Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 14. toukokuuta 2019

Onko käsillä viimeinen varoitus ennen tempausta ja tuomiopäivää vuonna 2019?!

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in profetiapäivitys, jossa pohditaan nykyistä Lähi-idän tilannetta kenties viimeisenä varoituksena uskovien ylöstempaukselle, eli Jeesuksen toiselle tulemukselle pilvissä. Tähän antaa syytä viimeaikainen USA:n sotakaluston siirtäminen Lähi-itään vastaukseksi Iranin aiheuttamaan uhkaan. Retoriikka molemmin puolin on ollut kärjekästä, kun pelätään Iranin ja sen välikäsien iskua Israelin kohteisiin tai Amerikkalaisiin tukikohtiin. Itse nostan esille Tel Aviv'in Israelissa, joka toimii tällä viikolla euroviisujen pitopaikkana ja jonne Iran liittolaisineen on uhannut iskeä määräaikana.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – May 12th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.5.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. esittää kysymyksen siitä, onko tämä viimeinen varoitus ennen ylöstempausta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kertoa teille jotakin, mitä Herra on puhunut minulle viime kuukausina.
- Se liittyy siihen, onko olemassa jonkinlainen viimeinen varoitus, kansallisella tai jopa maailmanlaajuisella tasolla, vai ovatko nämä nykyiset varoitukset sitä?
- Toisin sanoen, onko se, mitä me näemme tapahtuvan tänäpäivänä, ainoa varoitus, joka meillä on ennenkuin Herra palaa varkaana yöllä.
- Uskon, että se, mitä näemme nyt, on ikäänkuin joukko varoitusmerkkejä, kuten on varoitusvalot autoissa, joilla ajamme.
- Kun tällainen valo syttyy, se on varoitus siitä, että aika on loppumassa, ja on jotain, joka tarvitsee välitöntä huomiota.
- Niinpä tämä on totta myös tämän päivän varoitusvalojen kanssa, niin että aika on käsillä, ja meidän on kiinnitettävä huomiota tähän.
Aloitan tästä Al Arabiya -raportista perjantaina, joka koskee sitä, että Yhdysvallat varoittaa kauppalaivoja mahdollisesta Iranin hyökkäyksestä Lähi-idässä. Yhdysvaltain kauppalaivat, kuten öljytankkerit, jotka seilaavat läpi tärkeimpien Lähi-idän vesiväylien, voitaisiin ottaa kohteeksi Iranin taholta yhtenä mahdollisena uhkana Yhdysvaltain eduille, minkä Teheran aiheuttaa... Yhdysvaltain armeija sanoi tällä viikolla, että joukko B-52 -pommikoneita olisi osa Lähi-itään lähetettävistä lisävoimista torjumaan sitä, jota Trump'in hallinto kutsuu ”selkeiksi osoituksiksi” Iranin aiheuttamasta uhasta Yhdysvaltain joukoille siellä.

Myöskin perjantaina, The Times of Israel kertoi Yhdysvaltojen ulkoministerin Mike Pompeo'n uhkaavan ”nopealla ja päättäväisellä” USA:n vastauksella kaikkiin Iranin hyökkäyksiin, viimeisimmässä sarjassa kärjistyviä lausuntoja ja toimia. ”Hallinnon Teheranissa pitäisi ymmärtää, että mihin tahansa heidän tai heidän välikätensä (esim. islamilainen Jihad) hyökkäykseen Yhdysvaltojen etuja tai kansalaisia kohtaan vastataan nopealla ja päättäväisellä Yhdysvaltojen reaktiolla”, Pompeo sanoi lausunnossaan. ”Meidän tähänastista pidättyvyyttä ei pitäisi erehtyä luulemaan Iranin taholta määrätietoisuuden puutteeksi.” The Times jatkoi lainatakseen presidentti Trump'ia, joka sanoi: ”Meillä on tietoja, joista ette halua tietää”, ...”Ne olivat hyvin uhkaavia, ja meidän on saatava suurempaa turvallisuutta tälle maalle ja monille muille paikoille.” Kun kysyttiin sotilaallisen yhteenoton mahdollisuudesta, hän sanoi: ”En halua sanoa ei, mutta toivottavasti sitä ei tapahdu.”

Älä erehdy sen suhteen, Iran ei ainoastaan ole vastuussa alueellisesta eskaloitumisesta, he ovat myöskin vastuussa Gazan tilanteen kärjistymisestä, välikätensä kautta. Näin Jerusalem Post'in mukaan, joka siteerasi entistä kansallista turvallisuusneuvonantajaa Yaakov Amidror'ia, joka esittää kysymyksen: ”Miksi islamilainen Jihad teki tämän?” ”Vastaus on jälleen ja yhä uudestaan – Iran.” ...”Iran, palestiinalais-islamilaisen Jihad'in kautta – sen edustaja Gazassa – on tämän nykyisen eskalaation takana etelässä.”

Suomentajan kommentti: Itseasiassa islamilainen Jihad oli vain tuntien päässä ennenkuin olisi pommittanut Tel Aviv'ia kostoksi Israelin iskuista Gazan kaistaleelle toukokuun alkupäivinä, jolloin viimeisin tulitauko solmittiin Egyptin välityksellä Hamas'in ja Israelin välille.

Islamic Jihad: 'It was only hours before we would have bombed Tel Aviv'


Nyt kun 64. euroviisut järjestetään tällä viikolla Tel Aviv'issa, niin on suuri mahdollisuus, että sinne isketään. Se voi olla Jumalan tuomioiden alku raamatullisen Googin sodan sytyttämiselle, kun homomyönteiset viisut järjestetään 3. kerran Israelissa (4. kerta Euroopan ulkopuolella) ja nyt vielä maailman homojen+lesbojen pääkaupungissa. Tämä onnettomuus Israelissa, sen syntisimmässä paikassa, voisi olla Jaakobin ahdistuksen alku, jolloin Israel ”pakotetaan” ottamaan oikea Messias vastaan. Monet Illuminatin vihjeet puhuvat myös Tel Aviv'in puolesta NWO:n synnyttämiselle, esim. I, Pet Goat II -elokuva, jonka yksityiskohtiin en nyt suuremmalti mene, mutta kohtaus, jossa kuvataan tunnettu amerikkalainen pop-laulajatar Madonna tuomiopäivän koittaessa, on jollain lailla paljastava, kun Madonnan hameessa näkyy viikunapuun (=Israel) lehtiä ja Madonna (porttonainen, kabbalisti) juurikin esiintyy euroviisujen loppukilpailussa tänä vuonna. Katso IPG2:n Madonna -kohtaus tästä (vanha leidi tornissa; Huom: euroviisujen tunnus on sydän). Huomaa Madonnan kengät, joissa vihjataan Madonnan ikään, 60 vuotta, kun oikeassa ja vasemmassa kengässä on molemmissa merkintä XXX=30 (Madonna täytti 60 viime elokuussa). Lisäksi kengät ovat erilaiset, vanhan ja nuoren naisen, mikä viittaa siihen, että Madonna yrittää olla yhä nuori vaikka on jo iäkäs. Sitten rinnat paljaana oleva Madonna on kuvattu neitsyenä (alapää veressä) joka viittaa hänen menestysbiisiinsä Like A Virgin. Katsokaahan lopuksi Tel Aviv'ista tämä video:

Tel Aviv Attack Rev 911 WW3 Illuminati Freemason Symbolism


Iran muuten kuvaa Israelia termillä Pieni Saatana ja Amerikkaa termillä Suuri Saatana. Näinköhän kaikki alkaa Israelista ja päättyy Amerikan tuomioon (Hes. 39:6)?!
- Uskallan sanoa, että kaikki nämä raportit ja monet niiden kaltaiset viittaavat edellä mainittuihin varoitusvaloihin profetian kojelaudassa.
- Erityisesti Hesekielin luvun 38 varoitusvalo ja sen kanssa Jesajan luvun 17 varoitusvalo, jotka profetioina ovat molemmat täyttymisen kynnyksellä.
- Jos tämä on ainoa varoitus, joka meillä on, ja se voisi hyvinkin olla, niin eikö velvollisuutenamme ole tällöin ottaa niistä vaarin?
- Lopuksi anna minun kiiruhtaa sanomaan, että varoitusten sivuuttaminen tapahtuu jokaisen omalla vastuulla olitpa sitten uskova tahi ei-uskova.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

5 kommenttia:

  1. Tuore uutinen:

    Report: Trump considering sending 120,000 troops to the Middle East

    http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/457634 (14.5.2019)

    https://edition.cnn.com/2019/05/14/politics/us-troops-middle-east-iran/index.html

    VastaaPoista
  2. Madonna ei peru esiintymistään euroviisuissa ja on rauhan asialla.

    -----------------

    Vaatimukset Madonnan Euroviisu-esiintymisen perumiseksi jatkuvat – Laulaja: Rukoilen rauhan puolesta

    https://yle.fi/uutiset/3-10782975 (20 min sitten)

    VastaaPoista
  3. Euroviisuissa esiintyvän Madonnan uusin albumi on nimeltään Madame X. Siis X, joka näkyy PG2-filmin "old lady in tower" -kohtauksessa 6 kertaa tämän leidin kengissä.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Madame_X_(album)

    "Madame X is the upcoming fourteenth studio album by American singer and songwriter Madonna. It is scheduled to be released on June 14, 2019.. Madonna declares herself as "Madame X", an alter-ego her album is named after."

    Madonna esittelee uuden Madame X -hahmonsa – Popkuningatar julkaisi ensimmäisen videon tulevalta levyltään

    https://www.soundi.fi/uutiset/madonna-esittelee-uuden-madame-x-hahmonsa-popkuningatar-julkaisi-ensimmaisen-videon-tulevalta-levyltaan/

    Pet Goat -videolta:

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2869 (tässä Madonnan erilaiset kengät, jotka on vanhan ja nuoren naisen, ja molemmissa merkintä XXX=30) (Madonna yrittää olla vielä nuori vaikka on jo iäkäs)

    VastaaPoista
  4. Madonna allekirjoitti vasta tänään sopimuksen ja voi esiintyä euroviisujen loppukilpailussa lauantaina.

    Eurovision’19: Contract Has Been Signed With Madonna

    https://eurovoix.com/2019/05/16/eurovision19-contract-has-been-signed-with-madonna/

    Elämme hämmästyttäviä aikoja, kun Herra on ilmoittanut etukäteen PG2-filmissä Madonnan Tel Avivin reissun, jolloin tapahtuu..

    VastaaPoista
  5. Jokos uskotte tämän kuvan myötä, että Pet Goat -filmissä esiintyvä inhottava vanha leidi on 60-vuotias Madonna?!

    https://aijaa.com/1Si5tG (Madonnan tahtipuikko ja IPG2-filmin tahtipuikko ovat yksi ja sama)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com