Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. marraskuuta 2021

Elämä ylösalaisin käännetyssä maailmassa (vääryys kukoistaa) by Daymond Duck 7.11.2021

Tässä tuore aikainmerkkiraportti pastori Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Asiaa eritoten Biden'in hallinnon viimeaikaisista toimista, jotka edesauttavat YK:n pahaa maailmanhallitusagendaa ja samalla Amerikan alasajoa. Ylipäätään maailmassa näyttää siltä, että valkoinen on muuttunut mustaksi ja päinvastoin. Elämme totisesti viimeisiä päiviä (kuin Nooan päivät) ennen Jeesuksen paluuta!

-----------------------

Elämä ylösalaisin käännetyssä maailmassa (Life in An Upside-Down World) :: By Daymond Duck

Published on: November 7, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/11/07/life-in-an-upside-down-world-by-daymond-duck/

Presidentiksi valittu Biden ilmoitti 19. tammikuuta 2021, että hän aikoo hakea Rachel Levine'n, rintaliivejä käyttävän ja naiseksi tunnistautuvan miehen, nimittämistä hänen hallintonsa apulaisterveysministeriksi.

Raportoitiin, että ehdokas Richard “Rachel” Levine on kahden lapsen isä, joka erosi vaimostaan vuonna 2013 30 vuoden avioliiton jälkeen.

Kahden lapsen isä ei tule naiseksi eroamalla vaimostaan, pitämällä rintaliivejä ja antamalla hiustensa kasvaa pitkiksi, mutta hän voi tulla Jumalalle kauhistukseksi ja joutua kelvottoman mielen valtaan tekemällä tällaisia asioita.

Tämän kirjoittajan käsitys kelvottomasta mielestä on, että se viittaa johonkuhun, joka ei ajattele suoraan, johonkin, jonka ajattelu on arvotonta tai huonoa, johonkin, joka ei kykene tekemään sitä, mikä on parasta itselleen tai muille.

Näyttää siltä, että monet ihmiset ovat joutuneet kelvottoman mielen valtaan nykypäivänä.

Monet tekevät päätöksiä, jotka eivät näytä olevan kansakuntamme edun mukaisia.

Dave Ramsey sanoi äskettäin: "Elämme selvästi ylösalaisin olevassa maailmassa, jossa oikea on väärin ja väärä on oikein, missä moraali on moraalitonta ja moraaliton on moraalista, missä hyvä on pahaa ja paha on hyvää, missä murhaajien tappaminen on väärin, mutta viattomien vauvojen tappaminen on oikein. Herää, Amerikka. Suuri uppoamaton alus Titanic America on törmännyt jäävuoreen, ottaa vettä sisäänsä ja uppoaa nopeasti."

Lokakuun 19:ntenä 2021, Biden'in hallinto mainosti "Rachel'ia" ja uskoi "hänet (her)" Yhdysvaltain kansanterveyspalvelun tilaamien joukkojen (US Public Health Service Commissioned Corps, PHSCC) neljän tähden amiraaliksi, vaikka "hänellä (she)" ei ole tiedossa olevaa asepalvelusta.

Seuraavana päivänä kerrottiin, että jotkut tiedotusvälineissä kutsuvat "häntä (her)" ensimmäiseksi naiseksi, joka on saavuttanut tämän aseman, vaikka "hän (she)" on kahden lapsen isä.

Tässä on lisää tuoreita uutisjuttuja.

Ensinnäkin, 20. lokakuuta 2021 raportoitiin, että YK:n ihmisoikeusneuvosto on hyväksynyt raportin, joka normalisoi homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden, syyttää niitä, jotka vastustavat sitä, kansainvälisten ihmisoikeuslakien rikkomisesta, sanoo heidän syyllistyvän vihapuheeseen, ja tunnistaa lainrikkojat ensisijaisesti ultrakonservatiivisina poliitikkoina ja uskonnollisina ryhminä, jotka edistävät kiihkoilua, epäinhimillistävät ihmisiä sekä edistävät leimautumista ja suvaitsemattomuutta vaalipiiriensä keskuudessa.

Raportti kehottaa YK:n jäsenvaltioita hyväksymään lakeja, jotka mahdollistavat vihapuheeseen ja viharikoksiin syyllistyneiden asettamisen syytteeseen.

YK:n ihmisoikeusneuvosto vaatii selvästi YK:lta lakeja, jotka kieltävät Raamatun opettamisen, jotta ihmiset, jotka toistavat Raamatun sanoja, voidaan asettaa syytteeseen.

Tämä kirjoittaja suosittelee, että ihmiset lukevat, mitä Raamattu sanoo Jumalan tehneen Sodomalle ja Gomorralle (1. Moos. 19:1-29).

Toiseksi, Kanadassa kaksi kristittyä pastoria on tuomittu tuomioistuimen määräyksen noudattamatta jättämisestä, koska he ovat kehottaneet seurakuntiaan ja kirkon jäseniä kokoontumaan vapaan maan kansalaisina ja pidättäytymään kasvomaskin käytöstä.

Tuomari on määrännyt yhden pastoreista puhumaan lääketieteen asiantuntijoiden tieteellisestä konsensuksesta koskien maskin käyttöä ja Covid-hätälainsäädännöstä.

Ahdistuksen aikana ihmiset pakotetaan olemaan samaa mieltä hallituksen kanssa tai kuolemaan.

Päivitys: 25. lokakuuta 2021 ilmoitettiin yhden pastoreista sanoneen, että tuomari ei voi pakottaa häntä kertomaan seurakunnalleen asioita, joiden hän uskoo olevan väärin, hän tulee valittamaan tuomarin määräyksestä, hän ei tule noudattamaan tuomarin määräystä, ja hän on täysin valmis menemään vankilaan tämän asian takia.

Kolmanneksi, koskien Biden'in määräämää 5–11-vuotiaiden lasten rokotusta: 26. lokakuuta 2021, Harvardin professori, joka työskentelee elintarvike- ja lääkekomiteassa (Food and Drug Advisory Committee, FDA) sanoi: "Emme koskaan tule tietämään kuinka turvallinen (Pfizer Covid-19) -rokote on, ennenkuin alamme antaa sitä."

Päivitys: 28. lokakuuta 2021 raportoitiin, että Yhdysvallat on juuri ostanut 50 miljoonaa annosta lisää Pfizer Covid-19 -rokotetta lapsille.

Tämä kirjoittaja uskoo, että heidän pitäisi haluta tietää, onko se turvallista, ennenkuin he ostavat 50 miljoonaa annosta ja alkavat pakottaa lapsia ottamaan sitä.

Neljänneksi, koskien petosta ja valehtelua: Toukokuussa, senaattori Rand Paul syytti Valkoisen talon Covid-neuvonantajaa, tohtori Anthony Fauci'a, valehtelemisesta valan alla Kongressille kieltäessään, että Kansallinen terveysinstituutti (National Institutes of Health, NIH) auttoi rahoittamaan Kiinan "toiminnan vahvistus (gain of function)" -virustutkimusta (vahvistetaan viruksia, jotta ne olisivat tappavampia tutkimustarkoituksiin).

Ollessaan valan alla, tohtori Fauci kielsi vihaisesti senaattori Paul'in syytteen ja vastasi syyttäen valheellisesti senaattori Paul'ia siitä, että hän oli se, joka valehteli.

Kirjeessä edustajainhuoneen valvontakomitean jäsenelle 20. lokakuuta 2021, Kansallisen terveysinstituutin (NIH) pääjohtaja vahvisti, että NIH antoi rahaa, joka auttoi rahoittamaan "toiminnan vahvistus" -virustutkimuksen Kiinassa.

Fauci, joka on nyt todistetusti valehtelija, ajaa pakollisia rokotuksia, ja ihmisiä irtisanotaan työstä, koska he eivät usko Fauciin ja kieltäytyvät ottamasta sitä, minkä he uskovat voivan olla vaarallinen rokote.

Huomautus: On raportoitu, että marraskuussa julkaistaan ​​kaksi kirjaa, jotka ovat erittäin kriittisiä Fauci'a kohtaan.

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta: Lokakuun 18:ntena 2021, Brittiläisen Kolumbian entinen pääministeri Bill Vander Zalm sanoi, että Covid-viruksen ja pakollisen rokotuksen loppupeli näyttää olevan suuri nollaus (great reset), "joka johtaa maailmanlaajuiseen kommunistiseen järjestykseen".

Vander Zalm'in mukaan, ihmiset voivat unohtaa normaaliin palaamisen; globalistit ovat aloittaneet marssinsa kohti maailmanhallitusta. Covid on vasta ensimmäinen askel, ja he jatkavat, kunnes heillä on kaikki ihmiset hallinnassaan.

Vander Zalm sanoi, että globaali hallitus tarkoittaa diktatuuria, ei demokratiaa.

Kuudenneksi, koskien kykyä jäljittää jokaista: 29. lokakuuta 2021 ilmoitettiin, että G20-ryhmä (20 kansakunnan ryhmä, joilla on suurimmat taloudet) vaati, että 40% kaikkien maiden väestöstä on rokotettu vuoden 2021 loppuun mennessä, ja 70% on rokotettu vuoden 2022 puoliväliin mennessä.

Toisin sanoen, G20 on asettanut tavoitteeksi seurata 40 prosenttia maan päällä olevista vuoden 2021 loppuun mennessä ja 70 prosenttia maan päällä olevista vuoden 2022 puoliväliin mennessä.

Seitsemänneksi, yksi viimeaikaisista artikkeleistani muistutti, että 30. lokakuuta 2008, presidenttiehdokas Obama sanoi: "Olemme viiden päivän päässä Amerikan Yhdysvaltojen perusteellisesta muuttamisesta."

Syyskuun 25. päivänä 2015, YK aloitti asiakirjan "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävää kehitystä varten)" käsittelyn.

Kannattajat kutsuivat sitä "uudeksi yleismaailmalliseksi agendaksi (New Universal Agenda)", ja se tulee itse asiakirjan johdanto-osasta.

193 maan edustajat äänestivät yksimielisesti asiakirjan hyväksymisen puolesta.

Syyskuun 27:ntenä 2015, presidentti Obama vakuutti YK:n Amerikan sitoutumisesta "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development" -asiakirjan tavoitteisiin.

YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kutsui tätä maailmanmuutosta "uuden aikakauden alkamiseksi".

Joka tapauksessa maailma on siirtynyt uuteen aikakauteen, on olemassa Uusi Universaali Agenda, ja se astui voimaan 1. tammikuuta 2016.

Tällä viikolla, 28.10.2021, presidentti Biden yritti saada Kongressin hyväksymään 1.75 biljoonan dollarin kehysmenoehdotuksensa ennenkuin lensi Roomaan tapaamaan paavi Franciscusta.

Biden puhui Valkoisesta talosta käsin ja sanoi: "Mitä tahansa tämän kehyksen osaa pidettäisiin pohjimmiltaan perustavanlaatuisena muutoksena Amerikassa."

Biden lisäsi: "Yhdessä ne ovat todella merkittäviä."

Tämä kirjoittaja uskoo Biden'in lähettäneen viestin globalisteille, että hän etsii varoja muuttaakseen Amerikkaa perusteellisesti "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development" -tavoitteiden mukaisesti.

Älä unohda Biden'in aiempaa lupausta yrittää saada se (suuri nollaus) toteutumaan.

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan tahallista heikentämistä: Syyskuussa 2021, presidentti Biden ajoi 3.5 biljoonan dollarin Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin) Act -lakia, ja republikaanit valittivat 42 menettelytavan muutoksesta, joiden he uskoivat vahingoittavan Amerikkaa.

Demokraattien välisten erimielisyyksien vuoksi lakiesitys ei mennyt läpi, ja Build Back Better Act -laki supistettiin 1.7 biljoonaan dollariin, mutta republikaanien opintokomitean (RSC) puheenjohtaja sanoi, että se sisältää edelleen 31 menettelytapamuutosta, jotka "rikkovat Amerikkaa".

RSC:n mukaan suurin vastustus ei ole 1.7 biljoonaa dollaria; suurin vastustus on 31 menettelytapaa, jotka "rikkovat Amerikkaa".

Republikaanit eivät voi pysäyttää tätä Amerikan perustavanlaatuista muutosta (tuhoamista).

Ainoa asia, joka pidättelee tätä orkestroitua raunioittamista, on muutamat eriävät demokraatit.

Yhdeksänneksi, tällä viikolla ilmoitettiin, että Biden'in hallinto harkitsee 450 000 dollarin maksua henkilöä kohden (ehkä yli 1 000 000 dollaria perhettä kohti) tietyille ihmisille, jotka tulivat Yhdysvaltoihin laittomasti Trump'in hallinnon aikana.

Kymmenenneksi, 20. lokakuuta 2021, Tukkujakelijoiden kansallisen yhdistyksen, ryhmän, joka edustaa noin 6 miljoonaa työntekijää, presidentti ja toimitusjohtaja lähetti Biden'in hallinnolle kirjeen, jossa sitä kehotettiin lykkäämään joulukuun 8. päivän 2021 takarajaa, jolloin liittovaltion urakoitsijoiden ja työntekijöiden on otettava rokotukset tai muuten heidät irtisanotaan.

Tämän ryhmän mukaan tuhansien ihmisten irtisanominen on katastrofaalista heille, heidän perheilleen ja Yhdysvalloille.

Huomautus: Tämä katastrofi ei ole mitään verrattuna siihen, mitä Tempaus saa aikaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com