Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 1. heinäkuuta 2019

Kolme syytä miksi autuas toivomme lähestyy kesällä 2019

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kerrotaan kolme tärkeää syytä sille, miksi Kristuksen seurakunnan autuas toivo on lähestymässä näinä aikoina. Nämä syyt ovat siis aikainmerkkejä Jeesuksen toiselle tulemukselle pilvissä, jonka jälkeen alkaa viimeinen 7-vuotisjakso maan päällä ennen Kristuksen tuhatvuotista valtakuntaa (Ilm. 20:4-7).

--------------------------

Lähestymässä autuasta toivoamme (Approaching Our Blessed Hope) :: By Daymond Duck

Published on: June 30, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/06/30/approaching-blessed-hope-daymond-duck/

Kristittyjen autuas toivo lähestyy tasaisesti (Titus 2:13), ja voisi olla paljon lähempänä kuin monet ihmiset ajattelevat.

Alla on kolme tärkeää syytä, miksi tämä voi olla totta.

Ensinnäkin, 6. maaliskuuta 2018 ilmoitettiin, että Kiina testaa ohjelmaa, joka edellyttää, että jokaisella kansalaisella on kansallinen tunnusnumero (National ID number) ja sosiaalisen luoton pistemäärä (Social Credit Score).

Jokaista kansalaista seurataan, ja heidän sosiaalisen luoton pistemääränsä nousee ylös tai menee alas sen mukaan, mihin ryhmiin he kuuluvat, mitä he ostavat, mitä he lukevat, mitä verkkosivustoja he selaavat, mitä muut sanovat heistä, jne.

Korkea sosiaalisen luoton pistemäärä tarkoittaa sitä, että henkilö on hyvä kansalainen.

Matala sosiaalisen luoton pistemäärä tarkoittaa sitä, että henkilö ei ole hyvä kansalainen.

Henkilöt, joilla on korkeat sosiaaliset luottopisteet, palkitaan antamalla heille paremmat työpaikat, annetaan asua paremmissa taloissa, sallitaan lähettää lapsiaan parempiin kouluihin, jne.

Henkilöille, joilla on alhaiset sosiaaliset luottopisteet, annetaan matalapalkkaisia työpaikkoja, kehnompaa asumista, heidän lapsensa lähetetään huonompiin kouluihin, jne.

Kuinka paljon henkilö ansaitsee, mitä he voivat ostaa ja myydä, jne., tulee perustumaan heidän uskollisuuteensa valtiota kohtaan.

Kiina pani täytäntöön sosiaalisen luottoluokitusjärjestelmän, ja miljoonat Kiinan kansalaiset on jo pantu mustalle listalle, joka estää lentämisen, liikkumisen junilla, asumisen tietyillä alueilla, jne.

Kesäkuun 18. päivänä 2019, Facebook paljasti suunnitelmansa toteuttaa uusi kryptovaluutta nimeltään Libra vuonna 2020 (Facebook aikoi alunperin kutsua sitä ”globaaliksi kolikoksi” (Globalcoin)).

Libra (globaali kolikko tai Facebook-kolikko) näyttää olevan merkittävä askel kohti yhden-maailman seurantaa harjoittavan talousjärjestelmän luomista.

Libran arvo liitetään useisiin merkittäviin kansallisiin valuuttoihin, jotta se pysyy vakaana.

Antaakseen Libralle uskottavuutta ja hyväksyntää, Facebook on haalinut itselleen 27 (ja etsii sataa) Internetiä käyttävää sijoituskumppania, kuten Visa, Mastercard, PayPal, eBay, Bookings.com, Stripe -maksupalvelu, jne., tukeakseen tätä hanketta.

Ajattele sitä: maailmanlaajuinen tietojärjestelmä (Internet), maailmanlaajuinen sosiaalisen median järjestelmä (Facebook) ja maailmanlaajuiset rahoituslaitokset (Visa, Mastercard, jne.) integroidaan yhden-maailman seurantajärjestelmäksi.

Lähes kaikki mitä tiedetään henkilöstä (kyseisen henkilön sijainti, yhteystiedot, raha-asiat, osto- ja myyntitallenteet, kasvoskannaukset, missä kaikki varallisuus ja tavarat ovat, kaikki sähköisen viestinnän tallenteet, tekstiviestit, sähköpostit, jne.) tulee olemaan yhdessä tietokannassa ja yhden keskusvallan käytettävissä.

Facebook voi kehittää sosiaalisen luottoluokitusjärjestelmän, sellaisen, jota käytetään Kiinassa.

Ikäänkuin tämä ei olisi tarpeeksi pahaa, jotkut asiantuntijat ennustavat, että robotit poistavat kaikki työpaikat tulevaisuudessa (mutta ihmiset tarvitsevat edelleen tuloja).

Tässä vaiheessa ihmisille tullaan maksamaan valuutalla kuten Libra; ja rahamäärää, jota he saavat, voidaan lisätä tai vähentää perustuen heidän sosiaalisen luoton pistemääräänsä (kuten Facebookin sosiaalisen luoton pistemäärä); jokainen maksutapahtuma suoritetaan sähköisesti (jotta niitä voidaan seurata); ja tiettyjen kriteerien noudattaminen saatetaan lakiin (kuten ehdotettu tasa-arvolaki (Equality Act): hyväksy seksuaalivähemmistöt (LGBTQ), puhu hyvää islamista, älä mainitse tai palvo Jeesusta, jne., tai sinua tullaan syyttämään ihmisten loukkaamisesta).

Vaikuttaa vähemmältä kuin sattumalta, että tämä tapahtuu, kun Israel on 71-vuotias ja YK haluaa maailmanhallituksen vuoteen 2030 mennessä.

Toiseksi, helmikuussa 2018 juutalainen Sanhedrin (suuri neuvosto) löi kolikon (tai medaljongin) kunnioittamaan Persian kuningas Kooresta (Kyyros) hänen panoksestaan toisen Temppelin rakentamiseen ja kunnioittamaan presidentti Trump'ia Jerusalemin tunnustamisesta Israelin pääkaupungiksi.

Kolikon myynnistä saatua tuloa käytetään pappien kouluttamiseksi palvelemaan Temppelissä ja tarvittaessa auttamaan seuraavan Temppelin uudelleenrakentamisen kustannuksissa.

18. kesäkuuta 2019 ilmoitettiin, että juutalaisella Sanhedrin'illä on suunnitelmia lyödä toinen kolikko.

Tämän kolikon on määrä kunnioittaa kuningas Daavidia valmistautumisessa tulevaan Daavidin dynastiaan (muistakaa, että Jeesus on kuningas Daavidin jälkeläinen, ja hän palaa perustamaan maallisen valtakunnan).

Se on myös muistutus siitä, että Temppelin uudelleenrakentamisen lisäksi juutalaisten on palautettava Daavidin dynastia.

Kuningas Daavidin nimi, kruunu, ja Raamatun jae, joka on kirjoitettu kolmella kielellä (heprea, arabia ja englanti), ovat kolikossa.

Raamatun jakeessa lukee: ”Niin Daavid osti puimatantereen ja härät viidelläkymmenellä hopeasekelillä.” (2. Sam. 24:24)

Nämä kolme kieltä ovat muistutus juutalaisille, arabeille ja englanninkielisille ihmisille siitä, että Raamattu sanoo Israelin ostaneen Temppelivuoren.

Sanhedrin'in mukaan käydään keskustelua siitä, rakennetaanko Temppeli uudelleen ennen Messiaan ilmestymistä, vai sitten kun Hän ilmestyy.

Mutta kuinka olkoonkin, Sanhedrin uskoo, että juutalaisten pitäisi aloittaa Temppelin jälleenrakentaminen mahdollisimman pian.

Joka tapauksessa Sanhedrin uskoo, että Temppeli on jälleenrakennettava ja kuningas Daavidin jälkeläinen tulee hallitsemaan Israelissa.

Kolmanneksi, tällä viikolla, USA tuli vain muutaman minuutin päähän hyökkäyksestä Iraniin.

Yhdysvaltain hyökkäys Irania vastaan olisi voinut (sanoin siis voinut) johtaa muihinkin sotiin, kuten hyökkäykseen Israeliin, Damaskoksen tuhoutumiseen, Googin ja Maagogin taisteluun, jne.

Jotkut profetian opettajat uskovat, että nämä ovat Ahdistuksen ajan (Tribulation Period) tapahtumia, mutta minä uskon, että ne ovat ennen Ahdistusta esiintyviä tapahtumia.

Onneksi nämä asiat voivat olla lykättyjä, mutta niitä ei ole peruutettu (Jumalan sana on täytettävä, mutta se tapahtuu ainoastaan Hänen aikataulussaan).

Joka tapauksessa, jos hyökkäys Irania vastaan olisi aloittanut nämä aikakauden lopun tapahtumat tällä viikolla, ne olisivat tulleet maailman ylle kuin paula.

Useimmat ihmiset olisi yllätetty ollessaan syömässä ja juomassa, menemässä naimisiin tai kihloihin, suorittaessaan heidän päivittäistä liiketoimintaansa ikäänkuin mitään merkittävää ei olisi käynnissä Lähi-idässä, jne.

Hyödyllistä mainita tahi ei, huhtikuun lopussa 2019, Israel luovutti tietoja presidentti Trump'ille Iranin suunnitelmista hyökätä Yhdysvaltojen tukikohtiin ja aluksiin Lähi-idässä.

Ulkoministeri Mike Pompeo varoitti Irania siitä, että yhdysvaltalaissotilaiden kuolemiin vastattaisiin hyökkäyksellä Iranin joukkoihin sen maaperällä.

Kun Iran ampui alas miehittämättömän lennokin, presidentti Trump pyysi Yhdysvaltain armeijaa neuvomaan oikeasuhtaisessa vastauksessa.

Yksi sotilaallinen suositus oli hyökätä useisiin paikkoihin Iranissa.

Kun hän hyväksyi hyökkäyksen, presidentti Trump sai tietää, että suunnilleen 150 iranilaista sotilasta olisi voinut kuolla.

Hän päätti, että 150 iranilaisen sotilaan tappaminen johtuen miehittämättömän droonin tuhoamisesta oli liiallinen vastareaktio, ei oikeasuhtainen vastaus.

Hänelle kerrottiin, että jos hän tappaisi Iranin sotilaita, Iran voisi käyttää sitä tekosyynä surmatakseen Yhdysvaltain joukkoja, ja se voisi aloittaa sodan, jossa kuolisi paljon ihmisiä.

Hän peruutti alkuperäisen hyökkäyksen, määräsi voimakkaita pakotteita Iranin johtajille ja kyberhyökkäyksen Iranin raketti- ja ohjusjärjestelmien komento- ja valvontakeskukseen (TIEDOKSI: Iran sanoi, että kyberhyökkäys ei onnistunut).

Toisin sanoen: Presidentti Trump kosti Iranille, kun se ampui alas Yhdysvaltain lennokin, mutta hän valitsi suunnitelman, joka ei surmaa Iranin joukkoja, koska hän ei halunnut antaa Iranille tekosyytä käynnistää hyökkäystä, jossa kuolee yhdysvaltalaisia sotilaita.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com