Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. helmikuuta 2019

Jumalallinen tuomio on tulossa tämän maailman ylle johtuen sen pahuudesta

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa ikäänkuin Pyhä Henki olisi kuiskannut puhujalle lähestyvästä Jumalan tuomiosta maanpiirin ylle. Itseasiassa pastori Farag käsittelee aborttikysymystä Amerikassa, mutta lähestyy sitä profeetallisesta näkökulmasta liittäen siihen miksi-kysymyksen. Tuomiopäivä tulee, mutta pohjimmiltaan miksi?

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 17th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 17.2.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. ottaa toisenlaisen lähestymistavan aborttikysymykseen profeetallisesta näkökulmasta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion tehdä jotain hieman erilaista sen sijaan, että keskitämme huomiomme Israeliin ja Lähi-itään.
- Muutama viikko sitten mainitsin, että haluan rukouksianne liittyen New Yorkin osavaltion uuteen lakiin, joka laillistaa abortin syntymään asti.
- Tämä on jotain, josta en halua puhua, mutta tuntuu, että Herra haluaisi minun tekevän niin, koska se liittyy siihen, minkä näen miksi-kysymyksenä.
- On sanottu, että meidän kristittyjen ei tarvitse tietää ainoastaan sitä, mihin uskomme, vaan mikä tärkeintä, miksi ylipäätään uskomme siihen, mihin uskomme.
- Syy, miksi haluan aloittaa tällä tavalla, on se, että suurimmaksi osaksi täällä Amerikassa kristityt uskovat perustellusti, että abortti on synti.
- Lisäksi näyttää siltä, että jopa pro-choice (valinnan puolesta) amerikkalaiset, jotka tukevat aborttia, vastustavat myöhäisen vaiheen abortteja kolmannella kolmen kuukauden raskausjaksolla.
Keskiviikkona Christian Post julkaisi raportin siitä, miten hiljattain tehdyn kyselyn mukaan; suurin osa pro-choice amerikkalaisista vastustaa myöhäisen vaiheen aborttia. Lainaten Post'ia: ”noin kaksi kolmasosaa amerikkalaisista, jotka identifioivat itsensä aborttimielisiksi (pro-choice), vastustavat kolmannen kolmanneksen abortteja… Tiistaina julkaistun ilmoituksen mukaan, tutkimus havaitsi, että 68 prosentttia pro-choice amerikkalaisista vastustaa aborttia lapsen syntymää edeltävänä päivänä, 66 prosenttia vastustaa aborttia kolmannen kolmanneksen aikana, ja 77 prosenttia vastustaa lääketieteellisen hoidon lopettamista elinkelpoiselle lapselle.”

- Oletan, että voisitte sanoa, että suurin osa ihmisistä, olivatpa he sitten kristittyjä tai eivät, uskovat ainakin myöhäisen vaiheen abortin olevan väärin.
- Kuitenkin ehdotan, että ihmisten enemmistö ei tiedä, miksi abortti kaikissa muodoissaan ei ole ainoastaan väärin, vaan kauhistus.
- Suonet anteeksi tylyyden, jolla sanon tämän, mutta se, minkä tunnemme nykypäivän aborttina, on muinaisen lapsiuhrauksen uudelleenpaketointia.
3. Moos. 18:21 (KR 33/38)”Älä anna lapsiasi poltettaviksi uhrina Molokille, ettet häpäisisi Jumalasi nimeä. Minä olen Herra.”
3. Moos. 20:1-5 (KR 33/38)”Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Sano israelilaisille: Jos joku, kuka tahansa israelilainen tai muukalainen, joka asuu Israelissa, antaa lapsiansa Molokille, hänet rangaistakoon kuolemalla; maan kansa kivittäköön hänet. Ja minä käännän kasvoni sitä miestä vastaan ja hävitän hänet hänen kansastansa, koska hän on antanut Molokille lapsiansa saastuttaen minun pyhäkköni ja häväisten minun pyhän nimeni. Ja jos maan kansa säästää sitä miestä, joka antaa lapsiansa Molokille, niin etteivät he häntä surmaa, niin minä itse käännän kasvoni sitä miestä vastaan ja hänen sukuansa vastaan; hänet ja kaikki, jotka häntä seuraten ovat lähteneet haureudessa kulkemaan Molokin jäljessä, minä hävitän heidän kansastansa.”
1. Kuninkaiden kirja 11:6-8 (KR 33/38)”Ja Salomo teki sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, eikä uskollisesti seurannut Herraa niinkuin hänen isänsä Daavid. Silloin Salomo rakensi Kemokselle, mooabilais-iljetykselle, uhrikukkulan sille vuorelle, joka on itään päin Jerusalemista, ja samoin Moolokille, ammonilais-iljetykselle. Näin hän teki kaikkien muukalaisten vaimojen mieliksi, jotka suitsuttivat ja uhrasivat jumalilleen.”
- Tämä tuo minut edellä mainittuun kysymykseen siitä, miksi kaikenlainen abortti on syntiä ja kauhistus Herran silmissä.
- On sanottu, että synti ei ole paha asia, koska se on kielletty, vaan synti on kiellettyä, koska se on vahingollista. Toisin sanoen, synti sattuu ja tappaa meidät.
- Taivaallinen Isämme kieltää syntiset käytännöt, koska Hän haluaa pelastaa meidät seurauksista ja tuomiosta, joka seuraa jälkeenpäin.
- Aika ei salli minun puhua kaikista seurauksista ja erityisesti, kun se liittyy äitien henkiseen ja fyysiseen terveyteen.
- Kuitenkin haluan viettää aikaa puhumalla omasta henkilökohtaisesta kokemuksesta kun tyttäremme Noelle kuoli vuonna 2007.
- Hän syntyi Trimosia 18 -kromosomipoikkeavuuden kanssa, jossa on kolmas kopio kromosomista 18, ja on samantyyppinen kuin Downin oireyhtymä, joka tunnetaan Trisomia 21 -kromosomipoikkeavuutena.
CBS teki elokuussa 2017 jutun Islannista, jossa siitä lähtien kun raskaudenaikaiset seulontatestit otettiin käyttöön varhain 2000-luvulla, niin valtaosa naisista - lähes 100 prosenttia - jotka saivat positiivisen testituloksen Downin oireyhtymälle, päättivät raskautensa. Syy miksi mainitsen tästä, on se, että näiltä äideiltä ja jopa isiltä ryöstetään se, mikä olisi voinut olla elämää muuttava kokemus vanhempana olemisesta erityistarpeita vaativalle lapselle. Tämä johtuu siitä, että Downin oireyhtymän lapset ovat mitä arvokkaimpia ja rakastettavimpia lapsia huolimatta heidän huolehtimisensa vaikeista haasteista.

- Luulen, että olisin karkeasti huolimaton, ellen puhuisi siitä painoarvosta, joka on asetettu Jumalan tulevassa tuomiossa abortille.
- Sanon sen näin, koska kun puhutaan tuomiopäivästä tälle kauhistukselle Jumalan silmissä, se koskettelee vain sitä, että ”mitä” on tapahtuva.
- Jumalan tuomio on se ”mitä” on tulossa, mutta haluaisin puhua, että ”miksi” Jumalan tuomio tulee tämän pahan maailman ylle.
- Vastaus tähän miksi-kysymykseen on se, että he ovat torjuneet ajatuksen, että Jumala uhrasi Hänen ainosyntyisen Poikansa ottamaan päällensä tuomion ihmisen synneistä.
Apt. 17:31 (KR 33/38)”Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista.”
Hesekiel 33:11 (KR 33/38)”Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää. Kääntykää, kääntykää pois pahoilta teiltänne; ja minkätähden te kuolisitte, Israelin heimo!”
- Uskallan sanoa, että antakaa niiden kuulla, joilla on korva, mitä Jumalan Hengellä on sanottavaa meille seurakuntana tänään; Tuomio on tulossa.
- Tämä on syynä siihen, miksi teemme näitä viikottaisia profetiapäivityksiä ja lopetamme Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla ja yksinkertaisella pelastuksen ABC:llä.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com