Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Trumpin ”Vuosisadan sopimus” – mitä se sisältää ja merkitsee profeetallisesti?

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, joka käsittelee tällä kertaa ainoastaan hiljattain julkistettua Yhdysvaltain rauhanehdotusta Israel-Palestiina konfliktiin. Artikkeli nojaa kirjoittajan ymmärrykseen sopimuksesta, joka on profeetallinen kaikessa suhteessa. Mukana on pari omaa kommenttia Duck'in kirjoituksiin.

-------------------------

Vuosisadan sopimus (The Deal of The Century) :: By Daymond Duck

Published on: February 9, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/02/09/deal-century-daymond-duck/  

Tämä artikkeli ilmaisee ymmärrykseni presidentti Trump'in ehdottamasta ”Vuosisadan sopimuksesta” (uusi nimi on ”Rauha hyvinvoinnille” (Peace to Prosperity)), koska se on niin tärkeä.

Ensinnäkin, ”Rauha hyvinvoinnille”, on neuvoteltava ehdotus, joka ei ole lopullinen sopimus (tarkoittaen, että asiakirjaan tehdään todennäköisesti lisäyksiä, poistoja ja muutoksia; sekä kenties, mutta ei välttämättä, jonkinlainen seitsemän vuoden vaatimus).

Toiseksi, ”Rauha hyvinvoinnille”, koskee hyvin paljon Israelin rauhaa ja turvallisuutta sekä palestiinalaisten hyvinvointia (antaa Israelille hallinnan kaikista sotilaallisista voimista, ilmatilasta, rajoista, jne.).

Kolmanneksi, se laajentaa ja siirtää Israelia askeleen lähemmäksi Jumalan perustamia rajoja (mutta on edelleen kaukana siitä, mitä Jumala antoi Israelille).

Neljänneksi, se tunnustaa Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi. (Se hylkää palestiinalaishallinnon (PA) vaateen Jerusalemista, tekee Jerusalemista juovuttavan maljan ja väkikiven maailmalle, mutta Israel saa lopulta Jerusalemin ja tämän ehdotuksen mukaan Jerusalem kuuluu Israelille.)

Viidenneksi, se vaatii kahden valtion ratkaisua Luvatulle Maalle, joka selvästi jakaa Israelin maan, mutta se vaatii palestiinalaisia ​​täyttämään ehdot, joista he sanovat, etteivät tule koskaan hyväksymään niitä. (Kahta valtiota ei tule olemaan, elleivät palestiinalaiset pääse sopimukseen Israelin kanssa, mutta se jakaa Israelin, jakaa Yhdysvaltoja edelleen ja vie lopulta Harmagedonin taisteluun, jos he perustavat kaksi valtiota.)

Kuudenneksi, tullakseen Palestiinan valtioksi, PA:ta vaaditaan muun muassa:
  • Tunnustamaan Israelin oikeus olla juutalainen kansakunta.
  • Kitkemään juurineen ja hankkiutumaan eroon terroristeista PA:n hallitsemilla alueilla.
  • Lopettamaan rahanmaksu terroristeille israelilaisten tappamisesta.
  • Sallimaan sananvapaus PA:n valvonnassa olevilla alueilla.
  • Hylkäämään miljoonien palestiinalaisten ”paluuoikeus”.
  • Hylkäämään PA:n vaatimus omasta armeijasta.
  • Hyväksymään Israelin vastuu molempien valtioiden kansallisesta turvallisuudesta.
  • Hylättävä PA:n vaateet Jordanjoen laaksoon.
  • Hyväksyttävä juutalaisten suvereniteetti Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöissä.
Seitsemänneksi, PA tulee saamaan muun muassa:
  • Palestiinan valtion.
  • Heidän oman hallituksensa, jolla on rajoitettu suvereniteetti.
  • Pääkaupungin lähellä uutta Yhdysvaltain suurlähetystöä Itä-Jerusalemin suojatulla esikaupunkialueella, nimeltään Abu Dis.
  • Noin kaksi kertaa niin paljon Luvatusta Maasta kuin he tällä hetkellä miehittävät.
  • 50 miljardin dollarin rahoitusapupaketin miljoonan kelvollisen työpaikan luomiseksi kymmenessä vuodessa (heidän sähkö-, vesi- ja jätteenkäsittelylaitostensa kohentamiseen; uusien sairaaloiden, terveysklinikoiden, koulujen, matkailukohteiden rakentamiseen, jne.).
  • Käytäviä (tunneleita, siltoja, jne.) yhdistämään PA:n alueet Luvattuun Maahan.
Kahdeksanneksi, Israelin on keskeytettävä uusien siirtokuntien rakentaminen neljäksi vuodeksi, mutta Israel voi vapaasti alkaa liittää itseensä jo olemassa olevia Juudean ja Samarian siirtokuntia heti, kun Israel on hyväksynyt ehdotuksen. (Israelin hento kansakunta (viikunapuu) voi tuoda esiin lehtiä välittömästi.)

Yhdeksänneksi, PA:n on neuvoteltava sopimuksesta neljän vuoden kuluessa, muuten tämä tarjous vedetään pois, ja se voi olla PA:n viimeinen mahdollisuus saada Palestiinan valtio. (Jotkut juutalaiset ja kristityt katsovat, että PA:n kieltäytyminen neuvotteluista on hyvä asia. Ei mitään sopimusta tarkoittaa sitä, että Luvattua Maata ei jaettaisi ”Vuosisadan sopimuksen” nojalla.)

Kymmenenneksi, Yhdysvallat ja Israel allekirjoittavat sopimuksen, jossa sanotaan, että Israelia vastaan ​​tehtyä sotilaallista hyökkäystä pidetään sotilaallisena hyökkäyksenä Yhdysvaltoihin (Tämä liittyy rauhaa ja turvallisuutta koskevan kysymyksen ytimeen.)

Yhdenneksitoista, Jordania säilyttää vastuun Temppelivuoresta, mutta Yhdysvallat pyytää Jordaniaa avaamaan kaikki pyhät paikat kaikille uskonnoille. (Jordania pelkää, että tämä avaa oven jälleenrakennetulle Temppelille, ja jotkut kristilliset profetianopettajat uskovat, että jälleenrakennettu Temppeli sallitaan liiton (covenant) kautta, jonka Antikristus vahvistaa.)

Kahdenneksitoista, jotkut israelilaiset ja kristityt reagoivat tähän ehdotukseen kielteisesti, koska Jumala varoitti maailmaa olemaan jakamatta Israelin maata, mutta toiset sanovat, että Jumala antoi Israelille Golanin kukkulat, sitten Itä-Jerusalemin, nyt Jordanjoen laakson, suurimman osan Juudeasta ja Samariasta, jne. (He iloitsevat ja ylistävät Jumalaa, koska he uskovat Hänen palauttavan maan juutalaisille paketteina – tämä paketti on Israelin raamatullista sydänmaata – ja Jumala antaa lopulta Israelille kaiken lupaamansa maan. Jos Hän haluaa tehdä sen vaiheittain, olkoon niin. Se täyttää Raamatun profetian.)

Kolmanneksitoista, pääministeri Netanyahu ja hänen vastustajansa tulevissa 2. maaliskuuta 2020 järjestettävissä Israelin vaaleissa, Benny Gantz, suhtautuvat presidentti Trump'in rauhanehdotukseen erittäin myönteisesti, ja molemmat ovat innokkaita aloittamaan sen toteuttamisen. (Israelin on ensin hyväksyttävä se virallisesti.)

Neljänneksitoista, PA, Turkki, Iran, Hamas ja Hizbollah hylkäsivät suunnitelman nopeasti. (Nämä ovat kansakuntia ja ryhmiä, jotka ryhtyvät sotaan Israelin kanssa vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä. Näemme sotia ja sanomia sodista, ei rauhaa ja turvallisuutta.)

Ajatollah Khamenei sanoi, että ”Jerusalem ei saa jäädä juutalaisten käsiin”, ja hän ”pyrkii yhdistämään muut kansakunnat kohtaamaan suuren salaliiton.”

Viidenneksitoista, kolmen arabimaan suurlähettiläät osallistuivat ”Vuosisadan sopimuksen” julkistustilaisuuteen, 4 arabimaata toivottivat presidentti Trump'in rauhanehdotuksen välittömästi tervetulleeksi ja ilmaisivat tukensa kaikille yrityksille päästä sopimukseen, joka on oikeudenmukainen palestiinalaisille. (He ovat lisäksi kehottaneet PA:ta palaamaan neuvottelupöytään.)

Kuudenneksitoista, jotkut palestiinalaisista, jotka asuvat alueilla, jotka on tarkoitettu siirrettäviksi Palestiinan valtioon, vastustavat siirtoa ja ilmaisivat halunsa pysyä Israelin hallinnan alaisuudessa.

Seitsemänneksitoista, PA:n presidentti Abbas pyysi suutuspäissään hätäkokousta Arabiliiton kanssa; asian suhteen oli keskinäistä erimielisyyttä, mutta kokonaisuutena ryhmä kutsui presidentti Trump'in ehdotusta epäreiluksi palestiinalaisille, ja he hylkäsivät sen. (Tämä voi olla hyvä asia, jos se viivästyttää Israelin jakoa. [Israelin maan jakaminen tulee vasta 3. maailmansodan ja sitä seuraavan liiton (covenant) vahvistamisen jälkeen AK:n toimesta (Ilmestyskirjan 1. sinetti), jolloin Israelin viimeinen 70. vuosiviikko alkaa. Suom. huom.])

Joel Rosenberg kirjoitti, että lähteet arabimaissa kertovat hänelle, että arabit ovat järkyttyneitä Trump'in ehdotuksesta, mutta he ovat myös tolaltaan Abbas'in suhteen ja hänen kieltäytymisestään kaikissa pyrkimyksissä ratkaista asia. (He haluavat tämän johtavan sopimukseen.)

He saattavat jopa etsiä tapaa rauhan aikaansaamiseksi Israelin kanssa, johon ei kuulu herra Abbas ja PA. (Enkeli Gabriel sanoi, että liitto tulee olemaan monien kanssa, mutta hän ei sanonut, että liittoon sisältyy PA. [Hyvä huomio, kun ajatellaan Obadjan kirjan profetiaa Eesaun heimon kohtalosta (Obadja 1:18). Suom. huom.])

Yhteenvetona voidaan todeta, että ”Vuosisadan sopimus” saattaa mennä roskakoriin, mutta se voi laukaista profeetallisia sotia, laajentaa nopeasti Israelin rajoja, lisätä Israelin turvallisuutta ja hyvinvointia, käynnistää rauhanneuvottelut uudelleen ja johtaa lopulta sopimukseen, joka sallii jälleenrakennetun Temppelin.

Eräs kirjoittaja (Israel Kasnett, 29. tammikuuta 2020, JNS) sanoi, että ”Vuosisadan sopimus” on:
  • Ensimmäinen kerta historiassa, kun Yhdysvallat asetti Israelin huolet palestiinalaisten huolenaiheiden edelle (Israelin rauha ja turvallisuus).
  • Ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen mukaan vuoden 1949 tai 1967 rajalinjat eivät enää ole voimassa, eikä Israelin tarvitse palata näille linjoille (laajentaa Israelin rajoja).
  • Ensimmäistä kertaa Yhdysvallat esitti kartan (on ristiriidassa liittoon, jonka Jumala teki Aabrahamin kanssa, jne.).
  • Ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen mukaan siirtokunnat eivät ole laittomia, ne eivät ole esteenä rauhalle, eikä Israelin tarvitse joutua evakuoimaan ketään niistä.
  • Ensimmäistä kertaa Yhdysvallat sanoi, että Israelilla on laillinen ja historiallinen oikeus Juudeaan ja Samariaan. (Juudeassa tulee olemaan juutalaisia, kun hävityksen kauhistus saastuttaa Pyhän paikan.)
  • Ensimmäisen kerran Yhdysvallat sanoi, että Israel voi julistaa suvereniteettinsa siirtokuntien ylitse.
  • Ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen mukaan Israel voi julistaa suvereniteettinsa Jordanin laaksoon.
”Vuosisadan sopimus” on erilainen kuin aikaisemmat ehdotukset.

Se ei anna Israelille kaikkea mitä Jumala vaatii, mutta se on linjassa sen kanssa, mitä Raamatussa sanotaan tapahtuvaksi; ja jos se ei ole suuri askel kohti Jumalan Sanan täyttymistä, minua huijataan pahasti.

Kaikki ylistys, loisto ja kunnia Isälle Jumalalle, Herralle Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

He ovat uskomattomia ja heidän Sanansa on hämmästyttävä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com