuten tässä Jerusalem Post -artikkelissa osoitetaan, koskien sitä, kuinka Jared Kushner suunnittelee Trump'in rauhanponnistelua ennenkuin vuoden 2020 presidentinvaalikisa pääsee kunnolla lämpenemään. Post'in mukaan, Jared Kushner, Trump'in vävypoika, joka johtaa rauhantiimiä, tulee olemaan rauhanponnistuksen julkinen kasvo samalla kun myös henkilökohtaisesti johtaa pyrkimystä neuvottelujen jatkamiseen. Sitten hän kuulemma ilmoitti osallistuvansa Trump'in uudelleenvalintayritykseen heti kun yleinen vaalikampanja pääsee täyteen vauhtiin keväällä 2020.

Tuomaristo voi olla poissa kun rauhansuunnitelma julkistetaan ja ei riipu siitä tuleeko se olemaan menestys vai ei, vaan tuomio liittyy Iranin aiheuttamaan sodan uhkaan Syyriassa. Al Arabiya'n mukaan, Iranin ilmavoimien komentaja, prikaatinkenraali Aziz Nasirzadeh, sanoi, että Iran tulee ”poistamaan Israelin maapallolta…” Tämä tulee sen jälkeen, kun Israelin armeija sanoi maanantaina iskeneensä Iranin Quds-erikoisjoukkojen kohteisiin Syyriassa ja varoitti Syyrian joukkoja olemaan hyökkäämättä Israelin alueelle tai sen joukkoja vastaan.

Kuten voitte kuvitella, Israel ei tule istumaan toimettomana minkään uhan edessä, varsinkin kun kyse on Iranista. Al Arabia julkaisi toisen raportin siitä, miten pääministeri Benjamin Netanyahu sanoi Israelin maanantaisten ilmaiskujen Syyriaan kohdistuneen pääasiassa Iranin pystyttämiin sotilasasemiin, ja hän varoitti Irania, että se kohtaisi seuraukset kun maa uhkaa Israelin tuholla. ”Operoimme sekä Irania että Syyrian joukkoja vastaan, jotka tukevat Iranin aggressiota”, Netanyahu sanoi puheessaan. ”Iskemme ketä tahansa vastaan, joka yrittää vahingoittaa meitä. Se, joka uhkaa eliminoida meidät, kantaa täyden vastuun”, hän sanoi.

YNet News'in mukaan näyttää siltä, että jokainen, joka uhkaa Israelia, voi tuoda mukanaan kolmen rintaman sodan vuonna 2019. Israel voisi kohdata sotilaallisia selkkauksia kolmella eri rintamalla – Syyrian, Libanonin ja Gazan kaistaleen kohdalla – samanaikaisesti vuonna 2019, turvallisuushaasteiden vuotuisen arvion mukaan, jonka on tehnyt Institute for National Security Studies (INSS), kansallisen turvallisuuden ajatushautomo.

Tämä viekin meidät tähän Times of Israel'in artikkeliin, jossa käsitellään informaatiosodankäyntiä sekä ilmaston lämpenemistä ja ydinsodan vaaraa, tuoden meidät niin lähelle planeetan tuhoamista kuin koskaan, kun symbolinen Tuomiopäivän kello (Doomsday Clock) pysyi kahta minuuttia vaille keskiyön. Times lainaa atomitutkijoiden julkaisua ”Bulletin of Atomic Scientists”, joka sanoo, että ”Ihmiskunta kohtaa nyt kaksi samanaikaista eksistentiaalista uhkaa, joista kumpikin olisi peruste äärimmäiselle huolelle ja välittömälle huomiolle…” Mihin artikkeli päättyi, on se, joka todella kiinnitti huomioni. Jerry Brown, Atomitutkijoiden tiedotuslehden puheenjohtaja ja Kalifornian entinen kuvernööri, sanoi, että maailman johtajat eivät tee tarpeeksi ydinaseuhan vähentämiseksi. ”Poliitikkojen ja heidän konsulttiensa sokeus ja typeryys on todella järkyttävää ydinkatastrofin ja -vaaran edessä”, Brown sanoi. ”Olemme melkein kuin matkustajat Titanic'illa, joka ei nähnyt edessä olevaa jäävuorta, vaan nautti tyylikkäästä ruokailusta ja musiikista.” Brown otti asian esille myös toimittajien kanssa, jotka raportoivat jokaisesta sanasta, jonka Yhdysvaltain presidentti sanoo sosiaalisessa mediasssa. ”Toimittajat, kyllä, te rakastatte Trump'in twiittejä. Te rakastatte päivän uutisia. Te rakastatte johdantokappaleita, jotka saavat klikkauksia, mutta lopullinen napsautus voisi olla ydinonnettomuus, tai erehdys, ja se on juuri se, mistä meidän kaikkien pitäisi olla huolissamme.”

- Uskallan sanoa, että maailma on vain yhden klikkauksen päässä Raamatun profetian täyttymisestä, mikä tarkoittaa sitä, että ruumiinlunastuksemme on lähellä.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä sekä lopetamme Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla ja yksinkertaisella pelastuksen ABC:lla.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com