Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. heinäkuuta 2019

Kasvavasta hengellisestä pimeydestä esimerkkejä Daymond Duck'in profetiaraportissa 28.7.2019

Seuraavassa tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja ottaa esille 7 esimerkkiä kasvavasta hengellisestä pimeydestä ajassamme, joka viitoittaa tulevaan Ahdistuksen aikaan.

----------------------

Kasvava hengellinen pimeys (Growing Spiritual Darkness) :: By Daymond Duck

Published on: July 28, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/07/28/growing-spiritual-darkness-daymond-duck/

Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period) kutsutaan pimeyden päiväksi (Sef. 1:15).

Seurakunta ei tule olemaan pimeydessä, koska seurakunta ei ole täällä, mutta suuri joukko tulee olemaan pimeydessä, koska he eivät valvo (tarkkaile aikainmerkkejä) eivätkä ole valmistautuneita (1. Tess. 5:1-5).

Tässä on joitakin esimerkkejä kasvavasta hengellisestä pimeydestä:

Ensinnäkin, Robert Schuller rakensi vuonna 1980 kalliin kirkkorakennuksen, nimeltään Kristallikatedraali (Crystal Cathedral).

Herra Schuller kuoli vuonna 2015, ja roomalaiskatolinen kirkko osti kiinteistön ja rakennuksen 57 miljoonalla dollarilla.

He käyttivät 77 miljoonan dollarin peruskorjauksiin yhteensä 134 miljoonaa dollaria.

Kaliforniassa asuu paljon kodittomia ihmisiä kaduilla, ja roomalaiskatolinen kirkko käytti 134 miljoonaa dollaria kiinteistöön ja rakennukseen.

Jeesus sanoi Laodikean seurakunnasta, että se oli rikas ja kasvanut tavaroilla eikä tarvinnut mitään, mutta se oli viheliäinen, kurja, köyhä, ja sokea, ja alaston (Ilm. 3:17).

Muiden asioiden ohella, uskon, että seitsemän kirjettä seitsemälle seurakunnalle ovat profetiaa (Ilm. 1:3; 22:7); ja kirje Laodikean seurakunnalle osoittaa, että kirkko lopettaa hengellisessä pimeydessä ajatellen, että se on rikas, kun se on köyhä.

Toiseksi, Yhdysvaltain edustajainhuoneessa on kappalainen, roomalaiskatolinen pappi nimeltään Patrick Conroy.

Pastori Conroy'n tehtävänä on panna jokainen päivä edustajainhuoneessa käyntiin rukouksella, ja hän on tehnyt sitä vuodesta 2011 lähtien.

Pastori Conroy seisoi 18. heinäkuuta 2019 Yhdysvaltain edustajainhuoneen edessä, nosti molemmat kätensä ylös ja aloitti demonien karkottamisen (kaikki pimeyden henget, ei Jumalasta olevat henget, pelkoa aiheuttavat henget, turhaa erimielisyyttä aiheuttavat henget, surumielisyyden henget).

Pidän siitä, mitä pastori Conroy teki, ja rukoilen parempaa tietoisuutta sille, että monien Amerikan ongelmien taustalla oleva syy on hengellinen pimeys ja demoninen toiminta, joka on tunnustettava julkisesti ja rukouksella.

Demoninen toiminta ja saatananpalvonta ovat merkkejä Ahdistuksen ajasta (Ilm. 9:21; 13:4).

Kolmanneksi, asiasta on olemassa väärinkäsitystä, mutta monet kristityt uskovat, että rukous vietiin kouluista vuonna 1962, ja he ihmettelevät, miksi kristillinen kirkko istui paikallaan ja antoi sen tapahtua.

Nyt Yhdysvaltain edustajainhuoneessa on hyväksytty vaarallinen lakiesitys nimeltä Equality Act (tasa-arvolaki), joka poistaa kristityiltä heidän sananvapautensa, uskonnonvapautensa, vapauden opettaa lapsilleen Raamatun totuutta, jne.

Jos tämä hengellisen pimeyden demoninen säädös hyväksytään, vainot tulevat Amerikkaan toisin kuin mikään, mitä tämä kansakunta on koskaan kokenut.

Kristillisen kirkon ei pitäisi istua paikallaan ja antaa sen tapahtua.

Neljänneksi, Ilmestyskirjan neljä hevosmiestä voidaan pian päästää irti, mutta Ilmestyskirjan neljä hevosnaista (the squad eli joukkue) ovat jo saapuneet.

Presidentti Trump kehottaa heitä poistumaan isänmaallisuuden puutteen vuoksi ja jatkuvasta kritiikistään Yhdysvaltoja kohtaan, mutta he yrittävät kääntää tämän väärillä syytöksillä rasismista.

Väärät syytökset ovat merkki viimeisistä päivistä (2. Tim. 3:1-3).

Viidenneksi, 15. heinäkuuta 2015, USA:n oikeusministeri William Barr sanoi, että "identiteettipolitiikka" (termi niitä varten, jotka arvostelevat jotakuta rasistiksi, homofoobikoksi, islamofoobikoksi, antisemiittiseksi, jne.) levittää vihaa, jakaa Yhdysvaltoja, sekä estää menestystämme, ja näin se on hylättävä.

Kuudenneksi, SpaceX:n ja Teslan multimiljardööri toimitusjohtaja Elon Musk puhuu yrityksen perustamisesta asettamaan tietokonesiruja ihmisaivoihin.

Hän uskoo, että siruja voidaan implantoida ihmisiin heidän kytkemiseksi tietokoneisiin ja heidän muistinsa parantamiseksi.

Mitä tulee tietokonesirujen istuttamiseen ihmisaivoihin, muista, että pedonmerkki tulee olemaan ihmisen otsassa tai hänen oikeassa kädessä.

Tiedä, että jos ylöstempaus tapahtuisi tänään, voi vielä kulua muutama vuosi ennenkuin pedonmerkki pannaan täytäntöön.

Seitsemänneksi, 14. heinäkuuta 2019, kaksi uutta yhdysvaltalaista F-35-hävittäjälentokonetta laskeutui Israeliin, joten Israeliin toimitettujen koneiden kokonaismäärä on nyt 16 (Israel on tilannut 50).

Turkki haluaa ostaa 100 kappaletta näitä "pelin-muuttajia", mutta presidentti Trump sanoi, ettei hän anna Turkin ostaa niitä, koska he ostivat joitain S-400-ohjusjärjestelmiä Venäjältä.

Itse näen niin, että Jumala (ei presidentti Trump) esti näiden voimakkaiden suihkukoneiden myynnin Turkille, koska Hän tiesi, että niitä käytettäisiin Israelia vastaan.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com