Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. toukokuuta 2019

Laskeutuva pimeys Israeliin, Yhdysvaltoihin, maailmaan ja kristilliseen seurakuntaan

Tämä tuore suomentamani Rapture Ready -sivuston profetia-artikkeli käsittelee nykyisin laskeutuvaa hengellistä pimeyttä neljän eri sektorin kohdalla, jotka näkyvät tämän julkaisun otsikosta. Kaikki tällainen on profetoitu Raamatussa viimeisten päivien osalle, joten se ei mitenkään yllätä. Seuraavassa siis esimerkkejä tästä nykyajasta, jolloin hengellinen pimeys kasvaa, kunnes Herramme Jeesus Kristus palaa takaisin maan päälle.

-----------------------

Laskeutuva pimeys (Descending Darkness) :: By Daymond Duck

Published on: May 5, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/05/05/descending-darkness-daymond-duck/

Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period) kutsutaan Raamatussa ”pimeyden päiväksi” (Jooel 2:1-2; Aamos 5:18; Sef. 1:15).

Joidenkin kristittyjen ei ole vaikea uskoa, että hengellinen pimeys laskeutuu Israeliin, Yhdysvaltoihin, maailmaan ja kristilliseen seurakuntaan.

Ensinnäkin, Israelissa 22. huhtikuuta 2019 (pääsiäissunnuntain jälkeinen päivä Yhdysvalloissa) arviolta 100 000 juutalaista meni Itkumuurille Temppelivuoren juurelle vastaanottamaan vuosittaisen pääsiäissiunauksen juutalaisilta papeilta.

Samana päivänä Temppeli-instituutin juutalaiset papit uhrasivat karitsan, jossa ei ollut vikaa, paikassa, joka oli Temppelivuoren näköpiirissä.

He valitsivat paikan, joka on Temppelivuoren näköpiirissä, koska siellä ei ole Temppeliä, mutta artikkelissa sanottiin, että ”Temppeli-instituutti on omistautunut Temppelin jälleenrakentamiseen Jerusalemissa sijaitsevalle Moorian vuorelle (Temppelivuori).”

Kaikki nämä asiat (koulutetut papit, siunaukset, yhä useammat palvojat, eläinuhri, jne.) ovat siirtymässä kohti jälleenrakennettua Temppeliä ja Israelia, joka palaa lain alle (laskeutuu hengelliseen pimeyteen) Ahdistuksen aikana.

Onneksi kaikki Israel pelastuu, joten kristittyjen tulisi tukea Israelia (Room. 11:26).

Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia (1. Moos. 12:3).

Mikä tahansa arvo sillä onkin, niin jotkut Raamatunprofetian opettajat ajattelevat, että Temppeli olisi rakennettava uudelleen makeanveden lähteelle, jota kutsutaan Gihon'iksi, sijaiten lähellä Temppelivuorta.

Huomaa, että Temppeli-instituutti on omistautunut Temppelin jälleenrakentamiseen Moorian vuorelle Jerusalemissa, ei Gihon'in lähteelle (ks. 2. Aikakirja 3:1).

Toiseksi, Yhdysvalloissa hengellinen pimeys kasvaa päivittäin (vauvojen surmaaminen syntymänsä jälkeen on hyvä asia; Republikaani Ilhan Omar sanoi, että Jeesus on palestiinalainen; Pormestari Pete Buttigieg uskoo olevansa homo, koska Jumala loi hänet sellaiseksi; Partioliikettä (Boy Scout) koskeva ”Perversio -arkisto” näyttää 12 254 seksuaalisen hyväksikäytön uhria, jne.).

USA:lla on Jumalan Sana, mutta ymmärtämättömät sydämet ovat pimentyneet; ja kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet (Room. 1:21-32).

Kolmanneksi, maailmassa 21. huhtikuuta 2019 (pääsiäissunnuntai) muslimit räjäyttivät kahdeksan kirkkoa ja luksushotellia, tappaen noin 250 ihmistä ja lisäksi haavoittivat lähes 500:aa Sri Lankassa.

Tämä tapahtumaketju sai aikaan merkittäviä uutisia päiväkausiksi; mutta suurta osaa näistä jutuista ei raportoitu, tai jos tehtiinkin, niin se tosiasia, että muslimit ovat usein osallisia, jätetään pois.

Open Doors USA sanoi kuitenkin, että keskimäärin 105 kirkkoa ja/tai kristillistä rakennusta poltetaan tai tai joutuu hyökkäyksen kohteeksi joka kuukausi (keskimäärin yli 3 päivässä), ja tämän odotetaan lisääntyvän kaikkialla maailmassa.

Jumala rakastaa seurakuntaansa, ja helvetin portit eivät sitä voita (Matt. 16:18).

Hän on antanut todellisille kristityille sanoman toivosta ja valosta (evankeliumista), joka on parannuskeino laskeutuvalle pimeydelle, josta tämä artikkeli dokumentoi, mutta maailma vainoaa ja tappaa sanansaattajia aivan kuten Jeesus sanoi heidän tekevän (Matt. 24:9).

Neljänneksi, Kanadassa 25. huhtikuuta 2019 ilmoitettiin, että Royal Canadian Mint -rahapaja on julkaissut uuden yhden dollarin muistokolikon kuvalla, jossa kaksi miestä suutelee keskenään.

Kanadan liittovaltion valtiovarainministeri sanoi: ”Meidän kaikkien pitäisi tunnustaa, että emme ole tämän polun lopussa - meillä on vielä tekemistä.”

Aloin kirjoittaa, että hän on pistämässä sormeaan Kanadan kristittyjen silmään; mutta ei, hän pistää sormensa Jumalan silmään, pettäen itseään ja toisia (2. Tim. 3:1-5, 12-13).

Ainoa asia, joka muuttaa tämän, on Jumalan tuomio ja se tulee.

Viidenneksi, Ranskassa poltettiin äskettäin roomalaiskatolinen katedraali, nimeltään Notre Dame, ja joku ehdotti, että se rakennettaisiin uudelleen, jossa huipputornina on muslimien minareetti.

Lopullista päätöstä ei ole tehty, mutta Ranskan presidentti Macron ajattelee ehdottomasti niin, että se on jälleenrakennettava kulttuurisen monimuotoisuuden mukaisesti.

Hän on globalisti, jolla on pimeä halu maailmanhallinnolle, avoimille rajoille, kahden valtion ratkaisulle Israelissa, ja nyt voimme lisätä maailmanuskonnon.

Poliittisesti korrektit haluavat muistuttaa maailman kansalaisia siitä, että arabit ovat Aabrahamin jälkeläisiä (mutta he eivät usko siten kuin Aabraham uskoi). Muslimit uskovat Jumalaan ja Jeesukseen (mutta ei Raamatun Jumalaan ja Jeesukseen); Muslimit uskovat rauhaan (mutta heidän ajatuksensa rauhasta on kaikkien muiden kuin muslimien kuolema ja islamilaisen maailmanhallinnon sekä maailmanuskonnon perustaminen), jne.

Hengellinen pimeys on suurta, kun merkittävän kansakunnan johtaja ajattelee muslimien minareettia vanhan palaneen roomalaiskatolisen kirkkorakennuksen huipputornina edistääkseen maailman uskontojen välistä rauhaa.

Se kannustaa suurempaan muslimien väkivaltaan, ei vähempään, koska he päättelevät, että he ovat voittamassa.

He haluavat, että heidän muslimirakennuksensa ja -symbolinsa ovat korkeammalla kuin kristillisen kirkon rakennukset, koska he uskovat sen osoittavan sitä, että heidän uskontonsa on suurempi.

Maailman rauha on loistava idea, mutta sitä ei esiinny ennenkuin Rauhanruhtinas (Maailman Valo) tulee hoitelemaan pimeyden ja hallitsemaan maailmaa.

Kuudenneksi, koskien kristillistä seurakuntaa, huhtikuun 2019 lopulla ilmoitettiin, että antisemitismi kasvaa Yhdysvalloissa, nuoret ihmiset jättävät kirkkonsa, kun he suuntaavat yliopistoon, yhä useammat pastorit pelkäävät puhua moraalisista kysymyksistä, jne.

Tämä laskeutuminen pimeyteen ja uskosta luopuminen täyttää Raamatun profetian.

Parannusta ja herätystä tarvitaan kipeästi.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com