Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 1. elokuuta 2019

Väistämätön marssi kohti globalismia ja Antikristuksen maailmanhallitusta

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa Rapture Ready -sivuston tuoreehkossa artikkelissa kerrotaan selvät perustelut sille, että globalismi valtaa maailman huolimatta viimeaikaisesta nationalismin noususta eri puolilla maailmaa. Hallitsevin suuntaus on siis kohti maailmanhallitusta, joka on profetoitu Raamatussa viimeiseksi petovallaksi ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päälle. Nykymuotoinen Amerikka, eräänl. Rooman valtakunta, lienee Paavalin ”pidättäjä” lopulliselle Ilmestyskirjan pedolle ja laittomuuden ihmiselle eli Antikristukselle (2. Tess. 2:6-8).

----------------------

Esteetön marssi kohti globalismia

By Britt Gillette, 18.6.2019


Muutaman viime vuoden aikana äänestäjät kaikkialla maailmassa hylkäsivät globalismin nationalismin hyväksi. Yhdysvalloissa Donald Trump tuli presidentiksi ohjelmalla ”Amerikka ensin”. Hän lupasi pysäyttää laittoman maahanmuuton, vetää Amerikan ulos huonoista kansainvälisistä sopimuksista ja muuttaa ”vapaakauppasopimukset” ”oikeudenmukaisen kaupan” sopimuksiksi. Kuukausia aikaisemmin Yhdistyneen Kuningaskunnan äänestäjät päättivät lähteä Euroopan Unionista. Tähän päivään saakka ”Brexit” on edelleen oka globaalin eliitin kyljessä.

Vuonna 2019 tilanne ei ole paljon muuttunut. Viimeaikaiset vaalit osoittavat, että nationalismi on edelleen suosittu.

Intiassa hindu-nationalisti pääministeri Narendra Modi voitti toisen kauden. Pyrkien vaalivoittoon hindumyönteisellä nationalistisella toimintaohjelmalla hänet valittiin uudelleen maanvyöryvoitolla.

Britanniassa Brexit-puolue (joka perustettiin vasta joitakin kuukausia sitten) tuli ensimmäiseksi 30%:lla äänistä. 29 paikalla se on nyt suurin yksittäinen puolue Euroopan parlamentissa.

Ranskassa presidentti Emmanuel Macron näki puolueensa menettäneen maata Euroopan parlamentin vaaleissa Marine Le Pen'in kansalliselle kokoomukselle. Vain kaksi vuotta sitten Macron voitti Le Pen'in presidentinvaaleissa. Tällä kertaa hänen puolueensa sai 23% äänistä, kun Macron'in puolue vain 22%.

Italiassa Matteo Salvinin nationalistinen puolue, joka tunnetaan nimellä Liiga, tuli ensimmäiseksi 34%:lla äänistä. Kautta EU:n sama tarina toistui uudelleen ja uudelleen. Nationalistiset poliitikot saivat mahtavia voittoja.

Tarkoittaako tämä kaikki, että maailma olisi kääntämässä suuntauksensa kohti globalismia? Tuleeko perinteinen nationalistinen politiikka normiksi? Todennäköisesti ei. Viimeaikaiset tapahtumat hidastivat merkittävästi muutosta, mutta trendi on edelleen kohti globalisaatiota. Viime aikojen vastoinkäymisistä huolimatta globalistinen agenda on paremmassa asemassa kuin koskaan. Miksi? Koska nuoret omaksuvat sen ja nuoret ovat tulevaisuus.

Globaali kansalaisliike

Nykyiset äänestäjät voivat hylätä globalistisen agendan, mutta useiden tutkimusten mukaan tulevat äänestäjät ei. Maailmanlaajuisesti millenniaalit (syntyneet vuosina 1981-1996) ylittävät määrältään sekä suuret ikäluokat että x-sukupolven ja he uskovat, että käsite yhden maan kansalaisuudesta on vanhentunut. Heille globaali kansalaisuus on tulevaisuuden tie. Vuonna 2017 Western Union haastatteli yli 10 000 millenniaalia 15 maasta, mukaanlukien Yhdysvallat, Intia ja Venäjä. Se, mitä he löysivät, antaa kuvan siitä, mihin olemme menossa tulevina vuosina. Tässä vain joitakin tuloksia:
  • 79% uskoo, että rajaton liikkuminen kaikkialla maailmassa antaa heille mahdollisuuksia.
  • 29% uskoo, että yksi globaali valuutta "edistää suurta maailmanlaajuista yhteyttä”.
  • 61% uskoo, että Yhdistyneiden Kansakuntien kaltaiset globaalit instituutiot edustavat heitä enemmän kuin kansalliset (48%) tai paikalliset hallitukset (44%).
Vuoden 2016 tutkimuksessa Global Shapers Annual Survey yli 26000 millenniaalia 181 maasta ilmaisi mielipiteensä maailman asioista. Saatiin seuraavia tuloksia:
  • 48% millenniaaleista näkee ilmastonmuutoksen maailman vakavimpana asiana.
  • Globaalien ongelmien ratkaisemisessa vastaajat sanovat luottavansa kansainvälisiin järjestöihin (26%) enemmän kuin itseensä (20%).
  • 36% vastaajista näkevät itsensä globaaleina kansalaisina. Tämä on suurempi määrä kuin niiden, jotka näkevät itsensä valtioiden kansalaisina (22%) tai uskonnon jäseninä (9%).
Monet nuoret näkevät itsensä ensikädessä globaaleina kansalaisina. Heidän mielestään rajojen pitäisi olla avoimet. He uskovat ilmastonmuutoksen olevan maailman suurin ongelma ja odottavat vastauksia globaaleilta poliittisilta instituutioilta. Tämä antaa meille kuvan, miltä maailma näyttää tulevaisuudessa. Miksi? Koska millenniaalien mielipiteet muokkaavat maailmaa tulevina vuosikymmeninä.

Adolf Hitler sanoi kerran: "Kun vastustaja julistaa: 'En tule teidän puolellenne', sanon rauhallisesti: 'Lapsenne kuuluvat jo meille. Te menette pois. Teidän jälkeläisenne kuitenkin seisovat nyt uudessa leirissä. Lyhyessä ajassa he eivät tunne muuta kuin tämän uuden yhteisön.'”

Globalistien ei tarvitse voittaa tämän päivän vaaleja, koska he ovat jo voittaneet lasten sukupolven.

Suuntaus kohti globalismia

Johtuen asenteistaan millenniaalit tulevat varmistamaan, että kolme asiaa pysyy poliittisen agendan eturintamassa. Ne ovat:

1) Liikkumisen vapaus – Liikkumisen vapaus on toinen tapa sanoa "avoimet rajat". Useimmat ihmiset hylkäävät avoimet rajat, koska ymmärtävät, että kansakunta, jolla on avoimet rajat, ei ole enää kansakunta. Niinpä globaalin hallituksen kannattajat käyttävät ilmausta "liikkumisen vapaus". Eihän toki kukaan vapautta vastusta! Voimme kuitenkin nähdä paikan päällä, kuinka "liikkumisvapaus" tuhosi kansallisen suvereniteetin EU:ssa.

Schengen-sopimus sallii kenen tahansa matkustaa vapaasti EU:n jäsenvaltioiden välillä ilman passia tai tarvetta pysähtyä raja-asemalla. Vuonna 2015 uutisia hallitsivat Kreikan ja muiden EU-maiden rajoille tulvivat Syyrian pakolaiset. Laittomasti ylitettyään EU:n rajan nämä pakolaiset saattoivat vapaasti mennä mihin ikinä halusivat - Lontooseen, Pariisiin, Berliiniin tai mihin tahansa muuhun Länsi-Euroopan kaupunkiin. Mikään rajavalvontapiste ei voinut pysäyttää heitä, eikä EU:lla ollut mitään keinoa jäljittää heitä.

2) Ilmastonmuutos Kuten edellä on todettu, 48 prosenttia millenniaaleista näkee ilmastonmuutoksen ihmiskunnan tärkeimpänä uhkana. Huolimatta todisteiden puuttumisesta, että ihmiskunnalla olisi mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa, ihmiset silti odottavat globaaleja ratkaisuja "ilmastonmuutoksen kriisiin". Näihin ratkaisuihin liittyy tyypillisesti valtavia veronkorotuksia, kansallisen itsemääräämisoikeuden menettämisiä ja massiivisia varallisuuden ja vallan siirtoja uusille globaaleille instituutioille.

Tämä "kriisi" on se, jonka avulla globalistit toivovat saavansa kansakunnat (ja erityisesti Yhdysvallat) luovuttamaan vallan heille. Kuten entinen YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon sanoi: "Ilmastonmuutos ei kunnioita rajoja. Se ei kunnioita sitä, kuka olet - rikas vai köyhä, pieni vai suuri. Siksi tämä on se, jota kutsumme globaaliksi haasteeksi, joka edellyttää maailmanlaajuista solidaarisuutta."

Paniikki ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta on se täydellinen kriisi niille, jotka vaativat globaalia hallitusta. Koska se vaikuttaa koko planeettaan, mikään kansakunta ei voi ratkaista sitä yksinään. Siksi se edellyttää "globaalia solidaarisuutta". Mitä tarkoittaa "globaali solidaarisuus"? Se tarkoittaa, että on mentävä mukaan mihin tahansa, mitä globalistit haluavat. Mitä he sitten haluavat? Valtaa. Antakaa valta kaikkivoivalle globaalille hallitukselle ja globalistit uskovat voivansa ratkaista kaikki maailman ongelmat. Tämä on kuninkaiden ja despoottien pitkäaikainen unelma, mutta se on myös millenniaalien sukupolven unelma.

3) Globaali hallitus Muista, että ongelmien ratkaisemisessa millenniaalit luottavat enemmän kansainvälisiin järjestöihin kuin itseensä. Niinpä on ymmärrettävää, että seuraava sukupolvi hyväksyy globaalin hallituksen. Se ei ole ratkaisu vain ilmastonmuutokseen, vaan vuosikymmenien ajan se on nähty ainoana keinona edistää rauhaa ja lopettaa sodat. Albert Einstein sanoi: "Ihmiskunnan halu rauhaan voidaan toteuttaa vain luomalla maailmanhallitus." Winston Churchill sanoi: "Ellemme perusta jonkin muotoista maailmanhallitusta, niin tulevaisuudessa ei ole mahdollista välttää kolmatta maailmansotaa."

Monet uskovat tähän ja tänä päivänä työskentelevät aktiivisesti yhden globaalin hallituksen muodostamiseksi. Suurin haaste, jonka he kohtaavat, on saada kansakunnat luovuttamaan valtansa uudelle globaalille yhteisölle. Joka vuosi he lähestyvät unelmansa toteutumista ja edistynyt teknologia vain nopeuttaa prosessia.

Edistynyt teknologia

Teknologian eksponentiaalinen eteneminen on edistänyt globalisaatiota lähes kaikilla elämän aloilla.

Rahoituksessa sähköinen pankkitoiminta on korvannut valuutan lähes kaikissa maksutapahtumissa. Pohjois-Amerikassa vain 30% kuluttajaostoista tehdään käteisellä. On vain ajan kysymys, milloin paperivaluutta katoaa. Silloin globaalit liiketoimet tulevat entistä tehokkaammiksi.

Liiketoiminnassa vapaa kauppa on johtanut maailmanlaajuisiin yrityksiin ja monikansallisiin monialayhtiöihin, jotka kattavat maapallon. Niiden tuotteita ja työntekijöitä löytyy jopa planeetan syrjäisimmistä kolkista. Sellaisilla työkaluilla kuin Skype ja Facetime työntekijät voivat osallistua reaaliaikaisiin videoneuvotteluihin kaikkialta maailmasta. Tapaamiset kasvotusten eivät enää ole tarpeen.

Tulevaisuudessa myöskään kieli ei enää erota meitä. Esteet ovat jo poistumassa. Google-kääntäjän kaltaiset ohjelmat sallivat eri kieliä puhuvien ihmisten vaihtaa sähköposteja ja tutkimuksia ja on vain ajan kysymys, kun päällepuettavat laitteet tarjoavat pikakäännöksen puhutusta sanasta. Sinä puhut heille englantia ja he kuulevat sinua japaniksi. He vastaavat japaniksi ja aina kuulet heitä englanniksi. Kun tämä toteutuu, niin kansalliset ja kulttuuriset esteet poistuvat vielä enemmän.

Poliisitoiminnan osalta hallitukset voivat nyt koota suuria tietokantoja ja jakaa helposti tietoja muiden maiden kanssa. Terroristien ja muiden kansainvälisten rikollisten jäljittäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Kansalaisten vakoilu ei myöskään ole koskaan ollut helpompaa. Kameroiden ja kuuntelulaitteiden, kuten Amazon Echo ja Google Home, leviäminen (monet niistä vapaaehtoisesti sijoitettuina ihmisten koteihin) tarkoittaa, että hallitukset voivat helposti vakoilla melkein ketä vain haluavat.

Vaikka viimeaikainen poliittinen kehitys osoittaa takaiskua globalismille, niin se on vain hidastanut väistämätöntä marssia kohti maailmanhallitusta.

Miksi tällä kaikella on merkitystä

Joten miksi sinun pitäisi välittää? Sinun pitäisi välittää, koska me olemme uuden aikakauden kynnyksellä. Aina Baabelin tornin ajoista lähtien heimot ja kansallisvaltiot ovat hallinneet maailmaa. Kansallisvaltiot merkitsivät määriteltyjä rajoja, kieltä ja kulttuuria. Monet haaveilivat globaalista hallituksesta, mutta siihen se jäi – unelmaan. Tällainen hallitus ei todellisuudessa koskaan toimisi. Paikalliset edut ja arvot voittaisivat ja globaalin hallituksen hallinnointi olisi kallis, byrokraattinen painajainen. Tämä sukupolvi on kuitenkin repimässä maahan kaikki globaalin hallituksen esteet.

Seuraava sukupolvi pitää omistautumista "globaalille yhteisölle" parempana kuin uskollisuutta kotimaalle. Huoli ilmastonmuutoksesta voittaa huolen paikallisesta edusta. He haluavat, että kansalliset rajat avataan, tai kokonaan poistetaan. Edistynyt teknologia on toteuttamassa tämän kaiken. Se luo globaalit markkinat, poistaa kielimuureja ja eliminoi maantieteellisen läheisyyden tarpeen. Globalistinen näky toteutumassa.

Mikään tästä ei pitäisi tulla meille yllätyksenä. Tämä on juuri sitä, mitä Raamattu sanoo tapahtuvan lopunajassa. Voimakas globaali hallitus hallitsee maailmaa (Dan. 7:23). Se hallitsee kaikkia sukukuntia ja kansoja ja kieliä ja kansanheimoja (Ilm. 13:7). Sen valta on niin suunnaton, että se valvoo jokaista taloudellista maksutapahtumaa maan päällä. Kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman sen lupaa (Ilm. 13:17).

Lähes kaksi tuhatta vuotta siitä, kun Johannes kirjoitti Ilmestyskirjan, tällainen hallitus oli mahdoton. Itseasiassa Johanneksen aikana ihmisillä ei ollut käsitystä Rooman valtakunnan ulkopuolella olevasta maailmasta. Entä nyt? Tänä päivänä sellainen hallitus ei ole vain mahdollinen, se voi osoittautua väistämättömäksi. Mikään muu kristittyjen sukupolvi ei ole voinut sanoa tätä. Me olemme ensimmäinen sukupolvi, joka elää maailmassa, jossa maailmanhallitus on mahdollinen. Se on vain yksi lisämerkki sille, että Jeesus on palaamassa.


Britt Gillette is the founder of End Times Bible Prophecy and the author or Coming To Jesus as well as the books Signs Of The Second Coming and Racing Toward Harmagedon. Receive his book 7 Signs of the End Times for FREE when you sign up for his monthly newsletter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com