Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. helmikuuta 2019

Googin sota lähestyy alkuvuonna 2019 ja samalla maailma tulee muuttumaan

Tässä tuore suomentamani ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa uumoillaan ns. Googin sodan olevan lähellä, kun kaikki merkit Lähi-idässä viittaavat tilanteen kärjistymiseen Israelin ja Iran-Syyria-Hizbollah -akselin välillä. Raportissa kerrataan tammikuun tapahtumia, kun Israel iski Iranin kohteisiin Syyriassa, jotka vain lisäsivät suuttumusta Googin leirissä.

-----------------------

Tämä maailma tulee muuttumaan (This World Will Change) :: By Daymond Duck

Published on: February 3, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/02/03/world-will-change-daymond-duck/

Jotkut sanovat Googin ja Maagogin taistelun lähestyvän; jotkut sanovat, että se on niin lähellä, ettei sitä voida enää välttää; toiset sanovat, että se on jo alkanut, ja niin edelleen.

Googin ja Maagogin taistelun ajoituksen kuvaaminen on mielipide-asia, mutta viimeaikaiset tapahtumat osoittavat varmasti, että Israel on sodassa; ja jos tämä sota eskaloituu, Googin ja Maagogin taistelu on pian historiaa.

12. tammikuuta 2019, Israel iski ja tuhosi menestyksekkäästi useita Iranin asevarastoja Syyriassa.

Useita Iranin, Hizbollah'in ja Syyrian korkean tason upseereja tapettiin, ja monia sotilaita haavoittui.

13. tammikuuta 2019, pääministeri Netanyahu vahvisti Israelin hyökkäyksen Iranin asevarastoihin Syyriassa ja varoitti, että Israel tulee iskemään vielä kovemmin, jos on tarpeen estää Irania saamasta sotilaallista jalansijaa Syyriassa.

14. tammikuuta 2019, Iran kiisti sotilaittensa läsnäolon Syyriassa ja sanoi, että siellä olevat iranilaiset ovat sotilaallisia neuvonantajia, jotka ovat Syyrian pyynnöstä paikalla terroristien torjumiseksi.

15. tammikuuta 2019, pääministeri Netanyahu vastasi Iranin väitteeseen seuraavasti: ”Joten antakaa minun neuvoa heitä (Iran) – lähtekää nopeasti sieltä pois, koska aiomme jatkaa voimakasta hyökkäyspolitiikkaa, kuten lupasimme, ja teemme sitä pelottomasti ja herpaantumatta.”

Noin 17. tammikuuta 2019, ilmoitettiin, että Iran vastasi pääministeri Netanyahu'n neuvoon lähteä pois Syyriasta lähettämällä 10,000 sotilasta Irakiin asemien ottamiseksi lähellä Irakin rajaa Syyrian kanssa.

Suunnilleen samaan aikaan ilmoitettiin Yhdysvaltojen informoineen Irakia, että se ei puutu asioihin, jos Israel hyökkää Iranin joukkoja vastaan Irakissa.

20. tammikuuta 2019, ilmoitettiin, että Venäjä on huomauttanut Israelia, että se aikoo kunnostaa Syyrian Damaskoksen kansainvälisen lentokentän ja Venäjä ei siedä yhtään enempää Israelin hyökkäyksiä Syyrian Damaskoksen kansainvälisen lentokentän lähettyville.

20. tammikuuta 2019 (samana päivänä), Israel jätti huomiotta Venäjän varoituksen ja hyökkäsi kohteisiin Syyrian Damaskoksen kansainvälisellä lentokentällä.

Israelin tapana on hyökätä Iranin kohteisiin Syyriassa yöllä, mutta tällä kertaa Israel hyökkäsi päiväsaikaan.

20. tammikuuta 2019 (samana päivänä), noin tunnin kuluttua Israelin hyökkäyksestä, Syyria ampui kaksi ohjusta Israeliin, mutta Israelin rauta-kupu-ohjusjärjestelmä (Iron Dome) ampui ne alas.

20. tammikuuta 2019 (samana päivänä) iranilainen virkamies antoi lausunnon, joka vahvistaa Raamatun profetian: "Tuleva sota Israelin kanssa voisi vetää tuhansia taistelijoita maista, kuten Irak.”

21. tammikuuta 2019, Israel käynnisti säälimättömän hyökkäyksen kohteisiin ympäri Damaskosta, mukaan lukien kohteet Damaskoksen kansainvälisellä lentokentällä.

Israel varoitti kaikkia Iranin liittolaisia Syyriassa pysymään erossa taistelusta tai heitä vastaan hyökättäisiin myös.

22. tammikuuta 2019, israelilainen ajatushautomo nimeltään Institute for National Security Studies (Kansallisen turvallisuustutkimuksen instituutti) julkaisi vuosikertomuksensa, jossa sanottiin, että Israel voisi joutua sotimaan kolmella eri rintamalla vuonna 2019 (Syyria, Libanon ja Gazan alue).

Israelin johtajia kehotettiin valmistautumaan tapahtumien mahdolliseen eskaloitumiseen, käsittäen täysimittaisen sodan.

23. tammikuuta 2019, Syyrian YK-suurlähettiläs kehotti YK:ta lopettamaan Israelin hyökkäykset Syyriaan tai Syyria hyökkää Israelin Ben Gurion'in lentoasemalle lähellä Tel Aviv'ia.

24. tammikuuta 2019, ilmoitettiin, että Israelissa on kasvavaa huolta siitä, että Iran aikoo laajentaa hyökkäyksiä Israeliin maan pohjoisrajalta käsin ja etelässä Gazan alueelta.

Israel otti käyttöönsä ylimääräisiä Iron Dome -ohjustorjuntajärjestelmiä ja kutsui reserviläisiä miehittämään niitä, jos Syyria hyökkää Israelin Ben Gurion'in lentokentälle.

25. tammikuuta 2019, Syyrian sisäpuolelta ammuttiin laukauksia israelilaisia joukkoja vastaan Israelissa, ja Israelin joukot ampuivat takaisin.

27. tammikuuta 2019, yksi Iranin ylimmistä sotilasviranomaisista sanoi, että Iran tulee vaihtamaan puolustuksellisen käytäntönsä hyökkäykselliseen ja hyökkää Israeliin ennakolta, jos Iran näkee todisteita siitä, että se voisi olla hyökkäyksen kohteena.

28. tammikuuta 2019, Iranin vallankumouskaartin varakomentaja sanoi: ”Ilmoitamme, että jos Israel tekee mitä tahansa uuden sodan aloittamiseksi, tulee se tietenkin olemaan sota, joka päättyy Israelin poistamiseen, ja miehitetyt alueet palautetaan. Israelilaisilla ei tule olemaan edes hautausmaata Palestiinassa, jonne haudata omia ruumiitaan.”

Venäjän ja sen islamilaisten liittolaisten tappio antaa monille tietämyksen siitä, että Jehova on Jumala (Hes. 39:7,13); ja minun MIELIPITEENI on, että se tulee kasvattamaan tarvetta Lähi-idän rauhansopimukselle, jos sellaista ei jo ole olemassa.

Myöskin MIELIPITEENI on, että kaikkien näiden islamistiradikaalien tappio stimuloi tarvetta maailmanhallinnolle ja tasoittaa tietä Antikristuksen nousulle.

Kaikki eivät ole yhtä mieltä, mutta uskon, että Googin ja Maagogin taistelu ovat molemmat pre-Trib-tapahtumia (ennen 7-vuotista vaivanaikaa tapahtuvia), jotka voivat tapahtua lähellä toisiaan Jumalan kalenterissa.

Jos olemme lähellä Googin ja Maagogin taistelua, voisimme olla lähellä ylöstempausta ja dramaattisesti muuttunutta maailmaa.

Tässä on kaksi erillistä tapahtumaa ennenkuin lopetan:

Ensinnäkin, tammikuun 21. päivänä 2019, median lemmikki ja sosialisti Alexandria Ocasio-Cortez sanoi: ”Maailma päättyy 12 vuodessa, jos emme käsittele ilmastonmuutosta.”

Mietin, miksi hän sanoi 12 vuotta, kunnes muistin, että YK:n tavoitteena on saada maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä.

Pohjimmiltaan, kolme viikkoa vuoden 2018 päättymisen jälkeen, Alexandria sanoi, että jos maailma ei hyväksy ilmastonmuutosta ja saavuta maailmanhallituksen tavoitettaan vuoteen 2030 mennessä, maailma päättyy siitä kolme viikkoa myöhemmin.

Toiseksi, tammikuun 22. päivänä 2019, juutalainen rabbi ilmoitti, että useat juutalaiset rabbit, mukaan lukien yksi tämän sukupolven merkittävimmistä rabbeista, sanovat merkkien viittaavan siihen, että Messiaan tuloon johtava prosessi on jo alkanut.

En tiedä, kuinka kauan Messiaan tulemiseen johtava ”prosessi” kestää (enkä ole samaa mieltä jostakin heidän ajattelussaan), mutta yhdyn siinä, että merkit viittaavat maailman lähestyvän kohti Messiaan tulemista.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond ja Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com