Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Koronaviruskriisi profeetallisesti nähtynä ja muita aikainmerkkejä maaliskuun lopulla 2020 by Daymond Duck

PÄIVITETTY 8.4.2020 (Artikkelissa on virheellistä ja ennenaikaista tietoa Israelin uudesta "hätätila" -hallituksesta. Katso lopusta päivitys Israelin hallitustilanteeseen.)

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa pääaiheena on koronaviruskriisi Raamatunprofetiaan liittyen, mutta myös muita profeetallisia tapahtumia viime ajoilta käydään läpi, kuten Israelin pitkän hallituskriisin yhtäkkistä ratkeamista.

---------------------------

Rukouksen, uskon ja luottamuksen aika (Time for Prayer, Faith and Trust) :: By Daymond Duck

Published on: April 5, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/04/05/time-for-prayer-faith-and-trust-by-daymond-duck/

Joitakin ajatuksiani koronaviruskriisistä:
  • Jos tämä on synnytyskipua (ja uskon sen olevan), niin se on kovin synnytyskipu (kolmasosa maailmasta on sulkutilassa (lockdown)), jonka maailma on kokenut, ja lisää synnytyskipuja on tulossa (Matt. 24:3-8; Ilm. 6:5-8).
  • Jeesus sanoi: ”maailmassa teillä on ahdistus” (Joh. 16:33), ja meillä on sitä, mutta tämä ei ole Ahdistuksen ajanjakso (se on vähäinen vilaus siitä, millainen maailma tulee olemaan Tempauksen jälkeen).
  • Tämä tuli maailmaan hätkähdyttävällä nopeudella, mutta Tempaus ja Ahdistuksen ajan ”äkillinen tuho (sudden destruction)” tulevat maailmalle vielä nopeammin (Luuk. 21:35; 1. Kor. 15:52; 1. Tess. 5:3).
Joitakin mahdollisia syitä, miksi Jumala sallii koronaviruskriisin:
  • Hän haluaa herätyksen kristillisessä kirkossa ennen Tempausta (2. Aikakirja 7:13-14).
  • Hän haluaa hengellisen sadon kadotetuista ennen Tempausta (Matt. 9:37-38).
  • Hän muistuttaa maailmaa siitä, kun Jeesus sanoi, että väärät kristukset, sodat, nälänhätä, ruttotaudit ja maanjäristykset edeltävät Hänen tulemistaan, ja ne ovat ”synnytystuskien alkua” (Matt. 24:5-8; suurempien katastrofien alku).
  • Hän osoittaa maailmalle, että rajat ovat hyvä asia, ja rajojen poistaminen maailmanhallituksen luomiseksi on huono asia (Ilm. 13:4-8).
  • Hän osoittaa maailmalle, että globalisaatio on huono asia, kun välttämättömiä tuotteita ei valmisteta kotimaassa (Ilm. 13:14-18).
  • Hän muistuttaa maailmaa siitä, että armon aika on melkein ohi ja aikakauden loppu on lähellä (Matt. 24:33).
Hieman spekulointia siitä, miksi New Yorkissa on nyt enemmän tautitapauksia kuin missään muualla Yhdysvalloissa:
  • Jumala saattaa hyökätä maailman taloudelliseen keskukseen (New York; Wall Street) ja maailmanhallituksen jäljittelijän (YK) kotipaikkaan varoituksena siitä, että Hän asetti Israelin rajat ja maailman johtajien tulisi jättää ne rauhaan.
Joitakin ehdotuksia:
  • Tee kaikki voitavasi suojellaksesi perhettäsi ja itseäsi koronavirukselta, ja jätä loput Jumalan tehtäväksi (1. Tim. 5:8).
  • Rukoile, että sinut tultaisiin katsomaan arvolliseksi pakenemaan kaikkia asioita, jotka tulevat vielä tapahtumaan (Ps. 20; Ps. 91; Luuk. 21:36).
  • Tue Israelia. Jumala siunaa niitä, jotka tekevät näin (1. Moos. 12:1-3).
  • Ymmärrä, että fyysinen selviytyminen on tärkeää, mutta hengellinen selviytyminen on tärkeämpää (Room. 3:23; Joh. 3:16, 14:6; Matt. 10:32-33; Ef. 2:8-9).
  • Vastusta pakollisia rokotuksia, jotka sisältävät siruja. Tiedä, että on olemassa esitys niiden seuraamiseksi, jotka on rokotettu koronavirusta vastaan (kun rokote on kehitetty), joka antaa ihmisille mahdollisuuden poistua kodeistaan mennäkseen töihin, ostamaan, myymään, jne., ja estämään (sakon, vankilan uhalla) niiltä, jotka eivät suostu rokotettaviksi, luvan poistua kodeistaan, jotta voisivat työskennellä, ostaa, myydä, jne. Tiedä, että tuore elvytyspaketti sisälsi 500 miljoonaa dollaria kansanterveyden tietojen seurantaan ja analytiikka-infrastruktuurin nykyaikaistamiseen. Newyorkilaisten tulisi olla tietoisia siitä, että heidän osavaltionsa perui uskonnolliset erivapaudet koskien pakollisia rokotuksia 13. kesäkuuta 2019. Katso Ilm. 13:14-18.

Raamatunprofetiaan liittyviä tapahtumia:

Ensinnäkin, liittyen vainoon: Maaliskuun 27. päivänä 2020, artikkeli New York Times'issä syytti koronaviruksesta evankelisia kristittyjä ja muita uskonnollisia amerikkalaisia, jotka kannattivat presidentti Trump'ia.

Toiseksi, koskien globaalia talouden romahtamista: Maaliskuun 23. päivänä 2020, yksi kolmasosa maailmasta oli sulkutilassa (Ilm. 8:1-13, 9:15).

Maaliskuun 27. päivänä 2020, presidentti Trump allekirjoitti laiksi 2.2 biljoonan dollarin taloudellisen elvytyspaketin, ja se antaa liittohallitukselle mahdollisuuden saada vielä 4.5 biljoonaa dollaria.

Maaliskuun 27. päivänä 2020, useat osavaltiot Yhdysvalloissa olivat ”pysy kotona” -määräysten alaisuudessa tai harkitsivat niiden alle menemistä.

Jos tämä kestää viikkoja tai kuukausia, globaali talous voi romahtaa (se tapahtuu Ahdistuksen ajanjaksolla; Ilm. 6:5-6).

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Taistelut Lähi-idässä ja Afrikassa ovat tuhonneet tehtaita, sairaaloita, klinikoita ja niiden laitteita; on tapettu lääkintähenkilöstöä ja jätetty miljoonat ihmiset ilman tarvikkeita ja koulutettuja ihmisiä käsittelemään koronavirusta.

Maaliskuun 26. päivänä 2020, Iranin proksi ampui raketteja Yhdysvaltain tukikohtaan Irakissa.

Tätä kirjoitettaessa on ilmoitettu, että Yhdysvallat ja Israel saattavat suunnitella hyökkäystä Iraniin sen rajojen sisäpuolella (vaikutukset Googiin ja Maagogiin).

Neljänneksi, mitä tulee rahattomaan yhteiskuntaan: Maaliskuun alussa Maailman terveysjärjestö (WHO) ilmoitti, että käteisraha voi levittää koronavirusta; Etelä-Korea lopetti käteisen käytön kahdeksi viikoksi; Yhdysvaltain keskuspankki aloitti keinojen etsimisen korvaamaan dollari; ja useat suuret pankit Englannissa ja Euroopassa alkoivat tutkia mahdollisuutta käyttää jonkinlaista digitaalista rahaa.

Viidenneksi, koskien kaiken ostamisen ja myynnin seuraamista: Pyrkimystä seurata ihmisten liikkumista, pitää tietokantoja ihmisistä, ja jakaa tuota tietoa, on nopeutettu kaikkialla maailmassa.

Kuudenneksi, koskien pahuutta maan päällä: Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo sanoi 23. maaliskuuta 2020, että Iranin viranomaiset ovat käyttäneet yli miljardi dollaria EU:n hätäapua, joka annettiin koronaviruskriisin uhrien hyväksi, itsensä rikastuttamiseen.

He ostivat kasvosuojuksia, käsineitä ja lääkintätarvikkeita, myivät ne pimeillä markkinoilla ja pitivät voitot itsellään.

Seitsemänneksi, koskien nälänhätää: YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO) ilmoitti 24. maaliskuuta 2020, että heinäsirkkavitsaus Afrikan sarvessa tarkoittaa ennennäkemätöntä uhkaa miljoonien ihmisten ruokavarastolle.

Kahdeksanneksi, Israelilla on uusi ”hätätila” -yhtenäisyyshallitus.

Pääministeri Netanyahu'n hallituksen romahdusta seuraten, Israel on järjestänyt kolmet vaalit ja hallitusneuvottelut olivat yhä umpikujassa.

Maaliskuun 26. päivänä 2020 ilmoitettiin, että pääministeri Netanyahu ja hänen lähin haastajansa Benny Gantz olivat tavanneet Israelin presidentin Reuven Rivlin'in ja he sopivat perustavansa yhtenäisyyshallituksen.

Netanyahu toimii pääministerinä vielä 18 kuukautta, ja Gantz toimii ulkoministerinä tuona aikana.

Sitten Gantz'ista tulee pääministeri.

Jotkut uskovat tämän ”hätätila” -yhtenäisyyshallituksen syntyneen, koska Iran on tulossa aggressiivisemmaksi.

Yhdeksänneksi, 29. maaliskuuta 2020, suuri Raamatunprofetian opettaja J.D. Farag sanoi: ”Uskon todella, että tämä (koronaviruskriisi) voi itseasiassa olla se, mikä viime kädessä johtaa seurakunnan ylöstempaukseen, Antikristuksen ilmestymiseen, ja seitsemän vuoden Ahdistukseen, siinä järjestyksessä. Väitän, että se, mitä nyt tapahtuu, voi todella luoda täydellisen myrskyn maailmanhallitusta, yhden-maailman taloutta ja maailmanuskontoa silmälläpitäen.”

https://www.youtube.com/watch?v=G76nB6THoYc (Faragin profetiapäivitys 29.3.2020)

Lopuksi, 23. maaliskuuta 2020, Anne Graham Lotz, Billy Graham'in tytär, sanoi, että Jumala saattaa käyttää koronavirusta ”kiinnittääkseen huomioamme”.

Hän sanoi: ”On aika rukoilla. . . ja kääntyä Jumalan puoleen uskossa ja luottamuksessa.”

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

-----------------------

PÄIVITYS ISRAELIN HALLITUSTILANTEESEEN 8.4.2020

Israeliin ei olekaan saatu muodostettua uutta hallitusta. Muistakaa mitä rabbi Kaduri ym. ennustivat.

Gantz: Netanyahu prevented government

https://www.jpost.com/Israel-News/Gantz-Netanyahu-prevented-government-624031 (8.4.2020)

Israel Update (Gavriel Eskel 7.4.2020)

http://israelupdate.achlak.net/

"ISRAELIN SISÄPOLITIIKKAA
01. Likudin johtaman oikeistoblokin ja SiniValkoisten (tarkoittaa Resiliense) välille lähes neuvoteltu sopimusluonnos kärsi Titanikin kaltaisen haaksirikon Gantzin ja Netanyahun asennoituessa jo juhlatunnelmaan maratonkeskustelujen jälkeen.

”Israel oli maanantaina iltapäivällä muutaman tuuman päässä uudesta hallituksesta” aloittaa ToI:n reportteri Haviv Rettig Gur raporttinsa.

”Uusi hallitus oli muotoutumassa; Likud sai liittämis-vaateensa ja SiniValkoinen oikeuslaitoksen muuttamisen tahtonsa mukaisesti” runoili Rettig Gur.

Pääministeri Benyamin Netanyahu oli unohtanut – taas kerran – ettei hän sittenkään ole itsevaltias, vaan hänellä on liuta puolueita, jotka haluavat myös osallistua näin tärkeän kysymyksen ratkaisemiseen, joka tulisi muuttamaan maan poliittisen ja hallinnollisen näkymän vuosiksi eteenpäin.

Sekä Gantz että Netanyahu katsoivat voittaneensa ja tyytyväisyys oli ilmeinen. Onneksi kuohuviini oli vielä nauttimatta, sillä karilleajo tuli rajuna ja yllättäen...."

🛑URGENT🛑ALERT🛑KADURI🛑PROPHECY🛑

https://www.youtube.com/watch?v=s2A7H1JFW3k (23.3.2020)

Israelis Notice Eerie Similarities between Passover in 2020 and Original Holiday in Egypt

https://endtimeheadlines.org/2020/04/israelis-notice-eerie-similarities-between-passover-in-2020-and-original-holiday-in-egypt/ (8.4.2020)

1 kommentti:

  1. Tapahduttava jotain tänä Pääsiäisenä, sillä Netanyahu ja Gantz aloittavat ensi viikolla uudestaan neuvottelut yhtenäisyyshallituksesta, jotka kariutuivat viime maanantaina yllättäen (profetiassa sanotaan: and then falls a third time (maaliskuun vaalit Israelissa ei tuota tulosta), before it can be rebuilt (mahdolliset 4. vaalit) the son of David will come).

    Kaduri Prophecy - The Moment of Truth

    https://youtu.be/nu-sXGhhcyI?t=360 (alkaa kohdasta 6:00)

    Prophecies regarding no government in Israel:

    1) "On the eve of the year 5780 the year of corrections, there will not be a government in Israel for an extended period and the various camps will be quarrel much without a decision on either side, and then, on Rosh Hashana [Nisan] itself, they will fight in heaven, the holy side against the side of evil, and God and His entourage will decide between them. And this is all I can say, and from here I swore not to reveal more secrets and hidden things.”
    ----Kaduri, 1979

    2) "There will come on the day that two ministers win the government in the land of Israel. Both their names will be Benjamin and neither of them will succeed in establishing their government or kingship. On that day, know and understand that the King Messiah already stands at the doorway and on the Sabbath afterwards he will come and be revealed," Shoshani's statement continues. "Understand this and remember it.”
    ----The Covenant of the Persimmon - Rabbi Sasson Hai Shoshani

    3) The disciples of Rabbi Jose ben Kisma asked him, 'When will the Messiah come?' — He answered, 'I fear lest ye demand a sign of me that my answer is correct.' They assured him, 'We will demand no sign of you.' So he answered them, 'When this gate falls down, is rebuilt, falls again, and is again rebuilt, and then falls a third time, before it can be rebuilt the son of David will come.’
    ---- Tractate Sanhedrin 98a

    4) Micah 4:9 Now why dost thou cry out aloud? is there no king in thee? is thy counsellor perished? for pangs have taken thee as a woman in travail. 10 Be in pain, and labour to bring forth, O daughter of Zion, like a woman in travail

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com